• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μάρμαρα

Αποτελέσματα για

Μάρμαρα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. O.M.G. SRL OSSOLA MARMI E GRANITI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η O.M.G. είναι μια Εταιρεία που δραστηριοποιείται σε εθνική και διεθνή κλίμακα στον τομέα της πέτρας, εξειδικευμένη στην εξόρυξη, την μορφοποίηση και την πώληση φυσικής πέτρας από την κοιλάδα της Ossola : Μάρμαρα Παλισσάνδρη, σερίζο και μπεόλα. Εσωτερική και εξωτερική επίπλωση, αστικός εξοπλισμός. Τα υλικά, που προέρχονται από τα λατομεία μας, παρουσιάζουν διάφορες αποχρώσεις και σχήματα, χάρη στα οποία ξεχωρίζουν για την μοναδικότητα τους από τα τεχνητά προϊόντα που είναι όλα παρόμοια μεταξύ τους.

 2. MARMI DI CARRARA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία Marmi di Carrara Srl, παράγει από το 1956 σε αποκλειστικότητα ή για λογαριασμό της, μάρμαρα, γρανίτες, όνυχας και πέτρες. Εξειδικεύεται στην αναζήτηση σπάνιων και πολύτιμων υλικών καθώς και στον ανεφοδιασμό υλικών εξαιρετικής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Ανάμεσα στα αποκλειστικά της προϊόντα θα βρείτε: πράσινος μαλαχίτης, κόκκινο Erika, λίθος της ερήμου, ασβεστολιθικά ιζήματα Ιταλίας Navona, κόκκινο Damasco, απόλυτο μαύρο. αλλά και τα καλύτερα είδη από Statuaire, Carrare, Gioia, Arabescato, Calacatta και συναφή. .

 3. CAVE TRAMBISERRA S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Cave Trambiserra ειδικεύεται στην εξόρυξη πολύτιμων μαρμάρων και μπορεί να υπερηφανεύεται για την ιδιοκτησία δύο λατομείων: το λατομείο Λευκό Trambiserra di Michelangelo και το λατομείο Γκρι San Nicola και Bardiglio, που βρίσκονται και τα δύο στη Seravezza της Ιταλίας. Τα μάρμαρα που προσφέρει η Cave Trambiserra χαρακτηρίζονται από υψηλή πυκνότητα που τα καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικά και ανθεκτικά στους λεκέδες. Αυτές οι ιδιότητες τα καθιστούν ιδανικά για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

 4. GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πορφυρίτης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάρμαρα, Αστικός εξοπλισμός, κατεργασια ηφαιστειογενους πετρας, μορφοποιηση μαρμαρου και γρανιτη, Μάρμαρα, και Αστικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Belpasso, Ιταλία.

 5. ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρανίτης, Σκυρόδεμα με γρανίτη, μαρμαρο, φυσικά πετρώματα, Γρανίτης, φυσικες πετρες εισαγωγης, Σκυρόδεμα με γρανίτη, μορφοποιηση μαρμαρου και γρανιτη, και δαπεδα απο γρανιτη. Έχει έδρα σε Cavaion Veronese, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DIME S.P.A.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DIME S.P.A., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλακάκια και πλακόστρωτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψαμμόλιθος - πλακόστρωτα και πλακάκια, Ψαμμίτης, Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ, επιπλα μπανιου, δαπεδο, Ψαμμόλιθος - πλακόστρωτα και πλακάκια, κεραμικα, Ψαμμίτης, και παρκε. Έχει έδρα σε Castellanza, Ιταλία.

 2. EURO PIETRE INDUSTRIE SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EURO PIETRE INDUSTRIE SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάρμαρα, δαπεδα απο ηφαιστειογενη πετρα, ηφαιστειογενης πετρα, Μάρμαρα, κατεργασια ηφαιστειογενους πετρας, παγκοι απο ηφαιστειογενη πετρα για κουζινες, παγκοι απο ηφαιστειογενη πετρα για λουτρα, και δοκοι πλαισιωματος απο ηφαιστειογενη πετρα. Έχει έδρα σε Belpasso, Ιταλία.

 3. GIORGI MARMI S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GIORGI MARMI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, επιπλωση, μαρμαροτεχνιτες, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, και δαπεδο. Έχει έδρα σε Carrara, Ιταλία.

 4. GHIRARDI NICOLA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GHIRARDI NICOLA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παγκοι για κουζινες και λουτρα, παγκος κουζινας απο μαρμαρο, μορφοποιηση μαρμαρου και γρανιτη, και ταφοπετρες. Έχει έδρα σε Langhirano, Ιταλία.

 5. CO.SE.LUC.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CO.SE.LUC., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαρμαρα και συναφη. Έχει έδρα σε Carrara, Ιταλία.

 1. MOSCHOU S.A. MARMI GRANITI

  Ελλάδα

  Η ΜΟΣΧΟΥ ΑΕ είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελληνική Βιομηχανία Μαρμάρου και μία από τις κυριότερες εξαγωγικές εταιρίες ελληνικών μαρμάρων σε όλο τον κόσμο. Εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας είναι μία από τις πιο σύγχρονες βιομηχανίες του χώρου βασισμένη στα υψηλότερα διεθνή standards παραγωγής. Διαθέτει στην διεθνή αγορά όγκους, πλάκες, πλακίδια και ειδικές διαστάσεις των γνωστότερων λευκών κ.α. μαρμάρων της ελληνικής γης.Κυριότερες αγορές της εταιρίας μέχρι στιγμής είναι οι Η.Π.Α, Καναδάς, Βραζιλία, Μεξικό, Ολλανδία, Ρωσία, Κορέα, Ιαπωνία, Η.Α.Ε, Κατάρ, Κίνα, Τουρκία κλπ

 2. MEKMAR DIŞ TICARET LTD.ŞTI.

  Τουρκία

  Η MEKMAR είναι ο καλύτερος προμηθευτής τουρκικής τραβερτίνας και τουρκικού μαρμάρου στην Τουρκία. Η MEKMAR διαθέτει ένα εργοστάσιο τραβερτίνας, ένα εργοστάσιο λευκού μαρμάρου και μια μικρή εγκατάσταση για μωσαϊκά. Η Mekmar κατασκευάζει τα καλύτερα δάπεδα από φυσική πέτρα, επενδύσεις από φυσική πέτρα και εξωτερικές εφαρμογές φυσικής πέτρας στην Τουρκία από το 2002 στις δικές μας εγκαταστάσεις. Μπορούμε να παράγουμε υλικά σε ειδικές διαστάσεις και να τα παραδώσουμε στην πόρτα σας. Παράγουμε λειασμένη και γυαλισμένη τραβερτίνα, γυαλισμένα μάρμαρα και γαλλικά σετ από τραβερτίνα καθώς και μωσαϊκά και νεροχύτες. Οι κύριες κατηγορίες προϊόντων μας είναι: τραβερτίνα, τουρκική τραβερτίνα, πλακάκια από τραβερτίνα, δάπεδα από τραβερτίνα, πάγκοι κουζίνας από τραβερτίνα, λεκάνες από τραβερτίνα, καλουπώματα από τραβερτίνα, επενδύσεις τοίχου κουζίνας από τραβερτίνα, σκαλοπάτια από τραβερτίνα, επιστρώσεις από τραβερτίνα, μαρμάρινα πλακάκια δαπέδου, λευκό μάρμαρο, μπεζ μάρμαρο, προϊόντα από μπεζ μάρμαρο emprador.

 1. MALVUCCIO MARMI SRL

  Ιταλία

  Η Malvuccio Marmi είναι μια ιστορική επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 1975, με εξαιρετικό επαγγελματισμό, στον τομέα της μεταποίησης, της επεξεργασίας και της εξαγωγής της ηφαιστειακής πέτρας σε όλο τον κόσμο. Η πείρα που έχει αποκτήσει με την πάροδο του χρόνου σε συνεργασία με καταρτισμένους επαγγελματίες και αρχιτέκτονες της δίνει την δυνατότητα να υλοποιήσει διακοσμήσεις και διακοσμητικά στοιχεία μεγάλης αξίας που θα εμπλουτίσουν οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο, χάρη στο μοναδικό τους ύφος.

 2. M.G.F. DI FREGONESE FRANCO

  Ιταλία

  Η επιχείρηση M.G.F. έχει τη βάση της στη Motta di Livenza και ειδικεύεται στην κατεργασία μαρμάρου και γρανίτη. Στα προϊόντα που κατασκευάζονται με επιμέλεια και με τη βοήθεια υλικών άριστης ποιότητας, θα βρείτε επενδύσεις μπάνιου και τοίχων, επενδύσεις δαπέδου από μάρμαρο ή πέτρα, γείσα παραθύρου, επικαλύψεις τζακιών, ταφικά είδη και πάγκους εργασίας κουζίνας, μπαρ κουζίνας αμερικανικού τύπου. Όλα τα είδη μας διατίθενται σε ευρεία γκάμα στυλ, από κλασικά έως μοντέρνα, αλλά και ρουστίκ. Η M.G.F. χρησιμοποιεί υλικά με εγγύηση CEE.

 3. MARBRERIE DE LA CRAU

  Γαλλία

  Το λατομείο μαρμάρου της crau ειδικεύεται στην παροχή και στην μορφοποίηση του μαρμάρου, του όνυχα, του γρανίτη, της φυσικής πέτρας, του χαλαζία και της κεραμεικής... Από την επεξεργασία των υλικών αυτών, η εταιρεία ανέπτυξε πολλά επαγγέλματα όπως εσωτερική και εξωτερική πλακόστρωση, επενδύσεις (σκάλες, προσόψεις, χαμηλοί τοίχοι, κουβερτίνες, κράσπεδα...), κουζίνες και μπάνια (πάγκοι εργασίας, πάγκοι για νεροχύτες, νιπτήρες και μασίφ μπανιέρες...), εξατομίκευση (χάρη σε μια 18ετή πείρα στην χάραξη και στην Φωτοτσιγκογραφία, το εργαστήριο μας σας προσφέρει μια πραγματική τεχνογνωσία όσον αφορά την πραγματοποίηση επιγραφών, σήμανσης...)η επιχείρηση πραγματοποιεί επίσης επαύλεις και πολυτελή διαμερίσματα, καταστήματα σε όλο τον κόσμο κυρίως για μια μεγάλη φίρμα του ομίλου LVMH. Η φήμη του λατομείου της Crau βασίζεται σε τρεις βασικούς στύλους : η ποιότητα της εργασίας, η επιλογή των υλικών και η εξυπηρέτηση.

 4. MARTEK INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Η εταιρεία μας, MARTEK International, που ιδρύθηκε το 2006, βρίσκεται στην Μασσαλία. Εξειδικευόμαστε στις φυσικές πέτρες. Σας συνοδεύουμε σε όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό ως την τελική υλοποίηση. Αναλαμβάνουμε αρχικά τις τεχνικές μελέτες σε συνεργασία με γραφεία μελετών για την προετοιμασία του έργου και στη συνέχεια δημιουργούμε τα σχέδια που έχουν μεταβιβαστεί στο εργαστήριο μας. Χάρη στις γνώσεις μας όσον αφορά την πέτρα, έχουμε συνάψει ισχυρές συμβάσεις με πολλά λατομεία, γεγονός που μας επιτρέπει να παρέχουμε τα καλύτερα υλικά. Τα άτομα που δραστηριοποιούνται στα εργοτάξια μας μας είναι πιστοί εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια. Εξάλλου, αναλαμβάνουμε εργοτάξια τόσο στην Γαλλία όσο και διεθνώς. Αναλαμβάνουμε την πρώτη μελέτη των διαγωνισμών ώστε να αξιολογήσουμε κυρίως την δυνατότητα υλοποίησης του έργου σας και τις δυνατότητες παραγωγής. Εργαζόμαστε με υλικά όπως ψαμμίτη, γρανίτη, μάρμαρα ή σχιστόλιθο.

 5. STROGILIS MARBLE

  Ελλάδα

  Η εταιρεία «Μάρμαρα Στρογγύλης Λεωνίδας» ιδρύθηκε το 1979 στην Λιβαδειά Βοιωτίας με αντικείμενο την παραγωγή και επεξεργασία μαρμάρων και γρανιτών.Από την στιγμή της ίδρυσής της, μέχρι και σήμερα η εταιρεία έχει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης κάτι που την καθιστά πρωταγωνιστή στον χώρο του μάρμαρου και του γρανίτη. Με συνεχείς επενδύσεις, συντηρούμε και λειτουργούμε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις που καλύπτουν τις ποιο απαιτητικές εργασίες.Η εταιρεία «Μάρμαρα Στρογγύλης Λεωνίδας» παρουσιάζει αξιοσημείωτη δραστηριότητα τόσο στην εγχώρια όσο και στην διεθνή αγορά. Εντός της Ελληνικής επικράτειας, προμηθεύουμε με μάρμαρα και γρανίτες, μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά έργα, κατασκευαστικές εταιρείες, εργολάβους αλλά και ιδιώτες. Εκτός Ελληνικής επικράτειας, εξάγουμε μάρμαρα και γρανίτες σε χώρες όπως η Αμερική, η Ιταλία, η Τσεχία, η Ιαπωνία αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

 6. MARMOSTIL MANCIN GINO DI FIETTA MARINELLA E C. SAS

  Ιταλία

  Η επιχείρηση Marmostil των Mancin Gino και Fietta Marinella έχει την έδρα της στην Παβία και δραστηριοποιείται στη μετατροπή του μαρμάρου. Οι ικανότητες, η πείρα και ο επαγγελματισμός είναι εγγυημένες από τις πολλές δεκαετίες δραστηριοποίησής μας στον τομέα. Η Marmostil ειδικεύεται στα είδη για νεκρώσιμες τελετές και διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε διάφορες γκάμες τιμών, σε ποικιλία χρωμάτων και θεματολογίας. Επίσης, εκτελεί εργασίες υψηλής ποιότητας βάσει σχεδίου. Πιο συγκεκριμένα, η Marmostil ασχολείται με ταφόπετρες και μάρμαρα.

 7. MARBLE AND STONE SA

  Ελλάδα

  Η εταιρεία Μιχαήλ Φουντιδάκης & Υιοί ΑBEE εδρεύει στο Ρέθυμνο της Κρήτης με έτος ίδρυσης το 1999. Η εταιρεία αυτή είναι η συνέχεια τριών γενιών στο χώρο του μαρμάρου και πλέον δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο της κοπής και επεξεργασίας της τοπικής Πέτρας.Η νέες δραστηριότητες της εταιρείας επεκτείνονται στη μορφοποίηση της πρώτης ύλης σε κατασκευές όπως παραδοσιακών θυρωμάτων, καμάρες, μαρκίζες, γούρνες, τζάκια. πισίνες, κ.α. πέραν των κλασσικών εφαρμογών των μαρμάρων και γρανιτών.'Εχουμε επενδύσει σε νέες τεχνολογίες αλλά και σε νέα μηχανήματα για την σωστή κοπή, μορφοποίηση και επεξεργασία των πρώτων υλών αλλά και στην κατασκευή προϊόντων που μπορούν να κάνουν πράξη τις επιθυμίες και τα όνειρα των πελατών μας.Οι δύο μονάδες παραγωγής που διαθέτει η εταιρεία, έχει την δυνατότητα να παρέχει τα προϊόντα της, πέραν της αγοράς της Κρήτης, πανελλαδικά αλλά και σε διεθνής αγορές.

 8. ZIMILIAGOS XRISTOS& SIA O.E.

  Ελλάδα

  Η εταιρία μαρμάρων ΖΗΜΙΛΙΑΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ& ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2003 από το λατόμο μαρμάρων Ζημιλιάγκο Χρήστο. Η ίδρυση της εταιρίας ήταν όνειρο ζωή γι΄αυτό και έγινε με πολύ μεράκι, προσωπική εργασία και όρεξη. Δραστηριοποιείται στον κλάδο εξόρυξης, επεξεργασίας και εμπορίας και καταλαμβάνει ένα σημαντικό μερίδιο της εγχώριας αγοράς. Έχει στη διάθεσή της ιδιόκτητα λατομεία από όπου εξορύσσει τα μάρμαρά της.Εξορύσσονται και το μοναδικό στο κόσμο μαρμαρο το AJAX. Συγκεκριμένα διαθέτει λατομείο στην περιοχή του Παγγαίου από όπου και εξορύσσει το μάρμαρο Ajax καθώς επίσης διαθέτει λατομεία που εξορύσσουν το Socola και το ΑΣΤΗΡ.Στο ιδιόκτητο εργοστάσιό της στον Άγιο Χριστόφορο Παγγαίου Καβάλας πραγματοποιείται η παραγωγική διαδικασία όπου και διαθέτει υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό (τελάρα, οριζόντια-κάθετα, μουρελομηχανές, γυαλιστικές πλακών και καδρέτα, φρέζα, κόφτες, καθώς και πολλά άλλα), άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, προσφέροντας έτσι προϊόντα υψηλής ποιότητα.

 1. TRENCADIS INNOVACIÓN

  Ισπανία

  Σχεδιασμός και κατασκευή καλουπιών μωσαϊκού Trencadis. Μεγάλη ποικιλία μοτίβων, υλικών και χρωμάτων.. Μάρμαρο Trencadis, κεραμικά, μωσαϊκά, ταπισερί και διαζώματα. Κεραμικές επενδύσεις. Διακόσμηση Trencadis.

 2. MÁRMOLES RONIMAR SL

  Ισπανία

  Επιχείρηση που ειδικεύεται στην εξαγωγή μαρμάρων και γρανιτών. Κρεμ ιβουάρ, Dark Emperador, Light Emperador, κόκκινο Alicante, κίτρινο Mares, μαύρο Marquina, ασβεστόλιθος Κάπρι, μπεζ Island, μπλε Island Blue, κρεμ Valencia.

 3. DI FUCCI PINO E C. SNC

  Ιταλία

  Το εργαστήριο της οικογένειας Fucci ξεχωρίζει χάρη στην αυστηρά βιοτεχνική κατεργασία μαρμάρου, γρανίτη και τοπικής πέτρας. Η επιχείρηση διαθέτει πείρα 60 ετών: στην πραγματικότητα, ο Nicola Fucci ήταν ο πρώτος που χειρίστηκε στην οικογένεια τη ματσόλα και τη σμίλη.

 4. MÁRMOLES PASVI S.L.

  Ισπανία

  Η Pasvi είναι μια επιχείρηση που έχει εμπειρία... μεγάλη εμπειρία. Δύο γενιές μαρμαράδων, δεκατίες εκμάθησης, ανακαλύπτοντας και χρησιμοποιώντας την πέτρα σε κάθε έργο, σε κάθε τάση, κάθε μέρα. Είμαστε ειδικοί σε μάρμαρο, γρανίτη, σχιστόλιθο, σε όλα τα φυσικά και τα νέα υλικά, όπως χαλαζία ή Corian μεταξύ άλλων.

 5. MÁRMOLES CUESTA

  Ισπανία

  Η επιχείρησή μας εκσυγχρονίζει τις εργασίες της και προσφέρει εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και ποιότητα, αγγίζοντας ακόμη και την αποκλειστικότητα στο φινίρισμα των διαφόρων υλικών επεξεργασίας: μάρμαρα, γρανίτες, Silestone, Dekton, Compac. Βρισκόμαστε στην αιχμή της προόδου σε ό, τι αφορά στα μηχανήματα. Αυτό μας επιτρέπει να εργαζόμαστε υπό τις μεγαλύτερες απαιτήσεις, καθώς και να εξατομικεύουμε ορισμένα είδη προϊόντων.

 6. MÁRMOLES MARÍN

  Ισπανία

  Εδ'ω και μισό αιώνα, η επιχείρηση Mármoles Marín εξάγει μάρμαρο και φυσική πέτρα των λατομείων της. Η λειτουργία και η χρήση των υλικών αυτών είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με όλες τις στιγμές της ανθρώπινης ζωής και του πολιτισμού.

 7. BRUNO LUCCHETTI MARMI E GRANITI SRL

  Ιταλία

  Τα λατομεία μας λευκού μαρμάρου, από τα πιο παλιά και τα πιο εντυπωσιακά της περιοχής, βρίσκονται στην λεκάνη της Fantiscritti, στην Carrare. Η άμεση εκσκαφή ξεκινά από τις αρχές του αιώνα αλλά υπάρχουν και ίχνη ρωμαϊκής εκσκαφής σε πολλά σημεία των κοιτασμάτων μας. Τα υλικά που εξορύσσονται μπορούν να ταξινομηθούν ως εξής : Λευκό μάρμαρο Καράρας C, Λευκό μάρμαρο Καράρας C/D, Λευκό μάρμαρο Καράρας D, Bardiglio Nuvolato. Οι ποσότητες που παράγονται μας επιτρέπουν να αναλάβουμε οποιοδήποτε έργο.

 8. PIKA SRL

  Ιταλία

  Πάνω από 25 χρόνια πείρας στον τομέα της κατεργασίας της ηφαιστειογενής πέτρας και στην επιλογή των πρώτων υλών ανώτατης ποιότητας, αυτά μας επιτρέπουν να αναλάβουμε τις νέες προκλήσεις που μας παρουσιάζονται και να ικανοποιήσουμε τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

 9. CAMENA MARMI

  Ιταλία

  Εδώ και σαράντα χρόνια, είμαστε στη διάθεση των πελατών μας, καλύπτοντας τις ανάγκες και τα έργα τους και εκτελώντας κάθε τύπο εργασίας, προσφέροντάς τους την καλύτερη ποιότητα ιδίως χάρη στα καινοτόμα μηχανήματα ακριβείας, για κάθε είδους κατασκευές χειροτεχνημάτων από πέτρα λάβας, λευκό ασβεστόλιθο, και μια μεγάλη ποικιλία μαρμάρων και γρανιτών.

 10. ROMAGNO MARMI SRL

  Ιταλία

  Από το 1947, βασίζουμε την επιτυχία μας στην ποιότητα, την έρευνα και την καινοτομία, στην υποστήριξη των πελατών, στην αξιοποίηση των υλικών και στην έντονη ροπή προς την παγκοσμιοποίηση. Όλα αυτά, θεμελιωμένα στην αυστηρή τήρηση του κώδικα δεοντολογίας του επαγγέλματός μας. Είμαστε μια βιομηχανική επιχείρηση που υπόσχεται και αξιοποιεί τη χειροποίητη διάσταση. Τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μάρμαρα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

12.845 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες