• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • μάρμαρα και φυσικά πετρώματα

Αποτελέσματα για

Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KAMBET

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η KAMBET δραστηριοποιείται εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια ως κατασκευαστής κεραμιδιών terrazzo/ πλακών δαπέδου και η έδρα της βρίσκεται στην Jeleśnia. Το προϊόν τηρεί το Πολωνικό πρότυπο PN-91/B-10130 και το Γερμανικό πρότυπο DIN 18500. Για την κατασκευή των πλακακιών, η εταιρεία χρησιμοποιεί διάφορα μαρμάρινα άλευρα σε διάφορα χρώματα και λευκό τσιμέντο Portland ανώτατης ποιότητας. Τα πλακάκια υποβάλλονται σε δοκιμές ποιότητας. Τα προϊόντα έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί σε εκατοντάδες εμπορικές και δημόσιες εγκαταστάσεις. Προσφέρουμε μεταφορά των εμπορευμάτων με προστασία με Styrofoam και θερμοσυρρικνώμενη μεμβράνη. Σας καλούμε να επωφεληθείτε της προσφοράς μας- KAMBET από την Jeleśnia.

 2. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η CHEMEGRA είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για τη μηχανική επεξεργασία διαφόρων υλικών σκωρίας για αμμοβολή (υλικά αμμοβολής τύπου σκωρίας) και άλλων κοκκωδών υλικών για διάφορες χρήσεις. Η CHEMEGRA παράγει ειδικά υλικά αμμοβολής χωρίς πυρίτιο μίας χρήσης με την κόκκωση και στη συσκευασία που θέλετε. Αυτά είναι ενδεικτικά κατάλληλα για την ανακαίνιση γεφυρών όσον αφορά την αντιδιαβρωτική προστασία, για την επεξεργασία επιφανειών αμαξωμάτων, την επισκευή μπετόν, την αναστήλωση προσόψεων κ.λπ. Υλικά εκτόξευσης, παραγωγή διαφόρων κοκκώσεων, στιλβωμένο χαλίκι και υλικά εκτόξευσης πολλαπλών χρήσεων, καθώς και δομικά υλικά για έγγειες βελτιώσεις και επιχώσεις. Συσκευάζουμε μεμονωμένα τα δικά σας χύδην ή κονιώδη υλικά στο πλαίσιο υπηρεσιών πλήρωσης/ανασυσκευασίας κατά παραγγελία εντός λίγων ημερών, ενώ παρέχουμε επίσης Big Bag (ευέλικτους μεγάλους σάκους) και στον χώρο σας (κινητή εγκατάσταση).

 3. O.M.G. SRL OSSOLA MARMI E GRANITI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η O.M.G. είναι μια Εταιρεία που δραστηριοποιείται σε εθνική και διεθνή κλίμακα στον τομέα της πέτρας, εξειδικευμένη στην εξόρυξη, την μορφοποίηση και την πώληση φυσικής πέτρας από την κοιλάδα της Ossola : Μάρμαρα Παλισσάνδρη, σερίζο και μπεόλα. Εσωτερική και εξωτερική επίπλωση, αστικός εξοπλισμός. Τα υλικά, που προέρχονται από τα λατομεία μας, παρουσιάζουν διάφορες αποχρώσεις και σχήματα, χάρη στα οποία ξεχωρίζουν για την μοναδικότητα τους από τα τεχνητά προϊόντα που είναι όλα παρόμοια μεταξύ τους.

 4. ATELIER MARQUED

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ATELIER MARQUED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα με γρανίτη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, δαπεδα απο μωσαϊκο, συντηρηση μαρμαρου, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, συντηρηση δαπεδων, και καλλιτεχνικα μωσαϊκα. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 5. MARBRERIE FRANÇOIS

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MARBRERIE FRANÇOIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαρμαρινοι παγκοι εργασιας για κουζινες, μαρμαρο για επικαλυψεις, και κατασκευη καμπινων ντουσιερας. Έχει έδρα σε Ath, Βέλγιο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MONDIAL MARBRE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MONDIAL MARBRE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Septèmes-Les-Vallons, Γαλλία.

