• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μήτρες υπό πίεση

Αποτελέσματα για

Μήτρες υπό πίεση - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Σλοβενία

  Verified by europages badge

  Η Kofra - livarna D.O.O. είναι μια οικογενειακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1999 στην Σλοβενία από τον κ. Gregor Fras και τον κ. Blaž Fras. Η εταιρεία ειδικεύεται στην χύτευση υψηλής πίεσης, στην επεξεργασία επιφάνειας και εξατομικευμένα προϊόντα που κατασκευάζονται από κράμα αλουμινίου. Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας Kofra - livarna d.o.o. είναι η χύτευση αλουμινίου. Επεξεργαζόμαστε διάφορα είδη κραμάτων αλουμινίου αλλά ειδικευόμαστε στα κράματα EN AB 46100, EN AB 47100 και EN AB 44300. Παράγουμε μια μεγάλη ποικιλία καλουπιών αλουμινίου για ανταλλακτικά κινητήρων, ανταλλακτικά αυτοκινήτου, ανταλλακτικά για τρακτέρ, αντλίες, ηλεκτρικά και χειροκίνητα εργαλεία, και πολλά άλλα....προσαρμόζουμε τα χυτοσίδηρα στις ανάγκες και στις επιθυμίες του πελάτη. Η μηνιαία παραγωγή των εγκαταστάσεων μας αυτών των καλουπιών ξεπερνά 130 τόνους. Το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας της εταιρείας μας έχει πιστοποιηθεί κατά ISO / TS 16949 και ISO 14001. Οι κύριες αγορές της εταιρείας είναι η αγορά της Σλοβενίας και της Γερμανίας, ωστόσο επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας όλο και περισσότερο.Το παραγωγικό μας πρόγραμμα είναι κατάλληλο σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ηλεκτρικής βιομηχανίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 2. S.C.S. SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  40 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και την παραγωγή καλουπιών για χύτευση μεταλλικών κραμάτων και έγχυση πλαστικών υλικών, τα ποιοτικά πρότυπα, οι χρόνοι και οι ανταγωνιστικές τιμές οδήγησαν την S.C.S. Srl ώστε να γίνει σημείο αναφοράς στην ευρωπαϊκή αγορά: σχεδιασμός, χρήση τεχνολογικών μηχανημάτων, χρήση χάλυβα άριστης ποιότητας και πιστοποιημένες θερμικές επεξεργασίες. Παράγει καλούπια όλων των μεγεθών έως μέγιστο βάρος 55 τόνων. Πιστοποιημένη κατά ISO 9001 και ISO 14001.

 3. C.M.O. SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η επιχείρηση C.M.O κατασκευάζει μήτρες υπό πίεση ελαφρών κραμάτων κυρίως στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, συσκευών και ηλεκτρονικών ειδών. Ιδρύθηκε στη δεκαετία του 80', έχει καθιερωθεί με επιτυχία στην ευρωπαϊκή αγορά επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα χάρη στη συνεχή και σοβαρή δέσμευση, δυναμική δομή και την τεχνολογία της.

 4. FPT FONDERIA PRESSOFUSIONE TAPPARO

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η FPT Pressofusione Tapparo, με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, εκτελεί εργασίες χύτευσης για λογαριασμό τρίτων με κράματα αλουμινίου, zama και ειδικά αντιδιαβρωτικά κράματα. Η εταιρεία, την οποία διαχειρίζεται απευθείας ο ιδιοκτήτης σε άμεση επαφή με την παραγωγική δραστηριότητα, μπόρεσε όλα αυτά τα χρόνια να αυξήσει και να εφαρμόσει τόσο την ποιοτική πλευρά των προϊόντων της όσο και τον αριθμό των εργαζομένων της

 5. HANNS ENGL WERKZEUGBAU - COSTRUZIONE STAMPI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HANNS ENGL WERKZEUGBAU - COSTRUZIONE STAMPI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες υπό πίεση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη καλουπιων, ηλεκτροδιαβρωση με συρμα, σχεδιασμος καλουπιων, σχεδιασμος καλουπιων για χυτευση υπο πιεση, καλουπια, και Χύτευση υπό πίεση. Έχει έδρα σε Bolzano, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MVA D.O.O.

  Σλοβενία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MVA D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Μήτρες υπό πίεση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Ig Pri Ljubljani, Σλοβενία.

 2. CTX THERMAL SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CTX THERMAL SOLUTIONS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες υπό πίεση. Έχει έδρα σε Nettetal, Γερμανία.

 3. LA SPADA S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LA SPADA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανική ακριβείας, Μήτρες υπό πίεση, χυτηρια, χυτευση αλουμινιου υπο πιεση, Μηχανική ακριβείας, μιγματα αλουμινιου, Μήτρες υπό πίεση, χυτηρια αλουμινιου, και χυτηριο ακριβειας. Έχει έδρα σε Modena, Ιταλία.

 4. CORRADI REMO & C. S.N.C.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CORRADI REMO & C. S.N.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες υπό πίεση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλουπια, σχεδιασμος καλουπιων, κατασκευη καλουπιων, και μηχανικο εργαστηριο ακριβειας. Έχει έδρα σε Borgo Mantovano, Ιταλία.

 5. ALUMINIUM-LAUFEN AG LIESBERG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALUMINIUM-LAUFEN AG LIESBERG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες υπό πίεση. Έχει έδρα σε Liesberg, Ελβετία.

 1. FEIX DRUCKGUSS GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FEIX DRUCKGUSS GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες υπό πίεση. Έχει έδρα σε Kaufbeuren, Γερμανία.

 2. DRUTEC DRUCKGUSS & MONTAGETECHNIK GMBH + CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DRUTEC DRUCKGUSS & MONTAGETECHNIK GMBH + CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες υπό πίεση. Έχει έδρα σε Herford, Γερμανία.

 1. VILLA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VILLA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χύτευση πλαστικών υλών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες υπό πίεση, κατασκευη καλουπιων, Μήτρες υπό πίεση, μηχανικο εργαστηριο ακριβειας, και σχεδιασμος καλουπιων. Έχει έδρα σε Carate Brianza, Ιταλία.

 2. VLADIMIR PLANT OF RUBBER TECHNICAL INDUSTRY (VLADRTI LLC)

  Ρωσία

  Το εργοστάσιο Vladimir plant of Rubber Technical Industry (VladRTI) σχεδιάζει και κατασκευάζει καλούπια και κατασκευάζει προϊόντα από καουτσούκ. H εταιρεία επικεντρώνεται στις παρακάτω δραστηριότητες: —παράγει στοιχεία από καουτσούκ σε διάφορες κατηγορίες που ικανοποιούν όλα τα πρότυπα και τις απαιτήσεις GOST, —κατασκευάζει τυποποιημένα προϊόντα και είδη από καουτσούκ σύμφωνα με τα σχέδια του πελάτη (εύκαμπτοι σωλήνες, σωλήνες υψηλής πίεσης, μεταφορικές ταινίες, δακτύλιοι στεγανοποίησης από καουτσούκ, ιμάντες σε σχήμα V, σωληνοειδή, αναπνευστήρες και μάσκες αερίου, διάφορα προϊόντα από καουτσούκ), —σχεδιάζει, δημιουργεί τρισδιάστατα (3D) πρότυπα, αναπτύσσει και κατασκευάζει καλούπια για προϊόντα από καουτσούκ , —κατασκευάζει οδικές καμπούρες ("sleeping policemen"), —παράγει ψήγματα καουτσούκ και σχετικές κόλλες και αναλαμβάνει την τοποθέτηση επικάλυψης από καουτσούκ.Το εργοστάσιο όχι μόνο προσφέρει στους πελάτες προϊόντα από καουτσούκ ανώτερης ποιότητας ιδίας παραγωγής αλλά μειώνει επίσης την ποσότητα απορριμάτων στον πλανήτη μέσα από την ανακύκλωση και επεξεργασία ελαστικών από καουτσούκ σε ψήγματα καουτσούκ τα οποία χρησιμοποιούνται έπειτα για την δημιουργία δαπέδων από καουτσούκ για την πρόληψη ατυχημάτων. Η εταιρεία παράγει είδη από καουτσούκ από το 2005. Η εταιρεία απασχολεί εξαιρετικά καταρτισμένους εμπειρογνώμονες. Το εργοστάσιο χρησιμοποιεί εξοπλισμό αιχμής, με διαδικασίες, πάνω από τις μισές, αυτοματισμένες, εξασφαλίζοντας έτσι μια σταθερή υψηλή ποιότητα προϊόντων και τιμές χαμηλότερες σε σχέση με τους ανταγωνιστές.

 3. AEGEAN CASTING

  Τουρκία

  Η εταιρεία AEGEAN CASTING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες υπό πίεση. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 4. SK KUPFERHALBZEUG-VERTRIEBS-GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SK KUPFERHALBZEUG-VERTRIEBS-GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες υπό πίεση. Έχει έδρα σε Duisburg, Γερμανία.

 5. ELCEE DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ELCEE DEUTSCHLAND GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες υπό πίεση. Έχει έδρα σε Hochdorf, Γερμανία.

 6. RZL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία RZL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες υπό πίεση. Έχει έδρα σε Driedorf, Γερμανία.

 7. ASTRIA GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία ASTRIA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες υπό πίεση. Έχει έδρα σε Graz, Αυστρία.

 8. STAMMOR S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία STAMMOR S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες υπό πίεση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σχεδιασμος cad/cam, και καλουπια κοπης. Έχει έδρα σε Lumezzane, Ιταλία.

 1. AHMET TEKECI DÖKÜM LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία AHMET TEKECI DÖKÜM LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες υπό πίεση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χυτοσιδηρες τροχαλιες, και σφαιροειδης χυτοσιδηρος. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 2. STOROGKO FOP

  Ουκρανία

  Η εταιρεία STOROGKO FOP, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες υπό πίεση. Έχει έδρα σε Dnipro, Ουκρανία.

 3. YILMAZER METAL

  Τουρκία

  Η εταιρεία YILMAZER METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες υπό πίεση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλούπια για έγχυση. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 4. HOUTHEON MOLD&PLASTIC TECHNOLOGY

  Κίνα

  Η εταιρεία HOUTHEON MOLD&PLASTIC TECHNOLOGY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες υπό πίεση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σχεδιασμος για τον τομεα των κατασκευων. Έχει έδρα σε Taizhou, Κίνα.

 5. SOLTOFORM

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία SOLTOFORM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες υπό πίεση, καλούπια για έγχυση, και Μήτρες υπό πίεση. Έχει έδρα σε Lovech, Βουλγαρία.

 6. KUKOVIC DRUCKGUSS-VERSCHLEISSTEILTECHNIK

  Γερμανία

  Η εταιρεία KUKOVIC DRUCKGUSS-VERSCHLEISSTEILTECHNIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες υπό πίεση. Έχει έδρα σε Velbert, Γερμανία.

 7. L.S.MECCANICA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία L.S.MECCANICA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες υπό πίεση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γυαλισμα/στιλβωση καλουπιων, καλούπια για τον τομέα των αυτοκινήτων, και συντηρηση καλουπιων. Έχει έδρα σε Nembro, Ιταλία.

 8. YILSAM DÖKÜM

  Τουρκία

  Η εταιρεία YILSAM DÖKÜM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες υπό πίεση. Έχει έδρα σε Kocaeli, Τουρκία.

 9. GEBRÜDER NELLES WERKZEUGBAU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GEBRÜDER NELLES WERKZEUGBAU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες υπό πίεση. Έχει έδρα σε Sankt Augustin, Γερμανία.

 10. KILICLAR DOKUM SANAYI

  Τουρκία

  Η εταιρεία KILICLAR DOKUM SANAYI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες υπό πίεση. Έχει έδρα σε Sanliurfa, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μήτρες υπό πίεση - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

436 Επιχειρήσεις