• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λαμαρίνες και ταινίες από κασσίτερο

Αποτελέσματα για

Λαμαρίνες και ταινίες από κασσίτερο - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. JL GOSLAR GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η JL Goslar GmbH είναι εδώ και περισσότερα από εκατό χρόνια μια εξειδικευμένη επιχείρηση στη μονάδα παραγωγής Goslar για την επεξεργασία μολύβδου, κασσίτερου και των κραμάτων τους. Προμηθεύουμε απαιτητικούς πελάτες από τους τομείς της βιομηχανίας και της έρευνας με καινοτομικά προϊόντα και προσωπική εξυπηρέτηση από τους 3 επιχειρηματικούς μας τομείς της ακτινοπροστασίας, της κατασκευής συσκευών και ανόδων σε ολόκληρο τον κόσμο. Το ιστορικό των επιτυχιών μας βασίζεται στη φιλοσοφία μας που ακολουθούμε χωρίς συμβιβασμούς. Συνδυάζουμε τα καλύτερα στοιχεία καινοτομικού πνεύματος και επίγνωσης της παράδοσης. Σε εμάς είστε ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ. Η συνεχής μας επιδίωξη για την εξεύρεση ακόμη πιο ασφαλών, αποδοτικών, οικονομικά αποδοτικών και οικολογιών λύσεων. Θαρραλέες νέες ιδέες μάς παρέχουν σήμερα τη δυνατότητα να διαθέτουμε ορισμένες αποκλειστικές τεχνικές που μάς αναδεικνύουν σε περιζήτητο συνεργάτη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Οι άνθρωποι στο παρασκήνιο & το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που αυτοί παρέχουν καθημερινά με βάση κορυφαία τεχνολογία και προσωπική τεχνογνωσία στην υπηρεσία των δραστήριων αγορών.

 2. C:MET GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία C:MET GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κασσίτερος- κράματα, Λαμαρίνες και ταινίες από κασσίτερο, Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, κασσιτερος, Κασσίτερος- κράματα, λευκο μεταλλο, Λαμαρίνες και ταινίες από κασσίτερο, ραβδοι κυκλικης διατομης απο μεταλλο, και μολυβδος. Έχει έδρα σε Wendelstein, Γερμανία.

 3. CUSTODIO DE CASTRO LOBO & FILHOS, S.A.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία CUSTODIO DE CASTRO LOBO & FILHOS, S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα, Λαμαρίνες και ταινίες από κασσίτερο, Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα, και Λαμαρίνες και ταινίες από κασσίτερο. Έχει έδρα σε Urgezes, Πορτογαλία.

 4. EGON MÜLLER ZINNGEGENSTÄNDE E.K.

  Γερμανία

  Η εταιρεία EGON MÜLLER ZINNGEGENSTÄNDE E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από κασσίτερο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διακοσμητικά στοιχεία από κασσίτερο, και Διακοσμητικά στοιχεία από κασσίτερο. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

 5. MANUFACTURAS DE LA LUPA SL

  Ισπανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LAM LAVORAZIONE PIOMBO

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LAM LAVORAZIONE PIOMBO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μόλυβδος και κράματα μολύβδου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο, μολυβδος και κραματα, Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο, κράματα κασσίτερου-μόλυβδου, και πλακες απο μολυβδο. Έχει έδρα σε Collegno, Ιταλία.

 2. MARTINREA HONSEL GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Martinrea Honsel είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων από ελαφρό μέταλλο, κυρίως για την αυτοκινητοβιομηχανία. Η εταιρεία παράγει εξαρτήματα από αλουμίνιο για κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων, συστήματα τροχών και αμαξώματα επιβατικών αυτοκινήτων και οχημάτων επαγγελματικής χρήσης, καθώς και για την κατασκευή μηχανημάτων και άλλες εφαρμογές με όλες τις διαδεδομένες μεθόδους παραγωγής της χύτευσης και της ελασματοποίησης. Τα εξαρτήματα της εταιρείας περιορίζουν το βάρος του οχήματος, την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές και έχουν ουσιαστική συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος. Η Martinrea Honsel απασχολεί σήμερα περίπου 4.100 συνεργάτες σε 13 εργοστάσια σε πέντε χώρες. Η μονάδα εξέλασης στο Meschede είναι παγκοσμίως γνωστή ως προμηθευτής επιφανειών αλουμινίου στον τομέα των υλικών στίλβωσης και ανοδίωσης, καθώς και πλακών και ακατέργαστων τεμαχίων αλουμινίου. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται σε εξωτερικά εξαρτήματα και εσωτερικούς εξοπλισμούς επιβατικών αυτοκινήτων και οχημάτων επαγγελματικής χρήσης, καθώς και στην κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, διακοσμητικών μετωπικών πλακών επίπλων, βαλιτσών, ανακλαστήρων φωτιστικών, συσκευασιών καλλυντικών κλπ. Ως παραγωγός για εξειδικευμένες αγορές υψηλής ποιότητας ημιτελών προϊόντων κυλίνδρισης και πλακετών διάτρησης, η μακρόχρονη εξειδίκευση ανάπτυξης σε συνεργασία με τους πελάτες είναι ένα από τα πλεονεκτήματα της επιχείρησης. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης προϊόντων σχεδιάζονται από κοινού με τους πελάτες εξατομικευμένες λύσεις για τη μαζική παραγωγή, π.χ., ειδικές ιδιότητες υλικών, ιδιαίτερες διαστάσεις και ειδικές απαιτήσεις του πελάτη για την επιφάνειας. Για ερωτήματα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απευθύνεστε στην εταιρεία μας.

 3. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ενθουσιώδεις άνθρωποι για τον κοινό σκοπό! Αυτό θέλουν να είναι οι συνεργάτες μας σε κάθε επιχειρηματικό τομέα για τους πελάτες και με αυτό το σκεπτικό στηρίζουν τον όμιλο επιχειρήσεων Braun. Ως μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση θέλουμε να έχουμε ένα ανοικτό, φιλικό και δραστήριο κλίμα στο καθημερινό μας έργο. Στόχος μας είναι να αποτελούμε κλασικό παράδειγμα για μια εξελιγμένη επιχειρηματική κουλτούρα στο κρατίδιο των ιδεών και των πράξεων, τη Βάδη-Βυρτεμβέργη. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας εκτός της επιχείρησης προσανατολιζόμαστε παγκόσμια και ενεργούμε επιτόπου: είτε για την υποστήριξη των κοινωνικών δομών είτε για την προαγωγή του αθλητισμού. Ο όμιλος επιχειρήσεων θέτει πρότυπα ως προς την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα. Χάρη στην εμπειρία και στην τεχνογνωσία μας προωθούμε από κοινού το προϊόν σας. Οργανωμένα, γρήγορα και με μεγάλη αξιοπιστία. Αναζητούμε την πρόκληση. Τα δεδομένα Online στις αγορές και στις πωλήσεις συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στο να μπορούμε να παρέχουμε πάντοτε επίκαιρες συμβουλές στον πελάτη.

 4. PACO PAUL GMBH & CO. KG METALLGEWEBE UND FILTERFABRIKEN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η βάση της παραγωγής πλεγμάτων από μεταλλικό σύρμα είναι η κλασική χειροτεχνία. Προκειμένου να προκύπτουν έτσι προϊόντα υψηλής τεχνολογίας όπως εκείνα της PACO, χρειάζεται επίσης υπερσύγχρονη τεχνολογία παραγωγής και επιβελτίωσης. Αυτές υλοποιούνται στο ιδιόκτητο τμήμα ανάπτυξης και στο τμήμα κατασκευής μηχανημάτων της PACO. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ότι δεν είναι εύκολη η απομίμηση της ποιότητας PACO από τρίτους λόγω της έλλειψης τεχνογνωσίας – με όλα τα πλεονεκτήματα για τη μονάδα παραγωγής της Γερμανίας. Ως εξειδικευμένη επιχείρηση πλεγμάτων μεταλλικού σύρματος, η PACO διαθέτει ιδιαίτερη εξειδίκευση και στον τομέα της τεχνολογίας σήτας. Επιπλέον διαθέτουμε ολοκληρωμένες και ταυτόχρονα άκρως εξειδικευμένες γνώσεις για ειδικές διαδικασίες τεχνικών εφαρμογών διήθησης για διάφορους κλάδους, αλλά και για την έρευνα, το εργαστήριο και την ανάπτυξη. Τα πλέγματα μεταλλικού σύρματος PACO για τη μεταξοτυπία συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο.

