• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κρασιά- φριουλ- βενετίας- ιουλιανής

Αποτελέσματα για

Κρασιά- φριουλ- βενετίας- ιουλιανής - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. CANTINA DI BERTIOLO SPA

    Ιταλία

    Η Cantina di Bertiolo, του οποίο το όνομα συνδέεται με το σήμα Cabert, παράγει φημισμένα και εξευγενισμένα κρασιά ΟΠΕ από το 1960. Η παραγωγή μας αποτελεί το εκπληκτικό αποτέλεσμα μιας φιλοσοφίας που προσαρμόστηκε και τηρείται αυστηρά : από την κοπή ως τη γευσιγνωσία. Για να εξασφαλίσουμε την αγνότητα και την εκλεκτικότητα του προϊόντος, οινοποιούμε αποκλειστικά και μόνο τα σταφύλια που καλλιεργούμε στους αμπελώνες μας που βρίσκονται στο κέντρο της περιοχής ΟΠΕ Friuli Grave, η οποία φημίζεται για τις γεω-εδαφολογικές κατανομές συνθήκες ιδανικές για τα αμπέλια.

  2. REGUTA DI ANSELMI GIUSEPPE E LUIGI SOC. AGRICOLA S.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία REGUTA DI ANSELMI GIUSEPPE E LUIGI SOC. AGRICOLA S.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Φριουλ, Βενετίας, Ιουλιανής, Κρασιά, Ιταλίας, Κρασιά, Φριουλ, Βενετίας, Ιουλιανής, οινοι απο το frioul, και Κρασιά, Ιταλίας. Έχει έδρα σε Pocenia, Ιταλία.

  3. VILLA CANTHUS AZ.VINICOLA

    Ιταλία

    Η εταιρεία VILLA CANTHUS AZ.VINICOLA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Βενετίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Φριουλ, Βενετίας, Ιουλιανής, οινοι βενετιας, Κρασιά, Φριουλ, Βενετίας, Ιουλιανής, και γλυκα κρασια. Έχει έδρα σε Fossalta Di Piave, Ιταλία.

  4. AZ. AGR. MOSOLO GLENI

    Ιταλία

    Η εταιρεία AZ. AGR. MOSOLO GLENI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Φριουλ, Βενετίας, Ιουλιανής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οινοπαραγωγικες επιχειρησεις. Έχει έδρα σε Faedis, Ιταλία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κρασιά- φριουλ- βενετίας- ιουλιανής - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες