• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κυκλικές λεπίδες

Αποτελέσματα για

Κυκλικές λεπίδες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. AVOLA MASCHINENFABRIK A. VOLKENBORN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 180 χρόνια AVOLA – Μια παγκόσμια μάρκα. Η ποιότητα, η παράδοση και η καινοτομία είναι οι αξίες του κατασκευαστή μηχανημάτων AVOLA στο Hattingen (a. d. Ruhr). Ποια επιχειρηματική φιλοσοφία κρύβεται πίσω από αυτές τις αξίες της AVOLA; Η συνεχής μετεξέλιξη και οι προνοητικές ενέργειες με βάση τη συστηματική σκέψη περιγράφουν την κινητήρια δύναμή μας προς όφελος των πελατών μας. Αυτοί βρίσκονται σήμερα στη Γερμανία, στο γερμανόφωνο εξωτερικό και την υπόλοιπη Ευρώπη, στην Ασία, στη Νότια Αμερική και στην Αφρική έως την Ωκεανία σε ολόκληρο τον κόσμο. Αμέτρητα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και υποδείγματα χρησιμότητας σε τρεις διαφορετικούς αιώνες αποτελούν εντυπωσιακούς δείκτες για την ασταμάτητη καινοτομικότητα της AVOLA. Αφετηρία της επιχείρησης ήταν μηχανήματα για την κλωστοϋφαντουργία. Ακολούθησαν γεωργικά μηχανήματα και περίπου 100 χρόνια μετά την ίδρυση της εταιρείας κυκλοφόρησε στην αγορά το πρώτο δισκοπρίονο με ξύλινο πλαίσιο. Η σημερινή γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει περισσότερα από 30 πριόνια και εξυπηρετεί τρεις διαφορετικούς οικονομικούς κλάδους: την κατασκευή πολυώροφων και υπόγειων κατασκευών, τη βιομηχανία πυρίμαχων προϊόντων με πριόνια κοπής πέτρας και την ξυλουργική βιοτεχνία με πάγκους δισκοπρίονου. Μέχρι σήμερα έχουν πωληθεί εκατομμύρια πριονιών, παρελκομένων και ανταλλακτικών που έχουν αναδείξει το εμπορικό σήμα AVOLA σε αυτό που είναι σήμερα: ένας ισχυρός, εξειδικευμένος και αξιόπιστος συνεργάτης για τη βιοτεχνία και τη βιομηχανία.

 2. FRIEDRICH BRITSCH GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΡΝΟ Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια είμαστε ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο εμπορικούς οίκους για εργαλεία ακριβείας για τη βιομηχανία τορναριστών εξαρτημάτων. Ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε τανάλιες σύσφιξης, χιτώνια οδηγούς, χιτώνια σύσφιξης, συγκρατητήρες εργαλείων, κοπτικά ή άλλα εργαλεία για τον τόρνο σας, εμείς είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Σάς παρέχουμε ό, τι χρειάζεστε για το τορνάρισμα. Περισσότερα από 34.000 είδη αποθήκης σε μόνιμη βάση Με μια από τις μεγαλύτερες αποθήκες στη Γερμανία και το δικό μας συνεργείο τροποποιήσεων και παραγωγής φροντίζουμε ώστε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις επιθυμίες του πελάτη. Με γρήγορο, εξειδικευμένο και αξιόπιστο τρόπο παραδίδουμε τις παραγγελίες προϊόντων από την αποθήκη εντός 24 ωρών. Και σε ό, τι αφορά στην ποιότητα μπορείτε να βασιστείτε σ' εμάς. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001. Η συνεχής βελτίωση των προϊόντων και των διαδικασιών μας συμβάλλουν στη σταθερή αύξηση της ικανοποίησης του πελάτη.

 3. RIGHI INOX

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Εταιρεία Righi ειδικεύεται στην υλοποίηση βάσει σχεδίου βιομηχανικών λεπίδων για αυτόματα μηχανήματα, και ειδικότερα σε κυκλικές λεπίδες, ίσιες ή οδοντωτές και χαρτοκοπτικής. Λεπίδες για τη βιομηχανια τροφιμων, κονσερβοποιιασ κρεάτων και συσκευασίας. Λεπίδες και διατρητήρες ίσιοι ή οδοντωτοί για μηχανήματα συσκευασίας. Λεπίδες για την βιομηχανία μηχανικής, βιομηχανία άλεσης, βιομηχανία καουτσούκ, πλαστικού και συσκευασίας, μηχανική κατεργασίας λαμαρίνας, κοπής απορριμάτων.

