• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λιπάσματα χημικά

Αποτελέσματα για

Λιπάσματα χημικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FARMA EXPORT

  Ιταλία

  Η Farma Export, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Pietro Compierchio το 2013 και εδρεύει στη Via Manfredonia in Cerignola (FG), όπου παράγει, εμπορεύεται και διανέμει φυτοφάρμακα για χρήση στη γεωργία εδώ και χρόνια. Χάρη στη συνεχή έρευνα, η εταιρεία είναι σε θέση να εγγυηθεί την καλύτερη απόδοση παραγωγής και προϊόντα υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας μόνο βιολογικές ουσίες ικανές να ενισχύσουν κάθε τύπο καλλιέργειας και εδάφους.

 2. TECNOBELL SRL

  Ιταλία

  Το Tecnobell είναι το αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας ανθρώπων που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους για να κατανοήσουν και να αφουγκραστούν τις πραγματικές ανάγκες του αγροτικού κόσμου δημιουργώντας προϊόντα με χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις, σεβόμενοι τη φύση και την ανθρώπινη υγεία. Η Αποστολή στοχεύει στην υποστήριξη όλων των φαινολογικών φάσεων των καλλιεργειών με ειδική διατροφή, αποτέλεσμα συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης, ώστε να εγγυάται στον καταναλωτή ένα πιο υγιεινό και καθαρό φαγητό. Η Tecnobell ειδικεύεται στην δημιουργία οικολογικών προϊόντων. Οι καινοτόμοι μας εργαστηριακοί εξοπλισμοί, η καθαρότητα των ορυκτών και φυτικών πρώτων υλών, όλα αυτά σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει, δίνουν μορφή σε ειδικά προϊόντα τα οποία μετατρέπονται σε εργαλεία ακριβείας στα χέρια όσων αναζητούν καθημερινά την σωστή ισορροπία μεταξύ της πλούσιας και της ποιοτικής παραγωγής, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τη βιώσιμη ανάπτυξη της οποίας η αποτελεσματικότητα ικανοποιεί μια αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για τρόφιμα.

 3. AGRIFLUIDE S.L.

  Ισπανία

  Η Agrifluide είναι μια εταιρεία αφιερωμένη στην παραγωγή και εμπορία υγρών λιπασμάτων, με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας. Η πολυετής εμπειρία μας στον χειρισμό υγρών λιπασμάτων, οι νέες εξελίξεις στη χημική μηχανική και η πιο προηγμένη τεχνολογία, μας κάνουν να συνεχίσουμε να είμαστε μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον αγροτικό τομέα. Τα προϊόντα Agrifluide έχουν ένα διαφοροποιητικό συστατικό που είναι το PHC, ένα σημαντικό διεγερτικό στη βλαστική ανάπτυξη του φυτού. Είναι μια οργανο-ορυκτική ένωση, αποκλειστική της Grupo Agrifluide, της οποίας το κύριο συστατικό είναι πολυυδροξυκαρβοξυλικά ή οργανικά οξέα (φουλβικά ή χουμικά οξέα, αντίστοιχα) χαμηλού μοριακού βάρους και άμεσης αγρονομικής δράσης. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων της ΠΦΥ ξεχωρίζουν τα εξής: • Ελαχιστοποιεί τις απώλειες θρεπτικών συστατικών. • Μεγιστοποιεί την απόδοση των λιπασμάτων • Αυξάνει την ικανότητα ανταλλαγής κατιόντων • Δυναμώνει το φυτό απέναντι στις αντιξοότητες Χάρη στα τέσσερα εργοστάσιά μας (στη Σεβίλλη και το Αλμπαθέτε), η Grupo Agrifluide καταφέρνει να διανέμει περισσότερους από 60.000 τόνους ετησίως. Όλα τα προϊόντα μας μπορούν να διανεμηθούν σε συσκευασίες των: • 1000 λίτρα • 20 λίτρα • 10 λίτρα • 5 λίτρα

 4. ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA

  Πορτογαλία

 5. XEM ABONOS, S.L.

  Ισπανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. RASENLAND PATTENSEN FREIHERR KNIGGE GMBH

  Γερμανία

 2. LEMCORE B.V.

  Κάτω Χώρες

 3. SOLVAY

  Βέλγιο

  Η Solvay προσφέρει μεγάλη γκάμα προϊόντων που συνεισφέρουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην απόδοση των πελατών της σε αγορές όπως τα καταναλωτικά αγαθά, τις κατασκευές, την αυτοκινητοβιομηχανία, την ενέργεια, το νερό και το περιβάλλον και τα ηλεκτρονικά.Η SOLVAY Chemicals είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός ανθρακικού νατρίου, υπεροξείδιο του υδρογόνου και όξινου ανθρακικού νατρίου.Είναι επίσης παγκόσμιος ηγέτης σε ειδικευμένα προϊόντα όπως φθοριούχα χημικά.Η SOLVAY Plastics είναι είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός του κόσμου ειδικών πολυμερών και βινυλίων και έχει την ευρύτερη ποικιλία πλαστικών διαθέσιμη.Η SOLVAY Rhodia είναι παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη και παραγωγή ειδικών χημικών ουσιών και παρέχει προϊόντα προστιθέμενης αξίας και υψηλών επιδόσεων λύσεις σε διαφοροποιημένες αγορές, συμπεριλαμβανομένης της αυτοκινητοβιομηχανίας, των ηλεκτρονικών, γεύσεις και αρώματα, υγεία, προσωπική και κατ 'οίκον φροντίδα, τα καταναλωτικά και βιομηχανικά αγαθά.

 4. PRODUCTION COMPANY PLATFORMA (PLATFORMEKS LLC)

  Ρωσία

  Η παραγωγική εταιρεία Platforma πουλά πετροχημικά και εφοδιάζει σε χημικά προϊόντα τροφίμων και βιομηχανικής χρήσης καθώς και σε χημικά λιπάσματα από κορυφαίους παρασκευαστές στην Ρωσία, Κίνα και Ευρώπη. Η εταιρεία αναλαμβάνει τον εφοδιασμό πρώτων υλών και παράγωγα από οργανική και ανόργανη χημεία: βιομηχανικά χημικά (πλαστικοποιητές, θειώδες οξύ, αντιψυκτικό και πρώτες ύλες για την παραγωγή του, κ.λπ.), χημικά τροφίμων (βενζοϊκό νάτριο, διττανθρακικό νάτριο, κ.λπ.), βοηθήματα και λιπάσματα (θειικός χαλκός, καυστική σόδα κ.λπ.). Η παραγωγική εταιρεία Platforma παρέχει μια ευρεία γκάμα χημικών προϊόντων για εξαγωγή και εισαγωγή από το 2007. 'Όλα τα χημικά διαθέτουν πιστοποίηση ποιότητας και είναι συμβατά με τα διεθνή πρότυπα. Τα προϊόντα συσκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, σε βαρέλια, μεταλλικά δοχεία, σάκους, φορτηγά δεξαμενές, κυβικό IBC.Η παράδοση εισαγόμενων και εγχώριων χημικών πρώτων υλών που δεν αναφέρονται στους καταλόγους είναι δυνατή κατόπιν παραγγελίας για την παραγωγή τους στα εργοστάσια παραγωγής. Παρέχονται εκπτώσεις σε παραγγελίες χύδην.

 5. LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ

  Ρωσία

  Smolnefteorgsintez LLC είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Smolensk oblast που δραστηριοποιείται στις εξαγωγές προϊόντων πετρελαίου και χημικών προϊόντων. Παίζει έναν σημαντικό ρόλο στις αγορές των γειτονικών περιοχών σε σχέση με τα προϊόντα πετρελαίου. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων επιτρέπει την εξαγωγή τους. Εργαζόμαστε τόσο στην Ρωσική αγορά όσο στις γειτονικές και ξένες χώρες. Όλα τα προϊόντα φέρουν πιστοποίηση. Τα προϊόντα αποστέλλονται με σιδηροδρομικό, θαλάσσιο και οδικό μέσο. Ως εγγύηση παραλαβής των προϊόντων μας προσφέρουμε στους εταίρους μας δόσεις σε μορφή πιστωτικών επιστολών. Είναι δυνατή η μεταφορά εξόφλησης για αποστολές εξαγωγής με την υποστήριξη της ρωσικής εταιρείας κατά μεριδίων "Russian Agency for Export Credit and Investment Insurance".

 1. PAVONI & C. SPA

  Ιταλία

  Η επιχείρηση διανέμει κυρίως φυτικά φάρμακα (εκπροσωπεί εδώ και 39 χρόνια την ICI Προστασίας Φυτών στη Σικελία). Στις αρχές της δεκαετίας του '70, γίνεται ανώνυμη εταιρεία και δημιουργεί το πρώτο της εργοστάσιο, αρχίζοντας να παράγει ειδικά λιπάσματα. Στην Pavoni & C Spa χρωστούμε την εισαγωγή στη Σικελία λιπασμάτων, όπως το νιτρικό κάλιο, φωσφορική ουρία, νιτρικό μαγνήσιο και τη διανομή υδατοδιαλυτών λιπασμάτων NPK για υδρολίπανση και ψεκασμό φυλλώματος.

 2. KAPROS CHARALAMPOS AND PARTNERS CO

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας, στις 900 τμ εγκαταστάσεις της, παρέχει τα πάντα που χρειάζετε ο επαγγελματίας αγρότης αλλά και ο ερασιτέχνης. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα φυτοφαρμάκων, λιπασμάτων, σπόρων και γεωργικών μηχανημάτων και εργαλείων. Οι εξειδικευμενοι γεωπόνοι μας μπορούν να προσφέρουν συμβουλές και ολοκληρωμενες λύσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των καλλιεργειών σας. Επίσης είμαστε εισαγωγείς για όλη την Ελλάδα στα μηχανήματα συγκομιδής πατάτας και κρεμμυδιού από την Ιταλία.

 1. VERIM GÜBRE ANONIM ŞIRKETI

  Τουρκία

 2. POLYPLASTAMBALAJ

  Τουρκία

 3. OGSAS ORGANIK GÜBRE SAN. A.S.

  Τουρκία

 4. DERETIL AGRONUTRITIONAL

  Ισπανία

 5. AGROFEED TARIM GIDA INS LTD STI

  Τουρκία

 6. BEKATA EXPORT IMPORT LIMITED

  Τουρκία

 7. PARTNER PF

  Ουκρανία

 8. KÜKÜRT VE ÜRE 46

  Τουρκία

 1. PETCHEM SARL

  Ελβετία

 2. BIOGREEN AGRO

  Τουρκία

 3. MAX ITHALAT IHRACAT

  Τουρκία

 4. YEM-MIKS A.S

  Τουρκία

 5. DISTRIBUCIÓN DEL LEVANTE BIOVAL S.L.

  Ισπανία

 6. CARBOTECNIA

  Ισπανία

 7. ÇIMSAN

  Τουρκία

 8. RESOURCEGROUP

  Ουκρανία

 9. NAGRO AGRICULTURAL PRODUCTS

  Τουρκία

 10. FERTIEX

  Ισπανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λιπάσματα χημικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

593 επιχειρήσεις