• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μάρμαρα και φυσικά πετρώματα

Αποτελέσματα για

Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η CHEMEGRA είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για τη μηχανική επεξεργασία διαφόρων υλικών σκωρίας για αμμοβολή (υλικά αμμοβολής τύπου σκωρίας) και άλλων κοκκωδών υλικών για διάφορες χρήσεις. Η CHEMEGRA παράγει ειδικά υλικά αμμοβολής χωρίς πυρίτιο μίας χρήσης με την κόκκωση και στη συσκευασία που θέλετε. Αυτά είναι ενδεικτικά κατάλληλα για την ανακαίνιση γεφυρών όσον αφορά την αντιδιαβρωτική προστασία, για την επεξεργασία επιφανειών αμαξωμάτων, την επισκευή μπετόν, την αναστήλωση προσόψεων κ.λπ. Υλικά εκτόξευσης, παραγωγή διαφόρων κοκκώσεων, στιλβωμένο χαλίκι και υλικά εκτόξευσης πολλαπλών χρήσεων, καθώς και δομικά υλικά για έγγειες βελτιώσεις και επιχώσεις. Συσκευάζουμε μεμονωμένα τα δικά σας χύδην ή κονιώδη υλικά στο πλαίσιο υπηρεσιών πλήρωσης/ανασυσκευασίας κατά παραγγελία εντός λίγων ημερών, ενώ παρέχουμε επίσης Big Bag (ευέλικτους μεγάλους σάκους) και στον χώρο σας (κινητή εγκατάσταση).

 2. BERWILIT - WITTGENSTEINER BLÄHSCHIEFER GMBH

  Γερμανία

  Ο τεταμένος αργιλικός σχιστόλιθος είναι ένα βιομηχανικά παραγόμενο ελαφρύ αδρανές υλικό από φυσικό σχιστόλιθο που προέρχεται από το παρακείμενο λατομείο Raumland Böhl. Η σχιστόλιθος Wittgensteiner ταξινομείται γεωλογικά στα σχιστολιθικά όρη της Ρηνανίας και έχει σχηματιστεί πριν από περίπου 380 εκατομμύρια ετών. Πρόκειται για μια πρώτη ύλη που ως ιζηματογενές πέτρωμα περιέχει οργανικά συστατικά και είναι παρόμοια με τον άργιλο ως προς τη σύνθεσή της. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους χαρακτηρίζεται και ως αργιλικός σχιστόλιθος. Αρχικά χρησιμοποιούνταν μπάζα από την παραγωγή σχιστόλιθου στεγοποιίας ως πρώτη ύλη για την παραγωγή τεταμένου αργιλικού σχιστόλιθου.

 3. FRANCEPIERRE

  Γαλλία

  Πέτρα από την Δορδόνη - Πέτρα από το Περιγκόρ - Πέτρα από την Βουργουνδία. Φυσικός ασβεστόλιθος από την Δορδόνη για πλακόστρωτο, σκάλες, κράσπεδο, calade, tomette, διακόσμηση, πλακάκια, δάπεδο, στήριγμα, κουβερτίνα, εστία, κολόνα, λιθόστρωτο, ...Η πέτρα της Δορδόνης, η πραγματική φυσική πέτρα του Montagnac d'Auberoche B1 και B2 (Πέτρα του Περιγκόρ) για εσωτερικό και εξωτερικό δάπεδο για να βρείτε ξανά τις αποχρώσεις και πατίνες της παλιάς εποχής που χαρακτηρίζει την γαλλική αρχιτεκτονική. Η πραγματική πέτρα του Montagnac d'Auberoche είναι ανθεκτική στο πάγο. Σαν ένας πάγκος αποχρώσεων, φυσικές πέτρες με λεπτές, διακριτικές, έντονες αποχρώσεις. Ανοιχτό μπεζ, σκούρο μπεζ, κρεμ, κάστανο, καπουτσίνο, Grège (μετάξι), Taupe (σκούρο γκρι-καφέ), Umber, καφέ ανοιχτόχρωμο, φουντουκί, μπρούτζο, σκούρος καφές, μπλε, γκρίζο, σταχτί, Bayadère. Λατομείο Montagnac d'Auberoche Λατομείο ανοιχτής εκσκαφής στο κοίτασμα Limeyrat. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ σχέση ποιότητας/τιμής όσον αφορά τις φυσικές πέτρες Γαλλικής προέλευσης, σκληρές πέτρες Δορδόνης για τα ομορφότερα δάπεδα παλαιού τύπου, φυσική πέτρα Γαλλίας. Γαλλική φυσική πέτρα. Ελάτε να ανακαλύψετε όλα τα σχέδια μας, νέες δημιουργίες και επανεκδόσεις από φυσική πέτρα που προέρχεται από τα γαλλικά μας λατομεία και εργοστάσια.

