Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λεπίδες εργαλειομηχανών

Αποτελέσματα για

Λεπίδες εργαλειομηχανών - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CETEC SYSTEMS SONDERMASCHINEN- VERTRIEBS GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Ο δρόμος για την αποκατάσταση συνδέσεων. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ: Υλοποιούμε εξελιγμένες εφαρμογές στους τομείς της τεχνολογίας καλωδίων και παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων με προσαρμοσμένες λύσεις για τη μακροπρόθεσμη μείωσης του κόστους σας. Συντονίζουμε όλα τα στάδια του έργου για την επίτευξη του στόχου του έργου σας. ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ: Για την εξασφάλιση της μέγιστης απόδοσης της δικής σας γραμμής παραγωγής αναλύουμε την ποιότητα των διαδικασιών σας. Σάς ενημερώνουμε σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τις διαδικασίες σας και σάς υποστηρίζουμε σε όλα τα στάδια της υλοποίησης. ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ: Εξερευνούμε για λογαριασμό σας τον κυκεώνα των πιθανών εφαρμογών και σάς παρέχουμε λύσεις για τη δική σας συγκεκριμένη περίπτωση εφαρμογής. Έτσι σάς διευκολύνουμε στη λήψη αποφάσεων για την αποφυγή μεγάλου κόστους επένδυσης. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ: Σάς ενημερώνουμε σχετικά με νέες μεθόδους επεξεργασίας προκειμένου τα προϊόντα σας να εξακολουθήσουν να είναι ελκυστικά για τους πελάτες σας. Καταρτίζουμε τους συνεργάτες σας για να τους προετοιμάσουμε για τη χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών.

 2. MERCEL, CUTTING KNIVES S.R.O.

  Τσεχία

  Verified by europages badge

  Η MERCEL, cutting knives s.r.o. είναι μια Τσεχική εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή, στην προμήθεια, στο τρόχισμα και στο σέρβις βιομηχανικών μαχαιριών. Από το 2006, παράγουμε ένα ευρύ φάσμα μαχαιριών κοπής και διάτρησης για κλάδους, όπως η εκτύπωση, τα τρόφιμα, η συσκευασία, η παραγωγή ελαστικών, η παραγωγή επίπλων, η κοπή μεταλλικών ελασμάτων και η επεξεργασία καπνού. Η μονάδα παραγωγής μας βρίσκεται στο Třebechovice pod Orebem της Τσεχικής Δημοκρατίας και χρησιμοποιούμε αποκλειστικά υψηλής ποιότητας ευρωπαϊκά υλικά για την παραγωγή των μαχαιριών. Διαθέτουμε προσαρμοσμένη παραγωγή με βάση τις ανάγκες του πελάτη και παρέχουμε υπηρεσίες τροχίσματος για βιομηχανικά μαχαίρια. Με την τεχνογνωσία μας στην κοπή διαφόρων υλικών παρέχουμε επίσης υπηρεσίες υποστήριξης και βοηθητικό εξοπλισμό, όπως βάσεις μαχαιριών, βέργες κοπής και τρυπάνια. Επιπλέον των μαχαιριών, η MERCEL διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα βοηθητικού εξοπλισμού για μαχαίρια, συμπεριλαμβανομένων βάσεων μαχαιριών, πλαστικών βεργών κοπής και τρυπανιών για χαρτί. Επιπλέον, η MERCEL δραστηριοποιείται στην πώληση μεταχειρισμένων μηχανημάτων για τη χαρτοβιομηχανία που περιλαμβάνουν ψαλίδια κοπής, εκτυπωτικές μηχανές και άλλο εξοπλισμό επεξεργασίας. Ένας κατάλογος των διαθέσιμων μηχανημάτων επεξεργασίας χάρτου παρέχεται στην ιστοσελίδα μας. Η MERCEL είναι υπερήφανη για τη χρήση των πλέον σύγχρονων μηχανημάτων CNC και NC που διασφαλίζουν την ποιότητα και την ακρίβεια στην παραγωγή μαχαιριών. Εξυπηρετούμε πελάτες σε ολόκληρη την Ευρώπη και είμαστε γνωστοί για τη δέσμευσή μας για υψηλής ποιότητας υλικά και σύγχρονες τεχνολογίες.

 3. RIGHI INOX

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Εταιρεία Righi ειδικεύεται στην υλοποίηση βάσει σχεδίου βιομηχανικών λεπίδων για αυτόματα μηχανήματα, και ειδικότερα σε κυκλικές λεπίδες, ίσιες ή οδοντωτές και χαρτοκοπτικής. Λεπίδες για τη βιομηχανια τροφιμων, κονσερβοποιιασ κρεάτων και συσκευασίας. Λεπίδες και διατρητήρες ίσιοι ή οδοντωτοί για μηχανήματα συσκευασίας. Λεπίδες για την βιομηχανία μηχανικής, βιομηχανία άλεσης, βιομηχανία καουτσούκ, πλαστικού και συσκευασίας, μηχανική κατεργασίας λαμαρίνας, κοπής απορριμάτων.

 4. ORTA TESTERE

  Τουρκία

  Η εταιρεία ORTA TESTERE, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες εργαλειομηχανών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοπη, πριονοκορδελες, μαχαιροκορδελες διαχωρισμου, και κοπή αφρού. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 5. GP-MO CISAILLES & PLIEUSES SAV MAINTENANCE

  Γαλλία

  Η εταιρεία GP-MO CISAILLES & PLIEUSES SAV MAINTENANCE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανική συντήρηση, Επιδιορθώσεις βιομηχανικών εξοπλισμών, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Λεπίδες εργαλειομηχανών, Βιομηχανική συντήρηση, Επιδιορθώσεις βιομηχανικών εξοπλισμών, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, και Λεπίδες εργαλειομηχανών. Έχει έδρα σε Barr, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CAJHEN CUTTING TOOLS D.O.O.

  Σλοβενία

  Η εταιρεία CAJHEN CUTTING TOOLS D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες εργαλειομηχανών. Έχει έδρα σε Lasko, Σλοβενία.

 2. GP-MO LAMES DE CISAILLES GUILLOTINE

  Γαλλία

  Η εταιρεία GP-MO LAMES DE CISAILLES GUILLOTINE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες εργαλειομηχανών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υδραυλικα κοπτικα τυπου γκιλοτινας, και Διάτμηση. Έχει έδρα σε Barr, Γαλλία.

 3. INTERNATIONAL SAWS SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία INTERNATIONAL SAWS SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες εργαλειομηχανών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμποριο εργαλειων για μηχανηματα κατεργασιας ξυλου. Έχει έδρα σε Roseto Degli Abruzzi, Ιταλία.

 4. CUTWELL INTERNATIONAL

  Ινδία

  Η εταιρεία CUTWELL INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες εργαλειομηχανών. Έχει έδρα σε Hyderabad, Ινδία.

 5. HIGH SPEED & CARBIDE (HSC) MACHINE KNIVES

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία HIGH SPEED & CARBIDE (HSC) MACHINE KNIVES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες εργαλειομηχανών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, και Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Sheffield, Ηνωμένο Βασίλειο.

 1. ALPHA MACHINE KNIFE

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία ALPHA MACHINE KNIFE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Λεπίδες εργαλειομηχανών, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Λεπίδες εργαλειομηχανών, μορφοποιημενες λαμες, και λαμες. Έχει έδρα σε Rotherham, Ηνωμένο Βασίλειο.

 2. PRINZ BLADES GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία PRINZ BLADES GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες εργαλειομηχανών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αξεσουαρ, ανταλλακτικα και εξαρτηματα για βιομηχανικους εξοπλισμους και εγκαταστασεις, και λεπιδες για εκσκαφεις. Έχει έδρα σε Mayen, Γερμανία.

 1. TOOLING

  Ιταλία

  Η εταιρεία TOOLING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες εργαλειομηχανών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διατρηση μεταλλων. Έχει έδρα σε Kardaun, Ιταλία.

 2. ENTREPRISE GAUVRY SARL

  Γαλλία

  Η εταιρεία ENTREPRISE GAUVRY SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά μηχανήματα και εξαρτήματα, Λεπίδες εργαλειομηχανών, οξυγονοκοπή, Γεωργικά μηχανήματα και εξαρτήματα, και Λεπίδες εργαλειομηχανών. Έχει έδρα σε Vezin-Le-Coquet, Γαλλία.

 3. POLIMATEK SANAYI VE TICARET

  Τουρκία

  Η εταιρεία POLIMATEK SANAYI VE TICARET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες εργαλειομηχανών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αδαμαντοφορα εργαλεια για κοσμηματοποιια και χρυσοχοϊα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 4. CUTMAN SP Z O. O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία CUTMAN SP Z O. O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες εργαλειομηχανών, Λεπίδες εργαλειομηχανών, λεπιδες βιομηχανικης χρησης για επεξεργασια χαρτιου, και τροχιστες για μηχανες αφαιρεσης γρεζιων. Έχει έδρα σε Łódź, Πολωνία.

 5. HIEKE SONDERWERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία HIEKE SONDERWERKZEUGE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες εργαλειομηχανών. Έχει έδρα σε Buchen, Γερμανία.

 6. JACO TOOLING

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία JACO TOOLING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Κυκλικές λεπίδες, Λεπίδες εργαλειομηχανών, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Κυκλικές λεπίδες, Λεπίδες εργαλειομηχανών, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Sheffield, Ηνωμένο Βασίλειο.

 7. PONOT SAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία PONOT SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες εργαλειομηχανών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευή βιομηχανικών λεπίδων, λεπιδες κοπης, και οδοντωτες λεπιδες. Έχει έδρα σε Yssingeaux, Γαλλία.

 8. INDUSTRIAL CARBIDE CAPPUYNS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία INDUSTRIAL CARBIDE CAPPUYNS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες εργαλειομηχανών. Έχει έδρα σε Tremelo, Βέλγιο.

 1. MASNADA DIAMANT INDUSTRIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία MASNADA DIAMANT INDUSTRIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αδαμαντοφόρα εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικοί αδάμαντες, Λεπίδες εργαλειομηχανών, Βιομηχανικοί αδάμαντες, Λεπίδες εργαλειομηχανών, και φρεζες. Έχει έδρα σε Besançon, Γαλλία.

 2. TIBEM

  Γαλλία

  Η εταιρεία TIBEM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες εργαλειομηχανών, ακόνισμα, Λεπίδες εργαλειομηχανών, και εκ νεου ακονισμα λαμων απο widia. Έχει έδρα σε Riom, Γαλλία.

 3. AFFUT 82

  Γαλλία

  Η εταιρεία AFFUT 82, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες εργαλειομηχανών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα διεύρυνσης οπών (Αλεζουάρ), Μηχανήματα διεύρυνσης οπών (Αλεζουάρ), και ακονισμα φρεζων. Έχει έδρα σε Canals, Γαλλία.

 4. PARMA STAMP S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία PARMA STAMP S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες εργαλειομηχανών, Λεπίδες για πριόνια και αλυσοπρίονα, Σιδηροτεχνία - καλούπωμα και σφυρηλάτηση, Εργαλεία χειρός ακριβείας μη μηχανοκίνητα, Λεπίδες εργαλειομηχανών, Λεπίδες για πριόνια και αλυσοπρίονα, Σιδηροτεχνία - καλούπωμα και σφυρηλάτηση, και Εργαλεία χειρός ακριβείας μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Noceto, Ιταλία.

 5. TECHNOLOGY BLADE

  Τουρκία

  Η εταιρεία TECHNOLOGY BLADE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες εργαλειομηχανών, βιομηχανικές λάμες, Λεπίδες εργαλειομηχανών, λεπίδες για τη βιομηχανία του κρέατος, και λεπίδες για κονσερβοποιίες. Έχει έδρα σε Sakarya, Τουρκία.

 6. CHANGZHOU KIMDA CUTTING TOOLS CO., LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία CHANGZHOU KIMDA CUTTING TOOLS CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες για πριόνια και αλυσοπρίονα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες εργαλειομηχανών, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Κυκλικές λεπίδες, Εργαλειομηχανές κοπής - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Λεπίδες εργαλειομηχανών, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Κυκλικές λεπίδες, και Εργαλειομηχανές κοπής - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Changzhou, Κίνα.

 7. BREIDENBACH MASCHINENMESSER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BREIDENBACH MASCHINENMESSER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Λεπίδες εργαλειομηχανών, Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, και Λεπίδες εργαλειομηχανών. Έχει έδρα σε Hückeswagen, Γερμανία.

 8. JINYOUNG TBX CO., LTD.

  Νότια Κορέα

  Η εταιρεία JINYOUNG TBX CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες εργαλειομηχανών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ροτορες, στροβιλοι, Λεπίδες εργαλείων ισχύος, και βιομηχανικές λάμες. Έχει έδρα σε KYUNGNAM, Νότια Κορέα.

 9. PR-TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία PR-TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Λεπίδες εργαλειομηχανών, Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, και Λεπίδες εργαλειομηχανών. Έχει έδρα σε Wertheim, Γερμανία.

 10. EKINOKS URETIM TEKNOLOJILERI A.S.

  Τουρκία

  Η εταιρεία EKINOKS URETIM TEKNOLOJILERI A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες εργαλειομηχανών. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λεπίδες εργαλειομηχανών - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

125 Επιχειρήσεις