• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λαχανικά- εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι

Αποτελέσματα για

Λαχανικά- εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BRUWIER POTATOES

  Βέλγιο

  Εξάγονται πατάτες πλυμένες και μη, συσκευασμένες για τη βιομηχανία- μεγάλη ποικιλία σε κίτρινες και κόκκινες πατάτες και σε καρότα και κρεμμύδια. Η Bruwier Potatoes n.v. έχει μια μοναδική φήμη στον κόσμο της πατάτας. Το όνομα της αποτελεί συνώνυμο ποιότητας, εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας. Αυτά τα προσόντα είναι καθοριστικά σε μια αγορά με τόσο ευαίσθητα προϊόντα και με τιμές που διακυμαίνονται συνέχεια.

 2. RTL PATAT

  Βέλγιο

  Η επιχείρηση Rik Tanghe είναι μια εταιρεία γνωστή στον κλάδο της πατάτας. Βασιζόμενη σε μακροχρόνια εμπειρία που μεταφέρθηκε από πατέρα σε γιο, η Rik Tanghe είναι ένας επίλεκτος συνεργάτης για τους παραγωγούς που ειδικεύονται στην πατάτα, στα βελγικά σύνορα. Γνωστή για την ποιότητα των προϊόντων της, η επιχείρηση Rik Tanghe εξυπηρετεί πελάτες από πολυάριθμες γνωστές βελγικές και ξένες εταιρείες. Αναζητάτε έναν ειδικό στις πατάτες; Μόλις βρήκατε έναν!

 3. MDM DREYER AG

  Ελβετία

 4. FRUITFUL OFFICE GMBH

  Γερμανία

 5. OBSTLIEFEREI V. DANIEL & M. KIOS GBR

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FRUITFUL OFFICE GMBH

  Γερμανία

 2. BEFER FRUIT SRL

  Ιταλία

 3. POBALLE,S.A.

  Ισπανία

 4. GUBITZER OBSTGROSSHANDEL UND TRANSPORTE GMBH

  Αυστρία

 5. REGAR AGRÍCOLA

  Ισπανία

  Regar Agrícola S.L. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς μοβ σκόρδου, μαύρου σκόρδου, λευκού σκόρδου και κρεμμυδιών. Αφυδατωμένο σκόρδο, καραμέλες με σκόρδο κ.λπ. Η έδρα μας βρίσκεται στην πόλη Las Pedroñeras (Cuenca - Ισπανία), στη διεθνή πρωτεύουσα του σκόρδου, στην καρδιά της La Mancha, μιας περιοχής που παραδοσιακά παράγει τροφές υψηλής ποιότητας για τη μεσογειακή διατροφή.

 1. AJOS GALLARDO

  Ισπανία

  Παντός είδους σκόρδα. Η Ajos Gallardo είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή και το εμπόριο του σκόρδου κάθε είδους. Όλα τα προϊόντα μας είναι φρέσκα 100% και χωρίς χημικές ουσίες. Προσφέρουμε φυσικό, οικολογικό σκόρδο χωρίς χημικές ουσίες. Μεγάλη ποικιλία σε σκόρδα: κόκκινο σκόρδο, λευκό σκόρδο, μαύρο σκόρδο, σκόρδο γκουρμέ, σκόρδο υψηλής κουζίνας.

 2. FRESH & DRY GARLIC

  Ισπανία

  Η FRESH & DRY GARLIC είναι μια ηγετική επιχείρηση στην παραγωγή, τη συσκευασία, την εμπορία και την εξαγωγή σκόρδου. Επιχείρηση με παγκόσμια πιστοποίηση GAP. Προμηθεύονται : σκόρδο λευκό, μωβ, spring και συσκευασμένο.

 1. AVI FOREIGN PRIVATE UNITARIED PRODUCTION TRADE ENTERPRISE OF V.ZHITKAUSKAS

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία AVI ιδρύθηκε το 1998. Είναι μια ιδιωτική βιομηχανική και εμπορική επιχείρηση ξένων συμφερόντων. Στα κύρια πεδία της δραστηριότητάς της περιλαμβάνονται: αγορά, επεξεργασία και εξαγωγή προϊόντων δάσους πλην του ξύλου (π.χ. μανιτάρια και μούρα, βατόμουρα). Μετά από 10 έτη πείρας, η εταιρεία είναι σε θέση να ανταγωνιστεί στην τοπική αγορά και να συνεργαστεί με επιτυχία με ξένες επιχειρήσεις. Όλη η παραγωγή εξάγεται σε χώρες της δυτικής Ευρώπης.

 2. ZANAHORIAS MEDRANO

  Ισπανία

  Από το 1965, είμαστε αποκλειστικά εξειδικευμένοι στην παραγωγή και συσκευασία των καρότων.Η μάρκα μας ZAMESA είναι γνωστή σε όλον τον κόσμο. Έμπορος εξαγωγέας.Παράγουμε στην Ισπανία και συσκευάζουμε τα προϊόντα μας σε πολλές διαφορετικές μορφές. Επιχείρηση πιστοποιημένη ISO 9001-2000 Φρέσκα καρότα.

 3. CEL-MAR. GOSPODARSTWO SPECJALISTYCZNE. C.M. OLCZAK

  Πολωνία

  Παραγωγή, συσκευασία, σήμανση, πωλήσεις, εξαγωγές και παραδόσεις φρέσκων μανιταριών υψηλής ποιότητας (άσπρων μανιταριών, μανιταριών πλευρώτους). Τα προϊόντα μας διατίθενται όλο το χρόνο. Προμηθεύουμε χονδρέμπορους κυρίως από την ΕΕ. Τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα πρότυπα EU. Εγγυόμαστε σύντομους χρόνους παράδοσης και ανταγωνιστικές τιμές.

 4. ROVOCAD GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 5. CAVALLARO PRODOTTI ORTOFRUTTICOLI

  Ιταλία

 6. NEOFUNGI SOC. COOPERATIVA

  Ισπανία

 7. LA NATURA SOCIETA' AGRICOLA A RESPONSABILITA' LIMITATA

  Ιταλία

 8. COOPERATIVA AGRICOLA ZOOTECNICA POGGETELLO

  Ιταλία

 1. SERVAGRI

  Βέλγιο

 2. BOOMKWEKERIJ WILLAERT

  Βέλγιο

 3. CLEEREN

  Βέλγιο

 4. RED STAR

  Κάτω Χώρες

 5. VAWI

  Βέλγιο

 6. AZ.AGR.GALLO NICOLA

  Ιταλία

 7. ROGER & JOZEF COOL

  Βέλγιο

 8. UNION PRIMEURS

  Γαλλία

 9. ACHIEL PRIMEURS

  Βέλγιο

 10. DE AARDAPELHOEVE

  Βέλγιο

Βρείτε προσφορές για

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λαχανικά- εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

25.017 επιχειρήσεις