• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BESER KIMYA SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η ESER CHEMICALS είναι εξειδικευμένη εταιρεία παρασκευής χημικών που εξυπηρετεί διάφορους βιομηχανικούς τομείς για λιπαντικά και υγρά κατεργασίας μετάλλων ειδικά σετ γαλακτοποιητών, τροποποιητές ρεολογίας κόλλας αμύλου, χημικά αυτοκινητοβιομηχανίας, γαλακτοποιητές ορυκτέλαιου και σιλικονούχου ελαίου, σιλικονούχα και μη σιλικονούχα αντιαφριστικά ορυκτέλαιου, ελαιοχημικά, έλαια και πρόσθετα επεξεργασίας υφασμάτων, αντισηπτικά ξυλείας, αναστολείς διάβρωσης τεχνολογίας OAT και IAT για ψυκτικά υγρά και υγρά θερμικής μεταφοράς, υγρά υδραυλικών φρένων, πρόσθετα αντιδιαβρωτικών, ειδικοί και κλασικοί εστέρες. Αναπτύσσουμε εξατομικευμένα χημικά προϊόντα και λύσεις. Εξειδικευόμαστε κυρίως στα εξής προϊόντα; διαλυτά σετ γαλακτοποιητών ορυκτέλαιου, σετ μειγμάτων γαλακτοποιητών ελαίου κώνωσης, σετ γαλακτοποιητών διαλυτικού μηχανής βαμβακοσυλλογής, σετ γαλακτοποιητών ελαίου πλέξης, αντιδιαβρωτικά για ψυκτικά βιομηχανικής χρήσης και αντιψυκτικά, ημισυνθετικά υγρά κατεργασίας μετάλλων για μηχανήματα πολλαπλών μετάλλων κ.λπ.

 2. L.+ G. BECK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η UNIOELER L.+G. Beck GmbH είναι κατασκευαστής λιπαντικών και γρασαδόρων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1961 ως οικογενειακή επιχείρηση και έγινε πολύ άμεσα μία από τις "πρώτες" επιχειρήσεις για την "ανάπτυξη - παραγωγή - διανομή" λιπαντικών τεχνικών προϊόντων. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή εξοπλισμό λίπανσης ελάχιστης ποσότητας (για πολλές εφαρμογές εκτός από τη συνήθη λίπανση με γαλακτώματα), χειροκίνητους και ηλεκτρικά ελεγχόμενους ελαιολιπαντές με σταγόνες, εξατομικευμένα προϊόντα, αντλίες με γρανάζια, εμβολοφόρες αντλίες, κεντρικά συστήματα λίπανσης, δοχεία λιπαντικού, δοχεία πίεσης V2A – V4A, ρυθμιστές στάθμης, δείκτης στάθμης λαδιού και ελαιοδείκτες. Έτσι, η UNIOELER είναι σε θέση να αναπτύσσει και να προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις για ευρύ φάσμα εφαρμογών. Λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του χρήστη, αλλά συγχρόνως λαμβάνουν υπόψη τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις και τις νομικές υποχρεώσεις.

 3. SDT ULTRASOUND SOLUTIONS

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SDT ULTRASOUND SOLUTIONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική συντήρηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Ανιχνευτές διαρροών, υπερηχοι, ανιχνευτες σφαλματων με υπερηχους, υπερηχητικοι αισθητηρες, Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Ανιχνευτές διαρροών, ανιχνευτες διαρροων αεριου, και Ανιχνευτές διαρροών συμπιεσμένου αέρα. Έχει έδρα σε Brussels, Βέλγιο.

 4. TEKAWE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TEKAWE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Schloß Holte-Stukenbrock, Γερμανία.

 5. HEINZ GERSTMEYER NACHF. KG

  Γερμανία

  Ως παραδοσιακή εταιρεία συνδυάζουμε την πολυετή μας πείρα και τα αξιόπιστα προϊόντα της πιο σύγχρονης τεχνολογίας παραγωγής σε ένα ανταγωνιστικό σύνολο: Η εξειδίκευσή μας εγγυάται την επιτυχία σας. Τα δυνατά μας σημεία: 50 σχεδόν χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ακροφυσίων γρασαρίσματος. Τεχνογνωσία πέρα από την εμπορική, χάρη στην πείρα μας ως παραγωγοί επί σχεδόν 50 χρόνια. Εμπειρία στις εξαγωγές σε όλες τις ηπείρους, εκτός από την Ανταρκτική. Καλά οργανωμένες αποθήκες με μεγάλο απόθεμα, έτσι ώστε τα προϊόντων να παραδίδονται συχνά εντός 24 ωρών. Ακροφύσια γρασαρίσματος υψηλής ποιότητας από παραγωγούς πιστοποιημένους με ISO 9000: 2001. Προϊόντα γερμανικής παραγωγής σε ανταγωνιστικές τιμές. Μοναδικές συσκευασίες υψηλής ποιότητας σε πλαστικά κουτιά με διαφανή καλύμματα στις μικρές συσκευασίες. Μεγάλη ευελιξία. Άριστη επικοινωνία με τους κατασκευαστές, έτσι ώστε να είναι δυνατή η προμήθεια ακόμη και ειδικών σχεδίων σε μικρό χρονικό διάστημα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ATS ELECTRO-LUBE EUROPE

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Τα αυτόματα συστήματα λίπανσης της ATS ELECTRO-LUBE είναι κατάλληλα για οποιαδήποτε σχεδών βιομηχανική εφαρμογή και έχουν αποδειχθεί ως τα πιο αξιόπιστα της αγοράς. Για 35 χρόνια έχουμε ηγηθεί της βιομηχανικής αγοράς όχι μόνο όσον αφορά την αξιοπιστία αλλά και την πίεση, την ασφάλεια, το εύρος της λειτουργικής θερμοκρασίας και την διάρκεια ζωής. Το ELECTRO-LUBER είναι το γνήσιο καθαρό και ασφαλή λιπαντήρα και κατέχει την πρώτη θέση για την ποικιλόμορφη εφαρμογή, την αξιοπιστία και την βιωσιμότητα του. Διαθέτει πιστοποίηση ATEX για εκρηκτικές περιοχές, είναι αδιάβροχο ως 10μ βάθους και κατέχει την καλύτερη λειτουργική γκάμα θερμοκρασίας από οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρο-χημικό λιπαντήρα (-40°C ως +55°C). Τα ηλεκτρο-μηχανικά συστήματα ATS αριστεύουν σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Προσφέρουμε τους πιο ισχυρούς αυτόματους διανεμητές της αγοράς, με πίεση άνω των 100 bar, και τον πιο ισχυρό αυτόματο λιπαντήρα λαδιού, με 200 bar. Αυτό επιτρέπει μια μονάδα να εξυπηρετεί ως και 12 σημεία λίπανσης ή ρουλεμάν και παρέχει μια εξαιρετικά οικονομική λύση στην κεντρικοποιημένη λίπανση.

 2. AYMAKSAN AYLA MAKINA SANAYI A.Ş

  Τουρκία

  Η εταιρεία AYMAKSAN AYLA MAKINA SANAYI A.Ş, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και εργαλεια για την πετρελαιοβιομηχανια, τη βιομηχανια του ανθρακα και τη βιομηχανια του φυσικου αεριου, συσκευες για φαρμακευτικα εργαστηρια, και μηχανες πληρωσης με βαρυτητα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 3. BALKENHOFF SCHMIERSYSTEME

  Γερμανία

  Η εταιρεία BALKENHOFF SCHMIERSYSTEME, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και καρουλια για λαστιχα ποτισματος. Έχει έδρα σε Grevenbroich, Γερμανία.

 4. RAASM S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία RAASM S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, αντλιες για διαβρωτικα ρευστα, και δοσομέτρηση ρευστών. Έχει έδρα σε Cassola, Ιταλία.

 5. SKF LUBRICATION SYSTEMS GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SKF LUBRICATION SYSTEMS GERMANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λίπανση - μηχανές και εγκαταστάσεις, Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Αντλίες ψύξης και λίπανσης, Λίπανση - μηχανές και εγκαταστάσεις, Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Αντλίες ψύξης και λίπανσης, και γρασο για ρουλεμαν. Έχει έδρα σε Walldorf, Γερμανία.

 1. FRITSCHE ZENTRALSCHMIERUNG

  Γερμανία

  Η εταιρεία FRITSCHE ZENTRALSCHMIERUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Kakenstorf, Γερμανία.

 2. MB-ZENTRALSCHMIERTECHNIK GMBH

  Ελβετία

  Η εταιρεία MB-ZENTRALSCHMIERTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Zeihen, Ελβετία.

