• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λοβοφόρα λαχανικά

Αποτελέσματα για

Λοβοφόρα λαχανικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GRAENLAND

  Ισπανία

  Η GRAENLAND είναι ο τέλειος προορισμός σας για φρέσκα και υψηλής ποιότητας φρούτα και λαχανικά. Στην Graenland είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την παροχή μιας εξαιρετικής επιλογής των καλύτερων προϊόντων της Φύσης στους πελάτες μας. Ως κορυφαίος προμηθευτής του κλάδου, η δέσμευσή μας για την ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη είναι ακλόνητη. Συνεργαζόμαστε στενά με τοπικούς γεωργούς και έμπιστους καλλιεργητές που έχουν το ίδιο πάθος για την καλλιέργεια θρεπτικών και νόστιμων φρούτων και λαχανικών. Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει ένα εξαιρετικό φάσμα εποχικών φρούτων, όπως σαρκώδη μούρα, τραγανά μήλα, ζουμερά πορτοκάλια και τροπικών ειδών, όπως ανανάς και μάνγκο. Επιπλέον διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία λαχανικών, από φυλλώδεις πράσινες σαλάτες έως πολύχρωμες πιπεριές, τραγανά καρότα και όλα τα άλλα είδη. Στην GRAENLAND εκτιμούμε την υγεία και την ευεξία των πελατών μας. Για το λόγο αυτό διαθέτουμε κατά προτεραιότητα βιολογικές και χωρίς φυτοφάρμακα επιλογές διευκολύνοντάς σας να κάνετε θρεπτικές επιλογές για τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θεωρούμε ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε φρέσκα και θρεπτικά τρόφιμα και επιδιώκουμε αυτό να γίνει πραγματικότητα. Είτε είστε ένα άτομο με επίγνωση της υγείας, ένας ενθουσιώδης κατ οίκον μάγειρας είτε ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου που αναζητά ανώτερης κατηγορίας συστατικά, εμείς σάς καλύπτουμε. Η ενημερωμένη ομάδα μας είναι πάντοτε διαθέσιμη για να σάς βοηθήσει να βρείτε τα τέλεια φρούτα και λαχανικά για τις εξειδικευμένες ανάγκες σας.

 2. PPZ SŁAWA SP.Z O.O

  Πολωνία

  Η εταιρεία PPZ SŁAWA SP.Z O.O, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λοβοφόρα λαχανικά, λαχανικα χονδρικης, Φασόλια, Λοβοφόρα λαχανικά, Προμηθευτής ξηρών φασολιών, Ξηρά φασόλια, Λευκά ξηρά φασόλια, Κόκκινα ξηρά φασόλια, και Προμηθευτής ξηρών φασολιών. Έχει έδρα σε Tomaszow Lubelski, Πολωνία.

 3. IMARTI NATURKOST GMBH&CO.KG

  Γερμανία

  Ποτέ άλλοτε δεν χρειαζόμασταν τόσο πολύ οικολογικά και βιολογικά προϊόντα και τρόφιμα. Η θλιβερή πραγματικότητα είναι ότι στην αγορά διατίθενται ολοένα και λιγότερα προϊόντα που καλλιεργούνται ουσιαστικά χωρίς επιβλαβείς χημικές ουσίες. Ωστόσο, δεν θέλουμε όλοι εμείς να μπορούμε να εμπιστευόμαστε ότι τα τρόφιμα που μάς παρέχονται δεν είναι επικίνδυνα για την υγεία; Η IMARTI συμβάλλει εδώ στη αντιστάθμιση αυτών ακριβώς των ελλειμμάτων όσον αφορά στα οικολογικά προϊόντα και φυσικά και σε βιολογική ποιότητα. Η συγκομιδή, η επεξεργασία και η παράδοση των προϊόντων μας πραγματοποιούνται κυρίως από την Ουκρανία, επειδή το έδαφός της διακρίνεται για τη γονιμότητα, τη αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα. Οι βασικές μας αρχές: τήρηση των προθεσμιών παράδοσης, έλεγχος ποιότητας με βάση τα πρότυπα της ΕΕ, ευελιξία έναντι των πελατών μας. Στο πλαίσιο αυστηρών ελέγχων ελέγχουμε τα συστήματά μας ως προς τη λειτουργικότητα και την ακρίβεια προκειμένου να σάς διαθέτουμε άριστες πρώτες ύλες για τα βιολογικά σας προϊόντα.

 4. ALIMENTOS SANYGRAN, S.L.

  Ισπανία

 5. MARUF KURUYEMIŞLERI

  Τουρκία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MIROSŁAW ŁĄKOWSKI - SKUP I SPRZEDAŻ PŁODÓW ROLNYCH

  Πολωνία

 2. VEGEVITAL POLSKA

  Πολωνία

 3. ÖZKUL TICARET

  Τουρκία

 4. BENAGO CEVIZ ÇIFTLIGI

  Τουρκία

 5. D C WILLIAMSON

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. ACRES DOWN FARM SHOP

  Ηνωμένο Βασίλειο

 2. SEAN SCULLY

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. WARK VILLAGE FARMSTORES

  Ηνωμένο Βασίλειο

 2. FARM SHOP AT HOME

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. MOOSTONE MEATS FARM SHOP

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. PIXLEY BERRIES

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. F W CLIVE & SON

  Ηνωμένο Βασίλειο

 6. OAKLEY FARMS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 7. 19 GALES FARM HOUSE FOODS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. CLOUGHBANE FARM SHOP

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. HOOTONS HOMEGROWN

  Ηνωμένο Βασίλειο

 2. FORTHILL FARM

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. GUY & WRIGHT

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. K HUGHES & CO

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. LIFTON STRAWBERRY FIELDS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 6. BLUEBELLS DAIRY

  Ηνωμένο Βασίλειο

 7. RIVERSIDE ORGANIC

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. NEWTON FARM FOODS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 9. CWNCERRIG FARM SHOP

  Ηνωμένο Βασίλειο

 10. RINGDEN FARM

  Ηνωμένο Βασίλειο

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν