• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λεπίδες για πριόνια και αλυσοπρίονα

Αποτελέσματα για

Λεπίδες για πριόνια και αλυσοπρίονα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ROBERT RÖNTGEN GMBH & CO. KG.

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η ROBERT RÖNTGEN GmbH & Co. KG είναι ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές πριονοκορδελών και πριονολαμών για την επεξεργασία μετάλλων με αφαίρεση υλικού. Βάση της επιτυχίας μας αποτελεί η υψηλή ποιότητα των πριονοκορδελών μετάλλου, καθώς και η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για εργασίες πριονίσματος από το βασικό υλικό έως του υπερκράμα. Οι πριονοκορδέλες μετάλλου της RÖNTGEN συνεπάγονται οικονομική και αξιόπιστη εργασία με τα δικά σας μηχανήματα πριονοκορδέλας. Με άνω των 100 ετών εμπειρία στην παραγωγή πριονοκορδελών μετάλλου και την υποδειγματική ποιότητα RÖNTGEN «Made in Germany», η RÖNTGEN θέτει παγκοσμίως πρότυπα όσον αφορά στην ταχύτητα και στο κόστος ανά τομή. Από την ίδρυσή της το 1899 στο Remscheid μέχρι σήμερα, το εντατικό αναπτυξιακό έργο μας επικεντρώνεται σε σταθερές και συνεχείς βελτιώσεις και καινοτομίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. I.T.E.C. GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η I.T.E.C. είναι μια σύγχρονη και καινοτομική επιχείρηση στον τομέα της τεχνολογίας πριονίσματος. Ο κύριος τομέας εξειδίκευσης είναι ο τομέας των εξοπλισμένων με σκληρό μέταλλο πριονολαμών TCT, πριονολαμών TH, βιομηχανικών κυκλικών πριονολαμών άλεσης, λεπίδων διάτμησης ειδικής σκλήρυνσης για μέταλλα και μη σιδηρούχα μέταλλα. Το κατατεθέν εμπορικό σήμα DRY TECH των εξοπλισμένων με σκληρό μέταλλο πριονολαμών HM ταχείας ακινητοποίησης διακρίνεται εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια ως ξηρή τεχνική πριονίσματος σωλήνων και προφίλ που προστατεύει το περιβάλλον. Η I.T.E.C. διαθέτει με ειδικά προσαρμοσμένες πριονολάμες βέλτιστες λύσεις για τους πελάτες της στους τομείς της παραγωγής προφίλ, των χαλύβδινων κατασκευών, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της επιπλοποιίας και της ηλεκτρικής βιομηχανίας. Με τις νέες πριονολάμες TCT-LBS High Tensile με ελάχιστη διαβάθμιση δοντιών 4, 5 mm για το πριόνισμα σωλήνων και προφίλ λεπτού τοιχώματος, με αντοχή στον εφελκυσμό άνω των 1.000 N/mm² ακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας υλικών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. INSTRUMENT I KOMPLEKTUYUSCHIE (LLC)

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρεία LLC ιδρύθηκε το 2010 και μετατράπηκε με τα χρόνια ως ηγετική επιχείρηση στον τομέα της στην Ρωσία. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην παραγωγή κυκλικών λεπίδων βιομηχανικής χρήσης χωρίς σκόνη και σε λεπίδες δισκοπρίονων για τον πετροβάμβακα διαφόρων ειδών και πυκνότητας. Προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ευρεία επιλογή κυκλικών μαχαιριών και πριονιών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την κοπή του πετροβάμβακα, υαλοβάμβακα και άλλα μονωτικά υλικά. Η κοπή των μονωτικών υλικών είναι μια σύνθετη εργασία που απαιτεί πριόνια και λεπίδες ανώτατης ποιότητας. Προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και εργαζόμαστε συνεχώς ώστε να τα βελτιώσουμε. Έχουμε φροντίσει να συνδυάσουμε τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και παραδόσεις της ρωσικής βιομηχανίας. 'Όλα τα μαχαίρια και λεπίδες για πριόνια για την κοπή του πετροβάμβακα μπορούν να κατασκευαστούν με οποιαδήποτε διάμετρος και σε μέγεθος έως 1000 χιλ. κατόπιν αίτησης του πελάτη, με ή χωρίς εσοχές ψύξης. Τα πριόνια και οι λεπίδες που προσφέρουμε διαθέτουν οδοντώσεις καρβιδίου και σκληρυμένες λεπίδες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. WESPA METALLSÄGENFABRIK SIMONDS INDUSTRIES GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Όλα ξεκίνησαν πριν από 60 χρόνια στο Spangenberg του Έσσεν με την παραγωγή χειροπρίονων. Σήμερα η WESPA απολαμβάνει παγκόσμια φήμη ως συνεργάτης τεχνολογίας και συγκαταλέγεται παγκοσμίως στις ηγετικές εταιρείες κατασκευής πριονιών. Με περισσότερους από 100 συνεργάτες, παράγουμε στην έδρα της εταιρείας, στο Melsungen της Γερμανίας, ένα απαράμιλλο εύρος προϊόντων που ικανοποιεί τις απαιτήσεις σχεδόν κάθε τομέα. Τα προϊόντα WESPA καλύπτουν με τον τέλειο τρόπο τις απαιτήσεις των πελατών μας στον τομέα της βιομηχανίας και απολαμβάνουν παγκοσμίως την εμπιστοσύνη εμπορικών αντιπροσώπων, εμπόρων και πελατών στον τομέα της βιομηχανίας. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας, οι οποίες βελτιώνουν σημαντικά την ανταγωνιστικότητα των πελατών μας. Εταιρείες παγκόσμιου βεληνεκούς εμπιστεύονται τα εργαλεία πριονίσματος WESPA, μεταξύ άλλων από τη βιομηχανία αυτοκινήτων, αεροναυτιλίας, βιομηχανίας χάλυβα και κατασκευής μηχανών. Η επιτυχία των πελατών μας στον επαγγελματικό τους τομέα είναι το αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν επιλέγοντας τα προϊόντα μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. STEEL WOOD DW GMBH

  Ελβετία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. ALFRA GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. JEPSON POWER GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. CHANGSHU LITE MECHANICAL TOOLS CO LTD

  Κίνα

  Η Changshu LITE Mechanical Tools Co., Ltd είναι μια επαγγελματική επιχείρηση σχεδιασμού & παραγωγής πριονολαμών TCT, πριονολαμών συμπαγούς καρβιδίου, κυκλικών μαχαιριών, πριονολαμών διαμαντιού και φρεζών Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας χρησιμοποιώντας άριστα υλικά, προηγμένη τεχνολογία & διαχείριση Με εμπειρία πολλών δεκαετιών, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της LITE αποκτούν υψηλή φήμη τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό. Η LITE εδρεύει στην πόλη Changhshu που βρίσκεται στο φημισμένο δέλτα του ποταμού Yangzi

 4. WALTER GMBH

  Γερμανία

  Δίσκοι σκληρού μετάλλου δισκοπρίονων ακριβείας Από το 1985, η επωνυμία WALTER είναι συνώνυμη με υψηλής ποιότητας δίσκους δισκοπρίονων ακριβείας – made in Germany. Το φάσμα των προϊόντων περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο βασικό πρόγραμμα έως κυκλικές δίσκους δισκοπρίονων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη σε κάθε δυνατή έκδοση. Το εύρος διαμέτρων είναι μεταξύ 80 και 550 mm. Οι πριονολάμες της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία επεξεργασίας ξυλείας, πλαστικού, αλουμινίου και χάλυβα. Σε ετήσια βάση επεξεργαζόμαστε δόντια σκληρού μετάλλου σε διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων. Η παραγωγή προστιθέμενης αξίας WALTER χαλύβδινων λαμών υψηλής ποιότητας: Η WALTER επεξεργάζεται αποκλειστικά γερμανικό ταινιοχάλυβα ψυχρής έλασης υψηλής ποιότητας 75Cr1, με αριθμό υλικού 1.2003 Υπερσύγχρονη τεχνολογία λέιζερ αζώτου για επιφάνειες χωρίς οξείδια χάλυβα Λείανση Bombastic για διαφανείς τομές σε πλεξιγκλάς Παραγωγή δίσκων δισκοπρίονων ακριβείας: υπερσύγχρονη, υπεραυτόματη τεχνολογία συγκόλλησης με χρήση δοντιών σκληρού μετάλλου υψηλής ποιότητας

 5. ASPI SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Διευθύνουμε την εταιρεία ASPI που βρίσκεται στην περιοχή Suwałki. Δραστηριοποιούμαστε στην αγορά από το 2004 ως αναγνωρισμένος κατασκευαστής εργαλείων κατεργασίας του ξύλου. Ειδικευόμαστε στην κατασκευή λεπίδων παλινδρομικού πριονιού από στελλίτη, επιχρωμιωμένων ή για επέκταση, δισκοπρίονων με λεπίδες από στελλίτη και λεπίδες από συντετηγμένα καρβίδια και δισκοπρίονων HM με οπές στις λεπίδες. Παρέχουμε υψηλή ποιότητα σε: - κοπή λαμαρινών με λέιζερ• κοπή οπών μεγ. διαμ. 0.4 x πάχους λαμαρίνας • Μέγιστο βάρος κατεργασμένου εξαρτήματος: 710 kg• Επαναληψιμότητα +/- 0.03 χιλ. • Σήμανση στοιχείων για ταυτοποίηση - μηχανουργική επεξεργασία ψηφιακού ελέγχου, - Ρεκτιφιέ, - παραγωγή διαφόρων στοιχείων και συστατικών. Η ASPI εκμεταλλεύεται το ταμείο της ΕΕ “Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ICT στην ASPI Sp. z o. o. με την πλήρη ένταξη των διαδικασιών της επιχείρησης και εγκαινιάζοντας μια καινότομη ηλεκτρονική υπηρεσία με αρ. WND-RPPD.01.04.01-20-098/12 ως μέρος της σύμβασης αρ. UDA-RPPD.01.04.01-20-098/12-00 τις 22.04.2013. Σας προτρέπουμε να μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας !

 1. ARNTZ GMBH + CO. KG

  Γερμανία

  Η Passionate Cutting und ARNTZ παράγει πριονοκορδέλες υψηλής ακρίβειας με εξαιρετική διάρκεια ζωής για χρήση με διάφορα υλικά: πριονοκορδέλες διμετάλλου, σκληρού μετάλλου και άνθρακα προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας.

 2. CARL RÖNTGEN GMBH

  Γερμανία

 3. SWG STEEL TECHNOLOGY SRL

  Ιταλία

 4. DANISH TOOL PRODUCTIONS APS

  Δανία

 5. CALEYRON INDUSTRIES

  Γαλλία

 6. WESEMA MOCHMANN GMBH

  Γερμανία

 7. ONCEL CNC MAKINE

  Τουρκία

 8. REM-TECH REMIGIUSZ MADROWSKI SP.J.

  Πολωνία

 9. QSGS TECHNOLOGY

  Πολωνία

 10. KOPRAM

  Γαλλία

 1. KTS SÄGETECHNIK GMBH

  Γερμανία

 2. METAMOB

  Ρουμανία

 3. SIERRAS MONTAÑES,S.A.

  Ισπανία

 4. UTENSILI FRATELLI MAGONI S.P.A.

  Ιταλία

 5. FALZONI E PARODI S.N.C.

  Ιταλία

 6. GABUS SA

  Ελβετία

 7. TECNIMOL - FABRICA DE MOLDES, LDA.

  Πορτογαλία

 8. VALENCIANA DE FABRICACIÓN DE SIERRAS, S.L.

  Ισπανία

 9. TÉCNICA FORESTAL

  Ισπανία

 10. RE-BO REBER GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λεπίδες για πριόνια και αλυσοπρίονα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

184 επιχειρήσεις