• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κρασιά

Αποτελέσματα για

Κρασιά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SAS 007BUSINESS PRAGEN

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  H SAS 007BUSINESS PRAGEN είναι μια εταιρεία παροχής πολλαπλών υπηρεσιών που ιδρύθηκε το 2016, με έδρα στο Παρίσι και υπό την διοίκηση της “Princess Aggeex HUTIN”, πρόεδρος, ιδρύτρια/ καλλιτέχνης και πτυχιούχος νομικής. Με εξαιρετικό δυναμισμό και δημιουργικότητα, κατέχει εννιά εγχώρια και διεθνή βραβεία. 'Ενα μοναδικό επιχειρησιακό πρότυπο: Οι εξαιρετικές, σπάνιες και πρωτότυπες ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΧΡΗΣΕΙΣ PRAGEN και εκείνες των εταίρων PRAGEN, Ένα πρότυπο "made in FRANCE" με βάση τα αφρικάνικα φυτά με τις πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες, με στόχο έναν οικολογικά υπεύθυνο και συμμετοχικό οικονομικό σχέδιο, με αλληλεγγύη στον πολίτη. Προσφέρει μοναδικές λύσεις και ευκαιρίες, ιδανικές για μια καλύτερη κοινωνική και επαγγελματική ένταξη και συνοχή των κοινοτήτων και των λαών, με συνεργασίες WIN-WIN και μέσα από την τεράστια της δυνατότητα σπάνιων και πρωτότυπων προστιθέμενων αξιών, μέσα από την συμπληρωματική της ποικιλομορφία και τις πολλαπλές της εφαρμογές. Συνεπώς, η δοκιμές PRAGEN αποτελούν το καλύτερο ρίσκο που μπορεί να πάρει ένας οραματιστής επενδυτής. Χάρη στις καλλιτεχνικό-πολιτιστικές της δημιουργίες, την νομική, εμπορική και διοικητική της εμπειρία, που αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις εταιρικές της συμβάσεις για τις Γευσιγνωσίες στο Παρίσι και στην Καμπανία στους τομείς της αγροδιατροφής και των εκδηλώσεων, της υποστήριξης και των καταρτίσεων, για τις διάφορες υπηρεσίες PRAGEN : Ταξίδι, μεταφορά χρημάτων κ.λπ. Πρόκειται συνεπώς για περισσότερα από 20 χρόνια πείρας στον τομέα της εστίασης και της μεταποίησης τροφίμων, στην βιολογική παραγωγή και στις δημιουργίες καλλυντικών με βάση τα ίδια φυτά.

 2. AURIAN SAS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η AURIAN SAS είναι δυϊλιστής και έμπορος κρασιών και αρμανιάκ από το 1880. Ο οίκος AURIAN παρασκευάζει και εμπορεύεται αρωματισμένα κρασιά, λικέρ και οινοπνευματώδη και βρίσκεται στην καρδιά της νοτιοδυτικής Γαλλίας. Οι ρίζες του ξεκινούν από το 1880, όταν ο κ. Dupeyron ήταν ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους Αρμανιάκ και κρασί από την Γασκώνη. Μερικές δεκαετίες αργότερα, ο εγγονός του Dupeyron, ο Philippe Aurian, εξειδικεύτηκε στην παραγωγή αρωματικών κρασιών, λικέρ και παραδοσιακών οινοπνευματωδών, συνεχίζοντας παράλληλα το εμπόριο του Αρμανιάκ. Σήμερα, η επιχείρηση εμπορεύεται πάνω από 500 000 φιάλες ετησίως σε όλες τις περιοχές της Γαλλίας. 'Όλα τα προϊόντα AURIAN κατασκευάζονται χειρωνακτικά με σπιτικά ροφήματα φρούτων, φυσικά αρωματισμένα και τις περισσότερες φορές συνδυάζοντας τους δύο τρόπους. Το Σεπτέμβρη του 2018, ο Florent και ή Isabella Soulhol αποκτούν τον οίκο AURIAN, με στόχο να συνεχίσουν την παραδοσιακή παραγωγή που υλοποίησε ο κ. Aurian και έτσι να προσφέρουν τις σπεσιαλιτέ του οίκου AURIAN στις ξένες αγορές. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 3. MAISON RIVIERE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  La Maison RIVIERE, παραγωγός και έμπορος οίνων, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στο Saint-Emilion από το 1875. Εκμεταλλευόμαστε 90 εκτάρια αμπελοκαλλιέργειας με τις πιο φημισμένες ονομασίες του Μπορντώ: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. Έχουμε δημιουργήσει ένα πραγματικό κτήμα που αποτελείται από ξεχωριστά εδάφη με τις πιο φημισμένες ονομασίες του Μπορντώ : 1/ EXCELLENCE Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru, 4/ Château Beaulieun Montagne St Emilion 5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion, 6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion, 7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur. Τα σταφύλια μας δίνουν την δυνατότητα να εκφράσουμε το πάθος μας, που γίνεται όλο και πιο έντονος από χρόνο σε χρόνο, με κίνητρο την αναζήτηση της ποιότητας και την περηφάνια που νοιώθουμε για την γη μας. Ολοκληρώνουμε την οικογενειακή μας παραγωγή με μια αυστηρή επιλογή ιδιόκτητων οίνων, αμπελοκαλλιεργητές με πάθος με τους οποίους συνεργαζόμαστε στενά επί πολλά έτη σε όλες τις ονομασίες των οίνων Μπορντώ (Pauillac - Saint Julien- Saint Estèphe - Margaux-Pomerol..)"Προσοχή: η υπερβολική κατανάλωση οινοπνευματωδών βλάπτει την υγεία.Καταναλώστε υπεύθυνα.Βαθμός περιεκτικότητας σε οινόπνευμα : 13° ως 13, 5° ανάλογα με τα κρασιά."

 4. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η RNC BUSINESS INTERNATIONAL ιδρύθηκε το 2020 και η έδρα της βρίσκεται στην Γαλλία, στην Asnières Sur Seine. Η εταιρεία ειδικεύεται στις εισαγωγές-εξαγωγές τροφίμων κυρίως σκόρδο, ρέβες, πορτοκάλια, ελαιόλαδο, κρασιά, κ.λπ. Η βιομηχανία τροφίμων παράγει καταναλωτικά αγαθά από προϊόντα που προέρχονται από την γεωργία και την κτηνοτροφία.Τα προϊόντα όπως γιαούρτια, τυριά, κατεψυγμένα πιάτα, αλοιφές (πατέ), σοκολάτα και άλλα ζαχαρώδη προέρχονται από αυτές τις επιχειρήσεις. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 5. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ στο κτήμα Tour Campanets ! Το κτήμα μας, που βρίσκεται στην περιφέρεια του Puy-Sainte-Réparade μεταξύ Luberon και Μεσόγειας θάλασσας, 20 λεπτά από την Aix-en-Provence, εκτείνεται σε 60 εκτάρια δάσους και 35 εκτάρια αμπελώνων, σε υψόμετρο 250 μ. ΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΜΑΣ καλλιεργούνται σε αργιλικό και ασβεστολιθικό έδαφος με μεγάλη προσοχή, είναι βιολογικής καλλιέργειας ώστε να εκφράσουμε όλη την δυνατότητα της περιοχής μας. ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ : η οινοποίηση γίνεται με παραδοσιακό τρόπο με την καλλιέργεια σε λεπτά κατακάθια, μακροχρόνια ζύμωση εν ψυχρώ, διαχείριση της οξυγόνωσης και των θερμοκρασιών, περιορισμένη ένταξη θειωδών ουσιών και εισροών. Η λέξη κλειδί εδώ είναι : το σταφύλι πρώτα από όλα! Η ΚΑΒΑ : σύμβολο του χώρου, ο τετραώροφος μας πύργος μας οινοποίησης είναι μοναδικός στην Γαλλία. Καινότομη, επιτρέπει μια οινοποίηση με βαρύτητα με στόχο την ποιότητα: "Εδώ κατεβαίνουμε κυκλικά, ομαλά". Ο στόχος μας. να προσφέρουμε κρασιά για την απόλαυση και για να μοιραστούν...

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MYNASTYA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Παρακολουθούμε και ελέγχουμε σχολαστικά τα σταφύλια σε κάθε στάδιο της οινοποίησης. Τα κλήματα κλαδεύονται με το χέρι. Οι περιοχές μας συνορεύουν με φημισμένες περιοχές όπως το Brunello ή το Quanti. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την ομάδα της εταιρείας μας. Οι πεπειραμένοι οινολόγοι μας αναπτύσσουν για κάθε εμπορικό σήμα κρασιού έναν εξατομικευμένο τεχνολογικό χάρτη. Επιπλέον ελέγχουμε σε κάθε στάδιο της ζύμωσης την ποιότητα του κρασιού με εργαστηριακούς ελέγχους που καθιστούν δυνατή την επαγγελματική αξιολόγηση της ποιότητας του κρασιού. Τα σταφύλια συλλέγονται με το χέρι σε μικρά κιβώτια των 12 kg, με αποτέλεσμα να μπορούν να αφαιρούνται ήδη σε αυτό το στάδιο τα άγουρα/ακατάλληλα σταφύλια. Κατόπιν αυτού, τα συλλεγόμενα σταφύλια αποστέλλονται άμεσα στο κελάρι έτσι ώστε να μην υπάρχει χρόνος να μαραθούν ή να αλλοιωθούν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της ποιότητας του κρασιού μας. Τα δύο κελάρια μας διαθέτουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό των κορυφαίων επιχειρήσεων του κλάδου της οινοποιίας Defranceschi. Τα κελάρια BARRIQUE διαθέτουν καινούργια βαρέλια SAYRI από γαλλική δρυ. Για την ωρίμανση του κρασιού χρησιμοποιούμε βαρέλια των ιταλικών εταιριών Mastro Bottaio και Garbellotto που είναι εδραιωμένες στην αγορά. Αποστέλλουμε επίσης κρασιά για δοκιμή σε υποψήφιους συνεργάτες.

 2. MOONKEY GROUP

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MOONKEY GROUP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καπνός και είδη καπνιστών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά, Κρασιά, Επίπεδες οθόνες, Ποτά, Κρασιά, Οινοπνευματώδη ποτά, Επίπεδες οθόνες, και Διεθνές εμπόριο. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 3. VINS ET PASSIONS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Καλώς ήρθατε στην VINS ET PASSIONS SARL, τον πολύτιμο συνεργάτη σας στον κόσμο των εκλεκτών κρασιών. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στη διανομή κρασιών Grands Crus από το Μπορντό και ξεχωρίζει από την άριστη ποιότητα που παρέχει, όπως και από την εμπιστοσύνη και την ικανοποίηση των πελατών της. Εξαιρετική γκάμα: Με μια πλήρη γκάμα από Grands Crus του Μπορντό, η VINS ET PASSIONS SARL απευθύνεται σε απαιτητικούς επαγγελματίες. Το χαρτοφυλάκιο μας περιλαμβάνει επιμελώς επιλεγμένα κρασιά ανώτερης ποιότητας, τα οποία προέρχονται από σταθερές συνεργασίες με μεσίτες και φημισμένες οινοπαραγωγικές περιοχές. Διεθνής παρουσία: Με μια ομάδα 14 συνεργατών, εκ των οποίων οι οκτώ ταξιδεύουν τακτικά ανά τον κόσμο, είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών μας σε περισσότερες από 40 χώρες. Η παρουσία μας παγκοσμίως μας δίνει τη δυνατότητα να διασφαλίζουμε εμπορικές σχέσεις με διάρκεια και εμπιστοσύνη, πάντοτε προσαρμόζοντας την προσφορά των προϊόντων μας ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε αγορά. Άριστη εφοδιαστική υποστήριξη: Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντική είναι η εφοδιαστική στον τομέα των κρασιών, γι' αυτό δίνουμε μεγάλη σημασία στη βελτιστοποίηση των συνθηκών αποθήκευσης. Τα κρασιά μας φυλάσσονται σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον, με σταθερή θερμοκρασία και υγρασία, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή διατήρηση των χαρακτηριστικών τους. Ζήστε την εμπειρία της άριστης ποιότητας, της ποικιλίας και της αξιοπιστίας που σας προσφέρουμε με κάθε φιάλη κρασιού.

 4. MAISON VIGNES & MER

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η MAISON VIGNES & MER είναι ένας οίκος που ιδρύθηκε το 2016. Τα αμπέλια συντηρούνται και εκμεταλλεύονται άριστα εδώ και πολλά χρόνια στον αμπελώνα Bandol, γύρω από την κοινότητα της Cadière d'Azur. Εγκατεστημένη στην πατρίδα των ροζέ κρασιών, σας προσφέρουμε μια γκάμα ροζέ στις κατηγορίες vin de pays, Côtes de Provence και Bandol. Προσφέρουμε επίσης εκλεκτό λευκό, ροζέ και κόκκινο κρασί Bandol με έντονη γεύση.Τα κρασιά Bandol φημίζονται εδώ και αιώνες στην Γαλλία αλλά και στο εξωτερικό. Το κρασί Bandol ήταν μάλιστα το αγαπημένο κρασί του βασιλιά Λουδοβίκου 15 ο οποίος το επέβαλλε στα βασιλικά επίσημα τραπέζια. Παραθαλάσσια, στην νομαρχία του Var, επεκτείνεται ο αμπελώνας στους λόφους με νότιο προσανατολισμό και πεζούλια που ονομάζονται "restanques". Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. FATTORIA LA TORRE

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Το αγρόκτημα La Torre πήρε το όνομά του από τον αρχαίο μεσαιωνικό πύργο του 10ου αιώνα, επιδέξια ανακαινισμένο, ο οποίος εξακολουθεί να είναι και σήμερα το χαρακτηριστικό στοιχείο του αγροτικού οικισμού La Villa. Το χωριό βρίσκεται στους λόφους του San Gimignano, στο κέντρο ενός από τα πιο επιβλητικά και συναρπαστικά τοπία της Ιταλίας και της Τοσκάνης: μια περιοχή με αμπέλια και ελαιώνες. Είμαστε παραγωγοί σπουδαίων κρασιών, γράπας και έξτρα παρθένου ελαιολάδου. Μεταξύ των κρασιών μας: λευκό, κόκκινο και ροζέ. Η παραγωγή μας, σε μεγάλη κλίμακα, μας επιτρέπει να απευθυνόμαστε τόσο απευθείας σε καταναλωτές όσο και σε εταιρείες. Εξάγουμε επίσης όλα τα προϊόντα μας στο εξωτερικό, κρασί και λάδι της Τοσκάνης που μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά μας βασίζοντάς την στην ποιότητα.

 1. AZIENDA AGRICOLA CASERE

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η αγροτική εταιρεία CASERE ξεχωρίζει για την προνομιακή της θέση στην επικράτεια του San Stino di Livenza (Βενετία), εντός της περιοχής D.O.C. Lison - Pramaggiore. Χάρη στις ιδιαιτερότητες του εδάφους, η γόνιμη καλλιέργεια έχει οδηγήσει στην παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας, λευκών και ερυθρών. Και αυτή η δέσμευση αναγνωρίστηκε από το Consorzio Volontario Vini doc Lison - Pramaggiore, στο οποίο βραβεύτηκαν οκτώ σημαντικές ποιότητες. Η οινοποιητική εμπειρία που μας χαρακτηρίζει συνεχίζει να μας οδηγεί στο μονοπάτι της φυσικής επιλογής των σταφυλιών και της τέλειας εναρμόνισης μεταξύ εδάφους και κλίματος. Μια παραγωγική διαδικασία που ακολουθείται με σχολαστικότητα και προσοχή, από την καλλιέργεια μέχρι την τελική συσκευασία, προκειμένου να εξασφαλίζονται γνήσια προϊόντα, με ασύγκριτο άρωμα και ανώτερης κλάσης.

 2. BODEGAS IBAÑESAS DE EXPORTACIÓN

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η Bodegas ibañesas εξάγει κρασιά και μούστο με το λίτρο, σε παγκόσμια κλίμακα. Δεν είμαστε απλά μια κάβα, πιο πολύ αποτελούμε ένα οικογενειακό έργο χάρη στο οποίο εκφράζουμε τον τρόπο που βλέπουμε τη γη και το κρασί για να το απολαύσουμε και να το μοιραστούμε. Η κάβα μας φέρει το σήμα της ονομασίας προέλευσης "La Manchuela". Λευκά κρασιά. Κόκκινα κρασιά. Ροζέ κρασιά. Μούστοι.

 1. CASALE FALCHINI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Αγροικία Falchini, που βρίσκεται μόλις ένα χιλιόμετρο από το San Gimignano, στην επαρχία της Σιένα, εκτείνεται σε περίπου 40 εκτάρια, φυτεμένα με αμπελώνες για την παραγωγή κρασιών και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Η παλιά αγροικία από την οποία πήρε το όνομά της η περιοχή, ήταν στο παρελθόν ένα μοναστήρι μοναχών, που χάρη στη στρατηγική του θέση στον λόφο μπορούσε να απολαύσει τον πλούτο της γης που την περιβάλλει ακόμα και σήμερα.

 2. CANTINE IANNELLA S.N.C. DI IANNELLA MARIANTONIETTA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η CANTINE IANNELLA 1920 βρίσκεται στο Cuso ιδρύθηκε το 1920 από τον πρόγονο της οικογένειας Giovanni Iannella, αρχικά είχε μια παραγωγή που περιοριζόταν μόνο σε 50 hl κρασιού. Τα κρασιά που παρήγαγε ήταν το Aglianico (που έκανε διάσημο αυτό το μικρό χωριό των Σαμνιτών, μετά την αναγνώριση του DOC) και το Coda di volpe. Η δεκαετία του ενενήντα σηματοδοτεί μια σημαντική στροφή,

 3. CASA VINICOLA MORANDO S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  H Morando βρίσκεται μεταξύ Asti, Cuneo, Alessandria, μια πολύ φημισμένη για την αμπελοκαλλιέργεια περιοχή και παράγει και συσκευάζει κρασιά σε μπουκάλια και brik (40 εκατομμύρια μονάδες/έτος). Η εταιρεία απευθύνεται κυρίως σε μεγάλους λιανοπωλητές, προμηθεύοντας κρασιά του Πιεμόντε και εθνικά, κρασιά docg, doc και igt, αφρώδεις οίνους, αρωματισμένα ποτά με βάση το κρασί και κρασιά σε brik. Κυκλοφορεί στην αγορά με τις δικές της μάρκες και ιδιωτικές ετικέτες και συνεργάζεται με σημαντικές εθνικές εταιρείες του κλάδου.

 4. MOSAIC BEVERAGE LTD

  Κύπρος

  Verified by europages badge

  Η Mosaic Beverage Co. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση διανομής οίνων που προμηθεύεται και εξάγει τα καλύτερα κρασιά από την Αργεντινή, το Χιλή, την Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία και την Νότια Αφρική. Με αφοσίωση στην ποιότητα και την αυθεντικότητα, προσφέρουμε ένα μωσαϊκό γεύσεων και εμπειριών σε όλους τους οινόφιλους παγκοσμίως. Προσφέρουμε στους πελάτες μας εκλεκτά κρασιά, φροντίζοντας να δημιουργήσουμε μια αξιόπιστη και κερδοφόρα συνεργασία σε όλο τον κόσμο με βάση μια πρωτοφανής φροντίδα της φύσης. Επικοινωνήστε με την ομάδα μας σήμερα ώστε να ανακαλύψετε τα κρασιά μας!

 5. CHATEAU BOIS MALOT

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Τ0 CHATEAU BOIS MALOT & CHATEAU VALENTONS-CANTELOUP είναι ένα οικογενειακό κτήμα κοντά στην πόλη Μπορντώ.Με πάνω από 25 εκτάρια αμπελώνες για ΟΠΕ Bordeaux Supérieur, καλλιεργούμε τυπικές ποικιλίες της περιοχής: : Merlot, Cabernets, Sauvignon Blanc & Gris… Παράγουμε μια μεγάλη ποικιλία λευκών, ροζέ και κόκκινων κρασιών με μια ιδιαιτερότητα: την μεταχρονολογημένη πώληση των φυλαγμένων κόκκινων κρασιών άριστης ποιότητας, τα οποία επιβραβεύονται τακτικά.Η υπερβολική κατανάλωση οινοπνευματωδών βλάπτει την υγεία. Καταναλώστε υπεύθυνα.

 6. DIGBY

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DIGBY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καφετέριες και μπαρ - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί, γευστικες δοκιμες κρασιων, Καφετέριες και μπαρ - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Parçay-Meslay, Γαλλία.

 7. CHÂTEAU DU GARDE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CHÂTEAU DU GARDE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Μπορντώ, γαλλικοι οινοι, Κρασιά, Μπορντώ, κοκκινα κρασια, λευκα κρασια, ξηρος λευκος οινος, και σημαντικά κρασιά. Έχει έδρα σε Cénac, Γαλλία.

 8. DS2VIN SASU

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DS2VIN SASU, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Ιταλίας, καβα κρασιων, Κρασιά, Ιταλίας, γαλλικοι οινοι, και κάβα σαμπάνιας. Έχει έδρα σε Pont D Ain, Γαλλία.

 1. LA CAVE ÉCLAIRÉE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LA CAVE ÉCLAIRÉE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, ρουμι, σαμπανια, και ουισκι. Έχει έδρα σε Issy-Les-Moulineaux, Γαλλία.

 2. DOMAINE GRAIN D'ORIENT

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DOMAINE GRAIN D'ORIENT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιολογικά κρασιά, και επισκεψη σε αμπελωνες και καβες. Έχει έδρα σε Caudiès De Fenouillèdes, Γαλλία.

 3. WL-WEINE / INH. LASHA PACHULIA

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WL-WEINE / INH. LASHA PACHULIA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει έδρα σε Innsbruck, Αυστρία.

 4. DIXVINS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DIXVINS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Γαλλίας, γαλλικοι οινοι, Κρασιά, Μπορντώ, Κρασιά, Βουργουνδίας, οινος ροζε, κοκκινα κρασια, κόκκινο Γαλλικό κρασί, και λευκα κρασια. Έχει έδρα σε Auxerre, Γαλλία.

 5. LA CAVE DU BON TANIN

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LA CAVE DU BON TANIN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γαλλικοι οινοι, οινος ροζε, λευκα κρασια, και κοκκινα κρασια. Έχει έδρα σε Vernon, Γαλλία.

 6. HÄNNSL AM ORT - WEINGUT

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HÄNNSL AM ORT - WEINGUT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά οινοποίησης τύπου σαμπάνιας, Κρασιά, Τρεντίνου, Alto Adige, κρασια, αφρωδη κρασια, Κρασιά οινοποίησης τύπου σαμπάνιας, παραγωγη οινων, Κρασιά, Τρεντίνου, Alto Adige, wine bars, και αφρωδη. Έχει έδρα σε Lana, Ιταλία.

 7. CAVE COOPERATIVE MUSCAT DE LUNEL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CAVE COOPERATIVE MUSCAT DE LUNEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, Γαλλίας, και λευκα κρασια. Έχει έδρα σε Entre-Vignes, Γαλλία.

 8. ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα χημικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, χημικα προϊοντα για τη φαρμακοβιομηχανια, κοκκινα κρασια, χημικα προσθετα για την βιομηχανια τροφιμων και την κονσερβοποιια, Χημικά πρόσθετα, οινος ροζε, και αφρωδη. Έχει έδρα σε Azurara, Πορτογαλία.

 9. VIGNERONS & PATRIMOINE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VIGNERONS & PATRIMOINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, Γαλλίας, γαλλικοι οινοι, κοκκινα κρασια, και σαμπανια. Έχει έδρα σε Soing-En-Sologne, Γαλλία.

 10. BODEGAS NAJERILLA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BODEGAS NAJERILLA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Ισπανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Κρασιά - Ριόχας, νέο κρασί, κοκκινα κρασια, Κρασιά, crianzas, ονομασια προελευσης ελεγχομενη και εγγυημενη, και αμπελουργικές εκμεταλλεύσεις. Έχει έδρα σε Arenzana De Abajo-La Rioja, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κρασιά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11.085 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες