• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μαγειρικά λίπη

Αποτελέσματα για

Μαγειρικά λίπη - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FOODCOM S.A.

  Πολωνία

  Εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην βιομηχανία τροφίμων. Ειδικευόμαστε στο εμπόριο γαλακτοκομικών προϊόντων.Πρωτεΐνες, φυτικές Πρόσθετα τροφίμων. Η προσφορά στρέφεται σε εταιρείες B2B.Χάρη στην ομάδα μας, η εταιρεία απέκτησε πολλούς πιστούς εμπορικούς εταίρους και επεκτείνεται.Το 2019 αποκτήσαμε το βραβείο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας στον τομέα των τροφίμων στην Πολωνία. Σήμερα, η εταιρεία έχει καταχωρηθεί σε τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες, στην Πολωνία, Γερμανία, Ιταλία και Ολλανδία.

 2. MÜNZER BIOINDUSTRIE GMBH

  Αυστρία

 3. DI.GI.MA.

  Ιταλία

 4. BEKO GMBH

  Γερμανία

 5. SANABIO GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και μια δεκαετία, η SanaBio GmbH διακρίνεται για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Παράγουμε και εμπορευόμαστε φυτικές πρώτες ύλες και βοηθητικά υλικά από ελεγχόμενες βιολογικές καλλιέργειες. Το φάσμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει βρώσιμα έλαια, καλλυντικά έλαια, αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα αρωμάτων, εκχυλίσματα δραστικών ουσιών, βότανα και μπαχαρικά. Η αειφορία δεν αποτελεί για εμάς μια τάση μάρκετινγκ, αλλά τη βάση για τη λήψη των επιχειρηματικών μας αποφάσεων. Η βιολογική πιστοποίηση (DE-ÖKO-013) της επιχείρησής μας, τα πρότυπα HACCP και η καταχώρισή μας ως παραγωγός τροφίμων και ζωοτροφών αποτελούν εξωτερική τεκμηρίωση του τρόπου λειτουργίας μας. Εκτός αυτού παρέχουμε την τεχνογνωσία μας ως ολοκληρωμένη υπηρεσία. Υποστηρίζουμε ή αναλαμβάνουμε την προμήθεια, ιδίως σπάνιων πρώτων υλών και βοηθητικών υλικών. Αυτό περιλαμβάνει την επιλογή των προμηθευτών, τις διαδικασίες εισαγωγής και την αξιολόγηση της ποιότητας. Ευχαρίστως παράγουμε κατά παραγγελία σας και έτοιμα προϊόντα. Επιπλέον είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την αξιολόγηση της ασφάλειας καλλυντικών προϊόντων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. OTTO SCHACHINGER GES.M.B.H.

  Αυστρία

  Η εταιρεία: Η επεξεργασία των προϊόντων μας γίνεται στο πρόσφατα κατασκευασμένο εργοστάσιό μας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες και με αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας. Εδώ κατεργαζόμαστε τις εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες από τις οποίες αποτελούνται τα αγαπημένα μας προϊόντα με βάση το χοιρινό λίπος και το μπέικον. Η αποθήκη μας με τους πολύ ψηλούς θαλάμους για τις ευρωπαλέτες είναι πιστοποιημένη από την ΕΕ. Θερμοκρασία: -28°C Ύψος στοίβαξης: μέγ. ύψος στοίβαξης 1, 8m Προεξοχή: μέγ. 5cm σε όλες τις πλευρές Η επιχείρηση τεμαχισμού κρέατος Schachinger ιδρύθηκε το 1932 και άρχισε να παράγει χοιρινό λίπος και μπέικον. Μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, η εταιρεία άλλαξε τη δραστηριότητά της και στράφηκε στη μεταποίηση κρεάτων. Στα τέλη της δεκαετίας του 1980, η μονάδα παραγωγής χοιρινού λίπους και μπέικον έγινε ανεξάρτητη εταιρεία.

