• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λεβητοποιΐα

Αποτελέσματα για

Λεβητοποιΐα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES - TCM SAS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 75 χρόνια, η TCM - THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES θέτει στην υπηρεσία των πελατών της τις δεξιότητες και την τεχνολογική ειδίκευσή της. Η TCM αποτελεί συνώνυμο της κοινοτομίας και της ποιότητας και ειδικεύεται στους εξής τομείς: - Σχεδιασμός και κατασκευή ειδικών μηχανημέτων, ενοποίηση περιφερειακών συστημάτων (ρομποτικής, μεταφοράς, συγκόλλησης, δονήσεων, οπτικών κ.λπ.) και χρήση τεχνολογιών 4.0 για τους τομείς δραστηριοτήτων - Συντήρηση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση εγκατστάσεων (μηχανημάτων, γραμμών παραγωγής, υποδομών) - Επικαιροποίηση τεχνικών, εκσυγχρονισμός και μετασκευή υπαρχόντων εγκαταστάσεων (αύξηση παραγωγικότητας, μηχανικές και ηλεκτρικές τροποποιήσεις, αυτοματισμοί, προσθήκε περιφερειακών τηλεχειρισμού, συστήματα επίβλεψη κ.λπ..) - Συμμόρφωση με τους κανόνες ασφαλείας (προστασία των χειριστών, τοποθέτηση διατάξεων ασφαλείας, είτε υλικών είτε άϋλων) - Διαχείριση έργων, ανάληψη σύνταξη των τεχνικών προδιαγραφών του έργου, από τον σχεδιασμό και την υλοποίηση, μέχρι την επιτόπου εγκατάσταση - Εκχώρηση υπευθύνου εργασιών, ένα άτομο επικοινωνίας ειδικά αφιερωμένο για το έργο σας - Μια ομάδα ειδικά αφοσιωμένη για κάθε στάδιο των έργων σας - Αποδεδειγμένη ταχύτητα ανταπόκρισης και ευελιξία. Η TCM είναι στην ουσία ένα γραφείο τεχνικών μελετών, ένα εργαστήριο μηχανικής κατεργασίας, μεταλλικών κατασκευών, συναρμολόγησης, ένα κέντρο αυτοματισμών και ηλεκτρολογικών λύσεων, όλα σε έναν μοναδικό χώρο. Προσφέρουμε λύσεις καινοτόμες και κατά παραγγελία, οι οποίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Εγγυόμαστε την τήρηση των δεσμεύσεών μας και τη λειτουργική συμμόρφωση του εξοπλισμού που παρέχουμε.

 2. ILKDEN METAL

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η İlkden Metal San. and Foreign Trade Ltd. ιδρύθηκε το 2005. Δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής και της ανεξάρτητης αγοράς μεταλλικών ανταλλακτικών. Εργαζόμαστε με την επαγγελματική μας ομάδα για την μηχανουργική επεξεργασία και συγκολλημένα μέρη. Στην Ilkden Metal, κατασκευάζουμε πάγκους ψηφιακού ελέγχου CNC, περιστροφικά μηχανήματα συγκόλλησης στα τμήματα συγκόλλησης και ειδικά αναπτυγμένα πλυντήρια στο τμήμα προετοιμασίας υλικών χρησιμοποιούνται στην κατεργασία. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •Επεξεργασία μετάλλων, •Στοιχεία υδραυλικών κυλίνδρων, • Υπηρεσίες μηχανικής εργασίας, • Ανταλλακτικά οχημάτων για γεωργικά μηχανήματα και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας! Ο στόλος μηχανημάτων αποτελείται από: • Τόρνοι CNC • Κόπτες λείανσης μορφοποίησης • Κυλινδρικοί μύλοι • Ρομποτικοί συγκολλητές • Κάθετα κέντρα μηχανικής κατεργασίας • Κέντρο μηχανικής κατεργασίας 4 αξόνων • Χειροκίνητοι τόρνοι • Μονάδα δοκιμής υδραυλικής πίεσης • Πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο συγκόλλησης •Πλήρως εξοπλισμένο βαφείο •Πλήρως εξοπλισμένο χώρος συναρμολόγησης • Θάλαμος ελέγχου της ποιότητας. Το όραμα μας είναι να ακολουθήσουμε την τελευταία τεχνολογία ώστε να γίνουμε μια πρωτοπόρα επιχείρηση στον τομέα. Στην Ilkden Metal, στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τον πελάτη κατά 100 % και να συνεργαζόμαστε στενά με τον πελάτη. Παρέχουμε τα προϊόντα μας βέλτιστης ποιότητας σε όλο τον κόσμο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. CTRA

  Τυνησία

  Verified by europages badge
 4. PERGEL METAL

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Στην Tuzla Orhanli, σε μια παραγωγική έκταση 150 τ.μ, η Jib Industrial Metal Electronic Device Boxes San. and tic. Ltd. Şti.it ξεκίνησε τις δραστηριότητες της με το όνομα της και αρχικά φρόντισε να ικανοποιήσει τις ανάγκες εταιρειών που λειτουργούσαν σε διάφορους τομείς όπως βιομηχανικά συστήματα ζύγισης, τηλεπικοινωνίες, βιομηχανία άμυνας σε ότι αφορά την μηχανική μορφοποίηση. Στην ίδια γραμμή με το όραμα και τις αξίες μας, έχουμε επενδύσει στην πρώτη στράντζα ψηφιακού ελέγχου, τόρνο και μετά σε μηχάνημα κοπής λέιζερ σύμφωνα με την ζήτηση των πελατών μας. Το 2016, μετακομίσαμε στο CHEMISTS INDUSTRIAL ESTATE σε μια κλειστή έκταση 2 000 τ.μ και μια εξωτερική έκταση 2 000 τ.μ. Επίσης, έχουμε αφιερώσει 800 τ.μ του χώρου στο τμήμα επικάλυψης με ηλεκτροστατική σκόνη. Χρησιμοποιώντας χημικά αιχμής με αυτόματη γραμμή πλυσίματος με ψεκασμό και ρομποτικά πιστόλια, η ποιότητα ακολουθεί την πορεία της ώστε να ικανοποιήσεις τον πρωταρχικό της στόχο. Σε σύντομο διάστημα, χάρη στην επιμονή της και στην συνέπεια της, κατάφερε να κατακτήσει την θέση της ως εγκεκριμένος προμηθευτής ηγετικών επιχειρήσεων στον χώρο. Το νεανικό και έμπειρο μας προσωπικό υιοθέτησε την ποιοτική έννοια ως πρωταρχικό στόχο στην μεταλλική μορφοποίηση και επικάλυψη και έχουμε προχωρήσει σε μεγάλες επενδύσεις για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων. Ο νέος στόλος μηχανημάτων και η νέα της κατασκευή θα προσφέρει ικανοποίηση στον πελάτη και κατανόηση της ποιότητας ως στόχο στην επόμενη διαδικασία. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να στείλουμε στους πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα, εντός των προθεσμιών και σε προσιτές τιμές. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 5. EBNER GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε μία ανεξάρτητη εταιρεία μεσαίου μεγέθους στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων και εξοπλισμού με τη δική της πρωτοποριακή τεχνογνωσία και με την εταιρική φιλοσοφία: Just one source – προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες ολοκληρωμένες λύσεις από την ίδια εταιρεία. Σχεδιάζουμε, παράγουμε και διαθέτουμε σε παγκόσμιο επίπεδο. Η αγορά μας είναι ο τομέας της τεχνολογίας περιβάλλοντος και εξευγενισμού, ιδίως της επεξεργασίας και της εξάτμισης βιομηχανικών λυμάτων και μέσων διεργασίας και της παραγωγής κρυσταλλικών προϊόντων. Προς όφελος των πελατών μας και για την ανακούφιση του περιβάλλοντος διαθέτουμε οικονομικές μεθόδους, εγκαταστάσεις και συσκευές. Το πλεονέκτημά μας είναι η γρήγορη επίλυση εξειδικευμένων προβλημάτων των πελατών μας. Επιτυγχάνουμε την ικανοποίηση των πελατών με υψηλή ποιότητα σε προσιτές τιμές και με ευέλικτο και αξιόπιστο τρόπο. Διαθέτουμε: συσκευές, βασικές εγκαταστάσεις, δομοστοιχειωτά συστήματα, εξατομικευμένες λύσεις, υπηρεσίες Engineering και υπηρεσίες σέρβις.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. EDIS ANLAGENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η EDIS Anlagenbau GmbH ιδρύθηκε το 1995 και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην παραγωγή εγκαταστάσεων, μηχανών και συστημάτων ως πρωτότυπα και σε μικρές σειρές. Η κύριά της τεχνογνωσία έγκειται στην παραγωγή ολοκληρωμένων συγκροτημάτων για διάφορες βιομηχανίες υψηλής τεχνολογίας όπως ηλιακή τεχνολογία, τεχνολογία κενού, τεχνολογία επίστρωσης. Περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι υψηλής επαγγελματικής συνείδησης παράγουν σε ένα χώρο παραγωγής μεγαλύτερο από 10.000 m2 μηχανές, εγκαταστάσεις και συγκροτήματα υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Επιβλέπουμε τα έργα σας από την ανάπτυξη με δημιουργία πρωτοτύπων και την κατασκευή για την έναρξη παραγωγής της σειράς μέχρι και τη δημιουργία των συγκροτημάτων και τη συναρμολόγηση. Στη διαδικασία αυτή παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα, αξιοπιστία και αποδοτικότητα. Για τους πελάτες μας στη διεθνή μηχανολογία η εξωτερική ανάθεση είναι ένας σημαντικός παράγοντας του ανταγωνισμού. Συνεχώς μεταφέρουν σε εμάς τμήματα των παραγωγικών τους εργασιών ή ξεπερνούν τις συμφορήσεις στις υποδομές τους χρησιμοποιώντας προσωρινά τις υπηρεσίες μας.

 2. ÄTZTECHNIK HERZ GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Με τη Herz βασίζεστε στο μοναδικό εμπειρογνώμονα χαρακτικής στην Ευρώπη, ο οποίος παράγει τόσο μέρη δειγμάτων στην κοπή όσο και μεγάλες σειρές στην ταινία. Έτσι, από το πρώτο μέρος του δείγματος έως τη μαζική παραγωγή, προμηθεύεστε τα πάντα από μία πηγή και από την ίδια εγκατάσταση αιχμής. Για ομαλή μετάβαση στη σειρά παραγωγής, με εξοικονόμηση κόστους και χωρητικότητας. Το καλύτερο προϊόν δεν είναι αρκετό για τη Herz: Αναπτύσσουμε επίσης την καλύτερη εφαρμογή για εσάς. Υπάρχει, για παράδειγμα, η δημιουργία προσχεδίων, κατά την οποία το σύγχρονο σύστημα CAD μας υπολογίζει τη βέλτιστη λύση για εσάς. Είτε με τηλεφωνική συνεννόηση είτε με τους πελάτες μας επί τόπου: Με τη Herz μπορείτε να βασιστείτε στα περισσότερα από 40 χρόνια τεχνικής εμπειρίας στην τεχνολογία χάραξης. καθώς επίσης και στην απρόσκοπτη ολοκληρωμένη υποστήριξη, από το πρωτότυπο μέχρι τη σειρά. Καθοριστικός παράγοντας: Διαθέτουμε το χρόνο να κατανοήσουμε ολόκληρη τη διαδικασία και το προϊόν σας.

 3. A. BOLZ APPARATEBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Κατασκευή δοχείων από ανοξείδωτο χάλυβα - Ποιότητα και καινοτομία από το Allgäu! Ο όμιλος Bolz-EDEL κατασκευάζει και παράγει δοχεία ανοξείδωτου χάλυβα άριστης ποιότητας. Είμαστε ο συνεργάτης σας όταν χρειάζεστε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των δοχείων επεξεργασίας και αποθήκευσης. Οι καινοτομικοί σχεδιασμοί με τρισδιάστατη κατασκευή, οι υπερσύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής, η διαχείριση ποιότητας με αδιάλειπτη τεκμηρίωση δοχείων, καθώς και το εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό εγγυώνται την ποιότητα και την αξιοπιστία. Οι δικές σας τεχνικές απαιτήσεις μεταποίησης υλοποιούνται με συνέπεια από πεπειραμένους μηχανικούς του κλάδου– από φαρμακευτικά δοχεία απόθεσης χωρητικότητας 10 λίτρων, κυλινδρικές κωνικές δεξαμενές ζύμωσης για ζυθοποιίες έως τη μεγάλη δεξαμενή χωρητικότητας 2 εκατομμυρίων λίτρων που κατασκευάζεται επιτόπου στο εργοτάξιο είναι εφικτά όλα τα μεγέθη και όλες οι ποιότητες. Οι διεθνώς γνωστές μάρκες Bolz Apparatebau και EDEL Tank διακρίνονται εδώ και πολλές δεκαετίες για την ποιότητα και την καινοτομία από το Allgäu !

 4. BBS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η BBS GmbH με έδρα το Freiberg στο Neckar διαθέτει εμπειρία άνω των 75 ετών στον τομέα των βιομηχανικών συστημάτων θέρμανσης, της θερμικής μετάκαυσης και της κατασκευής λεβήτων. Η BBS GmbH που προέκυψε το 2004 από τη συγχώνευση των εταιρειών BAY Wärme-technik GmbH και Bay Engineering und Consulting, συνδυάζει την παραγωγή των βιομηχανικών εγκαταστάσεων λεβήτων με την τεχνογνωσία της μηχανολογίας των σύγχρονων ενεργειακών συστημάτων και της τεχνολογίας περιβάλλοντος. Εκτός από την παραγωγή τυποποιημένων προϊόντων αναπτύσσουμε και παράγουμε λέβητες και συσκευές για ειδικές εφαρμογές που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία καλλυντικών, στη χημική και στην πετροχημική βιομηχανία. Σε αυτούς τους τομείς δραστηριοποιούμαστε, μ.ά., ως κατασκευαστές ατμολεβήτων, λεβήτων ζεστού νερού και θερμικού ελαίου. Η γεννήτριες καθαρού ατμού και οι λέβητες αποβαλλόμενης θερμότητας για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές περιλαμβάνονται επίσης στη γκάμα των προϊόντων μας.

 5. KB SCHMIEDETECHNIK GMBH - A GERMAN DROP FORGE - CLOSED DIE FORGINGS - ALL STEEL GRADES

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η DENEN ISO14001KB Schmiedetechnik είναι μια ανεξάρτητη μικρομεσαία επιχείρηση με εμπειρία άνω των 100 ετών στην παραγωγή σφυρήλατων εξαρτημάτων για διάφορους τομείς εφαρμογής με ακραίες απαιτήσεις, όπως υψηλή πίεση, υψηλή/χαμηλή θερμοκρασία, υψηλή ασφάλεια. Ειδικευόμαστε σε μικρές σειρές παραγωγής έως 130 kg ανά μονάδα, σε όλους τους τύπους χάλυβα, ακατέργαστου ή μηχανικά κατεργασμένου. Πιστοποίηση ISO9001, AD2000, DGRL 97/23/EG, KTA, AVSD, ASME/ASTM, RCC-M, DENEN ISO14001.

 1. BOSCH INDUSTRIEKESSEL GMBH - INDUSTRIAL BOILERS

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Bosch Industrial Boilers είναι μια παγκοσμίως φημισμένη εξειδικευμένη επιχείριση συστημάτων λεβήτων κάθε μεγέθους και εύρους απόδοσης. Για περισσότερα από 150 χρόνια παρέχουμε καινοτομία στον τομέα τη κατασκευής βιομηχανικών λεβήτων.

 2. SPECIAL BOLT

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Special Bolt SRL αποτελεί ιδανικό συνεργάτη για τους παρακάτω βιομηχανικούς τομείς: μηχανική, εργοτάξια, χωματουργικά έργα, αυτοκίνητα, εγκαταστάσεις κ.λπ. Κοχλιοποιία και μπουλόνια, ειδικές βίδες. Ακέφαλοι κοχλίες και περικόχλια διαμέτρου 8-80. Μήκος. Κατασκευάζει ελκυστήρες, κοχλίες, παξιμάδια, βίδες και στερεώσεις. Υλοποιεί επίσης ειδικά προϊόντα μετά το σχέδιο.

 1. CERTUSS DAMPFAUTOMATEN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 2. DOGRAR METAL

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DOGRAR METAL, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής, Λαμαρίνες και σωλήνες, Προφίλ - σιδηρούχα μέταλλα, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Εργαλειομηχανές κύρτωσης, Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Λεβητοποιΐα, κοπή με λέιζερ, και Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

 3. MEBEL LOGISTIC POLAND

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MEBEL LOGISTIC POLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Εξοπλισμός επίπλων, κατεργασιες μεταλλων, μηχανικες κατεργασιες, Λεβητοποιΐα, Εξοπλισμός επίπλωσης, Κατασκευή μεταλλικών πλαισίων, και Κατασκευή μεταλλικών ποδιών. Έχει έδρα σε Obra, Πολωνία.

 4. AKROMAK METAL DIŞ TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AKROMAK METAL DIŞ TIC. LTD. ŞTI., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλυβουργεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, χυτηριο ακριβειας, τηξη αλουμινιου, χυτευση, Λεβητοποιΐα, Χύτευση σε κέλυφος αλουμινίου, χυτηρια συνεχους χυτευσης, τυξη μεταλλων, και τηξη ανοξειδωτου χαλυβα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 5. TITIZ CNC MACHINING

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TITIZ CNC MACHINING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα, Βιομηχανικός σχεδιασμός, Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα, μηχανηματα για την ηλεκτροδιαβρωση των μεταλλων με συρμα, τορνευση ακριβειας, Εργασίες φρεζαρίσματος CNC 4 αξόνων, Εργασίες φρεζαρίσματος CNC, φρέζα ψηφιακού ελέγχου, και Εξαρτήματα τόρνου CNC. Έχει έδρα σε Istanbul / Beylikdüzü, Τουρκία.

 6. JUMAG DAMPFERZEUGER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία JUMAG DAMPFERZEUGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει έδρα σε Hirschberg, Γερμανία.

 7. CODESAL S.L.

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CODESAL S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στρογγυλα ανοιγματα παρατηρησης. Έχει έδρα σε Cabanas-A Coruña, Ισπανία.

 8. ASAB GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ASAB GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει έδρα σε Augsburg, Γερμανία.

 1. SERTIP

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SERTIP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές σωληνώσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεβητοποιΐα, Βιομηχανική συντήρηση, βιομηχανικες μονωσεις, Λεβητοποιΐα, Βιομηχανική συντήρηση, και τοποθετηση σωληνωσεων. Έχει έδρα σε Jumet, Βέλγιο.

 2. BOGAZICI LASER AND STEEL SERVICE CENTER

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BOGAZICI LASER AND STEEL SERVICE CENTER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής, Χάλυβες και μέταλλα, βιομηχανικοι σκελετοι, Λαμαρίνες, μουσικη metal, κυρτωση γαλβανισμενων ελασματων, εγκαταστασεις και μηχανηματα λεϊζερ για την κοπη των μεταλλων, διπλωση μεταλλων, και λαμαρινες - εμποριο. Έχει έδρα σε Kocaeli, Τουρκία.

 3. CHAUDRONNERIE RUDINGER GILLAIN

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CHAUDRONNERIE RUDINGER GILLAIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές σωληνώσεις, Φανοποιία, λεβητοποιία, μηχανική συγκόλληση, Βιομηχανικές σωληνώσεις, και μηχανικες κατεργασιες. Έχει έδρα σε Rhinau, Γαλλία.

 4. GEORG HEUER BEHÄLTERHANDEL UND INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GEORG HEUER BEHÄLTERHANDEL UND INDUSTRIEBEDARF GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει έδρα σε Rheda-Wiedenbrück, Γερμανία.

 5. LAUN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LAUN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει έδρα σε Kelsterbach, Γερμανία.

 6. ATELIERS PIRET SA

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ATELIERS PIRET SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεβητοποιΐα από ανοξείδωτα υλικά, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, διευρυνση οπων, Διάτμηση, Λεβητοποιΐα από ανοξείδωτα υλικά, και Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Ampsin, Βέλγιο.

 7. BIEBER INDUSTRIE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BIEBER INDUSTRIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, λεβητοποιία, μηχανική συγκόλληση, δεξαμενές, κοπή με λέιζερ, και Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει έδρα σε Drulingen, Γαλλία.

 8. FORJA Y CALDERERIA DELTA SA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FORJA Y CALDERERIA DELTA SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεβητοποιΐα, Σιδηρουργεία - εγκαταστάσεις, Λεβητοποιΐα - βαριά, Λεβητοποιΐα, Σιδηρουργεία - εγκαταστάσεις, Λεβητοποιΐα - βαριά, Λεβητοποιία από χάλυβα και inox, χαλυβδινες δεξαμενες, και μεταλλουργια. Έχει έδρα σε Ibarra, Ισπανία.

 9. CLAYTON DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CLAYTON DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει έδρα σε Meerbusch, Γερμανία.

 10. HEIRA SILENCER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HEIRA SILENCER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει έδρα σε Bad Lippspringe, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λεβητοποιΐα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5.428 Επιχειρήσεις