• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης

Αποτελέσματα για

Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. COMET-PUMPEN SYSTEMTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Εδώ και 30 χρόνια, η COMET-PUMPEN είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων για τροχόσπιτα, αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και τον τομέα της αναψυχής στην Ευρώπη. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει υποβρύχιες και εξωτερικές αντλίες, διαφραγματικές αντλίες αυτόματης αναρρόφησης, δικλείδες από πλαστικό και ορείχαλκο, λυχνίες, αφυγραντικά καλύμματα και μια ολοκληρωμένη γκάμα παρελκομένων. Χάρη σε μια συνεχή διαδικασία μετεξέλιξης των προϊόντων μας και της προσαρμογής τους στις απαιτήσεις της αγοράς και στην αξιοποίηση σύγχρονων μεθόδων για την παραγωγή και τη συναρμολόγηση είμαστε προετοιμασμένοι για τις απαιτήσεις του μέλλοντος. Δεν αφήνουμε την επιτυχία μας στην τύχη. Στόχος μας είναι να υποστηρίζουμε εποικοδομητικά τους πελάτες μας και να βρίσκουμε τη βέλτιστη λύση από κοινού. Δίδουμε μέγιστη έμφαση στην ποιότητα από την πρώτη αρχή.

 2. FORNARA SPA

  Ιταλία

 3. ANZAPACK SL

  Ισπανία

 4. DI LORENZO GIUSEPPE & C. SNC

  Ιταλία

 5. MARKUS KELLER GMBH

  Ελβετία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LOEX LOTZ EXIM TRADING INH. HENNER LOTZ

  Γερμανία

 2. IDRORICAMBI

  Ιταλία

 3. ITAL-TAP SRL

  Ιταλία

 4. TOGNO PLASTICS SNC

  Ιταλία

 5. DEMM RUBINETTERIA SRL

  Ιταλία

 1. G.T. COMIS SPA

  Ιταλία

 2. TASSINARI RUBINETTERIE SRL

  Ιταλία

 1. FIRMA R. A. HESSMER

  Γερμανία

 2. MAATZ·CHRISTENSEN VERTEILER- UND ROHRSYSTEME GMBH

  Γερμανία

 3. XIAMEN SINOTAP TECHNOLOGY CO.,LTD

  Κίνα

  Η Xiamen Sinotap Technology Co., Ltd. ειδικεύεται στην κατασκευή κρουνών για το μπάνιο, την κουζίνα, βαλβίδων και υδραυλικών εξαρτημάτων. Η εταιρεία κατέχει 40 χρόνια πείρας και έχει προμηθεύσει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων στις καλύτερες φίρμες στην παγκόσμια αγορά, στις ΗΠΑ, στην Νότια Αμερική, στο Ην. Βασίλειο και στην Ασία π.χ. Η Sinotap διαθέτει εργοστάσιο 15500 τ.μ. και απασχολεί πάνω από 200 υπαλλήλους με ολοκληρωμένη παραγωγική διαδικασία η οποία συμπεριλαμβάνει την χύτευση καλουπιών, την κατεργασία ψηφιακού ελέγχου, την στίλβωση και την επικάλυψη. Η Sinotap διαθέτει ανεξάρτητη ομάδα έρευνας και ανάπτυξης και έχει αναπτύξει όλα τα καλούπια της η ίδια. Η εταιρεία δημιούργησε ένα λειτουργικό εργαστήριο δοκιμών με άριστο εξοπλισμό που μπορεί να ικανοποιήσει τις υψηλότερες απαιτήσεις των πελατών όσον αφορά τα πρότυπα. Η Sinotap κατέχει άριστη τεχνολογία ανάπτυξης και κατασκευής βαλβίδων και θερμοστατικών μπαταριών. Για την Sinotap, οι δραστηριότητες OEM και ODM αποτελούν πάντα 1η προτεραιότητα. Υπάρχει μια νεανική ομάδα με νέες ιδέες και μια πιο έμπειρη ομάδα με επαγγελματική ικανότητα. Η Sinotap προσφέρει μοναδικό σχεδιασμό, σωστή εξυπηρέτηση σε προσιτές τιμές.

 4. PRECITOOL WERKZEUGHANDEL GMBH & CO. KG ZENTRALLAGER

  Γερμανία

  Ο ανώτατος στόχος όλων των εταίρων της PRECITOOL είναι να παρέχουν στον πελάτη τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Η ποιότητα, η αξιοπιστία, η υποστήριξη και η εύρεση λύσεων για όλα τα ζητήματα της επεξεργασίας μετάλλων, καθώς και η τεκμηριωμένη γνώση της αγοράς έχουν ένα όνομα: PRECITOOL - Εμπιστοσύνη χάρη στην εξειδίκευση. Τα προϊόντα μας παράγονται από υψηλής ποιότητας υλικά για επαγγελματική χρήση. Πληρούν τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. PRECITOOL - σημαίνει ισχυρές συνεργαζόμενες εταιρείες σε ολόκληρη τη Γερμανία και την Ευρώπη. Αυτές οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις καθιστούν δυνατή τη βέλτιστη εξυπηρέτηση όλων των πελατών από τους τομείς της βιομηχανίας και της βιοτεχνίας, ανά πάσα στιγμή, σε μεγάλο εύρος, γρήγορα και άψογα. Η PRECITOOL διαθέτει περισσότερα από 100.000 προϊόντα υψηλής ποιότητας επώνυμων κατασκευαστών και εμπορικών σημάτων. PRECITOOL - το σύγχρονο κέντρο διοικητικής μέριμνας και παροχής υπηρεσιών για την επεξεργασία μετάλλων και την αφαίρεση υλικού. Υψηλής ποιότητας κοπτικά εργαλεία, εργαλεία στερέωσης, μέσα μέτρησης, λίμες, εργαλεία λείανσης και πριονίσματος, εργαλεία χειρός και ηλεκτρικά εργαλεία

 5. SOPAL

  Τυνησία

 6. PORTA SRL

  Ιταλία

 7. REMER RUBINETTERIE S.P.A.

  Ιταλία

 8. DANIEL RUBINETTERIE S.P.A.

  Ιταλία

 1. EL MOHAJIRI

  Μαρόκο

 2. SZYMUSIK

  Βέλγιο

 3. FISC ITALIANA SRL

  Ιταλία

 4. TIENDAINICIA

  Ισπανία

 5. HELVETIC GMBH

  Γερμανία

 6. HUG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 7. AGIRE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 8. TRUPLAST KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 9. R.E.I. TREGI

  Ιταλία

 10. NIKIFOROV PE

  Ουκρανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

21.955 επιχειρήσεις