• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μαγνήτες

Αποτελέσματα για

Μαγνήτες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SUPERMAGNETE.DE - WEBCRAFT GMBH

  Γερμανία

  Από το 2003 διατηρούμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για μαγνήτες. Η ομάδα supermagnete έχει διευρυνθεί σταθερά από την ίδρυση της εταιρείας και σήμερα περιλαμβάνει 50 συνεργάτες. Το γεγονός ότι είμαστε σε καλό δρόμο πιστοποιείται όχι μόνο από τα 2 εκατομμύρια παραγγελιών που έχουμε λάβει στο μεταξύ. Το πιστοποιούν επίσης τα πολλά θετικά σχόλια των πελατών μας. Με απόθεμα αποθήκης άνω των 35 εκατομμυρίων μαγνητών και μαγνητικών προϊόντων είμαστε σε θέση να παραδίδουμε μαγνήτες άμεσα και σε μεγάλες ποσότητες. Για ερωτήματα και διασαφηνίσεις σας παρέχει βοήθεια το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας σε τέσσερις γλώσσες. Ανώτατη προτεραιότητά μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες σας 100%. Με περισσότερε; από 224.000 παραγγελίες σε ετήσια βάση είμαστε το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα για μαγνήτες της Ευρώπης. Όταν πρόκειται για μαγνήτες, είμαστε ο σωστός συνεργάτης. Κανένα άλλο ηλεκτρονικό κατάσταση για μαγνήτες νεοδυμίου δεν διαθέτει περισσότερους από ικανοποιημένους πελάτες στην Ευρώπη από το supermagnete.de. Στις γερμανόγλωσσες χώρες, η Supermagnete έχει αναδειχθεί έτσι σε συνώνυμο για τους μαγνήτες νεοδυμίου.

 2. BVI MAGNET GMBH

  Γερμανία

  Σας παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές και υψηλής ποιότητας προϊόντα για την υλοποίηση του έργου σας. Παροχή συμβουλών, ανάπτυξη, παραγωγή, διασφάλιση ποιότητας, παράδοση – τα βήματά μας για τη δική σας ικανοποίηση. Η BVI Magnet GmbH ως κατασκευαστής μαγνητών διαθέτει ένα ευρύ φάσμα διαφόρων μόνιμων μαγνητών, από δακτυλιοειδείς μαγνήτες νεοδυμίου και μαγνήτες σκληρού φερίτη έως μαγνήτες AlNiCo και μαγνητικά φίλτρα. Ξεχωρίζουμε τους μαγνήτες από νεοδύμιο (NdFeB), τους μαγνήτες AlNiCo και τους μαγνήτες σαμαρίου-κοβαλτίου. Επίσης διαθέτουμε μαγνητικά συστήματα ή Συγκροτήματα μαγνητών. Όλους τους μόνιμους μαγνήτες, είτε αυτοί είναι δακτυλιοειδείς μαγνήτες, μαγνήτες AlNiCo ή μαγνήτες από νεοδύμιο, τους ελέγχουμε σχολαστικά ως αξιόπιστος κατασκευαστής μαγνητών. Για το λόγο αυτό, οι μαγνήτες και τα μαγνητικά συστήματά μας διακρίνονται για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Παράγουμε πολλούς μόνιμους μαγνήτες υπό μορφή δακτυλιοειδών μαγνητών, μαγνητών τύπου μπλοκ, μαγνητών τύπου ράβδου ή στρογγυλών μαγνητών, ως τμηματικούς μαγνήτες και δακτυλιοειδή τμήματα.

 3. BRUGGER GMBH MAGNETSYSTEME

  Γερμανία

  Ως κορυφαίος κατασκευαστής μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων διαθέτουμε από το 1963 τα πάντα από την ίδια εταιρεία. Από την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή των δικών μας εργαλείων και προϊόντων, την παραγωγή εξατομικευμένων πρεσαριστών και εξελασμένων εξαρτημάτων, καθώς και χυτών υπό πίεση πλαστικών εξαρτημάτων, έως τη συναρμολόγηση των μαγνητικών συστημάτων, τα πάντα διεκπεραιώνονται στις εγκαταστάσεις μας στο Hardt. Με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων, καινοτομικά συστήματα παραγωγής και μεγάλη εξειδίκευση παροχής συμβουλών παράγουμε σε ετήσια βάση πολλά εκατομμύρια μαγνητικών συστημάτων «Made in Germany». Ένα ολοκληρωμένο απόθεμα αποθήκης των βασικών προϊόντων μάς παρέχει τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουμε γρήγορα και ευέλικτα τις παραγγελίες. Στο πλαίσιο αυτό είναι δυνατή η παράδοση μεμονωμένων εξαρτημάτων έως και μεγάλων σειρών. Τα πεδία εφαρμογής των μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων εκτείνονται από τη βιομηχανία αυτοκινήτων, την τεχνολογία φωτισμού και την ιατρική τεχνολογία, τον οικοδομικό τομέα, τη χρήση για διακοσμητικούς σκοπούς, τα διαφημιστικά είδη έως τη χρήση για πινακίδες ονόματος.

 4. YELE OFSET PRINTING AND PACKAGING

  Τουρκία

  Με έδρα στην Κωνσταντινούπολη από το 2013, η Yele Ofset Printing είναι μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες ανώτατης ποιότητας στην βιομηχανία της συσκευασίας και της εκτύπωσης. Εξυπηρετούμε σε έναν κλειστό χώρο 1500 τ.μ. Χάρη στα μηχανήματα αιχμής, εξειδικευμένο προσωπικό, καινότομα σχέδια και ποιότητα, έχουμε γίνει μια από τις ηγετικές εταιρείες στον τομέα μέσα σε σύντομο διάστημα. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: Εκτύπωση επιστολόχαρτου με επικεφαλίδα, κουτιά συσκευασίας, φυλλαδίου, χαρτοσακούλες, κουτιά δώρου με ειδικό σχεδιασμό, κουτιά υποδημάτων, συσκευασίες τροφίμων, περιοδικά, Κάρτες πελατών, φάκελοι, τσάντες από χαρτόνι και πολλά άλλα που μπορείτε να ανακαλύψετε στον ιστότοπο μας! Η εταιρεία μας υποστηρίζει τους πελάτες μας σχεδιάζοντας και αναπτύσσοντας προϊόντα τα οποία χρειάζονται. Προσφέρουμε όλων των ειδών χειροτεχνήματα σε χαρτοκούτες, εν κενό και κατασκευή καλουπιών και μπορούμε να προσφέρουμε όλα τα στάδια της αλυσίδας που ολοκληρώνει τις υπηρεσίες της, όπως την προμήθεια αυτοκόλλητων, ραβδοκώδικων και δεμάτων. Στην Yele Ofset Printing, δίνουμε μεγάλη σημασία στις μελέτες έρευνας και ανάπτυξης και εργαζόμαστε με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον. Συνεπώς, τηρούμε τα πρότυπα κατά TSE και ISO9001, TS ISO / IEC 27001. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. HEINRICH KIPP WERK

  Γερμανία

  HEINRICH KIPP WERK is a manufacturer in the clamping technology, standard elements and operating parts sector. The company produces at its site in Germany using a wide range of machinery. The product range includes more than 65 000 articles that are all quickly available from the onsite logistics centre. KIPP is therefore a reliable partner for industry and plant and machine construction. KIPP develops the products and tests them in quality control completely in-house. Through extensive production resources, standard element assemblies and single parts can be realised as special solutions. During the development of KIPP operating parts special attention is paid to ergonomics and stability. HEINRICH KIPP WERK has existed since 1919 and since 1950 has put the emphasis on self-developed clamping tools such as the classic KIPP clamping lever. The company has more than 480 employees and is present in more than 50 countries.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. KIPP ITALIA SRL

  Ιταλία

  The HEINRICH KIPP WERK is a manufacturer for the sectors clamping technology, standard elements and operating parts. We produce in a large machine shop at our location in Germany. The real net output ratio means that standard elements, structural groups and special solutions can be realised. Our product portfolio includes 65000 items that are all quickly available through the logistics centre. KIPP developes the products completely in-house and tests them repeatedly in the quality control. All products work reliably, have a long service life and long-term availability. Ergonomics and stability are for us the focal point of every new developement. In our KIPP catalogue you will only find products of which we are 100% convinced. This is what our owner managed, traditional company stands for.

 2. RM2M

  Γαλλία

  Η RM2M είναι διανομέας βιομηχανικών τηλεχειριστηρίων και εξοπλισμού ανύψωσης και χειρισμού. Καταφέραμε να κατακτήσουμε την θέση μας στον τομέα της ανύψωσης και του χειρισμού σήμερα και προσφέρουμε πολλαπλές λύσεις για γερανογέφυρες. Αποκλειστικός εισαγωγέας στην Γαλλία των βιομηχανικών τηλεχειριστηρίων υπό το σήμα TELECRANE, η RM2M προσφέρει στους πελάτες της εξοπλισμό ποιότητας χάρη στην 30ετή της πείρα και στις γνώσεις της όσον αφορά τα εξαρτήματα και τα συστατικά γερανογέφυρας. Η RM2M εμπορεύεται μια σημαντική γκάμα προϊόντων που συστήνονται από πολλούς βιομηχανικούς τομείς: αυτοκινητοβιομηχανία, αεροπορία, δόμηση και δημόσια έργα, επικοινωνίες, συσκευασία, φαρμακευτική, χημεία, σιδηρουργία: ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ (ηλεκτρικά, χειροκίνητα, πεπιεσμένου αέρα παλάγκα, κ.λπ), ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ (τηλεχειριστήρια, θήκες με κουμπιά κ.λπ), ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΖΥΓΙΣΗ (καντάρια από 30 κιλά έως 300 τόνους) και ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ.

 3. OTTO GANTER GMBH + CO. KG NORMTEILEFABRIK

  Γερμανία

  Ο κορυφαίος συνεργάτης για πρότυπα στοιχεία. Η Ganter που ιδρύθηκε το 1894 ως μηχανουργείο στο Furtwangen του Μέλανα Δρυμού, παρουσίασε ήδη το 1912 τον πρώτο κατάλογο πρότυπων στοιχείων – πέντε χρόνια πριν από την ίδρυση του οργανισμού Deutschen Industrie Norm (DIN). Σήμερα, η επιχείρηση που διευθύνεται στο μεταξύ από την τέταρτη γενιά της οικογένειας, είναι με περισσότερα από 60.000 διαθέσιμα από την αποθήκη πρότυπα στοιχεία κορυφαία στον τομέα της ανάπτυξης και της παραγωγής πρότυπων στοιχείων. Προκειμένου αυτό να συνεχιστεί και στο μέλλον, η Ganter επενδύει στη συνεπή μετεξέλιξη της γκάμας των προϊόντων, στην υπερσύγχρονη παραγωγή και διοικητική μέριμνα, καθώς και σε ένα παγκόσμιο δίκτυο αποδοτικών εταίρων.

 4. M-PULSE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η M-Pulse είναι ο αποδοτικός σας συνεργάτης για όλα τα ζητήματα του μαγνητισμού, της βαθμονόμησης και της μέτρησης μαγνητών και μαγνητικών συστημάτων. Με τη μακρόχρονη εμπειρία, τη χαμηλού κόστους παραγωγή για τη γρήγορη παράδοση σάς υποστηρίζουμε για την εξεύρεση μαγνητικών λύσεων. Σε στενή συνεργασία με τα δικά σας τμήματα ανάπτυξης και παραγωγής σχεδιάζουμε προσαρμοσμένα συστήματα μαγνητισμού. Τα προϊόντα μας διακρίνονται για τις ακραίες ροές και τους εξαιρετικά σύντομους χρόνους κύκλου. Για το λόγο αυτό δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοπιστία και στην ασφάλεια. Η M-Pulse αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα των εγκαταστάσεων παραγωγής της Γερμανίας, της Σιγκαπούρης και της Ταϊβάν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελός σας. Τα πλεονεκτήματα της παραγωγής μας στην Ταϊβάν και στη Σιγκαπούρη είναι η βελτιστοποίηση του κόστους με ταυτόχρονα αξιόπιστη και υψηλή ποιότητα. Οι προθεσμίες παράδοσης από την Σιγκαπούρη είναι σύντομες χάρη σε ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο με βάθος παραγωγής έως 80%. Εκεί παράγονται τα δικά σας πηνία μαγνητισμού.

 5. GOUDSMIT MAGNETICS

  Κάτω Χώρες

 1. ASSFALG GMBH

  Γερμανία

 2. DEKO-METALL ZUNGER GMBH

  Γερμανία

 1. GAUDER GMBH

  Γερμανία

 2. SPACEMAGNETS EUROPE GMBH

  Γερμανία

 3. MAGNETWORLD

  Γερμανία

 4. AR.ON GMBH

  Γερμανία

 5. MAGNA-C GMBH

  Γερμανία

 6. HEINRICH KIPP WERK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 7. EUROMAGNETI DI FILIPPINI CESARE & C. SNC

  Ιταλία

 8. DEUTSCHE TECHNA DR. HAHN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 1. PZK BRNO A.S.

  Γερμανία

 2. DEMAG CRANES & COMPONENTS GMBH

  Γερμανία

 3. MAGNETMECHANIK KRÖMEKE GMBH

  Γερμανία

 4. STRONG MAGNETS GMBH

  Γερμανία

  Παράγουμε κάθε είδους μαγνήτες, από ιατρικούς έως βιομηχανικούς και στο συγκεκριμένο κλάδο διαθέτουμε ήδη εμπειρία άνω των 20 ετών. Είμαστε εξειδικευμένος κατασκευαστής μαγνητών NMR Bench top και μαγνητών MRT. Επιπλέον είμαστε προμηθευτής μαγνητικών εξαρτημάτων για τις γνωστές εταιρείες NMR/MRI. Εκτός αυτού παράγουμε μαγνήτες με βάση τις δικές σας προσωπικές απαιτήσεις. Είμαστε μια διεθνής επιχείρηση με παραρτήματα στη Γερμανία, στις ΗΠΑ, στην Ινδία, στην Πολωνία και στην Κίνα, η οποία διαθέτει παγκοσμίως του υψηλής ποιότητας μαγνήτες της. Εάν ενδιαφέρεστε για τους υψηλής ποιότητας μαγνήτες μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Βασιστείτε στο δικό μας ανταγωνιστικό έλεγχο ποιότητας και στη διαμόρφωση των τιμών για να προωθήσετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Είμαστε βέβαιοι ότι θα μπορέσουμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας. Η εταιρεία SHANGHAI STRONG MAGNETS INDUSTRIAL & COMMERCIAL CO.LTD είναι κατασκευαστής/προμηθευτής και δραστηριοποιείται στον κλάδο των εισαγωγών/εξαγωγών ηλεκτρικών προϊόντων.

 5. KIPP INC.

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η HEINRICH KIPP WERK είναι κατασκευαστής στον τομέα της τεχνολογίας σφιγκτήρων, τυποποιημένων στοιχείων και εξαρτημάτων χειρισμού. Η εταιρεία παράγει την παραγωγή της στον χώρο της στη Γερμανία, χρησιμοποιώντας ευρεία γκάμα μηχανημάτων. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει περισσότερα από 25.000 είδη που είναι όλα γρήγορα διαθέσιμα μέσω του κέντρου διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας (logistics). Έτσι, η KIPP είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τη βιομηχανία, τα εργοστάσια και την κατασκευή μηχανημάτων. Ο κατάλογος KIPP «Στοιχεία χειρισμού | Τυποποιημένα στοιχεία» εκδίδεται ανά 2 έτη με πολλές νέες εξελίξεις. Η KIPP αναπτύσσει τα προϊόντα και τα δοκιμάζει με έλεγχο ποιότητας που πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις της. Με τους εκτεταμένους πόρους παραγωγής, οι βασικές μονάδες στοιχείων και τα μεμονωμένα εξαρτήματα είναι δυνατό να υλοποιηθούν σε ειδικές λύσεις. Κατά την ανάπτυξη των στοιχείων λειτουργίας της KIPP δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην εργονομία και τη σταθερότητα. Η HEINRICH KIPP WERK υφίσταται από το 1919, έχει περισσότερους από 350 υπαλλήλους και διαθέτει παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες.

 6. KIPP FRANCE SAS

  Γαλλία

  Η HEINRICH KIPP WERK είναι κατασκευαστής συστημάτων σύσφιξης, τυποποιημένων στοιχείων και εξαρτημάτων χειρισμού. Η επιχείρηση παράγει στην Γερμανία και διαθέτει πολλούς εξοπλισμούς. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει περισσότερα από 25.000 εξαρτήματα που είναι διαρκώς και γρήγορα διαθέσιμα μέσω του κέντρου διαχείρισης της διακίνησης του. Έτσι, η KIPP είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης στους τομείς της βιομηχανίας, της κατασκευής εγκαταστάσεων και μηχανημάτων. Τα προϊόντα KIPP αναπτύσσονται πλήρως εντός της επιχείρησης και ελέγχονται από το τμήμα εγγύησης της ποιότητας. Χάρη στην δυνατότητα κατασκευής της, η επιχείρηση μπορεί να προσαρμόσει τα τυπικά της στοιχεία, τις διατάξεις της καθώς και τα εξαρτήματα της σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών. Η εργονομία και η σταθερότητα αποτελούν την καρδιά του χειρισμού των στοιχείων από την KIPP. Η Εταιρεία HEINRICH KIPP WERK υπάρχει από το 1919 και δίνει έμφαση, από το 1950, στα στοιχεία σύσφιξης που αναπτύσσονται εντός της εταιρείας, όπως το κλασικό ρυθμιζόμενο χειριστήριο KIPP. Η επιχείρηση βρίσκεται σε περισσότερες από 50 χώρες.

 7. MAGNETSHOP SUPERMAGNETIC

  Γερμανία

  Η Magnetshop Supermagnetic ειδικεύεται στην πώληση ισχυρών μαγνητών νεοδυμίου, επινικελιωμένων και επιχρυσωμένων, επιχρωμιωμένων και με εποξειδική επίστρωση. Οι πελάτες B2B και B2C είναι καλοδεχούμενοι από εμάς. Η γκάμα των μαγνητών μας καλύπτει όλες τις απαιτήσεις. Διαθέτουμε περισσότερους από 200 μόνιμους μαγνήτες νεοδυμίου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μαγνητών και επιδιώκουμε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις εξατομικευμένες επιθυμίες στο μέτρο του δυνατού. Η γκάμα των προϊόντων μας εκτείνεται από μικρούς μαγνήτες Mini από 1 mm έως ισχυρούς υπερμαγνήτες άνω των 20 cm. Οι υπερμαγνήτες μας μπορούν να συγκρατήσουν έως 1000 φορές το ίδιο βάρος τους. Ισχυροί μαγνήτες τύπου μπλοκ από νεοδύμιο χρησιμοποιούνται στον επαγγελματικό τομέα: Κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, κατασκευή μοντέλων, αυτοκινητοβιομηχανία, φωτισμός, ηλεκτροκινητήρες, γεννήτριες, ηχεία κλπ. Το κατάστημα μαγνητών μας καταγράφει σε ετήσια βάση αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 30%. Θα χαρούμε να σάς εντάξουμε στο πελατολόγιό μας.

 8. FLEXIBLE MAGNET (CHINA) CO., LTD.

  Χονγκ Κονγκ

  Η Flexible Magnet (China) Co., Ltd είναι ένας επαγγελματικός οργανισμός με αντικείμενο την κατασκευή, την πώληση και το μάρκετινγκ εύκαμπτων μαγνητών και συναφών προϊόντων. Τα βασικά μέλη της εταιρείας μας διαθέτουν περισσότερο από 10 έτη πείρας στο πεδίο των εύκαμπτων μαγνητών. Διαθέτουμε όχι μόνο εύκαμπτους μαγνήτες, αλλά και συστήματα για εύκαμπτους μαγνήτες. Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στο Shijie του Dongguan στην Κίνα και το γραφείο πωλήσεών μας βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ και τη ShenZhen. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας προσφέρει τις επαγγελματικές της υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή.

 9. WEBCRAFT AG

  Ελβετία

  Από το 2003 λειτουργούμε το supermagnete, το ηλεκτρονικό κατάστημα για μαγνήτες και αναπτυσσόμαστε σταθερά. Σήμερα διεκπεραιώνουμε περισσότερες από 224.000 παραγγελίες ανά έτος, γεγονός που μάς αναδεικνύει στο κορυφαίο κατάστημα για μαγνήτες της Ευρώπης. Χάρη σε ένα απόθεμα άνω των 35 εκατομμυρίων μαγνητών και μαγνητικών προϊόντων μπορείτε να παραγγέλνετε από εμάς μεγάλες ποσότητες με απλό τρόπο. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει, π.χ., μαγνήτες νεοδυμίου, μαγνήτες φερρίτη και μαγνήτες με φρεζάτη οπή σε διάφορες εκδόσεις. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτουμε επίσης, έγχρωμες μαγνητικές ταινίες και μεμβράνες, καθώς και πολλά άλλα μαγνητικά προϊόντα για τη βιομηχανία, το σχολείο και το γραφείο. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας σάς παρέχει εξειδικευμένη βοήθεια για ερωτήματα και ασάφειες στα γερμανικά, στα αγγλικά, στα Γαλλικά και στα Ιταλικά. Για παραγγελίες μεγάλων ποσοτήτων και ερωτήματα για ειδικές κατασκευές μπορείτε να συμπληρώσετε απευθείας online ένα έγγραφο και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 1-2 εργάσιμων ημερών με την προσφορά μας.

 10. GAZ-PRÜFTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η GAZ-Prüftechnik GmbH διαθέτει συσκευές, συστήματα και παρελκόμενα στον τομέα του μη καταστρεπτικού ελέγχου υλικών. Ασχολούμαστε εδώ και πολλά χρόνια με διάφορες μεθόδους μη καταστρεπτικού ελέγχου και την μετεξέλιξη των συσκευών ελέγχου. Εκτός από ένα ευρύ φάσμα συσκευών και παρελκομένων για το μη καταστρεπτικό έλεγχο έχουμε ειδικευθεί σε ολοκληρωμένα συστήματα, όπως η βαλίτσα ελέγχου GAZ. Χάρη στη μακρόχρονη συνεργασία με φημισμένους εταίρους στους τομείς του ελέγχου υπερήχων, του ακτινοσκοπικού ελέγχου και της κατασκευής συστημάτων, είμαστε σε θέση να σάς παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων στον τομέα του μη καταστρεπτικού ελέγχου υλικών. Στην ιστοσελίδα μας GAZ-direkt σάς παρέχονται πολλές πληροφορίες για τις διάφορες μεθόδους ελέγχου και τα προϊόντα μας. Εκεί μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά Online ή να συνθέσετε επίσης μόνοι σας μια βαλίτσα ελέγχου.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μαγνήτες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

474 επιχειρήσεις