• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λαχανικά φρέσκα

Αποτελέσματα για

Λαχανικά φρέσκα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η FEMIA σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα και εξοπλισμό για την προετοιμασία και την συνεχή θερμική επεξεργασία λαχανικών, φρούτων και καλαμποκιού. Για περίπου 60 χρόνια, η FEMIA έχει εφοδιάσει τις βιομηχανίας κονσερβοποιίας, βαθιάς ψύξης και φρέσκων προϊόντων σε όλες τις ηπείρους. Από την παράλειψη του προϊόντος στο εργοστάσιο μέχρι την συσκευασία ή την γραμμή ψύξης, έχουμε την λύση για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας, με μεγάλο εύρος δυνατοτήτων που φτάνει ως και 20 τόνους ημερησίως: Παραλαβή και τροφοδότηση γραμμής, καθαρισμός, πλύσιμο, διαλογή, ταξινόμηση ανά μέγεθος, ξάκρισμα, κοπή, διακίνηση και μεταφορά. Συνεχείς θερμικές επεξεργασίες: λεύκανση, ψύξη, ύγρανση, αποξήρανση, αφύγρανση. Καινοτομούμε συνεχώς και βελτιώνουμε τα μηχανήματα μας ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας: αυξάνουμε την παραγωγικότητα των γραμμών μας, προστατεύουμε την ποιότητα των προϊόντων μας, μειώνουμε την κατανάλωση νερού και ενέργειας, απλοποιούμε και μειώνουμε τα κόστη συντήρησης, αυξάνουμε την βιωσιμότητα των μηχανημάτων μας.

 2. MADAR

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Με σχεδόν 30 χρόνια παράδοσης, η MaDar είναι ένας χονδρέμπορος τροφίμων από την Πολωνία. Προμηθεύουμε τα προϊόντα μας σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας όπως καταστήματα πώλησης τροφίμων, εστιατόρια, εταιρείες με διάφορα προφίλ, οργανισμούς και ιδιώτες. Στόχος μας να παραδώσουμε τα προϊόντα μας με την ανώτατη ποιότητα στις καλύτερες τιμές ώστε να ικανοποιήσουμε τον πελάτη 100 %. Συνεπώς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων διατροφής σε εμάς. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •Ζυμαρικά, • επεξεργασμένα και κονσερβοποιημένα κρέατα, • Σπόρους, • Διάφορα είδη αλεύρων, •Γαλακτοκομικά προϊόντα, •Ζάχαρη, •Μπαχαρικά, μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα στον ιστότοπο μας ! Διασφαλίζουμε: •Γρήγορη εκτέλεση παραγγελιών, •Ελκυστικές τιμές, • Μεγάλη ποικιλία, • Παγκόσμια παράδοση. Τα προϊόντα μας εισάγονται από αξιόπιστους προμηθευτές και τοπικά αγροκτήματα ώστε να αποκτήσουμε την καλύτερη ποιότητα με άριστη γεύση. Με εμάς, θα έχετε μοναδικές γεύσεις στο τραπέζι σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. DINASTY HARPEN

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η αποστολή μας: να προσφέρει εξαιρετικά φρέσκα και ποιοτικά λαχανικά σε όλο τον κόσμο και σε ανταγωνιστικές τιμές. Από το 2022, η DINASTY HARPEN είναι ο ειδικός στην εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών. Είμαστε διαθέσιμοι όλο το χρόνο προσφέροντας κατάλληλα προϊόντα και εξαιρετικής ποιότητας. Στην καρδιά της επιχείρησης μας, όλος ο κόσμος καταλαβαίνει την αποστολή μας. Έτσι, εργαζόμαστε εντατικά ώστε να διαφέρουμε. Η ομάδα μας, που αποτελείται από νέα και δυναμικά άτομα, θα σας συνοδέψει ώστε να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις. Η επιχείρηση εξάγει και διανέμει χονδρικής διάφορα προϊόντα, κυρίως λαχανικά, όπως πατάτες και κρεμμύδια. Είμαστε μια ισχυρή ομάδα, σωστά δομημένη και ακέραιη, με στόχο να εξασφαλίσουμε την εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών στην δυτική Αφρική. Η εταιρεία, προκειμένου να προσφέρει έναν ασφαλές περιβάλλον στις επενδύσεις των πελατών της, οφείλει να τους προσφέρει προϊόντα ποιότητας, προσφέροντας ταυτόχρονα μια επαγγελματική εξυπηρέτηση ώστε να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη τους. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 4. KTRACO

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Εδώ και πάνω από 20 χρόνια, η Εταιρεία KTRACO εξειδικεύεται στον τομέα των φρέσκων και ξηρών φρούτων και λαχανικών σε σχέση τόσο με τους παραγωγούς όσο και με τους αντιπροσώπους. Η επιχείρηση είναι επαγγελματίας στον τομέα όσον αφορά την γνώση των γεωργικών προϊόντων, των ποικιλιών τους αλλά και την διαθεσιμότητα τους εξασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα τους. Προσφέρει αποκλειστικά φρέσκα φρούτα και λαχανικά ποιότητας. Ετσι η KTRACO προσφέρει αποκλειστικά προϊόντα ανήμερης άφιξης διαθέσιμα στην ηλεκτρονική της πλατφόρμα αγοραπωλησίας. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

 5. 3K AGRICULTURAL PRODUCTS LTD

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η 3k Global ιδρύθηκε το 1979 ως έμπορος φρούτων και λαχανικών στην πόλη Ιζμίρ της Τουρκίας, είναι μια εταιρεία που συνδυάζει την παραδοσιακή γεωργική γνώση με τις σύγχρονες γεωργικές διαδικασίες της δεύτερης γενιάς. Από το 2000 λειτουργούμε ως γέφυρα στον αγροτικό τομέα, μεταξύ παρελθόν και παρών. Στην 3K Global, μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά και ψυχρή αποθήκευση χάρη στα φορτηγά και στις αποθήκες μας. Εξάγουμε φρέσκα φρούτα σε όλο τον κόσμο και είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην Τουρκία. Στην 3K, εξασφαλίζουμε φρεσκάδα και ποιότητα στους πελάτες μας για όλα τα φορτία 20.000 τόνων και για τον όγκο μας συσκευασίες και πώλησης 20.000 τόνων. Τα κύρια μας προϊόντα είναι αβοκάντο, μήλο, αχλάδι, εσπεριδοειδή, κυδώνι, ακτινίδιο, ροδάκινο, νεκταρίνι, ρόδι, μπανάνα και λαχανικά. Τα προϊόντα μας προέρχονται κυρίως από: •Από την Αττάλεια: Τροπικά φρούτα και λαχανικά • Από την Αττούδα: Μήλα, ροδάκινα, ρόδια, • Από την Προύσα : ροδάκινα, ακτινίδια, κυδώνια, αχλάδια, και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας! Η αποστολή μας είναι να παραδώσουμε την πολύχρωμη μας ποικιλία φρούτων και λαχανικών στα σημεία πώλησης με όλη την φρεσκάδα τους, καθαρά και με τις πιο νόστιμες τους ιδιότητες χωρίς να αλλοιωθούν κατά τη διάρκεια της βέλτιστης για την δημόσια υγεία παραγωγής, συγκομιδής, συσκευασίας και διανομής παρέχοντας τα μέγιστα επίπεδα υγιεινής. Συνεπώς, πρωταρχικός μας στόχος είναι η φρεσκάδα, καθαρότητα και καλύτερη ποιότητα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BERG TRADING COMPANY

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η Berg Trading Co. είναι μια δυναμική και καινότομη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων εμπορικών λύσεων στην παγκόσμια αγορά. Επικεντρώνεται ιδιαίτερα στην αποτελεσματικότητα, στην αξιοπιστία και στην ικανοποίηση του πελάτη, και καθιερώθηκε ως έμπιστος εταίρος επιχειρήσεων για την εύκολη πλοήγηση στην σύνθετη διεθνή αγορά. Η Berg Trading Co., εξειδικεύεται στην διευκόλυνση της ανταλλαγής διαφόρων εμπορευμάτων, όπως γεωργικά προϊόντα, πηγές ενέργειας, μέταλλα και άλλες πρώτες ύλες. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα προϊόντων καλύπτει μια ευρεία επιλογή φρούτων, λαχανικών, δημητριακών, σπόρων, κατεψυγμένων/ ζωντανών/ φρέσκων θαλασσινών που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε μια εκτενής ποικιλία φρέσκων προϊόντων ανώτατης ποιότητας όπως μήλα, μπανάνες, πορτοκάλια, φρέσκους καρπούς, τομάτες, αγγούρια, σαλάτες, καρότα, πατάτες, κρεμμύδια και πολλά άλλα. Ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία, υιοθετούμε αυστηρά βιώσιμες πρακτικές και λειτουργούμε με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος. Αναζητούμε προμηθευτές που τηρούν αυστηρά περιβαλλοντολογικά πρότυπα, προωθώντας τον βιώσιμο πορισμό και τις υπεύθυνες παραγωγικές μεθόδους. Είτε είστε παραγωγός, προμηθευτής ή αγοραστής, η Berg Trading Co. προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για να ικανοποιήσει τις μοναδικές σας ανάγκες. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες παρέχοντας εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, γρήγορη εκτέλεση και ανώτερη υποστήριξη σε όλα τα στάδια της εμπορικής διαδικασίας. Μαζί μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε στην σύνθετη διεθνή αγορά και να επιτύχουμε μια βιώσιμη ανάπτυξη.

 2. CHAMPINI EUROPEAN TRADE

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η CHAMPINI ιδρύθηκε το 2004 και βρίσκεται από τότε στο ιδιόκτητο κτίριο της εταιρείας στην Πολωνία, στην πόλη Blizanów, συμπεριλαμβάνοντας ψυκτικό αποθηκευτικό χώρο, ράμπες φόρτωσης, έναν παραγωγικό χώρο για ξεφλουδισμένα λαχανικά και έναν χώρο γραφείων. Πάθος μας τα φρέσκα φρούτα, λαχανικά και μανιτάρια. Το βέλτιστο κλίμα με τις εδαφικές συνθήκες της κεντρικής Πολωνίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε προϊόντα πρώτης κατηγορίας σε όλους τους πελάτες μας χονδρικής στην Γερμανία και σε όλη την Ευρώπη. Επικεντρωνόμαστε στην ποιότητα και στην φρεσκάδα. Συνεπώς, η προτίμηση μας είναι οι κοντινές μεταφορικές αποστάσεις. Η πλειονότητα των προμηθευτών μας είναι ντόπιοι, πιστοποιημένοι γεωργοί ή ομάδες παραγωγών που συνεργάζονται μαζί μας με επιτυχία ήδη εδώ και πολλά χρόνια. Εφόσον η φρεσκάδα είναι ότι πιο σημαντικό στον τομέα μας, τηρούμε την αρχή "Just-In-Time” (πάνω στην ώρα). Δεν αποθηκεύουμε συνήθως τα προϊόντα. Οτι αγοράζετε προκύπτει από πρόσφατη συγκομιδή στο χωράφι ώστε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν την φρεσκάδα του προϊόντος. Για αυτόν τον λόγο, μπορούμε να λάβουμε την παραγγελία σας, να αγοράσουμε, συγκεντρώσουμε, φορτώσουμε και μεταφέρουμε τα εμπορεύματα σας σε λιγότερο από 48 ώρες. Η εξυπηρέτηση αποτελεί την δεύτερη μας προτεραιότητα και έτσι φροντίζουμε ώστε να προσφέρουμε πάντα επαγγελματική εξυπηρέτηση. Για αυτό και διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο φορτηγών -ψυγείων και ρυμουλκών που εξασφαλίζουν την αδιάκοπη ψυκτική αλυσίδα. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι υπερβολικά μεγαλύτερη από την ικανότητα του στόλου μας, συνεργαζόμαστε με επώνυμους μεταφορείς εδώ και πολλά χρόνια.

 3. Durdaslar

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Durdaslar είναι κορυφαίος χονδρέμπορος φρούτων και λαχανικών στην Kumluca/Antalya και στην ευρύτερη περιοχή από το 1989. Ιδρύθηκε από τον Durmuş Durdaş και τους τρεις γιους του, η οικογενειακή επιχείρηση λειτουργεί υπό την τρίτη γενιά, αναπτύσσοντας την οικογενειακή κληρονομιά.Η Durdaslar έχει αναπτυχθεί σημαντικά μέχρι να αποτελεί πλέον μια κορυφαία οργάνωση στην περιοχή και στην χώρα. Η ετήσια μας ικανότητα εφοδιασμού ξεπερνά 120 000 τόνους λαχανικών και Φρούτων και προσπαθούμε, μέσω θεσμοθέτησης, για συνεχή βελτίωση. Το 2003, το εργοστάσιο μας συσκευασίας έγινε μια πλήρως αυτόνομη επιχείρηση, εξυπηρετώντας την Kumluca με εγκαταστάσεις ψυχρής αποθήκευσης 3000 τόνων. Ανοίξαμε μια αντιπροσωπεία στην περιοχή της Elmali το 2011 και αναπτύχθηκε με πολλαπλές εγκαταστάσεις στην Antalya. Διαθέτουμε επίσης θυγατρική στην Βουλγαρία, παρέχοντας ψυχρή αποθήκευση στους πελάτες μας. Δεσμευόμαστε να παραδίδουμε στους καταναλωτές φρέσκα λαχανικά και φρούτα κατά την παραγωγή, ακριβώς σύμφωνα με την επιθυμητή ποσότητα και προθεσμία. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει διάφορες ποικιλίες ντομάτας (όπως παραδοσιακή, ροζ, μοβ, οβάλ, ντοματίνια, κοκτέιλ, στρογγυλές κ.λπ), ποικιλίες πιπεριών (California Pepper, Charleston, Hot Charleston, Pointed Green, Bell, Capia Red, Red Chili, Green Chili, Hungarian Pepper, Hungarian Charlie, Bianca, κ.λπ.), ποικιλίες αγγουριών (παραδοσιακά, Silor, Spiky), κολοκύθια, μελιτζάνες (Crystal και παραδοσιακή μελιτζάνα), καρπούζι, πεπόνι, ρόδια, πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια, βερίκοκα, ροδάκινα, φράουλες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να ανακαλύψετε τα προϊόντα μας !

 4. ASYA FRESH

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην Asya Fresh, τον κορυφαίο εξαγωγέα άριστης ποιότητας φρέσκων φρούτων και λαχανικών της Τουρκίας από το 2016. Αξιοποιώντας τη στενή σχέση μας με τη διοίκηση του λιμένα Samsun και το άριστα εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό μας, επεκτείνουμε συνεχώς τις δυνατότητές μας στη διοικητική μέριμνα ενισχύοντας τον ετήσιο εξαγωγικό μας όγκο. Στην Asya Fresh, η βιωσιμότητα αποτελεί βασική μας αξία. Είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε ανώτερης κατηγορίας βιολογικά φρούτα, όπως ρόδια και κεράσια και εγγυόμαστε την έγκαιρη παράδοση με τη δική μας ομάδα επαγγελματιών. Ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα προϊόντων μας που περιλαμβάνει: •ρόδια •κεράσια •νεκταρίνια και ροδάκινα •σουλτανίνες •σταφύλια Red Globe •αχλάδια •κυδώνια •δαμάσκηνα •βερίκοκα •σύκα •διάφορες ποικιλίες τομάτας •πιπεριές για γεμιστά •καυτερές πιπεριές •αγγούρια •κολοκυθάκια •γκρέιπ-φρουτ •πορτοκάλια •μανταρίνια •λεμόνια Ειδικευόμαστε στα ρόδια, στα κεράσια και σε ένα ποικίλο φάσμα τοπικών φρούτων και λαχανικών συμπεριλαμβανομένων νεκταρινιών, ροδακίνων, βερίκοκων και πιπεριών και διατηρούμε αποθήκες σε στρατηγικά σημεία στην Antalya, στη Mersin και στη Manisa. Με το ειδικό μας πρόγραμμα παρέχουμε σε επιλεγμένους παραγωγούς την ευκαιρία να συνεργαστούν μαζί μας στο πλαίσιο μιας μακροπρόθεσμης εταιρικής σχέσης. Με την αποκλειστική σύμβαση εφοδιασμού, παρέχουμε ασφάλεια και ένα συντονισμένο πλαίσιο για κοινά προγράμματα, διασφαλίζοντας για εσάς τον αγοραστή αξιόπιστο εφοδιασμό με υψηλής ποιότητας προϊόντα και οφέλη στενής συνεργασίας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες. Με δυνατότητες παράδοσης σε παγκόσμιο επίπεδο, η Asya Fresh καλύπτει διάφορες αγορές παρέχοντας ανώτερης κατηγορίας προϊόντα και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

