• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μαγνήτες

Αποτελέσματα για

Μαγνήτες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BVI MAGNET GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Σας παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές και υψηλής ποιότητας προϊόντα για την υλοποίηση του έργου σας. Παροχή συμβουλών, ανάπτυξη, παραγωγή, διασφάλιση ποιότητας, παράδοση – τα βήματά μας για τη δική σας ικανοποίηση. Η BVI Magnet GmbH ως κατασκευαστής μαγνητών διαθέτει ένα ευρύ φάσμα διαφόρων μόνιμων μαγνητών, από δακτυλιοειδείς μαγνήτες νεοδυμίου και μαγνήτες σκληρού φερίτη έως μαγνήτες AlNiCo και μαγνητικά φίλτρα. Ξεχωρίζουμε τους μαγνήτες από νεοδύμιο (NdFeB), τους μαγνήτες AlNiCo και τους μαγνήτες σαμαρίου-κοβαλτίου. Επίσης διαθέτουμε μαγνητικά συστήματα ή Συγκροτήματα μαγνητών. Όλους τους μόνιμους μαγνήτες, είτε αυτοί είναι δακτυλιοειδείς μαγνήτες, μαγνήτες AlNiCo ή μαγνήτες από νεοδύμιο, τους ελέγχουμε σχολαστικά ως αξιόπιστος κατασκευαστής μαγνητών. Για το λόγο αυτό, οι μαγνήτες και τα μαγνητικά συστήματά μας διακρίνονται για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Παράγουμε πολλούς μόνιμους μαγνήτες υπό μορφή δακτυλιοειδών μαγνητών, μαγνητών τύπου μπλοκ, μαγνητών τύπου ράβδου ή στρογγυλών μαγνητών, ως τμηματικούς μαγνήτες και δακτυλιοειδή τμήματα.

 2. BRUGGER GMBH MAGNETSYSTEME

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως κορυφαίος κατασκευαστής μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων διαθέτουμε από το 1963 τα πάντα από την ίδια εταιρεία. Από την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή των δικών μας εργαλείων και προϊόντων, την παραγωγή εξατομικευμένων πρεσαριστών και εξελασμένων εξαρτημάτων, καθώς και χυτών υπό πίεση πλαστικών εξαρτημάτων, έως τη συναρμολόγηση των μαγνητικών συστημάτων, τα πάντα διεκπεραιώνονται στις εγκαταστάσεις μας στο Hardt. Με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων, καινοτομικά συστήματα παραγωγής και μεγάλη εξειδίκευση παροχής συμβουλών παράγουμε σε ετήσια βάση πολλά εκατομμύρια μαγνητικών συστημάτων «Made in Germany». Ένα ολοκληρωμένο απόθεμα αποθήκης των βασικών προϊόντων μάς παρέχει τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουμε γρήγορα και ευέλικτα τις παραγγελίες. Στο πλαίσιο αυτό είναι δυνατή η παράδοση μεμονωμένων εξαρτημάτων έως και μεγάλων σειρών. Τα πεδία εφαρμογής των μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων εκτείνονται από τη βιομηχανία αυτοκινήτων, την τεχνολογία φωτισμού και την ιατρική τεχνολογία, τον οικοδομικό τομέα, τη χρήση για διακοσμητικούς σκοπούς, τα διαφημιστικά είδη έως τη χρήση για πινακίδες ονόματος.

 3. SUPERMAGNETE.DE - WEBCRAFT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από το 2003 διατηρούμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για μαγνήτες. Η ομάδα supermagnete έχει διευρυνθεί σταθερά από την ίδρυση της εταιρείας και σήμερα περιλαμβάνει 50 συνεργάτες. Το γεγονός ότι είμαστε σε καλό δρόμο πιστοποιείται όχι μόνο από τα 2 εκατομμύρια παραγγελιών που έχουμε λάβει στο μεταξύ. Το πιστοποιούν επίσης τα πολλά θετικά σχόλια των πελατών μας. Με απόθεμα αποθήκης άνω των 35 εκατομμυρίων μαγνητών και μαγνητικών προϊόντων είμαστε σε θέση να παραδίδουμε μαγνήτες άμεσα και σε μεγάλες ποσότητες. Για ερωτήματα και διασαφηνίσεις σας παρέχει βοήθεια το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας σε τέσσερις γλώσσες. Ανώτατη προτεραιότητά μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες σας 100%. Με περισσότερε; από 224.000 παραγγελίες σε ετήσια βάση είμαστε το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα για μαγνήτες της Ευρώπης. Όταν πρόκειται για μαγνήτες, είμαστε ο σωστός συνεργάτης. Κανένα άλλο ηλεκτρονικό κατάσταση για μαγνήτες νεοδυμίου δεν διαθέτει περισσότερους από ικανοποιημένους πελάτες στην Ευρώπη από το supermagnete.de. Στις γερμανόγλωσσες χώρες, η Supermagnete έχει αναδειχθεί έτσι σε συνώνυμο για τους μαγνήτες νεοδυμίου.

 4. PINS & MEHR GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Σύνθετες μορφές, εξατομικευμένα χρώματα, μοναδικά υλικά – μια σχεδόν ατέλειωτη ποικιλία βασικών προϊόντων παρέχει η Pins & mehr από το 1994. Υλοποιούμε επίσης απαιτητικές εξειδικευμένες απαιτήσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη σε υψηλό επίπεδο. Διαφημιστικά μηνύματα κάθε είδους τίθενται με πολλές ιδέες στο προσκήνιο με εντυπωσιακό, εμφανή και μοναδικό τρόπο. Δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στην απευθείας προσωπική επικοινωνία των αρμοδίων επικοινωνίας με τον πελάτη. Εμπιστευθείτε μας και αξιοποιήστε τα πλεονεκτήματά μας: εξειδίκευση - μακρόχρονη εμπειρία - εσωτερικό τμήμα γραφιστικής - εξυπηρέτηση πελατών - εξατομικευμένη υποστήριξη - αρμόδιοι προσωπικής επικοινωνίας - γρήγορη διεκπεραίωση - εγγύηση παράδοσης. Προσιτές τιμές - Διαφάνεια, χωρίς κρυφό επιπλέον κόστος - Αξιοπιστία ως μέλος SEDEX (βασικές αρχές ηθικής και κοινωνικής αειφορίας).

