• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λαχανικά- εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι

Αποτελέσματα για

Λαχανικά- εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BRUWIER POTATOES

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Εξάγονται πατάτες πλυμένες και μη, συσκευασμένες για τη βιομηχανία- μεγάλη ποικιλία σε κίτρινες και κόκκινες πατάτες και σε καρότα και κρεμμύδια. Η Bruwier Potatoes n.v. έχει μια μοναδική φήμη στον κόσμο της πατάτας. Το όνομα της αποτελεί συνώνυμο ποιότητας, εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας. Αυτά τα προσόντα είναι καθοριστικά σε μια αγορά με τόσο ευαίσθητα προϊόντα και με τιμές που διακυμαίνονται συνέχεια.

 2. RTL PATAT

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η επιχείρηση Rik Tanghe είναι μια εταιρεία γνωστή στον κλάδο της πατάτας. Βασιζόμενη σε μακροχρόνια εμπειρία που μεταφέρθηκε από πατέρα σε γιο, η Rik Tanghe είναι ένας επίλεκτος συνεργάτης για τους παραγωγούς που ειδικεύονται στην πατάτα, στα βελγικά σύνορα. Γνωστή για την ποιότητα των προϊόντων της, η επιχείρηση Rik Tanghe εξυπηρετεί πελάτες από πολυάριθμες γνωστές βελγικές και ξένες εταιρείες. Αναζητάτε έναν ειδικό στις πατάτες; Μόλις βρήκατε έναν!

 3. GREEN BEAN

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η Green Bean είναι μια εταιρεία πώλησης χονδρικής με έδρα κοντά στην Wroclaw, στην Πολωνία. Δραστηριοποιείται στον τομέα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών, βρίσκεται επίσης στους χώρους των κατεψυγμένων λαχανικών και φρούτων, αποξηραμένων φρούτων, κλασικών και οργανικών προϊόντων, μανιταριών, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι - Εισαγωγές-εξαγωγές. Παραδίδουμε φρούτα και λαχανικά, προσφέροντας στους πελάτες μας φρέσκα προϊόντα, ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

 4. OBSTLIEFEREI V. DANIEL & M. KIOS GBR

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OBSTLIEFEREI V. DANIEL & M. KIOS GBR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Taufkirchen, Γερμανία.

 5. FRUITFUL OFFICE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FRUITFUL OFFICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Frankfurt, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CAVALLARO PRODOTTI ORTOFRUTTICOLI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CAVALLARO PRODOTTI ORTOFRUTTICOLI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, κολοκυθες, βολβοι κρεμμυδιου, συσκευασμενα κρεμμυδια, και Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Angri, Ιταλία.

 2. BEFER FRUIT SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BEFER FRUIT SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, εισαγωγη φρουτων, εισαγωγη λαχανικων, Φρούτα, εισαγωγείς φρούτων, εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, πωληση φρουτων χονδρικης, φρουτα και λαχανικα, και λαχανικα χονδρικης. Έχει έδρα σε Bologna, Ιταλία.

 3. REGAR AGRÍCOLA

  Ισπανία

  Regar Agrícola S.L. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς μοβ σκόρδου, μαύρου σκόρδου, λευκού σκόρδου και κρεμμυδιών. Αφυδατωμένο σκόρδο, καραμέλες με σκόρδο κ.λπ. Η έδρα μας βρίσκεται στην πόλη Las Pedroñeras (Cuenca - Ισπανία), στη διεθνή πρωτεύουσα του σκόρδου, στην καρδιά της La Mancha, μιας περιοχής που παραδοσιακά παράγει τροφές υψηλής ποιότητας για τη μεσογειακή διατροφή.

 4. AJOS GALLARDO

  Ισπανία

  Παντός είδους σκόρδα. Η Ajos Gallardo είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή και το εμπόριο του σκόρδου κάθε είδους. Όλα τα προϊόντα μας είναι φρέσκα 100% και χωρίς χημικές ουσίες. Προσφέρουμε φυσικό, οικολογικό σκόρδο χωρίς χημικές ουσίες. Μεγάλη ποικιλία σε σκόρδα: κόκκινο σκόρδο, λευκό σκόρδο, μαύρο σκόρδο, σκόρδο γκουρμέ, σκόρδο υψηλής κουζίνας.

 5. FRESH & DRY GARLIC

  Ισπανία

  Η FRESH & DRY GARLIC είναι μια ηγετική επιχείρηση στην παραγωγή, τη συσκευασία, την εμπορία και την εξαγωγή σκόρδου. Επιχείρηση με παγκόσμια πιστοποίηση GAP. Προμηθεύονται : σκόρδο λευκό, μωβ, spring και συσκευασμένο.

 1. AVI FOREIGN PRIVATE UNITARIED PRODUCTION TRADE ENTERPRISE OF V.ZHITKAUSKAS

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία AVI ιδρύθηκε το 1998. Είναι μια ιδιωτική βιομηχανική και εμπορική επιχείρηση ξένων συμφερόντων. Στα κύρια πεδία της δραστηριότητάς της περιλαμβάνονται: αγορά, επεξεργασία και εξαγωγή προϊόντων δάσους πλην του ξύλου (π.χ. μανιτάρια και μούρα, βατόμουρα). Μετά από 10 έτη πείρας, η εταιρεία είναι σε θέση να ανταγωνιστεί στην τοπική αγορά και να συνεργαστεί με επιτυχία με ξένες επιχειρήσεις. Όλη η παραγωγή εξάγεται σε χώρες της δυτικής Ευρώπης.

 2. ZANAHORIAS MEDRANO

  Ισπανία

  Από το 1965, είμαστε αποκλειστικά εξειδικευμένοι στην παραγωγή και συσκευασία των καρότων.Η μάρκα μας ZAMESA είναι γνωστή σε όλον τον κόσμο. Έμπορος εξαγωγέας.Παράγουμε στην Ισπανία και συσκευάζουμε τα προϊόντα μας σε πολλές διαφορετικές μορφές. Επιχείρηση πιστοποιημένη ISO 9001-2000 Φρέσκα καρότα.

 1. CEL-MAR. GOSPODARSTWO SPECJALISTYCZNE. C.M. OLCZAK

  Πολωνία

  Παραγωγή, συσκευασία, σήμανση, πωλήσεις, εξαγωγές και παραδόσεις φρέσκων μανιταριών υψηλής ποιότητας (άσπρων μανιταριών, μανιταριών πλευρώτους). Τα προϊόντα μας διατίθενται όλο το χρόνο. Προμηθεύουμε χονδρέμπορους κυρίως από την ΕΕ. Τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα πρότυπα EU. Εγγυόμαστε σύντομους χρόνους παράδοσης και ανταγωνιστικές τιμές.

 2. MDM DREYER AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία MDM DREYER AG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα αποξηραμένα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Νουγκά, Φρούτα αποξηραμένα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Νουγκά. Έχει έδρα σε Muri B. Bern, Ελβετία.

 3. ROVOCAD GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία ROVOCAD GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Oststeinbek, Γερμανία.

 4. NEOFUNGI SOC. COOPERATIVA

  Ισπανία

  Η εταιρεία NEOFUNGI SOC. COOPERATIVA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μανιτάρια καλλιέργειας, μανιταρια πλευροτους, και μανιταρια σιτακε. Έχει έδρα σε Villalgordo Del Jucar, Ισπανία.

 5. MINGABIO GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία MINGABIO GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

 6. LA NATURA SOCIETA' AGRICOLA A RESPONSABILITA' LIMITATA

  Ιταλία

  Η εταιρεία LA NATURA SOCIETA' AGRICOLA A RESPONSABILITA' LIMITATA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, αγροτικη εκμεταλλευση, οικολογικα τροφιμα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, και φυτα για τη φυτοκομια. Έχει έδρα σε Dugenta, Ιταλία.

 7. COOPERATIVA AGRICOLA ZOOTECNICA POGGETELLO

  Ιταλία

  Η εταιρεία COOPERATIVA AGRICOLA ZOOTECNICA POGGETELLO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Sante Marie, Ιταλία.

 8. POBALLE,S.A.

  Ισπανία

  Η εταιρεία POBALLE,S.A., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζωικες τροφες, και μελασσα. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

 1. CLEEREN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CLEEREN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυτα προς φυτευση για την γεωργια, λαχανικα, και γογγυλια. Έχει έδρα σε Alken, Βέλγιο.

 2. DE AARDAPELHOEVE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία DE AARDAPELHOEVE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πατάτες σε νιφάδες ή προμαγειρευμένες, Πατάτες σε νιφάδες ή προμαγειρευμένες, πατατες, και Πατάτες για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Tielt, Βέλγιο.

 3. VERBIST AARDAPPELEN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία VERBIST AARDAPPELEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πατάτες σε νιφάδες ή προμαγειρευμένες, πατατες, Πατάτες σε νιφάδες ή προμαγειρευμένες, Πατάτες για τη βιομηχανία, και Πατάτες - Bintje. Έχει έδρα σε Hulshout, Βέλγιο.

 4. SICA VAL DE NESQUE

  Γαλλία

  Η εταιρεία SICA VAL DE NESQUE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, και αγροτικός συνεταιρισμός. Έχει έδρα σε Malemort Du Comtat, Γαλλία.

 5. VERHAGEN HOLLAND

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία VERHAGEN HOLLAND, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεώμηλα (πατάτες). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πατάτες σε νιφάδες ή προμαγειρευμένες, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση, καλοι, Πατάτες σε νιφάδες ή προμαγειρευμένες, και Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Dinteloord, Κάτω Χώρες.

 6. KAM YUEN SUPERMARKET

  Βέλγιο

  Η εταιρεία KAM YUEN SUPERMARKET, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζυμαρικά, Ζυμαρικά, σουπες λαχανικων, κατεψυγμενα θαλασσινα, και ρυζι. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 7. MAISON VIALADE

  Γαλλία

  Η εταιρεία MAISON VIALADE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Perpignan Cedex, Γαλλία.

 8. AZ.AGR.GALLO NICOLA

  Ιταλία

  Η εταιρεία AZ.AGR.GALLO NICOLA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, ημιαφρωδεις λευκοι οινοι, και prosecco. Έχει έδρα σε Musile Di Piave, Ιταλία.

 9. CEULEMANS SLACENTER

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CEULEMANS SLACENTER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά φρέσκα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά φρέσκα, λαχανικα, και γενικες αγορες φρουτων και λαχανικων. Έχει έδρα σε Sint-Katelijne-Waver, Βέλγιο.

 10. SERVAGRI

  Βέλγιο

  Η εταιρεία SERVAGRI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, πατατες, και Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Orcq, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λαχανικά- εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

24.994 Επιχειρήσεις