 2. EFKO GROUP OF COMPANIES

  Ρωσία

  Σήμερα, η εταιρεία EFKO είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρασκευαστές τροφίμων στην Ρωσία, παρέχοντας στους καταναλωτές και στις εταιρείες βιομηχανικής επεξεργασία τροφίμων μαργαρίνες, ηλιέλαιο και λιπαρά. Τα εξαιρετικά προτερήματα της εταιρείας είναι η έμφαση της σε προϊόντα υψηλής ποιότητας, στην καινοτομία, στην ατομική προσέγγιση και προσοχή σε κάθε πελάτη χωριστά.Η εταιρεία σέβεται επίσης το περιβάλλον, προσπαθώντας να μειώσει στο ελάχιστο την παραγωγή απορριμάτων και χρησιμοποιώντας τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας σε κάθε παραγωγικό στάδιο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και πρότυπα ασφαλείας (συμπ. τα πιστοποιητικά κατά BRC, RSPO και Sedex).

 3. VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN

  Βέλγιο

 4. QUENTARA(PVT) LTD

  Σρι Λάνκα

 5. UPT GROUP SP. Z O.O

  Πολωνία

 1. AZZAYT SLU

  Ισπανία

 2. SHEABUTTERGUYS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. GO.GUACAMOLE

  Μεξικό

 2. EXELIXIS TRADING INTERNATIONAL LTD

  Μάλτα

 3. PHARMALIFE DE MEXICO S.A DE C.V.

  Μεξικό

 4. MIXTRADE

  Πολωνία

 5. JA OIL RECYCLING CORP

  Ηνωμένες Πολιτείες

 6. HOCHE BUTTER GMBH

  Γερμανία

 7. ROBEL BELAY IMPORT & EXPORT

  Αιθιοπία

 8. GROUPE OLEUNA

  Ουκρανία

 1. FIRMA PRODUKCYJNA -MARGARYNY

  Πολωνία

 2. TIANA FAIRTRADE ORGANICS LTD.

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. NICHOLA

  Νότια Αφρική

 4. IMPORT S.R.O

  Τσεχία

 5. MONAK LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 6. NOSTIMADA.GR

  Ελλάδα

  Χιλιάδες συνταγές μαγειρικής και μυστικά και συμβουλές για το τι να ενσωματώσεις στο διαιτολόγιο σου, στα πλαίσια μιας υγιεινής, σωστής και ισορροπημένης διατροφής.

 7. MARIEM G

  Ουκρανία

 8. SALE SOLUTIONS S.R.L.

  Ιταλία

 9. PROTELUX

  Βέλγιο

  Η Protelux βρίσκεται στο Nevraumont στην επαρχία του Λουξεμβούργου, δραστηριοποιείται στον τομέα της συλλογής και ανακύκλωσης ελαίων και λιπών, καθώς και αποβλήτων κρεοπωλείου. Η επαναγορά και η ανακύκλωση των λιπών και των χρησιμοποιημένων μαγειρικών ελαίων είναι μια οικολογική προσέγγιση. Οι πελάτες μας κερδίζουν σε όλα τα σχέδια. Τεχνογνωσία, οργάνωση, γρήγορη και προσεγμένη εξυπηρέτηση. Υποβολή αιτημάτων παραλαβής / αντικατάστασης βαρελιών για μαγειρικά λίπη και έλαια στην ιστοσελίδα μας.

 10. CHEMSPANS GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε μια μικρομεσαία επιχείρηση και επικεντρωνόμαστε στην εξυπηρέτηση της βιομηχανίας βιοντίζελ. Η κύρια δραστηριότητά μας είναι η προμήθεια διαφόρων παραπροϊόντων από τον τομέα βιοντίζελ στην Κεντρική Ευρώπη. Ασχολούμαστε με την αγορά προϊόντων από τοπικές και διεθνείς αγορές και την πώληση και τη διανομή ροών προϊόντων που περιέχουν γλυκερίνη όπου αυτά χρειάζονται. Ενδιαφερόμαστε επίσης για την τροφοδοσία εγκαταστάσεων παραγωγής με εναλλακτικές πρώτες ύλες, όπως μεταχειρισμένα μαγειρικά λίπη και φυτικά λιπαρά οξέα. Προμηθεύουμε επίσης τους πελάτες μας με τους καταλύτες για την παραγωγή βιοντίζελ, όπως, π. χ. μεθυλικό νάτριο.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μαγειρικά λίπη - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6.544 επιχειρήσεις