Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. EMSIL TECHTRANS SRL

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Η Emsil ιδρύθηκε το 1995 στην Ρουμανία με την πρώτη της δραστηριότητα σχεδιασμού, κατασκευής και πώλησης εργαλειομηχανών ψηφιακού ελέγχου. Η πρώτη εργαλειομηχανή CNC εγκαταστάθηκε στην Φινλανδία το 1997. Η στρατηγική της Emsil ήταν να διαφοροποιήσει και να διευρύνει τις ικανότητες της και την ευελιξία της για την κατασκευή μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων για μια μεγάλη γκάμα βιομηχανιών. Η Emsil είναι μια ανοικτή επιχείρηση για την ανάληψη μηχανικών προκλήσεων, είτε στον τομέα των εργαλειομηχανών είτε στον τομέα της συγκόλλησης και των χαλύβδινων κατασκευών, και αναπτύχθηκε σε έναν ισχυρό εταίρο και προμηθευτή για τους πελάτες της με την πάροδο του χρόνου. Για αυτούς τους λόγους, η Emsil αναπτύχθηκε το 2007. Η Gemil επικεντρώθηκε στην συγκόλληση μεγάλων χαλύβδινων κατασκευών για να καλύψουμε την ζήτηση τέτοιων υπηρεσιών. Επίσης, η Emsil ξεκίνησε την μετατροπή της παραγωγής κύριων συστατικών για εργαλειομηχανές, από συγκολλημένες δομές χυτοσίδηρου σε ανθρακοχάλυβα. Η Siltech, η τρίτη εταιρεία, ιδρύθηκε το 2007 για συμβουλές και τελικά μετατράπηκε σε εταιρεία κατασκευής χάλυβα το 2012. Σήμερα, η Siltech βρίσκεται στην Aiud, στην τρίτη της τοποθεσία. Το 2011, η Emsil αγόρασε μια ρουμανική θυγατρική μιας γαλλικής εταιρείας μηχανικής και εισχώρησε στην βιομηχανία της αεροναυπηγίας. Τα κύρια προϊόντα που κατασκευάζονται αφορούν συσκευές και χαλύβδινες δομές για την συναρμολόγηση συστατικών αεροπλάνου. Σήμερα, δραστηριοποιούμαστε σε 3 πόλεις στην Ρουμανία, κατασκευάζοντας εργαλειομηχανές ψηφιακού ελέγχου αιχμής σε ανθρακοχάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα. Δραστηριοποιούμαστε στις εξής βιομηχανίες: ναυπηγική, ενέργεια, πετρέλαιο και αέριο, αεροναυπηγική, μεταφορές και βιομ. κενού.

 2. MR INDUSTRIES

  Δανία

  Verified by europages badge

  Η MR INDUSTRIES είναι μια ιδιωτική εταιρεία που εξειδικεύεται στην υπεργολαβία υπηρεσιών μηχανικής κατεργασίας ψηφιακού ελέγχου για την παραγωγή φρεζαριστών και τορνευμένων μερών ανώτατης ποιότητας. Με την πάροδο του χρόνο, έχουμε κατακτήσει την κορυφή ως προμηθευτής με υπεργολαβία κατεργασμένων μερών σε διάφορους βιομηχανικούς τομείς. Η εκτενείς μας ικανότητες μας επιτρέπουν να κατασκευάζουμε μέρη σε παρτίδες οποιουδήποτε μεγέθους, από πρωτότυπα ως παραγγελίες μεγάλης εμβέλειας. Με μια κυμαινόμενη ικανότητα διαμέτρου από 1 χιλ. έως 32 χιλ., μπορούμε να ικανοποιήσουμε μια ευρεία γκάμα απαιτήσεων. Στην MR Industries, έχουμε κατακτήσει μια γερή φήμη στην παράδοση συστατικών και μερών με κατεργασία ακριβείας με επίκεντρο στην αποτελεσματικότητα και στην οικονομία. Η χρήση της προηγμένης τεχνολογίας Citizen μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε τα πάντα από πρωτότυπα ως έργα σε μικρή παρτίδα και σε παραγωγές μεγάλου όγκου μηχανικά κατεργασμένων συστατικών και μερών. Εξοπλισμένοι με κέντρα μηχανικής κατάρτησης αιχμής, λειτουργούμε με πλήρως αυτοματισμένους τροφοδότες γεμιστήρων εξασφαλίζοντας την αδιάκοπη παραγωγή. Αυτή η ικανότητα με επιτρέπει να προσφέρουμε τις καλύτερες προθεσμίες και εξαιρετική εξυπηρέτηση για μηχανικά κατεργασμένα συστατικά υψηλής ποιότητας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες ή οποιαδήποτε απορία.

