• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μήτρες πλαστικές και καουτσούκ

Αποτελέσματα για

Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. AYBERKSAN PLASTIK KALIP SANAYI

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  H AYBERKSAN Plastic Mold Industry ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 2004 στην βιομηχανική ζώνη της İvedik με την κατασκευή καλουπιών. Δεδομένου πως η ποιότητα και η ικανοποίηση του πελάτη είναι ισοδύναμες, η εταιρεία έχει ολοκληρώσει με επιτυχία πολλά έργα σε διάφορους τομείς, τόσο εγχώρια όσο και στο εξωτερικό, σε σύντομο διάστημα.Ενώ παρουσιάζει την ευαισθησία της όσον αφορά την ποιότητα με τα πιστοποιητικά που κατέχει, η μεγαλύτερη της επένδυση ήταν στην σημασία που έδωσε στους ανθρώπινους της πόρους και στις τεχνολογικές της αναπτύξεις. Η εταιρεία έχει επεκτείνει το όραμα της προσθέτοντας την πλαστική έγχυση, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της βιομηχανίας, και έχει μεταφέρει χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες από την βιομηχανία της άμυνας στην βιομηχανία της ιατρικής, από την αυτοκινητοβιομηχανία στην βιομηχανία της επίπλωσης, από τον τομέα της κηπουρικής και των πάρκων στην βιομηχανία της γεώτρησης. Η αποστολή που έχει υιοθετήσει είναι να προσφέρει την πιο κατάλληλη λύση στις ανάγκες των πελατών της στον τομέα της πλαστικής έγχυσης και της μορφοποίησης με έγχυση. Η ακριβής και αποτελεσματική μεταφορά πληροφοριών αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα των εμπορικών μας αρχών. Πάντα έχουμε φροντίσει να είμαστε δυναμικοί με τεχνική ικανότητα, προσέγγιση στην έρευνα και ανάπτυξη και αφοσίωση στην ικανοποίηση των πελατών.

 2. KUNSTSTOFFTECHNIK WEISSBACH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η οικογενειακή μας επιχείρηση παράγει από το 1991 λύσεις από πλαστικό με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Στο Gornau κοντά στο Chemnitz απασχολούνται σήμερα 55 συνεργάτες στους τομείς επεξεργασίας ημιτελών προϊόντων, κατασκευής δοχείων και συσκευών, κατασκευής εγκαταστάσεων και συστημάτων θαλάμων ελεγχόμενης ατμόσφαιρας. Οι λύσεις μας χρησιμοποιούνται σε τομείς, όπως της κατασκευής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, της ιατρικής και της περιβαλλοντικής τεχνολογίας, της βιομηχανίας ημιαγωγών και των φωτοβολταϊκών συστημάτων. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας τεκμηριώνεται με την πιστοποίηση της επιχείρησής μας κατά ISO 9001: 2008.

 3. LICHARZ GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Licharz GmbH είναι κορυφαίος κατασκευαστής τεχνικών πλαστικών που έχει εξειδικευτεί στη μέγιστη απόδοση για τη βιομηχανία και το εμπόριο. Με έδρα στη Γερμανία και μονάδες στη Γαλλία και στην Αγγλία δραστηριοποιούμαστε και μπορούμε να παραδίδουμε γρήγορα σε ολόκληρο τον κόσμο. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει πολυάριθμα εξαιρετικά ανθεκτικά πλαστικά που χρησιμοποιούνται σε διάφορους κλάδους. Γιατί να επιλέξετε την Licharz; Προσαρμοσμένες λύσεις: παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας. Άριστη ποιότητα: Τα προϊόντα μας διακρίνονται για την άριστη ποιότητα και τη μακρά διάρκεια ζωής. Γρήγορη διαθεσιμότητα: Χάρη στις δυνατότητες αποθήκευσης που διαθέτουμε είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε γρήγορα στις απαιτήσεις των πελατών μας και να διασφαλίζουμε τη γρήγορη παράδοση. Ολοκληρωμένη τεχνογνωσία: Με τη μακρόχρονη εμπειρία μας και τη γνώση του κλάδου είμαστε εξειδικευμένος συνεργάτης των πελατών μας. Δραστηριοποιούμαστε σε πολλούς κλάδους παγκοσμίως, μ.ά., στη γεωργία, στην κατασκευαστική βιομηχανία, στην ηλεκτρική βιομηχανία, στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, στην κατασκευή οχημάτων, στην αεροπλοΐα και στη διαστημική, στην κατασκευή μηχανημάτων, στη βιομηχανία τροφίμων κλπ. Η τεκμηριωμένη γνώση μας των απαιτήσεων αυτών των κλάδων μάς καθιστά πρώτης τάξεως σύμβουλο και αξιόπιστο συνεργάτη για αγοραστές, εμπόρους, επεξεργαστές και χρήστες.

