• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κρασιά- ισπανίας

Αποτελέσματα για

Κρασιά- ισπανίας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. NEAR TRADE

  Πορτογαλία

  H NEAR TRADE είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα στην Πορτογαλία η οποία φέρνει σε επαφή προμηθευτές και αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Σας φέρνουμε μοναδικά και εξωτικά προϊόντα για την επιχείρηση σας στην Ευρώπη. Οι βάσεις μας, πρακτικής, αντικειμενικότητας και συνεργασίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις καλύτερες συμφωνίες στους διάφορους εταίρους μας σύμφωνα με την τοπική τους νομοθεσία, πρότυπα και πολιτισμός.Χάρη σε έναν γερό χαρτοφύλακα εταίρων, φέρνουμε σε επικοινωνία τους ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ προμηθευτές με τους αγοραστές παγκοσμίως. Η διαδικασία μας είναι απλή και σέβεται όλες τις αιτήσεις για να υλοποιήσει εξαιρετικές συμφωνίες. Δραστηριοποιούμαστε στους ακόλουθους τομείς: εμπορεύματα, βιομηχανίες, τεχνολογία, βασιλικό κτήμα, και χρηματοοικονομικός τομέας.Συμβάλλουμε ευχάριστα θετικά σε έργα στους αντίστοιχους τομείς. Μεταξύ των προϊόντων που παρέχουμε, μπορείτε να βρείτε: Ποτά: Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες φίρμες: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, κ.λπ. Επίσης, συνεργαζόμαστε με τοπικούς Βραζιλιάνους παραγωγούς φυσικών ποτών, φυσικών εξωτικών φρούτων όπως οι acerola, graviola, cupuaçu (σε σκόνη ή πολτό) και βιολογικά σνακ από τροπικό μανιόκα. Τρόφιμα ΣΠΟΡΟΙ, ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΖΩΩΝ, ΦΡΟΥΤΑ, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ, ΛΙΠΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΙΝΟΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΠΟΛΠΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΧΥΜΑ. Άλλα προϊόντα: ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΞΥΛΕΙΑ, ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΒΙΟΜΑΖΕΣ, ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ. Αναζητάτε εταίρους για το εμπόριο των προϊόντων σας στην παγκόσμια αγορά ή για την εισαγωγή από μια συγκεκριμένη χώρα; Επικοινωνήστε μαζί μας!

 2. STEWART HILL WALKER

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία STEWART HILL WALKER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά - Ριόχας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Κρασιά, Ισπανίας, Κρασιά - Ναβάρα, κοκκινα κρασια, εξαγωγέας κρασιών, Κρασιά, Κρασιά, Ισπανίας, Κρασιά - Ναβάρα, και Κρασιά, Αργεντινής. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

 3. BODEGAS IBAÑESAS DE EXPORTACIÓN

  Ισπανία

  Η Bodegas ibañesas εξάγει κρασιά και μούστο με το λίτρο, σε παγκόσμια κλίμακα. Δεν είμαστε απλά μια κάβα, πιο πολύ αποτελούμε ένα οικογενειακό έργο χάρη στο οποίο εκφράζουμε τον τρόπο που βλέπουμε τη γη και το κρασί για να το απολαύσουμε και να το μοιραστούμε. Η κάβα μας φέρει το σήμα της ονομασίας προέλευσης "La Manchuela". Λευκά κρασιά. Κόκκινα κρασιά. Ροζέ κρασιά. Μούστοι.

 4. BODEGAS NAJERILLA

  Ισπανία

  Η εταιρεία BODEGAS NAJERILLA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Ισπανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Κρασιά - Ριόχας, νέο κρασί, κοκκινα κρασια, Κρασιά, crianzas, ονομασια προελευσης ελεγχομενη και εγγυημενη, και αμπελουργικές εκμεταλλεύσεις. Έχει έδρα σε Arenzana De Abajo-La Rioja, Ισπανία.

