• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μαλακό σιτάρι

Αποτελέσματα για

Μαλακό σιτάρι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GK KUSHPIT-AGRO

  Ουκρανία

  Η KUSHPIT-AGRO είναι ένας συνεταιρισμός Ουκρανών γεωργών (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN") με κύρια δραστηριότητα την καλλιέργεια σιτηρών, τεχνικών καλλιεργειών και ελαιούχων σπόρων. Συντηρούμε τομέα τροφίμων προϊόντων συγκομιδής της χώρας με την καλλιέργεια, την απασχόληση εκπαιδευμένων εργατών και τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες. Η GC KUSHPIT-AGRO είναι μια οικογενειακή επιχείριση που ακμάζει για σχεδόν 30 χρόνια. Οι εκτάσεις της ανέρχονται σε περίπου 5000 εκτάρια. Οι κύριες καλλιεργούμενες ποικιλίες είναι: εαρινός σίτος, χειμερινός σίτος, ηλίανθος, αραβόσιτος, σόγια, φαγόπυρο. Οι γεωργικές εκμεταλλεύσεις διαθέτουν το δικό τους στόλο μηχανημάτων και ελκυστήρων. Το 2020 τέθηκε σε λειτουργία το ιδιόκτητο συγκρότημα καθαρισμού σιτηρών με ξηραντήρα. Η χωρητικότητα του ανελκυστήρα σιτηρών είναι 40 χιλιάδες τόνοι. Επίσης διαθέτουμε το δικό μας εργαστήριο και τα δικά μας μέσα μεταφοράς - φορτηγά σιτηρών. Μπορείτε να βρείτε συνοπτικές πληροφορίες για εμάς στην ιστοσελίδα μας: www.kushpit-agro.com Διαθέτουμε τα προϊόντα μας τόσο στην Ουκρανία όσο και στο εξωτερικό. Είμαστε σε θέση να εργαζόμαστε με βάση τις προδιαγραφές DAP και CIF. Παραδίδουμε τα προϊόντα μας μέσω των δικών μας μέσων μεταφοράς σιτηρών και μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων και σιδηροδρομική μεταφορά.

 2. ALLDENS MASKIN & KROSSMEKS AB

  Σουηδία

  Η Alldéns Maskin & Krossmek AB είναι μια σουηδική εταιρεία παροχής ιατρικών προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο. Στόχος μας να παρέχουμε στους πελάτες προϊόντα ανώτατης ποιότητας, άριστη εξυπηρέτηση πελατών και προσιτές τιμές. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, εκ των οποίων μάσκες, ιατρική ένδυση, ιατρικός εξοπλισμός ασφαλείας, σύριγγες, γάντια, αντισηπτικό τζελ και εξοπλισμός ιατρικής υποστήριξης. Τα ιατρικά μας αναλώσιμα διαθέτουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και φημιζόμαστε για τα προϊόντα μας ανώτατης ποιότητας, την άψογη υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών και τις προσιτές μας τιμές. Στην Alldéns Maskin & Krossmek AB, ο ποιοτικός έλεγχος έχει μεγάλη σημασία και αποστέλλουμε τα προϊόντα τηρώντας τα ύψιστα πρότυπα. Η ομάδα μας διαχείρισης διακίνησης θα παρέχει στους πελάτες μας τις καλύτερες επιλογές αποστολής χάρη στην στενή μας συνεργασία με μεταφορικές εταιρείες. Εξυπηρετούμε ικανοποιημένους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε και να σας προμηθεύσουμε τα ιατρικά προϊόντα που χρειάζεστε.

 3. LA FERME DU CHAILLOUE

  Γαλλία

 4. LTD GRAND-M

  Ουκρανία

 5. EUXINE SEA TRADING

  Ουκρανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. WICKRAMA TRADING LLC

  Ουκρανία

 2. FRATELLI CONTARINI

  Ιταλία

 3. GLOBEMAR OPERATIONS S.R.L.

  Ρουμανία

 4. UNORMAK DEGIRMEN FLOUR MILLING MACHINERY MANUFACTURER

  Τουρκία

 5. ELLITA EXIM

  Γερμανία

 1. DE BAERE JAKY

  Βέλγιο

 2. MASELIS

  Βέλγιο

 1. AGRO TRADE AGENCY

  Πολωνία

 2. MUZATO CORPORATION

  Καναδάς

 3. ACTIVE INTERNATIONAL

  Τουρκία

 4. ECLIES TRADE LLC

  Ουκρανία

 5. LINK-EXPO

  Γερμανία

 6. INTERVIDKONTRAKT LLC

  Ουκρανία

 7. PETROHANDEL GMBH

  Γερμανία

 8. EDWIN STELL CORPORATION

  Ουκρανία

 1. GROUPE OROS

  Μπενίν

 2. T-INK KONTAR

  Τουρκία

 3. SARL L'ARTISAN DES SAVEURS

  Γαλλία

 4. LITHUANIAN UKRAINIAN LIABILITY LIMITED

  Ουκρανία

 5. TARASIVSKIY MLYN

  Ουκρανία

 6. LLC "HELIOS GROUP"

  Κιργιστάν

 7. ACCESAL-GRUP SRL

  Μολδαβία

 8. KARMALIUK UA

  Ουκρανία

 9. DOKUMENTE REGISTRIERTE ONLINE

  Γκέρνσεϋ

 10. HONARVAR TRADING CO.

  Ιράν

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μαλακό σιτάρι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

129 Επιχειρήσεις