• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λιπάσματα χημικά

Αποτελέσματα για

Λιπάσματα χημικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TECNOBELL SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Το Tecnobell είναι το αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας ανθρώπων που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους για να κατανοήσουν και να αφουγκραστούν τις πραγματικές ανάγκες του αγροτικού κόσμου δημιουργώντας προϊόντα με χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις, σεβόμενοι τη φύση και την ανθρώπινη υγεία. Η Αποστολή στοχεύει στην υποστήριξη όλων των φαινολογικών φάσεων των καλλιεργειών με ειδική διατροφή, αποτέλεσμα συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης, ώστε να εγγυάται στον καταναλωτή ένα πιο υγιεινό και καθαρό φαγητό. Η Tecnobell ειδικεύεται στην δημιουργία οικολογικών προϊόντων. Οι καινοτόμοι μας εργαστηριακοί εξοπλισμοί, η καθαρότητα των ορυκτών και φυτικών πρώτων υλών, όλα αυτά σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει, δίνουν μορφή σε ειδικά προϊόντα τα οποία μετατρέπονται σε εργαλεία ακριβείας στα χέρια όσων αναζητούν καθημερινά την σωστή ισορροπία μεταξύ της πλούσιας και της ποιοτικής παραγωγής, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τη βιώσιμη ανάπτυξη της οποίας η αποτελεσματικότητα ικανοποιεί μια αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για τρόφιμα.

 2. SCANDINAVIAN CHEMICALS INTERNATIONAL AB

  Σουηδία

  Verified by europages badge

  Η Skandikem είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής εξειδικευμένων χημικών λύσεων για διάφορους κλάδους. Με δέσμευση για την καινοτομία και τη βιωσιμότητα, διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη σειρά υψηλής ποιότητας χημικών προϊόντων και υπηρεσιών προσαρμοσμένων για την κάλυψη των μοναδικών αναγκών των πελατών μας. Η εταιρεία μας στηρίζεται στα θεμέλια της εμπειρογνωμοσύνης, της αξιοπιστίας και της ικανοποίησης του πελάτη. Στην Skandikem κατανοούμε τη σημασία των χημικών προϊόντων ως κινητήρια δύναμη της προόδου πολλών τομέων. Η ποικίλη γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει τομείς όπως τα φαρμακευτικά προϊόντα, η προσωπική φροντίδα, η βιομηχανική παραγωγή, η γεωργία και πολλά άλλα. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων λύσεων που βελτιώνουν τις διαδικασίες τους, αυξάνουν την αποδοτικότητα και προάγουν την ανάπτυξη. Η καινοτομία είναι το κεντρικό στοιχείο της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Επενδύουμε σε έρευνα και ανάπτυξη αιχμής ώστε να εξακολουθήσουμε να είμαστε πρωτοπόροι στις εξελίξεις των χημικών προϊόντων. Διερευνώντας διαρκώς νέες ευκαιρίες και διευρύνοντας τα όρια, στοχεύουμε στην ανάπτυξη βιώσιμων και οικολογικών λύσεων που ευθυγραμμίζονται με τις εξελισσόμενες ανάγκες των κλάδων που εξυπηρετούμε. Η παγκόσμια παρουσία μας μάς επιτρέπει να εξυπηρετούμε πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Με ένα στιβαρό δίκτυο αλυσίδας εφοδιασμού και αποδοτικών καναλιών διανομής παρέχουμε τα προϊόντα μας με ταχύτητα και αξιοπιστία, ανεξάρτητα από τα γεωγραφικά σύνορα. Η Skandikem είναι υπερήφανη που συμβάλλει στην επιτυχία και στην ανάπτυξη των πελατών μας τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο.

 3. JADAM

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η επωνυμία JADAM είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρεία Wizard Puzzle-Unipessoal LDA που ειδικεύεται στον τομέα της αποθήκευσης και διανομής, διασυνδέοντας κύριους διεθνείς παραγωγούς χημικών πρώτων υλών με πελάτες στην τοπική αγορά και παραγωγούς του τελικού προϊόντος. Διαθέτουμε ορυκτό φωσφορικό άλας, ανθρακικό νάτριο, νιφάδες καυστικής σόδας, υδροχλωρικό οξύ, υποχλωριώδες νάτριο, λίπασμα ουρίας N46, τριπλό υπερφωσφορικό (TSP), θείο και πολλά άλλα προϊόντα. Ανατρέξτε στον κατάλογό μας για να μάθετε περισσότερα για τα προσφερόμενα προϊόντα μας

 4. ATMOSFER MACHINERY

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ATMOSFER MACHINERY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφαλάτωση υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λιπάσματα χημικά, Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Γράσα βιοµηχανικά, Προϊόντα καθαρισμού υδάτων, Αφαλατωτές θαλασσινού νερού, Αφαλάτωση υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, και ομογενοποιητες. Έχει έδρα σε Etimesgut/ankara, Τουρκία.

