• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μανιτάρια

Αποτελέσματα για

Μανιτάρια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MYCOTRITION GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η επιχείρησή μας βασίζεται σε εμπειρία 40 ετών στον τομέα της καλλιέργειας και της επεξεργασίας μανιταριών ιατρικής χρήσης. Η κατευθυντήριες γραμμές μας είναι: •Άριστη ποιότητα των πρώτων υλών μας•Διαφανής και εξασφαλισμένη δυνατότητα παρακολούθησης από την καλλιέργεια έως την παράδοση•Διαρκείς έλεγχοι από διαπιστευμένα γερμανικά εργαστήρια•Επεξεργασία στις δικές μας εγκαταστάσεις παραγωγής στη Γερμανία και στην Αυστρία•Προσωπική εξυπηρέτηση πελατών. Με κάθε παράδοση σάς παρέχονται λεπτομερείς αναλύσεις και πιστοποιητικά που βεβαιώνουν χωρίς την παραμικρή αμφιβολία τη δυνατότητα κυκλοφορίας από την άποψη της ποιότητας τροφίμων και/ή της βιολογικής πιστοποίησης. Έλεγχος ποιότητας και αναλύσεις σε ανώτατο επίπεδο. Ο έλεγχος εισόδου προϊόντων και η διασφάλιση της ποιότητας της εταιρείας μας διεξάγονται στη Γερμανία με βάση την πιστοποίηση και την επαλήθευση ΓΤΟ-SOP. Η πρώτη ύλη ελέγχεται για βαριά μέταλλα, ζιζανιοκτόνα και μικροβιολογικά, καθώς και για ραδιενέργεια και πολυκυκλικούς αρωματικούς υδρογονάνθρακες, συνολικά για περισσότερες από 250 παραμέτρους.

 2. BERRY MARKETPLACE CONSULTING LTD

  Βουλγαρία

  Verified by europages badge

  Η BERRY MARKETPLACE CONSULTING είναι μια διαπιστευμένη εταιρεία διανομής και αντιπρόσωπος προϊόντων ανώτατης ποιότητας Βουλγαρικής προέλευσης. Με τεχνογνωσία πάνω από 40 χρόνια στο παραδοσιακό τομέα του χονδρεμπορίου, η BERRY MARKETPLACE CONSULTING έχει την έδρα της στην Βουλγαρία και επιτρέπει στους φορείς της παραδοσιακής και βιομηχανικής παραγωγής 10 προϊόντων ανώτατης ποιότητας να εξάγουν αυτά τα προϊόντα Βουλγαρικής προέλευσης σε όλη την ΕΕ. Τα προϊόντα μας προς πώληση με προορισμό την εξαγωγή και την αποστολή είναι τα εξής: Το χαβιάρι, τα μανιτάρια (boletus κ.λπ.), οι καρποί με κέλυφος (φυστίκια, αμύγδαλα κ.λπ), η πέστροφα το σαφράν, οι τρούφες, το μέλι, το Φουά-γκρα, τα αιθέρια έλαια (τριαντάφυλλου και λεβάντας από την Βουλγαρία) καθώς και Βουλγαρικά κρασιά ανώτατης ποιότητας. Γιατί να επιλέξετε την BERRY MARKETPLACE CONSULTING ; - Ποιότητα CE για όλα τα προϊόντα μας - Ανθρώπινες ικανότητες των παραγωγών και συγκομιδών - Βιομηχανική ένταξη : Ανθρακικός απολογισμός, 100 % MADE IN BULGARIA - Δέσμευση προς το περιβάλλον: ανακυκλώσιμες συσκευασίες των προϊόντων κατά την βιομηχανική επεξεργασία και μετά το εμπόριο τους- Η ποιότητα ως προτεραιότητα: Τα προϊόντα υποβάλλονται σε δοκιμές, αναλύσεις, καθ όλη την διάρκεια της παραγωγής τους με επικύρωση των διαδικασιών ελέγχου και ποιότητας που εφαρμόζονται. - Κοινωνική ευθύνη: Τα προϊόντα μας ανώτατης ποιότητας καλλιεργούνται από μικρούς τοπικούς παραγωγούς, εξασφαλίζοντας σταθερή εργασία και μια οικονομική ανάπτυξη σε πολλές κοινότητες της Βουλγαρίας. Επικοινωνήστε μαζί μας!

