• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λιπάσματα φυσικά

Αποτελέσματα για

Λιπάσματα φυσικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. REKYVA, AB

  Λιθουανία

  Verified by europages badge

  Η Rekyva, SC είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς τύρφης στις Βαλτικές χώρες. Με έδρα στην Λιθουανία, η εταιρεία παράγει φυσική τύρφη και επαγγελματικά υποστρώματα τύρφης για επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες καλλιεργητές. Είμαστε έτοιμοι να παράγουμε οποιοδήποτε μείγμα κατόπιν αίτησης. Η τύρφη της Rekyva AB είναι τύρφη τύπου high-moor Sphagnum, ιδανική για την σπορά μιας ευρείας ποικιλίας σπόρων καθώς και για την βλάστηση και καλλιέργεια φυτών. Τα κύρια μας προϊόντα: Φυσική λευκή/ καφέ/ μαύρη τύρφη, τύρφη με προσαρμοσμένο pH, λιπασμένη τύρφη, επαγγελματικά υποστρώματα. Συσκευασία : 20l, 45l, 70l, 250l, 300l, μεγάλα δεμάτια 3 ως 6 cmb. Διαιρέσεις: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Συνεχίζουμε να εκσυγχρονιστούμε, καινοτομούμε και να βελτιώνουμε τα μηχανήματα μας και είμαστε σε θέση, υιοθετώντας υψηλά διεθνή πρότυπα, να κατακτήσουμε ηγετική θέση μεταξύ των παραγωγών τύρφης και υποστρωμάτων στον κόσμο. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε ! Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 2. TECHSEALAB

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 3. SCANDINAVIAN CHEMICALS INTERNATIONAL AB

  Σουηδία

  Verified by europages badge

  Η Skandikem είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής εξειδικευμένων χημικών λύσεων για διάφορους κλάδους. Με δέσμευση για την καινοτομία και τη βιωσιμότητα, διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη σειρά υψηλής ποιότητας χημικών προϊόντων και υπηρεσιών προσαρμοσμένων για την κάλυψη των μοναδικών αναγκών των πελατών μας. Η εταιρεία μας στηρίζεται στα θεμέλια της εμπειρογνωμοσύνης, της αξιοπιστίας και της ικανοποίησης του πελάτη. Στην Skandikem κατανοούμε τη σημασία των χημικών προϊόντων ως κινητήρια δύναμη της προόδου πολλών τομέων. Η ποικίλη γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει τομείς όπως τα φαρμακευτικά προϊόντα, η προσωπική φροντίδα, η βιομηχανική παραγωγή, η γεωργία και πολλά άλλα. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων λύσεων που βελτιώνουν τις διαδικασίες τους, αυξάνουν την αποδοτικότητα και προάγουν την ανάπτυξη. Η καινοτομία είναι το κεντρικό στοιχείο της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Επενδύουμε σε έρευνα και ανάπτυξη αιχμής ώστε να εξακολουθήσουμε να είμαστε πρωτοπόροι στις εξελίξεις των χημικών προϊόντων. Διερευνώντας διαρκώς νέες ευκαιρίες και διευρύνοντας τα όρια, στοχεύουμε στην ανάπτυξη βιώσιμων και οικολογικών λύσεων που ευθυγραμμίζονται με τις εξελισσόμενες ανάγκες των κλάδων που εξυπηρετούμε. Η παγκόσμια παρουσία μας μάς επιτρέπει να εξυπηρετούμε πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Με ένα στιβαρό δίκτυο αλυσίδας εφοδιασμού και αποδοτικών καναλιών διανομής παρέχουμε τα προϊόντα μας με ταχύτητα και αξιοπιστία, ανεξάρτητα από τα γεωγραφικά σύνορα. Η Skandikem είναι υπερήφανη που συμβάλλει στην επιτυχία και στην ανάπτυξη των πελατών μας τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο.

 4. SENAPRO GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία πωλήσεων και μάρκετινγκ SeNaPro® GmbH είναι μια θυγατρική επιχείρηση της δραστηριοποιούμενης εδώ και περισσότερα από 150 χρόνια στον τομέα των φυσικών πετρωμάτων εταιρείας Carl Sebald Söhne KG. Η SeNaPro® έχει θέσει ως στόχο την επεξεργασία των πετρωμάτων που προέρχονται από την περιοχή Jura της Φραγκονίας με μέγιστη απόδοση σε υψηλής ποιότητας φυσικά λιπάσματα για τη διάθεσή τους στο γεωργικό και δασοκομικό τομέα σε άριστη σύνθεση. Η συστημική τεχνογνωσία και η συνεπής χρήση αποκλειστικά φυσικών στοιχείων παραγωγής αποτελούν την ουσιαστική βάση για την επιτυχημένη στρατηγική προϊόντων και στο μέλλον. Διαθέτουμε πιστοποίηση από τον Οργανισμό τεχνικών ελέγχων κατά το πρότυπο DIN ISO 9001: 2008. Οι βασικοί τομείς εξειδίκευσης της SeNaPro συνίστανται στην ευέλικτη και γρήγορη δυνατότητα προσαρμογής στις εξατομικευμένες επιθυμίες των πολυδιάστατων πελατών σας.

 5. SPN AGROBIO®

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η SPN AGROBIO® αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται λύσεις για πρώτες ύλες, πουρίνες, αφεψήματα, εκχυλίσματα, εκ των οποίων τα πιο γνωστά είναι η πουρίνη της τσουκνίδας (Urtica dioica) και σκευάσματα που χρησιμοποιούνται σε βιολογικές καλλιέργιες με βάση επιλεγμένα φυτά. Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που προορίζονται για την καλλιέργεια δημητριακών, για οπωροκηπευτικά, δενδροκομικά, λαχανικά, για την αμπελουργία, για γήπεδα γκολφ, χώρους πρασίνου, κήπους συλλογικοτήτων και ιδιωτών. Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε σχετικά με τα μηκυτοκτόνα, εντομοκτόνα και ακαρεοκτόνα μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ZOBERBAC AGROCOMPANY S.L.

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ZOBERBAC AGROCOMPANY S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπληρώματα διατροφής, Φυτά και λιπάσματα, Εκχυλίσματα τροφίμων, Λιπάσματα φυσικά, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Συμβουλές σε γεωργικά θέματα, βιολογικη γεωργια, αγροδιατροφικά, και οργανικό και βιολογικό λίπασμα. Έχει έδρα σε Sant Pere De Ribes, Ισπανία.

 2. TIME FOR LIME- GRANULATED LIME FERTILIZERS

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η Time for Lime είναι μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα της γεωργικής καινοτομίας, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές μεθόδους με τις βιώσιμες πρακτικές για να βελτιώσει την υγεία του εδάφους. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα προϊόντων, συμπ. ασβέστη, ανθρακικό ασβέστιο, και μια ποικιλία ειδικών λιπασμάτων, έχει σχεδιαστεί ώστε να ικανοποιεί τις ειδικές ανάγκες των καλλιεργητών δέντρων, των κηπουρών και για μεγαλύτερες γεωργικές επιχειρήσεις.Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην βιωσιμότητα, προσφέροντας ισχυρά και φυσικά λιπάσματα που βελτιώνουν την υγεία του εδάφους για τις επόμενες γενιές. Ειδικότερα τα λιπάσματα μας Black Chalk Fertilizer και Granulated Black Chalk, μαζί με τα Granulated Magnesium Lime & Magnesium Oxide, παρέχουν στοχοποιημένες λύσεις για την βελτίωση της εδαφικής δομής και καλύπτουν τις απώλειες θρεπτικών ουσιών, εξασφαλίζοντας την ανάπτυξη των φυτών. Με κίνητρο την δέσμευση μας για φυσικές λύσεις και περιβαλλοντολογική προστασία, τα προϊόντα της Time for Lime αποτελούν τον κορυφαίο αποτέλεσμα μια εκτενής έρευνας και ανάπτυξης. Στοχεύουμε να ενισχύουμε την γεωργική κοινότητα με αποτελεσματικά, οικολογικά εργαλεία, από την προετοιμασία του εδάφους ως την συγκομιδή.

 3. SERKIM KIMYA

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Serkim Kimya, με έδρα στην Bursa, στην Τουρκία, είναι ο πρώτος παραγωγός αμινοξέων ζωικής προέλευσης και φυσικών λιπασμάτων. Η αξίες μας: ποιότητα, ήθος και βιωσιμότητα.Οι αρχές ΧΑΛΑΛ καθορίζουν τους πόρους μας.Οι προσφορές μας συμπεριλαμβάνουν μια ποικιλόμορφη γκάμα φυσικών, οργανικών και χαλάλ αμινοξέων, κατάλληλα για διάφορες ανάγκες. Τα προϊόντα μας αριστεύουν στην γεωργία και χρησιμεύουν ως πρόσθετες ουσίες ζωοτροφής ανώτατης ποιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας !

 4. BIOCOMPIG BV

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η BIOCOMPIG είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της συμβουλευτικής και της παροχής βιολογικών λιπασμάτων σε κόκκους στις αγορές της Ευρώπης και διεθνώς. Συμβουλεύουμε και εφοδιάζουμε τις καλλιέργειες για την γεωργία, την φυτοκομία, και τον βιολογικό τομέα αυτής της αγοράς. Τα λιπάσματα σε κόκκους, βιολογικής παραγωγής, παράγονται και παραδίδονται σύμφωνα με τις νόμιμες αξίες και πρότυπα, μπορούμε να παραδώσουμε ομοιογενή προϊόντα όλο το χρόνο, μέσα από BIGBAGS, προϊόντα σε σάκους [25 κιλών] ή σε χύμα μορφή [εμφύσηση/ανατροπή].

 5. BENEFERT

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BENEFERT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα φυσικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υγρο λιπασμα, αμινοξεα, Φουλβικό οξύ, βιοδιεγερτες, Λιπάσματα για την αειφόρο ανάπτυξη, οργανικό και βιολογικό λίπασμα, βιοδιεγερτες - λιπασμα, προμηθειες βιολογικης γεωργιας, και Φυσικά προϊόντα για την βελτίωση των δαπέδων. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

 1. FKL FERTILIZERS

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FKL FERTILIZERS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα φυσικά, οργανικα λιπασματα, κομποστ, οικολογικα γεωργικα προϊοντα, Λιπάσματα φυσικά, και οργανικό και βιολογικό λίπασμα. Έχει έδρα σε Kallo, Βέλγιο.

 2. HERMES AGRI-COMPANY LTD

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HERMES AGRI-COMPANY LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωσκώληκες-λίπασμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Λιπάσματα φυσικά, Τύρφη και κοπριά, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Λιπάσματα φυσικά, οργανικα λιπασματα, υγρο λιπασμα, Λιπάσματα για καλλιέργεια δημητριακών, και Λιπάσματα για οπωροκαλλιεργητές. Έχει έδρα σε Znamianka, Ουκρανία.

 1. LA VAGUE ECO

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LA VAGUE ECO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα φυσικά, Αποξηραμένο αίμα, Λιπάσματα φυσικά, οργανικα λιπασματα, και πυριτικο αργιλιο. Έχει έδρα σε Trebedan, Γαλλία.

 2. BIOERA-MOSCOW, LLC

  Ρωσία

  Η BioEra παράγει και πουλά βιολογικά προϊόντα για την καλλιέργεια, συμπεριλαμβάνοντας εδαφοβελτιωτικά με γαιοσκώλικες- βιολιπαντικά, προϊόντα προστασίας φυτών βασισμένα σε μύκητες και βακτηρίδια, αγνά αμινοξέα, καθώς και βακτηριδιακά λιπαντικά και βελτιωτικά εδάφους. Η εταιρεία προμηθεύει τα προϊόντα της στην Ρωσική αγορά από το 2016 και έχει αναπτύσσει τις πωλήσεις της στις γειτονικές χώρες (Σερβία, Λευκορωσία, Γεωργία, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Κιργιστάν) από το 2022. Η εταιρεία διαπραγματεύεται ενεργά επίσης την εκκίνηση αποστολών σε Αφρικάνικες χώρες. Η εταιρεία παράγει και προμηθεύει: Επεξεργασίες σπόρων, -Φυλλική διατροφή, - Μείγματα για την βελτίωση και την συντήρηση της εδαφικής γονιμότητας (συμπ. αποκατάσταση εδάφους), - Γαιοσκώληκες για την επεξεργασία απορριμάτων και παραγωγή βιολογικού χούμου, - Εξοπλισμός για την παραγωγή εδαφοβελτιωτικών με γαιοσκώληκες και βιολογικού χούμου, - Βιολογικός χουμάς σε στερεή μορφή, Βακτηριδιακές συνθέσεις (βιολογικό μυκητοκτόνο, συνθέσεις για στερέωση αζώτου, φωσφόρου και καλίου). Η BioEra παρέχει μια γκάμα υπηρεσιών για τη προώθηση των γεωργικών αναπτύξεων προμηθεύοντας συνθέσεις ανώτατης ποιότητας. Οι ειδικοί της εταιρείας αναπτύσσουν προγράμματα εφαρμογής, επιβλέπουν τα αποτελέσματα και ελέγχουν όλες τις διαδικασίες εφαρμογής των συνθέσεων.

 3. AGRIFLUIDE S.L.

  Ισπανία

  Η Agrifluide είναι μια εταιρεία αφιερωμένη στην παραγωγή και εμπορία υγρών λιπασμάτων, με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας. Η πολυετής εμπειρία μας στον χειρισμό υγρών λιπασμάτων, οι νέες εξελίξεις στη χημική μηχανική και η πιο προηγμένη τεχνολογία, μας κάνουν να συνεχίσουμε να είμαστε μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον αγροτικό τομέα. Τα προϊόντα Agrifluide έχουν ένα διαφοροποιητικό συστατικό που είναι το PHC, ένα σημαντικό διεγερτικό στη βλαστική ανάπτυξη του φυτού. Είναι μια οργανο-ορυκτική ένωση, αποκλειστική της Grupo Agrifluide, της οποίας το κύριο συστατικό είναι πολυυδροξυκαρβοξυλικά ή οργανικά οξέα (φουλβικά ή χουμικά οξέα, αντίστοιχα) χαμηλού μοριακού βάρους και άμεσης αγρονομικής δράσης. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων της ΠΦΥ ξεχωρίζουν τα εξής: • Ελαχιστοποιεί τις απώλειες θρεπτικών συστατικών. • Μεγιστοποιεί την απόδοση των λιπασμάτων • Αυξάνει την ικανότητα ανταλλαγής κατιόντων • Δυναμώνει το φυτό απέναντι στις αντιξοότητες Χάρη στα τέσσερα εργοστάσιά μας (στη Σεβίλλη και το Αλμπαθέτε), η Grupo Agrifluide καταφέρνει να διανέμει περισσότερους από 60.000 τόνους ετησίως. Όλα τα προϊόντα μας μπορούν να διανεμηθούν σε συσκευασίες των: • 1000 λίτρα • 20 λίτρα • 10 λίτρα • 5 λίτρα

