• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κρασιά- ισπανίας

Αποτελέσματα για

Κρασιά- ισπανίας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. NEAR TRADE

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  H NEAR TRADE είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα στην Πορτογαλία η οποία φέρνει σε επαφή προμηθευτές και αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Σας φέρνουμε μοναδικά και εξωτικά προϊόντα για την επιχείρηση σας στην Ευρώπη. Οι βάσεις μας, πρακτικής, αντικειμενικότητας και συνεργασίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις καλύτερες συμφωνίες στους διάφορους εταίρους μας σύμφωνα με την τοπική τους νομοθεσία, πρότυπα και πολιτισμός.Χάρη σε έναν γερό χαρτοφύλακα εταίρων, φέρνουμε σε επικοινωνία τους ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ προμηθευτές με τους αγοραστές παγκοσμίως. Η διαδικασία μας είναι απλή και σέβεται όλες τις αιτήσεις για να υλοποιήσει εξαιρετικές συμφωνίες. Δραστηριοποιούμαστε στους ακόλουθους τομείς: εμπορεύματα, βιομηχανίες, τεχνολογία, βασιλικό κτήμα, και χρηματοοικονομικός τομέας.Συμβάλλουμε ευχάριστα θετικά σε έργα στους αντίστοιχους τομείς. Μεταξύ των προϊόντων που παρέχουμε, μπορείτε να βρείτε: Ποτά: Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες φίρμες: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, κ.λπ. Επίσης, συνεργαζόμαστε με τοπικούς Βραζιλιάνους παραγωγούς φυσικών ποτών, φυσικών εξωτικών φρούτων όπως οι acerola, graviola, cupuaçu (σε σκόνη ή πολτό) και βιολογικά σνακ από τροπικό μανιόκα. Τρόφιμα ΣΠΟΡΟΙ, ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΖΩΩΝ, ΦΡΟΥΤΑ, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ, ΛΙΠΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΙΝΟΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΠΟΛΠΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΧΥΜΑ. Άλλα προϊόντα: ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΞΥΛΕΙΑ, ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΒΙΟΜΑΖΕΣ, ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ. Αναζητάτε εταίρους για το εμπόριο των προϊόντων σας στην παγκόσμια αγορά ή για την εισαγωγή από μια συγκεκριμένη χώρα; Επικοινωνήστε μαζί μας!

 2. BODEGAS IBAÑESAS DE EXPORTACIÓN

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η Bodegas ibañesas εξάγει κρασιά και μούστο με το λίτρο, σε παγκόσμια κλίμακα. Δεν είμαστε απλά μια κάβα, πιο πολύ αποτελούμε ένα οικογενειακό έργο χάρη στο οποίο εκφράζουμε τον τρόπο που βλέπουμε τη γη και το κρασί για να το απολαύσουμε και να το μοιραστούμε. Η κάβα μας φέρει το σήμα της ονομασίας προέλευσης "La Manchuela". Λευκά κρασιά. Κόκκινα κρασιά. Ροζέ κρασιά. Μούστοι.

 3. BODEGAS NAJERILLA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BODEGAS NAJERILLA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Ισπανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Κρασιά - Ριόχας, νέο κρασί, κοκκινα κρασια, Κρασιά, crianzas, ονομασια προελευσης ελεγχομενη και εγγυημενη, και αμπελουργικές εκμεταλλεύσεις. Έχει έδρα σε Arenzana De Abajo-La Rioja, Ισπανία.

 4. BODEGA SAN PEDRO APÓSTOL S COOP

  Ισπανία

  Κάβα που βρίσκεται στην καρδιά της Rioja Alta. Ειδικεύεται στην παραγωγή σπουδαίων κρασιών A. O. Rioja (ελεγχόμενη ονομασία προέλευσης). Ο Bodegas San Pedro δεν είναι μόνο μια κάβα, πρόκειται για ένα οικογενειακό έργο με το οποίο εκφράζουμε την φιλοσοφία μας για τη ζωή τη γη, το κρασί, πως να το απολαύσουμε και να το μοιραστούμε. Μεταδίδουμε κάτι πολύ απλό, μια ιστορία, μια παράδοση και μια τεχνολογία αιχμής που μας ενώνουν για να προσφέρουμε μοναδικά κρασιά Rioja με χαρακτήρα με την πάροδο του χρόνου χάρη στην προσπάθεια αμπελοκαλλιεργητών.

 5. BODEGAS HIJOS DE FÉLIX SALAS

  Ισπανία

  Η Bodegas Hijos de Félix Salas ανήκει σε μια οικογένεια αμπελουργών εδώ και πολλές γενιές και παράγει κρασί από τις αρχές του 20ού αιώνα. ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙΩΝ: τα ροζέ κρασιά μας παρασκευάζονται από ποικιλίες λευκών και κόκκινων σταφυλιών. ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΚΡΑΣΙΩΝ: παράγουμε κόκκινα κρασιά νεαρής ηλικίας, Grands Crus και χρονολογημένα, χρησιμοποιώντας την ποικιλία Tempranillo. Για τα Grands Crus και τα χρονολογημένα κρασιά μας, επιδιώκουμε μια ισορροπία ανάμεσα στα χαρακτηριστικά της ηλικίας και στο ξύλο βελανιδιάς, μέσα στο οποίο παλαιώνουν.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. VINÍCOLA RIOJANA DE ALCANADRE

  Ισπανία

  Καρπός της ομάδας των 240 καλλιεργητών αφοσιωμένων στο να τροφοδοτούν την αγορά με την υψηλότερη ποιότητα των κρασιών τους. Για αυτό το σκοπό, έχουμε 550 εκτάρια αμπελώνων των οποίων η μέση ηλικία είναι 35 έτη.

 2. BODEGAS SOLANA DE RAMÍREZ RUIZ

  Ισπανία

  Η Bodegas Solana de Ramírez Ruiz, παραδοσιακή επιχείρηση στην Ábalos, δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στην αμπελοκαλλιέργεια, στην επεξεργασία και την ωρίμανση των κρασιών της : SOLANA DE RAMÍREZ y VALSARTE. Μάρκες: SOLANA DE RAMÍREZ y VALSARTE, λευκός οίνος, νέο κρασί, κλασικό Crianza, Crianza ανώτερης ποιότητας, Reserva, Auteur crianza, Auteur reserva. Επισκέψεις. Γευσιγνωσία Οιναποθήκη. Εστιατόριο για γκρουπ.

 3. CAMPO & BADAJOZ

  Ισπανία

  Το καλύτερο ζαμπόν της Εστρεμαδούρα. Επιχείρηση στον τομέα των τροφίμων, με έδρα στη Estrémadure ειδικευμένη με την κατασκευή των καλύτερων ζαμπόν από την ιβηρική περιοχή της Estrémadure. Εξαιρετική ποιότητα. Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Πώληση ιβηρικού χοίρου, χοίρου γάλακτος και εξαγωγή ζωντανών. Διαθέτουμε επίσης γραμμές παραγωγής ελαιόλαδου, κρασιού και μεταλλικού νερού.

 4. COMPAÑÍA EUROPEA EXPORTADORA DE VINOS

  Ισπανία

  Η Cexvi, S.L. είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο εμπόριο και τη διανομή αποκλειστικών κρασιών. Η μεγάλη μας ποικιλία καλύπτει επιτραπέζιους οίνους, διαφόρων μορφών και παρουσιάσεων καθώς και οίνους ανώτερης ποιότητας, όπως είναι οι οίνοι της περιοχής της Καστίλλης και οι οίνοι προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης Rías Baixas (Albariño) και Ribeiro.

 5. BODEGAS Y VIÑEDOS RIVALIA

  Ισπανία

  Οινοποιείο στη Badarán, Rioja Alta, επεξεργαζόμαστε μόνο σταφύλια από τους ιδιόκτητους αμπελώνες μας από τις ποικιλίες Tempranillo, Grenache και ViuraNous παρασκευάζουμε λευκό κρασί, ροζέ και κόκκινο ελαφρύ.Οι μάρκες μας είναι CHAVAL και RIVALIA. Κρασιά με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης Rioja. Επιλεγμένος τρύγος.