 4. ACKOR MOULD LIMITED

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η Ackor Mould Limited που ιδρύθηκε το 2003 στο Dongguan της Κίνας, αφιέρωση τις τελευταίες δύο δεκαετίες στη στενή συνεργασία με τους πελάτες της για την παροχή βέλτιστων λύσεων για εργαλεία έγχυσης και διαμορφωμένα προϊόντα. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα πάντα, από την κατασκευή καλουπιών και την παραγωγή προϊόντων χύτευσης υπό πίεση έως την τελική συναρμολόγηση προϊόντων. Οι βασικές αγορές περιλαμβάνουν την Ιαπωνία, την ΕΕ και την Αμερική, όπου έχουμε συνάψει σταθερές εταιρικές σχέσεις χάρη στην εμπιστοσύνη των πελατών μας. Με εκτενή εμπειρία σε διάφορους κλάδους, όπως της αυτοκινητοβιομηχανίας, της ιατρικής, των ηλεκτρονικών συστημάτων, των καλλυντικών και της ηλεκτρολογίας, η Ackor Mould Limited έχει αναδειχθεί σε έμπιστο προμηθευτή. Η εξειδίκευσή μας εκτείνεται πέραν των εργαλείων χύτευσης σε υπηρεσίες όπως η μηχανική επεξεργασία CNC, η διαμόρφωση σιλικόνης, η διαμόρφωση καουτσούκ, το πρεσάρισμα μετάλλων και η διαμόρφωση πλαστικού σε κενό. Από την ταπεινή έναρξη, η Ackor Mould Limited αναπτύχθηκε σημαντικά τηρώντας τις βασικές αρχές της ποιότητας και των ανταγωνιστικών τιμών. Η αφοσίωσή μας είναι εμφανής στην αδιάκοπη επιδίωξη της εκπλήρωσης των απαιτήσεων των πελατών μας με την παροχή αποτελεσματικών ως προς το κόστος προϊόντων με βάση τα ανώτατα πρότυπα, από την αρχική αίτηση έως την παραγωγή και την εμπρόθεσμη παράδοση. Ειδικευόμενη στην παραγωγή εργαλείων χύτευσης υπό πίεση για περισσότερες από δύο δεκαετίες, η Ackor Mould έχει αποκτήσει κορυφαία φήμη στον εγχώριο και στο διεθνή κλάδο των εργαλείων χύτευσης. Η τεχνογνωσία μας είναι εμφανής σε διάφορους κλάδους που εξυπηρετούμε, συμπεριλαμβανομένων της αυτοκινητοβιομηχανίας, της ιατρικής, των ηλεκτρονικών συστημάτων, των καλλυντικών και της ηλεκτρολογίας.

 5. SACEL GROUP

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Sacel είναι μια εταιρεία στο Ozegna με σαράντα χρόνια εμπειρία στον τομέα της κατασκευής καλουπιών για λαμαρίνα και πλαστικό, θερμοπλαστική χύτευση, διάτμηση λαμαρίνας, συγκόλληση μετάλλων με λέιζερ και κατασκευές αυτοματισμών. Η εταιρεία διαθέτει ένα μεγάλο και υπερσύγχρονο πάρκο μηχανών και ένα τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης ικανό να σχεδιάζει και να εφαρμόζει διαδικασίες αφού συνεργαστεί στην ανάπτυξη του προϊόντος με τους πελάτες της. Η Sacel διαχειρίζεται όλες τις φάσεις της αλυσίδας παραγωγής, από τον σχεδιασμό του εξοπλισμού μέχρι την παράδοση των ανταλλακτικών, σεβόμενη τις απαιτήσεις του πελάτη. Οι πελάτες μας δραστηριοποιούνται στους τομείς ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ. Λειτουργούμε διεθνώς με τα γραφεία μας σε: Ιταλία, Σλοβακία και Μεξικό, Έδρα στη Σλοβακία: SACELEST Juzna Trieda, 125 00401 Kosice Slovak Republic Τηλ.: +421 557995541 info@sacelest.com Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας για να ανακαλύψετε τις άλλες έδρες στον κόσμο. Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. GB SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η GB ειδικεύεται στην παραγωγή τεχνικών ειδών από καουτσούκ σύμφωνα με το σχέδιο του πελάτη. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ελαστικών και θερμοπλαστικών παρεμβυσμάτων με δικό μας εργαστήριο καλουπιών. Παράγουμε ειδικά κατασκευασμένα ανταλλακτικά σε όλους τους τύπους καουτσούκ: ACM, EPDM, FKM, VMQ, FVMQ, CR, HNBR, NR, NBR, NBR / PVC, SBR και σε διάφορα θερμοπλαστικά υλικά: ABS, PA6, PA6.6, PA6 .6 γυαλί γεμάτο, PBT, PC, POM, TPE, TPU. Παράγουμε είδη από καουτσούκ για παρεμβύσματα υψηλής και χαμηλής πίεσης.