 5. XEM ABONOS, S.L.

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία XEM ABONOS, S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα χημικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διορθωτες οξυτητας, οργανικα λιπασματα, παρασιτοκτονα για δαπεδα και περιβαλλοντα, λιπασμα με ολιγοστοιχεια, μηκυτοκτονα για δαπεδα και περιβαλλοντα, λιπασματα, αμινοξεα, βακτηριοκτονα για δαπεδα και περιβαλλοντα, και διορθωτικο εδαφους. Έχει έδρα σε Xeraco (valencia), Ισπανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα χημικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, χημικα προϊοντα για τη φαρμακοβιομηχανια, κοκκινα κρασια, χημικα προσθετα για την βιομηχανια τροφιμων και την κονσερβοποιια, Χημικά πρόσθετα, οινος ροζε, και αφρωδη. Έχει έδρα σε Azurara, Πορτογαλία.

 2. LEMCORE B.V.

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LEMCORE B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα χημικά. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

 3. AGRIFLUIDE S.L.

  Ισπανία

  Η Agrifluide είναι μια εταιρεία αφιερωμένη στην παραγωγή και εμπορία υγρών λιπασμάτων, με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας. Η πολυετής εμπειρία μας στον χειρισμό υγρών λιπασμάτων, οι νέες εξελίξεις στη χημική μηχανική και η πιο προηγμένη τεχνολογία, μας κάνουν να συνεχίσουμε να είμαστε μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον αγροτικό τομέα. Τα προϊόντα Agrifluide έχουν ένα διαφοροποιητικό συστατικό που είναι το PHC, ένα σημαντικό διεγερτικό στη βλαστική ανάπτυξη του φυτού. Είναι μια οργανο-ορυκτική ένωση, αποκλειστική της Grupo Agrifluide, της οποίας το κύριο συστατικό είναι πολυυδροξυκαρβοξυλικά ή οργανικά οξέα (φουλβικά ή χουμικά οξέα, αντίστοιχα) χαμηλού μοριακού βάρους και άμεσης αγρονομικής δράσης. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων της ΠΦΥ ξεχωρίζουν τα εξής: • Ελαχιστοποιεί τις απώλειες θρεπτικών συστατικών. • Μεγιστοποιεί την απόδοση των λιπασμάτων • Αυξάνει την ικανότητα ανταλλαγής κατιόντων • Δυναμώνει το φυτό απέναντι στις αντιξοότητες Χάρη στα τέσσερα εργοστάσιά μας (στη Σεβίλλη και το Αλμπαθέτε), η Grupo Agrifluide καταφέρνει να διανέμει περισσότερους από 60.000 τόνους ετησίως. Όλα τα προϊόντα μας μπορούν να διανεμηθούν σε συσκευασίες των: • 1000 λίτρα • 20 λίτρα • 10 λίτρα • 5 λίτρα

 4. LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ

  Ρωσία

  Smolnefteorgsintez LLC είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Smolensk oblast που δραστηριοποιείται στις εξαγωγές προϊόντων πετρελαίου και χημικών προϊόντων. Παίζει έναν σημαντικό ρόλο στις αγορές των γειτονικών περιοχών σε σχέση με τα προϊόντα πετρελαίου. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων επιτρέπει την εξαγωγή τους. Εργαζόμαστε τόσο στην Ρωσική αγορά όσο στις γειτονικές και ξένες χώρες. Όλα τα προϊόντα φέρουν πιστοποίηση. Τα προϊόντα αποστέλλονται με σιδηροδρομικό, θαλάσσιο και οδικό μέσο. Ως εγγύηση παραλαβής των προϊόντων μας προσφέρουμε στους εταίρους μας δόσεις σε μορφή πιστωτικών επιστολών. Είναι δυνατή η μεταφορά εξόφλησης για αποστολές εξαγωγής με την υποστήριξη της ρωσικής εταιρείας κατά μεριδίων "Russian Agency for Export Credit and Investment Insurance".