 1. BODEGAS Y VIÑEDOS TAMARAL

  Ισπανία

  Η κάβα ιδρύθηκε το 1997, στην καρδιά της περιοχής με ονομασία προέλευσης Ribera del Duero. Η φιλοσοφία της κάβας μας είναι: δημιουργία κρασιών υψηλής ποιότητας. Η κάβα μας έχει κερδίσει 45 διεθνή βραβεία. Η φιλοσοφία της κάβας μας είναι: δημιουργία κρασιών υψηλής ποιότητας. Η κάβα μας έχει κερδίσει 45 διεθνή βραβεία. Στο Peñafiel, στην καρδιά της Ribera del Duero. Τύποι κρασιών: Tamaral Verdejo, Tamaral Rosado, Tamaral Toble, Tamaral Crianza, Tamaral Reserva, κτήμα La Mira.

 2. BODEGAS YZAGUIRRE

  Ισπανία

  Πάνω από 100 χρόνια στην παραγωγή βερμούτ με την αποκλειστική μας συνταγή. Το βερμούτ είναι ένα λικέρ που σερβίρεται ως απεριτίφ, φτιαγμένο από λευκό κρασί, άψινθο και άλλες ουσίες πικρές και τονωτικές. Αυτά τα κρασιά είναι συνήθως ευρωπαϊκά με χαρακτηριστικό άρωμα, που τους προσδίδει μια ιδιαίτερη κομψότητα για ένα κοκτέιλ ή ένα απεριτίφ.

 1. BODEGAS CILLAR DE SILOS

  Ισπανία

  Η κάβα οινοποίησης Cillar de Silos είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1994, η οποία ακολουθεί μια παράδοση βαθιά ενσωματωμένη αμπελοκαλλιέργειας καθώς και την παραγωγή κρασιών ανώτατης ποιότητας με σφραγίδα Ribera del Duero (DO).

 2. JUAN RAMON LOZANO SA

  Ισπανία

  Ο οικογενειακός χαρακτήρας που χαρακτηρίζει τις κάβες μας σήμερα ενσαρκώνεται στην 4η γενιά απογόνων του ιδρυτή JUAN RAMÓN LOZANO, οι οποίοι συνεχίζουν το έργο του και μεταβιβάζουν τις γνώσεις τους στην επεξεργασία των Grands Vins, καθώς και τον σεβασμό και το πάθος τους για τους αμπελώνες από τους οποίους ξεκίνησε η ιστορία μας. Τα κρασιά μας: 1853, ORISTAN, AÑORANZA, COSTA AZUL, FONDA REAL.

 3. BODEGAS PATROCINIO

  Ισπανία

  Κτήμα στην Uruñuela, στην καρδιά της Rioja Alta, με παραγωγή εξαιρετικών νέων κρασιών, reserva και crianza. Μερικές από τις πιο γνωστές επωνυμίες: SEÑORÍO DE UREÑA, ZINIO, SANCHO GARCÉS και LÁGRIMAS DE MARÍA.

 4. BODEGAS BENETAKOA

  Ισπανία

  Τα κελάρια Benetakoa εκτείνονται σε μια έκταση 20 εκταρίων αμπελώνων που αποτελείται από παλιά αμπέλια 20-80 ετών, χαμηλής παραγωγής και υψηλής ποιότητας. Διαθέτουμε νέο κρασί που διατηρεί φρέσκα και φρουτώδη χαρακτηριστικά του όπως η άριστη σοδειά μας καθώς και κρασί στον τρίτο χρόνο της ωρίμανσής του, εκ του οποίου ο ένας χρόνος ωρίμανσης πραγματοποιείται σε δρύινα βαρέλια.

 5. COOPERATIVA SAN ANTONIO ABAD

  Ισπανία

  Μεταποίηση κρασιών που κυκλοφορούν στο εμπόριο υπό την ονομασία προέλευσης Mancha και κρασιά Καστίλης. Επίσης, εμπορευόμαστε έλαια ανώτερης ποιότητας.

 6. GRUPO CRA JUICE

  Ισπανία

  κάβες ονομασίας προέλευσης Manchuela. Παραγωγοί μούστου και συμπυκνωμένου χυμού σταφυλιών.

 7. ETHEREUS WINES

  Ισπανία

  Η εταιρεία ETHEREUS WINES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Ισπανίας. Έχει έδρα σε Requena, Ισπανία.

 8. STEWART HILL WALKER

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία STEWART HILL WALKER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά - Ριόχας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Κρασιά, Ισπανίας, κοκκινα κρασια, εξαγωγέας κρασιών, Κρασιά, και Κρασιά, Ισπανίας. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

 1. SCHLUMBERGER VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH & CO KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία SCHLUMBERGER VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH & CO KG, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Ισπανίας. Έχει έδρα σε Meckenheim, Γερμανία.

 2. NANAKO GOODS

  Ισπανία

  Η εταιρεία NANAKO GOODS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέλι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπύρα (ζύθος), Μπύρα (ζύθος), Κρασιά, Ισπανίας, εξτρα παρθενο ελαιολαδο, και φυσικα καλλυντικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Pozuelo De Alarcon, Ισπανία.

 3. AGRICOLA FALSET-MARCA SCCL.

  Ισπανία

  Η εταιρεία AGRICOLA FALSET-MARCA SCCL., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Ισπανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βερμουτ, και Έξτρα παρθένο λάδι. Έχει έδρα σε Falset, Ισπανία.

 4. COMERCIALIZADORA ENEO SL.

  Ισπανία

  Η εταιρεία COMERCIALIZADORA ENEO SL., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά - Ριόχας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Ισπανίας, Κρασιά, Ισπανίας, και αφρωδεις οινοι brut. Έχει έδρα σε Haro, Ισπανία.

 5. BODEGA SOLAR DE MUÑOSANCHO

  Ισπανία

  Η εταιρεία BODEGA SOLAR DE MUÑOSANCHO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Ισπανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά - Καστίλλα και Λεόν, λευκα κρασια, κοκκινα κρασια, και Κρασιά - Καστίλλα και Λεόν. Έχει έδρα σε La Seca-Valladolid, Ισπανία.

 6. EXPO IBERIA

  Ισπανία

  Η εταιρεία EXPO IBERIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραγωγη οινων, Βιολογικά κρασιά, και Κρασιά, Ισπανίας. Έχει έδρα σε Sevilla, Ισπανία.

 7. SINNER WINE

  Ισπανία

  Η εταιρεία SINNER WINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά - Μουρσία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Ισπανίας, Κρασιά, Ισπανίας, κοκκινα κρασια, λευκα κρασια, και οινος ροζε. Έχει έδρα σε Murcia, Ισπανία.

 8. COOPERATIVO NUESTRA SEÑORA DEL PILAR

  Ισπανία

  Η εταιρεία COOPERATIVO NUESTRA SEÑORA DEL PILAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά - Καστίλλα λα Μάντσα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Κρασιά, Ισπανίας, καβα κρασιων, κάβα συνεταιρισμού, Κρασιά, και Κρασιά, Ισπανίας. Έχει έδρα σε Quero-Toledo, Ισπανία.

 9. BASQVIUM

  Ισπανία

  Η εταιρεία BASQVIUM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταξίδια και τουρισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταξιδιωτικά πρακτορεία, Κρασιά, Ισπανίας, εξατομικευμενα γευματα, και Ταξιδιωτικά πρακτορεία. Έχει έδρα σε Bilbao, Ισπανία.

 10. UNIVERSAL WINE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία UNIVERSAL WINE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Ισπανίας, Κρασιά- Αυστραλία, Κρασιά, Ισπανίας, και Κρασιά- Νότια Αφρική. Έχει έδρα σε Beernem, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κρασιά- ισπανίας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.668 Επιχειρήσεις