• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία

Αποτελέσματα για

Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια παράγουμε και διαθέτουμε βαλβίδες απομόνωσης, στραγγαλιστικές βαλβίδες και βαλβίδες ρύθμισης διαφόρων υλικών και ονομαστικού πλάτους κυρίως για βιομηχανικές εφαρμογές, καθώς και για κτιριακά συστήματα και για τον τομέα των αυτοκινήτων. Χρησιμοποιούμε εξαρτήματα σε απόθεμα, τα οποία συναρμολογούνται και εξοπλίζονται με τα επιθυμητά συστήματα κίνησης σε βραχυπρόθεσμη βάση. Αναλαμβάνουμε να λύνουμε τα προβλήματα των συστημάτων σας.

 2. HO-MATIC AG

  Ελβετία

  Η HO-Matic AG είναι ο ενδεδειγμένος συνεργάτης σας, εάν θέλετε να βρείτε βαλβίδες και παρελκόμενα για τον έλεγχο διαφόρων μέσων. Διότι, από την ίδρυση της επιχείρησης το 1977, έχουμε ειδικευθεί στον έλεγχο αερίων και υγρών μέσων, καθώς και αποξεστικών υλικών. Εκτός από τη στενή συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους προμηθευτές βαλβίδων διαφόρων τύπων (π. χ., τις εταιρείες ROSS EUROPA GmbH ή Buschjost Magnetventile GmbH & Co. KG), η HO-Matic AG έχει αναπτύξει ένα δικό της προϊόν, τη βαλβίδα συμπίεσης HOmatic. Οι πελάτες σε όλες τις ηπείρους το επιλέγουν ως λύση διαφόρων προβλημάτων ελέγχου. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρίας μας στον τομέα της τεχνολογίας βλβίδων και στα υψηλά πρότυπα ποιότητας των προϊόντων μας είμαστε σε θέση να υλοποιούμε επιθυμίες των πελατών σε αποτελεσματικές τεχνικές λύσεις. Τα προϊόντα μας: ρυθμιστικές βαλβίδες σωληνώσεων, βαλβίδες συμπίεσης, βαλβίδες απομόνωσης, βαλβίδες ελέγχου πεπιεσμένου αέρα κλπ.

 3. BORSIG GMBH

  Γερμανία

  Η κεντρική επιχείρηση του ομίλου BORSIG είναι η BORSIG GmbH με έδρα το Βερολίνο. Η στρατηγική διεύθυνση επικεντρώνεται σε τρεις τομείς: Ανάπτυξη κοινοπραξίας: στρατηγικές προϊόντων και αγοράς, δομές παραγωγής, διατύπωση και επιδίωξη στόχων, χρηματοοικονομική διαχείριση κει έλεγχος, διαχείριση προσωπικού. Η BORSIG σημαίνει ποιότητα, αξιοπιστία και καινοτομία από τη Γερμανία. Οι άριστα εκπαιδευμένοι μηχανικοί και τεχνικοί της εταιρείας μας επιδιώκουν να αναπτύσσουν, να παράγουν και να εγκαθιστούν επιτόπου μόνο τα καλύτερα συστήματα και μηχανήματα. Τα προϊόντα μας είναι έτσι αποδοτικά ακόμη και υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες και αποτελούν επένδυση στο μέλλον. Καθεμιά από τις μονάδες παραγωγής της εταιρείας μας στο Βερολίνο, στο Gladbeck και στο Meerane έχει τα δικά της εξαιρετικά πλεονεκτήματα και από κοινού σάς παρέχουν υπερσύγχρονες τεχνολογίες, καινοτομικές μεθόδους παραγωγής και τον ανεξάρτητο από την παραγωγή και τις σειρές προϊόντων έλεγχο ποιότητας.

 4. JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, στραγγαλιστικες βαλβιδες, και Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι. Έχει έδρα σε Essen, Γερμανία.

 5. FLEXOTECH GMBH SCHLAUCH- UND ARMATURENSERVICE

  Γερμανία

  Η εταιρεία FLEXOTECH GMBH SCHLAUCH- UND ARMATURENSERVICE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία. Έχει έδρα σε Elmenhorst, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. EBRO ARMATUREN GES.M.B.H. - VERTRETUNG FÜR: A+R, STARLINE, LVF, MARIANI, VALVOSIDER

  Αυστρία

  Η εταιρεία EBRO ARMATUREN GES.M.B.H. - VERTRETUNG FÜR: A+R, STARLINE, LVF, MARIANI, VALVOSIDER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

 2. DUWAR D.O.O.

  Κροατία

  Η εταιρεία DUWAR Ltd. έχει αφιερωθεί στο σχεδιασμό, την παραγωγή και την θέση σε λειτουργία συστημάτων δοσομέτρησης, δοσομετρικών αντλιών, για κάθε είδος χημικού υγρού. Κατασκευάζουμε : εξοπλισμό για την επεξεργασία, δοσομετρικές αντλίες φαρμακευτικής, χημικής, πετρελαιοβιομηχανίας και τροφίμων και συναφή δομών- δοσομετρικές εγκαταστάσεις για πρόσθετα, μεθανόλη, τριαιθυλενογλυκόλη, εμβολοφόρος αντλία αντιγαλακτωματοποιητικού- τριπλέξ- υδραυλικές χειροκίνητες αντλίες- βελονοειδείς βαλβίδες υψηλής πίεσης- βαλβίδα πιεσόμετρου- βαλβίδες ασφαλείας

 3. SUFA TECHNOLOGY INDUSTRY CO.,LTD., CNNC

  Κίνα

  Η Sufa Technology Industry Co., Ltd. of CNNC, είναι μια επιχείρηση κατασκευής τεχνολογικών προϊόντων που ενσωματώνει την έρευνα και την ανάπτυξη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την πώληση βιομηχανικών βαλβίδων. Πρόκειται για την ηγετική επιχείρηση στην βιομηχανική αγορά βαλβίδων στην Κίνα και για την CNNC.Τα προϊόντα της εταιρείας εφαρμόζονται ευρέως σε πάνω από δέκα βιομηχανίες όπως οι βιομηχανίες πετρελαίου και αερίου, διυλιστηρίων, πυρηνικής ενέργειας, ηλεκτρικής ενέργειας, μεταλλουργίας, χημικοβιομηχανία, ναυπηγική βιομηχανία, χαρτοβιομηχανία και φάρμακα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, με εθνικό τμήμα επιστημονικής έρευνας. Ως επώνυμο σήμα στην βιομηχανία της βαλβίδας, τα εμπορικά σήματα της "H" και "SUFA" διαθέτουν καλή φήμη και επιρροή στην διεθνής βιομηχανία. Το εμπορικό σήμα "H" αποτελεί το επώνυμο εμπορικό σήμα της πόλης Suzhou και το επώνυμο εμπορικό σήμα της επαρχίας Jiangsu. Της απονεμήθηκαν επίσης οι τίτλοι "2006 China Top-ten (valve) Brand on the World Market" στην εκδήλωση "14th World Producer Conference" το 2006.

 4. VIAR VALVOLE SRL

  Ιταλία

 5. PETRAS

  Γαλλία

 1. ARMATURENFABRIK FRANZ SCHNEIDER GMBH + CO. KG

  Γερμανία

 2. RIDART SRL

  Ιταλία

 1. KNICK ELEKTRONISCHE MESSGERÄTE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. GUMMI-KRAUS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 3. AIRPOWER EUROPE GMBH

  Γερμανία

 4. INDEX4PIPING DI G.BETTOLO

  Ιταλία

 5. VALVOSIDER S.R.L.

  Ιταλία

 6. AN DIS TICARET LTD. STI.

  Τουρκία

 7. ROFI

  Γαλλία

 8. RANDEX

  Γαλλία

 1. CHEROFRANCE

  Γαλλία

 2. FLOUR VALVES SRL

  Ιταλία

 3. ARMAPRIME

  Ουκρανία

 4. ECO VALVES LTD

  Ισραήλ

 5. LA TECNOVALVO SRL

  Ιταλία

 6. DOUDOUX JULES ET FILS

  Γαλλία

 7. ZA.VE.RO. S.R.L.

  Ιταλία

 8. KIHSCO VALVES EUROPE GMBH

  Γερμανία

 9. SFEROVA S.R.L.

  Ιταλία

 10. LESER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

13.181 Επιχειρήσεις