• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ROKVELAS, UAB

  Λιθουανία

  Verified by Europages badge

  Η Rokvelas UAB είναι μια Λιθουανική εταιρεία που προσφέρει εργασίες κατεργασίας μετάλλου για μικρή σειριακή και σειριακή παραγωγή. Διαθέτουμε πείρα 11 ετών στην εξαγωγή των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Εξειδικευόμαστε στην παραγωγή χαλύβδινων δομών, στην κατεργασία ψηφιακού ελέγχου (CNC). Παρέχουμε ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. παραγωγή, γενική ρύθμιση, συμπλήρωση, διάφορες καλύψεις, διαχείριση διακίνησης και άλλα. Υπηρεσίες: διάτρηση ψηφιακού ελέγχου, κύρτωση με ψηφιακό έλεγχο, τόρνευση με ψηφιακό έλεγχο, Φρεζάρισμα ψηφ. ελέγχου, πριονοκορδέλες, συγκόλληση, επίπεδη λείανση, δίπλωμα φύλλων. Κατασκευές: με θερμό γαλβανισμό μεγάλου βάθους, βαμμένες με σκόνη, αμμοβολημένες και βαμμένες με υγρή μέθοδο, Διάφοροι τρόποι ηλεκτροσυγκόλλησης. 'Όλες οι χαλύβδινες μας υποδομές ικανοποιούν τα πρότυπα κατά EN 1090-1, 2. Σύστημα διαχείρισης με πιστοποίηση κατά ISO 9001.Επισκεφθείτε την διαδικτυακή μας τοποθεσία για περισσότερες πληροφορίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. COPIER MACHINERY

  Κάτω Χώρες

  Verified by Europages badge

  Η Copier Machinery ιδρύθηκε το 1997 και έχει διασχίσει μια μεγάλη πορεία από το ξεκίνημα της στην πόλη Giessen, στην Ολλανδία. Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην παροχή μηχανημάτων και ολοκληρωμένων λύσεων για την κατασκευή μεταλλικών αγωγών, μαζί με μια γρήγορη εξυπηρέτηση και παγκόσμια υποστήριξη. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα με χαρτοφύλακα μηχανημάτων προετοιμασίας αγωγών για την κοπή, λοξοτομή, επεξεργασία άκρων, συγκόλληση, και χάραξη κυλίνδρων με έμφαση στην καινοτομία, σταθερότητα, αξιοπιστία και ανώτερη ποιότητα. Η εξειδίκευση μας βασίζεται σε μηχανήματα για την προετοιμασία βιομηχανικών αγωγών. Εξειδικευόμαστε στα περιστροφικά εργαλεία τόρνου (RTL). Στόχος μας να διαπιστώσουμε τα προβλήματα των πελατών μας ώστε να προσφέρουμε μια λύση και αποτελεί το κύριο κλειδί προς την επιτυχία. Για να τα καταφέρουμε, τα τυποποιημένα μας μηχανήματα μετατρέπονται σύμφωνα με τις σύνθετες απαιτήσεις για την προετοιμασία των αγωγών του πελάτη. Χάρη στην γνώση που διαθέτουμε για την αγορά, την εμπειρία μας, την προσέγγιση μας με κέντρο τον πελάτη και τις πόρους μας έχουμε κατασκευάσει με επιτυχία πάνω από 400 μηχανήματα προετοιμασίας αγωγών σε πάνω από 40 χώρες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. MECHASYS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η mechaSYS GmbH είναι ο δικό σας ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ πρωτοτύπων, δειγμάτων και μικρών σειρών από έλασμα και ηλεκτρικό έλασμα. Ο σαφής προσανατολισμός και ταυτόχρονα η οριοθέτηση του τομέα δραστηριοτήτων είναι η κατασκευή πρωτοτύπων και η παραγωγή μικρών σειρών. Έτσι δεν ανταγωνιζόμαστε τους πελάτες μας που κατά κανόνα παράγουν οι ίδιοι και συνεπώς μπορούν να επικεντρώνονται στις δικές τους διαδικασία μαζικής παραγωγής/παραγωγής και στην κατασκευή εργαλείων. Διότι δεν υπάρχει μεγαλύτερος λάθος για έναν κατασκευαστή εργαλείων και/ή εγκαταστάσεων, από το να αναθέσει ένας πελάτης την παραγγελία και μετά να χρειαστεί εκ των προτέρων 500 ή 5.000 ακόμη πρωτότυπα έως τη μαζική παραγωγή. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ενταχθεί εύκολα στην παραγωγή ή οι δυνατότητες έχουν ήδη εξαντληθεί λόγω των ολοένα και πιο μικρών προθεσμιών παράδοσης. Πιθανή συνέπεια: υπέρβαση της προθεσμίας ή υψηλότερο κόστος. Η υποστήριξη στην περίπτωση αυτή αποτελεί το δικό μας τομέα δραστηριότητας! Επικοινωνήστε μαζί μας! Με αυτό το υπόβαθρο, ο δικός μας επιχειρηματικός στόχος είναι: μακροπρόθεσμη ανάπτυξη από κοινού με τους πελάτες μας! www.mechaSYS.de

