• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κρέας και προϊόντα κρέατος

Αποτελέσματα για

Κρέας και προϊόντα κρέατος - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FORATIA EUROPE OU

  Φινλανδία

  Verified by europages badge

  Από μια πραγματικά παγκόσμια άποψη, εφοδιαζόμαστε με προϊόντα από τις κύριες παραγωγικές περιοχές της Ευρώπης, Βόρειας και Νότιας Αμερικής και Άπω Ανατολή. Τα κύρια μας προϊόντα αφορούν το φοινικοπυρηνέλαιο, φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, σογιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, μείγματα, ηλιέλαιο, βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο με υψηλή περιεκτικότητα ελαίου, πουλερικά, χοιρινό, βοδινό, ψάρια, πατάτες τηγανητές, λαχανικά, αεριούχα ποτά και γαλακτοκομικά προϊόντα. Ως εταιρεία προμήθειας τροφίμων και ελαιών, η Foratia Europe OU εφοδιάζει σε εδώδιμα έλαια, ενεργειακά ποτά, αεριούχα ποτά, ουίσκι, κρασιά και κατεψυγμένα προϊόντα σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Μέση Ανατολή, Νότια Αμερική και στην Καραϊβική. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στους πελάτες στους εξής τομείς τροφίμων: Κατασκευαστές, πωλητές χονδρικής, διανομείς εστίασης και λιανοπωλητές. Φημιζόμαστε ως αξιόπιστος εταίρος ο οποίος προσφέρει προϊόντα και εμπορικά σήματα ανώτατης ποιότητας. Προσφέρουμε μια επαγγελματική υπηρεσία για όλες τις πλευρές της επιχείρησης σας, συμπ. την συσκευασία, τον έλεγχο της ποιότητας, την τεκμηρίωση, την διαχείριση διακίνησης και την εξυπηρέτηση πελατών. Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας σε ανταγωνιστικές τιμές. Για αυτό η Foratia Europe OU είναι ο ειδικός σας παγκόσμιος προμηθευτής τροφίμων και ελαιών. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 2. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ουγγαρία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην ÁRIK 21 - AGRO KFT, μια ιδιωτική εμπορική εταιρεία με έδρα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ασύγκριτες επιχειρησιακές λύσεις σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Εξειδικευόμαστε στην προσφορά επώνυμων ποιοτικών προϊόντων σε προσιτές τιμές χονδρικής, καλύπτοντας όλες τις επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθος τους.Συμπληρωματικά, η ομαλή μας διαχείριση διακίνησης εξασφαλίζει παραδόσεις εντός των προθεσμιών. Ως ηγετική εμπορική επιχείρηση, αριστεύουμε ως χονδρέμπορος και ως διανομέας, προσφέροντας μια εκτενής γκάμα προϊόντων. Ο χαρτοφύλακας μας συμπεριλαμβάνει ποτά όπως ενεργειακά ποτά και μη οινοπνευματώδη ποτά, οινοπνευματώδεις και μη μπύρες, γαλακτοκομικά προϊόντα, συμπ. βρεφικό γάλα, και είδη όπως σοκολάτες, ζαχαρωτά, τσάγια και καφέδες πρώτης ποιότητας. Η ισχυρές μας συνεργασίες με επώνυμους παραγωγούς όπως οι Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo, και Ferrero μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε στην εντέλεια επιχειρήσεις παγκοσμίως. Η αφοσίωση μας στην αριστεία μας δίνει κίνητρο ώστε να εξερευνήσουμε φανταστικές περιορισμένες κατηγορίες και μοναδικές φίρμες. Έχουμε καλλιεργήσει αξιόπιστες συνεργασίες με προμηθευτές, εξασφαλίζοντας γρήγορη ολοκλήρωση παραγγελιών εντός 48ωρου. Στο επίκεντρο της ÁRIK 21 - AGRO KFT βρίσκεται η αξία που δίνουμε στην εμπιστοσύνη και στις μακροχρόνιες συνεργασίες.Η έμπειρη μας ομάδα συνδυάζει την εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα του εμπορίου με όραμα, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικές συναλλαγές. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε συνεργασίες που συνεχίζονται πέρα από την αρχική παραγγελία, δίνοντας έμφαση στην αμοιβαία ανάπτυξη.

 3. PROFIL EXPORT VIANDES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  ΕΞΑΓΩΓΗ ΠΡΟΦΙΛ PROFIL EXPORT οικογενειακή δομή με βάση την Isère, που ειδικεύεται στις κοπές αλόγων, στα επεξεργασμένα προϊόντα αλόγου και τη μεταποίηση κρέατος αλόγου. Εκτροφή ιπποειδών, σφαγή ιπποειδών, αποστέωση, κοπή αλόγου, επεξεργασίας κρέατος αλόγου, συσκευασία υπό κενό, σε δοχείο, χύμα, σε κονσέρβα, διανομή. Έλεγχος όλης της γαλλικής βιομηχανίας ιπποειδών. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ IFS στον παραγωγικό μας χώρο.

 4. MAGUISA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.), της οποίας η έδρα βρίσκεται στο Guijuelo (Σαλαμάνκα), αφοσιώνεται σχεδόν αποκλειστικά στη βιομηχανική επεξεργασία του ζαμπόν ιμπέρικο. Στόχος του ήταν να χτίσει ένα σφαγείο με ένα τμήμα κοπής και τήξης λίπους, με σφαγή και τεμαχισμό χοίρων για τη βιομηχανία, αλλά και η μετατροπή λαρδιού σε λίπος μέσα από μια διαδικασία τήξης, έχοντας ξεκινήσει τη δραστηριότητά της το 1982.

 5. DOLY-COM DISTRIBUTIE SRL

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Doly-Com Distributie SRL: Κορυφαία Ρουμανική εταιρεία επεξεργασίας κρέατος η οποία βρίσκεται στην Botosani, πρόκειται για το μεγαλύτερο σφαγείο βοοειδών, προβατοειδών και εργοστάσιο αποστέωσης για χοίρους, βόδια και αρνιά/ πρόβατα. Επεξεργαζόμαστε πάνω από 60 000 κεφάλια ετησίως με εβδομαδιαία παραγωγική ικανότητα 2 672 τόνων σε μια εγκατάσταση 7 477, 65 τ, μ.Πιστοποιημένοι με τα ανώτερα πρότυπα (HACCP, ISO 22000: 2018, ISO 9001: 2015, FSSC 22000, IFS και Χαλάλ), εξασφαλίζουμε προϊόντα κρέατος βέλτιστης ποιότητας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. COQ DES PRES

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία COQ DES PRES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοτόπουλα φρέσκα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Αυγά, πατε κοτοπουλου, βιολογικα κοτοπουλα, βολοβαν, μπουτια κοτοπουλου, και Χοιρινό κρέας αλεσμένο και ψημένο (ριγιέτ). Έχει έδρα σε Fernelmont, Βέλγιο.

 2. CLOVER VALUE S.L.

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CLOVER VALUE S.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ιβηρικός χοίρος, ιβηρικό κρέας, ιβηρικό ζαμπόν, CARABINIERS, θαλασσινα, ισπανικα προϊοντα, και εκλεπτυσμενα προϊόντα διατροφης. Έχει έδρα σε Salamanca, Ισπανία.

 3. HOREMEAT

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HOREMEAT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βοδινό κρέας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κοπής κρεάτων, Μοσχαρίσιο κρέας, Χοιρινό κρέας, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κοπής κρεάτων, Μοσχαρίσιο κρέας, και Χοιρινό κρέας. Έχει έδρα σε Mouscron, Βέλγιο.

 4. NANOY STAVROULA MON LTD

  Ελλάδα

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NANOY STAVROULA MON LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα μεταποίησης κρεάτων, Μπαμπού και ψάθα- αντικείμενα, Γάντια, Μηχανήματα μεταποίησης κρεάτων, ξυλάκια για σουβλάκι από ξύλο μπαμπού, Μπαμπού και ψάθα- αντικείμενα, ακονιστηρια, σωληνες με σπειρες, και Γάντια. Έχει έδρα σε Ilion, Ελλάδα.

