• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λαχανικά φρέσκα

Αποτελέσματα για

Λαχανικά φρέσκα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Η FEMIA σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα και εξοπλισμό για την προετοιμασία και την συνεχή θερμική επεξεργασία λαχανικών, φρούτων και καλαμποκιού. Για περίπου 60 χρόνια, η FEMIA έχει εφοδιάσει τις βιομηχανίας κονσερβοποιίας, βαθιάς ψύξης και φρέσκων προϊόντων σε όλες τις ηπείρους. Από την παράλειψη του προϊόντος στο εργοστάσιο μέχρι την συσκευασία ή την γραμμή ψύξης, έχουμε την λύση για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας, με μεγάλο εύρος δυνατοτήτων που φτάνει ως και 20 τόνους ημερησίως: Παραλαβή και τροφοδότηση γραμμής, καθαρισμός, πλύσιμο, διαλογή, ταξινόμηση ανά μέγεθος, ξάκρισμα, κοπή, διακίνηση και μεταφορά. Συνεχείς θερμικές επεξεργασίες: λεύκανση, ψύξη, ύγρανση, αποξήρανση, αφύγρανση. Καινοτομούμε συνεχώς και βελτιώνουμε τα μηχανήματα μας ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας: αυξάνουμε την παραγωγικότητα των γραμμών μας, προστατεύουμε την ποιότητα των προϊόντων μας, μειώνουμε την κατανάλωση νερού και ενέργειας, απλοποιούμε και μειώνουμε τα κόστη συντήρησης, αυξάνουμε την βιωσιμότητα των μηχανημάτων μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. FLOG IMPORT & EXPORT NETHERLANDS

  Κάτω Χώρες

  Verified by Europages badge

  Η Flog Import & Export GMBH εξειδικεύεται στον εφοδιασμό σε χονδρική πώληση αξιόλογων και παγκοσμίως αναγνωρισμένων τροφίμων, ποτών και προϊόντων καθημερινής χρήσης σε πολλές χώρες. Είμαστε πλέον μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην εφοδιαστική αλυσίδα εξαγωγής παγκόσμιων προϊόντων. Προωθούμε εμπορικές ευκαιρίες στις Ευρωπαϊκές χώρες, στην Ασία, Αφρική, Νότια και Βόρεια Αμερική. Σε αντίθεση με το ομώνυμο μας, τα διαμάντια που εμπορευόμαστε αποτελούν επώνυμα προϊόντα καλλυντικών και καθημερινής χρήσης που κυριαρχούν στα ράφια των σούπερ μάρκετ και στους εφοδιαστές εστίασης. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως : Ποτά και ενεργειακά ποτά, καφές, σοκολάτα, βρεφικό γάλα σε σκόνη, φασόλια και δημητριακά, ρύζι, ζάχαρη, ξύλινα προϊόντα, λαχανικά φρέσκα, σπόρους, χαρτί… Κατακτήσαμε αυτήν την θέση χάρη σε μια άριστη υποστήριξη πελατών, γρήγορη και αξιόπιστη παράδοση, μια εμπεριστατωμένη υπόσχεση της παγκόσμιας αγοράς προϊόντων που αποκτήσαμε με πολυετή πείρα στον πορισμό και στην διανομή επώνυμων προϊόντων σε όλο τον κόσμο και έναν αυστηρό συνδυασμό της ανάπτυξης και ωρίμανσης ενθάρρυνσης από την Άπω Ανατολή. Η διαχειριστική μας ομάδα μεριμνά και διατηρεί αυτήν την νοοτροπία και πολιτισμό μέσα από την εταιρεία και εργάζεται συλλογικά και ασταμάτητα για αυτόν τον σκοπό. Αυστηρή προϋπόθεση για την συνεχή μας επιτυχία είναι η διοίκηση της επιχείρησης μας με ακεραιότητα και σύμφωνα με υψηλά ηθικά πρότυπα καθώς και η μέριμνα αμοιβαίου σεβασμού απέναντι σε όλους τους υπαλλήλους. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. DINASTY HARPEN