 4. POVELATO

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία POVELATO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, λεπιδες κοπης, κυκλικες λεπιδες, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, και λεπιδες για ψαλιδες. Έχει έδρα σε Spinea, Ιταλία.

 5. PROLOCK WERKZEUGSYSTEME GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PROLOCK WERKZEUGSYSTEME GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κυκλικές λεπίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρέζες και τρυπάνια, φλαντζες, και Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FREMONT AFFUTAGE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FREMONT AFFUTAGE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακόνισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευαστής λεπίδων σφράγισης, κατασκευάζονται πριόνια γα τον τομέα των τροφίμων, ακόνισμα μαχαίρι λεπίδα, λείοι δίσκοι για τον τομέα των τροφίμων, μικρο-οδοντωτοί δίσκοι για τον τομέα των τροφίμων, κυματοειδής δίσκοι για τον τομέα των τροφίμων, δίσκοι με εγκοπή για τον τομέα των τροφίμων, ακόνισμα λεπίδων χάραξης για τον τομέα των τροφίμων, και μαχαίρια θραυστήρα. Έχει έδρα σε Sable-Sur-Sarthe, Pays De La Loire, France, Γαλλία.

 2. COLTEX DI BRUSCAGIN CARLA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία COLTEX DI BRUSCAGIN CARLA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λαμες, ακονισμα λαμων, λεπιδες κοπης, περιστροφικα μαχαιρια, πριονοταινιες, κυκλικες λεπιδες, και ευθυγραμμες λεπιδες. Έχει έδρα σε Gambolo', Ιταλία.

 3. METALL KOFLER GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία METALL KOFLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κυκλικές λεπίδες. Έχει έδρα σε Fulpmes, Αυστρία.

 4. PRO COUPE INDUSTRIES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PRO COUPE INDUSTRIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ευθύγραμμες λεπίδες, Κυκλικές λεπίδες, Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, λεπιδες για κοπη πλαστικης μεμβρανης, λεπιδες για κοπη λειαντικων ειδων, λεπιδες αλεσματος, λεπιδες με επιστρωση ανθρακα, λεπιδες ξυραφιου, και λαμες κοπης λαχανικων. Έχει έδρα σε Roissy En Brie, Γαλλία.

 5. ORBITALUM TOOLS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ORBITALUM TOOLS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Κυκλικές λεπίδες, Εργαλειομηχανές πριονίσματος, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Singen, Γερμανία.

 1. C. AUGUST HÜCHELBACH GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια, η εταιρεία Carl August Hüchelbach αποτελεί αξιόπιστο συνεργάτη και προμηθευτή χρηστών δισκοπρίονων στον τομέα της μεταλλουργίας και της βιομηχανίας ξυλείας, καθώς και μηχανικών μαχαιριών στους τομείς της βιομηχανίας τροφίμων και χάρτου. Επιπλέον παράγουμε ημιτελή προϊόντα (δίσκοι/στελέχη) για την παραγωγή λαμών δισκοπρίονων σκληρού μετάλλου. Το όνομά μας σημαίνει ποιότητα, αξιοπιστία και σε μεγάλο βαθμό ευελιξία στη διευθέτηση των παραγγελιών. Με το δικό μας βαφείο εγγυόμαστε άριστη ποιότητα από τον ίδιο προμηθευτή. Από την πρώτη τομή της πρώτης ύλης έως τη θερμική και επιφανειακή επεξεργασία και το έτοιμο προς χρήση προϊόν, τα πάντα παράγονται στις δικές μας εγκαταστάσεις. Η εταιρεία Carl August Hüchelbach ιδρύθηκε το 1904 και συνεχίζει να διευθύνεται από τις επόμενες γενιές. Το 1999 η νομική μορφή της εταιρείας μεταβλήθηκε σε GmbH & Co. KG. Η εταιρική μας φιλοσοφία είναι απλή και αυτονόητη: πάντοτε το καλύτερο για τους πελάτες μας.

 2. INSTRUMENT I KOMPLEKTUYUSCHIE (LLC)

  Ρωσία

  Η εταιρεία LLC ιδρύθηκε το 2010 και μετατράπηκε με τα χρόνια ως ηγετική επιχείρηση στον τομέα της στην Ρωσία. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην παραγωγή κυκλικών λεπίδων βιομηχανικής χρήσης χωρίς σκόνη και σε λεπίδες δισκοπρίονων για τον πετροβάμβακα διαφόρων ειδών και πυκνότητας. Προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ευρεία επιλογή κυκλικών μαχαιριών και πριονιών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την κοπή του πετροβάμβακα, υαλοβάμβακα και άλλα μονωτικά υλικά. Η κοπή των μονωτικών υλικών είναι μια σύνθετη εργασία που απαιτεί πριόνια και λεπίδες ανώτατης ποιότητας. Προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και εργαζόμαστε συνεχώς ώστε να τα βελτιώσουμε. Έχουμε φροντίσει να συνδυάσουμε τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και παραδόσεις της ρωσικής βιομηχανίας. 'Όλα τα μαχαίρια και λεπίδες για πριόνια για την κοπή του πετροβάμβακα μπορούν να κατασκευαστούν με οποιαδήποτε διάμετρος και σε μέγεθος έως 1000 χιλ. κατόπιν αίτησης του πελάτη, με ή χωρίς εσοχές ψύξης. Τα πριόνια και οι λεπίδες που προσφέρουμε διαθέτουν οδοντώσεις καρβιδίου και σκληρυμένες λεπίδες.

 1. WALTER GMBH

  Γερμανία

  Δίσκοι σκληρού μετάλλου δισκοπρίονων ακριβείας Από το 1985, η επωνυμία WALTER είναι συνώνυμη με υψηλής ποιότητας δίσκους δισκοπρίονων ακριβείας – made in Germany. Το φάσμα των προϊόντων περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο βασικό πρόγραμμα έως κυκλικές δίσκους δισκοπρίονων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη σε κάθε δυνατή έκδοση. Το εύρος διαμέτρων είναι μεταξύ 80 και 550 mm. Οι πριονολάμες της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία επεξεργασίας ξυλείας, πλαστικού, αλουμινίου και χάλυβα. Σε ετήσια βάση επεξεργαζόμαστε δόντια σκληρού μετάλλου σε διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων. Η παραγωγή προστιθέμενης αξίας WALTER χαλύβδινων λαμών υψηλής ποιότητας: Η WALTER επεξεργάζεται αποκλειστικά γερμανικό ταινιοχάλυβα ψυχρής έλασης υψηλής ποιότητας 75Cr1, με αριθμό υλικού 1.2003 Υπερσύγχρονη τεχνολογία λέιζερ αζώτου για επιφάνειες χωρίς οξείδια χάλυβα Λείανση Bombastic για διαφανείς τομές σε πλεξιγκλάς Παραγωγή δίσκων δισκοπρίονων ακριβείας: υπερσύγχρονη, υπεραυτόματη τεχνολογία συγκόλλησης με χρήση δοντιών σκληρού μετάλλου υψηλής ποιότητας

 2. ARNTZ GMBH + CO. KG

  Γερμανία

  Η Passionate Cutting und ARNTZ παράγει πριονοκορδέλες υψηλής ακρίβειας με εξαιρετική διάρκεια ζωής για χρήση με διάφορα υλικά: πριονοκορδέλες διμετάλλου, σκληρού μετάλλου και άνθρακα προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας.

 3. SWG STEEL TECHNOLOGY SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία SWG STEEL TECHNOLOGY SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες για πριόνια και αλυσοπρίονα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές πριονίσματος, κορδελοπριονα, κυκλικες λεπιδες, Εργαλειομηχανές πριονίσματος, και πριονια για μεταλλα. Έχει έδρα σε Oggiona Con Santo Stefano, Ιταλία.

 4. RIKAMA MARIO RIEGER

  Γερμανία

  Η εταιρεία RIKAMA MARIO RIEGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λειαντικοί τροχοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κυκλικές λεπίδες, Κυκλικές λεπίδες, λαμες κυκλικου πριονιου, Τροχοί λείανσης, και γαντια εργασιας. Έχει έδρα σε Bad Neuenahr-Ahrweiler, Γερμανία.

 5. CAS TECH

  Ιταλία

  Η εταιρεία CAS TECH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κυκλικές λεπίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πριονοταινιες, Πριονοκορδέλλες - κοπή, λαμες για πριονια, και βιομηχανικα κυκλικα πριονια. Έχει έδρα σε Selargius, Ιταλία.

 6. CAS TECH

  Ιταλία

  Η εταιρεία CAS TECH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κυκλικές λεπίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πριονοταινιες. Έχει έδρα σε Selargius, Ιταλία.

 7. S. V. BASSEWITZ GMBH & CO.

  Γερμανία

  Η εταιρεία S. V. BASSEWITZ GMBH & CO., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κυκλικές λεπίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρέζες και τρυπάνια, κυκλικες κοπτικες μηχανες, Φρέζες και τρυπάνια, λαμες κυκλικου πριονιου, και φρεζες. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

 8. Başkurt Makina

  Τουρκία

  Η εταιρεία Başkurt Makina, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ευθύγραμμες λεπίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Συσκευασία, Κυκλικές λεπίδες, Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Συσκευασία, Κυκλικές λεπίδες, και ακονισμα λαμων. Έχει έδρα σε İstanbul, Τουρκία.

 1. SONMEZOGLU MAKINA TESTERE SANAYI TICARET LTD ŞTI

  Τουρκία

  Η εταιρεία SONMEZOGLU MAKINA TESTERE SANAYI TICARET LTD ŞTI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κυκλικές λεπίδες. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 2. HONSBERG METALLSAEGEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HONSBERG METALLSAEGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κυκλικές λεπίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πριονοκορδελες, πριονια χειρος με μοτερ, και βιομηχανικα κυκλικα πριονια. Έχει έδρα σε Remscheid, Γερμανία.

 3. WERNER THELEN SÄGETECHNIK GMBH (KINKELDER GROUP)

  Γερμανία

  Η εταιρεία WERNER THELEN SÄGETECHNIK GMBH (KINKELDER GROUP), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κυκλικές λεπίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πριονολαμα tct. Έχει έδρα σε Zülpich, Γερμανία.

 4. WITEC GMBH WERKZEUG- UND INDUSTRIETECHNIK

  Γερμανία

  Η εταιρεία WITEC GMBH WERKZEUG- UND INDUSTRIETECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κυκλικές λεπίδες, Μηχανήματα διεύρυνσης οπών (Αλεζουάρ), Εργαλεία από σκληρομέταλλο, Κυκλικές λεπίδες, Εργαλεία ακριβείας, και Μηχανήματα διεύρυνσης οπών (Αλεζουάρ). Έχει έδρα σε Rödermark, Γερμανία.

 5. EUROLAME INDUSTRIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία EUROLAME INDUSTRIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες κοπτικών μηχανημάτων, Λεβητοποιΐα, κυκλικες λεπιδες, Λεπίδες κοπτικών μηχανημάτων, μεταλλουργια, και Λεβητοποιΐα. Έχει έδρα σε Libercourt, Γαλλία.

 6. O.E.G. SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία O.E.G. SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ευθύγραμμες λεπίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, κυκλικες λεπιδες, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, και οδοντωτες λεπιδες. Έχει έδρα σε Seveso, Ιταλία.

 7. PENTAR

  Πολωνία

  Η εταιρεία PENTAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λειαντικά, μηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κυκλικες λεπιδες, λειαντικα χαρτια, λειαντικοι δισκοι, και Λειαντικοί δίσκοι για μακρύλαιμα τριβεία. Έχει έδρα σε Mszana Dolna, Πολωνία.

 8. MURE ET PEYROT

  Γαλλία

  Η εταιρεία MURE ET PEYROT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επαγγελματικα μαχαιρια, και κυκλικες λεπιδες. Έχει έδρα σε Bordeaux Cedex, Γαλλία.

 9. LEITZ ITALIA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία LEITZ ITALIA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός ξυλουργικών εργασιών, μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία χειρός για μαστορέματα μη μηχανοκίνητα, εγαλεια για μηχανηματα επεξεργασιας του ξυλου, Εργαλεία χειρός για μαστορέματα μη μηχανοκίνητα, κυκλικες λεπιδες, και εργαλειο κατεργασιας ξυλου. Έχει έδρα σε Lana, Ιταλία.

 10. DEMACH ZAAGTECHNIEK

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία DEMACH ZAAGTECHNIEK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κυκλικές λεπίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικα αλυσοπριονα. Έχει έδρα σε Beverwijk, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κυκλικές λεπίδες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

45 Επιχειρήσεις