• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο

Αποτελέσματα για

Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. JL GOSLAR GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η JL Goslar GmbH είναι εδώ και περισσότερα από εκατό χρόνια μια εξειδικευμένη επιχείρηση στη μονάδα παραγωγής Goslar για την επεξεργασία μολύβδου, κασσίτερου και των κραμάτων τους. Προμηθεύουμε απαιτητικούς πελάτες από τους τομείς της βιομηχανίας και της έρευνας με καινοτομικά προϊόντα και προσωπική εξυπηρέτηση από τους 3 επιχειρηματικούς μας τομείς της ακτινοπροστασίας, της κατασκευής συσκευών και ανόδων σε ολόκληρο τον κόσμο. Το ιστορικό των επιτυχιών μας βασίζεται στη φιλοσοφία μας που ακολουθούμε χωρίς συμβιβασμούς. Συνδυάζουμε τα καλύτερα στοιχεία καινοτομικού πνεύματος και επίγνωσης της παράδοσης. Σε εμάς είστε ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ. Η συνεχής μας επιδίωξη για την εξεύρεση ακόμη πιο ασφαλών, αποδοτικών, οικονομικά αποδοτικών και οικολογιών λύσεων. Θαρραλέες νέες ιδέες μάς παρέχουν σήμερα τη δυνατότητα να διαθέτουμε ορισμένες αποκλειστικές τεχνικές που μάς αναδεικνύουν σε περιζήτητο συνεργάτη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Οι άνθρωποι στο παρασκήνιο & το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που αυτοί παρέχουν καθημερινά με βάση κορυφαία τεχνολογία και προσωπική τεχνογνωσία στην υπηρεσία των δραστήριων αγορών.

 2. ARSLAN METAL SANAYI VE TICARET A.S

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Arslan Metal ιδρύθηκε το 1964 και είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής προϊόντων μολύβδου και χαλκού κορυφαίας ποιότητας στην Τουρκία. Με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, παρέχουμε μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων χαλκού, προσαρμοσμένων ακριβώς στις προδιαγραφές των πελατών μας. Είτε πρόκειται για την ηλεκτρολογική βιομηχανία, είτε για εφαρμογές στέγης, είτε για διάφορες άλλες χρήσεις, τα προϊόντα χαλκού μας διατίθενται σε μαλακές, σκληρές και ημίσκληρες παραλλαγές. Στην Arslan Metal, η διαδικασία κατασκευής μας περιλαμβάνει την ακριβή χύτευση προς τα πάνω του ρευστού χαλκού, ακολουθούμενη από σχολαστική πρέσα ή έλαση για την κατασκευή προϊόντων χαλκού υψηλής ποιότητας. Όλα τα προϊόντα χαλκού μας είναι 100% ηλεκτρολυτικά, διαθέτοντας εξαιρετική αγωγιμότητα 58, 50 μικρομέτρων ανά siemens, προερχόμενα από καθόδους Α-βαθμού.Τα φύλλα μολύβδου μας κατασκευάζονται μόνο από Rafined και min %99, 95 ράβδους καθαρότητας. -Χαλκοσυλλέκτες -Λωρίδες χαλκού-Χαλκός -Ράβδοι χαλκού -Χαλκοσωλήνες -Σωλήνες χαλκού -Χάλκινα προφίλ -Χαλκός τυλιγμένος σε επίπεδο -Χαλκοσωλήνες τηγανίτης -Φύλλο μολύβδου, ρολό -Μολύβδινες ράβδοι Δεσμευμένοι να τηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα περιβαλλοντικής ακεραιότητας, ποιότητας και ανταγωνιστικότητας κόστους, κάθε πτυχή των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων αντανακλά την αφοσίωσή μας στην αριστεία. Επιπλέον, τα κύμβαλα τυμπάνων μας είναι σχολαστικά χειροποίητα, εξασφαλίζοντας απαράμιλλη ποιότητα και αντήχηση. Επιπλέον, τα προϊόντα τόρνευσης ράβδων κατασκευάζονται με ακρί

 3. MOLTON-WEB ROLING GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MOLTON-WEB ROLING GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο. Έχει έδρα σε Freren, Γερμανία.

 4. LAM LAVORAZIONE PIOMBO

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LAM LAVORAZIONE PIOMBO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μόλυβδος και κράματα μολύβδου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο, μολυβδος και κραματα, Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο, κράματα κασσίτερου-μόλυβδου, και πλακες απο μολυβδο. Έχει έδρα σε Collegno, Ιταλία.