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Η αποστολή μας: να προσφέρει εξαιρετικά φρέσκα και ποιοτικά λαχανικά σε όλο τον κόσμο και σε ανταγωνιστικές τιμές. Από το 2022, η DINASTY HARPEN είναι ο ειδικός στην εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών. Είμαστε διαθέσιμοι όλο το χρόνο προσφέροντας κατάλληλα προϊόντα και εξαιρετικής ποιότητας. Στην καρδιά της επιχείρησης μας, όλος ο κόσμος καταλαβαίνει την αποστολή μας. Έτσι, εργαζόμαστε εντατικά ώστε να διαφέρουμε. Η ομάδα μας, που αποτελείται από νέα και δυναμικά άτομα, θα σας συνοδέψει ώστε να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις. Η επιχείρηση εξάγει και διανέμει χονδρικής διάφορα προϊόντα, κυρίως λαχανικά, όπως πατάτες και κρεμμύδια. Είμαστε μια ισχυρή ομάδα, σωστά δομημένη και ακέραιη, με στόχο να εξασφαλίσουμε την εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών στην δυτική Αφρική. Η εταιρεία, προκειμένου να προσφέρει έναν ασφαλές περιβάλλον στις επενδύσεις των πελατών της, οφείλει να τους προσφέρει προϊόντα ποιότητας, προσφέροντας ταυτόχρονα μια επαγγελματική εξυπηρέτηση ώστε να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη τους. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. SB-TRADING (BVBA)_M

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge

  H Sb-Trading (BVBA) είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα το Βέλγιο, ιδρύθηκε το 2016 και εξειδικεύεται στις παγκόσμιες πωλήσεις προϊόντων FMCG διατροφής και μη διατροφής, ειδικά ποτά, γλυκά και καραμέλες, γάλα σε σκόνη, κρέατα, και άλλα προϊόντα. Στον χαρτοφύλακα μας, διαθέτουμε πολλές γνωστές φίρμες και μια μεγάλη γκάμα με τα πιο αγαπημένα προϊόντα, όπως: Τρόφιμα χονδρική πώληση ζαχαρωτά, Ferrero, Mars, Nestlé, Ovomaltine, Lotus Biscoff, Hipp, Aptamil, Mentos, ηλιέλαιο, αλεύρι, κρέατα. - Μη-τρόφιμα: Persil, Ariel, Fairy, Pril, Lenor, Nivea, Alpecin - Εργαλεία: Αποξεστήρες, χημικά. Στόχος μας να προσφέρουμε άριστες επιλογές με υγιεινά προϊόντα στους πελάτες μας που προέρχονται από επώνυμες φίρμες που προσαρμόζουν τα προϊόντα τους ώστε να ικανοποιήσουν τις ειδικές απαιτήσεις των παγκοσμίων πελατών. Η εταιρεία έχει ταράξει τα νερά στις εγχώριες και διεθνείς αγορές. Επίσης, συνεργάζεται με ορισμένες εταιρείες χονδρικής πώλησης στο Η.Β για ζαχαρωτά και με μερικές εταιρείες εισαγωγών και εξαγωγών παγκοσμίως χάρη στην ποιότητα που προσφέρει. Υπό την ηγεσία εξαιρετικών εκπαιδευτών, η εταιρεία αναπτύχθηκε εξαιρετικά ραγδαία. Παρέχουμε προϊόντα από παγκοσμίως γνωστές φίρμες, όπως: - Nutella προϊόντα: Nutella / Nutella&Go! - Ferrero Rocher Raffaello / Ferrero-Collection - Προϊόντα Tic Tac : Tic-Tac / Tic-Tac-Mixers / Tic-Tac-Gum - Προϊόντα Kinder: Kinder-Surprise/Kinder-Chocolate/Kinder-Choco-Bons/Kinder-Bueno. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. MATTES KG

  Αυστρία

  Verified by Europages badge

  Η TRADING B.V. είναι μια ιδιωτική εμπορική επιχείρηση στην Ολλανδία με έδρα το Rotterdam. Δραστηριοποιούμαστε για λογαριασμό των πελατών μας παρέχοντας παγκοσμίως επιχειρηματικές λύσεις, υψηλής ποιότητας επώνυμα προϊόντα σε προσιτές τιμές χονδρικής με τις βέλτιστες υπηρεσίες διοικητικής μέριμνας. Συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των κορυφαίων εμπορικών επιχειρήσεων, χονδρικών εμπόρων και προμηθευτών ποτών, συμπεριλαμβανομένων αναψυκτικών και ενεργειακών ποτών, μπύρας με και χωρίς αλκοόλ, γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου του βρεφικού γάλακτος, σοκολάτας και γλυκισμάτων, τσαγιού και καφέ στην Ευρώπη. Παρέχουμε σε επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο προϊόντα κορυφαίων παραγωγών τροφίμων όπως οι Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo και Ferrero. Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη αλυσίδα παράδοσης και εξαιρετικές σχέσεις με παραγωγούς. Αναζητούμε διαρκώς ελκυστικές και κατηγορίες εξειδικευμένων προϊόντων και μάρκες που είναι μοναδικές και ενδιαφέρουσες για τους πελάτες. Επιλέγουμε αξιόπιστους προμηθευτές που διαθέτουν προϊόντα σε απόθεμα και τα οποία είναι διαθέσιμα εντός 48 ωρών από την παραγγελία. Δεν είμαστε οι πρώτοι, δεν είμαστε οι μοναδικοί, αλλά είμαστε οι καλύτεροι στον τομέα της προμήθειας μαρκών FMCG, σαν να είμαστε τμήμα της επιχείρησής σας. Αναζητούμε πάντοτε νέες επιχειρηματικές δυνατότητες για εσάς και καινοτομικές λύσεις και είμαστε υπερήφανοι για τις αξίες μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. FRUIT EXIM LLC

  Ουζμπεκιστάν

  Verified by Europages badge

  Η Fruit Exim είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία εξαγωγών στο Ουζμπεκιστάν. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα B2B με στόχο την προμήθεια φυσικών και υψηλής ποιότητας, νωπών, αποξηραμένων και επεξεργασμένων προϊόντων φρούτων και λαχανικών από το Ουζμπεκιστάν σε άλλες χώρες. Η εταιρεία μας που καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα εργασιών – από τον αγρό έως την αποθήκη του πελάτη, λειτουργεί ως σύνδεσμος μεταξύ των Ουζμπέκων γεωργών και εισαγωγέων από ολόκληρο τον κόσμο για τη διάθεση ενός ευρέος φάσματος προϊόντων, των απαιτούμενων ποσοτήτων, προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, σταθερότητας και των καλύτερων δυνατών όρων για τους εισαγωγείς. Παράγουμε και διαθέτουμε προϊόντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, τηρώντας αυστηρά την ασφάλεια προϊόντων. Επιπλέον, για την κάλυψη των μεταβαλλόμενων απαιτήσεων των πελατών μας, αφοσιωνόμαστε στη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων μας και συνεχίζουμε να εστιάζουμε στην τεχνολογική καινοτομία. Σήμερα μπορούμε να πούμε με υπερηφάνεια ότι εδώ και πολλά χρόνια η εταιρεία μας ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της και τροφοδοτεί ενεργά τους πελάτες της σε ολόκληρο τον κόσμο με προϊόντα άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και με υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. VARVARESOS FRESHNES

  Ελλάδα

  Verified by Europages badge

  Στην VARVARESOS freshNES συνεργαζόμαστε με παραγωγούς και προμηθευτές φρέσκων φρούτων και λαχανικών από όλα τα μέρη της γης. Βασιζόμενοι στο τεράστιο δίκτυο συνεργατών μας, καταφέρνουμε να προμηθεύουμε τους πελάτες μας και τελικούς καταναλωτές με μια τεράστια ποικιλία φρέσκων και ποιοτικών προϊόντων. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μας, βασιζόμενο στις αρχές του εμπορίου, είναι η δυνατότητα να εισάγουμε οποιοδήποτε φρούτο ή λαχανικό, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, σε άριστη ποιότητα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, και πάντα στις καλύτερες δυνατές τιμές.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. NEGOPRIM

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 4. HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA.

  Πορτογαλία

  Verified by Europages badge
 5. FRESCON FRUIT DIRECT BV

  Κάτω Χώρες

  Verified by Europages badge
 1. MERAVIGLIOSA

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 2. TAMAF IRENI AMSTERDAM GROOTHANDEL B.V

  Κάτω Χώρες

  Verified by Europages badge
 3. SINRC

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge
 4. VÉGÉPACK

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge
 5. SCHNEIDERS GEMÜSELAND LANDESPRODUKTENHANDELS GESMBH

  Αυστρία

  Verified by Europages badge
 6. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by Europages badge
 7. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 8. AGRICULTURAL COOPERATIVE OF ELAFONISI

  Ελλάδα

  Ο συνεταιρισμός ιδρύθηκε το 2002 αριθμώντας 20 μέλη και περίπου 200 στρέμματα καλλιεργούμενων στρεμμάτων. Το όραμα και η σκέψη τότε κοινή: Η συνένωση των παραγωγών σε οργανωμένη ομάδα, με ίσα δικαιώματα, για την αύξηση των τότε δυνατοτήτων, για την δημιουργία μιας πρότυπης για την εποχή μονάδας συλλογής και συσκευασίας του προϊόντος και την εξάπλωση σε ακόμα μεγαλύτερες αγορές με βασικό όμως γνώμονα την διατήρηση αλλά και την βελτίωση της ποιότητας. Με εκτάσεις παραγωγής που φτάνουν τα 200 στρέμματα και εγκαταστάσεις πάνω από 1000 τ.μ. εφοδιασμένες με τελευταίου τύπου μηχανολογικό εξοπλισμό, και πιστοποιημένες κατά ISO 22000. Το κύριο προϊόν καλλιέργειας είναι η μεσόκαρπη τομάτα / ντομάτα, σε διάφορες ποικιλίες όπως : Τομάτα / Ντομάτα Elpida, Τομάτα / Ντομάτα Belladona Τομάτα / Ντομάτα Dafni αλλά και κάποια ιδιαίτερα υβρίδια τύπου Βελανίδι, Τομάτα / Ντομάτα Τσέρι και Τομάτα / Ντομάτα Πομοντόρο Η αποστολή μας: Η παραγωγή Τομάτας / Ντομάτας υψηλής ποιότητας και γεύσης

 9. NATURAL FARMING PRODUCTS DIMITRIS KOKALA

  Ελλάδα

  Ενδιαφέρεστε για την ποιότητα της διατροφής σας; Είστε νέοι γονείς και ενδιαφέρεστε για τη διατροφή του μωρού σας; Θέλετε να τρέφεστε με φυσικά προϊόντα που δεν έχουν περάσει μήνες στα ψυγεία; Θέλετε οι τροφές σας να είναι καθαρές από φυτοφάρμακα και αυξητικές ορμόνες; Τώρα μέσα από το "ηλεκτρονικό κτήμα" του Δημήτρη Κόκαλα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τη φυσική καλλιέργεια και να επιλέξετε μέσα από την τεράστια ποικιλία φυσικών προϊόντων που σας προσφέρουμε! Καθημερινά με ένα τηλεφώνημα σας ενημερώνουμε για τα προϊόντα που είναι έτοιμα για συγκομιδή και τα παραδίδουμε στον χώρο σας! Εμείς θα επικοινωνούμε μαζί σας μία φορά την εβδομάδα και θα σας προτείνουμε όλα τα προϊόντα που είναι έτοιμα για συγκομιδή και θα παραδίδουμε τα προϊόντα στο χώρο σας.Οι παραγγελίες μας φτάνουν στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη, Σέρρες, Κιλκίς, θεσσαλονίκη και σε πιο απομακρυσμένες περιοχές κατόπιν συνεννοήσεως. Καλέστε στο 6907911880 (Δημήτρης Κόκαλας) ή στο 6972325360 (Στέλλα Κόκαλα)

 10. BEL'EXPORT

  Βέλγιο

  Η Bel'export είναι μια πολυλειτουργική εταιρεία φρούτων και λαχανικών. Η Bel'export εφοδιάζει τις αγορές με περίπου 80 000 τόνους φρούτων και λαχανικών ετησίως. Η ευελιξία της εταιρείας της επιτρέπει να ελέγξει πλήρως την παραγωγή και το εμπόριο των προϊόντων σε όλα τα βασικά της στάδια : από την καλλιέργεια ως την συγκομιδή, συμπεριλαμβανομένου τη διαλογή, την αποθήκευση, την συσκευασία και τη μεταφορά. Εφαρμόζονται αυστηρά οι πιο πρόσφατες μεθόδους καλλιέργειας οι οποίες επιβεβαιώνονται από τα διεθνή πιστοποιητικά : BRC, IFS, FAVV

 1. AZERKOUK EXPORT

  Μαρόκο

  Η AZERKOUK EXPORT, με έδρα στην πόλη ΑΓΚΑΝΤΙΡ στην νότια ακτή του Ατλαντικού στο Μαρόκο, είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στις εξαγωγές φρέσκων φρούτων και λαχανικών ανώτατης ποιότητας σε όλο τον κόσμο. Αναλαμβάνουμε την συσκευασία και την μεταφορά των φρούτων και των λαχανικών με βέλτιστη ποιότητα, ασφάλεια των τροφίμων και ιχνηλασιμότητα μέχρι την έναρξη. Εμπορευόμαστε φρέσκα και εποχιακά προϊόντα ποιότητας σε ελκυστικές τιμές. Χρησιμοποιούμε ασφαλείς συσκευασίες που τηρούν τα πρότυπα. Εξασφαλίζουμε την μεταφορά των εμπορευμάτων με αξιόπιστα μέσα. Προκειμένου να κατακτήσουμε μια πιστή πελατεία, τηρούμε τις προθεσμίες παράδοσης. Οι ομάδες μας επαγγελματιών είναι αποτελεσματικές ικανές να προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε ειδική απαίτηση. Ομάδες που θα σας ακολουθήσουν σε όλη την αγοραστική σας διαδικασία και οι οποίες θα σας προσφέρουν μια ποιοτική εξυπηρέτηση μετά την πώληση καθώς και μια μόνιμη τηλεφωνική επίβλεψη. Χάρη στην εμπειρία μας, στις γνώσεις μας στον τομέα και στα ισχυρά μας κίνητρα, η AZERKOUK EXPORT αναζητά την ποιότητα των προϊόντων και θέλει να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των προϊόντων στους διανομείς και στους καταναλωτές.

 2. MARSOL FRUITS ESPAÑA

  Ισπανία

  Η Marsol Fruits Spain S.L. είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στο εμπόριο φρούτων και λαχανικών που προέρχονται από την εξοχή της Murcie και της Αλμερίας. Εγγυόμαστε την επαγγελματική εξυπηρέτηση και την αποδοτική διαχείριση των προϊόντων από τη στιγμή της αγοράς και φροντίζουμε ώστε η ποιότητα, η τιμή και η συσκευασία να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σα. Εάν το επιθυμείτε, μπορούμε επίσης να αναλάβουμε τη διαχείριση διακίνησης. Προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή. Ειδικευόμαστε σε διάφορες ποικιλίες μαρουλιού (μαρούλι iceberg , ρωμαϊκή σαλάτα, Little Gem), μπρόκολα, αγκινάρες, κουνουπίδια, αγγούρια, ολλανδικά αγγούρια, διάφορες ποικιλίες ντομάτας (μακράς διατήρησης, Rebellion, τσαμπιά, ντοματίνια), λεμόνια, πορτοκάλια και μανταρίνια, διάφορες ποικιλίες πιπεριάς (California, Lamuyo), κ.λπ. Προμηθευόμαστε τα προϊόντα μας από τις κυριότερες αγορές της περιοχής και εμπορευόμαστε προϊόντα υψηλής ποιότητας στην εθνική και ευρωπαϊκή αγορά.

 3. PROESTOS EISAGOGES EKSAGOGES AGROTIKON PROIONTON IKE

  Ελλάδα

  Με αγάπη και αφοσίωση η εταιρία μας από το 1980 έχει κερδίσει ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι στις προτιμήσεις της εγχώριας αγοράς. Το εξυπηρετικό προσωπικό, οι υπηρεσίες, καθώς και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτουμε μας δίνουν την δυνατότητα για αποτελεσματικότερη και πιο αποδοτική εξυπηρέτηση με στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας. Η εταιρία μας, έχει αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο προμηθευτών από όλη την Ελλάδα, με κύριο μέλημά της, τη διατήρηση της ποιότητας και την ενίσχυση της ποικιλίας των προϊόντων μας. Το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων μας έρχεται από τη Θήβα, τα Μέγαρα, τον Μαραθώνα, τη Χαλκίδα, τον Ωρωπό, την Κόρινθο και τα Χανιά. ​Εγγυόμαστε για την καλύτερη ποιότητα και την πιο συμφέρουσα τιμή στην εγχώρια χονδρική αγορά. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

 4. MOUGIOS FRUIT

  Ελλάδα

  Η ομόρρυθμη ΜΟΥΓΙΟΣ ΦΡΟΥΙΤ είναι μια εταιρεία εισαγωγική εξαγωγική, με πολλά χρόνια στην χονδρική πώληση, λιανικό εμπόριο και στην διανομή γεωργικών προϊόντων. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στην τυποποίηση και εμπορία αγροτικών προϊόντων.Τυποποιούμε, εξάγουμε-εισάγουμε, και αποθηκεύουμε για μας και για λογαριασμό τρίτων, νωπά φρούτα και λαχανικά, αρίστης ποιότητας. Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στο μέσο των εύφορων κάμπων του νομού Ημαθίας που είναι ιδανικός για την ανάπτυξη γεωργικών καλλιεργειών, με κυρίαρχη την καλλιέργεια του ροδάκινου, νεκταρινιού, κερασιού, αχλαδιού, δαμάσκηνου, ακτινιδίου, καρπουζιού, πεπονιού, βιομηχανικό ροδάκινο, μανταρίνια . Έχουμε επικεντρωθεί στην εξαγωγή ποιοτικών ελληνικών προϊόντων και μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους διεθνείς πελάτες μας με το ακόλουθο φάσμα περιοχών: Ευρωπαϊκή Ένωση, Ρωσία, Καζακστάν, Μολδαβία, Ουκρανία.

 5. GEO

  Ελλάδα

  Είμαι παραγωγός από την Κορινθία. Παράγω εξαιρετικά παρθένο ελαιολαδο , χαμηλής οξύτητας , όπως και βιολογικό, διάφορα φρούτα και λαχανικά, όλα άριστης ποιότητας. Επίσης φτιάχνω και βότανα φαρμακευτικής χρήσης όπως κεραλοιφή κ.α. Το κυριότερο που με ενδιαφέρει είναι αυτά που πουλάω, να είναι στο τοπ της ποιότητας.

 6. HORTOFRUTICOL COSTA DE ALMERIA

  Ισπανία

  Η Hortofrutícola Costa de Almeria S.L. αποτελεί σημείο αναφοράς διεθνώς στο εμπόριο λαχανικών στην Almeria. Από την ίδρυσή της το 2006, η επιχείρηση ανάπτυξη που αντικατοπτρίζεται σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της. Πωλήσεις σε πλειστηριασμούς, διακίνηση, πέμπτη γκάμα... Στην Hortofrutícola Costa de Almeria S.L., διατηρούμε στενούς δεσμούς με τους καλλιεργητές μας, αναπτύσσοντας σύγχρονες πρακτικές καλλιέργειας που σέβονται το περιβάλλον.

 7. HORTOSABOR MEDITERRÁNEO S.L.

  Ισπανία

  Επαγγελματική επιχείρηση που ειδικεύεται στην εξαγωγή λαχανικών κάθε είδους. Τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας. Η έδρα μας βρίσκεται στην Almería, στη γη που διαθέτει έναν ιδανικό κλίμα για την καλλιέργεια με αποτέλεσμα την ποιότητα των προϊόντων μας. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας.

 8. ZANAHORIAS MEDRANO

  Ισπανία

  Από το 1965, είμαστε αποκλειστικά εξειδικευμένοι στην παραγωγή και συσκευασία των καρότων.Η μάρκα μας ZAMESA είναι γνωστή σε όλον τον κόσμο. Έμπορος εξαγωγέας.Παράγουμε στην Ισπανία και συσκευάζουμε τα προϊόντα μας σε πολλές διαφορετικές μορφές. Επιχείρηση πιστοποιημένη ISO 9001-2000 Φρέσκα καρότα.

 9. INTERNATIONAL TRADERS

  Αίγυπτος

  Διεθνής Αιγυπτιακή εταιρεία εμπορίου που ιδρύθηκε το 2004 και ειδικεύεται στις εισαγωγές και εξαγωγές. Με περισσότερα από 20 χρόνια πείρας στον τομέα, μπορούμε να παρουσιάσουμε μια βαθιά γνώση σε ότι αφορά θέματα διαχείρισης διακίνησης και εμπορίου. Είμαστε εξαιρετικά ευέλικτοι και διαθέτουμε ευρεία γκάμα προϊόντων για να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε συγκεκριμένη ανάγκη των πελατών μας.

 10. ESTURFRU SL

  Ισπανία

  Επιχείρηση με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας τη χονδρική πώληση κρεμμυδιών, σε κάθε ποικιλία και μορφή, πώληση εντός της χώρας και στο εξωτερικό, πώληση σε επιχειρήσεις και πώληση σε ιδιώτες. Συνεργαζόμαστε με πολύ έμπειρους επαγγελματίες. Διανομή στην Χερσόνησο και στα Κανάρια Νησιά, αλλά και σε όλη την Ευρώπη και ενίοτε και σε άλλες χώρες. Διαθέτουμε 30 έτη πείρας. Μακρόχρονη πείρα, ικανοί επαγγελματίες, προσωποποιημένη υποδοχή, άριστη ποιότητα.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λαχανικά φρέσκα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.453 επιχειρήσεις

Χ'ωρες