• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κρέατα- κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης

Αποτελέσματα για

Κρέατα- κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MK-FLEISCH GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  "Ο ιδανικός συνεργάτης στον τομέα της διεθνούς εμπορίας κρέατος.“ Η MK-Fleisch GmbH είναι ένας ανωτέρου επιπέδου εισαγωγέας και εξαγωγέας με πιστοποίηση IFS, QS και Bio για νωπά και κατεψυγμένο βόειο, μοσχαρίσιο, αρνίσιο κρέας και πουλερικά. Στους πελάτες μας περιλαμβάνονται παραγωγοί αλλαντικών και προϊόντων κρέατος, επιχειρήσεις τεμαχισμού, χονδρέμποροι, πάροχοι υπηρεσιών γαστρονομίας, καταστήματα C+C, μεγάλες επιχειρήσεις κρεοπωλείων, καθώς και η βιομηχανία υποπροϊόντων. Διαθέτουμε προϊόντα από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Νότια Αμερική, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία. Το ανώτερης ποιότητας κρέας όπως το βόειο κρέας Angus και προϊόντα κρέατος Halal, είναι γενικά διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας. Με αξιοπιστία, ευελιξία, πείρα και εξειδίκευση. Ενσαρκώνουμε αυτές ακριβώς τις ιδιότητες και τις έχουμε αναδείξει σε βασικούς πυλώνες της επιχειρηματικής μας φιλοσοφίας. Καθημερινά βιώνουμε αυτές τις αξίες και εργαζόμαστε για την ικανοποίηση των πελατών και των εταίρων μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. PROFIL EXPORT VIANDES

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  ΕΞΑΓΩΓΗ ΠΡΟΦΙΛ PROFIL EXPORT οικογενειακή δομή με βάση την Isère, που ειδικεύεται στις κοπές αλόγων, στα επεξεργασμένα προϊόντα αλόγου και τη μεταποίηση κρέατος αλόγου. Εκτροφή ιπποειδών, σφαγή ιπποειδών, αποστέωση, κοπή αλόγου, επεξεργασίας κρέατος αλόγου, συσκευασία υπό κενό, σε δοχείο, χύμα, σε κονσέρβα, διανομή. Έλεγχος όλης της γαλλικής βιομηχανίας ιπποειδών. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ IFS στον παραγωγικό μας χώρο.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. GOLDEN MEAT SRL

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η Golden Meat srl για περισσότερα από τριάντα χρόνια ασχολείται με την αντιπροσώπευση και την πώληση νωπού και κατεψυγμένου βοείου κρέατος, εθνικού και ξένου, και όλων των υποπροϊόντων σφαγής και μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων από μοσχαρίσιο και αγελαδινό, όπως συκώτια, καρδιές, νεφρά, ξυρισμένα πόδια, γλώσσες, ουρές και trimming. Το εθνικό κρέας προέρχεται από φάρμες αλυσίδας παραγωγής, το ξένο από τις καλύτερες γαλλικές και ισπανικές εταιρείες. Το πελατολόγιο μας αποτελείται αποκλειστικά από χονδρεμπόρους και διανομή μεγάλης κλίμακας.

 4. AIMARETTI SPA

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 5. LEMEX PH

  Πολωνία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. MVO DISTRIBUTION

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 2. OPTIMEAT LTD.

  Ρουμανία

  Η Optimeat ειδικεύεται στο χοιρινό, το βοδινό, το αρνί, τα πουλερικά, το ωμό κρέας και σε πακέτα λιανικής, φρέσκο, ψυγείου ή κατεψυγμένο. H πλειονότητα των όγκων της Optimeat αποτελείται από βασικό ακατέργαστο κρέας για επεξεργαστές, εργοστάσια κοπής και εργοστάσια κονσερβοποίησης κρεάτων, που εκπροσωπούνται από τα εξής είδη : σκελετοί, ανατομικά κομμάτια οστού και χωρίς οστά, γαρνιτούρες, λίπη και εντόσθια. Ο τομέας χονδρεμπορίου εφοδιάζεται με κομμάτια πρώτης διαλογής και ειδικά κομμάτια, διάφορα πακέτα σε συνδυασμό με τα προαναφερόμενα. Η Optimeat διαθέτει ένα εργοστάσιο κοπής και συσκευασίας, με έγκριση EU, όπου αποστεώνονται σφαγεία και κομμένα τεμάχια, τεμαχίζονται και συσκευάζονται για τη λιανική αγορά. Ο όμιλος της Optimeat διαθέτει ψυκτικό θάλαμο με έγκριση ΕΕ, στο κέντρο του Βουκουρεστίου και διαθέτει σύστημα διαχείρισης διακίνησης για διανομή. Οι στόχοι και σκοποί της Optimeat - να αποτελέσει τη δικιά σας πηγή OPTIM MEAT - με τα πιο φρέσκα προϊόντα, για να ικανοποιήσει τις ειδικές απαιτήσεις της κοινότητας και εξατομικευμένα προϊόντα, σε ανταγωνιστικές τιμές.

 3. ANDREA CONTICELLI MEAT & FOOD TRADING

  Ιταλία

  Η Andrea Conticelli Meat & Food Trading Import Export κρεάτων είναι βασικός εταίρος κορυφαίων ισπανικών εταιρειών στον τομέα που καλύπτουν όλους τους τύπους κρέατος που απαιτούνται από την αγορά. Χάρη σε ένα πυκνό δίκτυο εμπορικών επαφών, στον επαγγελματισμό των συνεργατών μας, πραγματοποιούμε συναλλαγές και χρηματιστηριακές δραστηριότητες. Η εμπειρία που αποκτήθηκε στον τομέα του κρέατος εισαγωγής και η προσεκτική παρακολούθηση των επιδόσεων των ευρωπαϊκών αγορών μας επιτρέπουν να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξαιρετική ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές. Επιλέγουμε προσωπικά τις εταιρείες παραγωγής προκειμένου να τις προτείνουμε στους πελάτες μας, με ιδιαίτερη προσοχή στα πρότυπα ποιότητας. Παρέχουμε μια συνεχή και αποτελεσματική υποστήριξη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πώληση. Η Andrea Conticelli Meat & Food Trading πραγματοποιεί χρηματηστηριακές δραστηριότητες, διαμεσολάβηση και διεθνές εμπόριο ξένων κρεάτων, εκπροσωπώντας τις κορυφαίες εταιρείες στην ευρωπαϊκή αγορά και αξιοποιώντας τη συνεργασία των πιο αξιόπιστων συνεργατών.

 4. BALTIC FOODS

  Γαλλία

  Η UAB BALTIC FOODS είναι διεθνής χονδρέμπορος κατεψυγμένων κρεάτων του οποίου η έδρα είναι στο Βίλνιους στη Λιθουανία. Πρόσφατα, η BALTIC FOODS άνοιξε γραφείο διασύνδεσης στο Μπορντώ, στη Γαλλία. Διαθέτουμε τη δική μας αποθήκη κατάψυξης στο Βίλνιους. Έχουμε οικοδομήσει την εμπιστοσύνη με τους Ευρωπαίους εταίρους μας (παραγωγούς, σφαγεία, εμπορικές εταιρείες, κατασκευαστές) για να παρέχουμε στους πελάτες μας τα κρέατα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους, τόσο σε οικονομικό όσο και ποιοτικό και υγειονομικό επίπεδο. Πουλάμε κυρίως βοδινό κρέας, χοιρινό, γαλοπούλα, μοσχάρι και πουλερικά κατεψυγμένα προϊόντα. Η εμπειρία μας στην αγορά κρέατος και η αυστηρότητα των ομάδων μάς επέτρεψαν να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους εταίρους μας. Έχουμε βελτιωθεί κάθε χρόνο την παρουσία μας στις χώρες της Βαλτικής, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη και την Αφρική. Θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας σχετικά με τα πουλερικά, μοσχάρι, χοιρινό, γαλοπούλα και κατεψυγμένα κρέατος.

 5. ADET

  Γαλλία

  Συνεταιρισμός στο Bourbon L’Archambault με σκοπό τη σφαγή και εμπορία υπό τις καλύτερες συνθήκες κάθε είδους βοδινού, πρόβειου και χοιρινού κρέατος. Εξαρχής, δραστηριοποιούμαστε για να προσφέρουμε άριστη ιχνηλασιμότητα προέλευσης των προϊόντων μέσω της συνεργασίας μας αποκλειστικά με τοπικούς κτηνοτρόφους για την αξιοποίηση των προϊόντων που διαθέτουν ένδειξη προστατευόμενης γεωγραφικής προέλευσης.

 1. TOP VIANDE

  Γαλλία

  Γαλλική εταιρεία του αγροδιατροφικού τομέα σε κρέας, για CHR : ξενοδοχεία, εστιατόρια, ζυθοποιείο… Τα κύρια προϊόντα μας είναι τα γνήσια παϊδάκια ή τα χοιρινά εξαιρετικής ποιότητας και προσεκτικά επιλεγμένα, για επαγγελματική αποκατάσταση. Ειδικός ροής σε τμήματα και συσκευασία κρέατος και κυνηγιού υπό κενό. Προμηθεύουμε στους μάγειρες εργασία στα μέτρα των πελατών και εξατομικευμένα.

 2. KONSTANTAKOS FOOD COMPANY

  Ελλάδα

  Η Κωνσταντάκος Food Company επενδύει συνεχώς στην άριστη ποιότητα του προϊόντος και στο υψηλά καταρτισμένο προσωπικό. Το προσωπικό της εταιρείας εργάζεται με αίσθημα υψηλής ευθύνης για ένα άρτιο και ποιοτικό αποτέλεσμα. Τα καινοτόμα προϊόντα μας στο χώρο του food service έχουν αποσπάσει τις πιο θερμές κριτικές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 3. GICARNS SL

  Ισπανία

 4. CAPI FOOD B.V.

  Κάτω Χώρες

 5. APM FROZEN MEAT

  Ισπανία

 6. PRODWAY INTERNATIONAL

  Γαλλία

 7. DEDES TÜRKISCHE SPEZIALITÄTEN INH. B.ENG. ENES AKDEMIR

  Γερμανία

 8. SHP VDOHNOVENIE

  Ρωσία

 9. SAUDAL GREEN

  Πορτογαλία

 10. CELAME

  Γαλλία

 1. AKSER FINE FOOD GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. JEAN FLOC'H

  Γαλλία

 3. JILIN DEERJIA IMPORT & EXPORT CO.,LTD

  Κίνα

 4. FAENADORA LAS PATAGUAS (COMERCIAL MAXAGRO S.A.)

  Χιλή

 5. JBS (SEARA) SA

  Βραζιλία

 6. 1VITAL-FLEISCH GMBH

  Γερμανία

 7. OKULLUS EOOD LTD.

  Τουρκία

 8. ASSETREND IMPORT-EXPORT LDA

  Πορτογαλία

 9. EUROTRADER BUSINESS SRL

  Ρουμανία

 10. PAMPAFOODS

  Βραζιλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κρέατα- κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

784 επιχειρήσεις