• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λιπάσματα φυσικά

Αποτελέσματα για

Λιπάσματα φυσικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. REKYVA, AB

  Λιθουανία

  Η Rekyva, SC είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς τύρφης στις Βαλτικές χώρες. Με έδρα στην Λιθουανία, η εταιρεία παράγει φυσική τύρφη και επαγγελματικά υποστρώματα τύρφης για επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες καλλιεργητές. Είμαστε έτοιμοι να παράγουμε οποιοδήποτε μείγμα κατόπιν αίτησης. Η τύρφη της Rekyva AB είναι τύρφη τύπου high-moor Sphagnum, ιδανική για την σπορά μιας ευρείας ποικιλίας σπόρων καθώς και για την βλάστηση και καλλιέργεια φυτών. Τα κύρια μας προϊόντα: Φυσική λευκή/ καφέ/ μαύρη τύρφη, τύρφη με προσαρμοσμένο pH, λιπασμένη τύρφη, επαγγελματικά υποστρώματα. Συσκευασία : 20l, 45l, 70l, 250l, 300l, μεγάλα δεμάτια 3 ως 6 cmb. Διαιρέσεις: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Συνεχίζουμε να εκσυγχρονιστούμε, καινοτομούμε και να βελτιώνουμε τα μηχανήματα μας και είμαστε σε θέση, υιοθετώντας υψηλά διεθνή πρότυπα, να κατακτήσουμε ηγετική θέση μεταξύ των παραγωγών τύρφης και υποστρωμάτων στον κόσμο. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε ! Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 2. EDAGUM SM RUS LLC

  Ρωσία

  Η Edagum SM Rus LLC είναι μια εταιρεία παρασκευής οργανικών λιπασμάτων και πρόσθετων ουσιών για ζωοτροφές υπό το εμπορικό σήμα EDAGUM®, για το οποίο έχει επικυρωθεί η αποτελεσματικότητα και η υψηλή του ποιότητα μετά από έρευνα πάνω από 30 ρωσικών και ξένων ερευνητικών ινστιτούτων. Το λίπασμα EDAGUM®SM είναι ένας διεγέρτης ανάπτυξης φυσικών φυτών και βελτιωτικό εδάφους που παρασκευάζεται από οικολογικά φυτικά υλικά. Είναι ταυτόχρονα χουμική ουσία (40-50 g / l) και βιολίπασμα (15 είδη βακτηριδίων), γεγονός που εξασφαλίζει την υψηλή του αποτελεσματικότητα: μέχρι 50% αύξηση παραγωγικότητας, μέχρι 40% εξοικονόμηση σε ορυκτά λιπάσματα και ζιζανιοκτόνα. Η πρόσθετη ύλη ζωοτροφών EDAGUM®SM παρασκευάζεται από ένα μείγμα διαφόρων ειδών από φυσικές πρώτες ύλες για να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να μειώσουν την εμφάνιση νόσων στα γεωργικά ζώα, πουλερικά και στην ιχθυοκαλλιέργεια. Βελτιώνει την ποιότητα και τον οικολογικό χαρακτήρα του προϊόντος. Η τέλεια εναλλακτική λύση στα αντιβιοτικά.

 3. SENAPRO GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία πωλήσεων και μάρκετινγκ SeNaPro® GmbH είναι μια θυγατρική επιχείρηση της δραστηριοποιούμενης εδώ και περισσότερα από 150 χρόνια στον τομέα των φυσικών πετρωμάτων εταιρείας Carl Sebald Söhne KG. Η SeNaPro® έχει θέσει ως στόχο την επεξεργασία των πετρωμάτων που προέρχονται από την περιοχή Jura της Φραγκονίας με μέγιστη απόδοση σε υψηλής ποιότητας φυσικά λιπάσματα για τη διάθεσή τους στο γεωργικό και δασοκομικό τομέα σε άριστη σύνθεση. Η συστημική τεχνογνωσία και η συνεπής χρήση αποκλειστικά φυσικών στοιχείων παραγωγής αποτελούν την ουσιαστική βάση για την επιτυχημένη στρατηγική προϊόντων και στο μέλλον. Διαθέτουμε πιστοποίηση από τον Οργανισμό τεχνικών ελέγχων κατά το πρότυπο DIN ISO 9001: 2008. Οι βασικοί τομείς εξειδίκευσης της SeNaPro συνίστανται στην ευέλικτη και γρήγορη δυνατότητα προσαρμογής στις εξατομικευμένες επιθυμίες των πολυδιάστατων πελατών σας.

