• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λαδωτήρια

Αποτελέσματα για

Λαδωτήρια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. METALLBEARBEITUNG BRETTSCHNEIDER F. BRETTSCHNEIDER

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία METALLBEARBEITUNG BRETTSCHNEIDER F. BRETTSCHNEIDER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαδωτήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές βούρτσες, Συσκευές λίπανσης, δοχεία λαδιού, γρασαδόροι, και Μεταλλικές βούρτσες. Έχει έδρα σε Bad Schwartau, Γερμανία.

 2. COMED

  Ιταλία

  Η εταιρεία COMED, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λίπανση - μηχανές και εγκαταστάσεις, Λαδωτήρια, Λίπανση - μηχανές και εγκαταστάσεις, και Λαδωτήρια. Έχει έδρα σε Capannori, Ιταλία.

 3. SLICO S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία SLICO S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λίπανση - μηχανές και εγκαταστάσεις, Λαδωτήρια, Λίπανση - μηχανές και εγκαταστάσεις, και Λαδωτήρια. Έχει έδρα σε Rivoli, Ιταλία.

 4. MWM SCHMIERANLAGEN S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία MWM SCHMIERANLAGEN S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λίπανση - μηχανές και εγκαταστάσεις, Λαδωτήρια, Λίπανση - μηχανές και εγκαταστάσεις, και Λαδωτήρια. Έχει έδρα σε Peschiera Borromeo, Ιταλία.

 5. MECLUBE SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία MECLUBE SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαδωτήρια, και Λαδωτήρια. Έχει έδρα σε Gonzaga (mn), Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LINCOLN CZ S.R.O.

  Τσεχία

  Η εταιρεία LINCOLN CZ S.R.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαδωτήρια, και Λαδωτήρια. Έχει έδρα σε Chodov, Τσεχία.

 2. MONZATECH S.R.L.

  Ιταλία

 3. BEKALUBE S.R.L.

  Ιταλία

 4. SACEM IMPIANTI S.R.L.

  Ιταλία

 5. SIFRA S.R.L.

  Ιταλία

 1. HIDROTECNICA LOMBARDA S.A.S. DI ORLANDI FRANCO E C.

  Ιταλία

 2. L.+ G. BECK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η UNIOELER L.+G. Beck GmbH είναι κατασκευαστής λιπαντικών και γρασαδόρων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1961 ως οικογενειακή επιχείρηση και έγινε πολύ άμεσα μία από τις "πρώτες" επιχειρήσεις για την "ανάπτυξη - παραγωγή - διανομή" λιπαντικών τεχνικών προϊόντων. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή εξοπλισμό λίπανσης ελάχιστης ποσότητας (για πολλές εφαρμογές εκτός από τη συνήθη λίπανση με γαλακτώματα), χειροκίνητους και ηλεκτρικά ελεγχόμενους ελαιολιπαντές με σταγόνες, εξατομικευμένα προϊόντα, αντλίες με γρανάζια, εμβολοφόρες αντλίες, κεντρικά συστήματα λίπανσης, δοχεία λιπαντικού, δοχεία πίεσης V2A – V4A, ρυθμιστές στάθμης, δείκτης στάθμης λαδιού και ελαιοδείκτες. Έτσι, η UNIOELER είναι σε θέση να αναπτύσσει και να προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις για ευρύ φάσμα εφαρμογών. Λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του χρήστη, αλλά συγχρόνως λαμβάνουν υπόψη τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις και τις νομικές υποχρεώσεις.

 1. LUPEG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Lupeg GmbH είναι ένας εξειδικευμένος συνεργάτης στους τομείς των κεντρικών συστημάτων λίπανσης και των δοσιμετρικών συστημάτων. Σ το πλαίσιο αυτό δεν διαθέτουμε μόνο μεμονωμένα εξαρτήματα, αλλά σχεδιάζουμε επίσης ολοκληρωμένα συστήματα. Αυτά τα συναρμολογούμε επίσης και τα θέτουμε σε λειτουργία κατόπιν αιτήματος. Η ολοκληρωμένη υποστήριξη εκ των προτέρων διασφαλίζει ότι η παρεχόμενη λύση θα ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις του πελάτη. Τα τελευταία χρόνια, προσθέσαμε σταδιακά περισσότερους τομείς παραγωγής προϊόντων στο πρόγραμμα. Τα γράσα σιδηροτροχιών, τα συστήματα γρήγορης πλήρωσης και τα μπουλόνια διαστολής έχουν επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων. Επιπλέον, η εταιρεία δραστηριοποιείται εδώ και κάποιο καιρό στον τομέα της δοσομέτρησης. Αυτός ο τομέας έχει καταστεί σημαντικός πυλώνας της εταιρείας και συνεχίζει να εξελίσσεται.

 2. BLANKE ARMATUREN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 120 χρόνια παράγουμε τεχνολογία σύνδεσης υδραυλικών συστημάτων, βιδωτούς συνδέσμους και κολάρα σωλήνων από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και ορείχαλκο, σφαιρικές βάνες, θυρίδες οπτικού ελέγχου και ελαιοδείκτες. Επικεντρωνόμαστε στους βιδωτούς συνδέσμους κατά DIN 2353 ή ISO 8434-1. Βασικό υλικό εκτός από το χάλυβα, είναι και ο ανοξείδωτος χάλυβας, ο ορείχαλκος και το αλουμίνιο. Ξ γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης πολλές περαιτέρω λύσεις. Η εμπορική επωνυμία BLAGO αποτελεί σύντμηση της επωνυμίας BLanke Armaturen Bad GOdesberg και προέκυψε στο πλαίσιο της διεθνοποίησης για την ευκολότερη και καλύτερη αναγνωρισιμότητα. Η ίδρυση της εταιρείας χρονολογείται από το 1887. Έκτοτε, η επιχείρηση προσαρμόζεται πάντοτε στις ανάγκες της αγοράς και των πελατών και διαφοροποιείται ανάλογα. Σήμερα συνεργάζονται η 3η και η 4η γενιά οδηγώντας την επιχείρησης στην εποχή Industry 4.0.

 3. ANCOTECH

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η Ancotech που ιδρύθηκε το 1996, εξελίχθηκε σε κορυφαίο εμπειρογνώμονα στον τομέα των συστημάτων και των τεχνικών λίπανσης, εξυπηρετώντας διάφορες εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο. Ως εισαγωγέας/αντιπρόσωπος της φημισμένης εταιρείας "Lincoln Industrial" έχουμε καλλιεργήσει μια στενή συνεργασία με αυτήν την εταιρεία που πλέον δραστηριοποιείται με την επωνυμία SKF. Επικεντρωνόμαστε στη βελτίωση της αποδοτικότητας της παραγωγής και στον περιορισμό του κόστους ενέργειας και συντήρησης για τους πελάτες μας. Η Ancotech που ειδικεύεται στα αυτόματα συστήματα και στοιχεία λίπανσης, διαθέτει άμεσες λύσεις χάρη στο ολοκληρωμένο απόθεμα της αποθήκης μας και του αποτελεσματικού ηλεκτρονικού καταστήματος Anoctech. Η αφοσιωμένη ομάδα σέρβις της εταιρείας συγκροτείται από πιστοποιημένους επαγγελματίες SCC και διασφαλίζει την απρόσκοπτη εγκατάσταση και τη συνεχή συντήρηση κεντρικών συστημάτων λίπανσης. Η Ancotech διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις ελέγχου & επισκευής και παρέχει συντήρηση, γενική επισκευή και επισκευασμένα στοιχεία. Αφοσιωμένη στην ικανοποίηση του πελάτη, διαθέτουμε πρακτικές λύσεις και εξειδικευμένες συμβουλές για τη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας των επιχειρήσεων.

 4. WIN POWMAX CORP.

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

  Η εταιρεία WIN POWMAX CORP., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία πεπιεσμένου αέρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρασσαδόροι και λαδωτήρια, καρφωτικα χειρος πεπιεσμενου αερα, πιστολια ψεκασμου κολλας, και εργαλεια χειρος με μοτερ για επισκευη οχηματων. Έχει έδρα σε Taipei, Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας).

 5. MANANTIAL

  Ισπανία

  Ένδυση, πώληση στολιδιών για θεία λειτουργία, αργυροχρυσοχοΐα και δώρα. Ωμοφόρια, πτερύγια, στόλα, άμφια, χιτώνες, κάπες, δισκοπότηρα, κύπελλα, θυμιατά, σταυροί, λαδωτήρια, εικονογραφία και θρησκευτικά αγαλματίδια.

 6. POMAC LUB SERVICES

  Βέλγιο

  Εδώ και 30 χρόνια, η Pomac Lub-Services είναι μια καλοδουλεμένη επιχείρηση χάρη στη συνεργασία της με κατασκευαστές παγκοσμίου φήμης στον τομέα της τεχνολογίας λίπανσης (λιπαντήρες και αυτόματοι λιπαντήρες για λάδια και γράσα, τα πάντα για το σύστημα πεπιεσμένου αέρα σας…). Οι κύριες δραστηριότητές μας: αυτόματοι λιπαντήρες, λωρίδες λίπανσης και πλάκες, κεντρική λίπανση, λίπανση αλυσίδων, μικρο-λίπανση, λαδωτήρες με σταγονόμετρο, σπρέι λίπανσης.