• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μήτρες πλαστικές και καουτσούκ

Αποτελέσματα για

Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KUNSTSTOFFTECHNIK WEISSBACH GMBH

  Γερμανία

  Η οικογενειακή μας επιχείρηση παράγει από το 1991 λύσεις από πλαστικό με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Στο Gornau κοντά στο Chemnitz απασχολούνται σήμερα 55 συνεργάτες στους τομείς επεξεργασίας ημιτελών προϊόντων, κατασκευής δοχείων και συσκευών, κατασκευής εγκαταστάσεων και συστημάτων θαλάμων ελεγχόμενης ατμόσφαιρας. Οι λύσεις μας χρησιμοποιούνται σε τομείς, όπως της κατασκευής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, της ιατρικής και της περιβαλλοντικής τεχνολογίας, της βιομηχανίας ημιαγωγών και των φωτοβολταϊκών συστημάτων. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας τεκμηριώνεται με την πιστοποίηση της επιχείρησής μας κατά ISO 9001: 2008.

 2. MATOSPLÁS INDUSTRIA DE PLASTICOS S.A.

  Πορτογαλία

  Η MatosPlás S.A. είναι μια πορτογαλική εταιρεία που ειδικεύεται στην θερμοπλαστική έγχυση. Με πάνω από 40 χρόνια πείρας, φροντίζουμε να παρέχουμε το καλύτερο προϊόν στους πελάτες μας. Στην εταιρεία μας αναπτύσσουμε, σχεδιάζουμε και προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας. Η εγκατάσταση μας διαθέτει μια δυναμική ομάδα, που κατέχει πλούσια εμπειρία και εμπεριστατωμένες γνώσεις στην καινοτομία εργαλείων για τρισδιάστατες εργασίες. Ελέγχουμε όλη την παραγωγική διαδικασία, από την αρχή ως το τέλος. Από την ανάπτυξη του προϊόντος, τον σχεδιασμό της μήτρας έγχυσης, την παραγωγή, συναρμολόγηση, συσκευασία και αποστολή. Εγγυόμαστε πως τα προϊόντα μας θα παραδοθούν στον πελάτη σύμφωνα με τις προδιαγραφές του. 'Ολα τα έργα μας διαχειρίζονται από τις εταιρείες μας, του Ομίλου Matos. Η παραγωγική μας ικανότητα κυμαίνεται από 55T ως 400T με 13 μηχανήματα έγχυσης, γεγονός που μας επιτρέπει να ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας. 'Ολα τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο (μετρολογία), εξασφαλίζοντας ένα προϊόν ανώτερης ποιότητας. Επίσης, παρέχουμε μια γκάμα υπηρεσιών στους πελάτες μας, όπως : εκτύπωση ταπήτων, υπέρηχη συγκόλληση, εκτύπωση λέιζερ, ψηφιακή εκτύπωση μεμβράνης, μεταξοτυπία, θάμπωμα πλαστικού, συναρμολόγηση, συσκευασία, μεταξύ άλλων. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας απαντήσουμε.

 3. AYBERKSAN PLASTIK KALIP SANAYI

  Τουρκία

  H AYBERKSAN Plastic Mold Industry ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 2004 στην βιομηχανική ζώνη της İvedik με την κατασκευή καλουπιών. Δεδομένου πως η ποιότητα και η ικανοποίηση του πελάτη είναι ισοδύναμες, η εταιρεία έχει ολοκληρώσει με επιτυχία πολλά έργα σε διάφορους τομείς, τόσο εγχώρια όσο και στο εξωτερικό, σε σύντομο διάστημα.Ενώ παρουσιάζει την ευαισθησία της όσον αφορά την ποιότητα με τα πιστοποιητικά που κατέχει, η μεγαλύτερη της επένδυση ήταν στην σημασία που έδωσε στους ανθρώπινους της πόρους και στις τεχνολογικές της αναπτύξεις. Η εταιρεία έχει επεκτείνει το όραμα της προσθέτοντας την πλαστική έγχυση, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της βιομηχανίας, και έχει μεταφέρει χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες από την βιομηχανία της άμυνας στην βιομηχανία της ιατρικής, από την αυτοκινητοβιομηχανία στην βιομηχανία της επίπλωσης, από τον τομέα της κηπουρικής και των πάρκων στην βιομηχανία της γεώτρησης. Η αποστολή που έχει υιοθετήσει είναι να προσφέρει την πιο κατάλληλη λύση στις ανάγκες των πελατών της στον τομέα της πλαστικής έγχυσης και της μορφοποίησης με έγχυση. Η ακριβής και αποτελεσματική μεταφορά πληροφοριών αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα των εμπορικών μας αρχών. Πάντα έχουμε φροντίσει να είμαστε δυναμικοί με τεχνική ικανότητα, προσέγγιση στην έρευνα και ανάπτυξη και αφοσίωση στην ικανοποίηση των πελατών.