 2. MENEGONI SRL MARMI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MENEGONI SRL MARMI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πετρα, μορφοποιηση μαρμαρου και γρανιτη, δαπεδο, και τοποθετηση σε εργο. Έχει έδρα σε Chambave, Ιταλία.

 3. MÁRMOLES Y PIEDRAS POL

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MÁRMOLES Y PIEDRAS POL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τζακια απο μαρμαρο. Έχει έδρα σε Eivissa (illes Balears), Ισπανία.

 4. HAID-TEC® GEPRÜFTE OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HAID-TEC® GEPRÜFTE OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Rottenacker, Γερμανία.

 5. NIKOLAUS MÜLLER KALKWERK-NATURSTEINWERKE GMBH U. CO KG AHÜTTE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NIKOLAUS MÜLLER KALKWERK-NATURSTEINWERKE GMBH U. CO KG AHÜTTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Üxheim, Γερμανία.

 1. HEINZ SCHNORPFEIL BAUSTOFF GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HEINZ SCHNORPFEIL BAUSTOFF GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Treis-Karden, Γερμανία.

 2. HOFMANN & RUPPERTZ KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HOFMANN & RUPPERTZ KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Flörsheim, Γερμανία.

 1. GIORGI MARMI S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GIORGI MARMI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, επιπλωση, μαρμαροτεχνιτες, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, και δαπεδο. Έχει έδρα σε Carrara, Ιταλία.

 2. S.G.N. SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία S.G.N. SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γραφειο σχεδιασης. Έχει έδρα σε Carrara, Ιταλία.

 3. KS CUTTEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KS CUTTEC GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Mayen, Γερμανία.

 4. SCHERUHN INDUSTRIE-MINERALIEN GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHERUHN INDUSTRIE-MINERALIEN GMBH & CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Hof, Γερμανία.

 5. BERWILIT - WITTGENSTEINER BLÄHSCHIEFER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BERWILIT - WITTGENSTEINER BLÄHSCHIEFER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Bad Berleburg, Γερμανία.

 6. MOSCHOU S.A. MARMI GRANITI

  Ελλάδα

  Η ΜΟΣΧΟΥ ΑΕ είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελληνική Βιομηχανία Μαρμάρου και μία από τις κυριότερες εξαγωγικές εταιρίες ελληνικών μαρμάρων σε όλο τον κόσμο. Εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας είναι μία από τις πιο σύγχρονες βιομηχανίες του χώρου βασισμένη στα υψηλότερα διεθνή standards παραγωγής. Διαθέτει στην διεθνή αγορά όγκους, πλάκες, πλακίδια και ειδικές διαστάσεις των γνωστότερων λευκών κ.α. μαρμάρων της ελληνικής γης.Κυριότερες αγορές της εταιρίας μέχρι στιγμής είναι οι Η.Π.Α, Καναδάς, Βραζιλία, Μεξικό, Ολλανδία, Ρωσία, Κορέα, Ιαπωνία, Η.Α.Ε, Κατάρ, Κίνα, Τουρκία κλπ

 7. SNSTONES

  Ελλάδα

  At SNSTONES we make sure that the customer will be the final recipient of the quality of our products and services. The uniqueness of the Kavala’s slate, in combination with the certified quality of the natural mineral deposits of our privately owned quarries, constitute the factors that make the products of SNSTONES top of their kind, always accompanied by the consistency and efficiency of our services, the immediacy, and the friendly pricing policy that the company offers to its domestic and international customers. Η εταιρία "ΣΧΙΣΤΟΛΙΘΟΙ Σ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ& ΣΙΑ Ο.Ε." είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται πάνω από 35 χρόνια στον κλάδο της εξόρυξης και εμπορίας φυσικών πετρωμάτων. Η πείρα δύο γενεών, τα ιδιόκτητα λατομεία και η στελέχωση της επιχείρησης με συγγενικά πρόσωπα, μας επιτρέπουν να διατηρούμε με αποτελεσματικότητα την φιλοσοφία της εταιρίας μας: Συνέπεια στην εξυπηρέτηση, ποιότητα προϊόντων και ξεκάθαρη πολιτική τιμών. Έτσι έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη και την ικανοποίηση των πελατών μας, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

