• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μαγειρικά λίπη

Αποτελέσματα για

Μαγειρικά λίπη - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CORNILLE SAS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Από το 2001, η CORNILLÉ, εξειδικευμένη στην επεξεργασία βοδινών προϊόντων συμπαραγωγής συλλέγει κάθε χρόνο 120 000 τόνους πρώτων υλών στην ευρύτερη περιοχή της Γαλλίας Grand Ouest από τους εταίρους της, τα σφαγεία και τα εργαστήρια κοπής των ομίλων AGROMOUSQUETAIRES (SVA Jean Rozé) και BIGARD. Αυτά τα προϊόντα συμπαραγωγής επεξεργάζονται και μετατρέπονται σε λίπη, αφυδατωμένες πρωτεΐνες και μεταλλεύματα οστού. Η CORNILLÉ επέλεξε να τηρεί την ιεραρχία των χρήσεων προτιμώντας τις πιο ουσιώδεις και με μεγαλύτερη προστιθέμενη κοινωνική αξία στις διαδικασίες της, όπως η ανθρώπινη διατροφή, η διατροφή ζώων εκτροφείου, η διατροφή κατοικιδίων ζώων, η ολεοχημεία, τα βιοκαύσιμα και τα λιπάσματα.Η CORNILLÉ δεσμεύεται να λάβει μέτρα, μαζί με τους εταίρους της, ώστε να μειώσει το ανθρακικό της αποτύπωμα και να συμβάλλει σε μια κυκλική οικονομία βασισμένη στην χρήση ανανεώσιμων και βιώσιμων πηγών ενέργειας: • χρήση ανανεώσιμων πόρων συλλεγμένοι στην Γαλλία + αξιοποίηση κατά 100 % σε προϊόντα βιολογικής προέλευσης. • παραγωγή των πρωτεϊνών και των λιπών βιολογικής προέλευσης με το χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα από τις πρωτεΐνες και φυτικά έλαια εισαγωγής (σόγια, φοινικέλαιο). • βελτιστοποίηση της κατανάλωσης μας σε νερό και ενέργεια + μόνιμη μείωση της περιβαλλοντολογικής επίπτωσης.Π.χ.: ατμός χωρίς άνθρακα που προέρχεται από την ενεργειακή αξιοποίηση των απορριμάτων μας. • Για το 70 % των αναγκών μας θέρμανσης, σε αντικατάσταση των ορυκτών ενεργειών, χρήση απεξαρτημένου σε άνθρακα ατμού που παράγεται από την SAVE.

 2. FOODCOM S.A.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην βιομηχανία τροφίμων. Ειδικευόμαστε στο εμπόριο γαλακτοκομικών προϊόντων.Πρωτεΐνες, φυτικές Πρόσθετα τροφίμων. Η προσφορά στρέφεται σε εταιρείες B2B.Χάρη στην ομάδα μας, η εταιρεία απέκτησε πολλούς πιστούς εμπορικούς εταίρους και επεκτείνεται.Το 2019 αποκτήσαμε το βραβείο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας στον τομέα των τροφίμων στην Πολωνία. Σήμερα, η εταιρεία έχει καταχωρηθεί σε τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες, στην Πολωνία, Γερμανία, Ιταλία και Ολλανδία.

 3. SCHEDRO LLC

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHEDRO LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαργαρίνη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια και μαγειρικά λίπη, Ζαχαρωτά, Μαγειρικά λίπη, Έλαια φυτικά, ηλιελαια, κετσαπ, μαγιοννεζα, Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, και Σάλτσα ντομάτας. Έχει έδρα σε Dnipro, Ουκρανία.

 4. MÜNZER BIOINDUSTRIE GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MÜNZER BIOINDUSTRIE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά λίπη. Έχει έδρα σε Sinabelkirchen, Αυστρία.

