• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μαζούτ

Αποτελέσματα για

Μαζούτ - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PETROSWEDEN

  Σουηδία

  Verified by europages badge

  Η GRAENLAND είναι ο τέλειος προορισμός σας για φρέσκα και υψηλής ποιότητας φρούτα και λαχανικά. Στην Graenland είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την παροχή μιας εξαιρετικής επιλογής των καλύτερων προϊόντων της Φύσης στους πελάτες μας. Ως κορυφαίος προμηθευτής του κλάδου, η δέσμευσή μας για την ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη είναι ακλόνητη. Συνεργαζόμαστε στενά με τοπικούς γεωργούς και έμπιστους καλλιεργητές που έχουν το ίδιο πάθος για την καλλιέργεια θρεπτικών και νόστιμων φρούτων και λαχανικών. Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει ένα εξαιρετικό φάσμα εποχικών φρούτων, όπως σαρκώδη μούρα, τραγανά μήλα, ζουμερά πορτοκάλια και τροπικών ειδών, όπως ανανάς και μάνγκο. Επιπλέον διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία λαχανικών, από φυλλώδεις πράσινες σαλάτες έως πολύχρωμες πιπεριές, τραγανά καρότα και όλα τα άλλα είδη. Στην GRAENLAND εκτιμούμε την υγεία και την ευεξία των πελατών μας. Για το λόγο αυτό διαθέτουμε κατά προτεραιότητα βιολογικές και χωρίς φυτοφάρμακα επιλογές διευκολύνοντάς σας να κάνετε θρεπτικές επιλογές για τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θεωρούμε ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε φρέσκα και θρεπτικά τρόφιμα και επιδιώκουμε αυτό να γίνει πραγματικότητα. Είτε είστε ένα άτομο με επίγνωση της υγείας, ένας ενθουσιώδης κατ οίκον μάγειρας είτε ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου που αναζητά ανώτερης κατηγορίας συστατικά, εμείς σάς καλύπτουμε. Η ενημερωμένη ομάδα μας είναι πάντοτε διαθέσιμη για να σάς βοηθήσει να βρείτε τα τέλεια φρούτα και λαχανικά για τις εξειδικευμένες ανάγκες σας.

 2. ALKIM PETROKIMYA

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  H Alkim PetroKimya ιδρύθηκε το 2005, είναι πρωτοπόρος κατασκευαστής συνθετικών ελαίων και ορυκτέλαιων για τους βιομηχανικούς τομείς και την αυτοκινητοβιομηχανία, με έδρα την Κωνσταντινούπολη στην Τουρκία. Οι σύγχρονες μας εγκαταστάσεις διαθέτουν μια παραγωγική ικανότητα 138 000 τόνων, με την βοήθεια μιας αφοσιωμένης ομάδας εμπειρογνωμόνων και μια σύγχρονη προσέγγιση διαχείρισης. Η δέσμευση μας στην ανώτατη ποιότητα παραγωγής ενισχύεται με την εγκεκριμένο, πλήρως εξοπλισμένο μας εργαστήριο με εξοπλισμό δοκιμών αιχμής.Εξειδικευόμαστε στην παραγωγή λιπαντικών για την αυτοκινητοβιομηχανία και βιομηχανικές εφαρμογές, τηρώντας αυστηρά τόσο τα εγχώρια όσο και τα διεθνή πρότυπα.Πέρα από το εμπορικό μας σήμα κατατεθέν, Alkim Petrokimya, επιβλέπουμε άλλα επώνυμα σήματα όπως οι Aksoil, Vollmax, Brentol, κΙ Matador, ενώ λειτουργούμε επίσης ως κατασκευαστές επί σύμβαση για κορυφαίες διεθνείς εταιρείες. Το παγκόσμιο μας αποτύπωμα εκτείνεται σε 120 χώρες, 4 ηπείρους: Αφρική, Ασία, Ευρώπη, και Νότια Αμερική. Ο ποικιλόμορφος μας χαρτοφύλακας προϊόντων προσφέρει: •Λάδια κινητήρων για ελαφριά εμπορικά οχήματα και ι.χ • Λάδια κινητήρων για βαριά οχήματα •Λάδια μοτοσυκλέτας •Λάδια για κιβώτια ταχυτήτων •Λάδια για τρακτέρ •Βιομηχανικά λάδια• Λάδια ναυτιλίας •Λιπαντικά •Λάδια διαδικασιών • Για μια ολοκληρωμένη εξερεύνηση της προσφοράς μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Στην Alkim PetroKimya, δεν διαπραγματευόμαστε με την δέσμευση μας για αποτελεσματικότητα και σχέση κόστους/αποτελεσματικότητας. Η κεντρική μας αποστολή κινείται γύρω από την εξισορρόπηση της γκάμας των προϊόντων μας με τις εξελισσόμενες ανάγκες και εξελίξεις της βιομηχανίας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!

 3. COMPASS FUEL OILS & LUBRICANTS - NATIONWIDE FUEL SUPPLIER

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία COMPASS FUEL OILS & LUBRICANTS - NATIONWIDE FUEL SUPPLIER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαζούτ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καύσιμα ντίζελ, πετρελαιο εσωτερικης καυσης για ελκυστηρες, πετρελαιο θερμανσης, Πετρέλαιο ντίζελ, και Καύσιμα ντίζελ. Έχει έδρα σε Penwortham, Ηνωμένο Βασίλειο.

 4. JSC MOZYR OIL REFINERY

  Λευκορωσία

  Η στρατηγική αναπτυξιακή κατεύθυνση της JSC Mozyr Refinery αποτελείται από δραστηριότητα με κίνητρο τον στόχο να αυξήσει την ανταγωνιστικότητα του προϊόντος μέσα από την ποιοτική του βελτίωση. Όλοι οι τύποι βενζίνης σούπερ, πετρέλαιο κίνησης και άσφαλτο που παράγονται από την JSC Mozyr Refinery είναι συμβατοί με τις τελευταίες ευρωπαϊκές απαιτήσεις. Το αναπτυξιακό πρόγραμμα του διυλιστηρίου σχεδιάζει την κατασκευή νέων μονάδων και την υιοθέτηση νόμιμων τεχνολογιών, εξασφαλίζοντας: τελική παραγωγή βενζίνης κινητήρων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου EN 228.

 5. CENTRAL FUEL TRANSPORTS

  Λουξεμβούργο

  Η Central Fuel Transports είναι ο συνεργάτης σας για όλες τις ανάγκες σας σε μαζούτ και καύσιμα. Ανακαλύψτε επίσης τις υπηρεσίες μας όπως την πώληση και διανομή λιπαντικών, δεξαμενών μαζούτ και εξαρτημάτων, μεταφορών με φορτηγό με μπερλίνα. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας: Λιπαντικό, διανομέας μαζούτ Gulf, δεξαμενές μαζούτ και εξαρτήματα, λιπαντικά για αυτοκίνητα, τρακτέρ, φορτηγά κλπ. Η καλύτερη καύση μαζούτ Gulf Premium είναι συνδεδεμένη με την καλύτερη θερμική απόδοση και την πιο ευέλικτη λειτουργία του καυστήρα και λέβητα, οι οποίοι εξασφαλίζουν φθηνότερη θέρμανση παγκοσμίως με το μαζούτ Gulf Premium. Επιπλεόν, συνεισφέρετε στην προστασία του περιβάλλοντος ! Ρωτήστε για το μαζούτ Gulf Premium στον πωλητή μαζούτ σας. Η εγκατάσταση θέρμανσης που διαθέτετε, το περιβάλλον και το κόστος εκμετάλλευσης θα σας ευχαριστούν.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LORIN EDIBLE OIL

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία LORIN EDIBLE OIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαζούτ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζαχαρη, ηλιελαια, Κραμβέλαιο, και Εξευγενισμένο ηλιέλαιο. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

 2. HEATSYSTEMS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία HEATSYSTEMS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαζούτ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναλλάκτες θερμότητας, συσκευή θέρμανσης με υγρό, Εναλλάκτες θερμότητας, ηλεκτρικοι εναλλακτες, και θερμαντικές κασέτες. Έχει έδρα σε Reichshof, Γερμανία.

 3. CHAUFFAGE FREDERICK

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CHAUFFAGE FREDERICK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες θερμότητας - οικιακή χρήση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός κλιματισμού, Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις, Μαζούτ, Εξοπλισμός κλιματισμού, εγκαταστασεις υγιεινης, Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις, και Μαζούτ. Έχει έδρα σε Marche-En-Famenne, Βέλγιο.

 4. BESTOIL

  Ελλάδα

  Η εταιρεία BESTOIL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαζούτ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πρόσθετα πετρελαίου. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

 5. HOSCHEID MICHEL

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία HOSCHEID MICHEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο-Διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαζούτ, και Μαζούτ. Έχει έδρα σε Eischen, Λουξεμβούργο.

 1. ESSO CARD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία ESSO CARD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαζούτ. Έχει έδρα σε Crewe, Ηνωμένο Βασίλειο.

 2. PETRO-CENTER

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία PETRO-CENTER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαζούτ, Φυσικό αέριο - παραγωγή και διανομή, Μαζούτ, λιπαντικα, διανομεας καυσιμων, και Φυσικό αέριο - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Leudelange, Λουξεμβούργο.

 1. BENOIT BEERENS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BENOIT BEERENS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεδαφίσεις - εργολάβοι, Μαζούτ, Κατεδαφίσεις - εργολάβοι, Μαζούτ, Πετρέλαιο (ντίζελ) - καύσιμα, και χωματουργικες εργασιες. Έχει έδρα σε Perwez, Βέλγιο.

 2. DE RIDDER

  Βέλγιο

  Η εταιρεία DE RIDDER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές με ανατρεπόμενα φορτηγά, Μαζούτ, Οδικές μεταφορές με ανατρεπόμενα φορτηγά, ανθρακας οικιακης χρησης, Μαζούτ, και Κοντέινερ - κατασκευή. Έχει έδρα σε Ellezelles, Βέλγιο.

