• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μήτρες ακριβείας

Αποτελέσματα για

Μήτρες ακριβείας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TRANCERIE EMILIANE

  Ιταλία

  Εδώ και περισσότερα από 60 έτη, η Trancerie Emiliana ασχολείται με: διάτμηση, χύτευση υπό πίεση, γραμμές κοπής, κατασκευή μητρών. Δραστηριοποιείται στη μελέτη νέων έργων βελτιστοποίησης προϊόντων. Μετά από προσεκτική ανάλυση των απαιτήσεων του πελάτη, το γραφείο ερευνών αναλαμβάνει την παροχή λύσεων για κάθε απαίτηση. Η επιχείρηση ξεχωρίζει χάρη στην ευελιξία, την ποιότητα των προϊόντων της, την καινοτομία της και την ικανότητά της να αναθεωρεί συνεχώς την πορεία της

 2. S.C.S. SRL

  Ιταλία

  40 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και την παραγωγή καλουπιών για χύτευση μεταλλικών κραμάτων και έγχυση πλαστικών υλικών, τα ποιοτικά πρότυπα, οι χρόνοι και οι ανταγωνιστικές τιμές οδήγησαν την S.C.S. Srl ώστε να γίνει σημείο αναφοράς στην ευρωπαϊκή αγορά: σχεδιασμός, χρήση τεχνολογικών μηχανημάτων, χρήση χάλυβα άριστης ποιότητας και πιστοποιημένες θερμικές επεξεργασίες. Παράγει καλούπια όλων των μεγεθών έως μέγιστο βάρος 55 τόνων. Πιστοποιημένη κατά ISO 9001 και ISO 14001.

 3. MAÉ INNOVATION

  Γαλλία

 4. DAMEKS

  Πολωνία

 5. COBI PRECISION SRL

  Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. O.M.M.A.

  Ιταλία

 2. AMADOR VARAS SA

  Ισπανία

 3. PHILPLAST LTD.

  Βουλγαρία

 4. FRANKE INDUSTRIE AG

  Ελβετία

  Η αρχική γκάμα των προϊόντων της Franke Industrie AG εκτεινόταν από μηχανήματα βαφής για εργαστηριακές δοκιμές στην κλωστοϋφαντουργία, έως γραμματοκιβώτια και εξαρτήματα κινητήρων. Σημαντικό ορόσημο ήταν, μ.ά., η παραγωγή του μετακαυστήρα (ATAR 09C) για το στόλο των Mirage της ελβετικής αεροπορίας κατά τη δεκαετία του 1960. Ορισμένα από τα πρώτα ορόσημα ήταν: ο θάλαμος καύσης για τον κινητήρα Goblin 3 (στο πολεμικό αεριωθούμενο BEA Vampire), το σύστημα μετακαυστήρα για Snecma ATAR 09 C (στο πολεμικό αεριωθούμενο Dassault Mirage III), ο σωλήνας καυσαερίων Avon 203/207 Hunter. Τα προϊόντα προϋπέθεταν υψηλού επιπέδου τεχνικές γνώσεις, όχι μόνο στον τομέα της παραγωγής, αλλά και στη μεταλλουργία και στην ασφάλεια διαδικασιών. Τα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής με βάση το νικέλιο και το κοβάλτιο άνοιξαν νέους ορίζοντες ή, με άλλα λόγια, τομείς πελατών.

 5. TRYON, S.R.O.

  Τσεχία

  Κατασκευάζονται πρεσσαριστά εργαλεία για την επίπεδη μορφοποίηση ως κύρια μας δραστηριότητα. Η παραγωγή αυτή βασίζεται σε τεκμήρια του πελάτη. Αναλαμβάνουμε επίσης την επισκευή εργαλείων (ενδιάμεση επισκευή, γενική επισκευή και σέρβις). Μηχανουργική επεξεργασία ακριβείας, επεξεργασία μετάλλων και συναρμολόγηση ή συναρμολόγηση υποσυνόλων κατόπιν αίτησης του πελάτη ως δευτερεύουσα δραστηριότητα. Μέρος του παραγωγικού μας προγράμματος αποτελεί επίσης ο εξοπλισμός ελέγχου και στερέωσης για παραγωγές σε σειρά.

 1. SINTER - M JSC

  Βουλγαρία

  Η Sinter-M JSC. είναι μια εταιρεία βιομηχανικών μηχανών που ειδικεύεται στην παραγωγή, το σχεδιασμό και την εφαρμογή διαφόρων εργαλείων και τεχνικών με τις τεράστιες δυνατότητες της πορώδους μεθόδου (πιο γνωστής ως Ρ / Μ) για την παραγωγή εξαρτημάτων και ειδών. Τα προϊόντα μας έχουν τεράστιο αριθμό εφαρμογών σε διάφορες βιομηχανίες. Για την παραγωγή μας χρησιμοποιούμε πούδρες μετάλλων υψηλής ποιότητας (σίδηρος, ορείχαλκος, χαλκός, χάλυβας, ανοξείδωτος χάλυβας, μπρούντζος, αλουμίνιο) από τη Σουηδία, την Ιταλία, τη Γερμανία και τη Ρουμανία. Είμαστε ικανοί να παράγουμε οποιαδήποτε P / M μέρη και αντικείμενα που δεν αναφέρονται παραπάνω, αλλά απαιτούνται από έναν πελάτη. Οι τυπικές εφαρμογές των πορώδων τμημάτων μηχανολογικού εξοπλισμού περιλαμβάνουν: • βιομηχανίες αυτοκινήτων και άλλων οχημάτων • υδραυλικά και πεπιεσμένου αέρα • μηχανές κλωστοϋφαντουργίας • όργανα μέτρησης • κλειδαριές και υλικά • διάφορα ηλεκτρικά υλικά • παράγουμε επίσης διακοσμητικά στοιχεία για έπιπλα, περιφράξεις και κάγκελα.

 2. MATRICERÍA INVIR

  Ισπανία

  Η MATRICERÍA INVIR S.L. ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2001, αντιμετωπίζοντας τις ανάγκες του κλάδου όσον αφορά τη χρήση υψηλής τεχνολογίας για την κατασκευή οδηγών κοπής και εμφιάλωσης, την κατασκευή προοδευτικών εργαλείων και τη μαζική παραγωγή μηχανικών εξαρτημάτων. Δραστηριοποιούμαστε επίσης στην κατασκευή ηλεκτροδίων για τη χάραξη σημάτων, την κοπή προτύπων σε μηχανήματα κοπής με σύρμα και σε άλλες μηχανουργικές εργασίες.

 1. MATRIBAGES

  Ισπανία

  Κατασκευάζονται καλούπια, μήτρες, πρωτότυπα και ειδικά μηχανήματα. Καινοτομία διαδικασίας και προϊόντων με στόχο την βελτιστοποίηση των παραγωγικών γραμμών και την υλοποίηση στρατηγικών μηχανικής κατεργασίας με ακρίβεια και χαμηλό κόστος.

 2. MATRICERÍAS DEL CENTRO

  Ισπανία

  Μορφοποίηση κάθε είδους στοιχείου. Κόπτες, διπλωτές, κυρτωτές. Πρέσες από 25 ως 300 τόνους. Η παραγωγή βασίζεται στη μαζική παραγωγή εξαρτημάτων για τους τομείς των κατασκευών και τις αυτοκινητοβιομηχανίες, καθώς και την κατασκευή σφραγίδων, κοπτικών, πτυσσόμενες μηχανές, σφραγίζοντας πρέσες, κλπ.

 3. ADOP FRANCE

  Γαλλία

  Η Adop France είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την κατασκευή καλουπιών για πλαστικά μπουκάλια για όλες τις τεχνολογίες: έγχυση εμφύσηση, εξώθηση εμφύσηση, έγχυση & εκτατές ταινίες PVC. Στην Arques la Bataille, διαθέτουμε εξεταστικό κέντρο, Ε & Α και υποστήριξη για τη δημιουργία πρωτοτύπων, διεξαγωγή δειγμάτων, υποστήριξη για τη θέση σε λειτουργία και τεχνολογική καινοτομία. Η Adop France είναι παγκόσμιος προμηθευτής κυλινδρικών καναλιών από τις μεγαλύτερες εταιρείες εξώθησης φιλμ PVC

 4. ILEKTRODIABROSI SIRMATOS

  Ελλάδα

  Κατασκευες καλουπιων και εργασιες σε ηλεκτροδιαβρωσεις συρματος

 5. PMPM - MOULDS AND PLASTICS, LDA

  Πορτογαλία

 6. EISENWERK HASENCLEVER & SOHN GMBH

  Γερμανία

 7. FRUMOLDE TOOLING

  Πορτογαλία

 8. FJG MOLDES

  Πορτογαλία

 1. VICEDO MARTI SL.

  Ισπανία

 2. DRILIMOLDE

  Πορτογαλία

 3. OFFICINA MECCANICA CASIRAGHI S.N.C.

  Ιταλία

 4. GUVENAL KALIP ELEMANLARI A.S.

  Τουρκία

 5. ITECMO - MOLDS FOR PLASTIC INDUSTRY

  Πορτογαλία

 6. PRIFER GROUP

  Πορτογαλία

 7. OFBM STAMPI

  Ιταλία

 8. 3DCAD - SOLUÇÕES PARA MOLDES

  Πορτογαλία

 9. VENAMOLDES

  Πορτογαλία

 10. LISMOLDE GROUP

  Πορτογαλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μήτρες ακριβείας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

626 επιχειρήσεις