 4. SACEL GROUP

  Ιταλία

  Η Sacel είναι μια εταιρεία στο Ozegna με σαράντα χρόνια εμπειρία στον τομέα της κατασκευής καλουπιών για λαμαρίνα και πλαστικό, θερμοπλαστική χύτευση, διάτμηση λαμαρίνας, συγκόλληση μετάλλων με λέιζερ και κατασκευές αυτοματισμών. Η εταιρεία διαθέτει ένα μεγάλο και υπερσύγχρονο πάρκο μηχανών και ένα τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης ικανό να σχεδιάζει και να εφαρμόζει διαδικασίες αφού συνεργαστεί στην ανάπτυξη του προϊόντος με τους πελάτες της. Η Sacel διαχειρίζεται όλες τις φάσεις της αλυσίδας παραγωγής, από τον σχεδιασμό του εξοπλισμού μέχρι την παράδοση των ανταλλακτικών, σεβόμενη τις απαιτήσεις του πελάτη. Οι πελάτες μας δραστηριοποιούνται στους τομείς ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ. Λειτουργούμε διεθνώς με τα γραφεία μας σε: Ιταλία, Σλοβακία και Μεξικό, Έδρα στη Σλοβακία: SACELEST Juzna Trieda, 125 00401 Kosice Slovak Republic Τηλ.: +421 557995541 info@sacelest.com Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας για να ανακαλύψετε τις άλλες έδρες στον κόσμο. Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 5. M.C.S. FACCHETTI SRL - PROGETTAZIONE STAMPI

  Ιταλία

  Οι προσπάθειες που καταβάλλει η MCS τής επιτρέπουν να είναι μια εταιρεία ναυαρχίδα στον τομέα σχεδιασμού και κατασκευής καλουπιών. Η ακρίβεια των έργων, η ταχύτητα της ανάπτυξης και η ποιότητα των καλουπιών χρησιμοποιούνται από μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες. Μελέτες που έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία επιτρέπουν σε πολλούς τομείς να έχουν εμπιστοσύνη στις δεξιότητες και τον επαγγελματισμό της MCS Facchetti. Η βασική μας δραστηριότητα είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή καλουπιών για τη χύτευση με πίεση κραμάτων αλουμινίου και μαγνησίου.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. GB SRL

  Ιταλία

  Η GB ειδικεύεται στην παραγωγή τεχνικών ειδών από καουτσούκ σύμφωνα με το σχέδιο του πελάτη. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ελαστικών και θερμοπλαστικών παρεμβυσμάτων με δικό μας εργαστήριο καλουπιών. Παράγουμε ειδικά κατασκευασμένα ανταλλακτικά σε όλους τους τύπους καουτσούκ: ACM, EPDM, FKM, VMQ, FVMQ, CR, HNBR, NR, NBR, NBR / PVC, SBR και σε διάφορα θερμοπλαστικά υλικά: ABS, PA6, PA6.6, PA6 .6 γυαλί γεμάτο, PBT, PC, POM, TPE, TPU. Παράγουμε είδη από καουτσούκ για παρεμβύσματα υψηλής και χαμηλής πίεσης.

 2. ITALSTAMPI

  Ιταλία

  Η Italstampi δραστηριοποιείται από το 1981 στον σχεδιασμό και την κατασκευή καλουπιών, στη χύτευση πλαστικών υλών και στη σφυρηλασία μικρών μεταλλικών εξαρτημάτων. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας καταλαμβάνουν έκταση 9.000 τ.μ., εκ των οποίων τα 5.000 τ.μ. αφορούν κλειστούς χώρους. Η βαθιά γνώση, ο επαγγελματισμός, η αυτοματοποίηση της παραγωγής και η ταχύτητα απόκρισης στις απαιτήσεις των πελατών είναι τα συστατικά της επιτυχίας που επέτρεψαν στην επιχείρηση να επιτύχει, με την πάροδο του χρόνου, σταθερή ανάπτυξη.

 3. COJEMA

  Βέλγιο

 4. MPO

  Γαλλία

 5. WERKZEUGBAU KRÖGER GMBH

  Γερμανία

 1. F&W FREY & WINKLER GMBH

  Γερμανία

 2. HODA, UAB

  Λιθουανία

 1. AAREPLAST AG

  Γερμανία

 2. CHRISTIAN BÖHM GMBH & CO KG CB FEINMECHANIK

  Γερμανία

 3. WERKSTÄTTEN HAUS HALL GMBH

  Γερμανία

 4. ALFRED KÖNIG GMBH

  Γερμανία

 5. 2 M KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 6. PUCKER GMBH

  Γερμανία

 7. E&H DESIGN GMBH

  Γερμανία

 8. STEPHAN KUNSTSTOFFSERVICE INH. TILO STEPHAN

  Γερμανία

 1. SICO D. & E. SIMON GMBH

  Γερμανία

 2. HÜGE UND LANGE GMBH

  Γερμανία

 3. REH & FETT FORMENBAU GMBH

  Γερμανία

 4. RAUSCHERT GMBH

  Γερμανία

 5. PAULI KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 6. ZABEL TECHNIK GMBH

  Γερμανία

 7. ITF - INDUSTRIETECHNIK FILZWIESER GMBH

  Αυστρία

 8. DIGICON AG

  Γερμανία

 9. BECK KABEL- UND GEHÄUSETECHNIK GMBH

  Γερμανία

 10. SCHÜTZ KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.742 επιχειρήσεις