 5. PTB SYSTEMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PTB SYSTEMTECHNIK GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο. Έχει έδρα σε Wiesbaum, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SYMANZIK STAHL-, METALL- UND ANLAGENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SYMANZIK STAHL-, METALL- UND ANLAGENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο. Έχει έδρα σε Wolfenbüttel, Γερμανία.

 2. MOMMER METALL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε μια κλασική επιχείρηση χυτηρίου. Η κύρια δραστηριότητά μας συνίσταται στην παραγωγή προϊόντων μολύβδου και των κραμάτων του, καθώς και κασσιτέρου και των κραμάτων του. Εκτός αυτού παράγουμε προϊόντα από διάφορα πλαστικά με τη μέθοδο χύτευσης υπό πίεση. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας είναι: μόλυβδος, μολυβδοταινίες, μολυβδόσυρμα, βαρίδια μολύβδου, κοκκώδης μόλυβδος, κράματα μολύβδου, προφίλ μολύβδου, μολυβδοσωλήνες, σκάγια από μόλυβδο, μαλλί μολύβδου, βαρίδια κουρτίνας από μόλυβδο, στοιχεία ακτινοπροστασίας από μόλυβδο και πολλά άλλα.

 3. GLOBOND ALUMINUM CLADDING MATERIALS CO.,LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία GLOBOND ALUMINUM CLADDING MATERIALS CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο. Έχει έδρα σε Daliang, Κίνα.

 4. TOK MEDİKAL SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

  Τουρκία

  Η εταιρεία TOK MEDİKAL SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακτινολογικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο, Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο, πυρηνικη ιατρικη, Σφαίρες από μόλυβδο, και ραδιοπροστασια. Έχει έδρα σε İstanbul, Τουρκία.

 5. CHEM-TEC BERT H. NAUJOKS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία CHEM-TEC BERT H. NAUJOKS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο. Έχει έδρα σε Mülheim-Kärlich, Γερμανία.

 1. CO.M.E.T.A. S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία CO.M.E.T.A. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μόλυβδος και κράματα μολύβδου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο, και Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο. Έχει έδρα σε Ardea, Ιταλία.

 2. EKOR KURSUN METAL

  Τουρκία

  Η εταιρεία EKOR KURSUN METAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλακες απο μολυβδο, μολυβδος, και μολυβδος και κραματα. Έχει έδρα σε Şehitkamil, Τουρκία.

 1. ISTANBUL KURSUN VE METAL SANAYI

  Τουρκία

  Η εταιρεία ISTANBUL KURSUN VE METAL SANAYI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλακες απο μολυβδο. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 2. GLOCON METALS LTD.

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία GLOCON METALS LTD., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμπορίο σιδηρουργικών προϊόντων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο, ραβδοι απο χυτοσιδηρο, μπρουτζινα ελασματα απο χαλκο και ορειχαλκο, Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο, και Ράβδοι τιτανίου. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

 3. GENA METALL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GENA METALL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου, Κασσίτερος- κράματα, Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο, Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου, Κασσίτερος- κράματα, και Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο. Έχει έδρα σε Leipzig, Γερμανία.

 4. EURO-K

  Ουκρανία

  Η εταιρεία EURO-K, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα, κασσιτερος, και Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Kiev, Ουκρανία.

 5. DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου, Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο, Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών, Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου, Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο, και Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει έδρα σε Leverkusen, Γερμανία.

 6. KORTSA

  Τουρκία

  Η εταιρεία KORTSA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 7. DELTA GROUP

  Τουρκία

  Η εταιρεία DELTA GROUP, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 8. KEMMETECH LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία KEMMETECH LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο, και Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει έδρα σε Tonbridge, Ηνωμένο Βασίλειο.

 1. S.S.E. EHLENBRÖKER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία S.S.E. EHLENBRÖKER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο, Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος, Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο, και Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος. Έχει έδρα σε Friesenheim, Γερμανία.

 2. ANTON SCHNEIDER SÖHNE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία ANTON SCHNEIDER SÖHNE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο. Έχει έδρα σε Mönchengladbach, Γερμανία.

 3. KOVOHUTE PRIBRAM, A.S. NQ

  Τσεχία

  Η εταιρεία KOVOHUTE PRIBRAM, A.S. NQ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο, Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο, και Μόλυβδος και κράματα μολύβδου. Έχει έδρα σε Pribram, Τσεχία.

 4. UZIMET B.V.

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία UZIMET B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο, και Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο. Έχει έδρα σε Rijswijk Zh, Κάτω Χώρες.

 5. PAVUSIN D.O.O.

  Κροατία

  Η εταιρεία PAVUSIN D.O.O., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο, Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο, και Μόλυβδος και κράματα μολύβδου. Έχει έδρα σε Jastrebarsko, Κροατία.

 6. KC DIEROVNA, SPOL. S R.O.

  Σλοβακία

 7. BRITANNIA REFINED METALS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. C:MET GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία C:MET GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κασσίτερος- κράματα, Λαμαρίνες και ταινίες από κασσίτερο, Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, κασσιτερος, Κασσίτερος- κράματα, λευκο μεταλλο, Λαμαρίνες και ταινίες από κασσίτερο, ραβδοι κυκλικης διατομης απο μεταλλο, και μολυβδος. Έχει έδρα σε Wendelstein, Γερμανία.

 9. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ενθουσιώδεις άνθρωποι για τον κοινό σκοπό! Αυτό θέλουν να είναι οι συνεργάτες μας σε κάθε επιχειρηματικό τομέα για τους πελάτες και με αυτό το σκεπτικό στηρίζουν τον όμιλο επιχειρήσεων Braun. Ως μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση θέλουμε να έχουμε ένα ανοικτό, φιλικό και δραστήριο κλίμα στο καθημερινό μας έργο. Στόχος μας είναι να αποτελούμε κλασικό παράδειγμα για μια εξελιγμένη επιχειρηματική κουλτούρα στο κρατίδιο των ιδεών και των πράξεων, τη Βάδη-Βυρτεμβέργη. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας εκτός της επιχείρησης προσανατολιζόμαστε παγκόσμια και ενεργούμε επιτόπου: είτε για την υποστήριξη των κοινωνικών δομών είτε για την προαγωγή του αθλητισμού. Ο όμιλος επιχειρήσεων θέτει πρότυπα ως προς την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα. Χάρη στην εμπειρία και στην τεχνογνωσία μας προωθούμε από κοινού το προϊόν σας. Οργανωμένα, γρήγορα και με μεγάλη αξιοπιστία. Αναζητούμε την πρόκληση. Τα δεδομένα Online στις αγορές και στις πωλήσεις συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στο να μπορούμε να παρέχουμε πάντοτε επίκαιρες συμβουλές στον πελάτη.

 10. MARTINREA HONSEL GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Martinrea Honsel είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων από ελαφρό μέταλλο, κυρίως για την αυτοκινητοβιομηχανία. Η εταιρεία παράγει εξαρτήματα από αλουμίνιο για κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων, συστήματα τροχών και αμαξώματα επιβατικών αυτοκινήτων και οχημάτων επαγγελματικής χρήσης, καθώς και για την κατασκευή μηχανημάτων και άλλες εφαρμογές με όλες τις διαδεδομένες μεθόδους παραγωγής της χύτευσης και της ελασματοποίησης. Τα εξαρτήματα της εταιρείας περιορίζουν το βάρος του οχήματος, την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές και έχουν ουσιαστική συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος. Η Martinrea Honsel απασχολεί σήμερα περίπου 4.100 συνεργάτες σε 13 εργοστάσια σε πέντε χώρες. Η μονάδα εξέλασης στο Meschede είναι παγκοσμίως γνωστή ως προμηθευτής επιφανειών αλουμινίου στον τομέα των υλικών στίλβωσης και ανοδίωσης, καθώς και πλακών και ακατέργαστων τεμαχίων αλουμινίου. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται σε εξωτερικά εξαρτήματα και εσωτερικούς εξοπλισμούς επιβατικών αυτοκινήτων και οχημάτων επαγγελματικής χρήσης, καθώς και στην κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, διακοσμητικών μετωπικών πλακών επίπλων, βαλιτσών, ανακλαστήρων φωτιστικών, συσκευασιών καλλυντικών κλπ. Ως παραγωγός για εξειδικευμένες αγορές υψηλής ποιότητας ημιτελών προϊόντων κυλίνδρισης και πλακετών διάτρησης, η μακρόχρονη εξειδίκευση ανάπτυξης σε συνεργασία με τους πελάτες είναι ένα από τα πλεονεκτήματα της επιχείρησης. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης προϊόντων σχεδιάζονται από κοινού με τους πελάτες εξατομικευμένες λύσεις για τη μαζική παραγωγή, π.χ., ειδικές ιδιότητες υλικών, ιδιαίτερες διαστάσεις και ειδικές απαιτήσεις του πελάτη για την επιφάνειας. Για ερωτήματα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απευθύνεστε στην εταιρεία μας.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

47 Επιχειρήσεις