• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μήτρες χύτευσης

Αποτελέσματα για

Μήτρες χύτευσης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. WINDUS ENTERPRISES INC.

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η WINDUS ιδρύθηκε το 1998, είναι μια παγκόσμια μονάδα OEM/ODM που προσφέρει άριστες υπηρεσίες χύτευσης, σταμπάρισμα μετάλλων, κατασκευασμένα και κατεργασμένα ανταλλακτικά, καθώς και συναρμολογήσεις και δοκιμές σε διάφορες βιομηχανίες, όπως η επεξεργασία υδάτων, η γεωργία, υπεράκτιες πλατφόρμες πετρελαίου, δόμηση, σιδηρόδρομοι, και αυτοκινητοβιομηχανία. Η δέσμευση μας στην ποιότητα είναι προφανές χάρη στην πιστοποίηση μας κατά ISO9001 από την TUV το 2003. Η ένταξη ενός συστήματος ERP και αυτοματοποίησης γραφείου ομαλοποίησε την επιχείρηση και την ροή εργασίας, αυξάνοντας σημαντικά την αποτελεσματικότητα εντός της επιχείρησης και την ανταπόκριση πελατών. Αυστηρές απαιτήσεις ελέγχου καταγράφονται με ιδιαίτερη προσοχή στο σύστημα μας ενημέρωσης ποιότητας, δίνοντας μας την δυνατότητα να μετρήσουμε την απόδοση και να βελτιώσουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας. Ενισχυμένη με μια έμπειρη ομάδα μηχανικών και εξυπηρέτησης πελατών, η WINDUS είναι ο προμηθευτής σας "μιας στάσης". Από την υποστήριξη στον σχεδιασμό και έναν γρήγορο τρισδιάστατο πρότυπο, μέχρι τις παραγωγικές μεθόδους, μηχανοποίηση, διαχείριση έργου, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών. Υιοθετώντας ευέλικτες επαγγελματικές μεθόδους όπως οι Kanban και Consignment, φροντίζουμε να καλύψουμε τις μοναδικές σας ανάγκες.Με την πάροδο του χρόνου, η αστείρευτη μας δέσμευση για ποιότητα και αξία μας απέφερε συνεργασίες με πελάτες, βιομηχανίες και κοινότητες.

 2. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Γαλλία

  Από το 2001, η εταιρεία FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) ανέπτυξε, από την ίδρυση της, έναν δίκτυο εταίρων χυτοσίδηρου με έδρα στην Πολωνία. Με πολυετή πείρα, η FGD προσφέρει στους πελάτες της πρόσβαση σε διάφορα εργοτάξια μορφοποίησης και τήξης. Η διοίκηση της FGD, με επίκεντρο την ικανοποίηση των πελατών της, ανταμείφθηκε με την απόκτηση της πιστοποίησης κατά ISO 9001: 2008 το 2013 σχετικά με τον « Σχεδιασμό, αγορά και πώληση ανταλλακτικών από χυτοσίδηρο ». Η εταιρεία προσφέρει τα εξής: - Διάφορα εργοτάξια τήξης για ποικιλομορφία χρωμάτων. - Διάφορα εργοτάξια μορφοποίησης για ποικιλομορφία σχημάτων. - Ολοκληρωμένα εργαστήρια μηχανικής κατεργασίας ώστε να περιορίσει τον χειρισμό των εξαρτημάτων, από την χύτευση ως την τελική συναρμολόγηση. - Εργαστήρια βαφής για την προστασία των εξαρτημάτων εναντίων της διάβρωσης και για την βελτιστοποίηση της αισθητικής τους. - Γραφείο μελετών για την ανάπτυξη νέων ανταλλακτικών και εννοιών. - Μέσα διαχείρισης διακίνησης κατάλληλα για γρήγορη ανταπόκριση και την βέλτιστη διαχείριση των αποθεμάτων σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