 5. VARVARESOS FRESHNES

  Ελλάδα

  Verified by europages badge

  Στην VARVARESOS freshNES συνεργαζόμαστε με παραγωγούς και προμηθευτές φρέσκων φρούτων και λαχανικών από όλα τα μέρη της γης. Βασιζόμενοι στο τεράστιο δίκτυο συνεργατών μας, καταφέρνουμε να προμηθεύουμε τους πελάτες μας και τελικούς καταναλωτές με μια τεράστια ποικιλία φρέσκων και ποιοτικών προϊόντων. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μας, βασιζόμενο στις αρχές του εμπορίου, είναι η δυνατότητα να εισάγουμε οποιοδήποτε φρούτο ή λαχανικό, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, σε άριστη ποιότητα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, και πάντα στις καλύτερες δυνατές τιμές.

 1. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KAYADERELI CONSTRUCTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, Πετρελαιαγωγοί, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Αγωγοί αερίου και πετρελαιαγωγοί - εγκαταστάσεις, Πρώτες ύλες και πρόσθετα τσιμέντων και κονιαμάτων, Φρούτα αποξηραμένα, φρεσκα φρουτα, και φρεσκα λαχανικα. Έχει έδρα σε Adana, Τουρκία.

 2. HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA.

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παντζάρια, Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, φυτα λαχανου, φρεσκα φρουτα, πεπονια, λαχανικα, και γογγυλια. Έχει έδρα σε Torres Novas, Πορτογαλία.

 1. NEGOPRIM

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NEGOPRIM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα φρουτα, φρεσκα λαχανικα, Φρούτα, λαχανικα, εξωτικα φρουτα, εσπεριδοειδη, και λαχανικα χονδρικης. Έχει έδρα σε Cavaillon, Γαλλία.

 2. VEGGIEVÖIG

  Σουηδία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VEGGIEVÖIG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, λεμονια, κρεμμυδια, εισαγωγη λαχανικων, φρουτα και λαχανικα, λαχανικα βαθειας καταψυξης, πορτοκαλια, εξαγωγες λαχανικων, και Γλυκοπατάτες. Έχει έδρα σε Norrköping, Σουηδία.

 3. FRESCON FRUIT DIRECT BV

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FRESCON FRUIT DIRECT BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, εμπόριο φρούτων και λαχανικών, φρεσκα λαχανικα, εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, Εισαγωγές - εξαγωγές σταφυλιών, αβοκαντο, λαχανικα, και σπαραγγια. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

 4. PROVENCE PRIM

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PROVENCE PRIM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, λαχανικα, λαχανικα χονδρικης, βιολογικα φρουτα, βιολογικα λαχανικα, βιολογικά φρούτα και λαχανικά, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Chateaurenard, Γαλλία.

 5. TIMGAD STORE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TIMGAD STORE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, Ελιές, Γεώμηλα (πατάτες), Μη αλκοολούχα ποτά, Αναψυκτικά - Ποτά, Ελαιόλαδο, χουρμαδες, συσκευασμενοι χουρμαδες, και πεπονια. Έχει έδρα σε Martigues, Γαλλία.

 6. GREYPE FRANCE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GREYPE FRANCE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, Εσπεριδοειδή, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, Λαχανικά φρέσκα, Εσπεριδοειδή, ροδακινα, αγκιναρες, εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, και σπαραγγια. Έχει έδρα σε Perpignan, Γαλλία.

 7. TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Προμήθειες για τον τομέα της εστίασης, προμηθειες σε τροφιμα για εστιατορια, φρουτα και λαχανικα, βιολογικά φρούτα και λαχανικά, Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και διανομείς φρέσκων λαχανικών. Έχει έδρα σε Barendrecht, Κάτω Χώρες.

 8. SINRC

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SINRC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Δημητριακά και σπόροι, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Δημητριακά και σπόροι, δημητριακα, και φρεσκα λαχανικα. Έχει έδρα σε Tubize, Βέλγιο.

 1. BIO FAST

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BIO FAST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεώμηλα (πατάτες), Λαχανικά φρέσκα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, οικολογικα τροφιμα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, βιολογικα λαχανικα, βιολογικά προϊόντα, και Γεώμηλα (πατάτες). Έχει έδρα σε La Vicogne, Γαλλία.

 2. VÉGÉPACK

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VÉGÉPACK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μανιτάρια, Φρούτα, Μανιτάρια, λαχανικα, Ψιλοκομμένα λαχανικά, σαλατες, Έτοιμα γεύματα, Λαχανικό για Wok, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Arlon, Βέλγιο.

 3. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FRESH FUTURE SP.Z O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Τρόφιμα βιολογικά, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Λαχανικά φρέσκα, Αγροτικά προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα λαχανικα, και διανομείς φρέσκων λαχανικών. Έχει έδρα σε Poznan, Πολωνία.

 4. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, κονσερβοποιημένα, Λαχανικά διατηρημένα, Τυριά, Ελιές, Μπαχαρικά, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, κονσερβοποιημένα, φρεσκα λαχανικα, και Λαχανικά διατηρημένα. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 5. IMPEXPORT

  Ελλάδα

 6. AGRICULTURAL COOPERATIVE OF ELAFONISI

  Ελλάδα

  Ο συνεταιρισμός ιδρύθηκε το 2002 αριθμώντας 20 μέλη και περίπου 200 στρέμματα καλλιεργούμενων στρεμμάτων. Το όραμα και η σκέψη τότε κοινή: Η συνένωση των παραγωγών σε οργανωμένη ομάδα, με ίσα δικαιώματα, για την αύξηση των τότε δυνατοτήτων, για την δημιουργία μιας πρότυπης για την εποχή μονάδας συλλογής και συσκευασίας του προϊόντος και την εξάπλωση σε ακόμα μεγαλύτερες αγορές με βασικό όμως γνώμονα την διατήρηση αλλά και την βελτίωση της ποιότητας. Με εκτάσεις παραγωγής που φτάνουν τα 200 στρέμματα και εγκαταστάσεις πάνω από 1000 τ.μ. εφοδιασμένες με τελευταίου τύπου μηχανολογικό εξοπλισμό, και πιστοποιημένες κατά ISO 22000. Το κύριο προϊόν καλλιέργειας είναι η μεσόκαρπη τομάτα / ντομάτα, σε διάφορες ποικιλίες όπως : Τομάτα / Ντομάτα Elpida, Τομάτα / Ντομάτα Belladona Τομάτα / Ντομάτα Dafni αλλά και κάποια ιδιαίτερα υβρίδια τύπου Βελανίδι, Τομάτα / Ντομάτα Τσέρι και Τομάτα / Ντομάτα Πομοντόρο Η αποστολή μας: Η παραγωγή Τομάτας / Ντομάτας υψηλής ποιότητας και γεύσης

 7. AZERKOUK EXPORT

  Μαρόκο

  Η AZERKOUK EXPORT, με έδρα στην πόλη ΑΓΚΑΝΤΙΡ στην νότια ακτή του Ατλαντικού στο Μαρόκο, είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στις εξαγωγές φρέσκων φρούτων και λαχανικών ανώτατης ποιότητας σε όλο τον κόσμο. Αναλαμβάνουμε την συσκευασία και την μεταφορά των φρούτων και των λαχανικών με βέλτιστη ποιότητα, ασφάλεια των τροφίμων και ιχνηλασιμότητα μέχρι την έναρξη. Εμπορευόμαστε φρέσκα και εποχιακά προϊόντα ποιότητας σε ελκυστικές τιμές. Χρησιμοποιούμε ασφαλείς συσκευασίες που τηρούν τα πρότυπα. Εξασφαλίζουμε την μεταφορά των εμπορευμάτων με αξιόπιστα μέσα. Προκειμένου να κατακτήσουμε μια πιστή πελατεία, τηρούμε τις προθεσμίες παράδοσης. Οι ομάδες μας επαγγελματιών είναι αποτελεσματικές ικανές να προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε ειδική απαίτηση. Ομάδες που θα σας ακολουθήσουν σε όλη την αγοραστική σας διαδικασία και οι οποίες θα σας προσφέρουν μια ποιοτική εξυπηρέτηση μετά την πώληση καθώς και μια μόνιμη τηλεφωνική επίβλεψη. Χάρη στην εμπειρία μας, στις γνώσεις μας στον τομέα και στα ισχυρά μας κίνητρα, η AZERKOUK EXPORT αναζητά την ποιότητα των προϊόντων και θέλει να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των προϊόντων στους διανομείς και στους καταναλωτές.

 8. NATURAL FARMING PRODUCTS DIMITRIS KOKALA

  Ελλάδα

  Ενδιαφέρεστε για την ποιότητα της διατροφής σας; Είστε νέοι γονείς και ενδιαφέρεστε για τη διατροφή του μωρού σας; Θέλετε να τρέφεστε με φυσικά προϊόντα που δεν έχουν περάσει μήνες στα ψυγεία; Θέλετε οι τροφές σας να είναι καθαρές από φυτοφάρμακα και αυξητικές ορμόνες; Τώρα μέσα από το "ηλεκτρονικό κτήμα" του Δημήτρη Κόκαλα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τη φυσική καλλιέργεια και να επιλέξετε μέσα από την τεράστια ποικιλία φυσικών προϊόντων που σας προσφέρουμε! Καθημερινά με ένα τηλεφώνημα σας ενημερώνουμε για τα προϊόντα που είναι έτοιμα για συγκομιδή και τα παραδίδουμε στον χώρο σας! Εμείς θα επικοινωνούμε μαζί σας μία φορά την εβδομάδα και θα σας προτείνουμε όλα τα προϊόντα που είναι έτοιμα για συγκομιδή και θα παραδίδουμε τα προϊόντα στο χώρο σας.Οι παραγγελίες μας φτάνουν στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη, Σέρρες, Κιλκίς, θεσσαλονίκη και σε πιο απομακρυσμένες περιοχές κατόπιν συνεννοήσεως. Καλέστε στο 6907911880 (Δημήτρης Κόκαλας) ή στο 6972325360 (Στέλλα Κόκαλα)

 9. BEL'EXPORT

  Βέλγιο

  Η Bel'export είναι μια πολυλειτουργική εταιρεία φρούτων και λαχανικών. Η Bel'export εφοδιάζει τις αγορές με περίπου 80 000 τόνους φρούτων και λαχανικών ετησίως. Η ευελιξία της εταιρείας της επιτρέπει να ελέγξει πλήρως την παραγωγή και το εμπόριο των προϊόντων σε όλα τα βασικά της στάδια : από την καλλιέργεια ως την συγκομιδή, συμπεριλαμβανομένου τη διαλογή, την αποθήκευση, την συσκευασία και τη μεταφορά. Εφαρμόζονται αυστηρά οι πιο πρόσφατες μεθόδους καλλιέργειας οι οποίες επιβεβαιώνονται από τα διεθνή πιστοποιητικά : BRC, IFS, FAVV

 10. TEGAIA KTIMA KYRIAKOULI

  Ελλάδα

  Η εταιρία TeGaia ΚΤΗΜΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ εδρεύει και δραστηριοποιείται σε κοντινή απόσταση από την αρχαία πόλη της Τεγέας, σε υψόμετρο 650 μέτρα στο κέντρο της Πελοποννήσου. Πρόκειται για μια επιχείρηση με οικογενειακό χαρακτήρα που ασχολείται με την καλλιέργεια, παραγωγή, αποθήκευση, τυποποίηση και συσκευασία πρότυπων αγροτικών προϊόντων. Αν και η προσπάθεια πήρε επιχειρησιακό χαρακτήρα μόλις το 2020, η οικογένεια Κυριακούλη καταπιάνεται με τα χώματα και το χώρο της γεωργίας από τα τέλη του 1890. Οι εγκαταστάσεις μας ακολουθούν όλες τις απαιτήσεις Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων, καθώς και διασφάλισης Ασφαλούς Διακίνησης τους, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000. Τα προϊόντα που καλλιεργούνται στις εκτάσεις μας είναι τα εξής: Πατάτες Μήλα Στάρκιν – Φούτζι Μήλα ΠΟΠ Delicious Πιλαφά Αχλάδια Οινοποιήσιμα σταφύλια Καρύδια Κεράσια Βύσσινα

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λαχανικά φρέσκα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.519 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες