• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μανιτάρια

Αποτελέσματα για

Μανιτάρια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BERRY MARKETPLACE CONSULTING LTD

  Βουλγαρία

  Η BERRY MARKETPLACE CONSULTING είναι μια διαπιστευμένη εταιρεία διανομής και αντιπρόσωπος προϊόντων ανώτατης ποιότητας Βουλγαρικής προέλευσης. Με τεχνογνωσία πάνω από 40 χρόνια στο παραδοσιακό τομέα του χονδρεμπορίου, η BERRY MARKETPLACE CONSULTING έχει την έδρα της στην Βουλγαρία και επιτρέπει στους φορείς της παραδοσιακής και βιομηχανικής παραγωγής 10 προϊόντων ανώτατης ποιότητας να εξάγουν αυτά τα προϊόντα Βουλγαρικής προέλευσης σε όλη την ΕΕ. Τα προϊόντα μας προς πώληση με προορισμό την εξαγωγή και την αποστολή είναι τα εξής: Το χαβιάρι, τα μανιτάρια (boletus κ.λπ.), οι καρποί με κέλυφος (φυστίκια, αμύγδαλα κ.λπ), η πέστροφα το σαφράν, οι τρούφες, το μέλι, το Φουά-γκρα, τα αιθέρια έλαια (τριαντάφυλλου και λεβάντας από την Βουλγαρία) καθώς και Βουλγαρικά κρασιά ανώτατης ποιότητας. Γιατί να επιλέξετε την BERRY MARKETPLACE CONSULTING ; - Ποιότητα CE για όλα τα προϊόντα μας - Ανθρώπινες ικανότητες των παραγωγών και συγκομιδών - Βιομηχανική ένταξη : Ανθρακικός απολογισμός, 100 % MADE IN BULGARIA - Δέσμευση προς το περιβάλλον: ανακυκλώσιμες συσκευασίες των προϊόντων κατά την βιομηχανική επεξεργασία και μετά το εμπόριο τους- Η ποιότητα ως προτεραιότητα: Τα προϊόντα υποβάλλονται σε δοκιμές, αναλύσεις, καθ όλη την διάρκεια της παραγωγής τους με επικύρωση των διαδικασιών ελέγχου και ποιότητας που εφαρμόζονται. - Κοινωνική ευθύνη: Τα προϊόντα μας ανώτατης ποιότητας καλλιεργούνται από μικρούς τοπικούς παραγωγούς, εξασφαλίζοντας σταθερή εργασία και μια οικονομική ανάπτυξη σε πολλές κοινότητες της Βουλγαρίας. Επικοινωνήστε μαζί μας!

 2. MYCOTRITION GMBH

  Γερμανία

  Η επιχείρησή μας βασίζεται σε εμπειρία 40 ετών στον τομέα της καλλιέργειας και της επεξεργασίας μανιταριών ιατρικής χρήσης. Η κατευθυντήριες γραμμές μας είναι: •Άριστη ποιότητα των πρώτων υλών μας•Διαφανής και εξασφαλισμένη δυνατότητα παρακολούθησης από την καλλιέργεια έως την παράδοση•Διαρκείς έλεγχοι από διαπιστευμένα γερμανικά εργαστήρια•Επεξεργασία στις δικές μας εγκαταστάσεις παραγωγής στη Γερμανία και στην Αυστρία•Προσωπική εξυπηρέτηση πελατών. Με κάθε παράδοση σάς παρέχονται λεπτομερείς αναλύσεις και πιστοποιητικά που βεβαιώνουν χωρίς την παραμικρή αμφιβολία τη δυνατότητα κυκλοφορίας από την άποψη της ποιότητας τροφίμων και/ή της βιολογικής πιστοποίησης. Έλεγχος ποιότητας και αναλύσεις σε ανώτατο επίπεδο. Ο έλεγχος εισόδου προϊόντων και η διασφάλιση της ποιότητας της εταιρείας μας διεξάγονται στη Γερμανία με βάση την πιστοποίηση και την επαλήθευση ΓΤΟ-SOP. Η πρώτη ύλη ελέγχεται για βαριά μέταλλα, ζιζανιοκτόνα και μικροβιολογικά, καθώς και για ραδιενέργεια και πολυκυκλικούς αρωματικούς υδρογονάνθρακες, συνολικά για περισσότερες από 250 παραμέτρους.

 3. LA CORRÉZIENNE

  Γαλλία

 4. TÖLLE HANDELSKONTOR

  Γερμανία

 5. MICOTEC SRL

  Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. VÉGÉPACK

  Βέλγιο

 2. SULPIZIO TARTUFI DI SULPIZIO LIBERATO & C. SAS

  Ιταλία

  Για αρκετά χρόνια, η Sulpizio tartufi είναι συνώνυμη με την ποιότητα και την εμπειρία για την εργασία του πιο δημοφιλούς προϊόντος στον κόσμο, την τρούφα. επιλεγμένες πρώτες ύλες και η ισχυρή παράδοση μιας οικογενειακής επιχείρησης, όπου όλα τα στάδια της παραγωγής εκτελούνται με δεξιοτεχνία, τα προϊόντα μας είναι πραγματικές απολαύσεις για τον ουρανίσκο, τα οποία θα εμπλουτίσουν με εκλεπτυσμένες γεύσεις το τραπέζι σας.

 3. LTD. LIGAZA

  Ρωσία

 4. ONISS

  Ουκρανία

 5. AROMAS E BOLETOS

  Πορτογαλία

 1. H.J.GABATHULER AG

  Ελβετία

 2. TRUFFES CHAM'PAÏS

  Γαλλία

 1. KOZLOVSKI PIECZARKI

  Πολωνία

 2. STAROBINSKY POGREBOK LTD.

  Λευκορωσία

 3. BARIA TEK. TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

 4. PUNTO AGRI

  Ιταλία

 5. KING OF TRUFFLES - SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMI S.R.L.

  Ιταλία

 6. HAYGER MANTAR

  Τουρκία

 7. LA NATURA DEL BOSCO SRLS

  Ιταλία

 8. HAYGER OYSTER MUSHROOM

  Τουρκία

 1. GRASS LLC

  Ρωσία

 2. MUSHROOM S.A.S. DI POZZA FERNANDO & C.SOCIETA' AGRICOLA

  Ιταλία

 3. CARAKOLANDIA

  Πορτογαλία

 4. FAUNDEZ S.L.

  Ισπανία

 5. BIONERICA LLC

  Ουκρανία

 6. SAPORI D'AUTUNNO DI GIUSEPPE BOSCHI

  Ιταλία

 7. WILD MUSHROOM LTD

  Βουλγαρία

 8. SLM BERRY

  Ουκρανία

 9. CENTRO RACCOLTA TARTUFI DI ISIDORI ROSSANO

  Ιταλία

 10. MANTARATOR

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μανιτάρια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

415 επιχειρήσεις