• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κρασιά- αφρώδη

Αποτελέσματα για

Κρασιά- αφρώδη - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CANTINE IANNELLA S.N.C. DI IANNELLA MARIANTONIETTA

  Ιταλία

  Η CANTINE IANNELLA 1920 βρίσκεται στο Cuso ιδρύθηκε το 1920 από τον πρόγονο της οικογένειας Giovanni Iannella, αρχικά είχε μια παραγωγή που περιοριζόταν μόνο σε 50 hl κρασιού. Τα κρασιά που παρήγαγε ήταν το Aglianico (που έκανε διάσημο αυτό το μικρό χωριό των Σαμνιτών, μετά την αναγνώριση του DOC) και το Coda di volpe. Η δεκαετία του ενενήντα σηματοδοτεί μια σημαντική στροφή,

 2. HÄNNSL AM ORT - WEINGUT

  Ιταλία

 3. AZIENDA AGRICOLA GALLO - VINI PIEMONTESI

  Ιταλία

 4. TENUTE PICCINI S.P.A.

  Ιταλία

 5. AZIENDA AGRICOLA CLAUDIO CIANI BASSETTI

  Ιταλία

  Το «Castello di Roncade» είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μνημεία του αγροτικού πολιτισμού της βενετσιάνικης κοινωνίας. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα ηλιόλουστο χωριό στην επαρχία του Τρεβίζο και απέχει λίγα λεπτά από την επαρχία της Βενετίας. Η είσοδος στο κάστρο του Roncade σημαίνει είσοδος σε έναν μαγικό κόσμο. Αυτή η επιβλητική αναγεννησιακή κατασκευή επαναφέρει πιστά τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά της Αρχαιότητας και τα κατάλοιπα των αρχικών οχυρώσεων επέζησαν στην πάροδο του χρόνου. Οι αίθουσες του παλατιού αποτελούν το ιδανικό μέρος για συσκέψεις, σεμινάρια ή διαλέξεις. Ωστόσο, η επιβλητικότητα του χώρου κατά κύριο λόγο αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο κατά τη διεξαγωγή γάμων ή άλλων εκδηλώσεων, με την εξωτερική βεράντα, τα δύο σαλόνια που βρίσκονται επάνω από τις κάβες και τη μεγάλη αίθουσα της βίλας. Εκτός από την υποδοχή εκδηλώσεων, διαθέτουμε θαυμάσια διαμερίσματα για τη φιλοξενία των επισκεπτών μας, οι οποίοι μπορούν να καταλύσουν στο κάστρο με μια υπηρεσία πρωινού. Επίσης, παράγουμε κρασιά εξαιρετικής ποιότητας στις κάβες μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PAEANCA SOCIETÀ AGRICOLA DI COLLODEL A. E G. S.S.

  Ιταλία

  Αμπελουργοί εδώ και πολλές γενιές, θέλουμε να μετασχηματίσουμε το σταφύλι μας και να εμφιαλώσουμε ένα προϊόν που μας αντιπροσωπεύει. Ένα κρασί που κρύβει μέσα του αυτήν την αρχαία εμπειρία της παραγωγής σταφυλιών για το prosecco της οικογένειάς μας και μια φιλοσοφία οινοποίησης που αποσκοπεί στο να περιορίσει στον μέγιστο βαθμό τον αριθμό των οινολογικών παρεμβάσεων. Αναλαμβάνουμε προσωπικά όλο τον κύκλο επεξεργασίας και μετασχηματισμού επικεντρωμένοι στην αναζήτηση της ποιότητας για ένα ανώτερο προϊόν.

 2. SOCIETA' AGRICOLA LE MIRE S.S.

  Ιταλία

  Η αγροτική επιχείρηση Le Mire di Refrontolo παράγει εξαιρετικό Prosecco DOGC. Ένα Prosecco ιδιοκτησίας μας, όπου σύγχρονες εγκαταστάσεις οινοποίησης επιτρέπουν να πραγματοποιήσουμε μαλακή πίεση, ακολουθούμενη από ζύμωση σε δοχεία με ελεγχόμενη θερμοκρασία, και στη συνέχεια δευτερεύουσα ζύμωση σε σφραγισμένες δεξαμενές. Παραγωγή σπιτική και γευσιγνωσία. Σκαρφαλωμένο στην κορυφή των ακτών της Μίρε, στο δήμο της Refrontolo, η οικογένεια προϊόντων Liessi για τρεις γενιές, εκλεκτά κρασιά παραδοσιακά της επικράτειάς τους, με κομψή εικόνα και μεγάλη γεύση. Κορυφαία ποιοτικά κρασιά από σταφύλια από τους λόφους του Conegliano-Valdobbiadene, φτιαγμένα με μεράκι και επαγγελματισμό. Μερικά από τα πιο γνωστά : Prosecco Conegliano Valdobbiadene, Prosecco Superiore Brut DOCG, Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene DOCG εκλεκτής ποιότητας έξτρα ξηρό, Le mire Idol - Κόκκινο κρασί ωριμασμένο σε βαρέλια IGT Colli Trevigiani Rosso, Rosso delle Mire. Πώληση κρασιού χύμα και σε φιάλη. Ιστοσελίδα www.proseccolemire.it.

 3. AZIENDA AGRICOLA DRUSIAN

  Ιταλία

  Η φάρμα Drusian Francesco βρίσκεται στους λόφους του Valdobbiadene, ηλιόλουστη και αφιερωμένη στην αμπελουργία δίνοντας το φημισμένο κρασί "Prosecco" Valdobbiadene DOCG, σημειώνει παραγωγή περίπου 800.000 φιαλών, διαιρούμενη σε αφρώδες Prosecco, το κλασικό ποτήρι κρασί για να απολαύσετε την κάθε περίσταση και κάθε ώρα της ημέρας, το αφρώδες prosecco Ruralia, ένα prosecco που προέρχεται από παλιές μεθόδους και είναι το αποτέλεσμα μιας προσεκτικής επιλογής σταφυλιών και μελετημένου κρασιού.

 4. CONSORZIO MARCHIO STORICO DEI LAMBRUSCHI MODENESI

  Ιταλία

  Η ιστορία της περιοχής Λαμπρούσκο ανέκαθεν κυρίευε τους ποιητές και τους συγγραφείς της κλασσικής εποχής (Βιργίλιος, Κατόν) οι οποίοι αναφέρουν στα έργα τους τη "Labrusca Vitis", μια άγρια ποικιλία σταφυλιών που παράγου φρούτα με έντονη γεύση. Το Lambrusco, ερυθρός αφρώδες οίνος, με λαμπερή κόκκινη όψη, σερβίρεται σε θερμοκρασία μεταξύ 12 και 14°C για να εκμεταλλευτεί πλήρως τα αρώματα του και γεννήθηκε στη Μοδένα για να κατακτήσει της εγχώριες και διεθνείς αγορές στη συνέχεια.

 5. MINSK SPARKLING WINES FACTORY OJSC

  Λευκορωσία

  Η "Minsk plant of sparkling wine" θεωρείται ως η κορυφαία επιχείρηση στον τομέα της οινοποιίας της Λευκορωσίας και μία από τις κορυφαίες της ΚΑΧ. Η εταιρεία παράγει υψηλής ποιότητας σαμπάνια και αφρώδεις οίνους και αποτελεί τη μοναδική επιχείρηση στη Δημοκρατία της Λευκορωσίας που κατέχει την εξαιρετικά σύνθετη τεχνολογία παραγωγής αφρωδών οίνων. Οι οινοποιοί του Minsk διατηρούν πιστά τις παραδόσεις των κλασικών διεργασιών οινοποιίας και χρησιμοποιούν αποκλειστικά υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες.

 1. AV INTER FOOD AND DRINKS, S.L.

  Ισπανία

 2. LUVIT & LUMOE'

  Ιταλία

 1. F.LLI FICI S.A.S. DI ZERBINI ANNETTA & C.

  Ιταλία

 2. CANTINE MANESSI GIANLUIGI & ALESSANDRO S.N.C.

  Ιταλία

 3. AZIENDA AGRICOLA S. LUCIA E PALETRO S.S.

  Ιταλία

 4. CHAMPAGNE GOSSET SA

  Γαλλία

 5. BONDANI & CIE

  Λουξεμβούργο

 6. TENUTA CAVALIER

  Ιταλία

 7. RELAIS DES CAVES

  Λουξεμβούργο

 8. MAVAM - CARISMA & INTUIÇÃO

  Πορτογαλία

 1. GLOBAL WINES - DÃO SUL

  Πορτογαλία

 2. ALHAMBRA

  Βέλγιο

 3. UNION OF WINEMAKING COOPERATIVES OF SAMOS

  Ελλάδα

 4. WIJNHANDEL GRAND CAVE

  Κάτω Χώρες

 5. LA RIOJA

  Λουξεμβούργο

 6. MIG'S WORLD WINES

  Βέλγιο

 7. AZIENDA AGRICOLA LE MARCHESINE S.S. DI BIATTA G. & C.

  Ιταλία

 8. PRESTIGE LTD

  Ουκρανία

 9. AZIENDA AGRICOLA CA' DEL SETTE

  Ιταλία

 10. PROSECCO8CENTO

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κρασιά- αφρώδη - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.946 επιχειρήσεις