 5. SEÑORÍO DE RUBIÓS

  Ισπανία

  Η εταιρεία SEÑORÍO DE RUBIÓS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Ισπανίας, Κρασιά - Γαλικία, Κρασιά, Ισπανίας, Κρασιά - Γαλικία, λικερ, κάβα, καβα κρασιων, και αποσταγματα. Έχει έδρα σε As Neves-Pontevedra, Ισπανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BODEGA SAN PEDRO APÓSTOL S COOP

  Ισπανία

  Κάβα που βρίσκεται στην καρδιά της Rioja Alta. Ειδικεύεται στην παραγωγή σπουδαίων κρασιών A. O. Rioja (ελεγχόμενη ονομασία προέλευσης). Ο Bodegas San Pedro δεν είναι μόνο μια κάβα, πρόκειται για ένα οικογενειακό έργο με το οποίο εκφράζουμε την φιλοσοφία μας για τη ζωή τη γη, το κρασί, πως να το απολαύσουμε και να το μοιραστούμε. Μεταδίδουμε κάτι πολύ απλό, μια ιστορία, μια παράδοση και μια τεχνολογία αιχμής που μας ενώνουν για να προσφέρουμε μοναδικά κρασιά Rioja με χαρακτήρα με την πάροδο του χρόνου χάρη στην προσπάθεια αμπελοκαλλιεργητών.

 2. BODEGAS HIJOS DE FÉLIX SALAS

  Ισπανία

  Η Bodegas Hijos de Félix Salas ανήκει σε μια οικογένεια αμπελουργών εδώ και πολλές γενιές και παράγει κρασί από τις αρχές του 20ού αιώνα. ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙΩΝ: τα ροζέ κρασιά μας παρασκευάζονται από ποικιλίες λευκών και κόκκινων σταφυλιών. ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΚΡΑΣΙΩΝ: παράγουμε κόκκινα κρασιά νεαρής ηλικίας, Grands Crus και χρονολογημένα, χρησιμοποιώντας την ποικιλία Tempranillo. Για τα Grands Crus και τα χρονολογημένα κρασιά μας, επιδιώκουμε μια ισορροπία ανάμεσα στα χαρακτηριστικά της ηλικίας και στο ξύλο βελανιδιάς, μέσα στο οποίο παλαιώνουν.

 3. BODEGAS SOLANA DE RAMÍREZ RUIZ

  Ισπανία

  Η Bodegas Solana de Ramírez Ruiz, παραδοσιακή επιχείρηση στην Ábalos, δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στην αμπελοκαλλιέργεια, στην επεξεργασία και την ωρίμανση των κρασιών της : SOLANA DE RAMÍREZ y VALSARTE. Μάρκες: SOLANA DE RAMÍREZ y VALSARTE, λευκός οίνος, νέο κρασί, κλασικό Crianza, Crianza ανώτερης ποιότητας, Reserva, Auteur crianza, Auteur reserva. Επισκέψεις. Γευσιγνωσία Οιναποθήκη. Εστιατόριο για γκρουπ.

 4. CAMPO & BADAJOZ

  Ισπανία

  Το καλύτερο ζαμπόν της Εστρεμαδούρα. Επιχείρηση στον τομέα των τροφίμων, με έδρα στη Estrémadure ειδικευμένη με την κατασκευή των καλύτερων ζαμπόν από την ιβηρική περιοχή της Estrémadure. Εξαιρετική ποιότητα. Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Πώληση ιβηρικού χοίρου, χοίρου γάλακτος και εξαγωγή ζωντανών. Διαθέτουμε επίσης γραμμές παραγωγής ελαιόλαδου, κρασιού και μεταλλικού νερού.

 5. COMPAÑÍA EUROPEA EXPORTADORA DE VINOS

  Ισπανία

  Η Cexvi, S.L. είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο εμπόριο και τη διανομή αποκλειστικών κρασιών. Η μεγάλη μας ποικιλία καλύπτει επιτραπέζιους οίνους, διαφόρων μορφών και παρουσιάσεων καθώς και οίνους ανώτερης ποιότητας, όπως είναι οι οίνοι της περιοχής της Καστίλλης και οι οίνοι προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης Rías Baixas (Albariño) και Ribeiro.

