• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης

Αποτελέσματα για

Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. RIGHI INOX

  Ιταλία

  Η Εταιρεία Righi ειδικεύεται στην υλοποίηση βάσει σχεδίου βιομηχανικών λεπίδων για αυτόματα μηχανήματα, και ειδικότερα σε κυκλικές λεπίδες, ίσιες ή οδοντωτές και χαρτοκοπτικής. Λεπίδες για τη βιομηχανια τροφιμων, κονσερβοποιιασ κρεάτων και συσκευασίας. Λεπίδες και διατρητήρες ίσιοι ή οδοντωτοί για μηχανήματα συσκευασίας. Λεπίδες για την βιομηχανία μηχανικής, βιομηχανία άλεσης, βιομηχανία καουτσούκ, πλαστικού και συσκευασίας, μηχανική κατεργασίας λαμαρίνας, κοπής απορριμάτων.

 2. ITALSTAMPI

  Ιταλία

  Η Italstampi δραστηριοποιείται από το 1981 στον σχεδιασμό και την κατασκευή καλουπιών, στη χύτευση πλαστικών υλών και στη σφυρηλασία μικρών μεταλλικών εξαρτημάτων. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας καταλαμβάνουν έκταση 9.000 τ.μ., εκ των οποίων τα 5.000 τ.μ. αφορούν κλειστούς χώρους. Η βαθιά γνώση, ο επαγγελματισμός, η αυτοματοποίηση της παραγωγής και η ταχύτητα απόκρισης στις απαιτήσεις των πελατών είναι τα συστατικά της επιτυχίας που επέτρεψαν στην επιχείρηση να επιτύχει, με την πάροδο του χρόνου, σταθερή ανάπτυξη.

 3. MONGIN

  Γαλλία

 4. OPTIMA PRECISE

  Τσεχία

 5. POVELATO

  Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. COLTEX DI BRUSCAGIN CARLA

  Ιταλία

 2. PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO

  Ιταλία

 3. G. PINT VERPACKUNGSMASCHINEN

  Αυστρία

 4. 3D MACCHINE INDUSTRIALI

  Ιταλία

 5. HEIKO KAPPEY SATTLEREIBEDARF + LEDERHANDEL

  Γερμανία

 1. PRO COUPE INDUSTRIES

  Γαλλία

 2. HOFFMANN GMBH & CO FAUNA-BERUFSMESSER

  Γερμανία

 1. KRUMAR KNIVES & BLADES

  Κροατία

  Η Krumar Knives & Blades Co. είναι κατασκευαστής βιομηχανικών λεπίδων και μαχαιριών από την Κροατία. Τα προϊόντα μας είναι μηχανικώς εξατομικευμένα για κάθε ειδική εφαρμογή ; Μαχαίρια για χαρτί, χαρτόνι, πλαστικό, καπνό, υφάσματα, ξύλο, μέταλλο & άλλα υλικά για κοπή. Ανώτερη ποιότητα χάλυβα σε διάφορες ποιότητες. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε μαχαίρια, λεπίδες και άλλα προϊόντα εργαλείων και υπηρεσιών ανώτατης ποιότητας στους αγοραστές μας σε σύντομο χρονικό διάστημα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 2. INSTRUMENT I KOMPLEKTUYUSCHIE (LLC)

  Ρωσία

  Η εταιρεία LLC ιδρύθηκε το 2010 και μετατράπηκε με τα χρόνια ως ηγετική επιχείρηση στον τομέα της στην Ρωσία. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην παραγωγή κυκλικών λεπίδων βιομηχανικής χρήσης χωρίς σκόνη και σε λεπίδες δισκοπρίονων για τον πετροβάμβακα διαφόρων ειδών και πυκνότητας. Προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ευρεία επιλογή κυκλικών μαχαιριών και πριονιών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την κοπή του πετροβάμβακα, υαλοβάμβακα και άλλα μονωτικά υλικά. Η κοπή των μονωτικών υλικών είναι μια σύνθετη εργασία που απαιτεί πριόνια και λεπίδες ανώτατης ποιότητας. Προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και εργαζόμαστε συνεχώς ώστε να τα βελτιώσουμε. Έχουμε φροντίσει να συνδυάσουμε τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και παραδόσεις της ρωσικής βιομηχανίας. 'Όλα τα μαχαίρια και λεπίδες για πριόνια για την κοπή του πετροβάμβακα μπορούν να κατασκευαστούν με οποιαδήποτε διάμετρος και σε μέγεθος έως 1000 χιλ. κατόπιν αίτησης του πελάτη, με ή χωρίς εσοχές ψύξης. Τα πριόνια και οι λεπίδες που προσφέρουμε διαθέτουν οδοντώσεις καρβιδίου και σκληρυμένες λεπίδες.

 3. TECNOLAME SAS

  Ιταλία

  Η Tecnolame ιδρύθηκε το 1987 από τη μεγάλη εμπειρία του Alessandro Miglioranzi, που έχει πάθος στον τομέα. Ασχολούμαστε με το ακόνισμα λάμας για τις βιομηχανίες και επιχειρήσεις στη Βενετία και σε ολόκληρη την Ιταλία, όπως τυπογραφεία, εργαστήρια βιβλιοδεσίας και πολλά άλλα. Προσφέρουμε υπηρεσία ποιότητας, ακριβές και γρήγορο ακόνισμα λάμας για τις γραφικές τέχνες, βιομηχανικά μηχανήματα και την επεξεργασία ξύλου.

 4. TRO - CUTTING TOOLS, D.O.O. EXPERTS FOR PRODUCTION OF INDUSTRIAL KNIVES

  Σλοβενία

  Η TRO-rezalna orodja, d.o.o. είναι μια σύγχρονη εταιρεία που προσφέρει ευρεία γκάμα βιομηχανικών εργαλείων κοπής. Πωλούμε τα προϊόντα μας σε 55 χώρες παγκοσμίως. Χάρη στα σχεδόν 100 χρόνια παράδοσης TRO και πείρας στους χάλυβες υψηλής ποιότητας, έχουμε γίνει σημαντικός κατασκευαστής μαχαιριών και λεπίδων. Πολλοί παραγωγοί βιομηχανικών εξοπλισμών για πλαστικά, καουτσούκ και φύλλα, καθώς και για τη βιομηχανία των μετάλλων συγκαταλέγονται μεταξύ των πελατών μας.

 5. GP-MO CISAILLES & PLIEUSES SAV MAINTENANCE

  Γαλλία

 6. SOLLEX AB

  Σουηδία

 7. AFS BICAK VE KALIP SANAYI DIS TICARET LIMITED SIRKETI

  Τουρκία

 8. BR TEC BÜHLER AG

  Ελβετία

 1. ALFRED GIESSER MESSERFABRIK GMBH

  Γερμανία

 2. J.P. HILGENBERG GMBH

  Γερμανία

 3. MG (MATERIEL GRAPHIQUE)

  Γαλλία

 4. CUCHILLAS CASTILLO

  Ισπανία

 5. CALEYRON INDUSTRIES

  Γαλλία

 6. INCOR

  Ιταλία

 7. OPALE FOURNITURES OUTILS COUPANTS INDUSTRIELS

  Γαλλία

 8. WOLF CUTTING TOOLS MANUFACTURING INDUSTRY AND TRADE LIMITED COMPANY

  Τουρκία

 9. G. & A.

  Ιταλία

 10. SARFI GEZA EV. - CLARFLEX

  Ουγγαρία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.247 επιχειρήσεις