 5. ÖZTAS FLEISCHHANDEL & DÖNERPRODUKTION EK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ÖZTAS FLEISCHHANDEL & DÖNERPRODUKTION EK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Moers, Γερμανία.

 1. RESDROB SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η Res-Drob είναι ένα σύγχρονο σφαγείο κοτόπουλων και μονάδα επεξεργασίας πουλερικών. Η εταιρεία λειτουργεί εδώ και περισσότερο από 65 έτη αλλά διέρχεται από συνεχή εκσυγχρονισμό και εισάγει τεχνολογίες παραγωγής τελευταίας γενιάς. Επί του παρόντος, η Res-Drob εξάγει το 50% του κρέατός της σε Γαλλία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία, Τσεχική Δημοκρατία, Σλοβακία, Βουλγαρία και Ρουμανία, καθώς και σε Βιετνάμ, Χονγκ Κονγκ και χώρες της κεντρικής Αφρικής. Η εταιρεία συνεργάζεται με καταξιωμένους προμηθευτές.

 2. DANCO GROUP

  Ελλάδα

  Η εταιρεία δραστηριοποιείται ως αντιπρόσωπος οίκων εξωτερικού στον χώρο των κατεψυγμένων και νωπών τροφίμων. Σε στενή συνεργασία με διεθνείς οίκους, παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων, μπορούμε να σας προσφέρουμε όλα τα είδη & τις κοπές κατεψυγμένων και νωπών κρεάτων, πουλερικών & θαλασσινών: Μοσχάρια Μοσχάρια γάλακτος Χοιρινά Παραπροϊόντα αρνίσια Αμνοερίφια Ζώντα ζώα Πουλερικά Προϊόντα για βιομηχανικές μονάδες Γαρίδες Φιλέτα ψαριών Fingerfood Με την βοήθεια των συνεργατών μας, σας δίνουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το προϊόν που ψάχνετε, οργανώνουμε τις εισαγωγές σας & σας παρέχουμε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα. Όλα τα εμπορεύματα είναι πάντοτε ανάλογα των απαιτήσεων σας, εγγυημένης ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής.

 1. LUALCO SL

  Ισπανία

  Η LUALCO S.L. είναι μια επιχείρηση στον τομέα του κρέατος, που ειδικεύεται στον τεμαχισμό και την εμπορία των νωπών διατηρημένων με απλή ψύξη και κατεψυγμένων κρεάτων. Οι εγκαταστάσεις της, εγκεκριμένες από την ΕΟΚ, βρίσκονται στο Vilamoure Santiago de Saa (Lugo, Ισπανία). Οι κύριες δραστηριότητες και τα προϊόντα της περιλαμβάνουν : τεμαχισμό, αλλαντικά (τσορίθο Γαλικίας, λουκάνικο, ξίγκια κλπ.), παστά (ζαμπόν Γαλικίας, στήθος, εντόσθια, κλπ.), κιμά, ψυκτικές αποθήκες, παραπροϊόντα και υποπροϊόντα.

 2. PORC MERCATUS APS

  Δανία

  Η Porc Mercatus εξάγει Δανέζικα χοιρίδια στις ευρωπαϊκές αγορές. Η κεντρική μας δραστηριότητα είναι η εξαγωγή 3 ρατσών χοιριδίων Δανίας και χοίροι σφαγής στις ευρωπαϊκές αγορές. Προσφέρουμε πλήρη υπηρεσία που περιλαμβάνει μεταφορά, έγκριση από κτηνίατρο επίσημη εγγραφή και προετοιμασία των απαραίτητων εγγράφων εξαγωγής. Με βάση την αμοιβαία εμπιστοσύνη και συνεργασία, προσφέρουμε άριστη υπηρεσία και επικεντρωνόμαστε σε μακροπρόθεσμες σχέσεις όντας ελκυστικοί, αξιόπιστοι και παρέχοντας έμπνευση ως συνεργάτες για τους πελάτες μας. Η Porc Mercatus είναι εγκεκριμένος εξαγωγέας ζωντανών χοίρων από τη Δανία. Εάν θέλετε να αγοράσετε απογαλακτισμένους χοίρους ή χοίρους για σφαγή, ζητήστε μας μια εξατομικευμένη προσφορά.

