• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λουκάνικα

Αποτελέσματα για

Λουκάνικα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FORATIA EUROPE OU

  Φινλανδία

  Verified by Europages badge

  Από μια πραγματικά παγκόσμια άποψη, εφοδιαζόμαστε με προϊόντα από τις κύριες παραγωγικές περιοχές της Ευρώπης, Βόρειας και Νότιας Αμερικής και Άπω Ανατολή. Τα κύρια μας προϊόντα αφορούν το φοινικοπυρηνέλαιο, φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, σογιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, μείγματα, ηλιέλαιο, βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο με υψηλή περιεκτικότητα ελαίου, πουλερικά, χοιρινό, βοδινό, ψάρια, πατάτες τηγανητές, λαχανικά, αεριούχα ποτά και γαλακτοκομικά προϊόντα. Ως εταιρεία προμήθειας τροφίμων και ελαιών, η Foratia Europe OU εφοδιάζει σε εδώδιμα έλαια, ενεργειακά ποτά, αεριούχα ποτά, ουίσκι, κρασιά και κατεψυγμένα προϊόντα σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Μέση Ανατολή, Νότια Αμερική και στην Καραϊβική. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στους πελάτες στους εξής τομείς τροφίμων: Κατασκευαστές, πωλητές χονδρικής, διανομείς εστίασης και λιανοπωλητές. Φημιζόμαστε ως αξιόπιστος εταίρος ο οποίος προσφέρει προϊόντα και εμπορικά σήματα ανώτατης ποιότητας. Προσφέρουμε μια επαγγελματική υπηρεσία για όλες τις πλευρές της επιχείρησης σας, συμπ. την συσκευασία, τον έλεγχο της ποιότητας, την τεκμηρίωση, την διαχείριση διακίνησης και την εξυπηρέτηση πελατών. Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας σε ανταγωνιστικές τιμές. Για αυτό η Foratia Europe OU είναι ο ειδικός σας παγκόσμιος προμηθευτής τροφίμων και ελαιών. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. DETRY

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge

  Από το 1963, προσφέρουμε μια ποικιλία γευστικών αλλαντικών, που φημίζονται για την μοναδική τους γεύση και την τεχνογνωσία των ειδικών- παρασκευαστές αλλαντικών. Από το χοιρομέρι ως το λουκάνικο, με ενδιάμεσος σταθμός τα πατέ και τα ωμά προϊόντα, 9 οικογένειες στοιχειοθετούν μια ποικιλία που εξελίσσεται γευστικά συνεχώς! Θέλετε να εντάξετε το εμπορικό μας σήμα AUBEL στην επιχείρηση σας; Να αγοράσετε τα αλλαντικά μας χονδρικής ή συσκευασμένα υπό το δικό σας σήμα; Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το έργο σας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. MANUFACTURAS TABERNER

  Ισπανία

  Από το 1953, πιστεύουμε και δημιουργούμε τη γεύση κάθε προϊόντος για να συνδράμουμε τη βιομηχανική κρεατοπαραγωγή και να την εξυπηρετήσουμε και ακόμη περισσότερο. Το προσωπικό που είναι αρμόδιο για την ανάπτυξη, διαθέτει γραμμές παραγωγής που ανταποκρίνονται στα πλέον υψηλά πρότυπα ποιότητας με σκοπό την παραγωγή μειγμάτων μπαχαρικών και συστατικών, καθώς και ένα εργαστήριο με τεχνολογία αιχμής που ελέγχει την ποιότητα των προϊόντων μας. Αυτές οι αξίες που συνδέονται με τις τεχνικές γνώσεις των εργαζομένων μας, μας επέτρεψαν να δημιουργήσουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων.

 4. EMBUTIDOS ARÉVALO

  Ισπανία

  Η οικογενειακή μας επιχείρηση κατάφερε να καθιερώσει μια αρμονική ισορροπία ανάμεσα στην προγονική εμπειρία και τις σύγχρονες τεχνολογίες, αποκτώντας έτσι ένα προϊόν από μια μακρά σειρά που εξευγενίζει το έργο μας και την επιθυμία μας να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα περισσότερο. Παραδοσιακά προϊόντα για την ευχαρίστηση του ουρανίσκου, τα πιο τρέχοντα προϊόντα (ζαμπόν, lomo, chorizos) επεξεργασμένα με τη μεγαλύτερη δυνατή επιμέλεια, προσεκτική παρακολούθηση ποιότητας των προϊόντων που τοποθετούνται στους πιο σύγχρονους ξηραντήρες με σκοπό τη λήψη προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας.

 5. HÖHENRAINER DELIKATESSEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία Höhenrainer παράγει αλλαντικά γαλοπούλας από 100% καθαρό κρέας γαλοπούλας. Τα προϊόντα μας περιέχουν ελάχιστο λίπος, μεγάλη ποσότητα πρωτεϊνών υψηλής ποιότητας, ενώ είναι νόστιμα & πολυδιάστατα. Περισσότερα από 35 προϊόντα σάς παρέχουν κορυφαία γερμανική ποιότητα οικογενειακής παράδοσης. Επικεντρωνόμαστε στην άριστη ποιότητα και στην απόλυτη απόλαυση. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούμε αποκλειστικά άριστα συστατικά με βάση παραδοσιακές συνταγές για πραγματικά χειροποίητα γερμανικά προϊόντα κρέατος. Η εγκαταστάσεις παραγωγής μας βρίσκονται στη Βαυαρία. Η επωνυμία Höhenrainer προέρχεται από το χωριό Großhöhenrain, όπου εδρεύει η εταιρεία μας. Ο ιδρυτής της εταιρείας μας, ο Georg Lechner, ήταν αυτός που έφερε τη γαλοπούλα στη Βαυαρία – η εταιρεία μας ανήκει από τότε στην οικογένεια - με βαυαρέζικη παράδοση. Η βαυαρέζικη παράδοση της αλλαντοποιίας διατηρείται από πεπειραμένους συνεργάτες με μακρά σχέση με την εταιρεία – συνολικά μια ομάδα περίπου 200 συνεργατών. Εμείς τους εκπαιδεύουμε: πολλοί από τους πρώην μαθητευόμενους της εταιρείας μας κατέχουν σήμερα υπεύθυνες θέσεις στην επιχείρηση.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. SALUMI CORSINI SRL

  Ιταλία

  Λόντζα, λοντζίνι, ζαμπόν, λουκάνικα και σαλάμια: εκλεκτές σπεσιαλιτέ από χοιρινό κρέας επιλεγμένο προσεκτικά και καρυκευμένο με τέχνη χάρη στα εξειδικευμένα χέρια των παρασκευαστών μας. Η ελάχιστη εγγυημένη περίοδος ξήρανσης για κάθε σαλάμι και το ιδανικό κλίμα μέσα στο οποίο παρασκευάζεται δημιουργούν γευστικά και νόστιμα προϊόντα. Η παράδοση μας στην επεξεργασία του χοιρινού κρέατος διαρκεί εδώ και τρεις γενιές. Η παρακολούθηση της αγοράς, η ποιότητα της ξήρανσης, η αυθεντικότητα και η γρήγορη και ακριβής εξυπηρέτηση αποτελούν τα κύρια προτερήματα μας.

 2. MCMCASING

  Γαλλία

  Η MCM Casing είναι μια επιχείρηση που συνεργάζεται με τις βιομηχανίες του αγροδιατροφικού τομέα (IAA). Ο τομέας δραστηριότητάς της είναι η διανομή ενδιάμεσων ειδών συσκευασίας και πρώτων υλών. Η εταιρεία προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα συνθετικών εντέρων: έντερα από κολλαγόνο, πλαστικά έντερα, ινώδη έντερα και αφαιρούμενα κυτταρινικά έντερα. Επίσης, διαθέτουμε ποικιλία πρώτων υλών, όπως πρωτεΐνες σόγιας, μπαχαρικά, αρωματικές ύλες και συστατικά όπως η ζελατίνη. Οι εξαγωγές αποτελούν το 40% του κύκλου εργασιών μας, ενώ διαθέτουμε παρουσία σε 12 χώρες.

 3. PORTALCONSA

  Ισπανία

  Η PORTALCONSA βασίζεται στο τυπικό προϊόν της Γαλικίας, όπως το παραδοσιακό σαλάμι τσορίζο με κρεμμύδι, το χοιρομέρι, το λαρδί, την cacheira (χοιρινό κεφάλι)..., χωρίς να παραμελεί τα γενικότερα προϊόντα όπως ο κιμάς, το λουκάνικό ή το criollo, αλλά ασφαλώς με την ποιότητα της πρώτης ύλης που χαρακτηρίζει τη γη μας και την τεχνογνωσία έμπειρων χεριών σε συνδυασμό με μια τεχνολογική υποδομή που δεν μπορεί παρά μόνο να συμβάλλει στην αριστεία των προϊόντων μας.

 4. SADEPOR

  Ισπανία

  Η EMBUTIDOS OBRADOIRO είναι προσανατολισμένη στην παρασκευή μεταποιημένων προϊόντων που κυκλοφορούν στο εμπόριο υπό την επωνυμία Sadepor. Στόχος της επιχείρησης από τότε που δημιουργήθηκε είναι η δημιουργία επιλεγμένων προϊόντων υψηλής ποιότητας. Αυτά τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά υπό την επωνυμία Sadepor υφίστανται επεξεργασία από τις καλύτερες πρώτες ύλες που προμηθεύεται η μητρική εταιρεία και πάντοτε σύμφωνα με τους κανόνες επεξεργασίας της Γαλικίας.

 5. DI GIUSEPPE PORCELLI

  Ιταλία

  Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται με βάση τις πιο παραδοσιακές και χειροποίητες τεχνικές παρασκευής και επιζητεί να διευρύνει τους ορίζοντές της μεγαλώνοντας την γκάμα των προϊόντων της και των αγορών-στόχο, χάρη στη συνεχή και σταθερή διαδικασία έρευνας και ανάπτυξης που έχει θέσει σε εφαρμογή προκειμένου να επιτύχει μακροπρόθεσμα την εμπορία των προϊόντων της και στο εξωτερικό. Η Livasì είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε από την επιθυμία της τρίτης γενιάς.

 1. ATLANTIS-PAK , OOO

  Ρωσία

  Η εταιρεία “ATLANTIS-PAK” συγκαταλέγεται μεταξύ των τριών μεγαλύτερων κατασκευαστών πλαστικών καλυμμάτων στον κόσμο και έναν από τους μεγαλύτερους της Ρωσίας. Οι στόχοι της εταιρείας που βρίσκονται σε πρώτη προτεραιότητα είναι : κατασκευή πλαστικών καλυμμάτων για τις βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος και παρασκευής τυριού (θήκες για λουκάνικο, τσάντες συσκευασίας για προϊόντα κρέατος, τυρί), κατασκευή προϊόντων υπό εμπορικό σήμα. Η εταιρεία εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 70 χώρες.

 2. SCHINAS DELICATESSEN

  Ελλάδα

  Παραδοσιακα χωριατικα λουκανικα και παστό. Παράδοση πανω απο 70 χρόνια, τρεις γενιες αλλαντοποιοι. Λουκανικο με πορτοκαλι, με λιαστη ντοματα, με πράσο, κοτόπουλο, μοσχάρι, βραστο, παστό. 80% - 85% φρεσκο κρεας χοιρινο ή μοσχαρισιο ή κοτοπουλο, μυρωδικα, βοτανα, μπαχαρικα. Ποιοτητα, παραδοση, δυνατη γευση, αρωμα. Ολα τα προιόντα μας περιέχουν φρέσκο κρέας και 100% αγνά υλικά.

 3. ALLANTIKA XASAPIS

  Ελλάδα

  Παραγωγη αλλαντικων (λουκανικα πεπερονε, φραγκφουρτης, καραμανλιδικα, πεταλα, σαλαμι καπνιστο, παριζακι, σκορδατο, μορταδελα, ζαμπον, καβουρμας, αλλαντικα με μοσχαρι).Χονδρικη και λιανικη εμπορια νωπων κρεατων και κρεατοσκευασματων.

 4. GARRUDO BENITO

  Ισπανία

  Εργαστήριο αλλαντικών και χοιρομεριού Ζαμπόν και χοιρομέρια χωρίς κόκαλα και και σε φέτες. Ώμοι, φιλέτα, λουκάνικα και ιβηρικό χοιρινό κρέας.

 5. LOS QUIJALES

  Ισπανία

  Χειροποίητη επεξεργασία, καρπός της παράδοσης των αλλαντικών από την Ισπανική Λεβάντε, πλούσια και παλιά, έχει μετατρέψει τα προϊόντα της σε πρότυπο για όλη την περιοχή.

 6. KREARKO IKE

  Ελλάδα

  Εμπορια επεξεργασια νωπων και κατεψυγμενων κρεατων. Σουβλακια-γυρουσ-κεμπαπ-λουκανικα-μπιφτεκια. Μοσχαρια χοιρινα κοτοπουλα

 7. LTD ECOPRODUCT-2017

  Ουκρανία

 8. CONSORZIO CALABRIA IN TAVOLA SRL

  Ιταλία

 9. FUMEIROS DA GUARDA

  Πορτογαλία

 10. STE GEORGES THIOL

  Γαλλία

 1. SALUMI BENVENUTI S.R.L.

  Ιταλία

 2. SALUMIFICIO LAVIGNA

  Ιταλία

 3. MEATALY

  Ιταλία

 4. BUISSON

  Γαλλία

 5. SALA DE DESPIECE Y EMBUTIDOS CASTRO SL

  Ισπανία

 6. M-NOVOMAX-D PRODUCTION OF MEAT PRODUCTS

  Σλοβακία

 7. MHD03SUCUKLARI

  Τουρκία

 8. BÔFUMEIRO, LDA

  Πορτογαλία

 9. HENRI RAFFIN

  Γαλλία

 10. JAMONPRIVE

  Ισπανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λουκάνικα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

648 επιχειρήσεις