• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μαλακτός χυτοσίδηρος λευκός

Αποτελέσματα για

Μαλακτός χυτοσίδηρος λευκός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BTS BEFESTIGUNGSELEMENTE-TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η BTS Befestigungselemente-Technik GmbH είναι μια μεσαίου μεγέθους εταιρεία στον τομέα της μεταλλουργίας, η οποία εστιάζει στην κατασκευή και την πώληση στερεωτικών και συνδετικών μέσων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1983. Η έδρα της βρίσκεται στο Σάαρμπουργκ της Ρηνανίας-Παλατινάτου. Απασχολεί περ. 50 εργαζόμενους. Η γκάμα της περιλαμβάνει πεταλούδες, βίδες πτερυγίων, καπελάκια, συνδετήρες ξύλου, σφιγκτήρες, περικόχλια, ολισθαίνοντα τμήματα, βίδες με τετράγωνο κεφάλι και διάφορα ειδικά εξαρτήματα κατόπιν σχεδίου για παραγγελία, ενώ προστίθενται συνεχώς νέα και η γκάμα επεκτείνεται. Μας χαρακτηρίζει μια σταθερή πορεία υψηλής προστιθέμενης αξίας που ξεκινά με τη χύτευση μετάλλων "Made in Germany" από τη μηχανική επεξεργασία, την προσαρμοσμένη στον πελάτη τελική επεξεργασία μέχρι και την ατομική συσκευασία. Δραστηριοποιούμαστε με γνώμονα τον πελάτη, με ευελιξία και με στόχο την ποιότητα που βασίζεται σε πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης.

 2. FONDERIA QUAGLIA & COLOMBO SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία FONDERIA QUAGLIA & COLOMBO SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαλακτός χυτοσίδηρος λευκός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υποστηρίγματα κινητήρων, Βάσεις στήριξης για εργαλειομηχανές, Παραγωγή χυτηρίων χυτοσιδήρου για λογαριασμό τρίτων, Χυτήρια σφαιροειδούς χυτοσιδήρου έως 25 τόνους/κομμάτι, χυτοσιδηρος σε ραβδους, χυτευση σφαιροειδους χυτοσιδηρου, χυτηριο ακριβειας, και Κοινός χυτοσίδηρος. Έχει έδρα σε Legnano, Ιταλία.

 3. ABERFOND SRL

  Ιταλία

  Η επιχείρησή μας κατασκευάζει χυτά τεμάχια από χυτοσίδηρο εδώ και πάνω από μισό αιώνα. Ενώ παραμένουν σε ανθρώπινη κλίμακα, έχει γίνει πιο αποτελεσματική και δυναμική, με έμφαση την επιλογή καλύτερης διαθέσιμης τεχνολογίας στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της. Έχουμε στην πραγματικότητα δύο εξοπλισμούς: ο ένας, χειροκίνητος, με διαδικασία "άμμο και ρητίνη", με την οποία έχουμε αναπτύξει χύτευση μεγάλου και μεσαίου διαμετρήματος (έως 8 τόνους), και ο άλλος μηχανικός, για προϊόντα χύτευσης από μικρές και μεσαίες σειρές, (μέχρι 70 kg).

 4. THORMANN GMBH

  Γερμανία

 5. KRG AG

  Ελβετία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FONDERIE CORTIANA CAV.BORTOLO SPA

  Ιταλία

 2. VS GMBH & CO.KG

  Γερμανία

 3. LINDNER GIESSEREISERVICE GMBH

  Γερμανία

 4. SIF - SOCIÉTÉ INDUSTRIELLE DES FONTES

  Γαλλία

 5. MANGUITOS ARROSI S.L.

  Ισπανία

 1. LA FONDERIE CHAROLLAISE

  Γαλλία

 2. REKSAN REKOR SANAYI LTD. STI.

  Τουρκία

 1. R. WOESTE & CO. - GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Γερμανία

 2. WOZNIAK INTERNATIONALER INDUSTRIEBEDARF

  Γερμανία

 3. FUNDICIONES RIO EBRO

  Ισπανία

 4. FUNCER

  Ισπανία

 5. FRIEDRICH WILHELM KRONSHAGE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 6. ERATA IMPEX SRL

  Ρουμανία

 7. EISENGIEßEREI UND SCHLÜSSELFABRIK WILHELM SANDER GMBH

  Γερμανία

 8. UXA SPOL. S R.O.

  Τσεχία

 1. ESTERER GIESSEREI GMBH

  Γερμανία

  Ως ειδικό χυτήριο επικεντρωνόμαστε στις δικές σας ιδέες και απαιτήσεις και στην υλοποίησή τους σε χυτά εξαρτήματα έως 4 τόνων από εντελώς διαφορετικά υλικά. Simultaneous Engineering, πρωτότυπα, μικρές και μέσες σειρές είναι τα πλεονεκτήματά μας, εξαιρετικά σύντομες προθεσμίες παράδοσης, ασφάλεια διαδικασιών και αξιοπιστία είναι το δικό σας πλεονέκτημα. Τα προϊόντα μας: χυτά εξαρτήματα ακριβείας, ανθεκτικά στη φθορά χυτά εξαρτήματα, μπαϊνιτικός χυτοσίδηρος με σφαιροειδή γραφίτη (ADI), πρωτότυπα χυτά εξαρτήματα, χυτοσίδηρος inox , εργασίες φρεζαρίσματος CNC, εργασίες τόρνου CNC κατά παραγγελία, επεξεργασία χυτών εξαρτημάτων κατά παραγγελία, χύτευση κατά παραγγελία, ανθεκτικός στη θερμότητα χυτοσίδηρος με σφαιροειδή γραφίτη

 2. WASH WASH COUSIN

  Βέλγιο

  Η Wash Wash Cousin (WWC SRL) είναι ένα εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης καθώς και παραγωγής που εξειδικεύεται στα στερεά καλλυντικά. Ελέγχουμε 100% όλες τις διαδικασίες εντός της επιχείρησης, και προσφέρουμε μια μεγάλη καινότομη γκάμα στερεών καλλυντικών με μηδενικά απορρίματα: - σαπούνια με σαπουνοποίηση εν ψυχρώ κατάλληλα για όλες τις επιδερμίδες, - μεγάλη γκάμα στερεών σαμπουάν για όλα τα είδη μαλλιών/ στερεά κοντίσιονερ/ στερεά προϊόντα περιποίησης μαλλιών, - στερεό πίλινγκ με οξέα φρούτων για το πρόσωπο, - σαπούνι απολέπισης για το σώμα, - αποσμητικό βάλσαμο, - στερεή οδοντόπαστα, - γκάμα στερεών ενυδατικών κρεμών για όλες τις επιδερμίδες, - στερεός αφρός ξυρίσματος, - στερεά λοσιόν ντεμακιγιάζ, - βάλσαμο χειλιών, - γκάμα με ειδικές συνθέσεις για βρέφη και εγκύους. 'Όλα τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε δερματολογικούς ελέγχους. Διεξάγουμε όλες τις απαραίτητες δοκιμές για να αποδείξουμε την αποτελεσματικότητα των καλλυντικών μας. Ο επαγγελματισμός του εργαστηρίου μας αναγνωρίζεται από διάφορες φίρμες, τόσο όσον αφορά τις συνθέσεις όσο και τις μεθόδους παρασκευής, την προστασία του περιβάλλοντος και την υγεία. : πιστοποίηση Cosmos Bio, Cosmos Natural, Slow Cosmétique και Artisanat. Θέλετε να προτείνετε στους πελάτες σας το εμπορικό μας σήμα WASH WASH COUSIN; Αναζητάτε έναν εταίρο με στερεά φυσικά καλλυντικά; Θέλετε να προτείνετε τα προϊόντα μας υπό το δικό σας εμπορικό σήμα ή να επωφεληθείτε από την τεχνογνωσία μας όσον αφορά την παρασκευή των καλλυντικών σας; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!