• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λεπίδες κοπτικών μηχανημάτων

Αποτελέσματα για

Λεπίδες κοπτικών μηχανημάτων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. WINTERHOFF PICARD GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. TORGOVIY DOM ANTEY

  Ρωσία

 3. PRECISE POWER - UAB TSILA

  Λιθουανία

 4. RAINER MAY GMBH

  Γερμανία

 5. ALPHA MACHINE KNIFE CO. LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. KADUR

  Ισπανία

 2. MBM - MASSICOTS BEUVANT MOERMAN

  Γαλλία

 3. EUROLAME INDUSTRIE

  Γαλλία

 4. CUTTING UNITED GMBH

  Γερμανία

 5. ULLMER GMBH

  Γερμανία

 1. WELLERSHAUS MASCHINENMESSER GMBH

  Γερμανία

 2. CNC SLIJPSERVICE

  Κάτω Χώρες

 3. RICO

  Πορτογαλία

 4. HESS & SCHOFIELD AG

  Ελβετία

 5. IMABT GMBH & CO.KG

  Γερμανία

 6. BERGSTAHL MASCHINENMESSER INH. ULRICH WESTHOFF

  Γερμανία

 7. SCHILLER MASCHINENMESSER GMBH

  Γερμανία

 8. REMS SCANDINAVIA A/S

  Δανία

 9. WILHELM BILSTEIN KG SPEZIALFABRIK F. MASCHINENMESSER UND KOMPRESSORVENTILE

  Γερμανία

 10. FRAEFEL VAERKTOEJSFABRIK A/S

  Δανία

 1. C B BLADES S.N.C. DI LONGONI SILVIA & C.

  Ιταλία

 2. PRO-PRINT SP. Z O.O.

  Πολωνία

 3. KARL STURSBERG KG

  Γερμανία

 4. TALLERES CASABLANCA

  Ισπανία

  Στα εργαστήρια μας, κατασκευάζουμε διάφορα μηχανήματα που προορίζονται στον χειρισμό του χαρτιού και του χαρτονιού, η παραγωγή μας επικεντρώνεται στην κατασκευή διάφορων μεγεθών χειρωνακτικών μηχανημάτων κοπής με κινητή πλατίνα και κάθετη πίεση, ημιαυτόματοι κόπτες, κόπτες για δίσκοι από χαρτόνι, υδραυλικές λεπίδες και στοιχεία φόρτωσης και διακίνησης (πλατφόρμες και πύργοι φόρτωσης/ εκφόρτωσης). Τα μηχανήματά μας ικανοποιούν όλους τους κανόνες της ΕΟΚ σε σχέση με την ασφάλεια.

 5. AVOLA MASCHINENFABRIK A. VOLKENBORN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 180 χρόνια AVOLA – Μια παγκόσμια μάρκα. Η ποιότητα, η παράδοση και η καινοτομία είναι οι αξίες του κατασκευαστή μηχανημάτων AVOLA στο Hattingen (a. d. Ruhr). Ποια επιχειρηματική φιλοσοφία κρύβεται πίσω από αυτές τις αξίες της AVOLA; Η συνεχής μετεξέλιξη και οι προνοητικές ενέργειες με βάση τη συστηματική σκέψη περιγράφουν την κινητήρια δύναμή μας προς όφελος των πελατών μας. Αυτοί βρίσκονται σήμερα στη Γερμανία, στο γερμανόφωνο εξωτερικό και την υπόλοιπη Ευρώπη, στην Ασία, στη Νότια Αμερική και στην Αφρική έως την Ωκεανία σε ολόκληρο τον κόσμο. Αμέτρητα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και υποδείγματα χρησιμότητας σε τρεις διαφορετικούς αιώνες αποτελούν εντυπωσιακούς δείκτες για την ασταμάτητη καινοτομικότητα της AVOLA. Αφετηρία της επιχείρησης ήταν μηχανήματα για την κλωστοϋφαντουργία. Ακολούθησαν γεωργικά μηχανήματα και περίπου 100 χρόνια μετά την ίδρυση της εταιρείας κυκλοφόρησε στην αγορά το πρώτο δισκοπρίονο με ξύλινο πλαίσιο. Η σημερινή γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει περισσότερα από 30 πριόνια και εξυπηρετεί τρεις διαφορετικούς οικονομικούς κλάδους: την κατασκευή πολυώροφων και υπόγειων κατασκευών, τη βιομηχανία πυρίμαχων προϊόντων με πριόνια κοπής πέτρας και την ξυλουργική βιοτεχνία με πάγκους δισκοπρίονου. Μέχρι σήμερα έχουν πωληθεί εκατομμύρια πριονιών, παρελκομένων και ανταλλακτικών που έχουν αναδείξει το εμπορικό σήμα AVOLA σε αυτό που είναι σήμερα: ένας ισχυρός, εξειδικευμένος και αξιόπιστος συνεργάτης για τη βιοτεχνία και τη βιομηχανία.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 6. C.EL.ME. SRL

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Εδώ και πολλά έτη, η C.EL.ME. κατέχει ηγετική θέση στην αγορά στον τομέα των μηχανών για την εστίαση. Λειτουργεί με το σύστημα ποιότητας UNI ISO 9001. Η παραγωγή της επιχείρησης περιλαμβάνει μηχανές κοπής σε φέτες ηλεκτρικές, με βαρύτητα και κατακόρυφες, για κρέατα, σαλάμια, τυριά και ψωμιά, από ανοδιωμένο αλουμίνιο και από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτόματες και με γρανάζια, μηχανές αλέσματος και τρίφτες για αλλαντοπωλεία και κρεοπωλεία, κόφτες κοπής αμυγδάλων για ζαχαροπλαστεία και γαστρονομικά εστιατόρια, κοπτήρες λαχανικών, μηχανές κοπής μοτσαρέλας και λάχανου, για ξενοδοχεία, εστιατόρια και καντίνες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 7. ESTI SRL

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Κατασκευάζονται ανταλλακτικά για χωματουργικά μηχανήματα και τεμάχια μορφοποιημένα εν θερμώ, με τη βοήθεια ειδικών χαλύβων υψηλής ποιότητας. Η ποιότητα των πρώτων υλών και της συνεχούς επιτήρησης σε κάθε φάση της παραγωγής είναι τα ατού της επιχείρησης. Οι συνεχείς επενδύσεις στην τεχνολογία και η προετοιμασία τεχνικό προσωπικό παρέχουν στην ESTI την απαραίτητη εμπειρογνωμοσύνη για να εξασφαλίσει μια επαγγελματική παραγωγή με ασφάλεια.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 8. TRANSFORM COURTEIX

  Γαλλία

 9. EBERLE FRANCE

  Γαλλία

 10. GP-MO LAMES DE CISAILLES GUILLOTINE

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λεπίδες κοπτικών μηχανημάτων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

30 επιχειρήσεις