• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κρασιά

Αποτελέσματα για

Κρασιά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MAISON RIVIERE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  La Maison RIVIERE, παραγωγός και έμπορος οίνων, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στο Saint-Emilion από το 1875. Εκμεταλλευόμαστε 90 εκτάρια αμπελοκαλλιέργειας με τις πιο φημισμένες ονομασίες του Μπορντώ: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. Έχουμε δημιουργήσει ένα πραγματικό κτήμα που αποτελείται από ξεχωριστά εδάφη με τις πιο φημισμένες ονομασίες του Μπορντώ : 1/ EXCELLENCE Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru, 4/ Château Beaulieun Montagne St Emilion 5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion, 6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion, 7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur. Τα σταφύλια μας δίνουν την δυνατότητα να εκφράσουμε το πάθος μας, που γίνεται όλο και πιο έντονος από χρόνο σε χρόνο, με κίνητρο την αναζήτηση της ποιότητας και την περηφάνια που νοιώθουμε για την γη μας. Ολοκληρώνουμε την οικογενειακή μας παραγωγή με μια αυστηρή επιλογή ιδιόκτητων οίνων, αμπελοκαλλιεργητές με πάθος με τους οποίους συνεργαζόμαστε στενά επί πολλά έτη σε όλες τις ονομασίες των οίνων Μπορντώ (Pauillac - Saint Julien- Saint Estèphe - Margaux-Pomerol..)"Προσοχή: η υπερβολική κατανάλωση οινοπνευματωδών βλάπτει την υγεία.Καταναλώστε υπεύθυνα.Βαθμός περιεκτικότητας σε οινόπνευμα : 13° ως 13, 5° ανάλογα με τα κρασιά."

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. DOMAINES FABRE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, πιστεύουμε και δεσμευόμαστε για αυτό εδώ και πολλά χρόνια στην δημιουργία αυθεντικών οίνων ποιότητας, σεβόμενοι τα οικοσυστήματα και ικανοποιώντας τις απολαύσεις όσων εκτιμούν το κρασί. Τα κτήματα Domaines Fabre είναι οικογενειακές επιχειρήσεις εδώ και 3 γενιές σε ονομασίες προέλευσης Haut-Médoc & Margaux. 'Όλα τα κρασιά μας διαθέτουν πιστοποίηση μεγάλης περιβαλλοντολογικής αξίας 3ης βαθμίδας (Haute Valeur Environnementale Niveau 3 (HVE)). Φροντίζουμε για την προστασία της βιοποικιλότητας και για τον περιορισμό της ενεργειακής μας κατανάλωσης. 'Όλα τα κτήματα Fabre καλύπτουν 90 εκτάρια αμπελώνων. Τα κρασιά που παράγονται προορίζονται για εξαγωγή σε πάνω από 30 διαφορετικές χώρες. Διανέμουμε το σύνολο των κρασιών μας απευθείας από τους εισαγωγείς και διανομείς σε κλειστό κύκλωμα, εκτός εμπορίου. Η ιχνηλάτηση των κρασιών μας, ο έλεγχος των τιμών μας και η επιλογή επιλεγμένων εταίρων/ διανομέων αποτελούν τους τρεις βασικούς πυλώνες της δέσμευσης μας απέναντι στους πελάτες μας. 4 από τα κτήματα μας διαθέτουν το σήμα "Crus Bourgeois". "Προσοχή: η υπερβολική κατανάλωση οινοπνευματωδών βλάπτει την υγεία. Καταναλώστε υπεύθυνα. Βαθμός περιεκτικότητας σε οινόπνευμα : 13, 5° περίπου ανάλογα το κρασί."

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. AURIAN SAS

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Η AURIAN SAS είναι δυϊλιστής και έμπορος κρασιών και αρμανιάκ από το 1880. Ο οίκος AURIAN παρασκευάζει και εμπορεύεται αρωματισμένα κρασιά, λικέρ και οινοπνευματώδη και βρίσκεται στην καρδιά της νοτιοδυτικής Γαλλίας. Οι ρίζες του ξεκινούν από το 1880, όταν ο κ. Dupeyron ήταν ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους Αρμανιάκ και κρασί από την Γασκώνη. Μερικές δεκαετίες αργότερα, ο εγγονός του Dupeyron, ο Philippe Aurian, εξειδικεύτηκε στην παραγωγή αρωματικών κρασιών, λικέρ και παραδοσιακών οινοπνευματωδών, συνεχίζοντας παράλληλα το εμπόριο του Αρμανιάκ. Σήμερα, η επιχείρηση εμπορεύεται πάνω από 500 000 φιάλες ετησίως σε όλες τις περιοχές της Γαλλίας. 'Όλα τα προϊόντα AURIAN κατασκευάζονται χειρωνακτικά με σπιτικά ροφήματα φρούτων, φυσικά αρωματισμένα και τις περισσότερες φορές συνδυάζοντας τους δύο τρόπους. Το Σεπτέμβρη του 2018, ο Florent και ή Isabella Soulhol αποκτούν τον οίκο AURIAN, με στόχο να συνεχίσουν την παραδοσιακή παραγωγή που υλοποίησε ο κ. Aurian και έτσι να προσφέρουν τις σπεσιαλιτέ του οίκου AURIAN στις ξένες αγορές. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. SAS 007BUSINESS PRAGEN

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 5. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Η RNC BUSINESS INTERNATIONAL ιδρύθηκε το 2020 και η έδρα της βρίσκεται στην Γαλλία, στην Asnières Sur Seine. Η εταιρεία ειδικεύεται στις εισαγωγές-εξαγωγές τροφίμων κυρίως σκόρδο, ρέβες, πορτοκάλια, ελαιόλαδο, κρασιά, κ.λπ. Η βιομηχανία τροφίμων παράγει καταναλωτικά αγαθά από προϊόντα που προέρχονται από την γεωργία και την κτηνοτροφία.Τα προϊόντα όπως γιαούρτια, τυριά, κατεψυγμένα πιάτα, αλοιφές (πατέ), σοκολάτα και άλλα ζαχαρώδη προέρχονται από αυτές τις επιχειρήσεις. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. CHÂTEAU MONTANA

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Το Château Montana ιδρύθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα. Ο Jean Jonquères d’Oriola, ο οποίος προέρχεται από μια οικογένεια αγροτών στην περιοχή των ανατολικών Πυρηναίων εδώ και πάνω από 5 αιώνες, ακολούθησε το πάθος του ώστε να αναπτύξει με την οικογένεια του την λεπτότητα και την ένταση της περιοχής καθώς και την δυνατότητα αυτών των τόπων. Ο αμπελώνας καλύπτει εξήντα εκτάρια σε δύο περιοχές στο Aspres στις αντηρίδες του Pic du Canigou, μεταξύ θάλασσας και βουνού, νότια της πόλης Περπινιάν. Εργαζόμαστε σε εδάφη αργίλου- ασβεστόλιθου τις παραδοσιακές ποικιλίες Syrah, Grenache, Carignan και Mourvèdre καθώς και άλλες ποικιλίες όπως το Merlot, Cabernet Sauvignon, Marselan και Muscat. Σήμερα διαθέτουμε πιστοποίηση ως « Haute Valeur Environnementale » (Μεγάλη περιβαλλοντολογική αξία), προωθώντας τις παραδοσιακές μεθόδους, όπως την μηχανική εργασία του εδάφους, τον σεβασμό του περιβάλλοντος, που βελτιώνουν την βιοποικιλότητα και την διατήρηση χαμηλής απόδοσης. Σήμερα, στο δεύτερο έτος της μετατροπής μας ως Βιολογικούς παραγωγούς, η παραγωγή μας θα έχει πιστοποίηση για το έτος παραγωγής κρασιού 2023. Τα κρασιά μας οινοποιούνται, καλλιεργούνται και εμφιαλώνονται στο κτήμα και στην κάβα μας που είναι εξοπλισμένη με ανοξείδωτες δεξαμενές με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία και μιας οιναποθήκης. Το Château Montana, πέρα από την δραστηριότητα της στην οινοκαλλιέργεια την οποία μπορείτε να ανακαλύψετε μέσω επισκέψεων και γευσιγνωσία, σας προσφέρει επίσης προς ενοικίαση την αίθουσα της και τα καταλύματα της, που μπορούν να φιλοξενήσουν οποιαδήποτε εκδήλωση.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. MAISON VIGNES & MER

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 3. CASALE FALCHINI

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η Αγροικία Falchini, που βρίσκεται μόλις ένα χιλιόμετρο από το San Gimignano, στην επαρχία της Σιένα, εκτείνεται σε περίπου 40 εκτάρια, φυτεμένα με αμπελώνες για την παραγωγή κρασιών και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Η παλιά αγροικία από την οποία πήρε το όνομά της η περιοχή, ήταν στο παρελθόν ένα μοναστήρι μοναχών, που χάρη στη στρατηγική του θέση στον λόφο μπορούσε να απολαύσει τον πλούτο της γης που την περιβάλλει ακόμα και σήμερα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. BODEGAS IBAÑESAS DE EXPORTACIÓN

  Ισπανία

  Verified by Europages badge

  Η Bodegas ibañesas εξάγει κρασιά και μούστο με το λίτρο, σε παγκόσμια κλίμακα. Δεν είμαστε απλά μια κάβα, πιο πολύ αποτελούμε ένα οικογενειακό έργο χάρη στο οποίο εκφράζουμε τον τρόπο που βλέπουμε τη γη και το κρασί για να το απολαύσουμε και να το μοιραστούμε. Η κάβα μας φέρει το σήμα της ονομασίας προέλευσης "La Manchuela". Λευκά κρασιά. Κόκκινα κρασιά. Ροζέ κρασιά. Μούστοι.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. CANTINE IANNELLA S.N.C. DI IANNELLA MARIANTONIETTA

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η CANTINE IANNELLA 1920 βρίσκεται στο Cuso ιδρύθηκε το 1920 από τον πρόγονο της οικογένειας Giovanni Iannella, αρχικά είχε μια παραγωγή που περιοριζόταν μόνο σε 50 hl κρασιού. Τα κρασιά που παρήγαγε ήταν το Aglianico (που έκανε διάσημο αυτό το μικρό χωριό των Σαμνιτών, μετά την αναγνώριση του DOC) και το Coda di volpe. Η δεκαετία του ενενήντα σηματοδοτεί μια σημαντική στροφή,

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 1. LE QUERCE DI ANNIBALE

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η αγροτική επιχείριση Le Querce di Annibale είναι ενεργή και παραγωγική εδώ και δεκαετίες, σεβόμενη τη βιοποικιλότητα του Vùlture. Μια έκταση 24 εκταρίων, εκ των οποίων τα 10 είναι αφιερωμένα στη βιολογική ελαιοκαλλιέργεια, πιστοποιημένη από τον φορέα ελέγχου ICEA και βραβευμένη με το σήμα Dop Vùlture. Παράγουμε τρόφιμα υψηλής ποιότητας (λάδι, κρασί, ζυμαρικά, όσπρια, μέλι) με πλήρη σεβασμό στους φυσικούς κύκλους και τη βιοποικιλότητα. Ελάτε να μας επισκεφτείτε, να γευτείτε τη φύση και τα προϊόντα της.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. CASA VINICOLA MORANDO S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  H Morando βρίσκεται μεταξύ Asti, Cuneo, Alessandria, μια πολύ φημισμένη για την αμπελοκαλλιέργεια περιοχή και παράγει και συσκευάζει κρασιά σε μπουκάλια και brik (40 εκατομμύρια μονάδες/έτος). Η εταιρεία απευθύνεται κυρίως σε μεγάλους λιανοπωλητές, προμηθεύοντας κρασιά του Πιεμόντε και εθνικά, κρασιά docg, doc και igt, αφρώδεις οίνους, αρωματισμένα ποτά με βάση το κρασί και κρασιά σε brik. Κυκλοφορεί στην αγορά με τις δικές της μάρκες και ιδιωτικές ετικέτες και συνεργάζεται με σημαντικές εθνικές εταιρείες του κλάδου.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. EARL DOMAINE SIBILLE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 4. DOMAINE LA GOUJONNE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 5. CHÂTEAU FERREYRES

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 6. VALMAZE LUXURY

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 7. DOMAINE KARCHER ET FILS

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 8. CHÂTEAU DU GARDE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 9. DOMAINE DE LA BELLE ETOILE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 10. LA CAVE DU BON TANIN

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 1. WL-WEINE / INH. LASHA PACHULIA

  Αυστρία

  Verified by Europages badge
 2. DOMAINE GRAIN D'ORIENT

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 3. VIGNOBLES KANDLER

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 4. BODEGAS NAJERILLA

  Ισπανία

  Verified by Europages badge
 5. LE VIN ÉMOI

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 6. FINZY LA LESSIVE EN FEUILLES

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 7. VIGNERONS & PATRIMOINE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 8. LA. DI. S.N.C. DI DI BERARDINO ELISABETTA & C.

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 9. CANTINE INTROVIGNE

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 10. DOMAINE F.JAUBERT

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κρασιά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

12.210 επιχειρήσεις

Χ'ωρες