• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κρασιά- νοτιοδυτικής γαλλίας

Αποτελέσματα για

Κρασιά- νοτιοδυτικής γαλλίας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MAISON RIVIERE

  Γαλλία

  La Maison RIVIERE, παραγωγός και έμπορος οίνων, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στο Saint-Emilion από το 1875. Εκμεταλλευόμαστε 90 εκτάρια αμπελοκαλλιέργειας με τις πιο φημισμένες ονομασίες του Μπορντώ: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. Έχουμε δημιουργήσει ένα πραγματικό κτήμα που αποτελείται από ξεχωριστά εδάφη με τις πιο φημισμένες ονομασίες του Μπορντώ : 1/ EXCELLENCE Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru, 4/ Château Beaulieun Montagne St Emilion 5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion, 6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion, 7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur. Τα σταφύλια μας δίνουν την δυνατότητα να εκφράσουμε το πάθος μας, που γίνεται όλο και πιο έντονος από χρόνο σε χρόνο, με κίνητρο την αναζήτηση της ποιότητας και την περηφάνια που νοιώθουμε για την γη μας. Ολοκληρώνουμε την οικογενειακή μας παραγωγή με μια αυστηρή επιλογή ιδιόκτητων οίνων, αμπελοκαλλιεργητές με πάθος με τους οποίους συνεργαζόμαστε στενά επί πολλά έτη σε όλες τις ονομασίες των οίνων Μπορντώ (Pauillac - Saint Julien- Saint Estèphe - Margaux-Pomerol..)"Προσοχή: η υπερβολική κατανάλωση οινοπνευματωδών βλάπτει την υγεία.Καταναλώστε υπεύθυνα.Βαθμός περιεκτικότητας σε οινόπνευμα : 13° ως 13, 5° ανάλογα με τα κρασιά."

 2. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

  Γαλλία

  ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ στο κτήμα Tour Campanets ! Το κτήμα μας, που βρίσκεται στην περιφέρεια του Puy-Sainte-Réparade μεταξύ Luberon και Μεσόγειας θάλασσας, 20 λεπτά από την Aix-en-Provence, εκτείνεται σε 60 εκτάρια δάσους και 35 εκτάρια αμπελώνων, σε υψόμετρο 250 μ. ΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΜΑΣ καλλιεργούνται σε αργιλικό και ασβεστολιθικό έδαφος με μεγάλη προσοχή, είναι βιολογικής καλλιέργειας ώστε να εκφράσουμε όλη την δυνατότητα της περιοχής μας. ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ : η οινοποίηση γίνεται με παραδοσιακό τρόπο με την καλλιέργεια σε λεπτά κατακάθια, μακροχρόνια ζύμωση εν ψυχρώ, διαχείριση της οξυγόνωσης και των θερμοκρασιών, περιορισμένη ένταξη θειωδών ουσιών και εισροών. Η λέξη κλειδί εδώ είναι : το σταφύλι πρώτα από όλα! Η ΚΑΒΑ : σύμβολο του χώρου, ο τετραόροφος μας πύργος μας οινοποίησης είναι μοναδικός στην Γαλλία. Καινότομη, επιτρέπει μια οινοποίηση με βαρύτητα με στόχο την ποιότητα: "Εδώ κατεβαίνουμε κυκλικά, ομαλά". Ο στόχος μας. να προσφέρουμε κρασιά για την απόλαυση και για να μοιραστούν...