 3. CHILCHES MATERIALS

  Ισπανία

  Η Chilches Materials αποτελεί μέλος του Ομίλου Torrecid, παγκόσμιος ηγέτης σε προϊόντα και υπηρεσίες για τη βιομηχανία της κεραμικής, υάλου, πυρίμαχων υλικών και χύτευσης. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή κεραμευτικών αδιαφανοποιητών υψηλής ποιότητας και εξασφαλίζουμε άριστη εξυπηρέτηση για να παρέχουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Η κύρια μας δραστηριότητα είναι η επεξεργασία άμμων ζιρκονίου Premium, προκειμένου να προσφέρουμε αδιαφανοποιητές σε διάφορα μεγέθη κόκκου.

 4. MODELISTAS CODINA

  Ισπανία

  Ξύλινα καλούπια παντός τύπου για χυτήριο.

 5. PIEPER-K3M

  Γερμανία

  Η εταιρεία PIEPER-K3M, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες χύτευσης. Έχει έδρα σε Breidenbach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. KON-FORM WERKZEUGE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KON-FORM WERKZEUGE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες χύτευσης. Έχει έδρα σε Hatzfeld, Γερμανία.

 2. ADCRIST PROD SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία ADCRIST PROD SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες χύτευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χυτηρια, μητρες χυτηριου, Χύτευση κραμάτων αλουμινίου, και πρότυπα και τρισδιάστατες εκτυπώσεις. Έχει έδρα σε Oradea, Ρουμανία.

 3. A.J.MOLDES, LDA.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία A.J.MOLDES, LDA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες χύτευσης, καλούπια για έγχυση, κατασκευη σχεδιασμος καλουπιων, Μήτρες χύτευσης, και πλαστικά καλούπια. Έχει έδρα σε Marinha Grande, Πορτογαλία.

 4. HOT IRON TUB

  Ουκρανία

  Η εταιρεία HOT IRON TUB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες χύτευσης. Έχει έδρα σε Lutsk, Ουκρανία.

 5. PREC-ODLEW SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία PREC-ODLEW SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες χύτευσης. Έχει έδρα σε Skawina, Πολωνία.

 1. DEPLANCHE FABRICATION

  Γαλλία

  Η εταιρεία DEPLANCHE FABRICATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες χύτευσης, Μήτρες χύτευσης, ρεολογια, και μετρολογια. Έχει έδρα σε Treffort, Γαλλία.

 2. ARTS FONDERIE & DEVELOPPEMENT

  Γαλλία

  Η εταιρεία ARTS FONDERIE & DEVELOPPEMENT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες χύτευσης, Χυτήρια αλουμινίου, Μήτρες χύτευσης, χυτηρια, εργασίες χυτηρίου, και Χυτήρια αλουμινίου. Έχει έδρα σε Arrien En Bethmale, Γαλλία.

 1. DRUGUET SAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία DRUGUET SAS, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες χύτευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γρηγορη υλοποιηση πρωτοτυπων, και χυτηρια. Έχει έδρα σε Grieges, Γαλλία.

 2. INDUSTRIAS MICAL

  Ισπανία

  Η εταιρεία INDUSTRIAS MICAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπωμα πλαστικών υλών - εργαλειομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες χύτευσης, Καλούπια και μήτρες, χυτευμενα τεμαχια απο ζαμακ, Μήτρες χύτευσης, και Καλούπια και μήτρες. Έχει έδρα σε Albacete, Ισπανία.

 3. ARDEMIR FOUNDRY CORPORATION

  Τουρκία

  Η εταιρεία ARDEMIR FOUNDRY CORPORATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες χύτευσης. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 4. 3 DTECH - PRODUÇAO, OPTIMIZAÇAO E REENGENHARIA, LDA.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία 3 DTECH - PRODUÇAO, OPTIMIZAÇAO E REENGENHARIA, LDA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες χύτευσης, και Μήτρες χύτευσης. Έχει έδρα σε Embra, Πορτογαλία.

 5. COENE MATRIJZENBOUW

  Βέλγιο

  Η εταιρεία COENE MATRIJZENBOUW, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες χύτευσης, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Μήτρες χύτευσης, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, σχεδιασμός καλουπιών για μέταλλα, και καλουπια κοπης μεταλλων. Έχει έδρα σε Lotenhulle, Βέλγιο.

 6. FOCUS ON MOLDS SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία FOCUS ON MOLDS SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες χύτευσης. Έχει έδρα σε Cologne, Ιταλία.

 7. MODELAGE USIMOULE

  Γαλλία

  Η εταιρεία MODELAGE USIMOULE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες χύτευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μοντελα. Έχει έδρα σε Saint-Michel, Γαλλία.

 8. TALLERES TAMEGRA S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία TALLERES TAMEGRA S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες χύτευσης. Έχει έδρα σε Meicende, Ισπανία.

 1. CORMOL - CORTANTES E MOLDES, LDA.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία CORMOL - CORTANTES E MOLDES, LDA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες χύτευσης, Εργαλειομηχανές κοπής, Μήτρες χύτευσης, και Εργαλειομηχανές κοπής. Έχει έδρα σε Águeda, Πορτογαλία.

 2. ETABLISSEMENTS MEON FILS SA

  Γαλλία

  Η εταιρεία ETABLISSEMENTS MEON FILS SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες χύτευσης, Μήτρες χύτευσης, χυτηρια, κυρτωση, και κατασκευή εργαλείων. Έχει έδρα σε Saint-Étienne, Γαλλία.

 3. KUTES METAL

  Τουρκία

  Η εταιρεία KUTES METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες χύτευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χυτευση φαιου χυτοσιδηρου, παραγωγη φασον, και Ελατός χυτοσίδηρος. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 4. KANTEMIR

  Γαλλία

  Η εταιρεία KANTEMIR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες χύτευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ, Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ, σχεδιασμός και κατασκευή καλουπιών, μηχανική ακριβείας, και εξοπλισμος μηχανικης ακριβειας. Έχει έδρα σε Auray, Γαλλία.

 5. LEGGERI ATTREZZERIA MECCANICA

  Ιταλία

  Η εταιρεία LEGGERI ATTREZZERIA MECCANICA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες χύτευσης. Έχει έδρα σε Brembate Di Sopra, Ιταλία.

 6. LAJOINIE FONDERIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία LAJOINIE FONDERIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες χύτευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χυτηριο ακριβειας, σχεδιασμος καλουπιων για χυτηρια, και θερμικες επεξεργασιες μεταλλων. Έχει έδρα σε Saint-firmin-des-pres, Γαλλία.

 7. FONDERIE MARTEL

  Γαλλία

  Η εταιρεία FONDERIE MARTEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες χύτευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια αλουμινίου, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, χυτευση σε μεταλλικα καλουπια, Χυτήρια αλουμινίου, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Saint-Omer Cedex, Γαλλία.

 8. ANIBAL H. ABRANTES - INDUSTRIAS DE MOLDES E PLASTICOS, S.A.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία ANIBAL H. ABRANTES - INDUSTRIAS DE MOLDES E PLASTICOS, S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες χύτευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ, και Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Picassinos, Πορτογαλία.

 9. CHARVET - GROUPE RGF

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHARVET - GROUPE RGF, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες χύτευσης, Μήτρες χύτευσης, μεταποίηση πλαστικών υλών, καλούπια για έγχυση, και σχεδιασμος εξοπλισμου. Έχει έδρα σε Eybens, Γαλλία.

 10. JULIEN SA

  Γαλλία

  Η εταιρεία JULIEN SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες χύτευσης, Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών, Μήτρες χύτευσης, χυτηρια, μοντελα, και Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών. Έχει έδρα σε Le-Creusot, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μήτρες χύτευσης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

460 Επιχειρήσεις