 3. SACFORM/AGMLINE

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SACFORM/AGMLINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διάτρητες λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα, Βιομηχανική μεταλλουργία, Εργαλειομηχανές βιομηχανικής κοπής, κοπη κυλινδρων, Επεξεργασία μετάλλων, Διάτρητες λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα, διατρητες λαμαρινες κατα παραγγελια, Βιομηχανική μεταλλουργία, και Εργαλειομηχανές βιομηχανικής κοπής. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 4. ALPA MINING S.I.A.

  Λετονία

  Verified by europages badge

  Η ALPA Mining είναι προμηθευτής εξοπλισμού και μηχανημάτων για διάφορους κλάδους: εξόρυξη και λατόμευση, μεταλλουργία, γεωργία, αλλά και συσκευασία και βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων. Επίσης προμηθεύουμε ανταλλακτικά και αναλώσιμα για τον εξοπλισμό σας. Είτε θέλετε να επενδύσετε σε νέο εξοπλισμό είτε να αγοράσετε μεταχειρισμένο, διαθέτουμε τον κατάλληλο για εσάς εξοπλισμό. Υποστηρίζουμε κάθε εξοπλισμό που διαθέτουμε με τα δικά μας τμήματα σέρβις και εξυπηρέτησης μετά την πώληση παρέχοντας επίσης υπηρεσίες ταχείας παράδοσης.

 5. SKS MACHINES

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SKS MACHINES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί, Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γυαλί και κεραμεική - μηχανήματα και εξοπλισμοί βιομηχανιών, Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γυαλί - μηχανήματα και εξοπλισμός βιομηχανίας, και Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Willebroek, Βέλγιο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FICHTER FORMTEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FICHTER FORMTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Eichstetten, Γερμανία.

 2. FECOM MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FECOM MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bindlach, Γερμανία.

 3. MASCHINENFABRIK HERBERT MEYER GMBH

  Γερμανία

  Η οικογενειακή επιχείρηση Meyer διοικείται πλέον από την τρίτη γενιά και έχει καθιερωθεί για πάνω από 65 χρόνια ως ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές ειδικών μηχανών για συγκόλληση, επικάλυψη, συμπίεση και σχηματισμό. Παράγουμε μηχανές υψηλής ποιότητας, όπως μηχανές στερέωσης, πρέσες θέρμανσης, μηχανές πλαστικοποίησης καθώς και μεγάλες μηχανές διαμόρφωσης και έχουμε ευχαριστημένους πελάτες παγκοσμίως μέσω της καινοτομίας, των άψογων υπηρεσιών και των ευέλικτων λύσεων για εξατομικευμένες απαιτήσεις. Με εργαζόμενους με κίνητρο, υπερσύγχρονες μηχανές για εργαλεία υψηλής κάθετης παραγωγής και ανάπτυξης, όπως τα συστήματα 3D-CAD, CAM, E-CAD και ERP, εγγυόμαστε στους πελάτες μας την υψηλότερη ποιότητα και αξιοπιστία απόδοσης. Εμπιστευθείτε την εμπειρία μας!

 4. PIMECSA

  Ισπανία

  Η εταιρεία PIMECSA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αναδευτηρες για τη χημικη βιομηχανια, μιξερ για τη χημικη βιομηχανια, και αναδευτηρες για την βιομηχανια τροφιμων. Έχει έδρα σε Centelles, Ισπανία.

 5. UNIMAK MACHINERY

  Τουρκία

  Η εταιρεία UNIMAK MACHINERY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 1. SVR SEVER MAKINE A.S.

  Τουρκία

  Η εταιρεία SVR SEVER MAKINE A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες, και Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες. Έχει έδρα σε Balikesir, Τουρκία.

 2. HTV MAKINE

  Τουρκία

  Η εταιρεία HTV MAKINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα σκληρυνσης, και ειδικα μηχανηματα. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 1. TSG FLUXTEC UG

  Γερμανία

  Η εταιρεία TSG FLUXTEC UG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Spraitbach, Γερμανία.

 2. TATRA PARTS S.R.O

  Σλοβακία

  Η εταιρεία TATRA PARTS S.R.O, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Chorvátsky Grob, Σλοβακία.

 3. OTECH MAKINE OTOMASYON SAN. TIC. LTD

  Τουρκία

  Η εταιρεία OTECH MAKINE OTOMASYON SAN. TIC. LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Kayseri, Τουρκία.

 4. BERKAND MAKINA

  Τουρκία

  Η εταιρεία BERKAND MAKINA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα κατασκευης χονδρου νηματος. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

 5. PRESSLINE

  Τουρκία

  Η εταιρεία PRESSLINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 6. ALUEXT ENDÜSTRIYEL ÜRÜNLER SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ALUEXT ENDÜSTRIYEL ÜRÜNLER SANAYI VE TICARET A.Ş., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 7. ATLAS

  Τουρκία

  Η εταιρεία ATLAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Kayseri, Τουρκία.

 8. RULER MAKINA INS. SAN TIC. LTD.STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία RULER MAKINA INS. SAN TIC. LTD.STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 1. BOSPORAS

  Τουρκία

  Η εταιρεία BOSPORAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 2. PACK-IN-BAG - COMÉRCIO E REPRESENTAÇÕES, UNIPESSOAL LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία PACK-IN-BAG - COMÉRCIO E REPRESENTAÇÕES, UNIPESSOAL LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα συσκευασίας για κοκκώδη υλικά, μηχανηματα παλετοποιησης, και ρομποτ παλετοποιησης. Έχει έδρα σε Leiria, Πορτογαλία.

 3. PAK-PROJEKT

  Σερβία

  Η εταιρεία PAK-PROJEKT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Vrnjacka Banja, Σερβία.

 4. LASER LOUNGE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LASER LOUNGE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Niederwiesa, Γερμανία.

 5. MAQUINARIA COLÁS SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία MAQUINARIA COLÁS SL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Zaragoza, Ισπανία.

 6. KARNAT-INSTAL TADEUSZ KARNAT

  Πολωνία

  Η εταιρεία KARNAT-INSTAL TADEUSZ KARNAT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χυτήρια - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Nisko, Πολωνία.

 7. TECNOCABLE

  Ισπανία

  Η εταιρεία TECNOCABLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχ. εξώθησης, μηχανημα συρματοποιησης, εκτυλικτικες για συρματοσχοινα, και μηχανήματα κατασκευής καλωδίων. Έχει έδρα σε Igualada, Ισπανία.

 8. KRATOS/UKRAINE INTENSIVE EXPORTS PROGRAM

  Ουκρανία

  Η εταιρεία KRATOS/UKRAINE INTENSIVE EXPORTS PROGRAM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Visable supports the Ukrainian companies, και Visable supports the Ukrainian companies. Έχει έδρα σε Krivoy Rog, Ουκρανία.

 9. TRAMOZ GROUP S.R.O.

  Τσεχία

  Η εταιρεία TRAMOZ GROUP S.R.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη γραφικης τεχνης και τεχνικου σχεδιου. Έχει έδρα σε Brno , Τσεχία.

 10. FIRBIMATIC SPA - METALCLEANING DIVISION

  Ιταλία

  Η εταιρεία FIRBIMATIC SPA - METALCLEANING DIVISION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα για πλυσιμο μεταλλων, μηχανηματα για πλυσιμο πλαστικων υλων, Χημική και θερμική επεξεργασία μεταλλικών επιφανειών - μηχανές, και πλυσιμο μεταλλικων στοιχειων. Έχει έδρα σε Sala Bolognese (bo), Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

15.570 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες

Kατηγορια