• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λαχανικά φρέσκα

Αποτελέσματα για

Λαχανικά φρέσκα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Γαλλία

  Η FEMIA σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα και εξοπλισμό για την προετοιμασία και την συνεχή θερμική επεξεργασία λαχανικών, φρούτων και καλαμποκιού. Για περίπου 60 χρόνια, η FEMIA έχει εφοδιάσει τις βιομηχανίας κονσερβοποιίας, βαθιάς ψύξης και φρέσκων προϊόντων σε όλες τις ηπείρους. Από την παράλειψη του προϊόντος στο εργοστάσιο μέχρι την συσκευασία ή την γραμμή ψύξης, έχουμε την λύση για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας, με μεγάλο εύρος δυνατοτήτων που φτάνει ως και 20 τόνους ημερησίως: Παραλαβή και τροφοδότηση γραμμής, καθαρισμός, πλύσιμο, διαλογή, ταξινόμηση ανά μέγεθος, ξάκρισμα, κοπή, διακίνηση και μεταφορά. Συνεχείς θερμικές επεξεργασίες: λεύκανση, ψύξη, ύγρανση, αποξήρανση, αφύγρανση. Καινοτομούμε συνεχώς και βελτιώνουμε τα μηχανήματα μας ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας: αυξάνουμε την παραγωγικότητα των γραμμών μας, προστατεύουμε την ποιότητα των προϊόντων μας, μειώνουμε την κατανάλωση νερού και ενέργειας, απλοποιούμε και μειώνουμε τα κόστη συντήρησης, αυξάνουμε την βιωσιμότητα των μηχανημάτων μας.

 2. MADAR

  Πολωνία

  Με σχεδόν 30 χρόνια παράδοσης, η MaDar είναι ένας χονδρέμπορος τροφίμων από την Πολωνία. Προμηθεύουμε τα προϊόντα μας σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας όπως καταστήματα πώλησης τροφίμων, εστιατόρια, εταιρείες με διάφορα προφίλ, οργανισμούς και ιδιώτες. Στόχος μας να παραδώσουμε τα προϊόντα μας με την ανώτατη ποιότητα στις καλύτερες τιμές ώστε να ικανοποιήσουμε τον πελάτη 100 %. Συνεπώς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων διατροφής σε εμάς. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •Ζυμαρικά, • επεξεργασμένα και κονσερβοποιημένα κρέατα, • Σπόρους, • Διάφορα είδη αλεύρων, •Γαλακτοκομικά προϊόντα, •Ζάχαρη, •Μπαχαρικά, μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα στον ιστότοπο μας ! Διασφαλίζουμε: •Γρήγορη εκτέλεση παραγγελιών, •Ελκυστικές τιμές, • Μεγάλη ποικιλία, • Παγκόσμια παράδοση. Τα προϊόντα μας εισάγονται από αξιόπιστους προμηθευτές και τοπικά αγροκτήματα ώστε να αποκτήσουμε την καλύτερη ποιότητα με άριστη γεύση. Με εμάς, θα έχετε μοναδικές γεύσεις στο τραπέζι σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. DINASTY HARPEN

  Γαλλία

  Η αποστολή μας: να προσφέρει εξαιρετικά φρέσκα και ποιοτικά λαχανικά σε όλο τον κόσμο και σε ανταγωνιστικές τιμές. Από το 2022, η DINASTY HARPEN είναι ο ειδικός στην εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών. Είμαστε διαθέσιμοι όλο το χρόνο προσφέροντας κατάλληλα προϊόντα και εξαιρετικής ποιότητας. Στην καρδιά της επιχείρησης μας, όλος ο κόσμος καταλαβαίνει την αποστολή μας. Έτσι, εργαζόμαστε εντατικά ώστε να διαφέρουμε. Η ομάδα μας, που αποτελείται από νέα και δυναμικά άτομα, θα σας συνοδέψει ώστε να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις. Η επιχείρηση εξάγει και διανέμει χονδρικής διάφορα προϊόντα, κυρίως λαχανικά, όπως πατάτες και κρεμμύδια. Είμαστε μια ισχυρή ομάδα, σωστά δομημένη και ακέραιη, με στόχο να εξασφαλίσουμε την εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών στην δυτική Αφρική. Η εταιρεία, προκειμένου να προσφέρει έναν ασφαλές περιβάλλον στις επενδύσεις των πελατών της, οφείλει να τους προσφέρει προϊόντα ποιότητας, προσφέροντας ταυτόχρονα μια επαγγελματική εξυπηρέτηση ώστε να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη τους. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 4. FLOG IMPORT & EXPORT NETHERLANDS