 1. BODEGAS YZAGUIRRE

  Ισπανία

  Πάνω από 100 χρόνια στην παραγωγή βερμούτ με την αποκλειστική μας συνταγή. Το βερμούτ είναι ένα λικέρ που σερβίρεται ως απεριτίφ, φτιαγμένο από λευκό κρασί, άψινθο και άλλες ουσίες πικρές και τονωτικές. Αυτά τα κρασιά είναι συνήθως ευρωπαϊκά με χαρακτηριστικό άρωμα, που τους προσδίδει μια ιδιαίτερη κομψότητα για ένα κοκτέιλ ή ένα απεριτίφ.

 2. BODEGAS CILLAR DE SILOS

  Ισπανία

  Η κάβα οινοποίησης Cillar de Silos είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1994, η οποία ακολουθεί μια παράδοση βαθιά ενσωματωμένη αμπελοκαλλιέργειας καθώς και την παραγωγή κρασιών ανώτατης ποιότητας με σφραγίδα Ribera del Duero (DO).

 1. JUAN RAMON LOZANO SA

  Ισπανία

  Ο οικογενειακός χαρακτήρας που χαρακτηρίζει τις κάβες μας σήμερα ενσαρκώνεται στην 4η γενιά απογόνων του ιδρυτή JUAN RAMÓN LOZANO, οι οποίοι συνεχίζουν το έργο του και μεταβιβάζουν τις γνώσεις τους στην επεξεργασία των Grands Vins, καθώς και τον σεβασμό και το πάθος τους για τους αμπελώνες από τους οποίους ξεκίνησε η ιστορία μας. Τα κρασιά μας: 1853, ORISTAN, AÑORANZA, COSTA AZUL, FONDA REAL.

 2. BODEGAS PATROCINIO

  Ισπανία

  Κτήμα στην Uruñuela, στην καρδιά της Rioja Alta, με παραγωγή εξαιρετικών νέων κρασιών, reserva και crianza. Μερικές από τις πιο γνωστές επωνυμίες: SEÑORÍO DE UREÑA, ZINIO, SANCHO GARCÉS και LÁGRIMAS DE MARÍA.

 3. COOPERATIVA SAN ANTONIO ABAD

  Ισπανία

  Μεταποίηση κρασιών που κυκλοφορούν στο εμπόριο υπό την ονομασία προέλευσης Mancha και κρασιά Καστίλης. Επίσης, εμπορευόμαστε έλαια ανώτερης ποιότητας.

 4. GRUPO CRA JUICE

  Ισπανία

  κάβες ονομασίας προέλευσης Manchuela. Παραγωγοί μούστου και συμπυκνωμένου χυμού σταφυλιών.

 5. ETHEREUS WINES

  Ισπανία

 6. SCHLUMBERGER VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH & CO KG

  Γερμανία

 7. AGRICOLA FALSET-MARCA SCCL.

  Ισπανία

 8. NANAKO GOODS

  Ισπανία

 1. COMERCIALIZADORA ENEO SL.

  Ισπανία

 2. BODEGA SOLAR DE MUÑOSANCHO

  Ισπανία

 3. EXPO IBERIA

  Ισπανία

 4. SINNER WINE

  Ισπανία

 5. COOPERATIVO NUESTRA SEÑORA DEL PILAR

  Ισπανία

 6. SPANISCHER WEINGROSSHÄNDLER - CASH & CARRY ONLINE

  Ισπανία

 7. LUXIUM WINES S.L.

  Ισπανία

 8. PUERTA DEL SOL

  Βέλγιο

 9. SLOWWINES

  Ισπανία

 10. GOURMETI SOY

  Ισπανία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κρασιά- ισπανίας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.666 Επιχειρήσεις