 3. EARL DOMAINE SIBILLE

  Γαλλία

 4. DOMAINES FABRE

  Γαλλία

 5. CHÂTEAU LE BREZEGUET

  Γαλλία

  Ανακτήθηκε το 1999, το κτήμα CHATEAU LE BREZEGUET παράγει κρασιά από 25 αμπελώνες όπου η ποικιλία των σταφυλιών που χρησιμοποιούνται είναι η Malbec. Για να παραχθούν τα κρασιά αυτά, η οινοποίηση εν θερμώ διαρκεί περίπου τρεις βδομάδες, κατόπιν το κρασί παλαιώνει για τουλάχιστον 18 μήνες. Το CHÂTEAU LE BREZEGUET παράγει επίσης το προϊόν βάσης παλαιών αμπελιών ηλικίας 35 έως 40 χρόνων. Πρόκειται για ένα κρασί Malbec 100%, η οινοποίησης είναι μακρά, 3-4 εβδομάδων με επίγευση εν θερμώ και η ωρίμανση γίνεται μόνο σε καινούργια δρύινα βαρέλια για τουλάχιστον 18 μήνες. Τέλος, το CHÂTEAU BREZEGUET παράγει επίσης κρασί από τα πιο νέα αμπέλια, στο δρόμο της Κομποστέλα. Τα σταφύλια που χρησιμοποιούνται είναι Malbec και Merlot. Πρόκειται για κρασί πολύ αρωματικό, που διατίθεται σε κόκκινο και ροζέ. Χάρη στην επιμονή των ιδιοκτητών, αυτά τα κρασιά βραβεύονται συχνά και αναπτύσσονται το 2015, και οδήγησαν στην ανάκαμψη του αμπελώνα 12 εκταρίων του CHÂTEAU GRAND CHÊNE.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CHATEAU SAINT SERNIN

  Γαλλία

  Εδώ και πολλές γενιές, το CHATEAU SAINT SERNIN είναι έναν από τα παλαιότερα οικογενειακά κτήματα με όνομα προέλευσης Cahors (Νότιο-δυτική Γαλλία). Το κτήμα αποτελείται από 44 εκτάρια αμπέλων, κυρίως με ποικιλίες Merlot, Tannat και η βασίλισσα όλων, η ποικιλία Malbec (85%) που ονομάζουμε επίσης Cot et Auxerrois. Ο οικογενειακός αμπελώνας αποτελείται επίσης από 6 εκτάρια τοπικού κρασιού για την επεξεργασία των κόκκινων κρασιών με βάση την ποικιλία Ségalin και των ροζέ ξηρών και αφράτων κρασιών με βάση την ποικιλία Malbec. Το κτήμα παράγει λευκά ξηρά κρασιά με την ποικιλία Chardonnay και αφράτα γλυκά λευκά κρασιά με την ποικιλία Petit Manseng. Το CHATEAU SAINT SERNIN διανέμει τα κρασιά του στην Γαλλία και διεθνώς. Το κτήμα αναζητά επίσης να αναπτυχθεί περισσότερο στην Ευρώπη. Το CHATEAU SAINT SERNIN βραβεύεται τακτικά στις μεγαλύτερες διεθνείς αναμετρήσεις και από τους σημαντικότερους γαλλικούς και ξένους οδηγούς. Το CHATEAU SAINT SERNIN παράγει έτσι τα μεγαλύτερα κρασιά της περιοχής Cahors.

 2. CAVES DES PRODUCTEURS DE JURANÇON

  Γαλλία

  Η κάβα του Gan-Jurançon, παραγωγός κρασιού Jurançon και Bearn, βρίσκεται στην καρδιά της νοτιοδυτικής περιοχής της χώρας, φέρνει μαζί τις ΟΠΕ Jurançon (μαλακό, στεγνό, όψιμης συγκομιδής) και Béarn (κόκκινο και ροζέ). Συγκεντρώνει 300 μέλη, τα οποία λειτουργούν τα δύο τρίτα του αμπελώνων της Jurançon (750 εκτάρια) και τα τρία τέταρτα του αμπελώνα Béarn (150 εκτάρια). Η εταιρία διαθέτει επίσης 40 στρέμματα αμπέλια που καλλιεργεί και διατηρεί όλο το χρόνο με τη δική της ομάδα. Χάρη στην ποικιλία των εδαφών, την ορθολογική συμπεριφορά των αμπελώνων, τον περιορισμό των αποδόσεων, τον τρύγο χωρίς μηχανικές μεθόδους και την τεχνογνωσία των δασκάλων μας για το κελάρι, έχουμε αναπτύξει ποιότητα οίνων με σεβασμό στην παράδοση. Το κέντρο εμφιάλωσής μας, το οποίο άνοιξε το 2011, αντανακλά τη νεωτερικότητα του εξοπλισμού μας (ISO 9001, 14001 και FSSC 22000) και μας επιτρέπει να εξασφαλίσουμε τις συνθήκες αποθήκευσης και διαχείρισης της ροής του βέλτιστου ελέγχου. Άμεσο κατάστημα πωλήσεων, επίσκεψη και δωρεάν δοκιμή, καρτέλες τουρισμού και αναπηρίας.

 3. CHÂTEAU LA CAMINADE

  Γαλλία

  Ιδρύθηκε το 1895, το Chateau La CAMINADE είναι ένα οικογενειακό οινοποιείο εδώ και τέσσερις γενιές. Βρίσκεται στην περιοχή της Cahors στη νοτιοδυτική Γαλλία, ο αμπελώνας 35 στρεμμάτων του αποτελείται κυρίως από την εικονική ποικιλία σταφυλιών Malbec και δύο συμπληρωματικές ποικιλίες Merlot και TANNAT. Το κτήμα παράγει 5 διαφορετικά κρασιά εκ των οποίων τα τρία από την Cahors κρασί και δύο από την Pays du Lot. Ανάμεσα σ'αυτά τα πέντε κρασιά, ξεχωρίζουμε τέσσερα κόκκινα και ένα ροζέ. Το κτήμα καλλιεργεί 35 εκτάρια αμπέλια με ορθολογικό τρόπο, χωρίς καμία συστηματική θεραπεία, χωρίς γονιμοποίηση για πλήρη σεβασμό του εδάφους. Τα κρασιά μας παράγονται με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή και αποτελούν κρασιά εξαιρετικής ποιότητας. Βραβεύονται κάθε χρόνο σε διάφορους διαγωνισμούς, εθνικούς και διεθνείς οδηγούς και περιοδικά. Τα κρασιά μας τοποθετούνται στην αγορά με τους διανομείς, εισαγωγείς, εμπόρους κρασιού, χονδρέμποροι, CHR και μεγάλους εμπόρους λιανικής στη Γαλλία και στο εξωτερικό.

 4. SARL MENARD

  Γαλλία

 5. DOMAINE LE PASSELYS

  Γαλλία

 1. CHÂTEAU NOZIERES

  Γαλλία

 2. VIGNOBLES REAUT

  Γαλλία

 1. JJ MORTIER ET CIE

  Γαλλία

 2. AQUITAINE WINE COMPANY

  Γαλλία

 3. DOMAINE LE BOUT DU LIEU

  Γαλλία

 4. CHAMBERT VIGNOBLES

  Γαλλία

 5. CHATEAU DU CEDRE

  Γαλλία

 6. CHATEAU DE GAUDOU

  Γαλλία

 7. CHATEAU DU TARIQUET

  Γαλλία

 8. VIGNOBLES BOISSONNEAU

  Γαλλία

 1. DOMAINE DUFFAU

  Γαλλία

 2. CHATEAU DE PANIGON

  Γαλλία

 3. SCEV MICHEL GONET ET FILS

  Γαλλία

 4. CRUS & PRESTIGE

  Γαλλία

 5. CHATEAU LA RAME

  Γαλλία

 6. CHATEAU POULVERE

  Γαλλία

 7. CHÂTEAU DE MAYRAGUES

  Γαλλία

 8. CHATEAU CANTINOT

  Γαλλία

 9. CHATEAU HAUT MENEAU

  Γαλλία

 10. DOMAINE DE MARCILHAC

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κρασιά- νοτιοδυτικής γαλλίας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

691 επιχειρήσεις