 8. FRANCEPIERRE PARIS

  Γαλλία

  Πέτρα από την Δορδόνη - Πέτρα από το Περιγκόρ - Πέτρα από την Βουργουνδία. Φυσικός ασβεστόλιθος από την Δορδόνη για πλακόστρωτο, σκάλες, κράσπεδο, calade, tomette, διακόσμηση, πλακάκια, δάπεδο, στήριγμα, κουβερτίνα, εστία, κολόνα, λιθόστρωτο, ...Η πέτρα της Δορδόνης, η πραγματική φυσική πέτρα του Montagnac d'Auberoche B1 και B2 (Πέτρα του Περιγκόρ) για εσωτερικό και εξωτερικό δάπεδο για να βρείτε ξανά τις αποχρώσεις και πατίνες της παλιάς εποχής που χαρακτηρίζει την γαλλική αρχιτεκτονική. Η πραγματική πέτρα του Montagnac d'Auberoche είναι ανθεκτική στο πάγο. Σαν ένας πάγκος αποχρώσεων, φυσικές πέτρες με λεπτές, διακριτικές, έντονες αποχρώσεις. Ανοιχτό μπεζ, σκούρο μπεζ, κρεμ, κάστανο, καπουτσίνο, Grège (μετάξι), Taupe (σκούρο γκρι-καφέ), Umber, καφέ ανοιχτόχρωμο, φουντουκί, μπρούτζο, σκούρος καφές, μπλε, γκρίζο, σταχτί, Bayadère. Λατομείο Montagnac d'Auberoche Λατομείο ανοιχτής εκσκαφής στο κοίτασμα Limeyrat. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ σχέση ποιότητας/τιμής όσον αφορά τις φυσικές πέτρες Γαλλικής προέλευσης, σκληρές πέτρες Δορδόνης για τα ομορφότερα δάπεδα παλαιού τύπου, φυσική πέτρα Γαλλίας. Γαλλική φυσική πέτρα. Ελάτε να ανακαλύψετε όλα τα σχέδια μας, νέες δημιουργίες και επανεκδόσεις από φυσική πέτρα που προέρχεται από τα γαλλικά μας λατομεία και εργοστάσια.

 1. MEKMAR DIŞ TICARET LTD.ŞTI.

  Τουρκία

  Η MEKMAR είναι ο καλύτερος προμηθευτής τουρκικής τραβερτίνας και τουρκικού μαρμάρου στην Τουρκία. Η MEKMAR διαθέτει ένα εργοστάσιο τραβερτίνας, ένα εργοστάσιο λευκού μαρμάρου και μια μικρή εγκατάσταση για μωσαϊκά. Η Mekmar κατασκευάζει τα καλύτερα δάπεδα από φυσική πέτρα, επενδύσεις από φυσική πέτρα και εξωτερικές εφαρμογές φυσικής πέτρας στην Τουρκία από το 2002 στις δικές μας εγκαταστάσεις. Μπορούμε να παράγουμε υλικά σε ειδικές διαστάσεις και να τα παραδώσουμε στην πόρτα σας. Παράγουμε λειασμένη και γυαλισμένη τραβερτίνα, γυαλισμένα μάρμαρα και γαλλικά σετ από τραβερτίνα καθώς και μωσαϊκά και νεροχύτες. Οι κύριες κατηγορίες προϊόντων μας είναι: τραβερτίνα, τουρκική τραβερτίνα, πλακάκια από τραβερτίνα, δάπεδα από τραβερτίνα, πάγκοι κουζίνας από τραβερτίνα, λεκάνες από τραβερτίνα, καλουπώματα από τραβερτίνα, επενδύσεις τοίχου κουζίνας από τραβερτίνα, σκαλοπάτια από τραβερτίνα, επιστρώσεις από τραβερτίνα, μαρμάρινα πλακάκια δαπέδου, λευκό μάρμαρο, μπεζ μάρμαρο, προϊόντα από μπεζ μάρμαρο emprador.

 2. KARIAMARBLE

  Τουρκία

  Αφού υπήρξαμε κορυφαία εταιρεία στον τομέα των μεταφορών για πολλά χρόνια, η εταιρεία μετονομάστηκε σε Yüce Transportation το 2012 για να προσαρμοστεί στις μεταβαλλόμενες παγκόσμιες συνθήκες. Το 2018 ιδρύσαμε την εταιρεία Karia Marble Ltd. Co. ως πρωτοπόρο επιχείρηση στον τομέα του μαρμάρου. Σχεδιάζουμε τα πλέον σύγχρονα σχέδια με τη δική μας ταλαντούχα ομάδα σχεδιαστών για ν κοσμήσουμε το δικό σας οικιακό χώρο. Εργαζόμαστε σε έργα που βασίζονται στην εκπλήρωση των αναγκών των πελατών μας. Οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν από τη δική μας μεγάλη γκάμα προϊόντων στα δικά μας εργοστάσια προμήθειας μαρμάρου. Ως αποτέλεσμα προβάλλουμε τη μοναδική ομορφιά της Ανατολίας σε επιβελτιωμένη ή ακατέργαστη μορφή σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: •Μπλοκ, πλάκες και πλακίδια μαρμάρου •Μπλοκ, πλάκες και πλακίδια τραβερτίνας •Μπλοκ, πλάκες και πλακίδια όνυχα •Μπλοκ, πλάκες και πλακίδια ασβεστόλιθου •Μωσαϊκά, διαχωρισμένες επιφάνειες •Αρχιτεκτονική σχεδίαση Ανακαλύψτε περισσότερα σχετικά με την επιλογή των προϊόντων μας στην ιστοσελίδα μας! Το έργο μας ξεκινά με τον ενδελεχή σχεδιασμό και το εξειδικευμένο προσωπικό μας συνοδεύει ολόκληρη τη διαδικασία. Διατηρούμε τη στενή επαφή με τους πελάτες μας σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Αποστολή μας είναι να διευρύνουμε τους ορίζοντες στον τομέα και να προσθέτουμε κομψότητα στους χώρους σας με το πάθος των συνεργατών μας και την τεχνολογία. Αποσκοπούμε να καλύπτουμε τις ολοένα και μεγαλύτερες ανάγκες της αγοράς με σχολαστική και ολοκληρωμένη διαδικασία σχεδίασης, επιλογής και παραγωγής και να παρέχουμε τα υψηλής ποιότητας και ευρέος φάσματος προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο με το πάθος μας για το έργο μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. MERO STONES

  Τουρκία

  Η Merostones εγκαταστάθηκε το 2006 στο Denizli, κέντρο της βιομηχανίας τραβερτίνας στην Τουρκία, με σκοπό να παρέχει προϊόντα από φυσική πέτρα, όπως τραβερτίνες, μάρμαρα και πλακίδια από ασβεστόλιθο, καθώς και συναφή προϊόντα. Η Merostones είναι, επίσης, εξαγωγική εταιρεία ορισμένων από τους καλύτερους παραγωγούς και ιδιοκτήτες λατομείων στην Τουρκία και συνεργάζεται μαζί τους. Εάν αναζητάτε πλακίδια, οπτόπλινθους επίστρωσης, μωσαϊκά, σκαλοπάτια, στέψεις πισίνας από τραβερτίνες, ασβεστόλιθους και μάρμαρα, ήρθατε στο κατάλληλο μέρος.

 4. EUROTHERM GMBH

  Γερμανία

  Εκτός από τα συστήματα θέρμανσης φυσικής πέτρας (από μάρμαρο, γρανίτη ή άλλες φυσικές πέτρες), η εταιρεία προσφέρει, επίσης, συστήματα υπέρυθρης θέρμανσης σε ελαφριές κατασκευές (τα λεγόμενα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης) από γαλβανισμένο χαλύβδινο έλασμα 1, 0 mm. Λόγω της ειδικής επίστρωσης επιφάνειας επιτυγχάνεται εδώ η ιδανική ακτινοβολία θερμότητας. Χάρη στην κατηγορία προστασίας IP44, αυτά τα υπέρυθρα θερμαντικά στοιχεία είναι επίσης κατάλληλα για χρήση σε υγρούς χώρους. Ένα επιπλέον καινοτόμο προϊόν αποτελεί το σύστημα υπέρυθρης θέρμανσης με πάνελ από γυαλί, το οποίο με τον κομψό και ομοιόμορφο σχεδιασμό του ταιριάζει ιδανικά στο σύγχρονο εσωτερικό σχεδιασμό κατοικίας. Το απλό πλαίσιο συναρμολόγησης καθιστά δυνατή τη συναρμολόγηση αυτών των θερμαντικών στοιχείων τόσο στον τοίχο όσο και στην οροφή. Για τη βιομηχανική χρήση, η εταιρεία προσφέρει ειδικά θερμαντικά σώματα υψηλής θερμοκρασίας. Αυτά είναι κατάλληλα κυρίως για τη θέρμανση μεγάλων επιφανειών, χώρων παραγωγής και αποθήκευσης ή δημόσιων χώρων και εκκλησιών. Κατάλληλα επίσης για μεγάλες βεράντες.

 5. THOMASTONE

  Γαλλία

  Η επιχείρηση μάρμαρου THOMASTONE ασχολείται με την κατεργασία φυσικής πέτρας, μάρμαρου και γρανίτη εδώ και 4 γενιές. Βρίσκεται στο Mondelange στη Moselle, η THOMASTONE ειδικεύεται σε έργα τέχνης, διαρρυθμίσεις εσωτερικού κςι εξωτερικού από πέτρα. Η εταιρεία απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ιδιώτες σε παροχές στα μέτρα των πελατών όπως εσωτερικές διαρρυθμίσεις από φυσικές πέτρες : κουζίνες, μπάνια, σχέδια εργασίας, ταμπλέτες για παράθυρα, πλακάκια, σκάλες, πέτρινα έπιπλα και εξωτερικές διαρρυθμίσεις: Βεράντες, σκάλες, δρομάκια, περιφράξεις, πασσαλοφράκτες, έπιπλα κήπου. Η Thomastone σας προτείνει καινούρια γκάμα αποκλειστικών προϊόντων (PARCLOS) : προσαρμόσιμα στοιχεία κατασκευής από πέτρα για την κατασκευή πασσαλοφρακτών, επίπλων, επενδύσεις για πισίνες κλπ. Μελέτες και δωρεάν εκτίμηση και εξατομικευμένη κατόπιν ζήτησης (με τρισδιάστατο σχέδιο, μετρήσεις, σχέδια AUTOCAD). Περιοχές δραστηριότητας: Moselle, Meurthe et Moselle, Nancy, Metz, Longwy, Λουξεμβούργο, Γαλλία.

 6. BELLOTTO POSE SNC DI DANIELE BELLOTTO & C.

  Ιταλία

  Η Bellotto Pose τοποθετεί πλακάκια και επενδύσεις για τον κλάδο των κατασκευών. Εκτελεί εργασίες τοποθέτησης σε δημόσια κτίρια: στρατώνες, νοσοκομεία, εκκλησίες, γραφεία. Σε ιδιωτικά κτίρια: διαμερίσματα, μονοκατοικίες, βίλες, ή εμπορικά κτίρια: Αντιπροσωπείες, συνιδιοκτησίες, μπουτίκ, γραφεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια. Ειδικεύεται στην τοποθέτηση διαφορετικών τύπων υλικών: κεραμικά, ψηφιδωτά, μάρμαρο, φυσική πέτρα, ανασυσταμένη πέτρα, πορφυρίτη, πλακόστρωτα Betonella. Στο εξωτερικό, δραστηριοποιείται στη βόρεια Αφρική, την Ασία και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 7. LES GRÈS DU CONDROZ

  Βέλγιο

  Το λατομείο, ο ψαμμίτης του Condroz βρίσκεται στην Ereffe, υπό την εκμετάλλευση της οικογενείας Bolly εδώ και 3 γενιές. Αναλαμβάνουμε την εξόρυξη και τη διαμόρφωση φυσικής πέτρας για τη δόμηση ( μικροί λίθοι, γωνίες, κεφαλές καλουπιών, πρέκια), για τη διαρρύθμιση άλσων, κήπων και υδάτινων χώρων (ξηρές πέτρες, πλάκες, διάδρομοι Ιαπωνικού τύπου, σκάλες, συρματοκιβώτια, μονόλιθοι κ.λπ), για την υλοποίηση αντιστήριξης (λιθοποίηση, παραπέτασμα οχθών, συρματοκιβώτια, φράγματα) για την οικοδόμηση πέτρινων τοίχων (πέτρες άρδευσης, έρμα, χαλίκι)

 8. N.S.MARBLE S.A

  Ελλάδα

  N.S.MARBLE S.A CORPORATE PROFILE AND BUSINESS HIGHLIGHTS N.S. Marble SA is one of Greece’s most capable quarry operators and manufacturers commanding a substantial part of the Greek exports with exports to European, African, Arab, American and Asian - Pacific countries. With access to the finest mainland quarries, we boast a wide range of functional and decorative marbles, specializing in white and semi white marbles and in processing of over 70 types of international granites. N.S. Marble S.A. was founded in 1991 by a team of experienced scientists, businessmen and marble experts who brought together knowledge, ideas, talent and resources from many cultures trying to provide the best quality marble products into the International Market. The increasing need for products that can fit in any architectural project lead the company to the elaboration of other stones like granite, limestone, travertine etc. Since then, the company has grown rapidly into a leading stone supplier in the World Market due to its Superior Quality, Competitive Prices and Respectable Service to the customers. N.S. Marble S.A.’s corporate culture, which is based on the philosophy of advancing human well-being through the proper use of natural stone products, fosters originality and creativity and pursues perfectionism. That philosophy has permeated the entire company and is applied to management technique, process, quality control and service to customers.

 9. MARFESA.- MÁRMOLES FERNÁNDEZ,S.A.

  Ισπανία

  Εργοστάσιο μαρμάρου, γρανίτη και φυσικής πέτρας. Η MARFESA, Mármoles Fernández, S.A. δεν σταμάτησε ποτέ να παράγει μάρμαρο από το 1835 έως σήμερα. Το μάρμαρο, ο γρανίτης και η φυσική πέτρα αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς μας. Η επεξεργασία και η μεταποίησή τους αποτελεί σταθερά για εμάς. Εμείς στην MARFESA, έχουμε ως αποστολή μας να αποτελούμε ενεργό παράγοντα για τη δημιουργία χώρων από φυσική πέτρα. Σε κάθε έργο μας, μεταφέρουμε την πείρα, την καινοτομία, τον σχεδιασμό και τον επαγγελματισμό μας.

 10. MARTEK INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Η εταιρεία μας, MARTEK International, που ιδρύθηκε το 2006, βρίσκεται στην Μασσαλία. Εξειδικευόμαστε στις φυσικές πέτρες. Σας συνοδεύουμε σε όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό ως την τελική υλοποίηση. Αναλαμβάνουμε αρχικά τις τεχνικές μελέτες σε συνεργασία με γραφεία μελετών για την προετοιμασία του έργου και στη συνέχεια δημιουργούμε τα σχέδια που έχουν μεταβιβαστεί στο εργαστήριο μας. Χάρη στις γνώσεις μας όσον αφορά την πέτρα, έχουμε συνάψει ισχυρές συμβάσεις με πολλά λατομεία, γεγονός που μας επιτρέπει να παρέχουμε τα καλύτερα υλικά. Τα άτομα που δραστηριοποιούνται στα εργοτάξια μας μας είναι πιστοί εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια. Εξάλλου, αναλαμβάνουμε εργοτάξια τόσο στην Γαλλία όσο και διεθνώς. Αναλαμβάνουμε την πρώτη μελέτη των διαγωνισμών ώστε να αξιολογήσουμε κυρίως την δυνατότητα υλοποίησης του έργου σας και τις δυνατότητες παραγωγής. Εργαζόμαστε με υλικά όπως ψαμμίτη, γρανίτη, μάρμαρα ή σχιστόλιθο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11.468 Επιχειρήσεις