  Κάτω Χώρες

  Η Flog Import & Export GMBH εξειδικεύεται στον εφοδιασμό σε χονδρική πώληση αξιόλογων και παγκοσμίως αναγνωρισμένων τροφίμων, ποτών και προϊόντων καθημερινής χρήσης σε πολλές χώρες. Είμαστε πλέον μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην εφοδιαστική αλυσίδα εξαγωγής παγκόσμιων προϊόντων. Προωθούμε εμπορικές ευκαιρίες στις Ευρωπαϊκές χώρες, στην Ασία, Αφρική, Νότια και Βόρεια Αμερική. Σε αντίθεση με το ομώνυμο μας, τα διαμάντια που εμπορευόμαστε αποτελούν επώνυμα προϊόντα καλλυντικών και καθημερινής χρήσης που κυριαρχούν στα ράφια των σούπερ μάρκετ και στους εφοδιαστές εστίασης. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως : Ποτά και ενεργειακά ποτά, καφές, σοκολάτα, βρεφικό γάλα σε σκόνη, φασόλια και δημητριακά, ρύζι, ζάχαρη, ξύλινα προϊόντα, λαχανικά φρέσκα, σπόρους, χαρτί… Κατακτήσαμε αυτήν την θέση χάρη σε μια άριστη υποστήριξη πελατών, γρήγορη και αξιόπιστη παράδοση, μια εμπεριστατωμένη υπόσχεση της παγκόσμιας αγοράς προϊόντων που αποκτήσαμε με πολυετή πείρα στον πορισμό και στην διανομή επώνυμων προϊόντων σε όλο τον κόσμο και έναν αυστηρό συνδυασμό της ανάπτυξης και ωρίμανσης ενθάρρυνσης από την Άπω Ανατολή. Η διαχειριστική μας ομάδα μεριμνά και διατηρεί αυτήν την νοοτροπία και πολιτισμό μέσα από την εταιρεία και εργάζεται συλλογικά και ασταμάτητα για αυτόν τον σκοπό. Αυστηρή προϋπόθεση για την συνεχή μας επιτυχία είναι η διοίκηση της επιχείρησης μας με ακεραιότητα και σύμφωνα με υψηλά ηθικά πρότυπα καθώς και η μέριμνα αμοιβαίου σεβασμού απέναντι σε όλους τους υπαλλήλους. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας!

 5. KTRACO

  Γαλλία

  Εδώ και πάνω από 20 χρόνια, η Εταιρεία KTRACO εξειδικεύεται στον τομέα των φρέσκων και ξηρών φρούτων και λαχανικών σε σχέση τόσο με τους παραγωγούς όσο και με τους αντιπροσώπους. Η επιχείρηση είναι επαγγελματίας στον τομέα όσον αφορά την γνώση των γεωργικών προϊόντων, των ποικιλιών τους αλλά και την διαθεσιμότητα τους εξασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα τους. Προσφέρει αποκλειστικά φρέσκα φρούτα και λαχανικά ποιότητας. Ετσι η KTRACO προσφέρει αποκλειστικά προϊόντα ανήμερης άφιξης διαθέσιμα στην ηλεκτρονική της πλατφόρμα αγοραπωλησίας. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. GRAENLAND