 4. KARIAMARBLE

  Τουρκία

  Αφού υπήρξαμε κορυφαία εταιρεία στον τομέα των μεταφορών για πολλά χρόνια, η εταιρεία μετονομάστηκε σε Yüce Transportation το 2012 για να προσαρμοστεί στις μεταβαλλόμενες παγκόσμιες συνθήκες. Το 2018 ιδρύσαμε την εταιρεία Karia Marble Ltd. Co. ως πρωτοπόρο επιχείρηση στον τομέα του μαρμάρου. Σχεδιάζουμε τα πλέον σύγχρονα σχέδια με τη δική μας ταλαντούχα ομάδα σχεδιαστών για ν κοσμήσουμε το δικό σας οικιακό χώρο. Εργαζόμαστε σε έργα που βασίζονται στην εκπλήρωση των αναγκών των πελατών μας. Οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν από τη δική μας μεγάλη γκάμα προϊόντων στα δικά μας εργοστάσια προμήθειας μαρμάρου. Ως αποτέλεσμα προβάλλουμε τη μοναδική ομορφιά της Ανατολίας σε επιβελτιωμένη ή ακατέργαστη μορφή σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: •Μπλοκ, πλάκες και πλακίδια μαρμάρου •Μπλοκ, πλάκες και πλακίδια τραβερτίνας •Μπλοκ, πλάκες και πλακίδια όνυχα •Μπλοκ, πλάκες και πλακίδια ασβεστόλιθου •Μωσαϊκά, διαχωρισμένες επιφάνειες •Αρχιτεκτονική σχεδίαση Ανακαλύψτε περισσότερα σχετικά με την επιλογή των προϊόντων μας στην ιστοσελίδα μας! Το έργο μας ξεκινά με τον ενδελεχή σχεδιασμό και το εξειδικευμένο προσωπικό μας συνοδεύει ολόκληρη τη διαδικασία. Διατηρούμε τη στενή επαφή με τους πελάτες μας σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Αποστολή μας είναι να διευρύνουμε τους ορίζοντες στον τομέα και να προσθέτουμε κομψότητα στους χώρους σας με το πάθος των συνεργατών μας και την τεχνολογία. Αποσκοπούμε να καλύπτουμε τις ολοένα και μεγαλύτερες ανάγκες της αγοράς με σχολαστική και ολοκληρωμένη διαδικασία σχεδίασης, επιλογής και παραγωγής και να παρέχουμε τα υψηλής ποιότητας και ευρέος φάσματος προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο με το πάθος μας για το έργο μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. KAMBET

  Πολωνία

  Η KAMBET δραστηριοποιείται εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια ως κατασκευαστής κεραμιδιών terrazzo/ πλακών δαπέδου και η έδρα της βρίσκεται στην Jeleśnia. Το προϊόν τηρεί το Πολωνικό πρότυπο PN-91/B-10130 και το Γερμανικό πρότυπο DIN 18500. Για την κατασκευή των πλακακιών, η εταιρεία χρησιμοποιεί διάφορα μαρμάρινα άλευρα σε διάφορα χρώματα και λευκό τσιμέντο Portland ανώτατης ποιότητας. Τα πλακάκια υποβάλλονται σε δοκιμές ποιότητας. Τα προϊόντα έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί σε εκατοντάδες εμπορικές και δημόσιες εγκαταστάσεις. Προσφέρουμε μεταφορά των εμπορευμάτων με προστασία με Styrofoam και θερμοσυρρικνώμενη μεμβράνη. Σας καλούμε να επωφεληθείτε της προσφοράς μας- KAMBET από την Jeleśnia.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MÁRMOLES SERRAT GRIS PULPIS

  Ισπανία

  Η Mármoles Serrat είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1965 από τον πατέρα των τωρινών ιδιοκτητών. Το λατομείο μας με Gris Pulpis βρίσκεται στην Santa Magdalena de Pulpis (Castellón), Ισπανία. Ξεκινήσαμε την εκμετάλλευση του το 1998. Η MÁRMOLES SERRAT ξεχωρίζει χάρη στην συνεχή αναζήτηση της για καινοτομία και βελτίωση, που φαίνεται να αποτελεί μόριο του DNA της επιχείρησης.

 2. O.M.G. SRL OSSOLA MARMI E GRANITI

  Ιταλία

  Η O.M.G. είναι μια Εταιρεία που δραστηριοποιείται σε εθνική και διεθνή κλίμακα στον τομέα της πέτρας, εξειδικευμένη στην εξόρυξη, την μορφοποίηση και την πώληση φυσικής πέτρας από την κοιλάδα της Ossola : Μάρμαρα Παλισσάνδρη, σερίζο και μπεόλα. Εσωτερική και εξωτερική επίπλωση, αστικός εξοπλισμός. Τα υλικά, που προέρχονται από τα λατομεία μας, παρουσιάζουν διάφορες αποχρώσεις και σχήματα, χάρη στα οποία ξεχωρίζουν για την μοναδικότητα τους από τα τεχνητά προϊόντα που είναι όλα παρόμοια μεταξύ τους.

 3. ATELIER MARQUED

  Βέλγιο

 4. MONDIAL MARBRE

  Γαλλία

 5. MARBRERIE FRANÇOIS

  Βέλγιο

 1. PEDRES MAGAMI

  Ισπανία

 2. MÁRMOLES Y PIEDRAS POL

  Ισπανία

 1. MENEGONI SRL MARMI

  Ιταλία

 2. MARBRE IMPORT

  Γαλλία

 3. NIKOLAUS MÜLLER KALKWERK-NATURSTEINWERKE GMBH U. CO KG AHÜTTE

  Γερμανία

 4. EURO PIETRE INDUSTRIE SRL

  Ιταλία

 5. HEINZ SCHNORPFEIL BAUSTOFF GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 6. MSB DIE SCHLEIFPROFIS

  Γερμανία

 7. HAID-TEC® GEPRÜFTE OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 8. S.G.N. SRL

  Ιταλία

 1. ARAVALI MARBLE INDUSTRIES PVT. LTD. (INDIA)

  Ινδία

 2. COTTA SILVIO

  Ιταλία

 3. HOFMANN & RUPPERTZ KG

  Γερμανία

 4. GIORGI MARMI S.R.L.

  Ιταλία

 5. KS CUTTEC GMBH

  Γερμανία

 6. EUROTRADING SPA

  Ιταλία

 7. SCHERUHN INDUSTRIE-MINERALIEN GMBH & CO KG

  Γερμανία

 8. FRANCESCO AGAZZI

  Ιταλία

 9. WASSERSTRAHLTECHNIK HANS-JÜRGEN HAAS

  Γερμανία

 10. DECARLI MARMI E GRANITI DI BERNARDI GIULIA

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11.863 επιχειρήσεις