 3. PANFRUIT

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PANFRUIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μούρα, Φρούτα αφυδατωμένα, Λαχανικά αφυδατωμένα, Τρόφιμα βιολογικά, Σούπες, Μανιτάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Μούρα, και Κατεψυγμένοι καρποί. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

 4. LA CORRÉZIENNE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LA CORRÉZIENNE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη χειροτεχνίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Παιχνίδια, Διακοσμητικά αντικείμενα, κοσμηματα, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, μηλα, μανιταρια, καρυκεύματα, και γλυκα. Έχει έδρα σε Brive La Gaillarde, Γαλλία.

 5. MICOTEC SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MICOTEC SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μανιτάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιτάκε, Μανιτάρια καλλιέργειας, και τρουφες. Έχει έδρα σε Gravina In Puglia, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. VÉGÉPACK

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VÉGÉPACK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μανιτάρια, Φρούτα, Μανιτάρια, λαχανικα, Ψιλοκομμένα λαχανικά, σαλατες, Έτοιμα γεύματα, Λαχανικό για Wok, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Arlon, Βέλγιο.

 2. MADJAROV 92

  Βουλγαρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MADJAROV 92, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά και βότανα ιατρικής φύσης, Μανιτάρια, Φουά-γκρα, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Φρούτα αποξηραμένα, λεβαντα, σαφρανι, καρυδια, και φουντουκια. Έχει έδρα σε Kubrat, Βουλγαρία.

 3. RE PORCINO

  Ιταλία

  Η νέα αλλά εξαιρετικά δυναμική επιχείρησή μας, λόγω της φύσης των προϊόντων και των αξιών της, στρέφεται προς εμπορικές οντότητες που ειδικεύονται στο εμπόριο λιανικής και στην οργανωμένη ευρεία διανομή, διατηρώντας στο κάθε κανάλι ένα προϊόν που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ακόμη και του πλέον απαιτητικού καταναλωτή.

 4. ONISS

  Ουκρανία

  Η εταιρεία ONISS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσέρβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μανιτάρια, κονσερβες λαχανικων, και Μανιτάρια. Έχει έδρα σε Odessa, Ουκρανία.

 5. LTD. LIGAZA

  Ρωσία

  Η εταιρεία LTD. LIGAZA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μανιτάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκχυλίσματα τροφίμων, Κανθαρέλες, Μανιτάρια Cèpes και μπολέτους, και Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει έδρα σε Ekaterinburg, Ρωσία.

 1. H.J.GABATHULER AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία H.J.GABATHULER AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μανιτάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποξηραμενα μανιταρια, κατεψυγμενα μανιταρια, και μανιταρια χονδρικης. Έχει έδρα σε Au (sg), Ελβετία.

 2. GRASS LLC

  Ρωσία

  Η εταιρεία GRASS LLC, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μανιτάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα βιολογικά, Τρόφιμα βιολογικά, μανιταρια χονδρικης, συσκευασμενα μανιταρια, και κατεψυγμενα μανιταρια. Έχει έδρα σε Krasnoyarsk, Ρωσία.

 1. AROMAS E BOLETOS

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία AROMAS E BOLETOS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μανιταρια, και φρεσκα μανιταρια. Έχει έδρα σε Leiria, Πορτογαλία.

 2. BARIA TEK. TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία BARIA TEK. TIC. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μανιτάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και αποξηραμενα λαχανικα. Έχει έδρα σε Antalya, Τουρκία.

 3. STAROBINSKY POGREBOK LTD.

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία STAROBINSKY POGREBOK LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μυρτιλλα, και μανιταρια. Έχει έδρα σε Starobin, Λευκορωσία.

 4. TÖLLE HANDELSKONTOR

  Γερμανία

  Η εταιρεία TÖLLE HANDELSKONTOR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μανιτάρια. Έχει έδρα σε Schieder-Schwalenberg, Γερμανία.

 5. TRUFFES CHAM'PAÏS

  Γαλλία

  Η εταιρεία TRUFFES CHAM'PAÏS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, εκλεκτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τρουφες, Λευκές τρούφες, Μαύρες τρούφες, και μανιταρια. Έχει έδρα σε Bauduen, Γαλλία.

 6. KING OF TRUFFLES - SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMI S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία KING OF TRUFFLES - SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μανιτάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρυκευματα με τρουφες, και Είδη πολυτελείας. Έχει έδρα σε Firenze, Ιταλία.

 7. HAYGER MANTAR

  Τουρκία

  Η εταιρεία HAYGER MANTAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μανιτάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δώρα επιχειρήσεων, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Δώρα επιχειρήσεων, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, επαγγελματικά δώρα για επιχειρήσεις, και αποξηραμενα μανιταρια. Έχει έδρα σε Saraykoy, Τουρκία.

 8. PUNTO AGRI

  Ιταλία

  Η εταιρεία PUNTO AGRI, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μανιτάρια, Ποτίστρες ζώων, ειδη μαστορεματος, Μανιτάρια, Ποτίστρες ζώων, και Εκκολαπτήρια και επωαστικές μηχανές για την πτηνοτροφία. Έχει έδρα σε Siano, Ιταλία.

 1. HAYGER OYSTER MUSHROOM

  Τουρκία

  Η εταιρεία HAYGER OYSTER MUSHROOM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μανιτάρια. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

 2. MUSHROOM S.A.S. DI POZZA FERNANDO & C.SOCIETA' AGRICOLA

  Ιταλία

  Η εταιρεία MUSHROOM S.A.S. DI POZZA FERNANDO & C.SOCIETA' AGRICOLA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μανιτάρια. Έχει έδρα σε Motta Di Livenza, Ιταλία.

 3. MINICHAMP BV

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία MINICHAMP BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μανιτάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, και Λαχανικά φρέσκα. Έχει έδρα σε Horst, Κάτω Χώρες.

 4. FAUNDEZ S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία FAUNDEZ S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μανιτάρια. Έχει έδρα σε Rabanales (zamora), Ισπανία.

 5. CARAKOLANDIA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία CARAKOLANDIA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοχλιας, και μανιταρια. Έχει έδρα σε Leiria, Πορτογαλία.

 6. ANAVITA NATURKOST GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ANAVITA NATURKOST GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μανιτάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρύζι, και Ρύζι. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

 7. FRUKTONA

  Ουκρανία

  Η εταιρεία FRUKTONA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μούρα, Μούρα, μανιταρια, και καρυδια. Έχει έδρα σε Vinnitsa, Ουκρανία.

 8. WALDFRÜCHTE MAUERER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WALDFRÜCHTE MAUERER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μανιτάρια. Έχει έδρα σε Nittenau, Γερμανία.

 9. GREEN MUSHROOM FARM B.V. (GMF)

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία GREEN MUSHROOM FARM B.V. (GMF), είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μανιτάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μανιταρια, Κανθαρέλες, Μανιτάρια Enoki, και Πλευρώτους. Έχει έδρα σε De Lier, Κάτω Χώρες.

 10. SAPORI D'AUTUNNO DI GIUSEPPE BOSCHI

  Ιταλία

  Η εταιρεία SAPORI D'AUTUNNO DI GIUSEPPE BOSCHI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μανιτάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαύρες τρούφες, και Λευκές τρούφες. Έχει έδρα σε Monteroduni, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μανιτάρια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

393 Επιχειρήσεις