• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μήτρες ακριβείας

Αποτελέσματα για

Μήτρες ακριβείας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. S.C.S. SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  40 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και την παραγωγή καλουπιών για χύτευση μεταλλικών κραμάτων και έγχυση πλαστικών υλικών, τα ποιοτικά πρότυπα, οι χρόνοι και οι ανταγωνιστικές τιμές οδήγησαν την S.C.S. Srl ώστε να γίνει σημείο αναφοράς στην ευρωπαϊκή αγορά: σχεδιασμός, χρήση τεχνολογικών μηχανημάτων, χρήση χάλυβα άριστης ποιότητας και πιστοποιημένες θερμικές επεξεργασίες. Παράγει καλούπια όλων των μεγεθών έως μέγιστο βάρος 55 τόνων. Πιστοποιημένη κατά ISO 9001 και ISO 14001.

 2. DAMEKS

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DAMEKS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες ακριβείας, Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση, Επεξεργασία φρεζαρίσματος CNC, Τόρνευση με ψηφιακό έλεγχο, Μετασχηματισμός μετάλλων, κατεργασιες πλαστικων υλικων, Μήτρες ακριβείας, χυτευση με εγχυση, και βιομηχανικες φρεζες. Έχει έδρα σε Gdansk, Πολωνία.

 3. COBI PRECISION SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία COBI PRECISION SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη καλουπιων, κοπη μεταλλων, σχεδιασμος καλουπιων για πλαστικα υλικα, καλουπια, και σχεδιασμος καλουπιων. Έχει έδρα σε Gorgonzola, Ιταλία.

 4. AMADOR VARAS SA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AMADOR VARAS SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες ακριβείας, Μήτρες ακριβείας, διατρητικες συσκευες, κατασκευη σκευων, μητρες, ΕΡΓΑΛΕΙΑ, εργαλεια κοπης, και ανταλλακτικα και εργαλεια. Έχει έδρα σε Badalona-Barcelona, Ισπανία.

 5. PHILPLAST LTD.

  Βουλγαρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PHILPLAST LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χύτευση πλαστικών υλών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες ακριβείας, χύτευση με εμφύσηση και εξώθηση, Μήτρες ακριβείας, μηχανήματα χύτευσης με εμφύσηση, είδη διαμορφωμένα με χύτευση, χυτευση με εγχυση, φυσημα πλαστικων υλικων, συναρμογή πλαστικών ειδών, και Αυτοκίνητα - μηχανικά στοιχεία και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Yagodovo, Βουλγαρία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FRANKE INDUSTRIE AG

  Ελβετία

  Η αρχική γκάμα των προϊόντων της Franke Industrie AG εκτεινόταν από μηχανήματα βαφής για εργαστηριακές δοκιμές στην κλωστοϋφαντουργία, έως γραμματοκιβώτια και εξαρτήματα κινητήρων. Σημαντικό ορόσημο ήταν, μ.ά., η παραγωγή του μετακαυστήρα (ATAR 09C) για το στόλο των Mirage της ελβετικής αεροπορίας κατά τη δεκαετία του 1960. Ορισμένα από τα πρώτα ορόσημα ήταν: ο θάλαμος καύσης για τον κινητήρα Goblin 3 (στο πολεμικό αεριωθούμενο BEA Vampire), το σύστημα μετακαυστήρα για Snecma ATAR 09 C (στο πολεμικό αεριωθούμενο Dassault Mirage III), ο σωλήνας καυσαερίων Avon 203/207 Hunter. Τα προϊόντα προϋπέθεταν υψηλού επιπέδου τεχνικές γνώσεις, όχι μόνο στον τομέα της παραγωγής, αλλά και στη μεταλλουργία και στην ασφάλεια διαδικασιών. Τα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής με βάση το νικέλιο και το κοβάλτιο άνοιξαν νέους ορίζοντες ή, με άλλα λόγια, τομείς πελατών.

 2. SINTER - M JSC

  Βουλγαρία

  Η Sinter-M JSC. είναι μια εταιρεία βιομηχανικών μηχανών που ειδικεύεται στην παραγωγή, το σχεδιασμό και την εφαρμογή διαφόρων εργαλείων και τεχνικών με τις τεράστιες δυνατότητες της πορώδους μεθόδου (πιο γνωστής ως Ρ / Μ) για την παραγωγή εξαρτημάτων και ειδών. Τα προϊόντα μας έχουν τεράστιο αριθμό εφαρμογών σε διάφορες βιομηχανίες. Για την παραγωγή μας χρησιμοποιούμε πούδρες μετάλλων υψηλής ποιότητας (σίδηρος, ορείχαλκος, χαλκός, χάλυβας, ανοξείδωτος χάλυβας, μπρούντζος, αλουμίνιο) από τη Σουηδία, την Ιταλία, τη Γερμανία και τη Ρουμανία. Είμαστε ικανοί να παράγουμε οποιαδήποτε P / M μέρη και αντικείμενα που δεν αναφέρονται παραπάνω, αλλά απαιτούνται από έναν πελάτη. Οι τυπικές εφαρμογές των πορώδων τμημάτων μηχανολογικού εξοπλισμού περιλαμβάνουν: • βιομηχανίες αυτοκινήτων και άλλων οχημάτων • υδραυλικά και πεπιεσμένου αέρα • μηχανές κλωστοϋφαντουργίας • όργανα μέτρησης • κλειδαριές και υλικά • διάφορα ηλεκτρικά υλικά • παράγουμε επίσης διακοσμητικά στοιχεία για έπιπλα, περιφράξεις και κάγκελα.