 5. PIERON GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από το 1925, η PIERON, μια οικογενειακή επιχείρησης στην 4η γενιά, παράγει τεχνικά ελατήρια για όλους σχεδόν τους τομείς της βιομηχανίας. Επικεντρωνόμαστε στην αυτοκινητοβιομηχανία, στην ηλεκτρική βιομηχανία και στη βιομηχανία αθλητικών ειδών. Στη μονάδα του Bocholt υλοποιούν περισσότεροι από 270 συνεργάτες σε ένα χώρο παραγωγής περίπου 20.000 m² συνεχώς νέες λύσεις στους τομείς προϊόντων δακτυλιοειδών ελατηρίων, ελατηρίων πίεσης και στρέψης, καθώς και πρεσαριστά, κυρτωμένα και συρμάτινα κυρτωμένα εξαρτήματα. Ειδικά εξαρτήματα και συγκροτήματα συμπληρώνουν το φάσμα των προϊόντων. Υπερσύγχρονες μέθοδοι παραγωγής διασφαλίζουν την παραγωγή που πληροί μέγιστες απαιτήσεις.

 1. THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG EISENMETALL, STUTTGART

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Χάρη στην πολυετή συνεργασία με εργοστάσια κατασκευής και εταίρους από τον τομέα της εμπορίας μετάλλων διαθέτουμε τις βέλτιστες επαφές στην αγορά προμηθειών. Κατ' αυτόν τον τρόπο μπορούμε να υλοποιούμε βραχυπρόθεσμα ειδικές λύσεις και βιαστικές παραγγελίες. Η σύγχρονη νοοτροπία εξυπηρέτησης είναι κάτι περισσότερο από τη διάθεση και την εμπορία υλικών. Ως καλός συνεργάτης παροχής συμβουλών και επίλυσης προβλημάτων αντιμετωπίζουμε τις απαιτήσεις ως την αποστολή μας. Συνήθως, αυτό είναι ο τέλειος συνδυασμός που καθιστά την παροχή υπηρεσιών σε υπηρεσίες ποιότητας: Να διαθέτει κανείς το επιθυμητό προϊόν με την κατάλληλη ποιότητα, την κατάλληλη στιγμή και στη σωστή τιμή. Ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων διασφαλίζει μακροπρόθεσμα την επιτυχία των πελατών μας. Το εξαιρετικά ευρύ φάσμα των προϊόντων μας σε μια ολοκληρωμένη αποθήκη υλικών για ημιτελή μη σιδηρούχα προϊόντα διασφαλίζει τη γρήγορη και ευέλικτη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Σάς προμηθεύουμε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, μπρούντζο, λευκό μέταλλο, ανοξείδωτο χάλυβα και πολλά άλλα ειδικά υλικά ή κράματα σε μορφή ταινιών, ελασμάτων, πλακών, ράβδων, σωλήνων, προφίλ κλπ. Δεν διαθέτουμε μόνο τυποποιημένα προϊόντα, αλλά και λιγότερο διαδεδομένες, μικρές και μεγάλες διαμέτρους, ενδιάμεσες και ειδικές διαστάσεις, ειδικά σχήματα και ειδικά προϊόντα. Αξιοποιήστε την υπηρεσία παροχής συμβουλών των πεπειραμένων, ειδικευμένων στα μέταλλα τεχνικών μας ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για κράματα χωρίς μόλυβδο ή τις δυνατότητες χρήσης διαφόρων κραμάτων ή τις αντοχές.

 2. ARSLAN METAL SANAYI VE TICARET A.S

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Arslan Metal ιδρύθηκε το 1964 και είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής προϊόντων μολύβδου και χαλκού κορυφαίας ποιότητας στην Τουρκία. Με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, παρέχουμε μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων χαλκού, προσαρμοσμένων ακριβώς στις προδιαγραφές των πελατών μας. Είτε πρόκειται για την ηλεκτρολογική βιομηχανία, είτε για εφαρμογές στέγης, είτε για διάφορες άλλες χρήσεις, τα προϊόντα χαλκού μας διατίθενται σε μαλακές, σκληρές και ημίσκληρες παραλλαγές. Στην Arslan Metal, η διαδικασία κατασκευής μας περιλαμβάνει την ακριβή χύτευση προς τα πάνω του ρευστού χαλκού, ακολουθούμενη από σχολαστική πρέσα ή έλαση για την κατασκευή προϊόντων χαλκού υψηλής ποιότητας. Όλα τα προϊόντα χαλκού μας είναι 100% ηλεκτρολυτικά, διαθέτοντας εξαιρετική αγωγιμότητα 58, 50 μικρομέτρων ανά siemens, προερχόμενα από καθόδους Α-βαθμού.Τα φύλλα μολύβδου μας κατασκευάζονται μόνο από Rafined και min %99, 95 ράβδους καθαρότητας. -Χαλκοσυλλέκτες -Λωρίδες χαλκού-Χαλκός -Ράβδοι χαλκού -Χαλκοσωλήνες -Σωλήνες χαλκού -Χάλκινα προφίλ -Χαλκός τυλιγμένος σε επίπεδο -Χαλκοσωλήνες τηγανίτης -Φύλλο μολύβδου, ρολό -Μολύβδινες ράβδοι Δεσμευμένοι να τηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα περιβαλλοντικής ακεραιότητας, ποιότητας και ανταγωνιστικότητας κόστους, κάθε πτυχή των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων αντανακλά την αφοσίωσή μας στην αριστεία. Επιπλέον, τα κύμβαλα τυμπάνων μας είναι σχολαστικά χειροποίητα, εξασφαλίζοντας απαράμιλλη ποιότητα και αντήχηση. Επιπλέον, τα προϊόντα τόρνευσης ράβδων κατασκευάζονται με ακρί

 1. ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ανοξείδωτοι, ανοξειδωτες λαμαρινες, Κοπή τμημάτων μεταλλικών φύλλων ανοξείδωτου χάλυβα, Σιδηρουργεία ανοξείδωτου χάλυβα, κοπή με λέιζερ, Κοπή τμημάτων ανοξείδωτου χάλυβα με πλάσμα, Χάλυβες ανοξείδωτοι, Κοπή πλάσματος, και πριόνια. Έχει έδρα σε Netphen-Deuz, Γερμανία.

 2. ALSAN ALUMINYUM PROFIL VE REKLAM MALZEMELERI LTD

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALSAN ALUMINYUM PROFIL VE REKLAM MALZEMELERI LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, πρόσοψη αλουμίνιο, πλακες αλουμινιου, αλουμινένιες λαμαρίνες, φύλλα αλουμινίου, λαμαρινες αλουμινιου, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, πανελ απο συνθετικο υλικο, και φινίρισμα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 3. BREMETALL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BREMETALL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορείχαλκος, μπρουντζινες ταινιες, ταινιες απο ανοξειδωτο χαλυβα, ταινιες απο χαλκο, Χάλκινο σύρμα, ορειχαλκινα ελασματα, αλουμινιο, ανοξείδωτο, και χαλκος. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

 4. DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου, Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο, Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών, Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου, Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο, και Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει έδρα σε Leverkusen, Γερμανία.

 5. GENA METALL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GENA METALL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου, Κασσίτερος- κράματα, Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο, Μόλυβδος και κράματα μολύβδου, Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου, Κασσίτερος- κράματα, και Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο. Έχει έδρα σε Leipzig, Γερμανία.

 6. EURO-K

  Ουκρανία

  Η εταιρεία EURO-K, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από μόλυβδο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα, κασσιτερος, και Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Kiev, Ουκρανία.

 7. ISTEK ALUMINIUM

  Τουρκία

  Η εταιρεία ISTEK ALUMINIUM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, αλουμινιο, ρολα αλουμινιου, Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, και λαμαρινες αλουμινιου. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 8. METALL DISCH GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία METALL DISCH GMBH & CO. KG, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλκινες λαμαρίνες και ταινίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαλκινες ραβδοι, ανοξειδωτες λαμαρινες, χαλκος, και σωληνες αλουμινιου. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

 1. WERNER DIETSCHE GMBH

  Γερμανία

 2. KROMAL DEMIR CELIK SAC SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI

  Τουρκία

  Η εταιρεία KROMAL DEMIR CELIK SAC SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, αλουμινένιες λαμαρίνες, λευκοσιδηρουργια αλουμινιου για οικοδομες, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και υδρορροες απο αλουμινιο για οικοδομες. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 3. P.W. ZIELONKA

  Πολωνία

  Η εταιρεία P.W. ZIELONKA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, σιδερενιες ραβδοι κυκλικης διατομης, μη σιδηρουχα μεταλλα, Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, και Αλουμίνιο και τιτάνιο για λαμαρινοποιία. Έχει έδρα σε Białe Błota, Πολωνία.

 4. AMCO METALL-SERVICE GMBH

  Γερμανία

  Η AMCO Metall-Service GmbH ιδρύθηκε το 1980 και διατηρεί στις εγκαταστάσεις της στη Βρέμη μια από τις μεγαλύτερες στη Γερμανία αποθήκες μη σιδηρούχων μετάλλων. Θα βρείτε κράματα αλουμινίου σε μορφή ελασμάτων, πλακών, ράβδων και προφίλ σε διάφορες διαστάσεις. Ειδικά προφίλ αλουμινίου σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας: επεξεργασμένα, με επεξεργασμένη επιφάνεια, σταθερού μήκους ή μήκους αποθήκης. Χαλκός, ορείχαλκος και ειδικά κράματα σε διάφορες μορφές και διαστάσεις. Πριονοκορδέλες, πριόνια κοπής πλακών CNC, εργαλεία διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης, κέντρα επεξεργασίας CNC έως θέσεις εργασίας συγκόλλησης μας παρέχουν τη δυνατότητα να εφαρμόζουμε πολυάριθμες τεχνολογίες επεξεργασίας μη σιδηρούχων μετάλλων. Τα προϊόντα μας: ράβδοι χαλκού, ελάσματα χαλκού, ελάσματα ορείχαλκου, ράβδοι ορείχαλκου, δακτύλιοι αλουμινίου, ακατέργαστοι δίσκοι αλουμινίου, ελάσματα αλουμινίου, ειδικά προφίλ αλουμινίου, ελάσματα ακριβείας αλουμινίου, επεξεργασία αλουμινίου.

 5. OVERLAND SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία OVERLAND SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανοδιωμενο αλουμινιο, ταινιες αλουμινιου, και επιφανειακες επεξεργασιες μεταλλων. Έχει έδρα σε Mediglia, Ιταλία.

 6. LAMINAZIONE SOTTILE S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία LAMINAZIONE SOTTILE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, ταινιες αλουμινιου, πλακες αλουμινιου, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, και φύλλα αλουμινίου. Έχει έδρα σε S. Marco Evangelista, Ιταλία.

 7. DURU BANT

  Τουρκία

  Η εταιρεία DURU BANT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταινιες απο pvc. Έχει έδρα σε Istanbul/arnavutköy, Τουρκία.

 8. MANFRED J. C. NIEMANN ZENTRALE KG

  Γερμανία

  Ο μεγαλύτερος ιδιώτης έμπορος με ιδιόκτητη αποθήκη στην Ευρώπη. Τα προϊόντα μας : ημικατεργασμένα προϊόντα αλουμινίου, χαλκού, ορείχαλκου, μπρούντζου και ανοξείδωτου χάλυβα. Εξαγωγή σε όλες τις ευρωπαϊκές και υπερπόντιες χώρες. Μεγάλη γκάμα επεξεργασίας με συστήματα διαμήκους και εγκάρσιου διαχωρισμού, πριόνια πλακών και επεξεργασία δίσκων και δακτυλίων. Εγκάρσια κοπή υλικού σε μορφή ράβδων. Παράδοση Just-in-time και KANBAN. Υψηλή ποιότητα χάρη στη μακρόχρονη συνεργασία κυρίως με εργοστάσια παραγωγής της Δυτικής Ευρώπης.

 9. BACHMANN ALUTEC GMBH

  Γερμανία

  Η Bachmann Alutec είναι ειδικός στην παραγωγή φύλλων αλουμινίου και χαλκού και σύνθετων φύλλων για τεχνικές εφαρμογές. Ανάλογα με τις ανάγκες, οι πιο ποικιλόμορφες πρώτες ύλες θα προστεθούν ή χρησιμεύσουν ως επικάλυψη κατά τη διάρκεια μετέπειτων επεξεργασιών. Έτσι παράγονται σύνθετα φύλλα και πολυστρωματικά, κολλημένα, ελασματοποιημένα, βαμμένα, τυπωμένα, γκοφρέ, λιπασμένα, διπλωμένα ή μορφοποιημένα αλλά και μεταλλικές ταινίες με επεξεργασμένη επιφάνεια σε ρολά (πηνία) και κομμένα στο επιθυμητό μήκος. Παράγουμε επίσης μονωτικές κυματοειδείς ταινίες, σύνθετα φιλμ αλουμινίου τεχνικής χρήσης, π.χ. προστατευτικά ατμού, φιλμ φραγής. Όσον αφορά τις δημιουργίες για λογαριασμό των πελατών μας, παράγουμε ελασματοποιημένα φύλλα ενισχυμένα με κολλημένες ενισχύσεις για να αντέχουν στο σκίσιμο.

 10. LOVE ALUMINIUM

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία LOVE ALUMINIUM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλουμινιο, και προκατασκευασμενα - λαμαρινες. Έχει έδρα σε Banbury, Ηνωμένο Βασίλειο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λαμαρίνες και ταινίες από κασσίτερο - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

34 Επιχειρήσεις