• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. YERIK INTERNATIONAL PRIVATE LIMITED

  Ινδία

  Η Yerik International, εταιρεία με έδρα στην Ινδία, εξειδικεύεται στην κατασκευή και στην εξαγωγή γεωργικών μηχανημάτων, μηχανικών προϊόντων και εργαλείων χειρός από το Είμαστε ειδικοί στην κατασκευή ανταλλακτικών. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει υδραυλικούς κυλίνδρους, ανταλλακτικά σύνδεσης τρακτέρ, σφυρηλατήσεις, προσαρμογείς για δυναμοδότες και άλλα ανταλλακτικά, ανταλλακτικά σύνδεσης, γεωργικά και αγροτικά στοιχεία υλοποίησης, εξοπλισμός λίπανσης, ανταλλακτικά σύνδεσης τριών σημείων, εγκαταστάσεις για πόρτες και εργαλεία χειρός όπως κλειδιά σύσφιξης τροχών. Αναπτύξαμε την διεθνή μας παρουσία και σήμερα εξάγουμε σε ξένες αγορές όπως εκείνες στις ΗΠΑ, στον Καναδά, Η. Β., στην Ευρώπη, Ιταλία, Γερμανία, Νότια Αφρική, Ιρλανδία, Αυστρία, Ρωσία και άλλες χώρες.Διαθέτουμε εξοπλισμό με υποδομή CAD και CAM και επεκτείναμε τις παραγωγικές μας εγκαταστάσεις με την πάροδο του χρόνου, γεγονός που μας επιτρέπει να βελτιώσουμε την κατασκευαστική μας ικανότητα και να διεξάγουμε εξειδικευμένες εργασίες όπως τρισδιάστατος σχεδιασμός και μοντελοποίηση με προσομοίωση και δοκιμή ώστε να σας παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας.Επίσης, όλη η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας της. Διεξάγουμε εκτενείς ποιοτικούς ελέγχους της παραγγελίας που λαμβάνουμε, κατά την παραγωγή και πριν την παράδοση ώστε να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων μας.Προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τα πρότυπα υψηλής ποιότητας σε όλα τα στάδια. Με περισσότερα από 30 χρόνια πείρας, είμαστε περήφανοι που κατέχουμε πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 9001Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 2. L.+ G. BECK GMBH

  Γερμανία

  Η UNIOELER L.+G. Beck GmbH είναι κατασκευαστής λιπαντικών και γρασαδόρων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1961 ως οικογενειακή επιχείρηση και έγινε πολύ άμεσα μία από τις "πρώτες" επιχειρήσεις για την "ανάπτυξη - παραγωγή - διανομή" λιπαντικών τεχνικών προϊόντων. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή εξοπλισμό λίπανσης ελάχιστης ποσότητας (για πολλές εφαρμογές εκτός από τη συνήθη λίπανση με γαλακτώματα), χειροκίνητους και ηλεκτρικά ελεγχόμενους ελαιολιπαντές με σταγόνες, εξατομικευμένα προϊόντα, αντλίες με γρανάζια, εμβολοφόρες αντλίες, κεντρικά συστήματα λίπανσης, δοχεία λιπαντικού, δοχεία πίεσης V2A – V4A, ρυθμιστές στάθμης, δείκτης στάθμης λαδιού και ελαιοδείκτες. Έτσι, η UNIOELER είναι σε θέση να αναπτύσσει και να προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις για ευρύ φάσμα εφαρμογών. Λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του χρήστη, αλλά συγχρόνως λαμβάνουν υπόψη τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις και τις νομικές υποχρεώσεις.

 3. HEINZ GERSTMEYER NACHF. KG

  Γερμανία

  Ως παραδοσιακή εταιρεία συνδυάζουμε την πολυετή μας πείρα και τα αξιόπιστα προϊόντα της πιο σύγχρονης τεχνολογίας παραγωγής σε ένα ανταγωνιστικό σύνολο: Η εξειδίκευσή μας εγγυάται την επιτυχία σας. Τα δυνατά μας σημεία: 50 σχεδόν χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ακροφυσίων γρασαρίσματος. Τεχνογνωσία πέρα από την εμπορική, χάρη στην πείρα μας ως παραγωγοί επί σχεδόν 50 χρόνια. Εμπειρία στις εξαγωγές σε όλες τις ηπείρους, εκτός από την Ανταρκτική. Καλά οργανωμένες αποθήκες με μεγάλο απόθεμα, έτσι ώστε τα προϊόντων να παραδίδονται συχνά εντός 24 ωρών. Ακροφύσια γρασαρίσματος υψηλής ποιότητας από παραγωγούς πιστοποιημένους με ISO 9000: 2001. Προϊόντα γερμανικής παραγωγής σε ανταγωνιστικές τιμές. Μοναδικές συσκευασίες υψηλής ποιότητας σε πλαστικά κουτιά με διαφανή καλύμματα στις μικρές συσκευασίες. Μεγάλη ευελιξία. Άριστη επικοινωνία με τους κατασκευαστές, έτσι ώστε να είναι δυνατή η προμήθεια ακόμη και ειδικών σχεδίων σε μικρό χρονικό διάστημα.

 4. SDT ULTRASOUND SOLUTIONS

  Βέλγιο

 5. TEKAWE GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. AYMAKSAN AYLA MAKINA SANAYI A.Ş

  Τουρκία

 2. BALKENHOFF SCHMIERSYSTEME

  Γερμανία

 3. SKF LUBRICATION SYSTEMS GERMANY GMBH

  Γερμανία

 4. FRITSCHE ZENTRALSCHMIERUNG

  Γερμανία

 5. GESFLUID

  Ισπανία

 1. KLAUS-PETER SOHM SCHMIERSTOFFTECHNIK E.K.

  Γερμανία

 2. GÜLERSAN LUBRICATION EQUIPMENT

  Τουρκία

 1. RAASM S.P.A.

  Ιταλία

 2. ALTEA SRL - DRY LUB SYSTEM

  Ιταλία

 3. TRIBOSERV GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. SATCO SYSTEM ANALYSIS TECHNOLOGY GMBH

  Αυστρία

 5. EQUIP'TEC - GCIM LUBRIFICATION

  Γαλλία

 6. ADDA ECOLOGICA S.R.L.

  Ιταλία

 7. INGELBEEN-SOETE

  Βέλγιο

 8. ITALCOM SRL

  Ιταλία

 1. POWER LUBE CONTROL SRL

  Βέλγιο

 2. HÄFNER FLUIDTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 3. TRIBOTEC POLSKA SP. Z.O.O.

  Πολωνία

 4. DOSING & PUMPS SRL

  Ιταλία

 5. OMPI SRL

  Ιταλία

 6. ERSAN PLASTIK MAKINA

  Τουρκία

 7. HFGUARD

  Αργεντινή

 8. EKMAK MAKINE SAN.TIC.LTD.STI.

  Τουρκία

 9. PULSARLUBE F.B. E.U.

  Αυστρία

 10. TURBOSAN TURBO MAKINA SAN TIC AS

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.274 επιχειρήσεις

Kατηγορια