 3. MOZYR OIL REFINERY JSC

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία MOZYR OIL REFINERY JSC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καύσιμα ντίζελ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια, Μαζούτ, υγροποιημενα αερια, Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια, καυσιμο πετρελαιο εξωτερικης καυσης (μαζουτ), και Μαζούτ. Έχει έδρα σε Mozyr-11, Gomel Region, Λευκορωσία.

 4. BAVAY & FILS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BAVAY & FILS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαζούτ, Εισαγωγές-εξαγωγές πετρελαίου, Μαζούτ, Εισαγωγές-εξαγωγές πετρελαίου, καυσιμα θερμανσης, και κυκλωματα σπορων. Έχει έδρα σε Gottignies, Βέλγιο.

 5. GOFFINET ENERGIES

  Βέλγιο

  Η εταιρεία GOFFINET ENERGIES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαζούτ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πετρέλαιο (ντίζελ) - καύσιμα, Κοντέινερ - κατασκευή, Πετρέλαιο (ντίζελ) - αντλίες και εξοπλισμός έγχυσης, και οικολογικα καυσιμα. Έχει έδρα σε Houdemont, Βέλγιο.

 6. A BOUCKAERT

  Βέλγιο

  Η εταιρεία A BOUCKAERT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Πυράντοχα οικοδομικά υλικά, Μαζούτ, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Πυράντοχα οικοδομικά υλικά, Μαζούτ, και υγρο μαζουτ. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 7. YX FYRINGSOLIE

  Δανία

  Η εταιρεία YX FYRINGSOLIE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαζούτ. Έχει έδρα σε Søborg, Δανία.

 8. SCHNEDER-FAGNY

  Βέλγιο

  Η εταιρεία SCHNEDER-FAGNY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαζούτ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραγωγή και διανομή αερίων καυσίμων, ενοικιαση μηχανηματων για εργοταξια, μεταφορες με φορτηγα, ενοικιαζονται φορτηγα με γερανο, και Παραγωγή και διανομή αερίων καυσίμων. Έχει έδρα σε Dampicourt, Βέλγιο.

 1. DELPORTE MATÉRIAUX

  Βέλγιο

  Η εταιρεία DELPORTE MATÉRIAUX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Μαζούτ, Θερμομόνωση - υλικά, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Μαζούτ, υλικα και εργα για οικοδομες, και Θερμομόνωση - υλικά. Έχει έδρα σε Poll (theux), Βέλγιο.

 2. BRANDSTOFFEN DRB

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BRANDSTOFFEN DRB, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βενζίνη - υγρά καύσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαζούτ, Μαζούτ, καυσιμα, και μεταφορα καυσιμων. Έχει έδρα σε Itterbeek, Βέλγιο.

 3. COM-OIL ENERGIE + SERVICE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία COM-OIL ENERGIE + SERVICE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαζούτ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πετρελαιο θερμανσης. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 4. NORTHERN ENERGY SUPPLIES LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία NORTHERN ENERGY SUPPLIES LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαζούτ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πετρελαιο θερμανσης, διανομεας lpg, πετρελαιο εξωτερικης καυσης (μαζουτ) γεωργικης χρησης, και καυσιμη κηροζινη. Έχει έδρα σε Harrogate, Ηνωμένο Βασίλειο.

 5. LABOR

  Βέλγιο

  Η εταιρεία LABOR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καύσιμα ντίζελ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαζούτ, Μαζούτ, πετρελαιο θερμανσης, και καυσιμα θερμανσης. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 6. HUNOLD SCHMIERSTOFFE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HUNOLD SCHMIERSTOFFE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαζούτ, Καύσιμα ντίζελ, Λιπαντικά βιομηχανικά, Βιομηχανικά έλαια, Μαζούτ, Καύσιμα ντίζελ, Λιπαντικά βιομηχανικά, και Βιομηχανικά έλαια. Έχει έδρα σε Eching, Γερμανία.

 7. TUNAP CHEMISCH-TECHNISCHE PRODUKTE PRODUKTIONS- U HANDELSGESMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία TUNAP CHEMISCH-TECHNISCHE PRODUKTE PRODUKTIONS- U HANDELSGESMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βενζίνη - υγρά καύσιμα, Μαζούτ, Λιπαντικά βιομηχανικά, Γράσα βιοµηχανικά, Βενζίνη - υγρά καύσιμα, Μαζούτ, Λιπαντικά βιομηχανικά, και Γράσα βιοµηχανικά. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

 8. BRENNSTOFFE HANS-JOSEF STADLER E.K.

  Γερμανία

  Η εταιρεία BRENNSTOFFE HANS-JOSEF STADLER E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στερεά καύσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Μαζούτ, Λιπαντικά βιομηχανικά, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Μαζούτ, και Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει έδρα σε Hauzenberg, Γερμανία.

 9. JAPPSEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία JAPPSEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Μαζούτ, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, και Μαζούτ. Έχει έδρα σε Risum-Lindholm, Γερμανία.

 10. GEORG WENG BRENNSTOFFHANDEL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GEORG WENG BRENNSTOFFHANDEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στερεά καύσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Μαζούτ, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, και Μαζούτ. Έχει έδρα σε Meerbusch, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μαζούτ - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

340 Επιχειρήσεις