• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λεία έδρανα

Αποτελέσματα για

Λεία έδρανα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ASKUBAL - ASK-KUGELLAGERFABRIK ARTUR SEYFERT GMBH

  Γερμανία

  Η άνω των 86 ετών παράδοση και καινοτομία έχουν αναδείξει την ASKUBAL σε φημισμένη μάρκα. Η διευθυνόμενη από τους ιδιοκτήτες οικογενειακή επιχείρηση, ήδη στην τέταρτη γενιά, διαθέτει ήδη όλα τα απαραίτητα για το μέλλον εφόδια. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας στηρίζεται σε 3 πυλώνες: ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ. Στόχος μας είναι να επιτυγχάνουμε κορυφαίες επιδόσεις σε όλους τους τομείς. Η ευέλικτη παραγωγή στις εγκαταστάσεις της Στουτγάρδης παρέχει τη δυνατότητα παραγωγής, εκτός από την παραγωγή περισσότερων από 6000 τυποποιημένων εκδόσεων, και ειδικών εξαρτημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και μάλιστα «Just-in-Time». Βάση για αυτήν την επιτυχία αποτελεί η εμπειρία δεκαετιών του τμήματος ανάπτυξης της εταιρείας μας που συνεργάζεται στενά με εθνικά ερευνητικά ιδρύματα. Η ασφάλεια για τον άνθρωπο και το περιβάλλον βρίσκεται πάντοτε στο προσκήνιο για την εταιρεία μας. Επιδιώκουμε: να κληροδοτήσουμε στις μελλοντικές γενιές μια κατά το δυνατόν άθικτη από οικολογική, κοινωνική και οικονομική άποψη επιχείρησης.

 2. GGB

  Γερμανία

  Η GGB συμβάλλει στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος κίνησης με ελάχιστες απώλειες τριβής μέσω ρουλεμάν και τεχνολογιών επιφανείας. Με έρευνα και ανάπτυξη, μονάδες ελέγχου και παραγωγής στις ΗΠΑ, στη Γερμανία, στη Γαλλία, στη Βραζιλία, στη Σλοβακία και στην Κίνα, η GGB συνεργάζεται στενά με πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο για την ανάπτυξη αποδοτικών και οικολογικών λύσεων τριβολογικής σχεδίασης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Οι μηχανικοί της GGB μοιράζονται την εξειδικευμένη γνώση και το πάθος τους για την τριβολογία με πολυάριθμους βιομηχανικούς κλάδους, την αυτοκινητοβιομηχανία, τον αεροπορικό και το διαστημικό κλάδο, καθώς και με τον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής. Για περισσότερες πληροφορίες για την τριβολογία επιφανειών της GGB επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ggbearings.com. Η GGB είναι μια επιχείρηση της EnPro Industries (NYSE: NPO).

 3. SL GLEITLAGERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SL Gleitlagertechnik GmbH ασχολείται με την ανάπτυξη, την κατασκευή, την παροχή συμβουλών και τη διάθεση αυτολιπαινόμενων εδράνων ολίσθησης χωρίς συντήρηση από μέταλλο, κράματα μετάλλων, κράματα πυροσυσσωματωμένων μετάλλων, πάστες και συνδυασμούς αυτών των υλικών. Η γκάμα προϊόντων της επιχείρησης εκτείνεται από τα συμβατικά έδρανα ολίσθησης με βάση το μπρούντζο με θαλάμους λιπαντικού και τους εντελώς διαφορετικούς συνδυασμούς λιπαντικών, ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης, έως τα νέα προϊόντα με άκρως καθαρό και χημικά ουδέτερο γραφίτη 99, 9% που αποκλείει την ηλεκτρολυτική διάβρωση. Η εταιρεία SL Gleitlagertechnik GmbH διαθέτει τα προϊόντα της σε ολόκληρο τον κόσμο. Το ποσοστό εξαγωγών υπερβαίνει το 60%. Ειδικά προϊόντα είναι έδρανα ολίσθησης από άκρως καθαρό νικέλιο με ξηρό λιπαντικό για τη χημική βιομηχανία για χρήση σε διαβρωτικά μέσα και ραδιενεργές συνθήκες, καθώς και έδρανα ολίσθησης υψηλής θερμοκρασίας που χρησιμοποιούνται υπό ορισμένες συνθήκες λειτουργίας σε θερμοκρασία έως 850° C.

 4. GLT BEARINGS GMBH

  Γερμανία

  Οι επιχειρήσεις του ομίλου GLT Gleitlagertechnik und LHG Gleitlagerkomponenten από το Hallau ασχολούνται εδώ και 40 χρόνια με την ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διάθεση εδράνων ολίσθησης και εξαρτημάτων.

 5. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Γερμανία

  Πείρα σχεδόν ενός αιώνα. Σε τέταρτη γενιά, ειδικευόμαστε στην παγκόσμια πώληση ανταλλακτικών υψηλής ποιότητας για κινητήρες ντίζελ και αερίου. Μεταφέρουμε τεχνολογική πρόοδο από το κέντρο ανάπτυξης. Οι άμεσες βιομηχανικές συνδέσεις μας, σε συνδυασμό με την υψηλή ευελιξία σε όλους τους τομείς, είναι προς όφελός σας. Τα προϊόντα μας: Ανταλλακτικά κινητήρων ντίζελ και αερίου, προσαρτημένα συγκροτήματα και ανταλλακτικά, εξαρτήματα ελέγχου, ρύθμισης και παρακολούθησης, τεχνολογία μετάδοσης κίνησης, παραγωγή φλαντζών.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TRANSCERAM GMBH

  Γερμανία

  Παραγωγή μορφοτεμαχίων σκληρού μετάλλου & μπλοκ διάβρωσης και ανθεκτικών στη διάβρωση, ακατέργαστων τεμαχίων σκληρού μετάλλου & ημιτελών προϊόντων, παραγωγή εξαρτημάτων σκληρού μέταλλου βάσει σχεδίου, πυριτικό καρβίδιο και άλλα τεχνικά κεραμικά υλικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, αναλώσιμα από σκληρό μέταλλο & τεχνικά κεραμικά υλικά για αντλίες (δακτύλιοι και έδρανα ολίσθησης, θερμοσυστελλόμενοι δακτύλιοι, βαλβίδες, έμβολα κ..α.) βάσει σχεδίου, μεταλλοκεραμικά εξαρτήματα & δίοδοι (διάθεση) Πρόγραμμα υλικών κατασκευής: σκληρό μέταλλο (καρβίδιο βολφραμίου), ανοξείδωτο σκληρό μέταλλο, καρβίδιο πυριτίου (SSiC & SiSiC), οξείδιο ζιρκονίου (ZrO2), νιτρίδιο πυριτίου (Si3N4), οξείδιο αργιλίου (Al2O3), εμποτισμένος με μέταλλα γραφίτης Λειαντήριο ακριβείας για σκληρά υλικά και σκληρές επιστρώσεις, επίπεδη, χιαστί, στρογγυλή λείανση και λείανση συντεταγμένων, επίπεδη/στρογγυλή λείανση με πάστα & στίλβωση, Τεχνικές ένωσης: συρρίκνωση, κασσιτεροκόλληση, κόλληση Τα προϊόντα μας: κεραμικά υλικά τεχνικών εφαρμογών, κεραμικά υλικά υψηλής απόδοσης, κεραμικά έδρανα ολίσθησης, αναλώσιμα σκληρού μετάλλου για μηχανές, ακατέργαστα τεμάχια σκληρού μετάλλου, κεραμικοί δακτύλιοι ολίσθησης

 2. GLEITLAGERTECHNIK ESSEN GMBH

  Γερμανία

  Εκτός από τη νέα κατασκευή και την αναγέννηση ρουλεμάν και εξαρτημάτων παρέχουμε επίσης ολόκληρο συγκροτήματα ή ειδικές λύσεις. Τα ρουλεμάν σας είναι σ' εμάς σε καλά χέρια. Είμαστε υπερήφανοι να συγκαταλέγονται μεταξύ των πελατών μας πολλές επώνυμες επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους και να μπορούμε να σχεδιάζουμε, να κατασκευάζουμε και να παράγουμε υψηλής ποιότητας ρουλεμάν σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις τους. Έχουμε λάβει επανειλημμένα πιστοποίηση EN ISO 9001: 2008 από τον οργανισμό DNV και ελεγχόμαστε επίσης από σημαντικούς πελάτες. Ως μέσος της γερμανικής εταιρείας DGzfP συμβάλλουμε κι εμείς στην έρευνα και στην ανάπτυξη νέων μη καταστρεπτικών μεθόδων ελέγχου. Μαζί με την KST GmbH στο Βερολίνο και την TKG GmbH στο Görlitz, η Gleitlagertechnik Essen GmbH συγκροτεί έναν ισχυρό όμιλο επιχειρήσεων. Ο συνδυασμός των διαφόρων ικανοτήτων και τομέων επικέντρωσης αυτών των τριών επιχειρήσεων μάς παρέχει τη δυνατότητα να σάς παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις, καθώς και να αντιδρούμε με μεγαλύτερη ευελιξία και ακρίβεια

 3. SCHÜBEL ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Στα 80 χρόνια της λειτουργίας της, η Schübel Antriebstechnik GmbH & Co. KG έχει αποκτήσει φήμη ως εξειδικευμένη τεχνική εμπορική επιχείρηση για συστήματα κίνησης και βιομηχανικά συστήματα με εξειδίκευση προϊόντων και χωρίς συμβιβασμούς προσανατολισμό στον πελάτη. Σήμερα, η Schübel αντιπροσωπεύει τη λύση όλων των προβλημάτων βιομηχανικής τεχνολογίας, με τα οποία βρίσκονται αντιμέτωποι φημισμένοι πελάτες από τους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου, της παροχής υπηρεσιών και του δημόσιου τομέα όσον αφορά ζητήματα οικονομίας υλικών. Η Schübel ειδικεύεται σε βιομηχανικές τεχνικές λύσεις με ιδιαίτερη εστίαση σε τεχνικά ζητήματα κίνησης και μεταφοράς, όπου η Schübel διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων. Παρέχουμε στους πελάτες μας ένα ευρύ και πέραν του μέσου όρου φάσμα απόθεμα αποθήκης. Η Schübel παρέχει υπηρεσίες προεργασίας και επεξεργασίας σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη (π.χ.: μηχανική επεξεργασία, κοπή σε συγκεκριμένες διαστάσεις). Το πρόγραμμα προϊόντων συμπληρώνεται με ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης.

 4. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

  Γερμανία

  Το ολοκληρωμένο, προσανατολισμένο στο χρήστη σύστημα παροχής υπηρεσιών ABEG της εταιρείας μας αποτελεί την υπέρβαση στην επιλογή και στην προμήθεια ρουλεμάν και όλων των σχετικών στοιχείων: Καθιστούμε την παγκόσμια αγορά διαφανή όχι μόνο με βάση τα τεχνικά, αλλά και τα οικονομικά κριτήρια και παρέχουμε νέες προοπτικές για επιχειρηματίες, κατασκευαστές και αγοραστές. Ανάλυση και αξιολόγηση όλων των διαθέσιμων στην παγκόσμια αγορά ρουλεμάν ως προς την απόδοση και την τιμή, ταξινόμηση σε τέσσερις σειρές προϊόντων Premium, Supra, Eco και EasyRoll, δωρεάν λειτουργία αναζήτησης Online (Quickfinder) με ενσωματωμένο υπολογισμό διάρκειας ζωής, επαγγελματικό λογισμικό επιλογής και υπολογισμού για κατασκευαστές (ABEG Quickfinder professional), επισκόπηση των εδράνων εντός δευτερολέπτων με συνυπολογισμό της αποδοτικότητας, της καταλληλότητας, της διαθεσιμότητας και της τιμής προϊόντος, διασφάλιση ποιότητας με διαχείριση ποιότητας ανεξαρτήτως κατασκευαστή και πιστοποίηση κατά DIN ISO 9001: 2015 και DIN ISO 14001: 2.

 5. MELUCCI - CUSCINETTI

  Ιταλία

  Η Melucci srl, που ιδρύθηκε από τον Giovanni Melucci, είναι παρούσα στην αγορά από τη δεκαετία του 1950, έχει αναπτυχθεί με την πάροδο του χρόνου στον τομέα της διανομής ρουλεμάν, ειδικεύεται στον τομέα της μετάδοσης, προσθέτοντας στα προϊόντα της ιμάντες, τροχαλίες, αλυσίδες, κορώνες, οδοντωτούς τροχούς κ.λπ. φτάνοντας στην αξιοποίηση της συνεργασίας παγκόσμιων ηγετών στον τομέα των βιομηχανικών προμηθειών. Οι SKF, Timken, Ina και Nadella αναγνωρίζονται παγκοσμίως ως ηγέτες στα αντίστοιχα τμήματα της αγοράς τους.

 1. IGUS® GMBH

  Γερμανία

 2. LAMA BUSHINGS GMBH

  Γερμανία

 1. KS GLEITLAGER GMBH

  Γερμανία

 2. SINTERSHOP

  Γερμανία

 3. CSB GLEITLAGER GMBH

  Γερμανία

 4. ITV SINTERMETALLE GMBH

  Ελβετία

 5. BLOMBACH SCHLEIFSPINDELN GMBH

  Γερμανία

 6. LBI GUSS GMBH

  Γερμανία

 7. DRESSLER HARTMETALL GMBH

  Γερμανία

 8. KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 1. GLEITLAGER UND METALLVERARBEITUNG GMBH

  Γερμανία

 2. PAN-METALLGESELLSCHAFT BAUMGÄRTNER GMBH & CO KG

  Γερμανία

 3. MIBA INDUSTRIAL BEARINGS

  Γερμανία

 4. BEARING SERVICE WÄLZLAGER-VERTRIEBS GMBH

  Γερμανία

 5. SCHULER DUROCOMM GMBH

  Γερμανία

 6. WAELAG WÄLZLAGER VERTRIEBS- GMBH

  Γερμανία

  Η WAELAG Wälzlager Vertriebs-GmbH είναι προμηθευτής της βιομηχανίας κατασκευής μηχανημάτων, ειδικών μηχανημάτων, ηλεκτροκινητήρων, καθώς και για την τεχνολογία μετρήσεων και ρύθμισης, την αεροναυτική τεχνολογία και την επισκευαστική τεχνολογία, για γραμμικούς οδηγούς και στεγανοποιήσεις διακένων. Η γκάμα προϊόντων στον τομέα των ρουλεμάν και των στεγανοποιήσεων περιλαμβάνει: ρουλεμάν (μετρικό και αγγλοσαξονικό σύστημα), μικροσκοπικά ρουλεμάν, έδρανα NIRO, ρουλεμάν ατράκτων, ατράκτους μηχανών, μηχανισμούς ελεύθερου τροχού και σύσφιξης, λαβυρίνθους και στεγανοποιήσεις διακένων και λιπαντικά.

 7. CASPAR GLEITLAGER GMBH

  Γερμανία

  Η Caspar Gleitlager είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής της Γερμανίας για ειδικά ρουλεμάν. Είμαστε σε θέση να παράγουμε σε ελάχιστο διάστημα παραγωγής ρουλεμάν με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη από όλα τα συνήθη υλικά. Πάντοτε όταν ένα βασικό προϊόν ή είδος καταλόγου δεν πληροί τις απαιτήσεις, είμαστε ευχαρίστως στο πλευρό σας. Μεγάλο πλεονέκτημα για εσάς ως πελάτης: -Δραστήρια ομάδα – Είμαστε στη διάθεσή σας.-Ίδια παραγωγή – Μόνο έτσι είμαστε σε θέση να παρέχουμε υψηλή ποιότητα σε σύντομο διάστημα -Σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων – Άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες σε σύγχρονα μηχανήματα για λογαριασμό σας- Διατίθενται τυποποιημένα εξαρτήματα καθώς και είδη αποθήκης Αξιοποίηση συνεργιών – Συνδυασμός ειδικοτήτων. Για να συμπληρώνουμε άψογα τη γκάμα των προϊόντων μας, συνεργαζόμαστε με την Poggi transmissioni meccaniche της Ιταλίας. Διαθέτουμε οδοντωτούς ιμάντες και τροχαλίες, τραπεζοειδείς ιμάντες και τροχαλίες, μηχανισμούς μετάδοσης κωνικών τροχών και άλλα στοιχεία κίνησης. Ειδικά εξαρτήματα, όπως τροχαλίες οδοντωτών ιμάντων, είναι επίσης διαθέσιμα και προσφέρονται.

 8. FEDERAL-MOGUL DEVA GMBH

  Γερμανία

  FEDERAL-MOGUL DEVA GMBH: Ο συνεργάτης σας για εφαρμογές εδράνων ολίσθησης. Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες σέρβις της εταιρείας για τα δικά μας αυτολιπαινόμενα προϊόντα εδράνων ολίσθησης υψηλής ποιότητας για τη βιομηχανία. Τα βιομηχανικά έδρανα ολίσθησης χωρίς συντήρηση πρέπει να είναι ανταποκρίνονται στις μέγιστες απαιτήσεις και είναι απολύτως απαραίτητα τόσο σε λεπτεπίλεπτες εφαρμογές όσο στην καθημερινή λειτουργία στον τομέα κατασκευής μεγάλων μηχανών, σε εγκαταστάσεις αιολικής ενέργειας, στον κατασκευαστικό τομέα, στο σιδηροδρομικό κλάδο και στην αυτοκινητοβιομηχανία.

 9. SAMR

  Γαλλία

  Η εταιρεία SAMR ειδικεύεται στους τριβείς λείων εδράνων. Κατασκευάζουμε τριβείς, δακτυλίους, πέδιλα, λεία έδρανα και κάθε είδους τεμάχια τριβής για λεία έδρανα από υλικά με δύο ή τρία μέταλλα. Επίσης, παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης και σέρβις σε λεία έδρανα. Κατέχουμε την τεχνολογία των διατρήσεων απλής ή σύνθετης γεωμετρίας, σταθερών ή μεταβλητών. Η SAMR είναι μια ολοκληρωμένη αυτόματη εγκατάσταση.

 10. AKTIM SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1990. Από τότε που ξεκινήσαμε, διατηρήσαμε τις επαφές μας με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στην Ευρώπη και την Αμερική. Ειδικευόμαστε στην εισαγωγή βιομηχανικών ρουλεμάν, στοιχεία διαβίβασης ισχύος και κεντρικά συστήματα λίπανσης. Αποθηκεύουμε μια ποικιλία προϊόντων. Η προθεσμία για είδη που δεν διατίθονται σε απόθεμα είναι πολύ μικρή. Μπορούμε να παραδώσουμε τα προϊόντα με οποιοδήποτε μεταφορέα σε οποιοδήποτε μέρος.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λεία έδρανα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

182 επιχειρήσεις