• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λευκόχρυσος (πλατίνα)

Αποτελέσματα για

Λευκόχρυσος (πλατίνα) - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. EWG E. WAGENER GMBH

  Γερμανία

  Η EWG στο Heimsheim, στην καρδιά της Βάδης-Βυρτεμβέργης είναι ο δικός πιστοποιημένος κατά ISO κορυφαίος προμηθευτής, έμπορος και συνεργάτης. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: ράβδους, σωλήνες, βέργες, σύρματα, πρότυπα εξαρτήματα (όπως π. χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες), πλάκες, ελάσματα και μεμβράνες από διάφορα ειδικά μέταλλα, δύστηκτα μέταλλα και σπάνιες γαίες. Στον τομέα εξειδίκευσής μας περιλαμβάνονται πρότυπα εξαρτήματα – όπως π.χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες – ημιτελή προϊόντα πολύτιμων μετάλλων, καθώς και εξαρτήματα βάσεις σχεδίου από μολυβδαίνιο, ταντάλιο, βολφράμιο, τιτάνιο και τα κράματά τους (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Οι δυνατότητες επεξεργασίας των διαφόρων υλικών, ανάλογα με τις ιδιότητές τους, είναι πολλές και μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι εξής: πυράκτωση, ψυχρή εξέλαση, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, λείανση, διάβρωση, συγκόλληση, bonding (σκλήρυνση), αποσκωρίαση, σπειροτόμηση, διάτρηση, σήμανση και διάτρηση λέιζερ.

 2. TRADIUM GMBH

  Γερμανία

  Ως διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη επιχείρηση, η TRADIUM GmbH της Φρανκφούρτης δραστηριοποιείται από το 1999 με επιτυχία για πελάτες από τους τομείς της βιομηχανίας και του εμπορίου. Οι διεθνείς πελάτες μας προέρχονται από διάφορους κλάδους της βιομηχανίας που χρησιμοποιούν σπάνιες γαίες, τεχνολογικά και πολύτιμα μέταλλα. Σε αυτούς περιλαμβάνονται, π.χ., η ηλεκτρονική βιομηχανία, η αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς και η υαλουργία και η βιομηχανία κεραμικών υλικών. Και ιδιώτες επενδυτές αγοράζουν στρατηγικά μέταλλα ως επένδυση. Αποθηκεύουμε μεγάλες ποσότητες πρώτων υλών στην τελωνειακή αποθήκη του εταίρου μας METLOCK. Κατ' αυτόν τον τρόπο είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας με σύντομες προθεσμίες. Επειδή διατηρούμε απόθεμα πρώτων υλών διαφόρων προδιαγραφών, είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών μας. Αυτό ισχύει τόσο για τη χημική σύνθεση όσο και για τη μορφή παράδοσης διαφόρων πρώτων υλών. Και επενδυτές αποκομίζουν οφέλη από τις επαφές που διατηρούμε με τη βιομηχανία.

 3. C. HAFNER GMBH + CO. KG GOLD- UND SILBERSCHEIDEANSTALT

  Γερμανία

 4. STELLMET S.C.

  Πολωνία

  Έχουμε μια ισχυρή θέση στην αγορά εμπορίου σε παλιοσίδερα και σπάνια μέταλλα. Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις από την ΕΕ. Μας ενδιαφέρει να αγοράζουμε συντετηγμένο καρβίδια θραύσματα, υψηλής ταχύτητας χάλυβα (HSS), κασσίτερο, μολυβδαίνιο, κράματα σιδήρου, υψηλής ποιότητας ανθρακοχάλυβα, θραύσματα από ασήμι και πλατίνα απορρίμματα και θραύσματα από όλα τα μέταλλα με περιεκτικότητα σε W, Νί, Μο, Co, Nb, Pt, Sn, και Ag. Χάρη στο εκτεταμένο δίκτυο των επαφών μας είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές και αξιόπιστη αξιολόγηση υλικού.

 5. BEROLINA GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. 8853 S.P.A.

  Ιταλία

 2. JOHNSON MATTHEY BELGIUM

  Βέλγιο

 3. TORRESAN GIOIELLI S.R.L.

  Ιταλία

 4. AU79 S.P.A.

  Ιταλία

 5. LINGOTTO ( S.R.L. )

  Ιταλία

 1. LA BELLA S.R.L.

  Ιταλία

 2. TRE D S.P.A.

  Ιταλία

 1. TUUM S.R.L.

  Ιταλία

 2. MARZIALI PAOLO

  Ιταλία

 3. ALESSI DOMENICO S.P.A.

  Ιταλία

 4. A. M. PREZIOSI DI ALFIERI MARCO

  Ιταλία

 5. OPERA COLLECTION S.R.L.

  Ιταλία

 6. KARIZIA S.P.A.

  Ιταλία

 7. PHOENIX METALLI PREZIOSI S.R.L.

  Ιταλία

 8. GOLDETRURIA

  Ιταλία

 1. POSTIGLIONE GIOIELLI S.A.S.

  Ιταλία

 2. VOLPI DANILO S.R.L.

  Ιταλία

 3. TIBERINA PREZIOSI S.R.L.

  Ιταλία

 4. PIEROZZI FABRIZIO

  Ιταλία

 5. COSMO S.R.L.

  Ιταλία

 6. IL DELFINO S.R.L.

  Ιταλία

 7. TECNOTUBI S.R.L.

  Ιταλία

 8. VAL OR S.P.A.

  Ιταλία

 9. S.G. S.N.C. DI SUCCI MAURO E LUCA & BORRI YURI

  Ιταλία

 10. LA - RO PREZIOSI S.N.C. DI LALLETTI MAURO & C.

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λευκόχρυσος (πλατίνα) - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

385 επιχειρήσεις