 3. UMIXMART

  Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Η Umixmart είναι ένας προμηθευτής τροφίμων που δημιούργησε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες προσφέροντας τρόφιμα ανώτατης ποιότητας για όλα τα πορτοφόλια και με στόχο την ανάπτυξη της στις αγορές της Μέσης Ανατολής. Η ποικιλία μας διαθέτει κυρίως προϊόντα από καλλιεργητές στην Ουκρανία, Βραζιλία και Αργεντινή. Εξάγουμε στη Δυτική Ευρώπη, στην Ασία και στη Μέση Ανατολή.Η ποικιλία μας με πουλερικά προσφέρει: ψυγείου ή κατεψυγμένο ολόκληρο κοτόπουλο, μπούτι, χωρίς οστά (shawarma), φτερούγες κοτόπουλου, πόδια κ.λπ. Τα προϊόντα μας βοδινού, τα οποία ετοιμάζουμε για τους πελάτες μας συμπεριλαμβάνουν κομμάτια όπως: ribeye, bavetta, ποντίκι, λαιμός, νουά, κότσι, σπάλα και κόντρα μπριζόλες. Προσφέρουμε επίσης ροσμπίφ, στήθος, συκώτια, έντερα, στομάχια, λάπα κοιλιά. Το να προσφέρουμε υγιεινά και θρεπτικά τρόφιμα που βελτιώνουν την ευεξία των ανθρώπων, έχει ιδιαίτερη σημασία για την επιχείρηση μας. Ως κύριος προμηθευτής τροφίμων και ποτών στην αγορά των ΕΑΕ και στις χώρες της Μέσης Ανατολής, η Umixmart ικανοποιεί τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών για υγιεινά προϊόντα διατροφής και συστατικά. Συνεργαζόμαστε μόνο με εργοστάσια που είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα επεξεργασίας τροφίμων. Για την μουσουλμανική αγορά, προσφέρουμε προϊόντα πιστοποιημένα Χαλάλ.

 4. QUALITY FARM LTD

  Ελλάδα

  Η Quality Farm ltd είναι μια οικογενειακή εταιρία κρεάτων τριών γενιών.Στόχος της είναι η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων κρέατος όπως γύρος χοιρινός-κοτόπουλο, ντονέρ μοσχαρίσιο-κοτόπουλο, σουτζουκάκι, λουκάνικα πολλών τύπων, κεμπάπ, σουβλάκι χοιρινό-μοσχαρίσιο-κοτόπουλο, μπριζολάκια και πολλά άλλα. Οι πρώτες ύλες διαλέγονται προσεκτικά από ευρωπαϊκούς αλλά και εγχώριους οίκους, έχοντας ως γνώμονα την διατήρηση της ποιότητας υψηλά.Η εταιρία τα τελευταία χρόνια άρχισε να έχει διεθνή προσανατολισμό, προσπαθώντας να δημιουργήσει συνεργασίες μακροχρόνιες και ποιοτικές που θα ωφελίσει τόσο το συνεργαζόμενο έμπορο όσο και εκείνην. Είμαστε στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου να επικοινωνήσουμε και να ψάξουμε πιθανούς τρόπους συνεργασίας.

 5. PORTALCONSA

  Ισπανία

  Η PORTALCONSA βασίζεται στο τυπικό προϊόν της Γαλικίας, όπως το παραδοσιακό σαλάμι τσορίζο με κρεμμύδι, το χοιρομέρι, το λαρδί, την cacheira (χοιρινό κεφάλι)..., χωρίς να παραμελεί τα γενικότερα προϊόντα όπως ο κιμάς, το λουκάνικό ή το criollo, αλλά ασφαλώς με την ποιότητα της πρώτης ύλης που χαρακτηρίζει τη γη μας και την τεχνογνωσία έμπειρων χεριών σε συνδυασμό με μια τεχνολογική υποδομή που δεν μπορεί παρά μόνο να συμβάλλει στην αριστεία των προϊόντων μας.

