• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κρέατα- κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης

Αποτελέσματα για

Κρέατα- κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. EDEN SPEED NEGOCE

  Τυνησία

  Verified by europages badge

  Η EDEN FARMER είναι μια ηγετική επιχείρηση παραγωγής και εξαγωγής που εξειδικεύεται στα φυτικά έλαια, ηλιέλαιο, καλαμπόκι, φοινικέλαιο, και στην παρασκευή κονσερβών με φρούτα και λαχανικά, ξηρούς καρπούς, γάλα σε σκόνη, σάλτσες και ζυμαρικά.Σας προσφέρουμε υπερήφανα μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων ανώτατης ποιότητας, προσεγμένης βιώσιμης καλλιέργειας, με σεβασμό προς το περιβάλλον.Τα ποιοτικά μας έλαια όπως ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, επιλέγονται αυστηρά για την ποιότητα τους και την εξαιρετική τους γεύση. Συνεργαζόμαστε με τοπικούς γεωργούς και με διεθνείς προμηθευτές.Η αφιερωμένη μας ομάδα για τους επαγγελματίες στον χώρο των εξαγωγών, της διανομής, κατέχει μια εμπεριστατωμένη γνώση του τομέα και είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις μοναδικές ανάγκες των πελατών (εισαγωγείς, εξαγωγείς, χονδρέμποροι, μονάδα αγοράς, βιομηχανία τροφίμων κ.λπ). Στην Eden Farmer δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα, υγιεινά και γευστικά τρόφιμα για όλους τους πελάτες μας στην Γαλλία ή με εξαγωγή, υποστηρίζοντας τους τοπικούς και διεθνούς μας προμηθευτές.

 2. DAMIJA SIA

  Λετονία

  Verified by europages badge

  Η Damija Sia βρίσκεται στην Λετονία και λειτουργεί ως πεπειραμένη επιχείρηση εισαγωγών- εξαγωγών από το 2000. Οι βασικές ικανότητες της εταιρείας αφορούν το εμπόριο ειδών από δεύτερο χέρι, τροφίμων, κρέατος και λουκάνικων. Η εταιρεία αναπτύσσεται σταθερά και εξάγει περίπου 300 τόνους ειδών από δεύτερο χέρι στην Ουκρανία και στην Αφρική και 100- 140 τόνους τροφίμων στην Ευρώπη κάθε μήνα. Η Damija Sia όχι μόνο ειδικεύεται στην επαγγελματική αγορά αλλά εφοδιάζει επίσης διάφορους δήμους στην Ουκρανία με προϊόντα από δεύτερο χέρι υψηλής ποιότητας. Επίσης, η Damija Sia λειτουργεί κέντρο διαλογής μεταχειρισμένων ενδυμάτων στην Λετονία. Οι υπηρεσίες της Damija Sia συμπεριλαμβάνουν, πέρα από τις εισαγωγές- εξαγωγές εμπορευμάτων, την οργάνωση αξιόπιστης μεταφοράς και αποτελεσματικού εκτελωνισμού για λογαριασμό των πελατών της. Η εταιρεία συνεργάζεται στενά με διάφορους παραγωγούς και συλλέκτες μεταχειρισμένων προϊόντων ώστε να εξασφαλίζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Αναζητάμε πάντα νέους εταίρους στους τομείς των υφασμάτων από δεύτερο χέρι και των τροφίμων, κυρίως για κρέας.