 3. TRYON, S.R.O.

  Τσεχία

  Κατασκευάζονται πρεσσαριστά εργαλεία για την επίπεδη μορφοποίηση ως κύρια μας δραστηριότητα. Η παραγωγή αυτή βασίζεται σε τεκμήρια του πελάτη. Αναλαμβάνουμε επίσης την επισκευή εργαλείων (ενδιάμεση επισκευή, γενική επισκευή και σέρβις). Μηχανουργική επεξεργασία ακριβείας, επεξεργασία μετάλλων και συναρμολόγηση ή συναρμολόγηση υποσυνόλων κατόπιν αίτησης του πελάτη ως δευτερεύουσα δραστηριότητα. Μέρος του παραγωγικού μας προγράμματος αποτελεί επίσης ο εξοπλισμός ελέγχου και στερέωσης για παραγωγές σε σειρά.

 4. MATRICERÍA INVIR

  Ισπανία

  Η MATRICERÍA INVIR S.L. ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2001, αντιμετωπίζοντας τις ανάγκες του κλάδου όσον αφορά τη χρήση υψηλής τεχνολογίας για την κατασκευή οδηγών κοπής και εμφιάλωσης, την κατασκευή προοδευτικών εργαλείων και τη μαζική παραγωγή μηχανικών εξαρτημάτων. Δραστηριοποιούμαστε επίσης στην κατασκευή ηλεκτροδίων για τη χάραξη σημάτων, την κοπή προτύπων σε μηχανήματα κοπής με σύρμα και σε άλλες μηχανουργικές εργασίες.

 5. MATRIBAGES

  Ισπανία

  Κατασκευάζονται καλούπια, μήτρες, πρωτότυπα και ειδικά μηχανήματα. Καινοτομία διαδικασίας και προϊόντων με στόχο την βελτιστοποίηση των παραγωγικών γραμμών και την υλοποίηση στρατηγικών μηχανικής κατεργασίας με ακρίβεια και χαμηλό κόστος.

 1. MATRICERÍAS DEL CENTRO

  Ισπανία

  Μορφοποίηση κάθε είδους στοιχείου. Κόπτες, διπλωτές, κυρτωτές. Πρέσες από 25 ως 300 τόνους. Η παραγωγή βασίζεται στη μαζική παραγωγή εξαρτημάτων για τους τομείς των κατασκευών και τις αυτοκινητοβιομηχανίες, καθώς και την κατασκευή σφραγίδων, κοπτικών, πτυσσόμενες μηχανές, σφραγίζοντας πρέσες, κλπ.

 2. ADOP FRANCE

  Γαλλία

  Η Adop France είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την κατασκευή καλουπιών για πλαστικά μπουκάλια για όλες τις τεχνολογίες: έγχυση εμφύσηση, εξώθηση εμφύσηση, έγχυση & εκτατές ταινίες PVC. Στην Arques la Bataille, διαθέτουμε εξεταστικό κέντρο, Ε & Α και υποστήριξη για τη δημιουργία πρωτοτύπων, διεξαγωγή δειγμάτων, υποστήριξη για τη θέση σε λειτουργία και τεχνολογική καινοτομία. Η Adop France είναι παγκόσμιος προμηθευτής κυλινδρικών καναλιών από τις μεγαλύτερες εταιρείες εξώθησης φιλμ PVC

 1. ILEKTRODIABROSI SIRMATOS

  Ελλάδα

  Κατασκευες καλουπιων και εργασιες σε ηλεκτροδιαβρωσεις συρματος

 2. PMPM - MOULDS AND PLASTICS, LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία PMPM - MOULDS AND PLASTICS, LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες ακριβείας, Μήτρες ακριβείας, χύτευση με έγχυση, καλούπια για έγχυση, και σχεδιασμος και κατασκευη καλουπιων. Έχει έδρα σε Embra-Marinha Grande, Πορτογαλία.

 3. MOLDEGAMA - MOLDES TECNICOS, SA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία MOLDEGAMA - MOLDES TECNICOS, SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλούπια και μήτρες, Μήτρες ακριβείας, Καλούπια και μήτρες, κατασκευη καλουπιων, σχεδιασμος καλουπιων, και Μήτρες ακριβείας. Έχει έδρα σε Pataias, Πορτογαλία.

