• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λειαντικοί τροχοί

Αποτελέσματα για

Λειαντικοί τροχοί - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. EUGEN LÄGLER GMBH

  Γερμανία

  Η LÄGLER® είναι αξιόπιστος συνεργάτης για επαγγελματίες κατασκευαστές δαπέδων. Οι τεχνικές καινοτομίες και τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας μάς έχουν αναδείξει στον παγκοσμίως κορυφαίο κατασκευαστή μηχανών λείανσης παρκέ. Στο πλαίσιο αυτό δεν είναι καθοριστικό μόνο το τεχνικό προβάδισμα, αλλά και το όφελος που προκύπτει από αυτό. Αυτό το γνωρίζουν οι πελάτες μας και από αυτό αποκομίζουν οφέλη. Με τα προϊόντα που αναπτύσσουμε και με τα συστήματα μηχανών μας θέτουμε εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια πρότυπα στον τομέα λείανσης δαπέδων με επαναστατικό τρόπο. Οι πρωτοπόρες καινοτομίες της εταιρείας μας, όπως τα συστήματα λείανσης ταινίας, τα φυγοκεντρικά συστήματα και τα συστήματα λείανσης τριών δίσκων, θέτουν διεθνώς πρότυπα.

 2. FRANZ FISCHLER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, τα πλαστικά διαμορφωμένα εξαρτήματα και τα λειαντικά μέσα αποτελούν το επίκεντρο της επιχείρησής μας. Στο πλαίσιο αυτό, οι εξατομικευμένες λύσεις και τα κορυφαία προϊόντα μας διακρίνονται για τη μέγιστη ακρίβεια και την απαραίτητη καινοτομικότητά τους. Ο πελάτης στο επίκεντρο αποτελεί το σημαντικότερο στοιχείο της εταιρείας μας. Η επιτυχία μας στηρίζεται αποκλειστικά στην ικανοποίησή σας. Πέρα από όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ισχύει πάντοτε σε μακροπρόθεσμη βάση η υπόσχεσή μας για την απόδοση: συνεργάζεστε ως εταίροι μαζί μας. Σάς παρέχουμε μια ειδικά για εσάς σχεδιασμένη και προσαρμοσμένη λύση για τις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας. Αποκομίζετε όφελος από κορυφαία προϊόντα και οικονομική αποδοτικότητα καθώς βελτιώνουμε σταθερά την ποιότητα και τους κύκλους εκμετάλλευσης. Για τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και πρώτων υλών παράγουμε με υπερσύγχρονη τεχνολογία βελτιστοποιώντας εξίσου τις διαδικασίες και τα προϊόντα.

 3. FRIEDRICH BRITSCH GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΡΝΟ Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια είμαστε ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο εμπορικούς οίκους για εργαλεία ακριβείας για τη βιομηχανία τορναριστών εξαρτημάτων. Ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε τανάλιες σύσφιξης, χιτώνια οδηγούς, χιτώνια σύσφιξης, συγκρατητήρες εργαλείων, κοπτικά ή άλλα εργαλεία για τον τόρνο σας, εμείς είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Σάς παρέχουμε ό, τι χρειάζεστε για το τορνάρισμα. Περισσότερα από 34.000 είδη αποθήκης σε μόνιμη βάση Με μια από τις μεγαλύτερες αποθήκες στη Γερμανία και το δικό μας συνεργείο τροποποιήσεων και παραγωγής φροντίζουμε ώστε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις επιθυμίες του πελάτη. Με γρήγορο, εξειδικευμένο και αξιόπιστο τρόπο παραδίδουμε τις παραγγελίες προϊόντων από την αποθήκη εντός 24 ωρών. Και σε ό, τι αφορά στην ποιότητα μπορείτε να βασιστείτε σ' εμάς. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001. Η συνεχής βελτίωση των προϊόντων και των διαδικασιών μας συμβάλλουν στη σταθερή αύξηση της ικανοποίησης του πελάτη.

 4. WILOFA DIAMANT WILLI LOHMANN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  WILOFA DIAMANT Willi Lohmann GmbH & Co. KG - εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια ο συνεργάτης σας για επιστρώσεις με ζαφείρι και διαμάντι! Η πολυδιάστατη γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει, μ.ά., τους εξής τομείς: ειδικές επιστρώσεις/επιστρώσεις με διαμάντι για βιομηχανικές εφαρμογές (π.χ., μηχανολογία, μανικιούρ & πεντικιούρ, επεξεργασία κεραμικών υλικών & γυαλιού, επεξεργασία πλαστικών, ιατρική τεχνολογία, βιομηχανία κοσμημάτων, βιομηχανία εκτύπωσης), ενώ διαθέτουμε λύσεις για εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις στους τομείς της σύλληψης, της συγκράτησης, της λείανσης, της στερέωσης, της αφαίρεσης υλικού, της στρογγυλοποίησης τριχών, της σύσφιξης σωλήνων κλπ. Παραγωγή αδαμαντοφόρων οδοντιατρικών εργαλείων (λειαντήρες δοντιών FG, εργαστηριακοί λειαντήρες HP, αδαμαντοφόροι δίσκοι κλπ.) και λιμών νυχιών ζαφειριού. Οι λίμες νυχιών ζαφειριού της εταιρείας μας παράγονται από χάλυβα ελατηρίων και επιστρώνονται με ζαφείρι διαφορετικής κόκκωσης.

 5. HEINRICH KREEB GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Εσείς γνωρίζετε επακριβώς πώς πρέπει να είναι το προϊόν σας: η λειτουργικότητα, η σχεδίαση και η συνολική ποιότητα πρέπει να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Εμείς γνωρίζουμε επακριβώς τι χρειάζεται για την υλοποίηση των απαιτήσεών σας. Η τεχνογνωσία μας σε ό, τι αφορά στην επιφανειακή επεξεργασία είναι ολοκληρωμένη χάρη στην άνω των 75 ετών πολυδιάστατη εμπειρία μας και μοναδική με τις διάφορες εξειδικεύσεις. Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται απόλυτα και πάντοτε στο ότι οι σχεδιαστές μας χρησιμοποιούν την τεχνολογία και τα υλικά που παρέχουν την τέλεια λύση για κάθε εξειδικευμένο πρόβλημα. Παράγουμε ένα ευρύ φάσμα εργαλείων που καθιστούν δυνατές πολυάριθμες επεξεργασίες της επιφάνειας. Για την απογρέζωση, τον καθαρισμό, τη λείανση, τη δημιουργία ματ επιφανειών, την προκαταρκτική και την τελική στίλβωση, για προϊόντα ασυνήθιστων διαστάσεων ή σύνθετης μορφής τα εργαλεία μας εξασφαλίζουν την επιθυμητή ποιότητα, υφή και εμφάνιση της επιφάνειας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PJSC ZAPORIZHZHIA ABRASIVE PLANT

  Ουκρανία

  Ηγετική εταιρεία παραγωγής λειαντικών προϊόντων, η ιστορία της PJSC "Zaporizhzhia Abrasive Plant" ξεκινά από τον Μάρτιο του 1939. Η Zaporizhzhia Abrasive Plant διαθέτει εξαιρετική παραγωγική δυνατότητα και παράγει υλικά με σύγχρονες τεχνολογίες. Προϊόντα: -υλικά λείανσης: Καφέ τηγμένο οξείδιο του αργιλίου, μαύρο ανθρακοπυρίτιο σε μορφή κόκκων, σκόνης και μικροσφραιριδίων, ειδικά πυρίμαχα μέρη ανθρακοπυριτίου, καρβίδιο του βορίου, νιτρίδιο του βορίου, νιτρίδιο του βορίου καλλυντικής ποιότητας, καρβίδιο του βορίου πυρηνικής ποιότητας.

 2. FRIEDRICH AUGUST PICARD GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 3. KOLTEC TECHNOLOGIEN GMBH

  Ελβετία

 4. RIEGER GMBH

  Γερμανία

 5. ABRASIVOS ABRASTAR S.L.

  Ισπανία

 1. HUBER GMBH & CO. KG ZUBEHÖR FÜR FUNKENEROSION

  Γερμανία

 2. DIAMETAL AG

  Ελβετία

 1. WMC SINTERSTAR AG

  Ελβετία

 2. FAMPI

  Ιταλία

 3. RS OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Αυστρία

 4. CIBO

  Βέλγιο

  Ο Cibo είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής σε τρίψιμο, λείανση και στίλβωση. Για να το καταφέρει αυτό, η εταιρεία συνδυάζει 3 απαραίτητα στοιχεία. Η Cibo διαθέτει εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν μια σχεδόν ανεξάντλητη προσφορά των προϊόντων για τρίψιμο, λείανση και στίλβωση. Δεύτερον, σχεδιάζει συγκεκριμένα τριβεία που βελτιώνουν την ποιότητα του φινιρίσματος, φθάνει το επιθυμητό αποτέλεσμα πιο γρήγορα και αυξάνει την ευκολία χρήσης για τους φορείς εκμετάλλευσης. Τέλος, η ομάδα Cibo φέρνει βοήθεια και συμβουλές στους πελάτες της.

 5. FLEXING LTD

  Σερβία

  Η Flexing, μια εταιρεία μεταποίησης λειαντικών υλικών, δραστηριοποιείται στην αγορά της Σερβίας για 20 χρόνια. Τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται κυρίως στον τομέα των μετάλλων. Προμηθευόμαστε το λειαντικό ύφασμα από την εταιρεία Klingspor και το μη υφαντό λειαντικό υλικό είναι των εταιρειών 3M και Itexa της Ιταλίας. Εξάγουμε τα προϊόντα μας στη Βοσνία, στην Κροατία, στο Μαυροβούνιο, στην ΠΓΔΜ και στην Ουγγαρία. Εκτός των άλλων διαστάσεων και τύπων προϊόντων, η παραγωγή μας επικεντρώνεται σε προϊόντα για τον τροχό διαμέτρου 20-40 mm με άξονα ή Roloc+.

 6. RHODIUS ABRASIVES GMBH

  Γερμανία

  Πριν από 60 χρόνια, ο Manfred Rhodius ξεκίνησε με το VW λεωφορείο του, το οποίο είχε μετατρέψει σε κινητό συνεργείο, να δοκιμάζει τους δίσκους κοπής που είχε αναπτύξει σε εργαστήρια και εργοστάσια. Στην αποσκευές του είχε την πρώτη καινοτομία της RHODIUS. Αυτή η αμεσότητα προς τον χρήστη και η επιδίωξη της καινοτομίας δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα. Αν υπάρχει ένα πράγμα που ξέρουμε καλά τότε είναι πώς γίνεται η κοπή και η τριβή μετάλλων με μεγάλη ακρίβεια και οικονομία σε μεγάλη κλίμακα. Με την εμπειρία μας πάνω από 60 χρόνια ως συνεργάτη, γνωρίζουμε και κατανοούμε τα προβλήματα και τις προκλήσεις στην καθημερινή εργασία των επαγγελματιών χρηστών. Η διεξοδική κατανόηση των προϊόντων και των εφαρμογών είναι το κλειδί για άψογο αποτέλεσμα. Συνεπώς, με τις μοναδικές τεχνικές παραγωγής μας φτιάχνονται εργαλεία υψηλής ποιότητας Made in Germany.

 7. KLINGSPOR SCHLEIFSYSTEME GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η Klingspor είναι μια διεθνώς μια οργανωμένη, αποτελεσματική και καινοτόμος οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο των εργαλείων για την επεξεργασία και τη διαμόρφωση επιφανειών με λείανση. Οι κύριοι τομείς δραστηριότητάς της είναι τα λειαντικά μέσα με υποστήριξη, οι δίσκοι κοπής και λείανσης, οι κεφαλές λειαντικών δίσκων, οι λειαντικοί τροχοί και τα εργαλεία διαμαντιού.Μια σειρά προϊόντων με περισσότερα από 50.000 είδη και μια ομάδα με περισσότερους από 460 εξειδικευμένους και έμπειρους αντιπροσώπους πωλήσεων, τεχνικούς και μηχανικούς είναι στη διάθεση των πελατών μας για να βρουν το κατάλληλο προϊόν για τις ανάγκες τους. Με περισσότερους από 2.800 υπαλλήλους σε 36 τοποθεσίες, η Klingspor εγγυάται σωστή εξυπηρέτηση και υποστήριξη των πελατών της σε όλο τον κόσμο και το όνομά της έχει καταστεί συνώνυμο της ποιότητας και της τεχνογνωσίας στην αγορά των εργαλείων λείανσης.

 8. LESYK GMBH

  Γερμανία

  Ως ολοκληρωμένος προμηθευτής αναπτύσσουμε και παράγουμε άριστης ποιότητας μαχαίρια κοπής για όλους τους διαδεδομένους στην αγορά σχεδιογράφους κοπής. Δεν σάς παρέχουμε αντίγραφα, αλλά το γνήσιο προϊόν! Made in Germany! Η τεχνογνωσία μας βασίζεται σε εμπειρία δεκαετιών στη χρήση τεχνολογιών κοπής σε σχεδιογράφους κοπής και φρεζαρίσματος όλων των επώνυμων κατασκευαστών. Είμαστε η κορυφαία εταιρεία στον τομέα της ανάπτυξης και της χρήσης εργαλείων κοπής High-End. Παράγουμε εργαλεία κοπής και φρεζαρίσματος κατά παραγγελία, εξατομικευμένα προσαρμοσμένα στο δικό σας συγκεκριμένο πρόβλημα. Χρησιμοποιούνται καινοτομικά υλικά κοπής. Η παροχή συμβουλών και η υποστήριξη των πελατών αποτελούν τα πλεονεκτήματά μας και σάς παρέχουμε μη συμβατική βοήθεια.

 1. JOEST ABRASIVES GMBH

  Γερμανία

  Πλέγματα λείανσης, ρολό λειαντικών μέσων fleece, δίσκοι λείανσης για γωνιακούς λειαντήρες, σπόγγοι στίλβωσης για μηχανήματα στίλβωσης, δίσκοι fleece για μηχανήματα στίλβωσης, βούρτσες λείανσης fleece για τρυπάνια, δίσκοι σκόνης, χιτώνια λείανσης, ταινίες λείανσης για ταινιολειαντήρες, λειαντήρες χειρός, λειαντικοί δίσκοι πολλαπλών οπών

 2. SMIRDEX S.A. COATED ABRASIVES INDUSTRY

  Ελλάδα

 3. JIA COUNTY YIHONG ABRASIVES CO., LTD

  Κίνα

 4. LEVORATO ITALIA SRL

  Ιταλία

 5. UKRABRAZIV LLC.

  Ουκρανία

 6. SURFACE GROUP LTD. STI.

  Τουρκία

 7. RIKAMA MARIO RIEGER

  Γερμανία

 8. EURO-FLEX ABRASIVI

  Ιταλία

 9. NOLTING GMBH

  Γερμανία

 10. DIPROTEX

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λειαντικοί τροχοί - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

189 επιχειρήσεις