 1. GESFLUID

  Ισπανία

  Η εταιρεία GESFLUID, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και συσκευες λιπανσης και γρασαρισματος, αντλιες διαφραγματος, αντλιες πεπιεσμενου αερα, και συναρμολογηση εγκαταστασεων λιπανσης. Έχει έδρα σε Gijón, Ισπανία.

 2. KLAUS-PETER SOHM SCHMIERSTOFFTECHNIK E.K.

  Γερμανία

  Η εταιρεία KLAUS-PETER SOHM SCHMIERSTOFFTECHNIK E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

 3. GÜLERSAN LUBRICATION EQUIPMENT

  Τουρκία

  Η εταιρεία GÜLERSAN LUBRICATION EQUIPMENT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Ümraniye, Τουρκία.

 4. ALTEA SRL - DRY LUB SYSTEM

  Ιταλία

  Η εταιρεία ALTEA SRL - DRY LUB SYSTEM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χυτευση σε μεταλλικα καλουπια. Έχει έδρα σε Monticelli Brusati, Ιταλία.

 5. OMPI SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία OMPI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μετρητες λιτρων, αντλιες πεπιεσμενου αερα, και μοναδες αντλησης. Έχει έδρα σε Borzano Di Albinea, Ιταλία.

 6. LECHEVALIER CAEN

  Γαλλία

  Η εταιρεία LECHEVALIER CAEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, εγκαταστασεις και συσκευες λιπανσης και γρασαρισματος, βιομηχανικες προμηθειες, μηχανικη μεταδοση κινησης, και Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Hérouville St Clair, Γαλλία.

 7. INGELBEEN-SOETE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία INGELBEEN-SOETE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα διακίνησης, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Αυτοκίνητα, Οχήματα διακίνησης, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Αεροπορία γενικότερα. Έχει έδρα σε Izegem, Βέλγιο.

 8. DOSING & PUMPS SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία DOSING & PUMPS SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Pozza Di Fassa, Ιταλία.

 1. ITALCOM SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία ITALCOM SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Cassola, Ιταλία.

 2. HÄFNER FLUIDTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HÄFNER FLUIDTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λίπανση - μηχανές και εγκαταστάσεις, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Υδραυλικοί κύλινδροι, Υδραυλικές αντλίες, Λίπανση - μηχανές και εγκαταστάσεις, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Υδραυλικοί κύλινδροι, και Υδραυλικές αντλίες. Έχει έδρα σε Mainhausen, Γερμανία.

 3. TRIBOSERV GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία TRIBOSERV GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και συσκευες λιπανσης και γρασαρισματος, και αντλιες για συστηματα κεντρικης λιπανσης. Έχει έδρα σε Geldersheim, Γερμανία.

 4. TRIBOTEC POLSKA SP. Z.O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία TRIBOTEC POLSKA SP. Z.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Wrocław, Πολωνία.

 5. POWER LUBE CONTROL SRL

  Βέλγιο

  Η εταιρεία POWER LUBE CONTROL SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξοπλισμος τηλεχειρισμου και τηλε-ελεγχου. Έχει έδρα σε Mouscron, Βέλγιο.

 6. DIETRONIC SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία DIETRONIC SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λιπανση. Έχει έδρα σε Sant' Angelo Lodigiano, Ιταλία.

 7. SATCO SYSTEM ANALYSIS TECHNOLOGY GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία SATCO SYSTEM ANALYSIS TECHNOLOGY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Hallwang, Αυστρία.

 8. ADDA ECOLOGICA S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία ADDA ECOLOGICA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπαντικά βιομηχανικά, βιομηχανικά απορρυπαντικά, Κατασκευή προϊόντων επεξεργασίας νερού, Λιπαντικά βιομηχανικά, και Κατασκευαστής χημικών προϊόντων. Έχει έδρα σε Novedrate, Ιταλία.

 9. KAA-EUROPA GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KAA-EUROPA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γράσα βιοµηχανικά, Βιομηχανικά έλαια, Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Γράσα βιοµηχανικά, λιπαντικα, Βιομηχανικά έλαια, και Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Wipperfürth, Γερμανία.

 10. SGA-SYSTEMS MICHAEL SCHOBER

  Αυστρία

  Η εταιρεία SGA-SYSTEMS MICHAEL SCHOBER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Αναρροφητήρες αερίων και καπνών- εξοπλισμός, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Αναρροφητήρες αερίων και καπνών- εξοπλισμός, και Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Ried Im Innkreis, Αυστρία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.252 Επιχειρήσεις

Kατηγορια