• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κρασιά- μάρκες

Αποτελέσματα για

Κρασιά- μάρκες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. Y&GWEIN UG

  Γερμανία

  Η εταιρεία Y&GWEIN UG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Μάρκες. Έχει έδρα σε Ludwigsfelden, Γερμανία.

 2. INTRAGER INTERNATIONAL TRADING GERMANY GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 3. VINO D' ARTE SRL

  Ιταλία

 4. CASA VINICOLA SANTA BARBARA S.N.C.

  Ιταλία

 5. AZ. AGRICOLA TENUTA MUSONE

  Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. E.U.A. BEHRINGER OHG WEINGUT-WEINKELLEREI

  Γερμανία

 2. ABSOLUTE WEINIKONEN UND RARITÄTEN

  Γερμανία

 3. INTERPARTNER HWG WEINIMPORT GMBH & CO.

  Γερμανία

 4. ANTHON THORUP & SOEN, AARHUS A/S

  Δανία

 5. BODEGAS SÁENZ DE SANTAMARÍA

  Ισπανία

  Κόκκινο κρασί, νέο, crianza και reserva. Λευκό κρασί σε βαρελάκι. Πιστοποιημένη ονομασία προέλευσης Rioja. Με τον καρπό των δικών μας αμπελώνων, έχουμε αναπτύξει μια προσεκτική επιλογή των ερυθρών και λευκών κρασιών της μάρκας Rondan, που κέρδισε πολλά εθνικά και διεθνή βραβεία.

 1. BODEGAS Y VIÑEDOS RIVALIA

  Ισπανία

  Οινοποιείο στη Badarán, Rioja Alta, επεξεργαζόμαστε μόνο σταφύλια από τους ιδιόκτητους αμπελώνες μας από τις ποικιλίες Tempranillo, Grenache και ViuraNous παρασκευάζουμε λευκό κρασί, ροζέ και κόκκινο ελαφρύ.Οι μάρκες μας είναι CHAVAL και RIVALIA. Κρασιά με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης Rioja. Επιλεγμένος τρύγος.

 2. CASA VINICOLA MORANDO S.R.L.

  Ιταλία

  H Morando βρίσκεται μεταξύ Asti, Cuneo, Alessandria, μια πολύ φημισμένη για την αμπελοκαλλιέργεια περιοχή και παράγει και συσκευάζει κρασιά σε μπουκάλια και brik (40 εκατομμύρια μονάδες/έτος). Η εταιρεία απευθύνεται κυρίως σε μεγάλους λιανοπωλητές, προμηθεύοντας κρασιά του Πιεμόντε και εθνικά, κρασιά docg, doc και igt, αφρώδεις οίνους, αρωματισμένα ποτά με βάση το κρασί και κρασιά σε brik. Κυκλοφορεί στην αγορά με τις δικές της μάρκες και ιδιωτικές ετικέτες και συνεργάζεται με σημαντικές εθνικές εταιρείες του κλάδου.

 1. DELTA COMPOSANTS PACKAGING

  Γαλλία

  Η « DELTA COMPOSANTS ειδικεύεται στον εύκαμπτο σχεδιασμό συσκευασίας στις αγορές του αγροδιατροφικού τομέα, βιομηχανίες και καλλυντικά. Η πείρα μάς επιτρέπει να παρέχουμε λύσεις που κυμαίνονται από τυποποιημένή σε ουδέτερη σειρά (www.sacs-and-bags.fr), μέχρι τις προσαρμοσμένες τυπωμένες σακούλες, αλλά επίσης και να μελετάμε τσάντες σε μορφές Facinity. Προμηθεύουμε εύκαμπτα Τσάντες με τεχνολογικά αξεσουάρ : SSTA. Ειδικευμένοι στις μικρές τηλεοπτικές σειρές, ο στόλος μηχανημάτων μάς επιτρέπει να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας σε Τσάντες φόρμας, Τσάντες ΖΙΡ, Τσάντες με πώματα, σε γωνία ή στο μπροστινό μέρος (το κρασί της αγοράς). Συνεργάτες για λύσεις εκτύπωσης (Helio, φλεξογραφία, Offset, Ψηφιακή), σας επιτρέπουμε να εξατομικεύσετε τις τσάντες με τη μάρκα σας. »

 2. BODEGAS SOLANA DE RAMÍREZ RUIZ

  Ισπανία

  Η Bodegas Solana de Ramírez Ruiz, παραδοσιακή επιχείρηση στην Ábalos, δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στην αμπελοκαλλιέργεια, στην επεξεργασία και την ωρίμανση των κρασιών της : SOLANA DE RAMÍREZ y VALSARTE. Μάρκες: SOLANA DE RAMÍREZ y VALSARTE, λευκός οίνος, νέο κρασί, κλασικό Crianza, Crianza ανώτερης ποιότητας, Reserva, Auteur crianza, Auteur reserva. Επισκέψεις. Γευσιγνωσία Οιναποθήκη. Εστιατόριο για γκρουπ.

 3. ACEITES OLIMPO

  Ισπανία

  Η Aceites Olimpo παράγει, συσκευάζει και εμπορεύεται έλαια φυτικής προέλευσης και εδώδιμες ελιές. Εξάγουμε ελαιόλαδο, χύμα και συσκευασμένο, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και οικολογικό ελαιόλαδο. Εμπορευόμαστε σε συσκευασίες κάθε είδους και μπορούμε να κατασκευάσουμε μια ιδιόκτητη μάρκα ή σήμα ενός διανομέα. Διαθέτουμε επίσης μια μεγάλη γκάμα σε ξύδια (βαλσάμικο, από Ξέρες), σαφράν, τυρί manchego και κρασιά La Mancha και πολλά άλλα προϊόντα εκλεκτής και υγιεινής διατροφής.

 4. BODEGAS CUNQUEIRO

  Ισπανία

  Ribeiro - Κρασιά Γαλικίας. Αν και η οικογενειακή μας είναι επιχείρηση είναι εγγεγραμμένη ως εμπορική εταιρεία από το 1985, είμαστε παρόντες στην αγορά από το 1960. Χάρη στην εμπειρία που αποκτήσαμε κατά τη διάρκεια των ετών, σήμερα εμφιαλώνουμε κρασιά ανώτερης ποιότητας και προσφέρουμε σύγχρονες παρουσιάσεις. Τα κρασιά μας είναι διαθέσιμα στην Ισπανία, τη Γαλλία και την κεντρική Ευρώπη σε πολλές μάρκες που κερδίζουν πάντα τους διαγωνισμούς γευσιγνωσίας.