 3. BRAZIL FROZEN FOOD EXPORTERS

  Βραζιλία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην Brazil Frozen Food Exporters, μια κορυφαία διεθνής εταιρεία παραγωγής και διανομής κατεψυγμένου κοτόπουλου, χοιρινού και μοσχαρίσιου κρέατος. Δραστηριοποιούμαστε στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία, Αφρική και Βόρεια και Νότια Αμερική. Με κεντρική έδρα στην Ασία, εξειδικευόμαστε στις λύσεις τροφοδοτικών αλυσίδων, καλύπτουμε πάνω από 600 παγκόσμιες εταιρείες και οργανισμούς. Χάρη στην εμπειρία μας, εξατομικεύουμε τις λύσεις ώστε να ικανοποιήσουμε τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών μας. Η προσέγγιση μας στραμμένη στην διαδικασία μας ξεχωρίζει, παραδίδοντας συνεχώς βελτιωμένες λύσεις μέσα από εξειδικευμένες υπηρεσίες. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους έμμεσους κατασκευαστές υλικών, παρέχοντας χαμηλότερα συνολικά παραγωγικά κόστη ως τρίτος προμηθευτής. Το δίκτυο των κατασκευαστικών μας εγκαταστάσεων και συστημάτων διανομής εξασφαλίζει αποτελεσματικές λύσεις για τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Ο πυρήνας των αξιών μας βασίζεται στην σκληρή εργασία, ειλικρίνεια, διαφάνεια, αξιοπιστία και ακεραιότητα, δίνουμε προτεραιότητα στην ικανοποίηση των πελατών, στις σχέσεις μας με τους προμηθευτές, στα κέρδη των μεριδιούχων και στην ευεξία των ομάδων μας.

 4. PROFIL EXPORT VIANDES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  ΕΞΑΓΩΓΗ ΠΡΟΦΙΛ PROFIL EXPORT οικογενειακή δομή με βάση την Isère, που ειδικεύεται στις κοπές αλόγων, στα επεξεργασμένα προϊόντα αλόγου και τη μεταποίηση κρέατος αλόγου. Εκτροφή ιπποειδών, σφαγή ιπποειδών, αποστέωση, κοπή αλόγου, επεξεργασίας κρέατος αλόγου, συσκευασία υπό κενό, σε δοχείο, χύμα, σε κονσέρβα, διανομή. Έλεγχος όλης της γαλλικής βιομηχανίας ιπποειδών. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ IFS στον παραγωγικό μας χώρο.

 5. EXOTIC CITY

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EXOTIC CITY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρύζι, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Καφές και τσάι, Μπαχαρικά, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Alleur, Βέλγιο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. AIMARETTI SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AIMARETTI SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, σφαγη ζωων, ωριμανση χοιρομεριων, Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, χοιρομερι, και αλλαντικα χονδρικης. Έχει έδρα σε Villafranca Piemonte, Ιταλία.

 2. MVO DISTRIBUTION

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MVO DISTRIBUTION, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατεψυγμενο χοιρινο κρεας. Έχει έδρα σε Lyon, Γαλλία.

 3. GOLDEN MEAT SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GOLDEN MEAT SRL, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Κρέατα και αλλαντικά, βοδινο κρεας, κρεας, Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, επεξεργασια κρεατων, και Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Desenzano Del Garda, Ιταλία.

 4. ZOURAS POULTRY

  Ελλάδα

 5. OPTIMEAT LTD.

  Ρουμανία

  Η Optimeat ειδικεύεται στο χοιρινό, το βοδινό, το αρνί, τα πουλερικά, το ωμό κρέας και σε πακέτα λιανικής, φρέσκο, ψυγείου ή κατεψυγμένο. H πλειονότητα των όγκων της Optimeat αποτελείται από βασικό ακατέργαστο κρέας για επεξεργαστές, εργοστάσια κοπής και εργοστάσια κονσερβοποίησης κρεάτων, που εκπροσωπούνται από τα εξής είδη : σκελετοί, ανατομικά κομμάτια οστού και χωρίς οστά, γαρνιτούρες, λίπη και εντόσθια. Ο τομέας χονδρεμπορίου εφοδιάζεται με κομμάτια πρώτης διαλογής και ειδικά κομμάτια, διάφορα πακέτα σε συνδυασμό με τα προαναφερόμενα. Η Optimeat διαθέτει ένα εργοστάσιο κοπής και συσκευασίας, με έγκριση EU, όπου αποστεώνονται σφαγεία και κομμένα τεμάχια, τεμαχίζονται και συσκευάζονται για τη λιανική αγορά. Ο όμιλος της Optimeat διαθέτει ψυκτικό θάλαμο με έγκριση ΕΕ, στο κέντρο του Βουκουρεστίου και διαθέτει σύστημα διαχείρισης διακίνησης για διανομή. Οι στόχοι και σκοποί της Optimeat - να αποτελέσει τη δικιά σας πηγή OPTIM MEAT - με τα πιο φρέσκα προϊόντα, για να ικανοποιήσει τις ειδικές απαιτήσεις της κοινότητας και εξατομικευμένα προϊόντα, σε ανταγωνιστικές τιμές.

 1. ANDREA CONTICELLI MEAT & FOOD TRADING

  Ιταλία

  Η Andrea Conticelli Meat & Food Trading Import Export κρεάτων είναι βασικός εταίρος κορυφαίων ισπανικών εταιρειών στον τομέα που καλύπτουν όλους τους τύπους κρέατος που απαιτούνται από την αγορά. Χάρη σε ένα πυκνό δίκτυο εμπορικών επαφών, στον επαγγελματισμό των συνεργατών μας, πραγματοποιούμε συναλλαγές και χρηματιστηριακές δραστηριότητες. Η εμπειρία που αποκτήθηκε στον τομέα του κρέατος εισαγωγής και η προσεκτική παρακολούθηση των επιδόσεων των ευρωπαϊκών αγορών μας επιτρέπουν να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξαιρετική ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές. Επιλέγουμε προσωπικά τις εταιρείες παραγωγής προκειμένου να τις προτείνουμε στους πελάτες μας, με ιδιαίτερη προσοχή στα πρότυπα ποιότητας. Παρέχουμε μια συνεχή και αποτελεσματική υποστήριξη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πώληση. Η Andrea Conticelli Meat & Food Trading πραγματοποιεί χρηματηστηριακές δραστηριότητες, διαμεσολάβηση και διεθνές εμπόριο ξένων κρεάτων, εκπροσωπώντας τις κορυφαίες εταιρείες στην ευρωπαϊκή αγορά και αξιοποιώντας τη συνεργασία των πιο αξιόπιστων συνεργατών.

 2. MK-FLEISCH GMBH

  Γερμανία

  "Ο ιδανικός συνεργάτης στον τομέα της διεθνούς εμπορίας κρέατος.“ Η MK-Fleisch GmbH είναι ένας ανωτέρου επιπέδου εισαγωγέας και εξαγωγέας με πιστοποίηση IFS, QS και Bio για νωπά και κατεψυγμένο βόειο, μοσχαρίσιο, αρνίσιο κρέας και πουλερικά. Στους πελάτες μας περιλαμβάνονται παραγωγοί αλλαντικών και προϊόντων κρέατος, επιχειρήσεις τεμαχισμού, χονδρέμποροι, πάροχοι υπηρεσιών γαστρονομίας, καταστήματα C+C, μεγάλες επιχειρήσεις κρεοπωλείων, καθώς και η βιομηχανία υποπροϊόντων. Διαθέτουμε προϊόντα από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Νότια Αμερική, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία. Το ανώτερης ποιότητας κρέας όπως το βόειο κρέας Angus και προϊόντα κρέατος Halal, είναι γενικά διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας. Με αξιοπιστία, ευελιξία, πείρα και εξειδίκευση. Ενσαρκώνουμε αυτές ακριβώς τις ιδιότητες και τις έχουμε αναδείξει σε βασικούς πυλώνες της επιχειρηματικής μας φιλοσοφίας. Καθημερινά βιώνουμε αυτές τις αξίες και εργαζόμαστε για την ικανοποίηση των πελατών και των εταίρων μας.

 1. KONSTANTAKOS FOOD COMPANY

  Ελλάδα

  Η Κωνσταντάκος Food Company επενδύει συνεχώς στην άριστη ποιότητα του προϊόντος και στο υψηλά καταρτισμένο προσωπικό. Το προσωπικό της εταιρείας εργάζεται με αίσθημα υψηλής ευθύνης για ένα άρτιο και ποιοτικό αποτέλεσμα. Τα καινοτόμα προϊόντα μας στο χώρο του food service έχουν αποσπάσει τις πιο θερμές κριτικές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 2. GICARNS SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία GICARNS SL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κεφτεδακια, κατεψυγμενα κρεατα χονδρικης, και κατεψυγμενο βοδινο κρεας. Έχει έδρα σε Riudellots De La Selva, Ισπανία.

 3. CAPI FOOD B.V.

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία CAPI FOOD B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκο κρεας, κατεψυγμενο βοδινο κρεας, και σφάγια μοσχαριού. Έχει έδρα σε Enschede, Κάτω Χώρες.

 4. APM FROZEN MEAT

  Ισπανία

  Η εταιρεία APM FROZEN MEAT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κρεας, Εισαγωγή εξαγωγή κρεάτων, κατεψυγμενα κρεατα χονδρικης, και εξαγωγη κατεψυγμενων κρεατων. Έχει έδρα σε Bullas, Ισπανία.

 5. PRODWAY INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Η εταιρεία PRODWAY INTERNATIONAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Θαλασσινά, κατεψυγμένα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Θαλασσινά, κατεψυγμένα. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 6. DEDES TÜRKISCHE SPEZIALITÄTEN INH. B.ENG. ENES AKDEMIR

  Γερμανία

  Η εταιρεία DEDES TÜRKISCHE SPEZIALITÄTEN INH. B.ENG. ENES AKDEMIR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα, Ζυμαρικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα, Ζυμαρικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

 7. SAUDAL GREEN

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία SAUDAL GREEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη, Ελαιόλαδο, Γάλα, Κρασιά, Ζάχαρη, Ελαιόλαδο, Γάλα, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Lisboa, Πορτογαλία.

 8. CELAME

  Γαλλία

  Η εταιρεία CELAME, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξοπλισμός για φαστ φουντ, συσκευασίες τροφίμων, και τηγανιτες πατατες. Έχει έδρα σε Saint-Pierre-Les-Elbeuf, Γαλλία.

 1. AKSER FINE FOOD GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία AKSER FINE FOOD GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαμπουργκερ. Έχει έδρα σε Duisburg, Γερμανία.

 2. PAMPAFOODS

  Βραζιλία

  Η εταιρεία PAMPAFOODS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βοδινό κρέας, Κοτόπουλα φρέσκα, Χοιρινό κρέας, Κατεψυγμένα εντόσθια, Βοδινό κρέας, Κοτόπουλα φρέσκα, και Χοιρινό κρέας. Έχει έδρα σε Porto Alegre, Βραζιλία.

 3. M&M QUALITY- FOOD

  Γαλλία

  Η εταιρεία M&M QUALITY- FOOD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα, Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα. Έχει έδρα σε Mandelieu La Napoule, Γαλλία.

 4. EUROTRADER BUSINESS SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία EUROTRADER BUSINESS SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά, Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Κρέατα, κονσερβοποιημένα, Κρέατα και αλλαντικά, Ποτά, Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Κρέατα, κονσερβοποιημένα, και Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Bucuresti, Ρουμανία.

 5. AVETUNES COMERCIO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία AVETUNES COMERCIO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγη κατεψυγμενων τροφιμων, εισαγωγη κατεψυγμενων ψαριων, εισαγωγη κατεψυγμενων κρεατων, και εισαγωγη νωπων κρεατων. Έχει έδρα σε Albufeira, Πορτογαλία.

 6. IRMÃOS MONTEIRO LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία IRMÃOS MONTEIRO LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, κρεας, και Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Gafanha Da Encarnação, Πορτογαλία.

 7. JBS (SEARA) SA

  Βραζιλία

  Η εταιρεία JBS (SEARA) SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατεψυγμενο βοδινο κρεας, κατεψυγμενο χοιρινο κρεας, και εξαγωγη κατεψυγμενων τροφιμων. Έχει έδρα σε Imigração, Βραζιλία.

 8. CAVIAGRO SAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία CAVIAGRO SAS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη κατεψυγμενων κρεατων, και κατεψυγμενα κρεατα. Έχει έδρα σε Lisieux, Γαλλία.

 9. FAENADORA LAS PATAGUAS (COMERCIAL MAXAGRO S.A.)

  Χιλή

  Η εταιρεία FAENADORA LAS PATAGUAS (COMERCIAL MAXAGRO S.A.), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατεψυγμενο χοιρινο κρεας, και λουζα. Έχει έδρα σε Rancagua, Χιλή.

 10. ASSETREND IMPORT-EXPORT LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία ASSETREND IMPORT-EXPORT LDA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατεψυγμενο βοδινο κρεας. Έχει έδρα σε Alvor, Πορτογαλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κρέατα- κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

746 Επιχειρήσεις