• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κρασιά- νοτιοδυτικής γαλλίας

Αποτελέσματα για

Κρασιά- νοτιοδυτικής γαλλίας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MAISON RIVIERE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  La Maison RIVIERE, παραγωγός και έμπορος οίνων, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στο Saint-Emilion από το 1875. Εκμεταλλευόμαστε 90 εκτάρια αμπελοκαλλιέργειας με τις πιο φημισμένες ονομασίες του Μπορντώ: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. Έχουμε δημιουργήσει ένα πραγματικό κτήμα που αποτελείται από ξεχωριστά εδάφη με τις πιο φημισμένες ονομασίες του Μπορντώ : 1/ EXCELLENCE Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru, 4/ Château Beaulieun Montagne St Emilion 5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion, 6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion, 7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur. Τα σταφύλια μας δίνουν την δυνατότητα να εκφράσουμε το πάθος μας, που γίνεται όλο και πιο έντονος από χρόνο σε χρόνο, με κίνητρο την αναζήτηση της ποιότητας και την περηφάνια που νοιώθουμε για την γη μας. Ολοκληρώνουμε την οικογενειακή μας παραγωγή με μια αυστηρή επιλογή ιδιόκτητων οίνων, αμπελοκαλλιεργητές με πάθος με τους οποίους συνεργαζόμαστε στενά επί πολλά έτη σε όλες τις ονομασίες των οίνων Μπορντώ (Pauillac - Saint Julien- Saint Estèphe - Margaux-Pomerol..)"Προσοχή: η υπερβολική κατανάλωση οινοπνευματωδών βλάπτει την υγεία.Καταναλώστε υπεύθυνα.Βαθμός περιεκτικότητας σε οινόπνευμα : 13° ως 13, 5° ανάλογα με τα κρασιά."

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. DOMAINES FABRE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, πιστεύουμε και δεσμευόμαστε για αυτό εδώ και πολλά χρόνια στην δημιουργία αυθεντικών οίνων ποιότητας, σεβόμενοι τα οικοσυστήματα και ικανοποιώντας τις απολαύσεις όσων εκτιμούν το κρασί. Τα κτήματα Domaines Fabre είναι οικογενειακές επιχειρήσεις εδώ και 3 γενιές σε ονομασίες προέλευσης Haut-Médoc & Margaux. 'Όλα τα κρασιά μας διαθέτουν πιστοποίηση μεγάλης περιβαλλοντολογικής αξίας 3ης βαθμίδας (Haute Valeur Environnementale Niveau 3 (HVE)). Φροντίζουμε για την προστασία της βιοποικιλότητας και για τον περιορισμό της ενεργειακής μας κατανάλωσης. 'Όλα τα κτήματα Fabre καλύπτουν 90 εκτάρια αμπελώνων. Τα κρασιά που παράγονται προορίζονται για εξαγωγή σε πάνω από 30 διαφορετικές χώρες. Διανέμουμε το σύνολο των κρασιών μας απευθείας από τους εισαγωγείς και διανομείς σε κλειστό κύκλωμα, εκτός εμπορίου. Η ιχνηλάτηση των κρασιών μας, ο έλεγχος των τιμών μας και η επιλογή επιλεγμένων εταίρων/ διανομέων αποτελούν τους τρεις βασικούς πυλώνες της δέσμευσης μας απέναντι στους πελάτες μας. 4 από τα κτήματα μας διαθέτουν το σήμα "Crus Bourgeois". "Προσοχή: η υπερβολική κατανάλωση οινοπνευματωδών βλάπτει την υγεία. Καταναλώστε υπεύθυνα. Βαθμός περιεκτικότητας σε οινόπνευμα : 13, 5° περίπου ανάλογα το κρασί."

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. CHÂTEAU LE BREZEGUET

  Γαλλία

  Ανακτήθηκε το 1999, το κτήμα CHATEAU LE BREZEGUET παράγει κρασιά από 25 αμπελώνες όπου η ποικιλία των σταφυλιών που χρησιμοποιούνται είναι η Malbec. Για να παραχθούν τα κρασιά αυτά, η οινοποίηση εν θερμώ διαρκεί περίπου τρεις βδομάδες, κατόπιν το κρασί παλαιώνει για τουλάχιστον 18 μήνες. Το CHÂTEAU LE BREZEGUET παράγει επίσης το προϊόν βάσης παλαιών αμπελιών ηλικίας 35 έως 40 χρόνων. Πρόκειται για ένα κρασί Malbec 100%, η οινοποίησης είναι μακρά, 3-4 εβδομάδων με επίγευση εν θερμώ και η ωρίμανση γίνεται μόνο σε καινούργια δρύινα βαρέλια για τουλάχιστον 18 μήνες. Τέλος, το CHÂTEAU BREZEGUET παράγει επίσης κρασί από τα πιο νέα αμπέλια, στο δρόμο της Κομποστέλα. Τα σταφύλια που χρησιμοποιούνται είναι Malbec και Merlot. Πρόκειται για κρασί πολύ αρωματικό, που διατίθεται σε κόκκινο και ροζέ. Χάρη στην επιμονή των ιδιοκτητών, αυτά τα κρασιά βραβεύονται συχνά και αναπτύσσονται το 2015, και οδήγησαν στην ανάκαμψη του αμπελώνα 12 εκταρίων του CHÂTEAU GRAND CHÊNE.

 4. CHATEAU SAINT SERNIN

  Γαλλία

  Εδώ και πολλές γενιές, το CHATEAU SAINT SERNIN είναι έναν από τα παλαιότερα οικογενειακά κτήματα με όνομα προέλευσης Cahors (Νότιο-δυτική Γαλλία). Το κτήμα αποτελείται από 44 εκτάρια αμπέλων, κυρίως με ποικιλίες Merlot, Tannat και η βασίλισσα όλων, η ποικιλία Malbec (85%) που ονομάζουμε επίσης Cot et Auxerrois. Ο οικογενειακός αμπελώνας αποτελείται επίσης από 6 εκτάρια τοπικού κρασιού για την επεξεργασία των κόκκινων κρασιών με βάση την ποικιλία Ségalin και των ροζέ ξηρών και αφράτων κρασιών με βάση την ποικιλία Malbec. Το κτήμα παράγει λευκά ξηρά κρασιά με την ποικιλία Chardonnay και αφράτα γλυκά λευκά κρασιά με την ποικιλία Petit Manseng. Το CHATEAU SAINT SERNIN διανέμει τα κρασιά του στην Γαλλία και διεθνώς. Το κτήμα αναζητά επίσης να αναπτυχθεί περισσότερο στην Ευρώπη. Το CHATEAU SAINT SERNIN βραβεύεται τακτικά στις μεγαλύτερες διεθνείς αναμετρήσεις και από τους σημαντικότερους γαλλικούς και ξένους οδηγούς. Το CHATEAU SAINT SERNIN παράγει έτσι τα μεγαλύτερα κρασιά της περιοχής Cahors.

 5. CAVES DES PRODUCTEURS DE JURANÇON

  Γαλλία

  Η κάβα του Gan-Jurançon, παραγωγός κρασιού Jurançon και Bearn, βρίσκεται στην καρδιά της νοτιοδυτικής περιοχής της χώρας, φέρνει μαζί τις ΟΠΕ Jurançon (μαλακό, στεγνό, όψιμης συγκομιδής) και Béarn (κόκκινο και ροζέ). Συγκεντρώνει 300 μέλη, τα οποία λειτουργούν τα δύο τρίτα του αμπελώνων της Jurançon (750 εκτάρια) και τα τρία τέταρτα του αμπελώνα Béarn (150 εκτάρια). Η εταιρία διαθέτει επίσης 40 στρέμματα αμπέλια που καλλιεργεί και διατηρεί όλο το χρόνο με τη δική της ομάδα. Χάρη στην ποικιλία των εδαφών, την ορθολογική συμπεριφορά των αμπελώνων, τον περιορισμό των αποδόσεων, τον τρύγο χωρίς μηχανικές μεθόδους και την τεχνογνωσία των δασκάλων μας για το κελάρι, έχουμε αναπτύξει ποιότητα οίνων με σεβασμό στην παράδοση. Το κέντρο εμφιάλωσής μας, το οποίο άνοιξε το 2011, αντανακλά τη νεωτερικότητα του εξοπλισμού μας (ISO 9001, 14001 και FSSC 22000) και μας επιτρέπει να εξασφαλίσουμε τις συνθήκες αποθήκευσης και διαχείρισης της ροής του βέλτιστου ελέγχου. Άμεσο κατάστημα πωλήσεων, επίσκεψη και δωρεάν δοκιμή, καρτέλες τουρισμού και αναπηρίας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. CHATEAU ARMANDIERE

