• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία

Αποτελέσματα για

Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια παράγουμε και διαθέτουμε βαλβίδες απομόνωσης, στραγγαλιστικές βαλβίδες και βαλβίδες ρύθμισης διαφόρων υλικών και ονομαστικού πλάτους κυρίως για βιομηχανικές εφαρμογές, καθώς και για κτιριακά συστήματα και για τον τομέα των αυτοκινήτων. Χρησιμοποιούμε εξαρτήματα σε απόθεμα, τα οποία συναρμολογούνται και εξοπλίζονται με τα επιθυμητά συστήματα κίνησης σε βραχυπρόθεσμη βάση. Αναλαμβάνουμε να λύνουμε τα προβλήματα των συστημάτων σας.

 2. HO-MATIC AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η HO-Matic AG είναι ο ενδεδειγμένος συνεργάτης σας, εάν θέλετε να βρείτε βαλβίδες και παρελκόμενα για τον έλεγχο διαφόρων μέσων. Διότι, από την ίδρυση της επιχείρησης το 1977, έχουμε ειδικευθεί στον έλεγχο αερίων και υγρών μέσων, καθώς και αποξεστικών υλικών. Εκτός από τη στενή συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους προμηθευτές βαλβίδων διαφόρων τύπων (π. χ., τις εταιρείες ROSS EUROPA GmbH ή Buschjost Magnetventile GmbH & Co. KG), η HO-Matic AG έχει αναπτύξει ένα δικό της προϊόν, τη βαλβίδα συμπίεσης HOmatic. Οι πελάτες σε όλες τις ηπείρους το επιλέγουν ως λύση διαφόρων προβλημάτων ελέγχου. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρίας μας στον τομέα της τεχνολογίας βλβίδων και στα υψηλά πρότυπα ποιότητας των προϊόντων μας είμαστε σε θέση να υλοποιούμε επιθυμίες των πελατών σε αποτελεσματικές τεχνικές λύσεις. Τα προϊόντα μας: ρυθμιστικές βαλβίδες σωληνώσεων, βαλβίδες συμπίεσης, βαλβίδες απομόνωσης, βαλβίδες ελέγχου πεπιεσμένου αέρα κλπ.

 3. BORSIG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η κεντρική επιχείρηση του ομίλου BORSIG είναι η BORSIG GmbH με έδρα το Βερολίνο. Η στρατηγική διεύθυνση επικεντρώνεται σε τρεις τομείς: Ανάπτυξη κοινοπραξίας: στρατηγικές προϊόντων και αγοράς, δομές παραγωγής, διατύπωση και επιδίωξη στόχων, χρηματοοικονομική διαχείριση κει έλεγχος, διαχείριση προσωπικού. Η BORSIG σημαίνει ποιότητα, αξιοπιστία και καινοτομία από τη Γερμανία. Οι άριστα εκπαιδευμένοι μηχανικοί και τεχνικοί της εταιρείας μας επιδιώκουν να αναπτύσσουν, να παράγουν και να εγκαθιστούν επιτόπου μόνο τα καλύτερα συστήματα και μηχανήματα. Τα προϊόντα μας είναι έτσι αποδοτικά ακόμη και υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες και αποτελούν επένδυση στο μέλλον. Καθεμιά από τις μονάδες παραγωγής της εταιρείας μας στο Βερολίνο, στο Gladbeck και στο Meerane έχει τα δικά της εξαιρετικά πλεονεκτήματα και από κοινού σάς παρέχουν υπερσύγχρονες τεχνολογίες, καινοτομικές μεθόδους παραγωγής και τον ανεξάρτητο από την παραγωγή και τις σειρές προϊόντων έλεγχο ποιότητας.

 4. FLEXOTECH GMBH SCHLAUCH- UND ARMATURENSERVICE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FLEXOTECH GMBH SCHLAUCH- UND ARMATURENSERVICE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία. Έχει έδρα σε Elmenhorst, Γερμανία.

 5. EBRO ARMATUREN GES.M.B.H. - VERTRETUNG FÜR: A+R, STARLINE, LVF, MARIANI, VALVOSIDER

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EBRO ARMATUREN GES.M.B.H. - VERTRETUNG FÜR: A+R, STARLINE, LVF, MARIANI, VALVOSIDER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DUWAR D.O.O.

  Κροατία

  Η εταιρεία DUWAR Ltd. έχει αφιερωθεί στο σχεδιασμό, την παραγωγή και την θέση σε λειτουργία συστημάτων δοσομέτρησης, δοσομετρικών αντλιών, για κάθε είδος χημικού υγρού. Κατασκευάζουμε : εξοπλισμό για την επεξεργασία, δοσομετρικές αντλίες φαρμακευτικής, χημικής, πετρελαιοβιομηχανίας και τροφίμων και συναφή δομών- δοσομετρικές εγκαταστάσεις για πρόσθετα, μεθανόλη, τριαιθυλενογλυκόλη, εμβολοφόρος αντλία αντιγαλακτωματοποιητικού- τριπλέξ- υδραυλικές χειροκίνητες αντλίες- βελονοειδείς βαλβίδες υψηλής πίεσης- βαλβίδα πιεσόμετρου- βαλβίδες ασφαλείας

 2. PETRAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία PETRAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα, ενεργοποιητες πεπιεσμενου αερα, Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, και Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα. Έχει έδρα σε Pourrieres, Γαλλία.

 3. ARMATURENFABRIK FRANZ SCHNEIDER GMBH + CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία ARMATURENFABRIK FRANZ SCHNEIDER GMBH + CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, σφαιρικες βαλβιδες, Βαλβίδες, βαρος και μαζα - οργανα μετρησης και ρυθμισης, και Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία. Έχει έδρα σε Nordheim, Γερμανία.

 4. RIDART SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία RIDART SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους περιοριστης υπερβολικου φορτιου. Έχει έδρα σε Gazzada Schianno, Ιταλία.

 5. JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, στραγγαλιστικες βαλβιδες, και Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι. Έχει έδρα σε Essen, Γερμανία.

 1. VIAR VALVOLE SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία VIAR VALVOLE SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σφαιρικη βαλβιδα. Έχει έδρα σε Varese, Ιταλία.

 2. KE-ARM, S.R.O.

  Τσεχία

  Η εταιρεία KE-ARM, S.R.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κλαπέτα συγκράτησης, σφαιρικη βαλβιδα, κατασκευάζονται βιομηχανικά ρουμπινέτα, και σφαιρικες βαλβιδες για υψηλες θερμοκρασιες. Έχει έδρα σε Opava, Τσεχία.

 1. KNICK ELEKTRONISCHE MESSGERÄTE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία KNICK ELEKTRONISCHE MESSGERÄTE GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 2. GUMMI-KRAUS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία GUMMI-KRAUS GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία. Έχει έδρα σε Ingolstadt, Γερμανία.

 3. AIRPOWER EUROPE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία AIRPOWER EUROPE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία. Έχει έδρα σε Rheinbreitbach, Γερμανία.

 4. INDEX4PIPING DI G.BETTOLO

  Ιταλία

  Η εταιρεία INDEX4PIPING DI G.BETTOLO, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικές βαλβίδες, βανες ρυθμισης ρευστων, βαλβιδα με διπλο γλωσσιδι, και βαλβιδες για τη βιομηχανια πετροχημικων. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

 5. ZA.VE.RO. S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία ZA.VE.RO. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, σφαιρικη βαλβιδα, και Βαλβίδες με σφαιρίδια. Έχει έδρα σε Romagnano Sesia, Ιταλία.

 6. ROFI

  Γαλλία

  Η εταιρεία ROFI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βάνες και βαλβίδες, Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, Βάνες και βαλβίδες, δικλείδες φραγής, Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, και βαλβίδα αντεπιστροφής. Έχει έδρα σε Forbach, Γαλλία.

 7. FLOUR VALVES SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία FLOUR VALVES SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βανες ολισθησεως, σφαιρικες βανες, σφαιρικη βαλβιδα, και κλαπέτα συγκράτησης. Έχει έδρα σε Sestri, Ιταλία.

 8. ECONOSTO

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ECONOSTO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βάνες και βαλβίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, βανες ελευθερης ροης, και υδραυλικες βανες. Έχει έδρα σε Wijnegem, Βέλγιο.

 1. OMB VALVES S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία OMB VALVES S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βάνες και βαλβίδες, Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, Βάνες και βαλβίδες, Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, βαλβιδες διαφραγματος, και σφαιρικη βαλβιδα. Έχει έδρα σε Cenate Sotto, Ιταλία.

 2. KIHSCO VALVES EUROPE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KIHSCO VALVES EUROPE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, Βάνες και βαλβίδες, Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, Βάνες διακοπής, ανεπιστροφες βαλβιδες, και Βάνες και βαλβίδες. Έχει έδρα σε Nauheim, Γερμανία.

 3. AN DIS TICARET LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία AN DIS TICARET LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ακατεργαστος χυτοσιδηρος, και μηχανική μορφοποίηση σειράς. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 4. VALVOSIDER S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία VALVOSIDER S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, Βαλβίδες, και βανες. Έχει έδρα σε Borgosesia, Ιταλία.

 5. A + R ARMATUREN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία A + R ARMATUREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, σφαιρικες βαλβιδες, και συνδεσμοι. Έχει έδρα σε Bad Salzuflen, Γερμανία.

 6. BERSTSCHEIBEN SCHLESINGER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BERSTSCHEIBEN SCHLESINGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλάκες ρήξης, Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, Πλάκες ρήξης, Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, και κρουνοποιια. Έχει έδρα σε Schalksmühle, Γερμανία.

 7. LA TECNOVALVO SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία LA TECNOVALVO SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, και Χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Bollate, Ιταλία.

 8. ARMAPRIME

  Ουκρανία

  Η εταιρεία ARMAPRIME, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κρουνοποιια, φλαντζες, και βανες. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

 9. SOLDO S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία SOLDO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βάνες και βαλβίδες, Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, Διακόπτες, Βάνες και βαλβίδες, Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, και Διακόπτες. Έχει έδρα σε Desenzano Del Garda, Ιταλία.

 10. VIAR VALVOLE S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία VIAR VALVOLE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, Βάνες και βαλβίδες, Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, Βάνες και βαλβίδες, και σφαιρικη βαλβιδα. Έχει έδρα σε Sumirago, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

13.166 Επιχειρήσεις