 5. NINGBO ZHAOBAO MAGNET CO., LTD.

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η ZHAOBAO MAGNET παράγει υψηλής ποιότητας μόνιμους μαγνήτες από σπάνιες γαίες (NdFeB και SmCo) από το 1999. Σε ποσοστό άνω του 95%, τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται στους τομείς του βιομηχανικού αυτοματισμού, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της καθαρής ενέργειας και άλλων απώτερης κατηγορίας εφαρμογών, ιδίως σε ενεργειακά αποδοτικούς κινητήρες μόνιμου μαγνήτη. Με μια αφοσιωμένη ομάδα 500 πεπειραμένων επαγγελματιών παρέχουμε ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες. Έχουμε επίσης εδραιώσει μια ισχυρή συνεργασία με την Κινεζική Ακαδημία Επιστημών για την παροχή τεχνικής υποστήριξης. Ως πιστοποιημένη κατά IATF 16949: 2016, ISO 14001: 2015 & ISO 45001: 2018 εταιρεία, διασφαλίζουμε τη σταθερότητα των προϊόντων μέσω αυστηρής παρακολούθησης και ελέγχων. Η αφοσίωσή μας στην ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί το κίνητρο του ολοκληρωμένου συστήματος σέρβις της εταιρείας μας. Είμαστε ένας κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής μαγνητών NdFeB και εξυπηρετούμε διάφορους κλάδους παγκοσμίως με υπηρεσίες ΚΑΕ. Επίσης ειδικευόμαστε στους μαγνήτες AlNiCo που είναι γνωστοί για την αντοχή τους στην υψηλή θερμοκρασία και τις εξαιρετικές φυσικές τους ιδιότητες. Τα προσαρμοσμένα προϊόντα AlNiCo της εταιρείας μας είναι ανθεκτικά στη διάβρωση χωρίς να απαιτούνται επιστρώσεις. Επιπλέον παρέχουμε μαγνητικά συγκροτήματα που συνδυάζουν μόνιμους μαγνήτες με μεταλλικά ή πλαστικά εξαρτήματα για την κάλυψη ειδικών αναγκών εφαρμογών, περιορίζοντας το κόστος παραγωγής για τους πελάτες μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MAX BAERMANN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην MAX BAERMANN GmbH, το κορυφαίο κατασκευαστή συνδεδεμένων με πλαστικό μόνιμων μαγνητών σε ολόκληρο τον κόσμο. Εδώ και περισσότερα από 90 χρόνια διαθέτουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας για βηματικούς κινητήρες, μικροκινητήρες, αισθητήρες γωνίας περιστροφής, αισθητήρες ροπής στρέψης, πρόσθετες αντλίες ψυκτικού μέσου, δικλείδες και όργανα. Οι μαγνήτες μας αναπτύσσονται σε στενή συνεργασία με τα δικά μας τμήματα κατασκευής, ανάπτυξης προϊόντων και διαδικασιών, καθώς και διασφάλισης ποιότητας ειδικά για τις απαιτήσεις των πελατών μας. Διαθέτουμε καινοτομικές λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας. Στην MAX BAERMANN GmbH θέτουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και στην ομοιογένεια της παραγωγής μας. Οι διαδικασίες μας πληρούν τα ανώτατα διεθνή πρότυπα και διαθέτουμε πιστοποίηση IATF16949: 2016. Οι λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη απαιτούν ειδικά εργαλεία και διατάξεις που παράγουμε στο δικό μας τμήμα κατασκευής εργαλείων. Τα υλικά μας επιλέγονται σχολαστικά και ελέγχονται πριν από τη χρήση ώστε να πληρούν υψηλά πρότυπα ποιότητας. Οι διαδικασίες και οι συνθήκες ανάμειξης υπόκεινται σε συνεχή έλεγχο και βελτιστοποιούνται συνεχώς προκειμένου να διασφαλίζεται ότι τα προϊόντα μας πληρούν τις μέγιστες απαιτήσεις.

 2. RM2M

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η RM2M είναι διανομέας βιομηχανικών τηλεχειριστηρίων και εξοπλισμού ανύψωσης και χειρισμού. Καταφέραμε να κατακτήσουμε την θέση μας στον τομέα της ανύψωσης και του χειρισμού σήμερα και προσφέρουμε πολλαπλές λύσεις για γερανογέφυρες. Αποκλειστικός εισαγωγέας στην Γαλλία των βιομηχανικών τηλεχειριστηρίων υπό το σήμα TELECRANE, η RM2M προσφέρει στους πελάτες της εξοπλισμό ποιότητας χάρη στην 30ετή της πείρα και στις γνώσεις της όσον αφορά τα εξαρτήματα και τα συστατικά γερανογέφυρας. Η RM2M εμπορεύεται μια σημαντική γκάμα προϊόντων που συστήνονται από πολλούς βιομηχανικούς τομείς: αυτοκινητοβιομηχανία, αεροπορία, δόμηση και δημόσια έργα, επικοινωνίες, συσκευασία, φαρμακευτική, χημεία, σιδηρουργία: ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ (ηλεκτρικά, χειροκίνητα, πεπιεσμένου αέρα παλάγκα, κ.λπ), ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ (τηλεχειριστήρια, θήκες με κουμπιά κ.λπ), ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΖΥΓΙΣΗ (καντάρια από 30 κιλά έως 300 τόνους) και ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ.

 3. FLAIG MAGNETSYSTEME GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Πράσινοι μαγνήτες για τη σύγχρονη βιομηχανία. Με έδρα τον όμορφο Μέλανα Δρυμό, οι επαγγελματίες μας σάς παρέχουν βέλτιστες συμβουλές από τον κορυφαίο κατασκευαστή συστημάτων μόνιμων και ηλεκτρικών μόνιμων μαγνητών. Εκτός από ένα εκτενές πρόγραμμα τυποποιημένων προϊόντων, όπως η σειρά FX στον τομέα των μαγνητών ανύψωσης φορτίων και η σειρά FXL στον τομέα της τεχνολογίας μαγνητών στερέωσης, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα μαγνητικών βοηθητικών μέσων στερέωσης και ανύψωσης και παράγουμε λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη από ένα τεμάχιο και άνω ως ΚΑΕ για τις ανάγκες σας.

 4. MAGNETIQUES.FR

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MAGNETIQUES.FR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνήτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγνητικό λάστιχο, μονιμοι μαγνητες, ευκαμπτο μαγνητικο καουτσουκ, μαγνήτες στερέωσης, και Μαγνητικοί πίνακες. Έχει έδρα σε Sassenage, Γαλλία.

 5. FORTIS M. BOROWY SP. J.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FORTIS M. BOROWY SP. J., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση, συνεχής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγνήτες, Εκτύπωση όφσετ, Τάπητας ποντικού (mouse pad), Χάρτινες κούτες, Συσκευασία, φακοειδης εκτυπωση, Μαγνήτες, Εκτύπωση όφσετ, και Τάπητας ποντικού (mouse pad). Έχει έδρα σε Zielona Góra, Πολωνία.

 1. AR.ON GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AR.ON GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνήτες. Έχει έδρα σε Mülheim An Der Ruhr, Γερμανία.

 2. MAGNETWORLD

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MAGNETWORLD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνήτες. Έχει έδρα σε Jena, Γερμανία.

 1. DEKO-METALL ZUNGER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DEKO-METALL ZUNGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνήτες. Έχει έδρα σε Wesel, Γερμανία.

 2. MAGNA-C GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MAGNA-C GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνήτες. Έχει έδρα σε Wendlingen, Γερμανία.

 3. DEUTSCHE TECHNA DR. HAHN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DEUTSCHE TECHNA DR. HAHN GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνητικοί εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγνήτες, Μαγνήτες συγκράτησης, μονιμοι μαγνητες, Μαγνήτες νεοδύμιου-σιδήρου-βόριου (μαγνήτες NdFeB), μαγνητικα φιλτρα, μαγνητικά συστήματα, Μαγνήτης φερρίτη, Μαγνήτες αρπάγης, και Μαγνήτες. Έχει έδρα σε Hagen, Γερμανία.

 4. PZK BRNO A.S.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PZK BRNO A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνήτες. Έχει έδρα σε Dresden, Γερμανία.

 5. HEINRICH KIPP WERK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HEINRICH KIPP WERK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνήτες. Έχει έδρα σε Sulz, Γερμανία.

 6. DEMAG CRANES & COMPONENTS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DEMAG CRANES & COMPONENTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητοί γερανοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικοί γερανοί, Γερανοί επεξεργασίας, Γερανοί γενικής χρήσης, γερανογέφυρες, Γερανοί οροφής, Συρματόσχοινα, Ανυψωτικοί μηχανισμοί, Αλυσιδωτές επάρτες, και Τεχνολογία μετάδοσης κίνησης. Έχει έδρα σε Wetter, Γερμανία.

 7. STRONG MAGNETS GMBH

  Γερμανία

  Παράγουμε κάθε είδους μαγνήτες, από ιατρικούς έως βιομηχανικούς και στο συγκεκριμένο κλάδο διαθέτουμε ήδη εμπειρία άνω των 20 ετών. Είμαστε εξειδικευμένος κατασκευαστής μαγνητών NMR Bench top και μαγνητών MRT. Επιπλέον είμαστε προμηθευτής μαγνητικών εξαρτημάτων για τις γνωστές εταιρείες NMR/MRI. Εκτός αυτού παράγουμε μαγνήτες με βάση τις δικές σας προσωπικές απαιτήσεις. Είμαστε μια διεθνής επιχείρηση με παραρτήματα στη Γερμανία, στις ΗΠΑ, στην Ινδία, στην Πολωνία και στην Κίνα, η οποία διαθέτει παγκοσμίως του υψηλής ποιότητας μαγνήτες της. Εάν ενδιαφέρεστε για τους υψηλής ποιότητας μαγνήτες μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Βασιστείτε στο δικό μας ανταγωνιστικό έλεγχο ποιότητας και στη διαμόρφωση των τιμών για να προωθήσετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Είμαστε βέβαιοι ότι θα μπορέσουμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας. Η εταιρεία SHANGHAI STRONG MAGNETS INDUSTRIAL & COMMERCIAL CO.LTD είναι κατασκευαστής/προμηθευτής και δραστηριοποιείται στον κλάδο των εισαγωγών/εξαγωγών ηλεκτρικών προϊόντων.