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. GESCO-METALL GMBH SCHOTTENHAMML-BIEGETECHNIK

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η GESCO-metall GmbH παρέχει εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια ποιότητα, εξειδίκευση και εμπειρία στον τομέα της δίπλωσης κατά παραγγελία. Η παραγωγή επικεντρώνεται σε καμπύλα εξαρτήματα για παράθυρα, στρογγυλά παράθυρα, πόρτες και προσόψεις, καθώς και σε σύνθετα ειδικά προφίλ για βιομηχανικές κατασκευές, την κατασκευή αυτοκινήτων, την κατασκευή εγκαταστάσεων και την ιατρική τεχνολογία. Εξυπακούεται ότι διπλώνουμε επίσης περιβλήματα αλουμινίου για τον τομέα ξύλου/αλουμινίου. Και ολοκληρωμένα καμπύλα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων της ανοδίωσης, της ηλεκτροστατικής βαφής, των μεντεσέδων και του τζαμιού, καθώς και ποδιές παραθύρων και επενδύσεις εσωρραχίων συμπληρώνουν το πρόγραμμά μας στον τομέα της τεχνολογίας δίπλωσης. Η GESCO παράγει εδώ και χρόνια φινιστρίνια από ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο. Αυτά τα πλαίσια αποτελούν ένα στοιχείο που προσελκύει το βλέμμα σε εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες, πάνελ και προσόψεις. Όχι μόνο οπτικά, αλλά και χάρη στην πρακτικότητά τους, τα φινιστρίνια της GESCO χρησιμοποιούνται σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, αερολιμένες, νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς, σχολεία κλπ.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. SC PROFINOX SRL

  Ρουμανία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρεία μας, υπό την ονομασία Profinox, ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό να γίνει κύριος προμηθευτής σύνθετων προϊόντων και υπηρεσιών επεξεργασίας ανοξείδωτου χάλυβα για τις βιομηχανίες τροφίμων και φαρμάκων στην Ρουμανία. Σύμφωνα με το όραμα της Profinox, η βιομηχανία επεξεργασίας του ανοξείδωτου χάλυβα στην Ρουμανία μπορεί και πρέπει να μετατραπεί ώστε να εξασφαλίζει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Χάρη σε μια αφιερωμένη ομάδα μηχανικών και ειδικών στον τομέα, στην χρήση εξοπλισμού και τεχνολογίας αιχμής, εξασφαλίζουμε ώστε όλα τα έργα των εταίρων μας και πελατών μας εκτελούνται με μέγιστη αποτελεσματικότητα. H Profinox διεξάγει με επιτυχία μια μεγάλη γκάμα σύνθετων υπηρεσιών: συγκόλληση ανοξείδωτου χάλυβα, κοπή λέιζερ, κύρτωση CNC, κυλινδρισμός, κοπή λαμαρίνας και προφίλ, αμμοβολή σε ανοξείδωτο χάλυβα, μηχανική κατεργασία σε ανοξείδωτο χάλυβα, σχεδιασμός CAD, επικάλυψη με σκόνη, κ.λπ. Παρέχουμε επίσης επαγγελματικές παραγωγικές υπηρεσίες ανοξείδωτου χάλυβα και ειδικά προϊόντα (δοχεία, δεξαμενές, περιβλήματα μηχανημάτων, μεταφορείς, μεταλλικές δομές ή προϊόντα για τον τομέα HoReCa). Η Profinox είναι ο αξιόπιστος σας εταίρος- ανεξάρτητα από την βιομηχανία ή τομέας σας απασχόλησης. Επειδή ΚΑΝΟΥΜΕ αυτό που ξέρουμε και ΞΕΡΟΥΜΕ τι κάνουμε. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες της Profinox στις βιομηχανίες των τροφίμων και των φαρμάκων προϊόντα ανώτατης ποιότητας και σύνθετες υπηρεσίες επεξεργασίας ανοξείδωτου χάλυβα που ικανοποιούν τα πρότυπα που επιβάλλει το όνομα της εταιρείας μας, Profinox. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. WILH. KÄMPER GMBH U. CO KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η οικογενειακή επιχείρηση Wilh. Kämper είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία για την τεχνολογία πλαστικής παραμόρφωσης σύρματος και παράγει από το 1888 στο Lüdenscheid της Γερμανίας. Η Wilh. Kämper είναι ο δικός σας τεχνικός επίλυσης προβλημάτων. Από την ανάπτυξη, την παραγωγή πρωτοτύπων, τη μικρή σειρά έως τη μαζική παραγωγή λύνουμε τα προβλήματά σας στον τομέα του σύρματος. Έμα απόσπασμα της τεχνολογίας μας: - κάμψη σε 3 επίπεδα - ανάγλυφη αποτύπωση - μπιζουτάρισμα - χαράκωση - έλαση σπειρωμάτων με κύλιση - σμίκρυνση - σπειροτόμηση - συγκόλληση - κύρτωση - διάτρηση - ισοπέδωση - συμπίεση Επεξεργαζόμαστε όλα τα πλαστικά παραμορφωνόμενα υλικά (μ.ά. χαλύβδινο σύρμα, σύρματα ελατηρίων, σύρματα ανοξείδωτου χάλυβα, μη σιδηρούχα μεταλλικά σύρματα) με διάμετρο από 1, 5 mm έως 10 mm Ø και κατά παραγγελία υλοποιούμε όλες τις επιφάνειες

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. LENZ, KÄMPER GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η LENZKÄMPER συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων προμηθευτών κυρτωμένων συρμάτινων εξαρτημάτων στην αγορά της Γερμανίας. Σε περισσότερα από 90 χρόνια, η LENZKÄMPER έχει εξειδικευτεί στην παραγωγή τεχνικώς σύνθετων εξαρτημάτων και συγκροτημάτων από κυρτωμένο σύρμα με υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας. Δεν παράγουμε μόνο μεμονωμένα κυρτωμένα συρμάτινα εξαρτήματα, αλλά και σύνθετα συγκολλητά συγκροτήματα και υβριδικά εξαρτήματα από σύρμα, έλασμα και πλαστικό. Χάρη στην ευέλικτη συλλογή μηχανημάτων μας είμαστε σε θέση να παράγουμε για λογαριασμό σας μικρές και μεγάλες σειρές με οικονομικό τρόπο. Χάρη στην εσωτερική κατασκευή εργαλείων παρέχεται επίσης η δυνατότητα υλοποίησης πρωτοτύπων σε βραχυπρόθεσμη βάση. Για να παρέχουμε στον πελάτη την τέλεια χρησιμότητα, δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στην προσανατολισμένη στον πελάτη παροχή συμβουλών. Οι τεχνικές λύσεις αναπτύσσονται και διεκπεραιώνονται σε συνεργασία με τον πελάτη. Υποσχόμαστε την απρόσκοπτη τεχνική υποστήριξη για την παραγωγή πρωτοτύπων και τη μαζική παραγωγή.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  Κίνα

  Verified by Europages badge

  Η Ningbo Tower Machinery Co., Ltd είναι ένας όμιλος κατασκευαστικών εγκαταστάσεων 13 ετών τουλάχιστον που προσφέρει λύση σε ένα σημείο για ποιοτικά μηχανικά προϊόντα με χαμηλό κόστος στην Κίνα. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μεταλλικά ανταλλακτικά κάθε είδους, όπως κατασκευή λαμαρινών, στοιχεία μηχανικής κατεργασίας ψηφιακού ελέγχου, στοιχεία κύρτωσης σωλήνων, στοιχεία συγκόλλησης, ειδικά ανταλλακτικά συναρμολόγησης. Η γκάμα των προϊόντων της αγοράς καλύπτει την αυτοκινητοβιομηχανία, την ιατρική, τα γεωργικά μηχανήματα, τον αθλητισμό κ.ο.κ.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. LIV MACHINE

  Τουρκία

  Verified by Europages badge
 5. BOHEMIA METAL PARTS

  Τσεχία

  Verified by Europages badge
 1. ATLANTIC CINTRAGE SARL

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 2. BERGER METALLWAREN

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. SMO CNC-ROHRBIEGETECHNIK METALLBAU

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. KÖLLE STANZBIEGETEILE GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. JÖRG HOFMANN

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 6. STAHLRUNDBAU HANKE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 7. ABC TECHNISCHE FEDERN GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 8. HAPO BAU- U. MÖBELBESCHLAG GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 9. EGLI FEDERNFABRIK AG

  Ελβετία

  Verified by Europages badge
 10. RT-LASERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 1. SH-LASERGESTALTUNG INH. SEBASTIAN HELLER

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. ABATECH GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. GUSTAV-ADOLF KAYSER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. ALPIN PRODUCTION GMBH + CO VERTRIEBS KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. KARL DEWALD GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 6. ROMET WOLFGANG LEITLEIN

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 7. FORNARA AG

  Ελβετία

  Verified by Europages badge
 8. MBBU GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 9. SEMMERNEGG GMBH BIEGETECHNIK

  Αυστρία

  Verified by Europages badge
 10. HAMO.TEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

39.506 επιχειρήσεις