• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λουκάνικα

Αποτελέσματα για

Λουκάνικα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FORATIA EUROPE OU

  Φινλανδία

  Verified by europages badge

  Από μια πραγματικά παγκόσμια άποψη, εφοδιαζόμαστε με προϊόντα από τις κύριες παραγωγικές περιοχές της Ευρώπης, Βόρειας και Νότιας Αμερικής και Άπω Ανατολή. Τα κύρια μας προϊόντα αφορούν το φοινικοπυρηνέλαιο, φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, σογιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, μείγματα, ηλιέλαιο, βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο με υψηλή περιεκτικότητα ελαίου, πουλερικά, χοιρινό, βοδινό, ψάρια, πατάτες τηγανητές, λαχανικά, αεριούχα ποτά και γαλακτοκομικά προϊόντα. Ως εταιρεία προμήθειας τροφίμων και ελαιών, η Foratia Europe OU εφοδιάζει σε εδώδιμα έλαια, ενεργειακά ποτά, αεριούχα ποτά, ουίσκι, κρασιά και κατεψυγμένα προϊόντα σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Μέση Ανατολή, Νότια Αμερική και στην Καραϊβική. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στους πελάτες στους εξής τομείς τροφίμων: Κατασκευαστές, πωλητές χονδρικής, διανομείς εστίασης και λιανοπωλητές. Φημιζόμαστε ως αξιόπιστος εταίρος ο οποίος προσφέρει προϊόντα και εμπορικά σήματα ανώτατης ποιότητας. Προσφέρουμε μια επαγγελματική υπηρεσία για όλες τις πλευρές της επιχείρησης σας, συμπ. την συσκευασία, τον έλεγχο της ποιότητας, την τεκμηρίωση, την διαχείριση διακίνησης και την εξυπηρέτηση πελατών. Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας σε ανταγωνιστικές τιμές. Για αυτό η Foratia Europe OU είναι ο ειδικός σας παγκόσμιος προμηθευτής τροφίμων και ελαιών. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 2. DETRY

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Από το 1963, προσφέρουμε μια ποικιλία γευστικών αλλαντικών, που φημίζονται για την μοναδική τους γεύση και την τεχνογνωσία των ειδικών- παρασκευαστές αλλαντικών. Από το χοιρομέρι ως το λουκάνικο, με ενδιάμεσος σταθμός τα πατέ και τα ωμά προϊόντα, 9 οικογένειες στοιχειοθετούν μια ποικιλία που εξελίσσεται γευστικά συνεχώς! Θέλετε να εντάξετε το εμπορικό μας σήμα AUBEL στην επιχείρηση σας; Να αγοράσετε τα αλλαντικά μας χονδρικής ή συσκευασμένα υπό το δικό σας σήμα; Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το έργο σας.

 3. LA BONNE ÉPICE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LA BONNE ÉPICE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαχαρικά, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Είδη χειροτεχνίας, φυσικα εντερα, Μπαχαρικά, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, εντοσθια, και Είδη χειροτεχνίας. Έχει έδρα σε Maubeuge, Γαλλία.

 4. VAN DER JEUGT BV

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VAN DER JEUGT BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λουκάνικα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαμπόν και χοιρομέρια, εντοσθια για επαγγελματα τροφοδοσιας, και Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε Lokeren, Βέλγιο.

 5. SALUMIFICIO MERLOTTI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SALUMIFICIO MERLOTTI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαλαμι, παραδοσιακα προϊοντα, χοιρομερι, μπρεζαολα, culatello, λουκανικα, μορταδέλα χωρίς πολυφωσφορικά άλατα, και χειροποιητο λαρδι. Έχει έδρα σε Marmirolo, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MANUFACTURAS TABERNER

  Ισπανία

  Από το 1953, πιστεύουμε και δημιουργούμε τη γεύση κάθε προϊόντος για να συνδράμουμε τη βιομηχανική κρεατοπαραγωγή και να την εξυπηρετήσουμε και ακόμη περισσότερο. Το προσωπικό που είναι αρμόδιο για την ανάπτυξη, διαθέτει γραμμές παραγωγής που ανταποκρίνονται στα πλέον υψηλά πρότυπα ποιότητας με σκοπό την παραγωγή μειγμάτων μπαχαρικών και συστατικών, καθώς και ένα εργαστήριο με τεχνολογία αιχμής που ελέγχει την ποιότητα των προϊόντων μας. Αυτές οι αξίες που συνδέονται με τις τεχνικές γνώσεις των εργαζομένων μας, μας επέτρεψαν να δημιουργήσουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων.