  Γαλλία

  Το ΚΤΗΜΑ ARMANDIERE είναι οικογενειακό οινοποιείο που βρίσκεται σε τέσσερα ξεχωριστά τμήματα των αναβαθμίδων που απαριθμούνται στο Καόρ. Το κτήμα το εκμεταλλεύεται σήμερα η τέταρτη γενιά. Αποτελείται από 25 εκτάρια εκτάρια αμπελώνων που φυτεύτηκαν κυρίως με σταφύλια Malbec, σημαντικό σταφύλι της προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης Καόρ. Όλα τα κρασιά του ΚΤΗΜΑΤΟΣ ARMANDIERE παράγονται με σεβασμό στην παράδοση στην αμπελοκαλλιέργεια. Η περιοχή προσφέρει μια πλήρη σειρά κρασιών που κυμαίνονται από το κόκκινο, λευκό, ροζέ με γλυκό απεριτίφ. Ανάμεσα στα κρασιά του κτήματος Armandière υπάρχουν το κόκκινο κρασί ΠΟΠ Καόρ Malbec 100%, ένα IGP 100% Malbec ροζέ, ένα λευκό κρασί από τη Γαλλία 100% Chenin και ένα γλυκό απεριτίφ 100% Malbec. Κάθε προϊόν βάσης συνδέεται με μια συγκεκριμένη περιοχή, που τους προσφέρει ευρεία ποικιλία αρωμάτων και γεύσεων. Τα αρώματα και οι γεύσεις των κρασιών που προκαλούν πολυάριθμα μετάλλια και βραβεία στο ΚΤΗΜΑ Armandière.

 2. CHÂTEAU LA CAMINADE

  Γαλλία

  Ιδρύθηκε το 1895, το Chateau La CAMINADE είναι ένα οικογενειακό οινοποιείο εδώ και τέσσερις γενιές. Βρίσκεται στην περιοχή της Cahors στη νοτιοδυτική Γαλλία, ο αμπελώνας 35 στρεμμάτων του αποτελείται κυρίως από την εικονική ποικιλία σταφυλιών Malbec και δύο συμπληρωματικές ποικιλίες Merlot και TANNAT. Το κτήμα παράγει 5 διαφορετικά κρασιά εκ των οποίων τα τρία από την Cahors κρασί και δύο από την Pays du Lot. Ανάμεσα σ'αυτά τα πέντε κρασιά, ξεχωρίζουμε τέσσερα κόκκινα και ένα ροζέ. Το κτήμα καλλιεργεί 35 εκτάρια αμπέλια με ορθολογικό τρόπο, χωρίς καμία συστηματική θεραπεία, χωρίς γονιμοποίηση για πλήρη σεβασμό του εδάφους. Τα κρασιά μας παράγονται με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή και αποτελούν κρασιά εξαιρετικής ποιότητας. Βραβεύονται κάθε χρόνο σε διάφορους διαγωνισμούς, εθνικούς και διεθνείς οδηγούς και περιοδικά. Τα κρασιά μας τοποθετούνται στην αγορά με τους διανομείς, εισαγωγείς, εμπόρους κρασιού, χονδρέμποροι, CHR και μεγάλους εμπόρους λιανικής στη Γαλλία και στο εξωτερικό.

 3. SARL MENARD

  Γαλλία

 4. CHATEAU PIERRAIL

  Γαλλία

 5. SCEA LES VIGNOBLES ANDRE LURTON

  Γαλλία

 1. MAS DEL PERIE

  Γαλλία

 2. SARL CHATEAU DE L'ORANGERIE

  Γαλλία

 3. CHATEAU DU TARIQUET

  Γαλλία

 4. ANTOINE MOUEIX SAS

  Γαλλία

 5. VIGNERONS DE BUZET

  Γαλλία

 6. CHATEAU LA FRANCE

  Γαλλία

 7. LE CLOS D'UN JOUR

  Γαλλία

 8. CRUS & PRESTIGE

  Γαλλία

 9. QUIEN WINE

  Γαλλία

 10. FABIEN CASTAING

  Γαλλία

 1. JB AUDY

  Γαλλία

 2. VIGNOBLES ARBEAU PERE & FILS

  Γαλλία

 3. DOMAINES JEAN-MICHEL CAZES

  Γαλλία

 4. CAVE DE LABASTIDE

  Γαλλία

 5. VIGOUROUX GEORGES

  Γαλλία

 6. TSO - WINE SOO FRUIT

  Γαλλία

 7. CONSEIL DES VINS DU MEDOC

  Γαλλία

 8. CHATEAU LAMARTINE

  Γαλλία

 9. VIGNOBLES LAUR

  Γαλλία

 10. TOUR DE BELFORT

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κρασιά- νοτιοδυτικής γαλλίας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

685 επιχειρήσεις