• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κρασιά- μπορντώ

Αποτελέσματα για

Κρασιά- μπορντώ - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MAISON RIVIERE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  La Maison RIVIERE, παραγωγός και έμπορος οίνων, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στο Saint-Emilion από το 1875. Εκμεταλλευόμαστε 90 εκτάρια αμπελοκαλλιέργειας με τις πιο φημισμένες ονομασίες του Μπορντώ: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. Έχουμε δημιουργήσει ένα πραγματικό κτήμα που αποτελείται από ξεχωριστά εδάφη με τις πιο φημισμένες ονομασίες του Μπορντώ : 1/ EXCELLENCE Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru, 4/ Château Beaulieun Montagne St Emilion 5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion, 6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion, 7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur. Τα σταφύλια μας δίνουν την δυνατότητα να εκφράσουμε το πάθος μας, που γίνεται όλο και πιο έντονος από χρόνο σε χρόνο, με κίνητρο την αναζήτηση της ποιότητας και την περηφάνια που νοιώθουμε για την γη μας. Ολοκληρώνουμε την οικογενειακή μας παραγωγή με μια αυστηρή επιλογή ιδιόκτητων οίνων, αμπελοκαλλιεργητές με πάθος με τους οποίους συνεργαζόμαστε στενά επί πολλά έτη σε όλες τις ονομασίες των οίνων Μπορντώ (Pauillac - Saint Julien- Saint Estèphe - Margaux-Pomerol..)"Προσοχή: η υπερβολική κατανάλωση οινοπνευματωδών βλάπτει την υγεία.Καταναλώστε υπεύθυνα.Βαθμός περιεκτικότητας σε οινόπνευμα : 13° ως 13, 5° ανάλογα με τα κρασιά."

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. DOMAINES FABRE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, πιστεύουμε και δεσμευόμαστε για αυτό εδώ και πολλά χρόνια στην δημιουργία αυθεντικών οίνων ποιότητας, σεβόμενοι τα οικοσυστήματα και ικανοποιώντας τις απολαύσεις όσων εκτιμούν το κρασί. Τα κτήματα Domaines Fabre είναι οικογενειακές επιχειρήσεις εδώ και 3 γενιές σε ονομασίες προέλευσης Haut-Médoc & Margaux. 'Όλα τα κρασιά μας διαθέτουν πιστοποίηση μεγάλης περιβαλλοντολογικής αξίας 3ης βαθμίδας (Haute Valeur Environnementale Niveau 3 (HVE)). Φροντίζουμε για την προστασία της βιοποικιλότητας και για τον περιορισμό της ενεργειακής μας κατανάλωσης. 'Όλα τα κτήματα Fabre καλύπτουν 90 εκτάρια αμπελώνων. Τα κρασιά που παράγονται προορίζονται για εξαγωγή σε πάνω από 30 διαφορετικές χώρες. Διανέμουμε το σύνολο των κρασιών μας απευθείας από τους εισαγωγείς και διανομείς σε κλειστό κύκλωμα, εκτός εμπορίου. Η ιχνηλάτηση των κρασιών μας, ο έλεγχος των τιμών μας και η επιλογή επιλεγμένων εταίρων/ διανομέων αποτελούν τους τρεις βασικούς πυλώνες της δέσμευσης μας απέναντι στους πελάτες μας. 4 από τα κτήματα μας διαθέτουν το σήμα "Crus Bourgeois". "Προσοχή: η υπερβολική κατανάλωση οινοπνευματωδών βλάπτει την υγεία. Καταναλώστε υπεύθυνα. Βαθμός περιεκτικότητας σε οινόπνευμα : 13, 5° περίπου ανάλογα το κρασί."

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. CHÂTEAU FERREYRES

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 4. CHÂTEAU DU GARDE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 5. SOCIÉTÉ ACHAT DISCOUNT

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. GRANDS VINS DE GIRONDE

  Γαλλία

  Η προέλευση του Grands Vins de Gironde είναι από το 1820 με την ίδρυση του Maison De Luze, πρωτοπόρος στην Μπορντό. Σήμερα ο όμιλος GVG συγκεντρώνει όλες τις δεξιότητες και τα εργαλεία για την επιλογή, συναρμολόγηση, αύξηση, την εμφιάλωση, την αποθήκευση, σχεδιασμό και εμπορευματοποίηση των μεγάλων κρασιών της αγοράς. Με μια ισχυρή φήμη, η GVG κατατάσσεται στο TOP 10 από τα πιο σημαντικά σπίτια του Μπορντό, αποστέλλοντας κάθε χρόνο περισσότερα από 30 εκατομμύρια μπουκάλια σε 75 χώρες. Με 2300 πελάτες της, η ομάδα GVG προσφέρει: - Μια μεγάλη ποικιλία κρασιών από πάνω από 350 κάστρα κάτω επωνυμίες απαρτίζουν το 90% των κρασιών Μπορντό (όλα τα ονομασίες) - μια επιβλητική προσφορά grand cru classés- μια ποικιλία από αφρώδη mousseux- έναν τρόπο κατασκευής υπηρεσίας 100% προσαρμόσιμο. Η ομάδα GRANDS VINS DE GIRONDE μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας σε κρασί Bordeaux και αλλού, αφρώδες ή μη, στη Γαλλία και στο εξωτερικό.

 2. CHÂTEAU TAYAC

  Γαλλία

  Ο πύργος TAYAC είναι οικογενειακής ιδιοκτησίας. Ο αμπελώνας βρίσκεται στους χαλικώδεις λόφους του Soussans μέσα στο Médoc και εκτείνεται σε έκταση 37 εκταρίων στην καρδιά της υψηλού κύρους ονομασίας προέλευσης, Margaux. Ο πύργος TAYAC τελεί υπό τη διαχείριση της οικογένειας PORTET, η οποία είναι ιδιοκτήτης - καλλιεργητής εδώ και 4 γενιές. Στο κτήμα εφαρμόζεται η μέθοδος COUSINIE που επιτρέπει μια γενναιόδωρη αύξηση των θρεπτικών ουσιών στα αμπέλια, περιορίζοντας ταυτόχρονα σε εύλογα πλαίσια τις επεξεργασίες. Έτσι, τα εδάφη κερδίζουν σε ισορροπία και ενισχύονται με φυσικό τρόπο ενάντια στους αντίθετους παράγοντες. Το αμπέλι, όπως και το σταφύλι, επωφελούνται ιδιαίτερα από αυτές τις ευνοϊκές συνθήκες. Η σχετική αποφύλλωση και τρύγος επιτρέπουν επίσης τον έλεγχο της απόδοσης και τη βελτιστοποίηση της ποιότητας του κρασιού που ωριμάζει σε βαρέλι από γαλλική βελανιδιά για 12 μήνες. Το κρασί Château TAYAC κυκλοφορεί στο εμπόριο του Bordelais, σε κάβες, εστιατόρια καθώς και απευθείας σε εξαγωγές.

 3. VDC FRANCE VIE DE CHATEAUX

  Γαλλία

  Η VDC France κατέχει σημαντική θέση στις διεθνείς εξαγωγές γαλλικών προϊόντων. Η γκάμα μας εκτείνεται από αλλαντικά, φουά γκρα, τρούφες, μέλι, γλυκά, μαρμελάδες και σοκολάτες άριστης ποιότητας έως σαμπάνιες; και κρασιά από την περιοχή Μπορντό. Μπορούμε να προσαρμόσουμε και να επεξεργαστούμε το προϊόν ανάλογα με τις γευστικές απαιτήσεις και τους τελωνειακούς περιορισμούς της χώρας ( προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας). VDC σημαίνει « Vie de Château », και αποσκοπεί να αναβιώσει τον γαλλικό τρόπο ζωής.

 4. SELECTION DES VINS SCB

  Γαλλία

  ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΡΑΣΙΩΝ S C B αμπελουργός στη COTES DE BOURG, αμπελώνας CHRISTIAN BERNIER châteaux CONILH HAUTE LIBARDE ποιότητα « παράδοση » και « τελειότητα » και châteaux FONT GUILHEM ποιότητα « παράδοση » και « το αστέρι ». ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΡΑΣΙΩΝ S C είναι μια δραστηριότητα ενός εμπόρου κρασιού στη Γαλλία με πολλούς αμπελώνες.

 5. CHATEAU ROQUEFORT

  Γαλλία

 1. GRAPE33

  Κάτω Χώρες

 2. BARRIERE FRERES SA

  Γαλλία

 3. CHATEAU CAILLOU

  Γαλλία

 4. LA CAVE PATRIMONIALE SÀRL

  Ελβετία

 5. LD VINS

  Γαλλία

 6. TSO - WINE SOO FRUIT

  Γαλλία

 7. CARRETERO EDOUARD ET FILS - CHATEAU RIOUBLANC

  Γαλλία

 8. LE CLOS

  Λουξεμβούργο

 9. STE CHATEAU CITRAN MEDOC

  Γαλλία

 10. ARBO

  Γαλλία

 1. CHATEAU BARATEAU

  Γαλλία

 2. CAP VINS

  Γαλλία

 3. UNION DES CÔTES DE BORDEAUX

  Γαλλία

 4. CHATEAU LA RAME

  Γαλλία

 5. CHATEAU DE HAUX

  Γαλλία

 6. BERNARD MAGREZ

  Γαλλία

 7. IN VINO VERITAS

  Λουξεμβούργο

 8. FABIEN CASTAING

  Γαλλία

 9. DESVIGNERONS

  Ελβετία

 10. SARL CHATEAU DE L'ORANGERIE

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κρασιά- μπορντώ - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

308 επιχειρήσεις