• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μήτρες υπό πίεση

Αποτελέσματα για

Μήτρες υπό πίεση - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Σλοβενία

  Η Kofra - livarna D.O.O. είναι μια οικογενειακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1999 στην Σλοβενία από τον κ. Gregor Fras και τον κ. Blaž Fras. Η εταιρεία ειδικεύεται στην χύτευση υψηλής πίεσης, στην επεξεργασία επιφάνειας και εξατομικευμένα προϊόντα που κατασκευάζονται από κράμα αλουμινίου. Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας Kofra - livarna d.o.o. είναι η χύτευση αλουμινίου. Επεξεργαζόμαστε διάφορα είδη κραμάτων αλουμινίου αλλά ειδικευόμαστε στα κράματα EN AB 46100, EN AB 47100 και EN AB 44300. Παράγουμε μια μεγάλη ποικιλία καλουπιών αλουμινίου για ανταλλακτικά κινητήρων, ανταλλακτικά αυτοκινήτου, ανταλλακτικά για τρακτέρ, αντλίες, ηλεκτρικά και χειροκίνητα εργαλεία, και πολλά άλλα....προσαρμόζουμε τα χυτοσίδηρα στις ανάγκες και στις επιθυμίες του πελάτη. Η μηνιαία παραγωγή των εγκαταστάσεων μας αυτών των καλουπιών ξεπερνά 130 τόνους. Το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας της εταιρείας μας έχει πιστοποιηθεί κατά ISO / TS 16949 και ISO 14001. Οι κύριες αγορές της εταιρείας είναι η αγορά της Σλοβενίας και της Γερμανίας, ωστόσο επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας όλο και περισσότερο.Το παραγωγικό μας πρόγραμμα είναι κατάλληλο σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ηλεκτρικής βιομηχανίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 2. TRANCERIE EMILIANE

  Ιταλία

  Εδώ και περισσότερα από 60 έτη, η Trancerie Emiliana ασχολείται με: διάτμηση, χύτευση υπό πίεση, γραμμές κοπής, κατασκευή μητρών. Δραστηριοποιείται στη μελέτη νέων έργων βελτιστοποίησης προϊόντων. Μετά από προσεκτική ανάλυση των απαιτήσεων του πελάτη, το γραφείο ερευνών αναλαμβάνει την παροχή λύσεων για κάθε απαίτηση. Η επιχείρηση ξεχωρίζει χάρη στην ευελιξία, την ποιότητα των προϊόντων της, την καινοτομία της και την ικανότητά της να αναθεωρεί συνεχώς την πορεία της

 3. C.M.O. SRL

  Ιταλία

  Η επιχείρηση C.M.O κατασκευάζει μήτρες υπό πίεση ελαφρών κραμάτων κυρίως στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, συσκευών και ηλεκτρονικών ειδών. Ιδρύθηκε στη δεκαετία του 80', έχει καθιερωθεί με επιτυχία στην ευρωπαϊκή αγορά επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα χάρη στη συνεχή και σοβαρή δέσμευση, δυναμική δομή και την τεχνολογία της.

 4. M.C.S. FACCHETTI SRL - PROGETTAZIONE STAMPI

  Ιταλία

  Οι προσπάθειες που καταβάλλει η MCS τής επιτρέπουν να είναι μια εταιρεία ναυαρχίδα στον τομέα σχεδιασμού και κατασκευής καλουπιών. Η ακρίβεια των έργων, η ταχύτητα της ανάπτυξης και η ποιότητα των καλουπιών χρησιμοποιούνται από μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες. Μελέτες που έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία επιτρέπουν σε πολλούς τομείς να έχουν εμπιστοσύνη στις δεξιότητες και τον επαγγελματισμό της MCS Facchetti. Η βασική μας δραστηριότητα είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή καλουπιών για τη χύτευση με πίεση κραμάτων αλουμινίου και μαγνησίου.

 5. S.C.S. SRL

  Ιταλία

  40 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και την παραγωγή καλουπιών για χύτευση μεταλλικών κραμάτων και έγχυση πλαστικών υλικών, τα ποιοτικά πρότυπα, οι χρόνοι και οι ανταγωνιστικές τιμές οδήγησαν την S.C.S. Srl ώστε να γίνει σημείο αναφοράς στην ευρωπαϊκή αγορά: σχεδιασμός, χρήση τεχνολογικών μηχανημάτων, χρήση χάλυβα άριστης ποιότητας και πιστοποιημένες θερμικές επεξεργασίες. Παράγει καλούπια όλων των μεγεθών έως μέγιστο βάρος 55 τόνων. Πιστοποιημένη κατά ISO 9001 και ISO 14001.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LKR D.O.O.

  Σλοβενία

 2. HANNS ENGL WERKZEUGBAU - COSTRUZIONE STAMPI

  Ιταλία

 3. CTX THERMAL SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

 4. CLM COSTRUZIONI MECCANICHE

  Ιταλία

 5. LA SPADA S.R.L.

  Ιταλία

 1. ALUMINIUM-LAUFEN AG LIESBERG

  Ελβετία

 2. GEBRÜDER NELLES WERKZEUGBAU GMBH

  Γερμανία

 1. FEIX DRUCKGUSS GMBH & CO KG

  Γερμανία

 2. DRUTEC DRUCKGUSS & MONTAGETECHNIK GMBH + CO KG

  Γερμανία

 3. VILLA

  Ιταλία

 4. VLADIMIR PLANT OF RUBBER TECHNICAL INDUSTRY (VLADRTI LLC)

  Ρωσία

  Το εργοστάσιο Vladimir plant of Rubber Technical Industry (VladRTI) σχεδιάζει και κατασκευάζει καλούπια και κατασκευάζει προϊόντα από καουτσούκ. H εταιρεία επικεντρώνεται στις παρακάτω δραστηριότητες: —παράγει στοιχεία από καουτσούκ σε διάφορες κατηγορίες που ικανοποιούν όλα τα πρότυπα και τις απαιτήσεις GOST, —κατασκευάζει τυποποιημένα προϊόντα και είδη από καουτσούκ σύμφωνα με τα σχέδια του πελάτη (εύκαμπτοι σωλήνες, σωλήνες υψηλής πίεσης, μεταφορικές ταινίες, δακτύλιοι στεγανοποίησης από καουτσούκ, ιμάντες σε σχήμα V, σωληνοειδή, αναπνευστήρες και μάσκες αερίου, διάφορα προϊόντα από καουτσούκ), —σχεδιάζει, δημιουργεί τρισδιάστατα (3D) πρότυπα, αναπτύσσει και κατασκευάζει καλούπια για προϊόντα από καουτσούκ , —κατασκευάζει οδικές καμπούρες ("sleeping policemen"), —παράγει ψήγματα καουτσούκ και σχετικές κόλλες και αναλαμβάνει την τοποθέτηση επικάλυψης από καουτσούκ.Το εργοστάσιο όχι μόνο προσφέρει στους πελάτες προϊόντα από καουτσούκ ανώτερης ποιότητας ιδίας παραγωγής αλλά μειώνει επίσης την ποσότητα απορριμάτων στον πλανήτη μέσα από την ανακύκλωση και επεξεργασία ελαστικών από καουτσούκ σε ψήγματα καουτσούκ τα οποία χρησιμοποιούνται έπειτα για την δημιουργία δαπέδων από καουτσούκ για την πρόληψη ατυχημάτων. Η εταιρεία παράγει είδη από καουτσούκ από το 2005. Η εταιρεία απασχολεί εξαιρετικά καταρτισμένους εμπειρογνώμονες. Το εργοστάσιο χρησιμοποιεί εξοπλισμό αιχμής, με διαδικασίες, πάνω από τις μισές, αυτοματισμένες, εξασφαλίζοντας έτσι μια σταθερή υψηλή ποιότητα προϊόντων και τιμές χαμηλότερες σε σχέση με τους ανταγωνιστές.

 5. SK KUPFERHALBZEUG-VERTRIEBS-GMBH

  Γερμανία

 6. ELCEE DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

 7. RZL GMBH

  Γερμανία

 8. AEGEAN CASTING

  Τουρκία

 1. ASTRIA GMBH

  Αυστρία

 2. STAMMOR S.R.L.

  Ιταλία

 3. STOROGKO FOP

  Ουκρανία

 4. AHMET TEKECI DÖKÜM LTD. STI.

  Τουρκία

 5. YILMAZER METAL

  Τουρκία

 6. HOUTHEON MOLD&PLASTIC TECHNOLOGY

  Κίνα

 7. SOLTOFORM

  Βουλγαρία

 8. KUKOVIC DRUCKGUSS-VERSCHLEISSTEILTECHNIK

  Γερμανία

 9. YILSAM DÖKÜM

  Τουρκία

 10. PRESTIJ METAL

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μήτρες υπό πίεση - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

440 επιχειρήσεις