 2. ITALSTAMPI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Italstampi δραστηριοποιείται από το 1981 στον σχεδιασμό και την κατασκευή καλουπιών, στη χύτευση πλαστικών υλών και στη σφυρηλασία μικρών μεταλλικών εξαρτημάτων. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας καταλαμβάνουν έκταση 9.000 τ.μ., εκ των οποίων τα 5.000 τ.μ. αφορούν κλειστούς χώρους. Η βαθιά γνώση, ο επαγγελματισμός, η αυτοματοποίηση της παραγωγής και η ταχύτητα απόκρισης στις απαιτήσεις των πελατών είναι τα συστατικά της επιτυχίας που επέτρεψαν στην επιχείρηση να επιτύχει, με την πάροδο του χρόνου, σταθερή ανάπτυξη.

 3. OR.P. STAMPI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η OR.P. Stampi ξεκίνησε να δραστηριοποιείται το 1980 και κατασκευάζει χαλύβδινα καλούπια συμπίεσης, έγχυσης και μεταφοράς για συνδέσμους και τεχνικά είδη από καουτσούκ, δακτύλιοι κυκλικής διατομής, σασί, ροδέλες, σφαιρίδια, δακτύλιοι, μεμβράνες, πώματα με αυτοματοποιημένα μηχανήματα για προβολή, επεξεργασία και δοκιμή των κατασκευασμένων καλουπιών

 4. COJEMA

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία COJEMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ, Πλαστικά προϊόντα για την ηλεκτρονική βιομηχανία, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικά προϊόντα για την ιατρική, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ, Έγχυση πλαστικού, και Πλαστικά προϊόντα για την ηλεκτρονική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Roclenge Sur Geer, Βέλγιο.

 5. F&W FREY & WINKLER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία F&W FREY & WINKLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Königsbach-Stein, Γερμανία.

 1. MPO

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MPO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμομορφοποίηση πλαστικών - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ, Φρεζάρισμα και τόρνευση πλαστικού και καουτσούκ, μήτρες έγχυσης πλαστικού, Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ, μηχανικη κατεργασια λαμαρινων ανοξειδωτου χαλυβα, και Φρεζάρισμα και τόρνευση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Pluvigner, Γαλλία.

 2. WERKZEUGBAU KRÖGER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WERKZEUGBAU KRÖGER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Lohne, Γερμανία.

 1. MVA D.O.O.

  Σλοβενία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MVA D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Μήτρες υπό πίεση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Ig Pri Ljubljani, Σλοβενία.

 2. HODA, UAB

  Λιθουανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HODA, UAB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Χύτευση πλαστικών υλών, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Χύτευση πλαστικών υλών, Πλαστικά εξαρτήματα, χυτευση με εγχυση, και Πλαστικά προϊόντα για την βιομηχανία τροφίμων. Έχει έδρα σε Verbiskes, Moletai, Λιθουανία.

 3. PTFE NÜNCHRITZ GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PTFE NÜNCHRITZ GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Glaubitz, Γερμανία.

 4. GFK FORMING KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GFK FORMING KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Nidda, Γερμανία.

 5. KMT KUNSTSTOFF- UND METALLTECHNOLOGIE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KMT KUNSTSTOFF- UND METALLTECHNOLOGIE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Treuen, Γερμανία.

 6. AMMERFLON GMBH KUNSTSTOFF- U. DICHTUNGSTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AMMERFLON GMBH KUNSTSTOFF- U. DICHTUNGSTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Dießen, Γερμανία.

 7. HELMUT HUND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HELMUT HUND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Wetzlar, Γερμανία.

 8. HINTSTEINER GROUP GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HINTSTEINER GROUP GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Mürzhofen, Αυστρία.

 1. MARCEL BÜTZER AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MARCEL BÜTZER AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Munchenbuchsee, Ελβετία.

 2. CHRISTIAN BÖHM GMBH & CO KG CB FEINMECHANIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CHRISTIAN BÖHM GMBH & CO KG CB FEINMECHANIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Berchtesgaden, Γερμανία.

 3. KARL KÜHNLEIN GMBH GUMMI · KUNSTSTOFFE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KARL KÜHNLEIN GMBH GUMMI · KUNSTSTOFFE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Mammendorf, Γερμανία.

 4. ZABEL TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ZABEL TECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Krefeld, Γερμανία.

 5. KTR KUNSTSTOFF-TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KTR KUNSTSTOFF-TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Sonneberg, Γερμανία.

 6. HÜGE UND LANGE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HÜGE UND LANGE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Hermannsburg, Γερμανία.

 7. WERNER WEIDE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WERNER WEIDE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Rodenbach, Γερμανία.

 8. 2 M KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία 2 M KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Walting, Γερμανία.

 9. KUNSTSTOFFWERK KATZBACH GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KUNSTSTOFFWERK KATZBACH GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Cham, Γερμανία.

 10. WERKZEUG- UND FORMENBAU VOGEL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WERKZEUG- UND FORMENBAU VOGEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Oberzent-Etzean, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.627 Επιχειρήσεις