 2. EMBUTIDOS ARÉVALO

  Ισπανία

  Η οικογενειακή μας επιχείρηση κατάφερε να καθιερώσει μια αρμονική ισορροπία ανάμεσα στην προγονική εμπειρία και τις σύγχρονες τεχνολογίες, αποκτώντας έτσι ένα προϊόν από μια μακρά σειρά που εξευγενίζει το έργο μας και την επιθυμία μας να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα περισσότερο. Παραδοσιακά προϊόντα για την ευχαρίστηση του ουρανίσκου, τα πιο τρέχοντα προϊόντα (ζαμπόν, lomo, chorizos) επεξεργασμένα με τη μεγαλύτερη δυνατή επιμέλεια, προσεκτική παρακολούθηση ποιότητας των προϊόντων που τοποθετούνται στους πιο σύγχρονους ξηραντήρες με σκοπό τη λήψη προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας.

 3. HÖHENRAINER DELIKATESSEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία Höhenrainer παράγει αλλαντικά γαλοπούλας από 100% καθαρό κρέας γαλοπούλας. Τα προϊόντα μας περιέχουν ελάχιστο λίπος, μεγάλη ποσότητα πρωτεϊνών υψηλής ποιότητας, ενώ είναι νόστιμα & πολυδιάστατα. Περισσότερα από 35 προϊόντα σάς παρέχουν κορυφαία γερμανική ποιότητα οικογενειακής παράδοσης. Επικεντρωνόμαστε στην άριστη ποιότητα και στην απόλυτη απόλαυση. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούμε αποκλειστικά άριστα συστατικά με βάση παραδοσιακές συνταγές για πραγματικά χειροποίητα γερμανικά προϊόντα κρέατος. Η εγκαταστάσεις παραγωγής μας βρίσκονται στη Βαυαρία. Η επωνυμία Höhenrainer προέρχεται από το χωριό Großhöhenrain, όπου εδρεύει η εταιρεία μας. Ο ιδρυτής της εταιρείας μας, ο Georg Lechner, ήταν αυτός που έφερε τη γαλοπούλα στη Βαυαρία – η εταιρεία μας ανήκει από τότε στην οικογένεια - με βαυαρέζικη παράδοση. Η βαυαρέζικη παράδοση της αλλαντοποιίας διατηρείται από πεπειραμένους συνεργάτες με μακρά σχέση με την εταιρεία – συνολικά μια ομάδα περίπου 200 συνεργατών. Εμείς τους εκπαιδεύουμε: πολλοί από τους πρώην μαθητευόμενους της εταιρείας μας κατέχουν σήμερα υπεύθυνες θέσεις στην επιχείρηση.

 4. SALUMI CORSINI SRL

  Ιταλία

  Λόντζα, λοντζίνι, ζαμπόν, λουκάνικα και σαλάμια: εκλεκτές σπεσιαλιτέ από χοιρινό κρέας επιλεγμένο προσεκτικά και καρυκευμένο με τέχνη χάρη στα εξειδικευμένα χέρια των παρασκευαστών μας. Η ελάχιστη εγγυημένη περίοδος ξήρανσης για κάθε σαλάμι και το ιδανικό κλίμα μέσα στο οποίο παρασκευάζεται δημιουργούν γευστικά και νόστιμα προϊόντα. Η παράδοση μας στην επεξεργασία του χοιρινού κρέατος διαρκεί εδώ και τρεις γενιές. Η παρακολούθηση της αγοράς, η ποιότητα της ξήρανσης, η αυθεντικότητα και η γρήγορη και ακριβής εξυπηρέτηση αποτελούν τα κύρια προτερήματα μας.

 5. PORTALCONSA

  Ισπανία

  Η PORTALCONSA βασίζεται στο τυπικό προϊόν της Γαλικίας, όπως το παραδοσιακό σαλάμι τσορίζο με κρεμμύδι, το χοιρομέρι, το λαρδί, την cacheira (χοιρινό κεφάλι)..., χωρίς να παραμελεί τα γενικότερα προϊόντα όπως ο κιμάς, το λουκάνικό ή το criollo, αλλά ασφαλώς με την ποιότητα της πρώτης ύλης που χαρακτηρίζει τη γη μας και την τεχνογνωσία έμπειρων χεριών σε συνδυασμό με μια τεχνολογική υποδομή που δεν μπορεί παρά μόνο να συμβάλλει στην αριστεία των προϊόντων μας.

 1. SADEPOR

  Ισπανία

  Η EMBUTIDOS OBRADOIRO είναι προσανατολισμένη στην παρασκευή μεταποιημένων προϊόντων που κυκλοφορούν στο εμπόριο υπό την επωνυμία Sadepor. Στόχος της επιχείρησης από τότε που δημιουργήθηκε είναι η δημιουργία επιλεγμένων προϊόντων υψηλής ποιότητας. Αυτά τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά υπό την επωνυμία Sadepor υφίστανται επεξεργασία από τις καλύτερες πρώτες ύλες που προμηθεύεται η μητρική εταιρεία και πάντοτε σύμφωνα με τους κανόνες επεξεργασίας της Γαλικίας.

 2. DI GIUSEPPE PORCELLI

  Ιταλία

  Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται με βάση τις πιο παραδοσιακές και χειροποίητες τεχνικές παρασκευής και επιζητεί να διευρύνει τους ορίζοντές της μεγαλώνοντας την γκάμα των προϊόντων της και των αγορών-στόχο, χάρη στη συνεχή και σταθερή διαδικασία έρευνας και ανάπτυξης που έχει θέσει σε εφαρμογή προκειμένου να επιτύχει μακροπρόθεσμα την εμπορία των προϊόντων της και στο εξωτερικό. Η Livasì είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε από την επιθυμία της τρίτης γενιάς.

 1. SCHINAS DELICATESSEN

  Ελλάδα

  Παραδοσιακα χωριατικα λουκανικα και παστό. Παράδοση πανω απο 70 χρόνια, τρεις γενιες αλλαντοποιοι. Λουκανικο με πορτοκαλι, με λιαστη ντοματα, με πράσο, κοτόπουλο, μοσχάρι, βραστο, παστό. 80% - 85% φρεσκο κρεας χοιρινο ή μοσχαρισιο ή κοτοπουλο, μυρωδικα, βοτανα, μπαχαρικα. Ποιοτητα, παραδοση, δυνατη γευση, αρωμα. Ολα τα προιόντα μας περιέχουν φρέσκο κρέας και 100% αγνά υλικά.

 2. ALLANTIKA XASAPIS

  Ελλάδα

  Παραγωγη αλλαντικων (λουκανικα πεπερονε, φραγκφουρτης, καραμανλιδικα, πεταλα, σαλαμι καπνιστο, παριζακι, σκορδατο, μορταδελα, ζαμπον, καβουρμας, αλλαντικα με μοσχαρι).Χονδρικη και λιανικη εμπορια νωπων κρεατων και κρεατοσκευασματων.

 3. GARRUDO BENITO

  Ισπανία

  Εργαστήριο αλλαντικών και χοιρομεριού Ζαμπόν και χοιρομέρια χωρίς κόκαλα και και σε φέτες. Ώμοι, φιλέτα, λουκάνικα και ιβηρικό χοιρινό κρέας.

 4. LOS QUIJALES

  Ισπανία

  Χειροποίητη επεξεργασία, καρπός της παράδοσης των αλλαντικών από την Ισπανική Λεβάντε, πλούσια και παλιά, έχει μετατρέψει τα προϊόντα της σε πρότυπο για όλη την περιοχή.

 5. KREARKO IKE

  Ελλάδα

  Εμπορια επεξεργασια νωπων και κατεψυγμενων κρεατων. Σουβλακια-γυρουσ-κεμπαπ-λουκανικα-μπιφτεκια. Μοσχαρια χοιρινα κοτοπουλα

 6. CONSORZIO CALABRIA IN TAVOLA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία CONSORZIO CALABRIA IN TAVOLA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λουκάνικα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους parmigiano reggiano, και εξαγωγη χοιρομεριου. Έχει έδρα σε Crosia, Ιταλία.

 7. LTD ECOPRODUCT-2017

  Ουκρανία

  Η εταιρεία LTD ECOPRODUCT-2017, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λουκάνικα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψημενα αλλαντικα, αλλαντικά ποιότητας, Λουκάνικο cervelas, και μορταδελα. Έχει έδρα σε Kharkov, Ουκρανία.

 8. FUMEIROS DA GUARDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία FUMEIROS DA GUARDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λουκάνικα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παρασκευη λουκανικων, χοιρομερι, και προβεια τυρια. Έχει έδρα σε Guarda, Πορτογαλία.

 1. SALUMIFICIO LAVIGNA

  Ιταλία

  Η εταιρεία SALUMIFICIO LAVIGNA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λουκανικα, εξαγωγη χοιρομεριου, ιδια παραγωγη, και χοιρομερι. Έχει έδρα σε Mesoraca, Ιταλία.

 2. MEATALY

  Ιταλία

  Η εταιρεία MEATALY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λουκάνικα, Ιταλικά αλλαντικά, Λουκάνικα, και σαλαμι. Έχει έδρα σε Sant'egidio Del Monte Albino, Ιταλία.

 3. BUISSON

  Γαλλία

  Η εταιρεία BUISSON, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ζαμπόν και χοιρομέρια, Λουκάνικα, τυρια γαλλικης προελευσης, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ζαμπόν και χοιρομέρια, και Λουκάνικα. Έχει έδρα σε Rungis Cedex, Γαλλία.

 4. SALA DE DESPIECE Y EMBUTIDOS CASTRO SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία SALA DE DESPIECE Y EMBUTIDOS CASTRO SL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λουκάνικα. Έχει έδρα σε Tomelloso, Ισπανία.

 5. PATRIMONIAM

  Γαλλία

  Η εταιρεία PATRIMONIAM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λουκάνικα. Έχει έδρα σε Rillieux La Pape, Γαλλία.

 6. M-NOVOMAX-D PRODUCTION OF MEAT PRODUCTS

  Σλοβακία

  Η εταιρεία M-NOVOMAX-D PRODUCTION OF MEAT PRODUCTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λουκάνικα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκο χοιρινο κρεας, και φρεσκο βοδινο κρεας. Έχει έδρα σε Busince, Σλοβακία.

 7. MHD03SUCUKLARI

  Τουρκία

  Η εταιρεία MHD03SUCUKLARI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λουκάνικα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, προμαγειρεμενα σαλαμια για ψησιμο, κοκκινο κρεας, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Afyonkarahisar, Τουρκία.

 8. FONT - SANS, S.A.

  Ισπανία

  Η εταιρεία FONT - SANS, S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λουκάνικα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσορίζο (chorizo), ζαμπον ισπανιας, και ιβηρικά αλλαντικά. Έχει έδρα σε Sant Feliu de Pallerols, Ισπανία.

 9. LINDENHOF-METZGER KRAUS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία LINDENHOF-METZGER KRAUS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κρεοπωλειο, προμηθειες για κρεοπωλεια, και λουκανικα. Έχει έδρα σε Ronshausen, Γερμανία.

 10. PROBAR

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία PROBAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λουκάνικα, ετοιμα μαγειρευμενα γευματα, αποξηραμενα λουκανικα, Λουκάνικα, και εξαγωγη χοιρομεριου. Έχει έδρα σε Coimbra, Πορτογαλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λουκάνικα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

620 Επιχειρήσεις