• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • λέβητες χυτοσιδήρου

Αποτελέσματα για

Λέβητες χυτοσιδήρου - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. WESO-AURORAHÜTTE GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Θεωρούμε τους εαυτούς μας συνεργάτες συστημάτων των πελατών μας και τους υποστηρίζουμε από την κατασκευή έως την παράδοση συναρμολογημένων προϊόντων έτοιμων προς εγκατάσταση. Αναζητούμε συνεχώς αποτελεσματικές διαδικασίες και εξασφαλίζουμε βέλτιστα, υψηλής ποιότητας αποτελέσματα προϊόντων με ακριβή παραγωγή χυτευτών προϊόντων. Με τη βοήθεια προληπτικών μεθόδων, τα λάθη αποφεύγονται σε αρχικό στάδιο. Μέσω αυτών των ικανοτήτων, είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης για εταιρείες στους τομείς της τεχνολογίας θέρμανσης, της σιδηροδρομικής τεχνολογίας, των γεωργικών μηχανημάτων, της κατασκευής μηχανημάτων και κινητήρων, της ψύξης, της ναυπηγικής βιομηχανίας, της κατασκευής αντλιών και βαλβίδων. Γνωρίζουμε την αξία των υπαλλήλων μας, διότι οι καλά εκπαιδευμένοι, πεπειραμένοι και παρακινημένοι εργαζόμενοι αποτελούν τη βάση της επιτυχίας μας. Ως εκ τούτου, επικοινωνούμε ανοιχτά και με εμπιστοσύνη μεταξύ μας και προσφέρουμε καλές ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης μέσω συντονισμένης προηγμένης κατάρτισης. Για χρόνια, βρισκόμαστε ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες κατάρτισης στον κλάδο, βοηθώντας τους νέους με τα προγράμματα StudiumPlus..

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. RIMA HEATING SYSTEMS

  Τουρκία

  Verified by Europages badge

  Η Rima Heating Systems, ιδρύθηκε το 1969 και είναι μια εταιρεία με έδρα στην Κωνσταντινούπολη που λειτουργεί υπό το εμπορικό σήμα Önmetal Döküm Sanayi (βιομηχανία χύτευσης Önmetal) με πάνω από 50 έτη εμπειρίας στις βιομηχανίες χύτευσης αλουμινίου και χυτοσιδήρου στην Τουρκία. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει επιδαπέδιοι ή επιτοίχιοι λέβητες συμπύκνωσης με χυτευτούς εναλλάκτες από αλουμίνιο κατασκευασμένοι από την εταιρεία μας σύμφωνα με το ιδιόκτητο μας δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, λέβητες στερεού καυσίμου, συνδυασμένοι λέβητες, και λέβητες με εναλλάκτες θερμότητας, ατμοσφαιρικοί λέβητες χυτοσιδήρου ή λέβητες αερίου και πετρελαίου. Για περισσότερα από 30 χρόνια, δεκάδες χιλιάδες κατοικίες στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, στα Βαλκάνια, στην Ρωσία, Κίνα και στο Μεξικό θερμαίνονται με συστήματα της Rima Heating Systems. Η εταιρεία παράγει λέβητες και τμηματικοί χυτευτοί εναλλάκτες υπό το εμπορικό της σήμα για διάφορες κορυφαίες εταιρείες της βιομηχανίας θέρμανσης στην Τουρκία και το εξωτερικό. Σχεδιάζουμε νέα προϊόντα στο τμήμα μας έρευνας και ανάπτυξης και εκτελούμε δοκιμές στα εργαστήρια μας, σε όλα τα παραγωγικά στάδια, πριν την κυκλοφορία τους στην αγορά. 'Ολα τα προϊόντα μας τηρούν τα πρότυπα κατά CE, GOST-R και TSE (Τούρκικος οργανισμός προτύπων) και η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. CALDAIE MELGARI SRL

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 4. GIERRE CALDAIE

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 5. GIERRE CALDAIE

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. BENESSERE SRL

  Ιταλία

  Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες που περιμένετε από μια μεγάλη επιχείρηση, με ικανούς και συνεχώς καταρτισμένους τεχνικούς. Είμαστε κέντρο τεχνικής υποστήριξης εγκεκριμένο από τις BUDERUS και CS THERMOS

 2. IBC HEIZTECHNIK & NOSTALGIE WOHNPRODUKTE

  Γερμανία

 3. DELLIS ETS

  Βέλγιο

 4. MENESTRINA S.R.L.

  Ιταλία

 5. CENTROMETAL D.O.O.

  Κροατία

 1. SC BELVEDERE 96 COMEX SRL

  Ρουμανία

 2. Z.P.H.U. OKSANA

  Πολωνία

 3. TIGR

  Γαλλία

 4. WÄRME SPOL. S R.O.

  Τσεχία

 5. CIAFARDO SERVICE SRL

  Ιταλία

 6. ZHONGHE FOUNDRY CO., LTD

  Κίνα

 7. ANTONÍN MÜLLER-MÜLLER A SPOL.

  Τσεχία

 8. WEIFANG JINHUAXIN ELECTRIC FURNACE MANUFACTURING CO., LTD.

  Κίνα

 9. CIUCCI DOMENICO

  Ιταλία

 10. DELLA FONTE S.R.L.

  Ιταλία

 1. BARTOLETTI ALESSANDRO

  Ιταλία

 2. A.I.T. S.R.L.

  Ιταλία

 3. GRECO IPPOLITO E C S.N.C.

  Ιταλία

 4. ASTIGAS

  Ιταλία

 5. RIETI CALOR S.R.L.

  Ιταλία

 6. BONINO TENDE DI TRIBERTI DAVIDE

  Ιταλία

 7. TERMOIDRAULICA S.R.L.

  Ιταλία

 8. CECCARELLI PAOLO CLAUDIO C. S.A.S.

  Ιταλία

 9. G.M. S.R.L.

  Ιταλία

 10. TOP GAS SERVICE S.R.L.

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λέβητες χυτοσιδήρου - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

866 επιχειρήσεις