  Σουηδία

 2. 3K AGRICULTURAL PRODUCTS LTD

  Τουρκία

  Η 3k Global ιδρύθηκε το 1979 ως έμπορος φρούτων και λαχανικών στην πόλη Ιζμίρ της Τουρκίας, είναι μια εταιρεία που συνδυάζει την παραδοσιακή γεωργική γνώση με τις σύγχρονες γεωργικές διαδικασίες της δεύτερης γενιάς. Από το 2000 λειτουργούμε ως γέφυρα στον αγροτικό τομέα, μεταξύ παρελθόν και παρών. Στην 3K Global, μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά και ψυχρή αποθήκευση χάρη στα φορτηγά και στις αποθήκες μας. Εξάγουμε φρέσκα φρούτα σε όλο τον κόσμο και είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην Τουρκία. Στην 3K, εξασφαλίζουμε φρεσκάδα και ποιότητα στους πελάτες μας για όλα τα φορτία 20.000 τόνων και για τον όγκο μας συσκευασίες και πώλησης 20.000 τόνων. Τα κύρια μας προϊόντα είναι αβοκάντο, μήλο, αχλάδι, εσπεριδοειδή, κυδώνι, ακτινίδιο, ροδάκινο, νεκταρίνι, ρόδι, μπανάνα και λαχανικά. Τα προϊόντα μας προέρχονται κυρίως από: •Από την Αττάλεια: Τροπικά φρούτα και λαχανικά • Από την Αττούδα: Μήλα, ροδάκινα, ρόδια, • Από την Προύσα : ροδάκινα, ακτινίδια, κυδώνια, αχλάδια, και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας! Η αποστολή μας είναι να παραδώσουμε την πολύχρωμη μας ποικιλία φρούτων και λαχανικών στα σημεία πώλησης με όλη την φρεσκάδα τους, καθαρά και με τις πιο νόστιμες τους ιδιότητες χωρίς να αλλοιωθούν κατά τη διάρκεια της βέλτιστης για την δημόσια υγεία παραγωγής, συγκομιδής, συσκευασίας και διανομής παρέχοντας τα μέγιστα επίπεδα υγιεινής. Συνεπώς, πρωταρχικός μας στόχος είναι η φρεσκάδα, καθαρότητα και καλύτερη ποιότητα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. FRUIT EXIM LLC

  Ουζμπεκιστάν

  Η Fruit Exim είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία εξαγωγών στο Ουζμπεκιστάν. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα B2B με στόχο την προμήθεια φυσικών και υψηλής ποιότητας, νωπών, αποξηραμένων και επεξεργασμένων προϊόντων φρούτων και λαχανικών από το Ουζμπεκιστάν σε άλλες χώρες. Η εταιρεία μας που καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα εργασιών – από τον αγρό έως την αποθήκη του πελάτη, λειτουργεί ως σύνδεσμος μεταξύ των Ουζμπέκων γεωργών και εισαγωγέων από ολόκληρο τον κόσμο για τη διάθεση ενός ευρέος φάσματος προϊόντων, των απαιτούμενων ποσοτήτων, προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, σταθερότητας και των καλύτερων δυνατών όρων για τους εισαγωγείς. Παράγουμε και διαθέτουμε προϊόντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, τηρώντας αυστηρά την ασφάλεια προϊόντων. Επιπλέον, για την κάλυψη των μεταβαλλόμενων απαιτήσεων των πελατών μας, αφοσιωνόμαστε στη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων μας και συνεχίζουμε να εστιάζουμε στην τεχνολογική καινοτομία. Σήμερα μπορούμε να πούμε με υπερηφάνεια ότι εδώ και πολλά χρόνια η εταιρεία μας ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της και τροφοδοτεί ενεργά τους πελάτες της σε ολόκληρο τον κόσμο με προϊόντα άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και με υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση.

 4. VARVARESOS FRESHNES

  Ελλάδα

  Στην VARVARESOS freshNES συνεργαζόμαστε με παραγωγούς και προμηθευτές φρέσκων φρούτων και λαχανικών από όλα τα μέρη της γης. Βασιζόμενοι στο τεράστιο δίκτυο συνεργατών μας, καταφέρνουμε να προμηθεύουμε τους πελάτες μας και τελικούς καταναλωτές με μια τεράστια ποικιλία φρέσκων και ποιοτικών προϊόντων. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μας, βασιζόμενο στις αρχές του εμπορίου, είναι η δυνατότητα να εισάγουμε οποιοδήποτε φρούτο ή λαχανικό, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, σε άριστη ποιότητα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, και πάντα στις καλύτερες δυνατές τιμές.

 5. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Τουρκία

 1. NEGOPRIM

  Γαλλία

 2. FRESCON FRUIT DIRECT BV

  Κάτω Χώρες

 1. HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA.

  Πορτογαλία

 2. SODEPEX-INTER

  Γαλλία

 3. PROVENCE PRIM

  Γαλλία

 4. TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V

  Κάτω Χώρες

 5. SINRC

  Βέλγιο

 6. VÉGÉPACK

  Βέλγιο

 7. SCHNEIDERS GEMÜSELAND LANDESPRODUKTENHANDELS GESMBH

  Αυστρία

 8. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

  Πολωνία

 1. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Γερμανία

 2. ZUCCARELLA SOCIETÀ COOPERATIVA AGRICOLA

  Ιταλία

 3. AZERKOUK EXPORT

  Μαρόκο

  Η AZERKOUK EXPORT, με έδρα στην πόλη ΑΓΚΑΝΤΙΡ στην νότια ακτή του Ατλαντικού στο Μαρόκο, είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στις εξαγωγές φρέσκων φρούτων και λαχανικών ανώτατης ποιότητας σε όλο τον κόσμο. Αναλαμβάνουμε την συσκευασία και την μεταφορά των φρούτων και των λαχανικών με βέλτιστη ποιότητα, ασφάλεια των τροφίμων και ιχνηλασιμότητα μέχρι την έναρξη. Εμπορευόμαστε φρέσκα και εποχιακά προϊόντα ποιότητας σε ελκυστικές τιμές. Χρησιμοποιούμε ασφαλείς συσκευασίες που τηρούν τα πρότυπα. Εξασφαλίζουμε την μεταφορά των εμπορευμάτων με αξιόπιστα μέσα. Προκειμένου να κατακτήσουμε μια πιστή πελατεία, τηρούμε τις προθεσμίες παράδοσης. Οι ομάδες μας επαγγελματιών είναι αποτελεσματικές ικανές να προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε ειδική απαίτηση. Ομάδες που θα σας ακολουθήσουν σε όλη την αγοραστική σας διαδικασία και οι οποίες θα σας προσφέρουν μια ποιοτική εξυπηρέτηση μετά την πώληση καθώς και μια μόνιμη τηλεφωνική επίβλεψη. Χάρη στην εμπειρία μας, στις γνώσεις μας στον τομέα και στα ισχυρά μας κίνητρα, η AZERKOUK EXPORT αναζητά την ποιότητα των προϊόντων και θέλει να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των προϊόντων στους διανομείς και στους καταναλωτές.

 4. BEL'EXPORT

  Βέλγιο

  Η Bel'export είναι μια πολυλειτουργική εταιρεία φρούτων και λαχανικών. Η Bel'export εφοδιάζει τις αγορές με περίπου 80 000 τόνους φρούτων και λαχανικών ετησίως. Η ευελιξία της εταιρείας της επιτρέπει να ελέγξει πλήρως την παραγωγή και το εμπόριο των προϊόντων σε όλα τα βασικά της στάδια : από την καλλιέργεια ως την συγκομιδή, συμπεριλαμβανομένου τη διαλογή, την αποθήκευση, την συσκευασία και τη μεταφορά. Εφαρμόζονται αυστηρά οι πιο πρόσφατες μεθόδους καλλιέργειας οι οποίες επιβεβαιώνονται από τα διεθνή πιστοποιητικά : BRC, IFS, FAVV