 4. DRILIMOLDE, LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία DRILIMOLDE, LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες ακριβείας, σχεδιασμός καλουπιών για πλαστικά υλικά, ιδιωτική κατασκευή καλουπιών, Μήτρες ακριβείας, και καλουπια αλουμινιου. Έχει έδρα σε Moita, Πορτογαλία.

 5. VICEDO MARTI SL.

  Ισπανία

  Η εταιρεία VICEDO MARTI SL., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Μήτρες ακριβείας, Πλαστικά προϊόντα για τις βιομηχανίες γεωργίας και τροφίμων, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, συγκολληση πλαστικων υλικων, Μήτρες ακριβείας, και Πλαστικά προϊόντα για τις βιομηχανίες γεωργίας και τροφίμων. Έχει έδρα σε Ibi, Ισπανία.

 6. FJG MOLDES

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία FJG MOLDES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές κοπής - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες ακριβείας, και Μήτρες ακριβείας. Έχει έδρα σε Cesar, Oliveira De Azeméis, Πορτογαλία.

 7. EISENWERK HASENCLEVER & SOHN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία EISENWERK HASENCLEVER & SOHN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κυλινδροκεφαλές, εξατμισεις για οχηματα, εξατμισεις για αυτοκινητα, και Εξατμίσεις - σωλήνες και συστήματα. Έχει έδρα σε Battenberg, Γερμανία.

 8. MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλούπωμα πλαστικών υλών - εργαλειομηχανές, Μήτρες ακριβείας, κατασκευη σκευων, Καλούπωμα πλαστικών υλών - εργαλειομηχανές, Μήτρες ακριβείας, και σχεδιασμός και κατασκευή καλουπιών. Έχει έδρα σε Marinha Grande, Πορτογαλία.

 1. AUTOMOLDES - INDUSTRIA DE MOLDES LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία AUTOMOLDES - INDUSTRIA DE MOLDES LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες ακριβείας, κατασκευη καλουπιων, και Μήτρες ακριβείας. Έχει έδρα σε Trofa, Πορτογαλία.

 2. FRUMOLDE TOOLING

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία FRUMOLDE TOOLING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, Μήτρες ακριβείας, σχεδιασμος καλουπιων για χυτευση υπο πιεση, Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, χυτευση με εγχυση πλαστικων, και Μήτρες ακριβείας. Έχει έδρα σε Martingança, Πορτογαλία.

 3. MAÉ INNOVATION

  Γαλλία

  Η εταιρεία MAÉ INNOVATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πιατελες φουρνου απο σιλικονη για χρηση σε τροφιμα, φορμες ζαχαροπλαστικης απο σιλικονη, Υλικό ψησίματος, και αντιολισθητικες επενδυσεις. Έχει έδρα σε La Ville Aux Dames, Γαλλία.

 4. OFBM STAMPI

  Ιταλία

  Η εταιρεία OFBM STAMPI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, κατασκευή καλουπιών για τη μορφοποίηση θερμοπλαστικού υλικού, χυτευση με εγχυση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και φρεζάρισμα σε 5 άξονες. Έχει έδρα σε COLOGNE, Ιταλία.

 5. PRIFER GROUP

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία PRIFER GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοματισμός βιομηχανίας αυτοκινήτων, κατασκευη ειδων για χυτηρια, οργανισμοι ελεγχου ποιοτητας και εγγυησης προϊοντων και υλικων, και μεταλλικες κατασκευες. Έχει έδρα σε Albergaria-A-Velha, Πορτογαλία.

 6. GUVENAL KALIP ELEMANLARI A.S.

  Τουρκία

  Η εταιρεία GUVENAL KALIP ELEMANLARI A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τμήματα καλουπιών, Μήτρες και καλούπια, και καλουπια για πιεστηρια. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 7. 3DCAD - SOLUÇÕES PARA MOLDES

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία 3DCAD - SOLUÇÕES PARA MOLDES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες ακριβείας, συν-χύτεση, σχεδιασμός και κατασκευή καλουπιών, και Μήτρες ακριβείας. Έχει έδρα σε Leiria, Πορτογαλία.

 8. ITECMO - MOLDS FOR PLASTIC INDUSTRY

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία ITECMO - MOLDS FOR PLASTIC INDUSTRY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες ακριβείας, σχεδιασμός και κατασκευή καλουπιών, και Μήτρες ακριβείας. Έχει έδρα σε Maceira Lra, Πορτογαλία.

 9. C3D PRECISION

  Γαλλία

  Η εταιρεία C3D PRECISION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, μηχανική ακριβείας, καλούπια για έγχυση, και Εργαλεία κοπής μεγάλης ακρίβειας. Έχει έδρα σε Pontarlier, Γαλλία.

 10. POLIS PRECIS

  Γαλλία

  Η εταιρεία POLIS PRECIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρβιδιο του βολφραμιου, επιδιορθωση κυλινδρων, και μητρες. Έχει έδρα σε Grandfontaine, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μήτρες ακριβείας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

569 Επιχειρήσεις