 5. DI.GI.MA.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DI.GI.MA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλεύρι και σιμιγδάλι, Ζαχαροπλαστική, Κιγκαλερία οικοδομών, Ξενοδοχείο, μαγειρικα ζωικα λιπη, τροφες ζωοτεχνιας, Αλεύρι και σιμιγδάλι, αλευρι, και Ζαχαροπλαστική. Έχει έδρα σε Villanterio, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SANABIO GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και μια δεκαετία, η SanaBio GmbH διακρίνεται για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Παράγουμε και εμπορευόμαστε φυτικές πρώτες ύλες και βοηθητικά υλικά από ελεγχόμενες βιολογικές καλλιέργειες. Το φάσμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει βρώσιμα έλαια, καλλυντικά έλαια, αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα αρωμάτων, εκχυλίσματα δραστικών ουσιών, βότανα και μπαχαρικά. Η αειφορία δεν αποτελεί για εμάς μια τάση μάρκετινγκ, αλλά τη βάση για τη λήψη των επιχειρηματικών μας αποφάσεων. Η βιολογική πιστοποίηση (DE-ÖKO-013) της επιχείρησής μας, τα πρότυπα HACCP και η καταχώρισή μας ως παραγωγός τροφίμων και ζωοτροφών αποτελούν εξωτερική τεκμηρίωση του τρόπου λειτουργίας μας. Εκτός αυτού παρέχουμε την τεχνογνωσία μας ως ολοκληρωμένη υπηρεσία. Υποστηρίζουμε ή αναλαμβάνουμε την προμήθεια, ιδίως σπάνιων πρώτων υλών και βοηθητικών υλικών. Αυτό περιλαμβάνει την επιλογή των προμηθευτών, τις διαδικασίες εισαγωγής και την αξιολόγηση της ποιότητας. Ευχαρίστως παράγουμε κατά παραγγελία σας και έτοιμα προϊόντα. Επιπλέον είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την αξιολόγηση της ασφάλειας καλλυντικών προϊόντων.

 2. OTTO SCHACHINGER GES.M.B.H.

  Αυστρία

  Η εταιρεία: Η επεξεργασία των προϊόντων μας γίνεται στο πρόσφατα κατασκευασμένο εργοστάσιό μας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες και με αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας. Εδώ κατεργαζόμαστε τις εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες από τις οποίες αποτελούνται τα αγαπημένα μας προϊόντα με βάση το χοιρινό λίπος και το μπέικον. Η αποθήκη μας με τους πολύ ψηλούς θαλάμους για τις ευρωπαλέτες είναι πιστοποιημένη από την ΕΕ. Θερμοκρασία: -28°C Ύψος στοίβαξης: μέγ. ύψος στοίβαξης 1, 8m Προεξοχή: μέγ. 5cm σε όλες τις πλευρές Η επιχείρηση τεμαχισμού κρέατος Schachinger ιδρύθηκε το 1932 και άρχισε να παράγει χοιρινό λίπος και μπέικον. Μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, η εταιρεία άλλαξε τη δραστηριότητά της και στράφηκε στη μεταποίηση κρεάτων. Στα τέλη της δεκαετίας του 1980, η μονάδα παραγωγής χοιρινού λίπους και μπέικον έγινε ανεξάρτητη εταιρεία.

 3. EFKO GROUP OF COMPANIES

  Ρωσία

  Σήμερα, η εταιρεία EFKO είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρασκευαστές τροφίμων στην Ρωσία, παρέχοντας στους καταναλωτές και στις εταιρείες βιομηχανικής επεξεργασία τροφίμων μαργαρίνες, ηλιέλαιο και λιπαρά. Τα εξαιρετικά προτερήματα της εταιρείας είναι η έμφαση της σε προϊόντα υψηλής ποιότητας, στην καινοτομία, στην ατομική προσέγγιση και προσοχή σε κάθε πελάτη χωριστά.Η εταιρεία σέβεται επίσης το περιβάλλον, προσπαθώντας να μειώσει στο ελάχιστο την παραγωγή απορριμάτων και χρησιμοποιώντας τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας σε κάθε παραγωγικό στάδιο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και πρότυπα ασφαλείας (συμπ. τα πιστοποιητικά κατά BRC, RSPO και Sedex).

 4. NOSTIMADA.GR

  Ελλάδα

  Χιλιάδες συνταγές μαγειρικής και μυστικά και συμβουλές για το τι να ενσωματώσεις στο διαιτολόγιο σου, στα πλαίσια μιας υγιεινής, σωστής και ισορροπημένης διατροφής.

 5. QUENTARA(PVT) LTD

  Σρι Λάνκα

  Η εταιρεία QUENTARA(PVT) LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά λίπη. Έχει έδρα σε Colombo, Σρι Λάνκα.

 1. BEKO GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BEKO GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαργαρίνη, Μαργαρίνη, και ηλιελαια. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

 2. GLOBIQUE TRADING EXPORT

  Τουρκία

  Η εταιρεία GLOBIQUE TRADING EXPORT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλιελαια, φρουτα και λαχανικα, θωρακισμενες πορτες, και αγροδιατροφικά. Έχει έδρα σε Antalya, Τουρκία.

 1. UPT GROUP SP. Z O.O

  Πολωνία

  Η εταιρεία UPT GROUP SP. Z O.O, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά λίπη, ηλιελαια, κονσερβες, Μαγειρικά λίπη, και Εξευγενισμένο ηλιέλαιο. Έχει έδρα σε Warsaw, Πολωνία.

 2. VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαργαρίνη, Αρτοσκευάσματα γλυκά, σαλτσες, προϊοντα αρτοποιιας βαθειας καταψυξης, Μαργαρίνη, και Αρτοσκευάσματα γλυκά. Έχει έδρα σε Ghislenghien, Βέλγιο.

 3. SHEABUTTERGUYS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία SHEABUTTERGUYS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά λίπη. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

 4. AZZAYT SLU

  Ισπανία

  Η εταιρεία AZZAYT SLU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά λίπη. Έχει έδρα σε Malaga, Ισπανία.

 5. MARIEM G

  Ουκρανία

  Η εταιρεία MARIEM G, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέλι, Ψίχα καρυδιού, και Μέλι. Έχει έδρα σε Mykolaev, Ουκρανία.

 6. MIXTRADE

  Πολωνία

  Η εταιρεία MIXTRADE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαγειρικα λαδια και λιπη. Έχει έδρα σε Lublin, Πολωνία.

 7. EXELIXIS TRADING INTERNATIONAL LTD

  Μάλτα

  Η εταιρεία EXELIXIS TRADING INTERNATIONAL LTD, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλιόσποροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά λίπη, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, αλευρωδη, σποροι ελαιοκραμβης, Μαγειρικά λίπη, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Sliema, Μάλτα.

 8. PHARMALIFE DE MEXICO S.A DE C.V.

  Μεξικό

  Η εταιρεία PHARMALIFE DE MEXICO S.A DE C.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά λίπη. Έχει έδρα σε Zapopan, Μεξικό.

 1. GO.GUACAMOLE

  Μεξικό

  Η εταιρεία GO.GUACAMOLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά λίπη. Έχει έδρα σε Jalisco, Μεξικό.

 2. JA OIL RECYCLING CORP

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η εταιρεία JA OIL RECYCLING CORP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια φυτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά λίπη, Λάδια - συλλογή και ανακύκλωση, χοιρινο λιπος, Μαγειρικά λίπη, και Λάδια - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Bayamon, Ηνωμένες Πολιτείες.

 3. GROUPE OLEUNA

  Ουκρανία

  Η εταιρεία GROUPE OLEUNA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κραμβέλαιο. Έχει έδρα σε Kharkiv, Ουκρανία.

 4. HOCHE BUTTER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HOCHE BUTTER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά λίπη. Έχει έδρα σε Uelzen, Γερμανία.

 5. ROBEL BELAY IMPORT & EXPORT

  Αιθιοπία

  Η εταιρεία ROBEL BELAY IMPORT & EXPORT, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά λίπη. Έχει έδρα σε Addis Ababa, Αιθιοπία.

 6. TIANA FAIRTRADE ORGANICS LTD.

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία TIANA FAIRTRADE ORGANICS LTD., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά λίπη. Έχει έδρα σε Harrow, Ηνωμένο Βασίλειο.

 7. FIRMA PRODUKCYJNA -MARGARYNY

  Πολωνία

  Η εταιρεία FIRMA PRODUKCYJNA -MARGARYNY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαργαρινη. Έχει έδρα σε Gliwice, Πολωνία.

 8. MONAK LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία MONAK LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά λίπη. Έχει έδρα σε Wembley Middlesex, Ηνωμένο Βασίλειο.

 9. NICHOLA

  Νότια Αφρική

  Η εταιρεία NICHOLA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά λίπη. Έχει έδρα σε Durban, Νότια Αφρική.

 10. IMPORT S.R.O

  Τσεχία

  Η εταιρεία IMPORT S.R.O, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρυζι μπασματι. Έχει έδρα σε Praha 1, Τσεχία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μαγειρικά λίπη - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6.142 Επιχειρήσεις