• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κρασιά- ιταλίας

Αποτελέσματα για

Κρασιά- ιταλίας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MYNASTYA GMBH

  Γερμανία

  Παρακολουθούμε και ελέγχουμε σχολαστικά τα σταφύλια σε κάθε στάδιο της οινοποίησης. Τα κλήματα κλαδεύονται με το χέρι. Οι περιοχές μας συνορεύουν με φημισμένες περιοχές όπως το Brunello ή το Quanti. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την ομάδα της εταιρείας μας. Οι πεπειραμένοι οινολόγοι μας αναπτύσσουν για κάθε εμπορικό σήμα κρασιού έναν εξατομικευμένο τεχνολογικό χάρτη. Επιπλέον ελέγχουμε σε κάθε στάδιο της ζύμωσης την ποιότητα του κρασιού με εργαστηριακούς ελέγχους που καθιστούν δυνατή την επαγγελματική αξιολόγηση της ποιότητας του κρασιού. Τα σταφύλια συλλέγονται με το χέρι σε μικρά κιβώτια των 12 kg, με αποτέλεσμα να μπορούν να αφαιρούνται ήδη σε αυτό το στάδιο τα άγουρα/ακατάλληλα σταφύλια. Κατόπιν αυτού, τα συλλεγόμενα σταφύλια αποστέλλονται άμεσα στο κελάρι έτσι ώστε να μην υπάρχει χρόνος να μαραθούν ή να αλλοιωθούν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της ποιότητας του κρασιού μας. Τα δύο κελάρια μας διαθέτουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό των κορυφαίων επιχειρήσεων του κλάδου της οινοποιίας Defranceschi. Τα κελάρια BARRIQUE διαθέτουν καινούργια βαρέλια SAYRI από γαλλική δρυ. Για την ωρίμανση του κρασιού χρησιμοποιούμε βαρέλια των ιταλικών εταιριών Mastro Bottaio και Garbellotto που είναι εδραιωμένες στην αγορά. Αποστέλλουμε επίσης κρασιά για δοκιμή σε υποψήφιους συνεργάτες.

 2. FATTORIA LA TORRE

  Ιταλία

  Το αγρόκτημα La Torre πήρε το όνομά του από τον αρχαίο μεσαιωνικό πύργο του 10ου αιώνα, επιδέξια ανακαινισμένο, ο οποίος εξακολουθεί να είναι και σήμερα το χαρακτηριστικό στοιχείο του αγροτικού οικισμού La Villa. Το χωριό βρίσκεται στους λόφους του San Gimignano, στο κέντρο ενός από τα πιο επιβλητικά και συναρπαστικά τοπία της Ιταλίας και της Τοσκάνης: μια περιοχή με αμπέλια και ελαιώνες. Είμαστε παραγωγοί σπουδαίων κρασιών, γράπας και έξτρα παρθένου ελαιολάδου. Μεταξύ των κρασιών μας: λευκό, κόκκινο και ροζέ. Η παραγωγή μας, σε μεγάλη κλίμακα, μας επιτρέπει να απευθυνόμαστε τόσο απευθείας σε καταναλωτές όσο και σε εταιρείες. Εξάγουμε επίσης όλα τα προϊόντα μας στο εξωτερικό, κρασί και λάδι της Τοσκάνης που μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά μας βασίζοντάς την στην ποιότητα.

 3. CASA VINICOLA MORANDO S.R.L.

  Ιταλία

  H Morando βρίσκεται μεταξύ Asti, Cuneo, Alessandria, μια πολύ φημισμένη για την αμπελοκαλλιέργεια περιοχή και παράγει και συσκευάζει κρασιά σε μπουκάλια και brik (40 εκατομμύρια μονάδες/έτος). Η εταιρεία απευθύνεται κυρίως σε μεγάλους λιανοπωλητές, προμηθεύοντας κρασιά του Πιεμόντε και εθνικά, κρασιά docg, doc και igt, αφρώδεις οίνους, αρωματισμένα ποτά με βάση το κρασί και κρασιά σε brik. Κυκλοφορεί στην αγορά με τις δικές της μάρκες και ιδιωτικές ετικέτες και συνεργάζεται με σημαντικές εθνικές εταιρείες του κλάδου.

 4. DRINK SHOP ONLINE

  Ιταλία

 5. LA PIEMONTINA S.S.A.

  Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CAVALLI GIUSEPPE & VINCENZO S.N.C.

  Ιταλία

 2. SOCIETA' AGRICOLA LE MIRE S.S.

  Ιταλία

  Η αγροτική επιχείρηση Le Mire di Refrontolo παράγει εξαιρετικό Prosecco DOGC. Ένα Prosecco ιδιοκτησίας μας, όπου σύγχρονες εγκαταστάσεις οινοποίησης επιτρέπουν να πραγματοποιήσουμε μαλακή πίεση, ακολουθούμενη από ζύμωση σε δοχεία με ελεγχόμενη θερμοκρασία, και στη συνέχεια δευτερεύουσα ζύμωση σε σφραγισμένες δεξαμενές. Παραγωγή σπιτική και γευσιγνωσία. Σκαρφαλωμένο στην κορυφή των ακτών της Μίρε, στο δήμο της Refrontolo, η οικογένεια προϊόντων Liessi για τρεις γενιές, εκλεκτά κρασιά παραδοσιακά της επικράτειάς τους, με κομψή εικόνα και μεγάλη γεύση. Κορυφαία ποιοτικά κρασιά από σταφύλια από τους λόφους του Conegliano-Valdobbiadene, φτιαγμένα με μεράκι και επαγγελματισμό. Μερικά από τα πιο γνωστά : Prosecco Conegliano Valdobbiadene, Prosecco Superiore Brut DOCG, Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene DOCG εκλεκτής ποιότητας έξτρα ξηρό, Le mire Idol - Κόκκινο κρασί ωριμασμένο σε βαρέλια IGT Colli Trevigiani Rosso, Rosso delle Mire. Πώληση κρασιού χύμα και σε φιάλη. Ιστοσελίδα www.proseccolemire.it.

 3. CANTINA FORLI' PREDAPPIO SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIVA

  Ιταλία

  Με έτος ίδρυσης το 1908, η εταιρική κάβα του Forlì διαθέτει 3 εγκαταστάσεις οινοποίησης και μεταποίησης που βρίσκονται στο Forlì, το Predappio και το Malmissole και οι οποίες παράγουν κρασιά από σταφύλια που προέρχονται από τα αμπέλια των συνεργατών της. Πρόκειται για αμπέλια από τους λόφους, από τους πρόποδες των λόφων ή την πεδιάδα και είναι εγγυημένα σταφύλια ποιότητας. Στις αυτόχθονες ποικιλίες Albana, Trebbiano, Sangiovese, Cagnina και Pagadebit έρχονται να προστεθούν οι νέες ποικιλίες Chardonnay και Cabernet. Αυτό επιτρέπει τη δημιουργία μιας γκάμας κρασιών υψηλού ποιοτικού επιπέδου.

 4. CANTINA SOCIALE LUCA GENTILE SOC. COOP.

  Ιταλία

  Η κοινωνική καντίνα του Luca Gentile soc. coop. agricola υλοποιεί, για πάνω από μισό αιώνα, τη θεσμική λειτουργία του σε σχέση με το έδαφος και την ιδιαιτερότητα των ντόπιων σταφυλιών, που καλλιεργούνται από περισσότερο από 400 μέλη. Το κτήμα είναι ικανό να μετατρέψει 6 000 τόνους σταφυλιών και να αποθηκεύσει ως 54 500 εκτόλιτρα κρασιού. Η περιοχή παραγωγής, με ισχυρή αμπελουργική - οινοποιητική κατεύθυνση, χαρακτηρίζεται από ένα ασβεστολιθικό έδαφος, πλούσιο σε ανόργανα άλατα και φτωχό σε νερό.

 5. DP FOOD SRL

  Ιταλία

  Η Dai Parmigiani ιδρύθηκε το 1952 ως σημείο πώλησης αλλαντικών και τυριών. Μέχρι πρότινος, διοικούνταν πάντα από την ίδια οικογένεια και έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της, να γίνει επιχείρηση κρασιού και γαστρονομίας που χαίρει εκτίμησης από τους καλύτερους Ιταλούς και διεθνείς καλοφαγάδες. Το σημείο πώλησης προσφέρει τυπικά προϊόντα μεγάλου κύρους, όπως χαβιάρι, τρούφες, σολωμός, βαλσάμικο ξύδι, τυρί, φουά γκρα, και μια επιλογή από αποστάγματα, κρασιά και γνωστές σαμπάνιες AOC γνωστές από την Ιταλία και ξένους αμπελώνες.

 1. CONSORZIO DEL VINO BRUNELLO DI MONTALCINO

  Ιταλία

  Στο Montalcino, στην επαρχία της Σιέννας, περίπου 40 χλμ. από την πόλη της Σιέννας, που έχει χαρακτηριστεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco, βρίσκουμε αιωνόβιους αμπελώνες από τους οποίους παράγεται το εκλεκτό Brunello di Montalcino, που είναι περίφημο σε ολόκληρο τον κόσμο.Διατηρούμε, διανέμουμε και μεταφέρουμε αυτή την αμπελοοινική παράδοση, καλλιεργώντας ποικιλίες σταφυλιού που μεγαλώνουν σε μια γη που έχει εμπλουτιστεί κατά τους γεωλογικούς αιώνες που έχουν περάσει και που προσδίδουν στο κρασί Brunello τα χαρακτηριστικά που το κάνουν τόσο ιδιαίτερο.

 2. CANTINA COOPERATIVA DI PITIGLIANO SOC. COOP. A RL

  Ιταλία

  Εδώ και 50 χρόνια, η Συνεταιριστική Κάβα παράγει λευκά και κόκκινα κρασιά. Το Πιεστήριο παράγει έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Χαρακτηριστικά: παραγωγή λευκού και κόκκινου κρασιού kosher, σύμφωνα με την αρχαία τεχνογνωσία των Ραβίνων. Εκτός από το Λευκό Pitigliano ΟΠΕ, παράγουμε επίσης: Sovana ΟΠΕ και Sangiovese Sovana Superiore εξευγενισμένο σε βαρέλια. Άλλα κρασιά ΟΠΕ και IGT, δύο αφρώδη ακατέργαστα και ξηρά Aldobrandesco. Και τέλος, τη Grappa del Fauno από την ποικιλία Chardonnay.

 1. ETNASHIRE

  Ιταλία

  Η Etnashire είναι έναν ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία των καλύτερων κρασιών της Αίτνα και άλλα τυπικά προϊόντα. Η Αίτνα, με ιδιαίτερο έδαφος, ανεκτίμητου πλούτου, αντιπροσωπεύει σήμερα μια οντότητα μοναδική στον κόσμο. Η Etnashire επιθυμεί να σας καθοδηγήσει σε αυτό το ταξίδι ανακάλυψης των γεύσεων και των χρωμάτων αυτού του ηφαιστείου. Ανακαλύψτε τους θησαυρούς του ηφαιστείου, ανακαλύψτε την Etnashire !

 2. AZIENDA AGRICOLA DRUSIAN

  Ιταλία

  Η φάρμα Drusian Francesco βρίσκεται στους λόφους του Valdobbiadene, ηλιόλουστη και αφιερωμένη στην αμπελουργία δίνοντας το φημισμένο κρασί "Prosecco" Valdobbiadene DOCG, σημειώνει παραγωγή περίπου 800.000 φιαλών, διαιρούμενη σε αφρώδες Prosecco, το κλασικό ποτήρι κρασί για να απολαύσετε την κάθε περίσταση και κάθε ώρα της ημέρας, το αφρώδες prosecco Ruralia, ένα prosecco που προέρχεται από παλιές μεθόδους και είναι το αποτέλεσμα μιας προσεκτικής επιλογής σταφυλιών και μελετημένου κρασιού.

 3. CONSORZIO MARCHIO STORICO DEI LAMBRUSCHI MODENESI

  Ιταλία

  Η ιστορία της περιοχής Λαμπρούσκο ανέκαθεν κυρίευε τους ποιητές και τους συγγραφείς της κλασσικής εποχής (Βιργίλιος, Κατόν) οι οποίοι αναφέρουν στα έργα τους τη "Labrusca Vitis", μια άγρια ποικιλία σταφυλιών που παράγου φρούτα με έντονη γεύση. Το Lambrusco, ερυθρός αφρώδες οίνος, με λαμπερή κόκκινη όψη, σερβίρεται σε θερμοκρασία μεταξύ 12 και 14°C για να εκμεταλλευτεί πλήρως τα αρώματα του και γεννήθηκε στη Μοδένα για να κατακτήσει της εγχώριες και διεθνείς αγορές στη συνέχεια.

 4. ACRI WINE SERVICE

  Ιταλία

 5. CANTINE D'URSO S.R.L.

  Ιταλία

 6. CANTINA SOCIALE COOPERATIVA DI LEVERANO

  Ιταλία

 7. CASCINA FEIPU DEI MASSARETTI

  Ιταλία

 8. WINZERS WEINE E.K.

  Γερμανία

 1. AMANTI DI VINO VINI SFUSI DOLCEZZE E PRELIBATEZZE SICILIANE

  Ιταλία

 2. TENUTA CARBOGNANO

  Ιταλία

 3. MEDICI ERMETE & FIGLI SRL

  Ιταλία

 4. CANTINE DUE TORRI NELLA VAL D'ENZA

  Ιταλία

 5. ITALIAN WINE SHOPPING DI LUCA LATTENE

  Ιταλία

 6. VINI CANGIANI SRL

  Ιταλία

 7. MIDI ITAL PRODOTTI

  Γαλλία

 8. CONTERNO FANTINO

  Ιταλία

 9. AMASTUOLA SOCIETÀ AGRICOLA S.S.

  Ιταλία

 10. VERA ITALIA OOD

  Βουλγαρία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κρασιά- ιταλίας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

616 επιχειρήσεις