• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κρασιά- γαλλίας

Αποτελέσματα για

Κρασιά- γαλλίας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MAISON RIVIERE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  La Maison RIVIERE, παραγωγός και έμπορος οίνων, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στο Saint-Emilion από το 1875. Εκμεταλλευόμαστε 90 εκτάρια αμπελοκαλλιέργειας με τις πιο φημισμένες ονομασίες του Μπορντώ: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. Έχουμε δημιουργήσει ένα πραγματικό κτήμα που αποτελείται από ξεχωριστά εδάφη με τις πιο φημισμένες ονομασίες του Μπορντώ : 1/ EXCELLENCE Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru, 4/ Château Beaulieun Montagne St Emilion 5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion, 6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion, 7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur. Τα σταφύλια μας δίνουν την δυνατότητα να εκφράσουμε το πάθος μας, που γίνεται όλο και πιο έντονος από χρόνο σε χρόνο, με κίνητρο την αναζήτηση της ποιότητας και την περηφάνια που νοιώθουμε για την γη μας. Ολοκληρώνουμε την οικογενειακή μας παραγωγή με μια αυστηρή επιλογή ιδιόκτητων οίνων, αμπελοκαλλιεργητές με πάθος με τους οποίους συνεργαζόμαστε στενά επί πολλά έτη σε όλες τις ονομασίες των οίνων Μπορντώ (Pauillac - Saint Julien- Saint Estèphe - Margaux-Pomerol..)"Προσοχή: η υπερβολική κατανάλωση οινοπνευματωδών βλάπτει την υγεία.Καταναλώστε υπεύθυνα.Βαθμός περιεκτικότητας σε οινόπνευμα : 13° ως 13, 5° ανάλογα με τα κρασιά."

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. DOMAINES FABRE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, πιστεύουμε και δεσμευόμαστε για αυτό εδώ και πολλά χρόνια στην δημιουργία αυθεντικών οίνων ποιότητας, σεβόμενοι τα οικοσυστήματα και ικανοποιώντας τις απολαύσεις όσων εκτιμούν το κρασί. Τα κτήματα Domaines Fabre είναι οικογενειακές επιχειρήσεις εδώ και 3 γενιές σε ονομασίες προέλευσης Haut-Médoc & Margaux. 'Όλα τα κρασιά μας διαθέτουν πιστοποίηση μεγάλης περιβαλλοντολογικής αξίας 3ης βαθμίδας (Haute Valeur Environnementale Niveau 3 (HVE)). Φροντίζουμε για την προστασία της βιοποικιλότητας και για τον περιορισμό της ενεργειακής μας κατανάλωσης. 'Όλα τα κτήματα Fabre καλύπτουν 90 εκτάρια αμπελώνων. Τα κρασιά που παράγονται προορίζονται για εξαγωγή σε πάνω από 30 διαφορετικές χώρες. Διανέμουμε το σύνολο των κρασιών μας απευθείας από τους εισαγωγείς και διανομείς σε κλειστό κύκλωμα, εκτός εμπορίου. Η ιχνηλάτηση των κρασιών μας, ο έλεγχος των τιμών μας και η επιλογή επιλεγμένων εταίρων/ διανομέων αποτελούν τους τρεις βασικούς πυλώνες της δέσμευσης μας απέναντι στους πελάτες μας. 4 από τα κτήματα μας διαθέτουν το σήμα "Crus Bourgeois". "Προσοχή: η υπερβολική κατανάλωση οινοπνευματωδών βλάπτει την υγεία. Καταναλώστε υπεύθυνα. Βαθμός περιεκτικότητας σε οινόπνευμα : 13, 5° περίπου ανάλογα το κρασί."

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. EARL DOMAINE SIBILLE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 4. DOMAINE LA GOUJONNE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 5. DOMAINE KARCHER ET FILS

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. LE VIN ÉMOI

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 2. VIGNERONS & PATRIMOINE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 3. SOCIÉTÉ ACHAT DISCOUNT

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 4. GRANDS VINS DE GIRONDE

  Γαλλία

  Η προέλευση του Grands Vins de Gironde είναι από το 1820 με την ίδρυση του Maison De Luze, πρωτοπόρος στην Μπορντό. Σήμερα ο όμιλος GVG συγκεντρώνει όλες τις δεξιότητες και τα εργαλεία για την επιλογή, συναρμολόγηση, αύξηση, την εμφιάλωση, την αποθήκευση, σχεδιασμό και εμπορευματοποίηση των μεγάλων κρασιών της αγοράς. Με μια ισχυρή φήμη, η GVG κατατάσσεται στο TOP 10 από τα πιο σημαντικά σπίτια του Μπορντό, αποστέλλοντας κάθε χρόνο περισσότερα από 30 εκατομμύρια μπουκάλια σε 75 χώρες. Με 2300 πελάτες της, η ομάδα GVG προσφέρει: - Μια μεγάλη ποικιλία κρασιών από πάνω από 350 κάστρα κάτω επωνυμίες απαρτίζουν το 90% των κρασιών Μπορντό (όλα τα ονομασίες) - μια επιβλητική προσφορά grand cru classés- μια ποικιλία από αφρώδη mousseux- έναν τρόπο κατασκευής υπηρεσίας 100% προσαρμόσιμο. Η ομάδα GRANDS VINS DE GIRONDE μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας σε κρασί Bordeaux και αλλού, αφρώδες ή μη, στη Γαλλία και στο εξωτερικό.

 5. CHÂTEAU LE BREZEGUET

  Γαλλία

  Ανακτήθηκε το 1999, το κτήμα CHATEAU LE BREZEGUET παράγει κρασιά από 25 αμπελώνες όπου η ποικιλία των σταφυλιών που χρησιμοποιούνται είναι η Malbec. Για να παραχθούν τα κρασιά αυτά, η οινοποίηση εν θερμώ διαρκεί περίπου τρεις βδομάδες, κατόπιν το κρασί παλαιώνει για τουλάχιστον 18 μήνες. Το CHÂTEAU LE BREZEGUET παράγει επίσης το προϊόν βάσης παλαιών αμπελιών ηλικίας 35 έως 40 χρόνων. Πρόκειται για ένα κρασί Malbec 100%, η οινοποίησης είναι μακρά, 3-4 εβδομάδων με επίγευση εν θερμώ και η ωρίμανση γίνεται μόνο σε καινούργια δρύινα βαρέλια για τουλάχιστον 18 μήνες. Τέλος, το CHÂTEAU BREZEGUET παράγει επίσης κρασί από τα πιο νέα αμπέλια, στο δρόμο της Κομποστέλα. Τα σταφύλια που χρησιμοποιούνται είναι Malbec και Merlot. Πρόκειται για κρασί πολύ αρωματικό, που διατίθεται σε κόκκινο και ροζέ. Χάρη στην επιμονή των ιδιοκτητών, αυτά τα κρασιά βραβεύονται συχνά και αναπτύσσονται το 2015, και οδήγησαν στην ανάκαμψη του αμπελώνα 12 εκταρίων του CHÂTEAU GRAND CHÊNE.

 1. CHÂTEAU TAYAC

  Γαλλία

  Ο πύργος TAYAC είναι οικογενειακής ιδιοκτησίας. Ο αμπελώνας βρίσκεται στους χαλικώδεις λόφους του Soussans μέσα στο Médoc και εκτείνεται σε έκταση 37 εκταρίων στην καρδιά της υψηλού κύρους ονομασίας προέλευσης, Margaux. Ο πύργος TAYAC τελεί υπό τη διαχείριση της οικογένειας PORTET, η οποία είναι ιδιοκτήτης - καλλιεργητής εδώ και 4 γενιές. Στο κτήμα εφαρμόζεται η μέθοδος COUSINIE που επιτρέπει μια γενναιόδωρη αύξηση των θρεπτικών ουσιών στα αμπέλια, περιορίζοντας ταυτόχρονα σε εύλογα πλαίσια τις επεξεργασίες. Έτσι, τα εδάφη κερδίζουν σε ισορροπία και ενισχύονται με φυσικό τρόπο ενάντια στους αντίθετους παράγοντες. Το αμπέλι, όπως και το σταφύλι, επωφελούνται ιδιαίτερα από αυτές τις ευνοϊκές συνθήκες. Η σχετική αποφύλλωση και τρύγος επιτρέπουν επίσης τον έλεγχο της απόδοσης και τη βελτιστοποίηση της ποιότητας του κρασιού που ωριμάζει σε βαρέλι από γαλλική βελανιδιά για 12 μήνες. Το κρασί Château TAYAC κυκλοφορεί στο εμπόριο του Bordelais, σε κάβες, εστιατόρια καθώς και απευθείας σε εξαγωγές.

 2. CHATEAU SAINT SERNIN

  Γαλλία

  Εδώ και πολλές γενιές, το CHATEAU SAINT SERNIN είναι έναν από τα παλαιότερα οικογενειακά κτήματα με όνομα προέλευσης Cahors (Νότιο-δυτική Γαλλία). Το κτήμα αποτελείται από 44 εκτάρια αμπέλων, κυρίως με ποικιλίες Merlot, Tannat και η βασίλισσα όλων, η ποικιλία Malbec (85%) που ονομάζουμε επίσης Cot et Auxerrois. Ο οικογενειακός αμπελώνας αποτελείται επίσης από 6 εκτάρια τοπικού κρασιού για την επεξεργασία των κόκκινων κρασιών με βάση την ποικιλία Ségalin και των ροζέ ξηρών και αφράτων κρασιών με βάση την ποικιλία Malbec. Το κτήμα παράγει λευκά ξηρά κρασιά με την ποικιλία Chardonnay και αφράτα γλυκά λευκά κρασιά με την ποικιλία Petit Manseng. Το CHATEAU SAINT SERNIN διανέμει τα κρασιά του στην Γαλλία και διεθνώς. Το κτήμα αναζητά επίσης να αναπτυχθεί περισσότερο στην Ευρώπη. Το CHATEAU SAINT SERNIN βραβεύεται τακτικά στις μεγαλύτερες διεθνείς αναμετρήσεις και από τους σημαντικότερους γαλλικούς και ξένους οδηγούς. Το CHATEAU SAINT SERNIN παράγει έτσι τα μεγαλύτερα κρασιά της περιοχής Cahors.

 3. CAVES DES PRODUCTEURS DE JURANÇON

  Γαλλία

  Η κάβα του Gan-Jurançon, παραγωγός κρασιού Jurançon και Bearn, βρίσκεται στην καρδιά της νοτιοδυτικής περιοχής της χώρας, φέρνει μαζί τις ΟΠΕ Jurançon (μαλακό, στεγνό, όψιμης συγκομιδής) και Béarn (κόκκινο και ροζέ). Συγκεντρώνει 300 μέλη, τα οποία λειτουργούν τα δύο τρίτα του αμπελώνων της Jurançon (750 εκτάρια) και τα τρία τέταρτα του αμπελώνα Béarn (150 εκτάρια). Η εταιρία διαθέτει επίσης 40 στρέμματα αμπέλια που καλλιεργεί και διατηρεί όλο το χρόνο με τη δική της ομάδα. Χάρη στην ποικιλία των εδαφών, την ορθολογική συμπεριφορά των αμπελώνων, τον περιορισμό των αποδόσεων, τον τρύγο χωρίς μηχανικές μεθόδους και την τεχνογνωσία των δασκάλων μας για το κελάρι, έχουμε αναπτύξει ποιότητα οίνων με σεβασμό στην παράδοση. Το κέντρο εμφιάλωσής μας, το οποίο άνοιξε το 2011, αντανακλά τη νεωτερικότητα του εξοπλισμού μας (ISO 9001, 14001 και FSSC 22000) και μας επιτρέπει να εξασφαλίσουμε τις συνθήκες αποθήκευσης και διαχείρισης της ροής του βέλτιστου ελέγχου. Άμεσο κατάστημα πωλήσεων, επίσκεψη και δωρεάν δοκιμή, καρτέλες τουρισμού και αναπηρίας.

 4. CHÂTEAU LA CAMINADE

  Γαλλία

  Ιδρύθηκε το 1895, το Chateau La CAMINADE είναι ένα οικογενειακό οινοποιείο εδώ και τέσσερις γενιές. Βρίσκεται στην περιοχή της Cahors στη νοτιοδυτική Γαλλία, ο αμπελώνας 35 στρεμμάτων του αποτελείται κυρίως από την εικονική ποικιλία σταφυλιών Malbec και δύο συμπληρωματικές ποικιλίες Merlot και TANNAT. Το κτήμα παράγει 5 διαφορετικά κρασιά εκ των οποίων τα τρία από την Cahors κρασί και δύο από την Pays du Lot. Ανάμεσα σ'αυτά τα πέντε κρασιά, ξεχωρίζουμε τέσσερα κόκκινα και ένα ροζέ. Το κτήμα καλλιεργεί 35 εκτάρια αμπέλια με ορθολογικό τρόπο, χωρίς καμία συστηματική θεραπεία, χωρίς γονιμοποίηση για πλήρη σεβασμό του εδάφους. Τα κρασιά μας παράγονται με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή και αποτελούν κρασιά εξαιρετικής ποιότητας. Βραβεύονται κάθε χρόνο σε διάφορους διαγωνισμούς, εθνικούς και διεθνείς οδηγούς και περιοδικά. Τα κρασιά μας τοποθετούνται στην αγορά με τους διανομείς, εισαγωγείς, εμπόρους κρασιού, χονδρέμποροι, CHR και μεγάλους εμπόρους λιανικής στη Γαλλία και στο εξωτερικό.

 5. FROM TERROIR

  Γαλλία

  Η FROM TERROIR ειδικεύεται στην έρευνα και τη διανομή της παραγωγής αυθεντικών τυριών της περιοχής. Η From Terroir προσφέρει εξαιρετικά προϊόντα στον τομέα των κρασιών, σπάνια ουίσκι, Calvados, κονιάκ, αρμανιάκ, κέικ μπαχαρικών και παραδοσιακές μαρμελάδες καθώς και ιταλικές σπεσιαλιτέ. Η From Terroir παραδίδει σε όλη την Ευρώπη. Για να δημοσιοποιήσει την ευρεία γκάμα των προϊόντων, αλλά και για να ανακαλύψετε την ποιότητα, η From Terroir διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις

 6. CHAMPAGNE MOUTARD - DILLIGENT

  Γαλλία

  Οινοποιοί από πατέρα σε γιο από τον 17ο αιώνα, η τεχνογνωσία μας στην ανάμιξη κρασιών vin de garde μάς επιτρέπει να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα για επιτόπου γευσιγνωσία: σαμπάνια, Βουργουνδίας, εξαιρετικά κρασιά, λικέρ φρούτων, απόσταγμα σαμπάνιας, Chablis, πεπαλαιωμένα κρασιά. Το αποστακτήριό μας πίσω από τους τοίχους είναι ένα εκ των τελευταίων αποστακτήριων μικρής κλίμακας για σαμπάνια που παράγει σαμπάνια από στέμφυλα και ροσόλια, αποστάγματα και λικέρ φρούτων.

 7. SELECTION DES VINS SCB

  Γαλλία

  ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΡΑΣΙΩΝ S C B αμπελουργός στη COTES DE BOURG, αμπελώνας CHRISTIAN BERNIER châteaux CONILH HAUTE LIBARDE ποιότητα « παράδοση » και « τελειότητα » και châteaux FONT GUILHEM ποιότητα « παράδοση » και « το αστέρι ». ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΡΑΣΙΩΝ S C είναι μια δραστηριότητα ενός εμπόρου κρασιού στη Γαλλία με πολλούς αμπελώνες.

 8. LA CAVE DE RUNGIS

  Γαλλία

 9. CAMPANEUS

  Γαλλία

 10. GROUPE UCCOAR SA

  Γαλλία

 1. BARRIERE FRERES SA

  Γαλλία

 2. CHATEAU CAILLOU

  Γαλλία

 3. VIGNOBLES PION

  Γαλλία

 4. GENERAL STORES

  Βέλγιο

 5. CHÂTEAU NOZIERES

  Γαλλία

 6. VALUABLE SAVOURS COMPANY

  Βέλγιο

 7. CHATEAU LA CADERIE

  Γαλλία

 8. CAVE DE LABASTIDE

  Γαλλία

 9. WINE AROUND

  Γαλλία

 10. LAURENT RICHARD

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κρασιά- γαλλίας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.485 επιχειρήσεις