• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κρασιά- νοτιοδυτικής γαλλίας

Αποτελέσματα για

Κρασιά- νοτιοδυτικής γαλλίας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MAISON RIVIERE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  La Maison RIVIERE, παραγωγός και έμπορος οίνων, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στο Saint-Emilion από το 1875. Εκμεταλλευόμαστε 90 εκτάρια αμπελοκαλλιέργειας με τις πιο φημισμένες ονομασίες του Μπορντώ: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. Έχουμε δημιουργήσει ένα πραγματικό κτήμα που αποτελείται από ξεχωριστά εδάφη με τις πιο φημισμένες ονομασίες του Μπορντώ : 1/ EXCELLENCE Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru, 4/ Château Beaulieun Montagne St Emilion 5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion, 6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion, 7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur. Τα σταφύλια μας δίνουν την δυνατότητα να εκφράσουμε το πάθος μας, που γίνεται όλο και πιο έντονος από χρόνο σε χρόνο, με κίνητρο την αναζήτηση της ποιότητας και την περηφάνια που νοιώθουμε για την γη μας. Ολοκληρώνουμε την οικογενειακή μας παραγωγή με μια αυστηρή επιλογή ιδιόκτητων οίνων, αμπελοκαλλιεργητές με πάθος με τους οποίους συνεργαζόμαστε στενά επί πολλά έτη σε όλες τις ονομασίες των οίνων Μπορντώ (Pauillac - Saint Julien- Saint Estèphe - Margaux-Pomerol..)"Προσοχή: η υπερβολική κατανάλωση οινοπνευματωδών βλάπτει την υγεία.Καταναλώστε υπεύθυνα.Βαθμός περιεκτικότητας σε οινόπνευμα : 13° ως 13, 5° ανάλογα με τα κρασιά."

 2. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ στο κτήμα Tour Campanets ! Το κτήμα μας, που βρίσκεται στην περιφέρεια του Puy-Sainte-Réparade μεταξύ Luberon και Μεσόγειας θάλασσας, 20 λεπτά από την Aix-en-Provence, εκτείνεται σε 60 εκτάρια δάσους και 35 εκτάρια αμπελώνων, σε υψόμετρο 250 μ. ΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΜΑΣ καλλιεργούνται σε αργιλικό και ασβεστολιθικό έδαφος με μεγάλη προσοχή, είναι βιολογικής καλλιέργειας ώστε να εκφράσουμε όλη την δυνατότητα της περιοχής μας. ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ : η οινοποίηση γίνεται με παραδοσιακό τρόπο με την καλλιέργεια σε λεπτά κατακάθια, μακροχρόνια ζύμωση εν ψυχρώ, διαχείριση της οξυγόνωσης και των θερμοκρασιών, περιορισμένη ένταξη θειωδών ουσιών και εισροών. Η λέξη κλειδί εδώ είναι : το σταφύλι πρώτα από όλα! Η ΚΑΒΑ : σύμβολο του χώρου, ο τετραώροφος μας πύργος μας οινοποίησης είναι μοναδικός στην Γαλλία. Καινότομη, επιτρέπει μια οινοποίηση με βαρύτητα με στόχο την ποιότητα: "Εδώ κατεβαίνουμε κυκλικά, ομαλά". Ο στόχος μας. να προσφέρουμε κρασιά για την απόλαυση και για να μοιραστούν...

 3. CHATEAU CANTELAUZE-MEZY

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CHATEAU CANTELAUZE-MEZY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά ΟΠΕ, Βιολογικά κρασιά, και Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας. Έχει έδρα σε Duravel, Γαλλία.

 4. CHÂTEAU LE BREZEGUET

  Γαλλία

  Ανακτήθηκε το 1999, το κτήμα CHATEAU LE BREZEGUET παράγει κρασιά από 25 αμπελώνες όπου η ποικιλία των σταφυλιών που χρησιμοποιούνται είναι η Malbec. Για να παραχθούν τα κρασιά αυτά, η οινοποίηση εν θερμώ διαρκεί περίπου τρεις βδομάδες, κατόπιν το κρασί παλαιώνει για τουλάχιστον 18 μήνες. Το CHÂTEAU LE BREZEGUET παράγει επίσης το προϊόν βάσης παλαιών αμπελιών ηλικίας 35 έως 40 χρόνων. Πρόκειται για ένα κρασί Malbec 100%, η οινοποίησης είναι μακρά, 3-4 εβδομάδων με επίγευση εν θερμώ και η ωρίμανση γίνεται μόνο σε καινούργια δρύινα βαρέλια για τουλάχιστον 18 μήνες. Τέλος, το CHÂTEAU BREZEGUET παράγει επίσης κρασί από τα πιο νέα αμπέλια, στο δρόμο της Κομποστέλα. Τα σταφύλια που χρησιμοποιούνται είναι Malbec και Merlot. Πρόκειται για κρασί πολύ αρωματικό, που διατίθεται σε κόκκινο και ροζέ. Χάρη στην επιμονή των ιδιοκτητών, αυτά τα κρασιά βραβεύονται συχνά και αναπτύσσονται το 2015, και οδήγησαν στην ανάκαμψη του αμπελώνα 12 εκταρίων του CHÂTEAU GRAND CHÊNE.

 5. CAVES DES PRODUCTEURS DE JURANÇON

  Γαλλία

  Η κάβα του Gan-Jurançon, παραγωγός κρασιού Jurançon και Bearn, βρίσκεται στην καρδιά της νοτιοδυτικής περιοχής της χώρας, φέρνει μαζί τις ΟΠΕ Jurançon (μαλακό, στεγνό, όψιμης συγκομιδής) και Béarn (κόκκινο και ροζέ). Συγκεντρώνει 300 μέλη, τα οποία λειτουργούν τα δύο τρίτα του αμπελώνων της Jurançon (750 εκτάρια) και τα τρία τέταρτα του αμπελώνα Béarn (150 εκτάρια). Η εταιρία διαθέτει επίσης 40 στρέμματα αμπέλια που καλλιεργεί και διατηρεί όλο το χρόνο με τη δική της ομάδα. Χάρη στην ποικιλία των εδαφών, την ορθολογική συμπεριφορά των αμπελώνων, τον περιορισμό των αποδόσεων, τον τρύγο χωρίς μηχανικές μεθόδους και την τεχνογνωσία των δασκάλων μας για το κελάρι, έχουμε αναπτύξει ποιότητα οίνων με σεβασμό στην παράδοση. Το κέντρο εμφιάλωσής μας, το οποίο άνοιξε το 2011, αντανακλά τη νεωτερικότητα του εξοπλισμού μας (ISO 9001, 14001 και FSSC 22000) και μας επιτρέπει να εξασφαλίσουμε τις συνθήκες αποθήκευσης και διαχείρισης της ροής του βέλτιστου ελέγχου. Άμεσο κατάστημα πωλήσεων, επίσκεψη και δωρεάν δοκιμή, καρτέλες τουρισμού και αναπηρίας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CHÂTEAU LA CAMINADE

  Γαλλία

  Ιδρύθηκε το 1895, το Chateau La CAMINADE είναι ένα οικογενειακό οινοποιείο εδώ και τέσσερις γενιές. Βρίσκεται στην περιοχή της Cahors στη νοτιοδυτική Γαλλία, ο αμπελώνας 35 στρεμμάτων του αποτελείται κυρίως από την εικονική ποικιλία σταφυλιών Malbec και δύο συμπληρωματικές ποικιλίες Merlot και TANNAT. Το κτήμα παράγει 5 διαφορετικά κρασιά εκ των οποίων τα τρία από την Cahors κρασί και δύο από την Pays du Lot. Ανάμεσα σ'αυτά τα πέντε κρασιά, ξεχωρίζουμε τέσσερα κόκκινα και ένα ροζέ. Το κτήμα καλλιεργεί 35 εκτάρια αμπέλια με ορθολογικό τρόπο, χωρίς καμία συστηματική θεραπεία, χωρίς γονιμοποίηση για πλήρη σεβασμό του εδάφους. Τα κρασιά μας παράγονται με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή και αποτελούν κρασιά εξαιρετικής ποιότητας. Βραβεύονται κάθε χρόνο σε διάφορους διαγωνισμούς, εθνικούς και διεθνείς οδηγούς και περιοδικά. Τα κρασιά μας τοποθετούνται στην αγορά με τους διανομείς, εισαγωγείς, εμπόρους κρασιού, χονδρέμποροι, CHR και μεγάλους εμπόρους λιανικής στη Γαλλία και στο εξωτερικό.

 2. DOMAINES FABRE

  Γαλλία

  Η εταιρεία DOMAINES FABRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Γαλλίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραγωγοι κρασιου, γαλλικοι οινοι, Κρασιά ΟΠΕ, και Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας. Έχει έδρα σε Cissac Medoc, Γαλλία.

 3. SARL MENARD

  Γαλλία

  Η εταιρεία SARL MENARD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους armagnac, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, και γαλλικοι οινοι. Έχει έδρα σε Gondrin, Γαλλία.

 4. CHATEAU POULVERE

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHATEAU POULVERE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Γαλλίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, και αρωματισμενα κρασια. Έχει έδρα σε Monbazillac, Γαλλία.

 5. VIGNOBLES ALAIN MEYRE

  Γαλλία

  Η εταιρεία VIGNOBLES ALAIN MEYRE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Γαλλίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, και Κρασιά, Μπορντώ. Έχει έδρα σε Listrac Medoc, Γαλλία.

 1. CHATEAU DU CEDRE

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHATEAU DU CEDRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Γαλλίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, γαλλικοι οινοι, και Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας. Έχει έδρα σε Vire Sur Lot, Γαλλία.

 2. DOMAINE CAUSSE MARINES

  Γαλλία

  Η εταιρεία DOMAINE CAUSSE MARINES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, επιτραπεζια κρασια, και Κρασιά ΟΠΕ. Έχει έδρα σε Vieux, Γαλλία.

 1. LD VINS

  Γαλλία

  Η εταιρεία LD VINS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Γαλλίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Μπορντώ, Κρασιά, Μπορντώ, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, κοκκινα κρασια, και ξηρος λευκος οινος. Έχει έδρα σε Bordeaux, Γαλλία.

 2. JOSEPH JANOUEIX

  Γαλλία

  Η εταιρεία JOSEPH JANOUEIX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Γαλλίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, Κρασιά, Μπορντώ, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, Κρασιά, Μπορντώ, κοκκινα κρασια, και λευκα κρασια. Έχει έδρα σε Libourne, Γαλλία.

 3. AQUITAINE WINE COMPANY

  Γαλλία

  Η εταιρεία AQUITAINE WINE COMPANY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Γαλλίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, Κρασιά, Μπορντώ, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, Κρασιά, Μπορντώ, κοκκινα κρασια, και λευκα κρασια. Έχει έδρα σε Bordeaux, Γαλλία.

 4. DOMAINES ALAIN AUBERT

  Γαλλία

  Η εταιρεία DOMAINES ALAIN AUBERT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Γαλλίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, γαλλικοι οινοι, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, Κρασιά, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε St Magne De Castillon, Γαλλία.

 5. CHATEAU CANTINOT

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHATEAU CANTINOT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, Κρασιά, Μπορντώ, Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, Κρασιά, Μπορντώ, και κοκκινα κρασια. Έχει έδρα σε Cars, Γαλλία.

 6. CHÂTEAU LES VIGNALS

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHÂTEAU LES VIGNALS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, και Κρασιά ΟΠΕ. Έχει έδρα σε Cestayrols, Γαλλία.

 7. CHATEAU DE HAUTE-SERRE

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHATEAU DE HAUTE-SERRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Γαλλίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, γαλλικοι οινοι, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, κοκκινα κρασια, και οινος ροζε. Έχει έδρα σε Cieurac, Γαλλία.

 8. VIGNOBLES BRUMONT

  Γαλλία

  Η εταιρεία VIGNOBLES BRUMONT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Γαλλίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, γαλλικοι οινοι, και Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας. Έχει έδρα σε Maumusson Laguian, Γαλλία.

 1. VIGNOBLES ARBEAU PERE & FILS

  Γαλλία

  Η εταιρεία VIGNOBLES ARBEAU PERE & FILS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Γαλλίας, γαλλικοι οινοι, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Labastide Saint Pierre, Γαλλία.

 2. BWINE

  Γαλλία

  Η εταιρεία BWINE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, Κρασιά, Μπορντώ, Κρασιά, Γαλλίας, γαλλικοι οινοι, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, και Κρασιά, Μπορντώ. Έχει έδρα σε Lignan De Bordeaux, Γαλλία.

 3. CHATEAU VIEUX ROBIN

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHATEAU VIEUX ROBIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Γαλλίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, ξηρος λευκος οινος, Κρασιά, Μπορντώ, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, και κοκκινα κρασια. Έχει έδρα σε Bégadan, Γαλλία.

 4. DOMAINE LE BOUT DU LIEU

  Γαλλία

  Η εταιρεία DOMAINE LE BOUT DU LIEU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Γαλλίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, και Κρασιά ΟΠΕ. Έχει έδρα σε St Vincent Rive D'olt, Γαλλία.

 5. DOMAINE ROTIER

  Γαλλία

  Η εταιρεία DOMAINE ROTIER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Γαλλίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, Κρασιά ΟΠΕ, και βιολογικο κρασι. Έχει έδρα σε Cadalen, Γαλλία.

 6. COMPAGNET VINS

  Γαλλία

  Η εταιρεία COMPAGNET VINS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, Κρασιά, Μπορντώ, και Κρασιά ΟΠΕ. Έχει έδρα σε Begadan, Γαλλία.

 7. CHÂTEAU NOZIERES

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHÂTEAU NOZIERES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Γαλλίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γαλλικοι οινοι, και Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας. Έχει έδρα σε Vire Sur Lot, Γαλλία.

 8. DOMAINES JEAN-MICHEL CAZES

  Γαλλία

  Η εταιρεία DOMAINES JEAN-MICHEL CAZES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, Κρασιά, Μπορντώ, Κρασιά, Γαλλίας, γαλλικοι οινοι, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, και Κρασιά, Μπορντώ. Έχει έδρα σε Macau, Γαλλία.

 9. CHÂTEAU DE SALETTES

  Γαλλία

  Η εταιρεία CHÂTEAU DE SALETTES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, και Κρασιά ΟΠΕ. Έχει έδρα σε Cahuzac Sur Vère, Γαλλία.

 10. ANTOINE MOUEIX SAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία ANTOINE MOUEIX SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, Γαλλίας, γαλλικοι οινοι, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, και Κρασιά, Μπορντώ. Έχει έδρα σε St Emilion, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κρασιά- νοτιοδυτικής γαλλίας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

579 Επιχειρήσεις