 4. EDAGUM SM RUS LLC

  Ρωσία

  Η Edagum SM Rus LLC είναι μια εταιρεία παρασκευής οργανικών λιπασμάτων και πρόσθετων ουσιών για ζωοτροφές υπό το εμπορικό σήμα EDAGUM®, για το οποίο έχει επικυρωθεί η αποτελεσματικότητα και η υψηλή του ποιότητα μετά από έρευνα πάνω από 30 ρωσικών και ξένων ερευνητικών ινστιτούτων. Το λίπασμα EDAGUM®SM είναι ένας διεγέρτης ανάπτυξης φυσικών φυτών και βελτιωτικό εδάφους που παρασκευάζεται από οικολογικά φυτικά υλικά. Είναι ταυτόχρονα χουμική ουσία (40-50 g / l) και βιολίπασμα (15 είδη βακτηριδίων), γεγονός που εξασφαλίζει την υψηλή του αποτελεσματικότητα: μέχρι 50% αύξηση παραγωγικότητας, μέχρι 40% εξοικονόμηση σε ορυκτά λιπάσματα και ζιζανιοκτόνα. Η πρόσθετη ύλη ζωοτροφών EDAGUM®SM παρασκευάζεται από ένα μείγμα διαφόρων ειδών από φυσικές πρώτες ύλες για να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να μειώσουν την εμφάνιση νόσων στα γεωργικά ζώα, πουλερικά και στην ιχθυοκαλλιέργεια. Βελτιώνει την ποιότητα και τον οικολογικό χαρακτήρα του προϊόντος. Η τέλεια εναλλακτική λύση στα αντιβιοτικά.

 5. MEGAGREEN HELLAS

  Ελλάδα

  Γερμανικό προϊόν που μειώνει το κόστος και αυξάνει την παραγωγή.Βασικό συστατικό στοιχείο του λιπασματος είναι ο ασβεστίτης, ένα ιζηματογενές πέτρωμα θαλάσσιας προέλευσης, που δημιουργείται από το αποστοίβαγμα φυκιών. Η σύσταση του ασβεστίτη περιλαμβάνει το ασβέστιο, το ανθρακικό μαγνήσιο, ίχνη πυριτίου, σιδήρου και άλλων στοιχείων. Είναι 100% φυσικής προέλευσης. Είναι ένα βιολογικό ορυκτό λίπασμα για Δένδρα, Αμπέλια, Ελιές, Πατάτα, Καρπουζι, Σιταρι, Εσπεριδοειδή, Άνθη, Οπωροφόρα, Κηπευτικα, Λαχανικά, Αρωματικά φυτά και πολλά αλλα! Δε μολύνει το φυσικό περιβάλλον, είναι μη τοξικό γι’ αυτό και κατάλληλο για τη βιολογική καλλιέργεια.

 6. EVOFERT

  Ελλάδα

  Η χρήση οργανικών λιπασμάτων γίνεται συνεχώς πιο συχνή καθώς η ανάγκη για καθαρά προϊόντα αυξάνει. Το 100% φυσικό & οργανικό λίπασμα που παρέχουμε αποτελεί την πιο κατάλληλη λύση για την ενίσχυση και τον εμπλουτισμό του εδάφους σε γλάστρες - ζαρντινιέρες, κηπευτικά, γραμμικές καλλιέργειες, δέντρα, μεγάλες καλλιέργειες κ.α. Το λίπασμά μας μπορεί να καλύψει τόσο τον ερασιτέχνη όσο και τον επαγγελματία.Το Cas-Grape είναι ένα 100% φυσικό & βιολογικό λίπασμα το οποίο παράγεται από την αερόβια κομποστοποίηση στεμφύλων. Χρησιμοποιείται για την αναζωογόνηση και τη διόρθωση προβληματικών εδαφών, ενεργοποιώντας τη γονιμότητα του εδάφους για μεγάλη διάρκεια χρόνου. Στα υγιή εδάφη βελτιώνει δραστικά την ανάπτυξη και τη μακροζωία των φυτών.To Cas-Grape είναι πλούσιο σε οργανικές ουσίες (70% - 80%) και έχει ελαφρώς όξυνο PH (PH ≃6, 7). Βοηθάει ενεργά τις φυτικές ουσίες που βρίσκονται κάτω από το φλοιό του φυτού που συμβάλλουν στην άμυνά του, στις απειλές από μολύνσεις και παθογόνους παράγοντες.

 7. ETS HUON

  Γαλλία

  ETS HUON : Παράγονται οργανικά λιπάσματα, λιπάσματα, εδαφοβελτιώσεις - γκάμες βιολογικές και συμβατικές. Τα οργανικά λιπάσματα Huon έχουν σχεδιαστεί με μεγάλο σεβασμό προς το περιβάλλον. Οι βάσεις των φουσκιών μας συμμορφώνονται με τις οδηγίες της βιολογικής καλλιέργειας. Η μέθοδος μας δημιουργίας κομπόστ (με αύξηση της θερμοκρασίας στους 70°C), καθώς και οι κοκκοποίηση εν ψυχρώ, μας εξασφαλίζει την υγειονομία των κομπόστ μας προστατεύοντας παράλληλα τη μικροβιακή ζωή.

 8. KAVUNCUGROUP

  Λευκορωσία

  Candem οργανικό λίπασμα, το λίπασμα που χρησιμοποιείται στον τομέα της γεωργίας, προσαρμοσμένες στις συνθήκες της σημερινή μορφή που πρέπει να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον.Kavuncugroup, το 2009, για την πώληση των οργανικών λιπασμάτων CandemΗ ζωή Tarım ιδρύθηκε και ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Ταρσό, Η ζωή της Γεωργίας είχε ληφθεί το 2011 σε αντιπροσωπεία Άδανα

 1. FIBRE VERTE SARL

  Γαλλία

  Η εταιρεία FIBRE VERTE SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διακοσμήσεις κήπων, Κήποι και πάρκα - γραφεία συμβούλων, Λιπάσματα φυσικά, Διακοσμήσεις κήπων, Κήποι και πάρκα - γραφεία συμβούλων, και Λιπάσματα φυσικά. Έχει έδρα σε Fabregues, Γαλλία.

 2. VERMIS TARIM VE HAYVANCILIK. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία VERMIS TARIM VE HAYVANCILIK. LTD. ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα φυσικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οργανικα λιπασματα. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 3. ENERGY INVESTMENT COMPANY

  Ουκρανία

  Η εταιρεία ENERGY INVESTMENT COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα φυσικά. Έχει έδρα σε Kiev, Ουκρανία.

 4. VERIM GÜBRE ANONIM ŞIRKETI

  Τουρκία

  Η εταιρεία VERIM GÜBRE ANONIM ŞIRKETI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα φυσικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χημικα λιπασματα, κομποστ, οργανικα λιπασματα, και ειδικά λιπάσματα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 5. FALTER NATURPRODUKTE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία FALTER NATURPRODUKTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα φυσικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λίπασμα, και βιολογικα λιπασματα. Έχει έδρα σε Pleiskirchen, Γερμανία.

 6. FERM O FEED

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία FERM O FEED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα φυσικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οργανικα λιπασματα, οργανικό και βιολογικό λίπασμα, υγρο λιπασμα, και αμινοξεα. Έχει έδρα σε Schijndel, Κάτω Χώρες.

 7. AGRO BULL PRODUCTS FOR NATURE, S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία AGRO BULL PRODUCTS FOR NATURE, S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα χημικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα φυσικά, Παραγωγή βιολογικών λιπασμάτων, Λιπάσματα φυσικά, βιοδιεγερτες - λιπασμα, και λιπασματα. Έχει έδρα σε Aielo De Malferti, Ισπανία.

 8. VIA PORTIC AGRO.COM

  Ισπανία

  Η εταιρεία VIA PORTIC AGRO.COM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωσκώληκες-λίπασμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα φυσικά, και Λιπάσματα φυσικά. Έχει έδρα σε Paterna, Ισπανία.

 9. GÜRSOY TARIM GÜBRE ÜRETIMI

  Τουρκία

  Η εταιρεία GÜRSOY TARIM GÜBRE ÜRETIMI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα φυσικά. Έχει έδρα σε Eskisehir, Τουρκία.

 10. EFAKO AGRICULTURE

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία EFAKO AGRICULTURE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα φυσικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χουμικοί βιολογικοί, ενεργοποιητές χώματος, και Χουμικό οξύ. Έχει έδρα σε S-Hertogenbosch, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λιπάσματα φυσικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

688 Επιχειρήσεις