 5. AGRICULTURAL COOPERATIVE OF ELAFONISI

  Ελλάδα

  Ο συνεταιρισμός ιδρύθηκε το 2002 αριθμώντας 20 μέλη και περίπου 200 στρέμματα καλλιεργούμενων στρεμμάτων. Το όραμα και η σκέψη τότε κοινή: Η συνένωση των παραγωγών σε οργανωμένη ομάδα, με ίσα δικαιώματα, για την αύξηση των τότε δυνατοτήτων, για την δημιουργία μιας πρότυπης για την εποχή μονάδας συλλογής και συσκευασίας του προϊόντος και την εξάπλωση σε ακόμα μεγαλύτερες αγορές με βασικό όμως γνώμονα την διατήρηση αλλά και την βελτίωση της ποιότητας. Με εκτάσεις παραγωγής που φτάνουν τα 200 στρέμματα και εγκαταστάσεις πάνω από 1000 τ.μ. εφοδιασμένες με τελευταίου τύπου μηχανολογικό εξοπλισμό, και πιστοποιημένες κατά ISO 22000. Το κύριο προϊόν καλλιέργειας είναι η μεσόκαρπη τομάτα / ντομάτα, σε διάφορες ποικιλίες όπως : Τομάτα / Ντομάτα Elpida, Τομάτα / Ντομάτα Belladona Τομάτα / Ντομάτα Dafni αλλά και κάποια ιδιαίτερα υβρίδια τύπου Βελανίδι, Τομάτα / Ντομάτα Τσέρι και Τομάτα / Ντομάτα Πομοντόρο Η αποστολή μας: Η παραγωγή Τομάτας / Ντομάτας υψηλής ποιότητας και γεύσης

 6. NATURAL FARMING PRODUCTS DIMITRIS KOKALA

  Ελλάδα

  Ενδιαφέρεστε για την ποιότητα της διατροφής σας; Είστε νέοι γονείς και ενδιαφέρεστε για τη διατροφή του μωρού σας; Θέλετε να τρέφεστε με φυσικά προϊόντα που δεν έχουν περάσει μήνες στα ψυγεία; Θέλετε οι τροφές σας να είναι καθαρές από φυτοφάρμακα και αυξητικές ορμόνες; Τώρα μέσα από το "ηλεκτρονικό κτήμα" του Δημήτρη Κόκαλα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τη φυσική καλλιέργεια και να επιλέξετε μέσα από την τεράστια ποικιλία φυσικών προϊόντων που σας προσφέρουμε! Καθημερινά με ένα τηλεφώνημα σας ενημερώνουμε για τα προϊόντα που είναι έτοιμα για συγκομιδή και τα παραδίδουμε στον χώρο σας! Εμείς θα επικοινωνούμε μαζί σας μία φορά την εβδομάδα και θα σας προτείνουμε όλα τα προϊόντα που είναι έτοιμα για συγκομιδή και θα παραδίδουμε τα προϊόντα στο χώρο σας.Οι παραγγελίες μας φτάνουν στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη, Σέρρες, Κιλκίς, θεσσαλονίκη και σε πιο απομακρυσμένες περιοχές κατόπιν συνεννοήσεως. Καλέστε στο 6907911880 (Δημήτρης Κόκαλας) ή στο 6972325360 (Στέλλα Κόκαλα)

 7. TEGAIA KTIMA KYRIAKOULI

  Ελλάδα

  Η εταιρία TeGaia ΚΤΗΜΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ εδρεύει και δραστηριοποιείται σε κοντινή απόσταση από την αρχαία πόλη της Τεγέας, σε υψόμετρο 650 μέτρα στο κέντρο της Πελοποννήσου. Πρόκειται για μια επιχείρηση με οικογενειακό χαρακτήρα που ασχολείται με την καλλιέργεια, παραγωγή, αποθήκευση, τυποποίηση και συσκευασία πρότυπων αγροτικών προϊόντων. Αν και η προσπάθεια πήρε επιχειρησιακό χαρακτήρα μόλις το 2020, η οικογένεια Κυριακούλη καταπιάνεται με τα χώματα και το χώρο της γεωργίας από τα τέλη του 1890. Οι εγκαταστάσεις μας ακολουθούν όλες τις απαιτήσεις Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων, καθώς και διασφάλισης Ασφαλούς Διακίνησης τους, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000. Τα προϊόντα που καλλιεργούνται στις εκτάσεις μας είναι τα εξής: Πατάτες Μήλα Στάρκιν – Φούτζι Μήλα ΠΟΠ Delicious Πιλαφά Αχλάδια Οινοποιήσιμα σταφύλια Καρύδια Κεράσια Βύσσινα

  Όλα τα προϊόντα για "λαχανικά φρέσκα"

 8. MARSOL FRUITS ESPAÑA

  Ισπανία

  Η Marsol Fruits Spain S.L. είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στο εμπόριο φρούτων και λαχανικών που προέρχονται από την εξοχή της Murcie και της Αλμερίας. Εγγυόμαστε την επαγγελματική εξυπηρέτηση και την αποδοτική διαχείριση των προϊόντων από τη στιγμή της αγοράς και φροντίζουμε ώστε η ποιότητα, η τιμή και η συσκευασία να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σα. Εάν το επιθυμείτε, μπορούμε επίσης να αναλάβουμε τη διαχείριση διακίνησης. Προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή. Ειδικευόμαστε σε διάφορες ποικιλίες μαρουλιού (μαρούλι iceberg , ρωμαϊκή σαλάτα, Little Gem), μπρόκολα, αγκινάρες, κουνουπίδια, αγγούρια, ολλανδικά αγγούρια, διάφορες ποικιλίες ντομάτας (μακράς διατήρησης, Rebellion, τσαμπιά, ντοματίνια), λεμόνια, πορτοκάλια και μανταρίνια, διάφορες ποικιλίες πιπεριάς (California, Lamuyo), κ.λπ. Προμηθευόμαστε τα προϊόντα μας από τις κυριότερες αγορές της περιοχής και εμπορευόμαστε προϊόντα υψηλής ποιότητας στην εθνική και ευρωπαϊκή αγορά.

 9. PROESTOS EISAGOGES EKSAGOGES AGROTIKON PROIONTON IKE

  Ελλάδα

  Με αγάπη και αφοσίωση η εταιρία μας από το 1980 έχει κερδίσει ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι στις προτιμήσεις της εγχώριας αγοράς. Το εξυπηρετικό προσωπικό, οι υπηρεσίες, καθώς και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτουμε μας δίνουν την δυνατότητα για αποτελεσματικότερη και πιο αποδοτική εξυπηρέτηση με στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας. Η εταιρία μας, έχει αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο προμηθευτών από όλη την Ελλάδα, με κύριο μέλημά της, τη διατήρηση της ποιότητας και την ενίσχυση της ποικιλίας των προϊόντων μας. Το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων μας έρχεται από τη Θήβα, τα Μέγαρα, τον Μαραθώνα, τη Χαλκίδα, τον Ωρωπό, την Κόρινθο και τα Χανιά. ​Εγγυόμαστε για την καλύτερη ποιότητα και την πιο συμφέρουσα τιμή στην εγχώρια χονδρική αγορά. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

 10. MOUGIOS FRUIT

  Ελλάδα

  Η ομόρρυθμη ΜΟΥΓΙΟΣ ΦΡΟΥΙΤ είναι μια εταιρεία εισαγωγική εξαγωγική, με πολλά χρόνια στην χονδρική πώληση, λιανικό εμπόριο και στην διανομή γεωργικών προϊόντων. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στην τυποποίηση και εμπορία αγροτικών προϊόντων.Τυποποιούμε, εξάγουμε-εισάγουμε, και αποθηκεύουμε για μας και για λογαριασμό τρίτων, νωπά φρούτα και λαχανικά, αρίστης ποιότητας. Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στο μέσο των εύφορων κάμπων του νομού Ημαθίας που είναι ιδανικός για την ανάπτυξη γεωργικών καλλιεργειών, με κυρίαρχη την καλλιέργεια του ροδάκινου, νεκταρινιού, κερασιού, αχλαδιού, δαμάσκηνου, ακτινιδίου, καρπουζιού, πεπονιού, βιομηχανικό ροδάκινο, μανταρίνια . Έχουμε επικεντρωθεί στην εξαγωγή ποιοτικών ελληνικών προϊόντων και μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους διεθνείς πελάτες μας με το ακόλουθο φάσμα περιοχών: Ευρωπαϊκή Ένωση, Ρωσία, Καζακστάν, Μολδαβία, Ουκρανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λαχανικά φρέσκα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.465 επιχειρήσεις

Χ'ωρες