 6. CASTELLANA DE CARNES SA

  Ισπανία

  Η Castellana de Carnes S.A. ειδικεύεται στην παραγωγή, εκτροφή και πάχυνση, σφαγή και κοπή ΦΡΕΣΚΟΥ ΒΟΔΙΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. Παραδοσιακά, τα ζωντανά κτηνοτροφίας επιλέγονται με βάση την ποιότητα του κρέατος ανάλογα με τη ράτσα τους : Naturitycla, Debuey και Ternera Castellana. Σήμερα, η Castellana de Carnes είναι μια από τις κορυφαίες εθνικές εταιρείες που εμπορεύονται φρέσκο βοδινό κρέας υψηλής ποιότητας.

 7. AK KAPSIANI LTD CADOLTD

  Ελλάδα

  Η ΑΚ ΚΑΨΙΑΝΗ ΕΠΕ - CADO LTD είναι εισαγωγική - εξαγωγική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των αναλώσιμων προιόντων ευρείας κατανάλωσης και απευθύνεται σε επεξεργασίες κρέατος και πουλερικών, Super Market, σε εταιρίες τυποποιημένων τροφίμων, catering, νοσοκομεία, κομμωτήρια κ.λ.π. Είναι μια εταιρία που σκοπό έχει να καλύψει τη ζήτηση της αγοράς με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα από όλο τον κόσμο στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

 8. KREARKO IKE

  Ελλάδα

  Εμπορια επεξεργασια νωπων και κατεψυγμενων κρεατων. Σουβλακια-γυρουσ-κεμπαπ-λουκανικα-μπιφτεκια. Μοσχαρια χοιρινα κοτοπουλα

 1. KENTRO KREATOS LAVRANOS

  Ελλάδα

  Κέντρο κρέατος και αλλαντικών στην Κέρκυρα.Αλλαντικά και προιόντα παραγωγής μας όπως Κερκυραϊκό νούμπουλο και σαλάδο.

 2. KIKAS OÜ

  Εσθονία

  Κρέας, προϊόντα κρέατος. Λιανική και χονδρική πώληση προϊόντων κρέατος, πουλερικών και προϊόντων κουζίνας.

 3. PETALOTIS IOANNIS & SIA E;E;

  Ελλάδα

  Χοντρικο εμποριο κρεατων.Κατεψυγμενα, κρεατοκευασματα, εμποριο ζωντων ζωων, πιστοποιηση

 4. PAPPAS A. & SONS - FOOD SA

  Ελλάδα

  κρεοπωλείο.εμπόριο επεξεργασία τυποποίηση κρέατος κ κρεατοσκευασμάτων.εισγωγές.

 5. SPITZER GASTRO-FOOD-SERVICE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία SPITZER GASTRO-FOOD-SERVICE GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Recklinghausen, Γερμανία.

 6. EUROVOLAILLES

  Γαλλία

  Η εταιρεία EUROVOLAILLES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φουά-γκρα, πουλερικα, θηραματα, και Φουά-γκρα. Έχει έδρα σε Rungis Cedex, Γαλλία.

 7. GENERATIONSOUND COCKTAILSERVICE INH. PATRICK HAUSOTTER

  Γερμανία

  Η εταιρεία GENERATIONSOUND COCKTAILSERVICE INH. PATRICK HAUSOTTER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Erdweg, Γερμανία.

 8. COURTIN HERVOUET

  Γαλλία

  Η εταιρεία COURTIN HERVOUET, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Φουά-γκρα, Κρέατα και αλλαντικά, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Φουά-γκρα, πιστοποιηση halal, και Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Rungis, Γαλλία.

 9. KIM PHI ASIAFOOD GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KIM PHI ASIAFOOD GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

 10. MECKLENBURGER GASTRO GROSSHANDEL

  Γερμανία

  Η εταιρεία MECKLENBURGER GASTRO GROSSHANDEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Stralsund, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κρέας και προϊόντα κρέατος - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

13.656 Επιχειρήσεις