• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κρασιά- μπορντώ

Αποτελέσματα για

Κρασιά- μπορντώ - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MAISON RIVIERE

  Γαλλία

  La Maison RIVIERE, παραγωγός και έμπορος οίνων, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στο Saint-Emilion από το 1875. Εκμεταλλευόμαστε 90 εκτάρια αμπελοκαλλιέργειας με τις πιο φημισμένες ονομασίες του Μπορντώ: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. Έχουμε δημιουργήσει ένα πραγματικό κτήμα που αποτελείται από ξεχωριστά εδάφη με τις πιο φημισμένες ονομασίες του Μπορντώ : 1/ EXCELLENCE Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru, 4/ Château Beaulieun Montagne St Emilion 5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion, 6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion, 7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur. Τα σταφύλια μας δίνουν την δυνατότητα να εκφράσουμε το πάθος μας, που γίνεται όλο και πιο έντονος από χρόνο σε χρόνο, με κίνητρο την αναζήτηση της ποιότητας και την περηφάνια που νοιώθουμε για την γη μας. Ολοκληρώνουμε την οικογενειακή μας παραγωγή με μια αυστηρή επιλογή ιδιόκτητων οίνων, αμπελοκαλλιεργητές με πάθος με τους οποίους συνεργαζόμαστε στενά επί πολλά έτη σε όλες τις ονομασίες των οίνων Μπορντώ (Pauillac - Saint Julien- Saint Estèphe - Margaux-Pomerol..)"Προσοχή: η υπερβολική κατανάλωση οινοπνευματωδών βλάπτει την υγεία.Καταναλώστε υπεύθυνα.Βαθμός περιεκτικότητας σε οινόπνευμα : 13° ως 13, 5° ανάλογα με τα κρασιά."

 2. CHÂTEAU DU GARDE

  Γαλλία

 3. CHÂTEAU FERREYRES

  Γαλλία

 4. SCEA CHATEAU BRANDE-BERGERE

  Γαλλία

 5. DOMAINES FABRE

  Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CHÂTEAU TAYAC

  Γαλλία

  Ο πύργος TAYAC είναι οικογενειακής ιδιοκτησίας. Ο αμπελώνας βρίσκεται στους χαλικώδεις λόφους του Soussans μέσα στο Médoc και εκτείνεται σε έκταση 37 εκταρίων στην καρδιά της υψηλού κύρους ονομασίας προέλευσης, Margaux. Ο πύργος TAYAC τελεί υπό τη διαχείριση της οικογένειας PORTET, η οποία είναι ιδιοκτήτης - καλλιεργητής εδώ και 4 γενιές. Στο κτήμα εφαρμόζεται η μέθοδος COUSINIE που επιτρέπει μια γενναιόδωρη αύξηση των θρεπτικών ουσιών στα αμπέλια, περιορίζοντας ταυτόχρονα σε εύλογα πλαίσια τις επεξεργασίες. Έτσι, τα εδάφη κερδίζουν σε ισορροπία και ενισχύονται με φυσικό τρόπο ενάντια στους αντίθετους παράγοντες. Το αμπέλι, όπως και το σταφύλι, επωφελούνται ιδιαίτερα από αυτές τις ευνοϊκές συνθήκες. Η σχετική αποφύλλωση και τρύγος επιτρέπουν επίσης τον έλεγχο της απόδοσης και τη βελτιστοποίηση της ποιότητας του κρασιού που ωριμάζει σε βαρέλι από γαλλική βελανιδιά για 12 μήνες. Το κρασί Château TAYAC κυκλοφορεί στο εμπόριο του Bordelais, σε κάβες, εστιατόρια καθώς και απευθείας σε εξαγωγές.

 2. SELECTION DES VINS SCB

  Γαλλία

  ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΡΑΣΙΩΝ S C B αμπελουργός στη COTES DE BOURG, αμπελώνας CHRISTIAN BERNIER châteaux CONILH HAUTE LIBARDE ποιότητα « παράδοση » και « τελειότητα » και châteaux FONT GUILHEM ποιότητα « παράδοση » και « το αστέρι ». ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΡΑΣΙΩΝ S C είναι μια δραστηριότητα ενός εμπόρου κρασιού στη Γαλλία με πολλούς αμπελώνες.

 3. VDC FRANCE VIE DE CHATEAUX

  Γαλλία

  Η VDC France κατέχει σημαντική θέση στις διεθνείς εξαγωγές γαλλικών προϊόντων. Η γκάμα μας εκτείνεται από αλλαντικά, φουά γκρα, τρούφες, μέλι, γλυκά, μαρμελάδες και σοκολάτες άριστης ποιότητας έως σαμπάνιες; και κρασιά από την περιοχή Μπορντό. Μπορούμε να προσαρμόσουμε και να επεξεργαστούμε το προϊόν ανάλογα με τις γευστικές απαιτήσεις και τους τελωνειακούς περιορισμούς της χώρας ( προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας). VDC σημαίνει « Vie de Château », και αποσκοπεί να αναβιώσει τον γαλλικό τρόπο ζωής.

 4. CHATEAU ROQUEFORT

  Γαλλία

 5. GRAPE33

  Κάτω Χώρες

 1. SCEA VIGNOBLES MC & FILS

  Γαλλία

 2. CHATEAU CAILLOU

  Γαλλία

 1. LA CAVE PATRIMONIALE SÀRL

  Ελβετία

 2. SOCIÉTÉ ACHAT DISCOUNT

  Γαλλία

 3. BARRIERE FRERES SA

  Γαλλία

 4. MAISON DES VINS FINS

  Βέλγιο

 5. AQUITAINE WINE COMPANY

  Γαλλία

 6. CHÂTEAU LA PRIOULETTE

  Γαλλία

 7. CHÂTEAU LA TOUR DE BY

  Γαλλία

 8. DESVIGNERONS

  Ελβετία

 1. DESPRAT VINS

  Γαλλία

 2. SCEV DES COMTES DE NEIPPERG

  Γαλλία

 3. THUNEVIN SAS

  Γαλλία

 4. CAP VINS

  Γαλλία

 5. CHATEAU LE GRAND VERDUS

  Γαλλία

 6. IN VINO VERITAS

  Λουξεμβούργο

 7. CHATEAU FONTESTEAU

  Γαλλία

 8. CRUS ET DOMAINES DE FRANCE

  Γαλλία

 9. QUIEN WINE

  Γαλλία

 10. CHATEAU LESCART

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κρασιά- μπορντώ - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

310 επιχειρήσεις