 4. TECHSEALAB

  Γαλλία

  Η TECHSEALAB, εταιρεία από την Βρετάνη, εξειδικεύεται στις φυτικές, θαλάσσιες και χερσαίες βιοτεχνολογίες. Η TECHSEALAB υλοποιεί τεχνολογίες που επιτρέπουν: - την επεξεργασία γνήσιων ενεργών ουσιών (από ιδιόκτητες τεχνολογίες) σε υγρή, στερεή μορφή ή σε μορφή κρέμας, από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες που προέρχονται από έναν εξαιρετικό τοπίο στην νότια άκρη της περιοχής του Finistère, - την σύνθεση τελικών προϊόντων που προορίζονται κυρίως στην αγορά της γεωργίας. Η TECHSEALAB προσφέρει φυσικές εναλλακτικές λύσεις αξιοποιώντας τις άλγες και τα φυτά. Οι φυσικές αυτές εναλλακτικές ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας σε όλο τον κόσμο, αποδεικνύοντας έτσι την βούληση μας για μια διεθνής ανάπτυξη. Τα προϊόντα TECHSEALAB προορίζονται για τις μεγάλες γεωργικές καλλιέργειες αλλά και για τους αμπελώνες, τα φυτώρια, την δενδροκομία, την φυτοκομία…

 5. FARMA EXPORT

  Ιταλία

  Η Farma Export, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Pietro Compierchio το 2013 και εδρεύει στη Via Manfredonia in Cerignola (FG), όπου παράγει, εμπορεύεται και διανέμει φυτοφάρμακα για χρήση στη γεωργία εδώ και χρόνια. Χάρη στη συνεχή έρευνα, η εταιρεία είναι σε θέση να εγγυηθεί την καλύτερη απόδοση παραγωγής και προϊόντα υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας μόνο βιολογικές ουσίες ικανές να ενισχύσουν κάθε τύπο καλλιέργειας και εδάφους.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. AGRIFLUIDE S.L.

  Ισπανία

  Η Agrifluide είναι μια εταιρεία αφιερωμένη στην παραγωγή και εμπορία υγρών λιπασμάτων, με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας. Η πολυετής εμπειρία μας στον χειρισμό υγρών λιπασμάτων, οι νέες εξελίξεις στη χημική μηχανική και η πιο προηγμένη τεχνολογία, μας κάνουν να συνεχίσουμε να είμαστε μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον αγροτικό τομέα. Τα προϊόντα Agrifluide έχουν ένα διαφοροποιητικό συστατικό που είναι το PHC, ένα σημαντικό διεγερτικό στη βλαστική ανάπτυξη του φυτού. Είναι μια οργανο-ορυκτική ένωση, αποκλειστική της Grupo Agrifluide, της οποίας το κύριο συστατικό είναι πολυυδροξυκαρβοξυλικά ή οργανικά οξέα (φουλβικά ή χουμικά οξέα, αντίστοιχα) χαμηλού μοριακού βάρους και άμεσης αγρονομικής δράσης. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων της ΠΦΥ ξεχωρίζουν τα εξής: • Ελαχιστοποιεί τις απώλειες θρεπτικών συστατικών. • Μεγιστοποιεί την απόδοση των λιπασμάτων • Αυξάνει την ικανότητα ανταλλαγής κατιόντων • Δυναμώνει το φυτό απέναντι στις αντιξοότητες Χάρη στα τέσσερα εργοστάσιά μας (στη Σεβίλλη και το Αλμπαθέτε), η Grupo Agrifluide καταφέρνει να διανέμει περισσότερους από 60.000 τόνους ετησίως. Όλα τα προϊόντα μας μπορούν να διανεμηθούν σε συσκευασίες των: • 1000 λίτρα • 20 λίτρα • 10 λίτρα • 5 λίτρα

 2. BIOCOMPIG BV

  Κάτω Χώρες

  Η BIOCOMPIG είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της συμβουλευτικής και της παροχής βιολογικών λιπασμάτων σε κόκκους στις αγορές της Ευρώπης και διεθνώς. Συμβουλεύουμε και εφοδιάζουμε τις καλλιέργειες για την γεωργία, την φυτοκομία, και τον βιολογικό τομέα αυτής της αγοράς. Τα λιπάσματα σε κόκκους, βιολογικής παραγωγής, παράγονται και παραδίδονται σύμφωνα με τις νόμιμες αξίες και πρότυπα, μπορούμε να παραδώσουμε ομοιογενή προϊόντα όλο το χρόνο, μέσα από BIGBAGS, προϊόντα σε σάκους [25 κιλών] ή σε χύμα μορφή [εμφύσηση/ανατροπή].

 3. FERM O FEED

  Κάτω Χώρες

 4. FALTER NATURPRODUKTE GMBH

  Γερμανία

 5. BENEFERT

  Κάτω Χώρες

 1. BTU-CENTER

  Ουκρανία

 2. BIOERA-MOSCOW, LLC

  Ρωσία

  Η BioEra παράγει και πουλά βιολογικά προϊόντα για την καλλιέργεια, συμπεριλαμβάνοντας εδαφοβελτιωτικά με γαιοσκώλικες- βιολιπαντικά, προϊόντα προστασίας φυτών βασισμένα σε μύκητες και βακτηρίδια, αγνά αμινοξέα, καθώς και βακτηριδιακά λιπαντικά και βελτιωτικά εδάφους. Η εταιρεία προμηθεύει τα προϊόντα της στην Ρωσική αγορά από το 2016 και έχει αναπτύσσει τις πωλήσεις της στις γειτονικές χώρες (Σερβία, Λευκορωσία, Γεωργία, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Κιργιστάν) από το 2022. Η εταιρεία διαπραγματεύεται ενεργά επίσης την εκκίνηση αποστολών σε Αφρικάνικες χώρες. Η εταιρεία παράγει και προμηθεύει: Επεξεργασίες σπόρων, -Φυλλική διατροφή, - Μείγματα για την βελτίωση και την συντήρηση της εδαφικής γονιμότητας (συμπ. αποκατάσταση εδάφους), - Γαιοσκώληκες για την επεξεργασία απορριμάτων και παραγωγή βιολογικού χούμου, - Εξοπλισμός για την παραγωγή εδαφοβελτιωτικών με γαιοσκώληκες και βιολογικού χούμου, - Βιολογικός χουμάς σε στερεή μορφή, Βακτηριδιακές συνθέσεις (βιολογικό μυκητοκτόνο, συνθέσεις για στερέωση αζώτου, φωσφόρου και καλίου). Η BioEra παρέχει μια γκάμα υπηρεσιών για τη προώθηση των γεωργικών αναπτύξεων προμηθεύοντας συνθέσεις ανώτατης ποιότητας. Οι ειδικοί της εταιρείας αναπτύσσουν προγράμματα εφαρμογής, επιβλέπουν τα αποτελέσματα και ελέγχουν όλες τις διαδικασίες εφαρμογής των συνθέσεων.

 1. MEGAGREEN HELLAS

  Ελλάδα

  Γερμανικό προϊόν που μειώνει το κόστος και αυξάνει την παραγωγή.Βασικό συστατικό στοιχείο του λιπασματος είναι ο ασβεστίτης, ένα ιζηματογενές πέτρωμα θαλάσσιας προέλευσης, που δημιουργείται από το αποστοίβαγμα φυκιών. Η σύσταση του ασβεστίτη περιλαμβάνει το ασβέστιο, το ανθρακικό μαγνήσιο, ίχνη πυριτίου, σιδήρου και άλλων στοιχείων. Είναι 100% φυσικής προέλευσης. Είναι ένα βιολογικό ορυκτό λίπασμα για Δένδρα, Αμπέλια, Ελιές, Πατάτα, Καρπουζι, Σιταρι, Εσπεριδοειδή, Άνθη, Οπωροφόρα, Κηπευτικα, Λαχανικά, Αρωματικά φυτά και πολλά αλλα! Δε μολύνει το φυσικό περιβάλλον, είναι μη τοξικό γι’ αυτό και κατάλληλο για τη βιολογική καλλιέργεια.

 2. EVOFERT

  Ελλάδα

  Η χρήση οργανικών λιπασμάτων γίνεται συνεχώς πιο συχνή καθώς η ανάγκη για καθαρά προϊόντα αυξάνει. Το 100% φυσικό & οργανικό λίπασμα που παρέχουμε αποτελεί την πιο κατάλληλη λύση για την ενίσχυση και τον εμπλουτισμό του εδάφους σε γλάστρες - ζαρντινιέρες, κηπευτικά, γραμμικές καλλιέργειες, δέντρα, μεγάλες καλλιέργειες κ.α. Το λίπασμά μας μπορεί να καλύψει τόσο τον ερασιτέχνη όσο και τον επαγγελματία.Το Cas-Grape είναι ένα 100% φυσικό & βιολογικό λίπασμα το οποίο παράγεται από την αερόβια κομποστοποίηση στεμφύλων. Χρησιμοποιείται για την αναζωογόνηση και τη διόρθωση προβληματικών εδαφών, ενεργοποιώντας τη γονιμότητα του εδάφους για μεγάλη διάρκεια χρόνου. Στα υγιή εδάφη βελτιώνει δραστικά την ανάπτυξη και τη μακροζωία των φυτών.To Cas-Grape είναι πλούσιο σε οργανικές ουσίες (70% - 80%) και έχει ελαφρώς όξυνο PH (PH ≃6, 7). Βοηθάει ενεργά τις φυτικές ουσίες που βρίσκονται κάτω από το φλοιό του φυτού που συμβάλλουν στην άμυνά του, στις απειλές από μολύνσεις και παθογόνους παράγοντες.

 3. ETS HUON

  Γαλλία

  ETS HUON : Παράγονται οργανικά λιπάσματα, λιπάσματα, εδαφοβελτιώσεις - γκάμες βιολογικές και συμβατικές. Τα οργανικά λιπάσματα Huon έχουν σχεδιαστεί με μεγάλο σεβασμό προς το περιβάλλον. Οι βάσεις των φουσκιών μας συμμορφώνονται με τις οδηγίες της βιολογικής καλλιέργειας. Η μέθοδος μας δημιουργίας κομπόστ (με αύξηση της θερμοκρασίας στους 70°C), καθώς και οι κοκκοποίηση εν ψυχρώ, μας εξασφαλίζει την υγειονομία των κομπόστ μας προστατεύοντας παράλληλα τη μικροβιακή ζωή.

 4. HAYAT TARIM

  Τουρκία

  Candem οργανικό λίπασμα, το λίπασμα που χρησιμοποιείται στον τομέα της γεωργίας, προσαρμοσμένες στις συνθήκες της σημερινή μορφή που πρέπει να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον.Kavuncugroup, το 2009, για την πώληση των οργανικών λιπασμάτων CandemΗ ζωή Tarım ιδρύθηκε και ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Ταρσό, Η ζωή της Γεωργίας είχε ληφθεί το 2011 σε αντιπροσωπεία Άδανα

 5. CHENGDU CHELATION BIOLOGY TECHNOLOGY CO.LTD

  Κίνα

 6. FIBRE VERTE SARL

  Γαλλία

 7. VERIM GÜBRE ANONIM ŞIRKETI

  Τουρκία

 8. VERMIS TARIM VE HAYVANCILIK. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

 1. HERMES AGRI-COMPANY LTD

  Ουκρανία

 2. VIA PORTIC AGRO.COM

  Ισπανία

 3. EFAKO AGRICULTURE

  Κάτω Χώρες

 4. SHANGHAI VITALYIELD BIOTECH CO., LTD.

  Κίνα

 5. J3C AGRI

  Γαλλία

 6. GÜRSOY TARIM GÜBRE ÜRETIMI

  Τουρκία

 7. ORGANIC TERRA

  Ουκρανία

 8. ENERGY INVESTMENT COMPANY

  Ουκρανία

 9. NATURAORGANICA SRL

  Ιταλία

 10. MNTP SOILS.

  Ουκρανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λιπάσματα φυσικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

673 επιχειρήσεις