 5. SOLVAY

  Βέλγιο

  Η Solvay προσφέρει μεγάλη γκάμα προϊόντων που συνεισφέρουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην απόδοση των πελατών της σε αγορές όπως τα καταναλωτικά αγαθά, τις κατασκευές, την αυτοκινητοβιομηχανία, την ενέργεια, το νερό και το περιβάλλον και τα ηλεκτρονικά.Η SOLVAY Chemicals είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός ανθρακικού νατρίου, υπεροξείδιο του υδρογόνου και όξινου ανθρακικού νατρίου.Είναι επίσης παγκόσμιος ηγέτης σε ειδικευμένα προϊόντα όπως φθοριούχα χημικά.Η SOLVAY Plastics είναι είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός του κόσμου ειδικών πολυμερών και βινυλίων και έχει την ευρύτερη ποικιλία πλαστικών διαθέσιμη.Η SOLVAY Rhodia είναι παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη και παραγωγή ειδικών χημικών ουσιών και παρέχει προϊόντα προστιθέμενης αξίας και υψηλών επιδόσεων λύσεις σε διαφοροποιημένες αγορές, συμπεριλαμβανομένης της αυτοκινητοβιομηχανίας, των ηλεκτρονικών, γεύσεις και αρώματα, υγεία, προσωπική και κατ 'οίκον φροντίδα, τα καταναλωτικά και βιομηχανικά αγαθά.

 1. PRODUCTION COMPANY PLATFORMA (PLATFORMEKS LLC)

  Ρωσία

  Η παραγωγική εταιρεία Platforma πουλά πετροχημικά και εφοδιάζει σε χημικά προϊόντα τροφίμων και βιομηχανικής χρήσης καθώς και σε χημικά λιπάσματα από κορυφαίους παρασκευαστές στην Ρωσία, Κίνα και Ευρώπη. Η εταιρεία αναλαμβάνει τον εφοδιασμό πρώτων υλών και παράγωγα από οργανική και ανόργανη χημεία: βιομηχανικά χημικά (πλαστικοποιητές, θειώδες οξύ, αντιψυκτικό και πρώτες ύλες για την παραγωγή του, κ.λπ.), χημικά τροφίμων (βενζοϊκό νάτριο, διττανθρακικό νάτριο, κ.λπ.), βοηθήματα και λιπάσματα (θειικός χαλκός, καυστική σόδα κ.λπ.). Η παραγωγική εταιρεία Platforma παρέχει μια ευρεία γκάμα χημικών προϊόντων για εξαγωγή και εισαγωγή από το 2007. 'Όλα τα χημικά διαθέτουν πιστοποίηση ποιότητας και είναι συμβατά με τα διεθνή πρότυπα. Τα προϊόντα συσκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, σε βαρέλια, μεταλλικά δοχεία, σάκους, φορτηγά δεξαμενές, κυβικό IBC.Η παράδοση εισαγόμενων και εγχώριων χημικών πρώτων υλών που δεν αναφέρονται στους καταλόγους είναι δυνατή κατόπιν παραγγελίας για την παραγωγή τους στα εργοστάσια παραγωγής. Παρέχονται εκπτώσεις σε παραγγελίες χύδην.

 2. AGRICULTURAL CENTER OF THIVA, DIMITRIOS KAPROS

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας, στις 900 τμ εγκαταστάσεις της, παρέχει τα πάντα που χρειάζετε ο επαγγελματίας αγρότης αλλά και ο ερασιτέχνης. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα φυτοφαρμάκων, λιπασμάτων, σπόρων και γεωργικών μηχανημάτων και εργαλείων. Οι εξειδικευμενοι γεωπόνοι μας μπορούν να προσφέρουν συμβουλές και ολοκληρωμενες λύσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των καλλιεργειών σας. Επίσης είμαστε εισαγωγείς για όλη την Ελλάδα στα μηχανήματα συγκομιδής πατάτας και κρεμμυδιού από την Ιταλία.

 1. PAVONI & C. SPA

  Ιταλία

  Η επιχείρηση διανέμει κυρίως φυτικά φάρμακα (εκπροσωπεί εδώ και 39 χρόνια την ICI Προστασίας Φυτών στη Σικελία). Στις αρχές της δεκαετίας του '70, γίνεται ανώνυμη εταιρεία και δημιουργεί το πρώτο της εργοστάσιο, αρχίζοντας να παράγει ειδικά λιπάσματα. Στην Pavoni & C Spa χρωστούμε την εισαγωγή στη Σικελία λιπασμάτων, όπως το νιτρικό κάλιο, φωσφορική ουρία, νιτρικό μαγνήσιο και τη διανομή υδατοδιαλυτών λιπασμάτων NPK για υδρολίπανση και ψεκασμό φυλλώματος.

 2. ZAKŁADY AZOTOWE W TARNOWIE-MOŚCICACH S.A.

  Πολωνία

  Η Azoty Tarnów είναι μια αξιόπιστη και αναγνωρισμένη Εταιρεία, η αξία της οποίας είναι χτισμένη με την ικανότητα να δημιουργήσει επιχειρηματικές σχέσεις διαρκείας με βάση την εταιρική σχέση και την αμοιβαία κατανόηση των αναγκών.Ο τομέας της Εταιρείας είναι οι κατασκευές, υπηρεσίες και το εμπόριο στα υλικά κατασκευών, οι πρώτες ύλες για την παραγωγή τους και τα ορυκτά λιπάσματα. Η Azoty Tarnów είναι ολοκληρωμένος παραγωγός πολυαμιδίου 6 (PA6) με το εμπορικό σήμα Tarnamid ®.

 3. MAX ITHALAT IHRACAT

  Τουρκία

  Η εταιρεία MAX ITHALAT IHRACAT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα χημικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οργανικα λιπασματα, και λίπασμα. Έχει έδρα σε Antakay, Τουρκία.

 4. KUNERGENE TARIM

  Τουρκία

  Η εταιρεία KUNERGENE TARIM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα χημικά, κτηνοτροφες, λιπασματα, Λιπάσματα χημικά, και γεωργικοί σπόροι. Έχει έδρα σε Nigde, Τουρκία.

 5. VERIM GÜBRE ANONIM ŞIRKETI

  Τουρκία

  Η εταιρεία VERIM GÜBRE ANONIM ŞIRKETI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα φυσικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χημικα λιπασματα, κομποστ, οργανικα λιπασματα, και ειδικά λιπάσματα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 6. POLYPLASTAMBALAJ

  Τουρκία

  Η εταιρεία POLYPLASTAMBALAJ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα χημικά, και Λιπάσματα χημικά. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 7. OGSAS ORGANIK GÜBRE SAN. A.S.

  Τουρκία

  Η εταιρεία OGSAS ORGANIK GÜBRE SAN. A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα χημικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οργανικα λιπασματα, οικολογική γεωργία, Ενισχυτικό γεωργικής χρήσης, και Λιπάσματα για κηπουρική. Έχει έδρα σε Erzincan, Τουρκία.

 8. DERETIL AGRONUTRITIONAL

  Ισπανία

  Η εταιρεία DERETIL AGRONUTRITIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα χημικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σιδηρος. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

 1. AGROFEED TARIM GIDA INS LTD STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία AGROFEED TARIM GIDA INS LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα χημικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οργανικα λιπασματα. Έχει έδρα σε Antalya, Τουρκία.

 2. AGRO BULL PRODUCTS FOR NATURE, S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία AGRO BULL PRODUCTS FOR NATURE, S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα χημικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα φυσικά, Παραγωγή βιολογικών λιπασμάτων, Λιπάσματα φυσικά, βιοδιεγερτες - λιπασμα, και λιπασματα. Έχει έδρα σε Aielo De Malferti, Ισπανία.

 3. BEKATA EXPORT IMPORT LIMITED

  Τουρκία

  Η εταιρεία BEKATA EXPORT IMPORT LIMITED, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα χημικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ουρεϊκες ρητινες, λιπασματα, χημικο θειο, και ακατεργαστη ζαχαρη. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

 4. KÜKÜRT VE ÜRE 46

  Τουρκία

  Η εταιρεία KÜKÜRT VE ÜRE 46, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα χημικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χημικο θειο. Έχει έδρα σε Manisa, Τουρκία.

 5. AGROALKIMIA

  Ισπανία

  Η εταιρεία AGROALKIMIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα χημικά. Έχει έδρα σε Adra, Ισπανία.

 6. NANOFARM KIMYA VE TARIM PAZ. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία NANOFARM KIMYA VE TARIM PAZ. SAN. TIC. LTD. ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα χημικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λιπασμα με ολιγοστοιχεια, οργανικα λιπασματα, και τσαντες απο κροκοδειλο. Έχει έδρα σε Antalya, Τουρκία.

 7. BIOGREEN AGRO

  Τουρκία

  Η εταιρεία BIOGREEN AGRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα χημικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα, Γεωργικό εντομοκτόνο, Μυκητοκτόνα και βακτηριοκτόνα, και Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα. Έχει έδρα σε antalya, Τουρκία.

 8. PETCHEM SARL

  Ελβετία

  Η εταιρεία PETCHEM SARL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χημικα λιπασματα, και Πλαστικά - πρώτες ύλες. Έχει έδρα σε Daillens, Ελβετία.

 9. FERTIEX

  Ισπανία

  Η εταιρεία FERTIEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα χημικά. Έχει έδρα σε Don Benito, Ισπανία.

 10. SC ELUNOS SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία SC ELUNOS SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - υπηρεσίες, Λιπάσματα χημικά, Άχυρα και σανός, Προμίγματα για ζώα και πουλερικά, Γεωργία - υπηρεσίες, Λιπάσματα χημικά, Άχυρα και σανός, και Προμίγματα για ζώα και πουλερικά. Έχει έδρα σε Gaesti, Ρουμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λιπάσματα χημικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

611 Επιχειρήσεις