 8. MAGNETSHOP SUPERMAGNETIC

  Γερμανία

  Η Magnetshop Supermagnetic ειδικεύεται στην πώληση ισχυρών μαγνητών νεοδυμίου, επινικελιωμένων και επιχρυσωμένων, επιχρωμιωμένων και με εποξειδική επίστρωση. Οι πελάτες B2B και B2C είναι καλοδεχούμενοι από εμάς. Η γκάμα των μαγνητών μας καλύπτει όλες τις απαιτήσεις. Διαθέτουμε περισσότερους από 200 μόνιμους μαγνήτες νεοδυμίου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μαγνητών και επιδιώκουμε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις εξατομικευμένες επιθυμίες στο μέτρο του δυνατού. Η γκάμα των προϊόντων μας εκτείνεται από μικρούς μαγνήτες Mini από 1 mm έως ισχυρούς υπερμαγνήτες άνω των 20 cm. Οι υπερμαγνήτες μας μπορούν να συγκρατήσουν έως 1000 φορές το ίδιο βάρος τους. Ισχυροί μαγνήτες τύπου μπλοκ από νεοδύμιο χρησιμοποιούνται στον επαγγελματικό τομέα: Κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, κατασκευή μοντέλων, αυτοκινητοβιομηχανία, φωτισμός, ηλεκτροκινητήρες, γεννήτριες, ηχεία κλπ. Το κατάστημα μαγνητών μας καταγράφει σε ετήσια βάση αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 30%. Θα χαρούμε να σάς εντάξουμε στο πελατολόγιό μας.

 1. M-PULSE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η M-Pulse είναι ο αποδοτικός σας συνεργάτης για όλα τα ζητήματα του μαγνητισμού, της βαθμονόμησης και της μέτρησης μαγνητών και μαγνητικών συστημάτων. Με τη μακρόχρονη εμπειρία, τη χαμηλού κόστους παραγωγή για τη γρήγορη παράδοση σάς υποστηρίζουμε για την εξεύρεση μαγνητικών λύσεων. Σε στενή συνεργασία με τα δικά σας τμήματα ανάπτυξης και παραγωγής σχεδιάζουμε προσαρμοσμένα συστήματα μαγνητισμού. Τα προϊόντα μας διακρίνονται για τις ακραίες ροές και τους εξαιρετικά σύντομους χρόνους κύκλου. Για το λόγο αυτό δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοπιστία και στην ασφάλεια. Η M-Pulse αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα των εγκαταστάσεων παραγωγής της Γερμανίας, της Σιγκαπούρης και της Ταϊβάν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελός σας. Τα πλεονεκτήματα της παραγωγής μας στην Ταϊβάν και στη Σιγκαπούρη είναι η βελτιστοποίηση του κόστους με ταυτόχρονα αξιόπιστη και υψηλή ποιότητα. Οι προθεσμίες παράδοσης από την Σιγκαπούρη είναι σύντομες χάρη σε ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο με βάθος παραγωγής έως 80%. Εκεί παράγονται τα δικά σας πηνία μαγνητισμού.

 2. OTTO GANTER GMBH + CO. KG NORMTEILEFABRIK

  Γερμανία

  Ο κορυφαίος συνεργάτης για πρότυπα στοιχεία. Η Ganter που ιδρύθηκε το 1894 ως μηχανουργείο στο Furtwangen του Μέλανα Δρυμού, παρουσίασε ήδη το 1912 τον πρώτο κατάλογο πρότυπων στοιχείων – πέντε χρόνια πριν από την ίδρυση του οργανισμού Deutschen Industrie Norm (DIN). Σήμερα, η επιχείρηση που διευθύνεται στο μεταξύ από την τέταρτη γενιά της οικογένειας, είναι με περισσότερα από 60.000 διαθέσιμα από την αποθήκη πρότυπα στοιχεία κορυφαία στον τομέα της ανάπτυξης και της παραγωγής πρότυπων στοιχείων. Προκειμένου αυτό να συνεχιστεί και στο μέλλον, η Ganter επενδύει στη συνεπή μετεξέλιξη της γκάμας των προϊόντων, στην υπερσύγχρονη παραγωγή και διοικητική μέριμνα, καθώς και σε ένα παγκόσμιο δίκτυο αποδοτικών εταίρων.

 3. GAZ-PRÜFTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η GAZ-Prüftechnik GmbH διαθέτει συσκευές, συστήματα και παρελκόμενα στον τομέα του μη καταστρεπτικού ελέγχου υλικών. Ασχολούμαστε εδώ και πολλά χρόνια με διάφορες μεθόδους μη καταστρεπτικού ελέγχου και την μετεξέλιξη των συσκευών ελέγχου. Εκτός από ένα ευρύ φάσμα συσκευών και παρελκομένων για το μη καταστρεπτικό έλεγχο έχουμε ειδικευθεί σε ολοκληρωμένα συστήματα, όπως η βαλίτσα ελέγχου GAZ. Χάρη στη μακρόχρονη συνεργασία με φημισμένους εταίρους στους τομείς του ελέγχου υπερήχων, του ακτινοσκοπικού ελέγχου και της κατασκευής συστημάτων, είμαστε σε θέση να σάς παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων στον τομέα του μη καταστρεπτικού ελέγχου υλικών. Στην ιστοσελίδα μας GAZ-direkt σάς παρέχονται πολλές πληροφορίες για τις διάφορες μεθόδους ελέγχου και τα προϊόντα μας. Εκεί μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά Online ή να συνθέσετε επίσης μόνοι σας μια βαλίτσα ελέγχου.

 4. AC MAGNETS 98 SL

  Ισπανία

  Προμηθευτής για: μαγνήτες, μαγνητικά συστήματα, Φερρίτης, μαγνητικές συσκευές, μαγνητική ταινία, περιτροφικοί μαγνήτες, πλαστικοί μαγνήτες, μαγνήτες από alnico.

 5. ASSFALG GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ASSFALG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνήτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρομαγνήτες, μαγνήτες ανύψωσης, μονιμοι μαγνητες, Ηλεκτρομαγνήτες, και Μηχάνημα εξαγωγής, χειρός. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

 6. GOUDSMIT MAGNETICS

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία GOUDSMIT MAGNETICS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνήτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαγνητικα στοιχεια, μαγνητικοι διαχωριστες, μαγνητικα φιλτρα, και μονιμοι μαγνητες. Έχει έδρα σε Waalre, Κάτω Χώρες.

 7. IDEMAG

  Ισπανία

  Η εταιρεία IDEMAG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνήτες. Έχει έδρα σε Castellbisbal, Ισπανία.

 8. DICAM FRANCE

  Γαλλία

  Η εταιρεία DICAM FRANCE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνήτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαγνήτες ανύψωσης. Έχει έδρα σε Loperhet, Γαλλία.

 9. BLS MAGNET

  Γαλλία

  Η εταιρεία BLS MAGNET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνήτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικοί μαγνήτες, Μαγνήτες αιολικής τουρμπίνας, και πλαστικοι μαγνητες. Έχει έδρα σε Villers La Montagne, Γαλλία.

 10. BETOMET SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία BETOMET SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνήτες. Έχει έδρα σε Wołczyn, Πολωνία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μαγνήτες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

367 Επιχειρήσεις