• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο

Αποτελέσματα για

Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. JL GOSLAR GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η JL Goslar GmbH είναι εδώ και περισσότερα από εκατό χρόνια μια εξειδικευμένη επιχείρηση στη μονάδα παραγωγής Goslar για την επεξεργασία μολύβδου, κασσίτερου και των κραμάτων τους. Προμηθεύουμε απαιτητικούς πελάτες από τους τομείς της βιομηχανίας και της έρευνας με καινοτομικά προϊόντα και προσωπική εξυπηρέτηση από τους 3 επιχειρηματικούς μας τομείς της ακτινοπροστασίας, της κατασκευής συσκευών και ανόδων σε ολόκληρο τον κόσμο. Το ιστορικό των επιτυχιών μας βασίζεται στη φιλοσοφία μας που ακολουθούμε χωρίς συμβιβασμούς. Συνδυάζουμε τα καλύτερα στοιχεία καινοτομικού πνεύματος και επίγνωσης της παράδοσης. Σε εμάς είστε ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ. Η συνεχής μας επιδίωξη για την εξεύρεση ακόμη πιο ασφαλών, αποδοτικών, οικονομικά αποδοτικών και οικολογιών λύσεων. Θαρραλέες νέες ιδέες μάς παρέχουν σήμερα τη δυνατότητα να διαθέτουμε ορισμένες αποκλειστικές τεχνικές που μάς αναδεικνύουν σε περιζήτητο συνεργάτη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Οι άνθρωποι στο παρασκήνιο & το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που αυτοί παρέχουν καθημερινά με βάση κορυφαία τεχνολογία και προσωπική τεχνογνωσία στην υπηρεσία των δραστήριων αγορών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. MOLTON-WEB ROLING GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. LAM LAVORAZIONE PIOMBO

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 4. PTB SYSTEMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. SYMANZIK STAHL-, METALL- UND ANLAGENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. MOMMER METALL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε μια κλασική επιχείρηση χυτηρίου. Η κύρια δραστηριότητά μας συνίσταται στην παραγωγή προϊόντων μολύβδου και των κραμάτων του, καθώς και κασσιτέρου και των κραμάτων του. Εκτός αυτού παράγουμε προϊόντα από διάφορα πλαστικά με τη μέθοδο χύτευσης υπό πίεση. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας είναι: μόλυβδος, μολυβδοταινίες, μολυβδόσυρμα, βαρίδια μολύβδου, κοκκώδης μόλυβδος, κράματα μολύβδου, προφίλ μολύβδου, μολυβδοσωλήνες, σκάγια από μόλυβδο, μαλλί μολύβδου, βαρίδια κουρτίνας από μόλυβδο, στοιχεία ακτινοπροστασίας από μόλυβδο και πολλά άλλα.

 2. GLOBOND ALUMINUM CLADDING MATERIALS CO.,LTD

  Κίνα

 3. CHEM-TEC BERT H. NAUJOKS GMBH

  Γερμανία

 4. ISTANBUL KURSUN VE METAL SANAYI

  Τουρκία

 5. GLOCON METALS LTD.

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. CO.M.E.T.A. S.R.L.

  Ιταλία

 2. METALS AND ALLOYS PLANT, JSC

  Ρωσία

 3. EURO-K

  Ουκρανία

 4. EKOR KURSUN METAL

  Τουρκία

 5. GENA METALL GMBH

  Γερμανία

 6. DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH

  Γερμανία

 7. KORTSA

  Τουρκία

 8. DELTA GROUP

  Τουρκία

 9. S.S.E. EHLENBRÖKER GMBH

  Γερμανία

 10. KEMMETECH LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. UZIMET B.V.

  Κάτω Χώρες

 2. KOVOHUTE PRIBRAM, A.S. NQ

  Τσεχία

 3. BRITANNIA REFINED METALS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. ANTON SCHNEIDER SÖHNE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 5. KC DIEROVNA, SPOL. S R.O.

  Σλοβακία

 6. PAVUSIN D.O.O.

  Κροατία

 7. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Ενθουσιώδεις άνθρωποι για τον κοινό σκοπό! Αυτό θέλουν να είναι οι συνεργάτες μας σε κάθε επιχειρηματικό τομέα για τους πελάτες και με αυτό το σκεπτικό στηρίζουν τον όμιλο επιχειρήσεων Braun. Ως μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση θέλουμε να έχουμε ένα ανοικτό, φιλικό και δραστήριο κλίμα στο καθημερινό μας έργο. Στόχος μας είναι να αποτελούμε κλασικό παράδειγμα για μια εξελιγμένη επιχειρηματική κουλτούρα στο κρατίδιο των ιδεών και των πράξεων, τη Βάδη-Βυρτεμβέργη. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας εκτός της επιχείρησης προσανατολιζόμαστε παγκόσμια και ενεργούμε επιτόπου: είτε για την υποστήριξη των κοινωνικών δομών είτε για την προαγωγή του αθλητισμού. Ο όμιλος επιχειρήσεων θέτει πρότυπα ως προς την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα. Χάρη στην εμπειρία και στην τεχνογνωσία μας προωθούμε από κοινού το προϊόν σας. Οργανωμένα, γρήγορα και με μεγάλη αξιοπιστία. Αναζητούμε την πρόκληση. Τα δεδομένα Online στις αγορές και στις πωλήσεις συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στο να μπορούμε να παρέχουμε πάντοτε επίκαιρες συμβουλές στον πελάτη.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 8. RH STAHL GMBH

  Ελβετία

  Verified by Europages badge

  Αν και η rh stahl gmbh είναι πολύ νέα στην αγορά, έχει ήδη ιστορία. Και αυτή ξεκινάει το 2006. Τότε ήταν που ιδρύσαμε την "Stahlkreationen GmbH", την οποία τον Ιούνιο του 2012 μετονομάσαμε σε rh stahl gmbh – χάλυβας κατ' επιλογή. Με αυτό το βήμα, αφήνουμε πίσω μας την αγορά των ζώων από χάλυβα φτιαγμένα με λέιζερ και μπαίνουμε στο γενικότερο εμπόριο, κυρίως τον ανθρακοχάλυβα. Η rh stahl gmbh εξυπηρετεί την αγορά της κεντρικής Ευρώπης, δηλαδή Ελβετία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Μπενελούξ, Λιχτενστάιν και Αυστρία. Σύνθημά μας είναι: Ποιότητα, ευελιξία, συνέχεια. Και αυτό το σύνθημα θα συμβάλει στην υγιή ανάπτυξη της εταιρείας τα επόμενα χρόνια. Λατρεύουμε τις συνεχώς μεταβαλλόμενες προκλήσεις του παρόντος και προσβλέπουμε σε ένα επιτυχημένο μέλλον μαζί σας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 9. PACO PAUL GMBH & CO. KG METALLGEWEBE UND FILTERFABRIKEN

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η βάση της παραγωγής πλεγμάτων από μεταλλικό σύρμα είναι η κλασική χειροτεχνία. Προκειμένου να προκύπτουν έτσι προϊόντα υψηλής τεχνολογίας όπως εκείνα της PACO, χρειάζεται επίσης υπερσύγχρονη τεχνολογία παραγωγής και επιβελτίωσης. Αυτές υλοποιούνται στο ιδιόκτητο τμήμα ανάπτυξης και στο τμήμα κατασκευής μηχανημάτων της PACO. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ότι δεν είναι εύκολη η απομίμηση της ποιότητας PACO από τρίτους λόγω της έλλειψης τεχνογνωσίας – με όλα τα πλεονεκτήματα για τη μονάδα παραγωγής της Γερμανίας. Ως εξειδικευμένη επιχείρηση πλεγμάτων μεταλλικού σύρματος, η PACO διαθέτει ιδιαίτερη εξειδίκευση και στον τομέα της τεχνολογίας σήτας. Επιπλέον διαθέτουμε ολοκληρωμένες και ταυτόχρονα άκρως εξειδικευμένες γνώσεις για ειδικές διαδικασίες τεχνικών εφαρμογών διήθησης για διάφορους κλάδους, αλλά και για την έρευνα, το εργαστήριο και την ανάπτυξη. Τα πλέγματα μεταλλικού σύρματος PACO για τη μεταξοτυπία συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 10. KROMAL DEMIR CELIK SAC SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

40 επιχειρήσεις