• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μαγνητικοί εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Μαγνητικοί εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MAGNETIC CONSTRUCTION

  Πορτογαλία

  Η MAGNETIC CONSTRUCTION ιδρύθηκε το 2016 και είναι μια δυναμική εταιρεία που εξειδικεύεται στους τομείς της δόμησης, μηχανικής, μεταλλουργίας και γεωργίας. Η εταιρεία παρέχει καταρτισμένο δυναμικό στην βιομηχανία της επεξεργασίας μετάλλου, με την υλοποίηση βιομηχανικών, επισκευαστικών και ναυπηγικών έργων, στην στεριά και υπεράκτια. Στόχος της να λύσει τις ανάγκες συναρμολόγησης όταν διεξάγει έργα και δραστηριότητες για λογαριασμό των πελατών της. Οι λύσεις που προσφέρει η εταιρεία, που εντάσσει όλα τα στοιχεία υποστήριξης της εφοδιαστικής αλυσίδας και των τυπικών διαδικασιών, είναι γρήγορες, ευέλικτες, αξιόπιστες και δυναμικές. Οι λύσεις που δημιουργούμε προσαρμόζονται ανάλογα με την ιδιαιτερότητα του κάθε έργου και ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες του πελάτη. Προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες συναρμολόγησης των πελατών της, η Magnetic Construction δραστηριοποιείται σε οποιοδήποτε χώρο, εγχώριο ή στο εξωτερικό, δημιουργώντας στρατηγικές συνεργασίες. Η επεμβατική ικανότητα της MAGNETIC CONSTRUCTION της επιτρέπει να καλύπτει έργα μεγάλης εμβέλειας με υψηλές τεχνικές απαιτήσεις. Από μικρές ή μεγάλες επεμβάσεις, το έργο της MAGNETIC CONSTRUCTION εμπλέκει έργα μεσοπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα έργα σε ναυπηγικές επισκευές ως μακροχρόνια έργα κατασκευής πλοίων. Σε έργα βιομηχανικής φύσης, δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών, στην δόμηση θερμοηλεκτρικών, πετροχημικών σταθμών και διυλιστηρίων. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 2. ADVANCED MAGNETIC TECHNOLOGIES AND CONSULTING (AMT&C)

  Ρωσία

  O όμιλος AMT&C σχεδιάζει και κατασκευάζει μαγνητικό εξοπλισμό για την επιστήμη και την βιομηχανία με βάση μόνιμους μαγνήτες και ηλεκτρομαγνητικά συστήματα: μαγνητικός και ηλεκτρομαγνητικός εξοπλισμός με εξαιρετικά έντονο μαγνητικό πεδίο (δείκτες ελαττωμάτων, πηγές μαγνητικού πεδίου), ηλεκτρονικά και ηλεκτρομαγνητικά όργανα μέτρησης για εργαστήρια και ερευνητές, Επαγωγικά μαγνητόμετρα ηλεκτρικοί μαγνήτες Ο όμιλος AMT&C επικεντρώνεται σε σύγχρονα πεδία εφαρμοσμένου μαγνητισμού: βαλβίδες διακοπής ροής αερίου ανεξάρτητης ενέργειας, ηλεκτρικοί ενεργοποιητές και ηλεκτρικά μηχανήματα με εξαιρετικά υψηλή ικανότητα μετατροπής ενέργειας, κινητήρας με άξονα με ανάρτηση, επιστημονικά όργανα και μαγνητικά συστήματα για τον ενδοσκοπικό έλεγχο εξεταστικών καψουλιών GI. Η AMT&C διεξάγει προγράμματα ανάπτυξης και έρευνας στους τομείς της μαγνητικής υπερθερμίας, της εκρόφησης φαρμάκων υπό στοχευμένο ελεγχόμενο μαγνητικό πεδίο ακριβείας και σε μεθόδους κατασκευής υλικών με νανοκλίμακα και με νανοδομή.

 3. BVI MAGNET GMBH

  Γερμανία

  Σας παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές και υψηλής ποιότητας προϊόντα για την υλοποίηση του έργου σας. Παροχή συμβουλών, ανάπτυξη, παραγωγή, διασφάλιση ποιότητας, παράδοση – τα βήματά μας για τη δική σας ικανοποίηση. Η BVI Magnet GmbH ως κατασκευαστής μαγνητών διαθέτει ένα ευρύ φάσμα διαφόρων μόνιμων μαγνητών, από δακτυλιοειδείς μαγνήτες νεοδυμίου και μαγνήτες σκληρού φερίτη έως μαγνήτες AlNiCo και μαγνητικά φίλτρα. Ξεχωρίζουμε τους μαγνήτες από νεοδύμιο (NdFeB), τους μαγνήτες AlNiCo και τους μαγνήτες σαμαρίου-κοβαλτίου. Επίσης διαθέτουμε μαγνητικά συστήματα ή Συγκροτήματα μαγνητών. Όλους τους μόνιμους μαγνήτες, είτε αυτοί είναι δακτυλιοειδείς μαγνήτες, μαγνήτες AlNiCo ή μαγνήτες από νεοδύμιο, τους ελέγχουμε σχολαστικά ως αξιόπιστος κατασκευαστής μαγνητών. Για το λόγο αυτό, οι μαγνήτες και τα μαγνητικά συστήματά μας διακρίνονται για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Παράγουμε πολλούς μόνιμους μαγνήτες υπό μορφή δακτυλιοειδών μαγνητών, μαγνητών τύπου μπλοκ, μαγνητών τύπου ράβδου ή στρογγυλών μαγνητών, ως τμηματικούς μαγνήτες και δακτυλιοειδή τμήματα.

 4. TRANCERIE EMILIANE

  Ιταλία

  Εδώ και περισσότερα από 60 έτη, η Trancerie Emiliana ασχολείται με: διάτμηση, χύτευση υπό πίεση, γραμμές κοπής, κατασκευή μητρών. Δραστηριοποιείται στη μελέτη νέων έργων βελτιστοποίησης προϊόντων. Μετά από προσεκτική ανάλυση των απαιτήσεων του πελάτη, το γραφείο ερευνών αναλαμβάνει την παροχή λύσεων για κάθε απαίτηση. Η επιχείρηση ξεχωρίζει χάρη στην ευελιξία, την ποιότητα των προϊόντων της, την καινοτομία της και την ικανότητά της να αναθεωρεί συνεχώς την πορεία της

 5. RAOUL LENOIR

  Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SELTER S.A.

  Ισπανία

 2. PETER WELTER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 3. GMB DEUTSCHE MAGNETWERKE GMBH

  Γερμανία

 4. THYSSENKRUPP MAGNETTECHNIK - ZWEIGNIEDERLASSUNG DER THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH

  Γερμανία

 5. SCHALLENKAMMER MAGNETSYSTEME GMBH

  Γερμανία

 1. BÜRKI INGENIEURE GMBH

  Ελβετία

 2. SAV GMBH

  Γερμανία

 1. MAGNETBAU SCHRAMME GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. I.H.G. SPANN- UND ANWENDUNGSTECHNIK VERTRIEBS GMBH

  Γερμανία

 3. RED MAGNETICS - EINE FACHABTEILUNG DER INTERTEC COMPONENTS GMBH

  Γερμανία

 4. MAGNET.WORKS MAGNET- UND INDUSTRIETECHNIK VERTRIEBS GMBH

  Αυστρία

 5. GÜNTHER ELECTRONIC GMBH

  Γερμανία

 6. MAGNETFABRIK BONN GMBH

  Γερμανία

 7. DEUTSCHE TECHNA DR. HAHN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 8. MANNEL MAGNETTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 1. ALEXANDER GMBH MAGNETTECHNIK

  Γερμανία

 2. MTK MAGNET - FABRIK SOLINGEN GMBH

  Γερμανία

 3. EARTH PANDA-FAMOUS MAGNET (EUROPE) GMBH

  Γερμανία

 4. BR TECHNIK KONTOR GMBH

  Γερμανία

 5. KENDRION (DONAUESCHINGEN/ENGELSWIES) GMBH

  Γερμανία

 6. VEEKIM AG

  Γερμανία

 7. MTS TRADING UG

  Γερμανία

 8. BBA AG

  Ελβετία

 9. EUROMAGNETE GMBH

  Γερμανία

 10. ISLIKER MAGNETE AG

  Ελβετία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μαγνητικοί εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

515 επιχειρήσεις