• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κρασιά

Αποτελέσματα για

Κρασιά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. AURIAN SAS

  Γαλλία

  Η AURIAN SAS είναι δυϊλιστής και έμπορος κρασιών και αρμανιάκ από το 1880. Ο οίκος AURIAN παρασκευάζει και εμπορεύεται αρωματισμένα κρασιά, λικέρ και οινοπνευματώδη και βρίσκεται στην καρδιά της νοτιοδυτικής Γαλλίας. Οι ρίζες του ξεκινούν από το 1880, όταν ο κ. Dupeyron ήταν ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους Αρμανιάκ και κρασί από την Γασκώνη. Μερικές δεκαετίες αργότερα, ο εγγονός του Dupeyron, ο Philippe Aurian, εξειδικεύτηκε στην παραγωγή αρωματικών κρασιών, λικέρ και παραδοσιακών οινοπνευματωδών, συνεχίζοντας παράλληλα το εμπόριο του Αρμανιάκ. Σήμερα, η επιχείρηση εμπορεύεται πάνω από 500 000 φιάλες ετησίως σε όλες τις περιοχές της Γαλλίας. 'Όλα τα προϊόντα AURIAN κατασκευάζονται χειρωνακτικά με σπιτικά ροφήματα φρούτων, φυσικά αρωματισμένα και τις περισσότερες φορές συνδυάζοντας τους δύο τρόπους. Το Σεπτέμβρη του 2018, ο Florent και ή Isabella Soulhol αποκτούν τον οίκο AURIAN, με στόχο να συνεχίσουν την παραδοσιακή παραγωγή που υλοποίησε ο κ. Aurian και έτσι να προσφέρουν τις σπεσιαλιτέ του οίκου AURIAN στις ξένες αγορές. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 2. MAISON RIVIERE

  Γαλλία

  La Maison RIVIERE, παραγωγός και έμπορος οίνων, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στο Saint-Emilion από το 1875. Εκμεταλλευόμαστε 90 εκτάρια αμπελοκαλλιέργειας με τις πιο φημισμένες ονομασίες του Μπορντώ: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. Έχουμε δημιουργήσει ένα πραγματικό κτήμα που αποτελείται από ξεχωριστά εδάφη με τις πιο φημισμένες ονομασίες του Μπορντώ : 1/ EXCELLENCE Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru, 4/ Château Beaulieun Montagne St Emilion 5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion, 6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion, 7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur. Τα σταφύλια μας δίνουν την δυνατότητα να εκφράσουμε το πάθος μας, που γίνεται όλο και πιο έντονος από χρόνο σε χρόνο, με κίνητρο την αναζήτηση της ποιότητας και την περηφάνια που νοιώθουμε για την γη μας. Ολοκληρώνουμε την οικογενειακή μας παραγωγή με μια αυστηρή επιλογή ιδιόκτητων οίνων, αμπελοκαλλιεργητές με πάθος με τους οποίους συνεργαζόμαστε στενά επί πολλά έτη σε όλες τις ονομασίες των οίνων Μπορντώ (Pauillac - Saint Julien- Saint Estèphe - Margaux-Pomerol..)"Προσοχή: η υπερβολική κατανάλωση οινοπνευματωδών βλάπτει την υγεία.Καταναλώστε υπεύθυνα.Βαθμός περιεκτικότητας σε οινόπνευμα : 13° ως 13, 5° ανάλογα με τα κρασιά."

 3. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Η RNC BUSINESS INTERNATIONAL ιδρύθηκε το 2020 και η έδρα της βρίσκεται στην Γαλλία, στην Asnières Sur Seine. Η εταιρεία ειδικεύεται στις εισαγωγές-εξαγωγές τροφίμων κυρίως σκόρδο, ρέβες, πορτοκάλια, ελαιόλαδο, κρασιά, κ.λπ. Η βιομηχανία τροφίμων παράγει καταναλωτικά αγαθά από προϊόντα που προέρχονται από την γεωργία και την κτηνοτροφία.Τα προϊόντα όπως γιαούρτια, τυριά, κατεψυγμένα πιάτα, αλοιφές (πατέ), σοκολάτα και άλλα ζαχαρώδη προέρχονται από αυτές τις επιχειρήσεις. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 4. SAS 007BUSINESS PRAGEN

  Γαλλία

  H SAS 007BUSINESS PRAGEN είναι μια εταιρεία παροχής πολλαπλών υπηρεσιών που ιδρύθηκε το 2016, με έδρα στο Παρίσι και υπό την διοίκηση της “Princess Aggeex HUTIN”, πρόεδρος, ιδρύτρια/ καλλιτέχνης και πτυχιούχος νομικής. Με εξαιρετικό δυναμισμό και δημιουργικότητα, κατέχει εννιά εγχώρια και διεθνή βραβεία. 'Ενα μοναδικό επιχειρησιακό πρότυπο: Οι εξαιρετικές, σπάνιες και πρωτότυπες ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΧΡΗΣΕΙΣ PRAGEN και εκείνες των εταίρων PRAGEN, Ένα πρότυπο "made in FRANCE" με βάση τα αφρικάνικα φυτά με τις πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες, με στόχο έναν οικολογικά υπεύθυνο και συμμετοχικό οικονομικό σχέδιο, με αλληλεγγύη στον πολίτη. Προσφέρει μοναδικές λύσεις και ευκαιρίες, ιδανικές για μια καλύτερη κοινωνική και επαγγελματική ένταξη και συνοχή των κοινοτήτων και των λαών, με συνεργασίες WIN-WIN και μέσα από την τεράστια της δυνατότητα σπάνιων και πρωτότυπων προστιθέμενων αξιών, μέσα από την συμπληρωματική της ποικιλομορφία και τις πολλαπλές της εφαρμογές. Συνεπώς, η δοκιμές PRAGEN αποτελούν το καλύτερο ρίσκο που μπορεί να πάρει ένας οραματιστής επενδυτής. Χάρη στις καλλιτεχνικό-πολιτιστικές της δημιουργίες, την νομική, εμπορική και διοικητική της εμπειρία, που αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις εταιρικές της συμβάσεις για τις Γευσιγνωσίες στο Παρίσι και στην Καμπανία στους τομείς της αγροδιατροφής και των εκδηλώσεων, της υποστήριξης και των καταρτίσεων, για τις διάφορες υπηρεσίες PRAGEN : Ταξίδι, μεταφορά χρημάτων κ.λπ. Πρόκειται συνεπώς για περισσότερα από 20 χρόνια πείρας στον τομέα της εστίασης και της μεταποίησης τροφίμων, στην βιολογική παραγωγή και στις δημιουργίες καλλυντικών με βάση τα ίδια φυτά.

 5. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

  Γαλλία

  ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ στο κτήμα Tour Campanets ! Το κτήμα μας, που βρίσκεται στην περιφέρεια του Puy-Sainte-Réparade μεταξύ Luberon και Μεσόγειας θάλασσας, 20 λεπτά από την Aix-en-Provence, εκτείνεται σε 60 εκτάρια δάσους και 35 εκτάρια αμπελώνων, σε υψόμετρο 250 μ. ΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΜΑΣ καλλιεργούνται σε αργιλικό και ασβεστολιθικό έδαφος με μεγάλη προσοχή, είναι βιολογικής καλλιέργειας ώστε να εκφράσουμε όλη την δυνατότητα της περιοχής μας. ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ : η οινοποίηση γίνεται με παραδοσιακό τρόπο με την καλλιέργεια σε λεπτά κατακάθια, μακροχρόνια ζύμωση εν ψυχρώ, διαχείριση της οξυγόνωσης και των θερμοκρασιών, περιορισμένη ένταξη θειωδών ουσιών και εισροών. Η λέξη κλειδί εδώ είναι : το σταφύλι πρώτα από όλα! Η ΚΑΒΑ : σύμβολο του χώρου, ο τετραώροφος μας πύργος μας οινοποίησης είναι μοναδικός στην Γαλλία. Καινότομη, επιτρέπει μια οινοποίηση με βαρύτητα με στόχο την ποιότητα: "Εδώ κατεβαίνουμε κυκλικά, ομαλά". Ο στόχος μας. να προσφέρουμε κρασιά για την απόλαυση και για να μοιραστούν...

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MYNASTYA GMBH

  Γερμανία

  Παρακολουθούμε και ελέγχουμε σχολαστικά τα σταφύλια σε κάθε στάδιο της οινοποίησης. Τα κλήματα κλαδεύονται με το χέρι. Οι περιοχές μας συνορεύουν με φημισμένες περιοχές όπως το Brunello ή το Quanti. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την ομάδα της εταιρείας μας. Οι πεπειραμένοι οινολόγοι μας αναπτύσσουν για κάθε εμπορικό σήμα κρασιού έναν εξατομικευμένο τεχνολογικό χάρτη. Επιπλέον ελέγχουμε σε κάθε στάδιο της ζύμωσης την ποιότητα του κρασιού με εργαστηριακούς ελέγχους που καθιστούν δυνατή την επαγγελματική αξιολόγηση της ποιότητας του κρασιού. Τα σταφύλια συλλέγονται με το χέρι σε μικρά κιβώτια των 12 kg, με αποτέλεσμα να μπορούν να αφαιρούνται ήδη σε αυτό το στάδιο τα άγουρα/ακατάλληλα σταφύλια. Κατόπιν αυτού, τα συλλεγόμενα σταφύλια αποστέλλονται άμεσα στο κελάρι έτσι ώστε να μην υπάρχει χρόνος να μαραθούν ή να αλλοιωθούν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της ποιότητας του κρασιού μας. Τα δύο κελάρια μας διαθέτουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό των κορυφαίων επιχειρήσεων του κλάδου της οινοποιίας Defranceschi. Τα κελάρια BARRIQUE διαθέτουν καινούργια βαρέλια SAYRI από γαλλική δρυ. Για την ωρίμανση του κρασιού χρησιμοποιούμε βαρέλια των ιταλικών εταιριών Mastro Bottaio και Garbellotto που είναι εδραιωμένες στην αγορά. Αποστέλλουμε επίσης κρασιά για δοκιμή σε υποψήφιους συνεργάτες.

 2. CHÂTEAU MONTANA

  Γαλλία

  Το Château Montana ιδρύθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα. Ο Jean Jonquères d’Oriola, ο οποίος προέρχεται από μια οικογένεια αγροτών στην περιοχή των ανατολικών Πυρηναίων εδώ και πάνω από 5 αιώνες, ακολούθησε το πάθος του ώστε να αναπτύξει με την οικογένεια του την λεπτότητα και την ένταση της περιοχής καθώς και την δυνατότητα αυτών των τόπων. Ο αμπελώνας καλύπτει εξήντα εκτάρια σε δύο περιοχές στο Aspres στις αντηρίδες του Pic du Canigou, μεταξύ θάλασσας και βουνού, νότια της πόλης Περπινιάν. Εργαζόμαστε σε εδάφη αργίλου- ασβεστόλιθου τις παραδοσιακές ποικιλίες Syrah, Grenache, Carignan και Mourvèdre καθώς και άλλες ποικιλίες όπως το Merlot, Cabernet Sauvignon, Marselan και Muscat. Σήμερα διαθέτουμε πιστοποίηση ως « Haute Valeur Environnementale » (Μεγάλη περιβαλλοντολογική αξία), προωθώντας τις παραδοσιακές μεθόδους, όπως την μηχανική εργασία του εδάφους, τον σεβασμό του περιβάλλοντος, που βελτιώνουν την βιοποικιλότητα και την διατήρηση χαμηλής απόδοσης. Σήμερα, στο δεύτερο έτος της μετατροπής μας ως Βιολογικούς παραγωγούς, η παραγωγή μας θα έχει πιστοποίηση για το έτος παραγωγής κρασιού 2023. Τα κρασιά μας οινοποιούνται, καλλιεργούνται και εμφιαλώνονται στο κτήμα και στην κάβα μας που είναι εξοπλισμένη με ανοξείδωτες δεξαμενές με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία και μιας οιναποθήκης. Το Château Montana, πέρα από την δραστηριότητα της στην οινοκαλλιέργεια την οποία μπορείτε να ανακαλύψετε μέσω επισκέψεων και γευσιγνωσία, σας προσφέρει επίσης προς ενοικίαση την αίθουσα της και τα καταλύματα της, που μπορούν να φιλοξενήσουν οποιαδήποτε εκδήλωση.

 3. STEWART HILL WALKER

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. MAISON VIGNES & MER

  Γαλλία

  Η MAISON VIGNES & MER είναι ένας οίκος που ιδρύθηκε το 2016. Τα αμπέλια συντηρούνται και εκμεταλλεύονται άριστα εδώ και πολλά χρόνια στον αμπελώνα Bandol, γύρω από την κοινότητα της Cadière d'Azur. Εγκατεστημένη στην πατρίδα των ροζέ κρασιών, σας προσφέρουμε μια γκάμα ροζέ στις κατηγορίες vin de pays, Côtes de Provence και Bandol. Προσφέρουμε επίσης εκλεκτό λευκό, ροζέ και κόκκινο κρασί Bandol με έντονη γεύση.Τα κρασιά Bandol φημίζονται εδώ και αιώνες στην Γαλλία αλλά και στο εξωτερικό. Το κρασί Bandol ήταν μάλιστα το αγαπημένο κρασί του βασιλιά Λουδοβίκου 15 ο οποίος το επέβαλλε στα βασιλικά επίσημα τραπέζια. Παραθαλάσσια, στην νομαρχία του Var, επεκτείνεται ο αμπελώνας στους λόφους με νότιο προσανατολισμό και πεζούλια που ονομάζονται "restanques". Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. FATTORIA LA TORRE

  Ιταλία

  Το αγρόκτημα La Torre πήρε το όνομά του από τον αρχαίο μεσαιωνικό πύργο του 10ου αιώνα, επιδέξια ανακαινισμένο, ο οποίος εξακολουθεί να είναι και σήμερα το χαρακτηριστικό στοιχείο του αγροτικού οικισμού La Villa. Το χωριό βρίσκεται στους λόφους του San Gimignano, στο κέντρο ενός από τα πιο επιβλητικά και συναρπαστικά τοπία της Ιταλίας και της Τοσκάνης: μια περιοχή με αμπέλια και ελαιώνες. Είμαστε παραγωγοί σπουδαίων κρασιών, γράπας και έξτρα παρθένου ελαιολάδου. Μεταξύ των κρασιών μας: λευκό, κόκκινο και ροζέ. Η παραγωγή μας, σε μεγάλη κλίμακα, μας επιτρέπει να απευθυνόμαστε τόσο απευθείας σε καταναλωτές όσο και σε εταιρείες. Εξάγουμε επίσης όλα τα προϊόντα μας στο εξωτερικό, κρασί και λάδι της Τοσκάνης που μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά μας βασίζοντάς την στην ποιότητα.

 1. BODEGAS IBAÑESAS DE EXPORTACIÓN

  Ισπανία

  Η Bodegas ibañesas εξάγει κρασιά και μούστο με το λίτρο, σε παγκόσμια κλίμακα. Δεν είμαστε απλά μια κάβα, πιο πολύ αποτελούμε ένα οικογενειακό έργο χάρη στο οποίο εκφράζουμε τον τρόπο που βλέπουμε τη γη και το κρασί για να το απολαύσουμε και να το μοιραστούμε. Η κάβα μας φέρει το σήμα της ονομασίας προέλευσης "La Manchuela". Λευκά κρασιά. Κόκκινα κρασιά. Ροζέ κρασιά. Μούστοι.

 2. CASA VINICOLA MORANDO S.R.L.

  Ιταλία

  H Morando βρίσκεται μεταξύ Asti, Cuneo, Alessandria, μια πολύ φημισμένη για την αμπελοκαλλιέργεια περιοχή και παράγει και συσκευάζει κρασιά σε μπουκάλια και brik (40 εκατομμύρια μονάδες/έτος). Η εταιρεία απευθύνεται κυρίως σε μεγάλους λιανοπωλητές, προμηθεύοντας κρασιά του Πιεμόντε και εθνικά, κρασιά docg, doc και igt, αφρώδεις οίνους, αρωματισμένα ποτά με βάση το κρασί και κρασιά σε brik. Κυκλοφορεί στην αγορά με τις δικές της μάρκες και ιδιωτικές ετικέτες και συνεργάζεται με σημαντικές εθνικές εταιρείες του κλάδου.

 1. CASALE FALCHINI

  Ιταλία

  Η Αγροικία Falchini, που βρίσκεται μόλις ένα χιλιόμετρο από το San Gimignano, στην επαρχία της Σιένα, εκτείνεται σε περίπου 40 εκτάρια, φυτεμένα με αμπελώνες για την παραγωγή κρασιών και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Η παλιά αγροικία από την οποία πήρε το όνομά της η περιοχή, ήταν στο παρελθόν ένα μοναστήρι μοναχών, που χάρη στη στρατηγική του θέση στον λόφο μπορούσε να απολαύσει τον πλούτο της γης που την περιβάλλει ακόμα και σήμερα.

 2. CANTINE IANNELLA S.N.C. DI IANNELLA MARIANTONIETTA

  Ιταλία

  Η CANTINE IANNELLA 1920 βρίσκεται στο Cuso ιδρύθηκε το 1920 από τον πρόγονο της οικογένειας Giovanni Iannella, αρχικά είχε μια παραγωγή που περιοριζόταν μόνο σε 50 hl κρασιού. Τα κρασιά που παρήγαγε ήταν το Aglianico (που έκανε διάσημο αυτό το μικρό χωριό των Σαμνιτών, μετά την αναγνώριση του DOC) και το Coda di volpe. Η δεκαετία του ενενήντα σηματοδοτεί μια σημαντική στροφή,

 3. EARL DOMAINE SIBILLE

  Γαλλία

 4. CHÂTEAU DU GARDE

  Γαλλία

 5. DOMAINE GAEL MARTIN

  Γαλλία

 6. LA CAVE ÉCLAIRÉE

  Γαλλία

 7. DOMAINE DU CARDONA

  Γαλλία

 8. EDELWEISS GROUPE

  Γαλλία

 1. DOMAINE KARCHER ET FILS

  Γαλλία

 2. WL-WEINE / INH. LASHA PACHULIA

  Αυστρία

 3. SCEA CHATEAU BRANDE-BERGERE

  Γαλλία

 4. ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA

  Πορτογαλία

 5. VIGNOBLES KANDLER

  Γαλλία

 6. HÄNNSL AM ORT - WEINGUT

  Ιταλία

 7. DOMAINE GRAIN D'ORIENT

  Γαλλία

 8. LA CAVE DU BON TANIN

  Γαλλία

 9. SOCIÉTÉ FESTES ET LAGARDE MOURVIELS

  Γαλλία

 10. FINZY LA LESSIVE EN FEUILLES

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κρασιά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11.000 επιχειρήσεις

Χ'ωρες