• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. EMSIL TECHTRANS SRL

  Ρουμανία

  Η Emsil ιδρύθηκε το 1995 στην Ρουμανία με την πρώτη της δραστηριότητα σχεδιασμού, κατασκευής και πώλησης εργαλειομηχανών ψηφιακού ελέγχου. Η πρώτη εργαλειομηχανή CNC εγκαταστάθηκε στην Φινλανδία το 1997. Η στρατηγική της Emsil ήταν να διαφοροποιήσει και να διευρύνει τις ικανότητες της και την ευελιξία της για την κατασκευή μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων για μια μεγάλη γκάμα βιομηχανιών. Η Emsil είναι μια ανοικτή επιχείρηση για την ανάληψη μηχανικών προκλήσεων, είτε στον τομέα των εργαλειομηχανών είτε στον τομέα της συγκόλλησης και των χαλύβδινων κατασκευών, και αναπτύχθηκε σε έναν ισχυρό εταίρο και προμηθευτή για τους πελάτες της με την πάροδο του χρόνου. Για αυτούς τους λόγους, η Emsil αναπτύχθηκε το 2007. Η Gemil επικεντρώθηκε στην συγκόλληση μεγάλων χαλύβδινων κατασκευών για να καλύψουμε την ζήτηση τέτοιων υπηρεσιών. Επίσης, η Emsil ξεκίνησε την μετατροπή της παραγωγής κύριων συστατικών για εργαλειομηχανές, από συγκολλημένες δομές χυτοσίδηρου σε ανθρακοχάλυβα. Η Siltech, η τρίτη εταιρεία, ιδρύθηκε το 2007 για συμβουλές και τελικά μετατράπηκε σε εταιρεία κατασκευής χάλυβα το 2012. Σήμερα, η Siltech βρίσκεται στην Aiud, στην τρίτη της τοποθεσία. Το 2011, η Emsil αγόρασε μια ρουμανική θυγατρική μιας γαλλικής εταιρείας μηχανικής και εισχώρησε στην βιομηχανία της αεροναυπηγίας. Τα κύρια προϊόντα που κατασκευάζονται αφορούν συσκευές και χαλύβδινες δομές για την συναρμολόγηση συστατικών αεροπλάνου. Σήμερα, δραστηριοποιούμαστε σε 3 πόλεις στην Ρουμανία, κατασκευάζοντας εργαλειομηχανές ψηφιακού ελέγχου αιχμής σε ανθρακοχάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα. Δραστηριοποιούμαστε στις εξής βιομηχανίες: ναυπηγική, ενέργεια, πετρέλαιο και αέριο, αεροναυπηγική, μεταφορές και βιομ. κενού.

 2. PIMECSA

  Ισπανία

 3. OPTIMA PRECISE

  Τσεχία

 4. SKS MACHINES

  Βέλγιο

 5. FICHTER FORMTEC GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FECOM MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

 2. ASLAN MAKINA

  Τουρκία

 3. MASCHINENFABRIK HERBERT MEYER GMBH

  Γερμανία

  Η οικογενειακή επιχείρηση Meyer διοικείται πλέον από την τρίτη γενιά και έχει καθιερωθεί για πάνω από 65 χρόνια ως ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές ειδικών μηχανών για συγκόλληση, επικάλυψη, συμπίεση και σχηματισμό. Παράγουμε μηχανές υψηλής ποιότητας, όπως μηχανές στερέωσης, πρέσες θέρμανσης, μηχανές πλαστικοποίησης καθώς και μεγάλες μηχανές διαμόρφωσης και έχουμε ευχαριστημένους πελάτες παγκοσμίως μέσω της καινοτομίας, των άψογων υπηρεσιών και των ευέλικτων λύσεων για εξατομικευμένες απαιτήσεις. Με εργαζόμενους με κίνητρο, υπερσύγχρονες μηχανές για εργαλεία υψηλής κάθετης παραγωγής και ανάπτυξης, όπως τα συστήματα 3D-CAD, CAM, E-CAD και ERP, εγγυόμαστε στους πελάτες μας την υψηλότερη ποιότητα και αξιοπιστία απόδοσης. Εμπιστευθείτε την εμπειρία μας!

 4. UNIMAK MACHINERY

  Τουρκία

 5. SVR SEVER MAKINE A.S.

  Τουρκία

 1. SACFORM/AGMLINE

  Τουρκία

 2. TSG FLUXTEC UG

  Γερμανία

 1. HTV MAKINE

  Τουρκία

 2. TATRA PARTS S.R.O

  Σλοβακία

 3. OTECH MAKINE OTOMASYON SAN. TIC. LTD

  Τουρκία

 4. BERKAND MAKINA

  Τουρκία

 5. ALUEXT ENDÜSTRIYEL ÜRÜNLER SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Τουρκία

 6. RULER MAKINA INS. SAN TIC. LTD.STI

  Τουρκία

 7. ATLAS

  Τουρκία

 8. PACK-IN-BAG - COMÉRCIO E REPRESENTAÇÕES, UNIPESSOAL LDA

  Πορτογαλία

 1. LASER LOUNGE GMBH

  Γερμανία

 2. KRONOS METAL TIC. VE SAN. A.S.

  Τουρκία

 3. PAK-PROJEKT

  Σερβία

 4. FA KROSNO GMBH

  Γερμανία

 5. MSG MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

 6. EREZ KALIP MAKINA MÜH. OTOM.SAN. VE TIC LTD. ŞTI.

  Τουρκία

 7. GULDAGER ELECTRÓLISIS

  Ισπανία

 8. FIRBIMATIC SPA - METALCLEANING DIVISION

  Ιταλία

 9. STANDARD INDUSTRIAL CLEANING SYSTEMS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 10. METAALBOUW DEVOLDERE

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

13.700 επιχειρήσεις

Χ'ωρες

Kατηγορια