• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λαχανικά αφυδατωμένα

Αποτελέσματα για

Λαχανικά αφυδατωμένα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ECO-CORN SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Verified by Europages badge

  Κατασκευάζουμε αποξηραμένη πατάτα, αποξηραμένο καρότο, αποξηραμένο κρεμμύδι και αποξηραμένο σκόρδο. Το εργοστάσιο μας βρίσκεται στην κεντρική Πολωνία και ιδρύθηκε το 2013. Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται από φρέσκα λαχανικά πολωνικής καλλιέργειας. Δεν χρησιμοποιούμε πρόσθετες ουσίες. Χάρη στην πολυετή μας πείρα και στην ανώτατη ποιότητα των προϊόντων μας αποκτήσαμε την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων παραγωγών επεξεργασμένων τροφίμων που απαιτούν πρότυπα IFSS ή BRC. Δραστηριοποιούμαστε τόσο στην Πολωνική όσο στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η διαδικασία ελέγχου της ποιότητας σε πολλαπλά στάδια και η συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας τροφίμων (IFSS) εξασφαλίζουν τα καλύτερα προϊόντα. Παράγουμε κύβους αφυδατωμένης πατάτας, αφυδατωμένες νιφάδες πατάτας (Σιμιγδάλι), αφυδατωμένος πουρές πατάτας. Προσφέρουμε αφυδατωμένο σκόρδο, αφυδατωμένο κρεμμύδι και αφυδατωμένο καρότο. Ο βασικός κανόνας, το οποίο ακολουθεί η επιχείρηση μας, είναι η εδραίωση μακροχρόνιων σχέσεων. Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε αναπόσπαστο μέρος της Πολωνικής βιομηχανίας αφυδατωμένων λαχανικών, στηρίζοντας τους αγρότες, την βιομηχανία αρτοποιίας, τα εστιατόρια και τους παρασκευαστές τροφίμων που χρησιμοποιούν τα συστατικά μας για την παραγωγή μιας ευρείας γκάμας γευστικών προϊόντων. Η πολλαπλή χρήση των αποξηραμένων λαχανικών με τα θρεπτικά τους χαρακτηριστικά προσφέρει πολλές εφαρμογές και είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε όσον αφορά τις τωρινές σας ανάγκες σε αφυδατωμένα λαχανικά και να σας βοηθήσουμε στην δημιουργία καινοτόμων μελλοντικών προϊόντων. Ξεκινήσαμε πρόσφατα να προσφέρουμε ένα νέο προϊόν: πατατάλευρο, με 100% πατάτα, χωρίς πρόσθετες/επεξεργασμένες ουσίες. Προσφέρουμε δύο είδη πατατάλευρου: για την βιομηχανία αρτοποιίας και για την βιομηχανία των dumplings.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. EG ORGANIC HERBS

  Αίγυπτος

  Verified by Europages badge

  Το 2000, ξεκινήσαμε την εξαγωγή των προϊόντων μας άμεσα στις ξένες αγορές αφού αναπτύξαμε και προσθέσαμε νέες παραγωγικές γραμμές ώστε να είμαστε σε θέση να προμηθεύσουμε μεγάλες ποσότητες έπειτα από την αυξανόμενη ζήτηση. Το 2001, τα προϊόντα μας εξάχθηκαν σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες χάρη στα προϊόντα μας ανώτατης ποιότητας και σε ανταγωνιστικές προσφορές. Το εργοστάσιο μας βρίσκεται στην πόλη ELFAYOUM (παραγωγή περιοχή) στην Αίγυπτο για αρωματικά φυτά, σπόρους μπαχαρικών & Λαχανικά και μας προσφέρει τις καλύτερες πρώτες ύλες προς πώληση σε λογικές τιμές. Το εργοστάσιο και οι αποθήκες μας καλύπτουν πάνω από 4000 τ. μ, και μας επιτρέπουν έτσι να παράγουμε πάνω από πέντε προϊόντα ταυτόχρονα. Το 2006 καταφέραμε να εξάγουμε τα προϊόντα μας στις ΗΠΑ, στον Καναδά, την Λατινική Αμερική και στις αγορές της Αφρικής. Σήμερα, η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 28 χώρες σε όλο τον κόσμο. Παράγουμε : -Φύλλα μπαχαρικών- Σπόρους αρωματικών φυτών- Αποξηραμένα βότανα- Αποξηραμένα αρωματικά φυτά και λαχανικά- ΑλάτιΣτόχος της επιχείρησης μας είναι να προσφέρουμε ένα προϊόν ανώτερης ποιότητας και μια αξιόπιστη υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών. Ελπίζουμε να απολαύσετε την επίσκεψη σας στον ιστότοπο μας και την χρήση των προϊόντων μας όσο εμείς απολαύσαμε να τα παράγουμε. Ολες οι ενέργειες της εταιρείας είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Η δέσμευση μας προς την φύση μας δεσμεύει ώστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον φροντίζοντας τους πόρους και με την κατάλληλη διαχείριση των φυτειών. Ο πελάτης είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο της εταιρείας μας, είτε είναι επισκέπτης, είτε μας καλεί ή επικοινωνεί γραπτώς. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα & υπηρεσίες μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. POGAR POTATO FACTORY (PPF)

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Η Pogar Potato Factory JSC (PKF) καλλιεργεί και επεξεργάζεται πατάτες παράγοντας στιγμιαίο πουρέ πατάτας και μείγματα καθώς και σπόρους πατάτας. Η PKF JSC δραστηριοποιείται στην αγορά των τροφίμων από το 1999 και είναι ο μόνος προμηθευτής νιφάδων από πατάτα για τον τομέα της HoReCa στην Ρωσία. Ο παραγωγός νιφάδων πατάτας συσκευάζει τα προϊόντα του σε μικρότερες συσκευασίες των 200-300 γραμμαρίων, σε συσκευασίες HoReCa 1-20 κιλών και σε σάκους από 17 ως 1000 κιλά για βιομηχανική χρήση. Η γκάμα των προϊόντων συμπεριλαμβάνει σπόρους πατάτες με πυκνότητα ροής από 250 ως 580 γραμ./λίτρο σε αποχρώσεις κρεμώδες λευκό, ανοιχτόχρωμο κίτρινο, κίτρινο και γυαλιστερό κίτρινο. Η εταιρεία καλλιεργεί επίσης σιτάρι, κράμβη, λούπινο και άλλες καλλιέργειες και εμπορεύεται επίσης τα δικά της προϊόντα σποράς από πατάτες και λαχανικά. Ο αφυδατωμένος πουρές πατάτας της PKF προορίζεται για την παραγωγή ημιτελικών προϊόντων, πατατάκια και σνακς, πουρές πατάτας, τον έλεγχο υγρασίας ψημένων προϊόντων, την παραγωγή σούπας σε μορφή πουρέ. Ο κατασκευαστής προμηθεύει στιγμιαίος πουρές πατάτας σε πάνω από 20 χώρες, εκ των οποίων οι ΗΠΑ και χώρες της Λατινικής Αμερικής.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. TETTIX SA

  Ελλάδα

  Η εταιρεία Τettix Α.Ε.Β.Ε., δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων, με κύριες δραστηριότητες την εμπορία, επεξεργασία και συσκευασία μπαχαρικών, αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, αποξηραμένων λαχανικών, δημητριακών, αιθερίων και φυτικών ελαίων, αλατιών, τσαγιών Salveo Tea, καθώς και την παροχή υψηλής ποιότητας εξαγωγικών υπηρεσιών Ελληνικών προϊόντων στη λογική της υπερχονδρικής μέσω της Oregano Factory.

 5. EGY CROPS IMP - EXP.CO.

  Αίγυπτος

  Η Egycrops είναι μια Αιγυπτιακή εταιρεία που ειδικεύεται στο διεθνές εμπόριο τροφών για πτηνά – Όσπρια και σπόροι.Αυτά τα προϊόντα παρέχονται και διατίθενται στο εμπόριο σε ολόκληρο τον κόσμο από την έμπειρη ομάδα εμπόρων μας. Έχουμε πιστοποίηση ISO 9001: 2000 & HACCP. Οι συμβάσεις μας διέπονται από τις συμβάσεις GAFTA.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. TALIA GIDA A.S.

  Τουρκία

 2. PARTNERS IN TURKEY

  Τουρκία

 3. ONDER BITKISEL URUNLER SAN. TIC. LTD. STI

  Τουρκία

 4. ANÜMKA NUTRITION

  Σλοβακία

 5. CRÉALINE SAS

  Γαλλία

 1. BERKELY FOODS

  Κάτω Χώρες

 2. GROTEX

  Πολωνία

 3. J.P.GADHIYA EXPORT-IMPORT PVT.LTD

  Ινδία

 4. RICH TONGUE FOODS

  Ινδία

 5. YUNNAN GREEN WILD FUNGI CO., LTD

  Κίνα

 6. ROOMKOETJE

  Βέλγιο

 7. DELISHUS SERVICES OY

  Φινλανδία

 8. VIN KON S A

  Πολωνία

 9. CREEKBAY INDUSTRIES LTD

  Κίνα

 10. DEJAEGHERE

  Βέλγιο

 1. SHREE RAM EXPORTS

  Ινδία

 2. FOODSTREAM.CATERING

  Σαουδική Αραβία

 3. LINYI FUTAI FOODSTUFF CO., LTD.

  Κίνα

 4. YS INGREDIENTS CO.,LTD

  Κίνα

 5. SAN MARTINO

  Σερβία

 6. QINGDAO AGRI-KING INDUSTRIAL CO., LTD

  Κίνα

 7. FRIALL S.R.O.

  Τσεχία

 8. TWIN-SMART AGENCIES

  Κένυα

 9. MAN POWER EXPORT

  Ινδία

 10. XINGHUA CITY JINXIN FOOD CO.,LTD

  Κίνα

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λαχανικά αφυδατωμένα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

109 επιχειρήσεις