Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κοχλίες και περικόχλια

Αποτελέσματα για

Κοχλίες και περικόχλια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KALELILER CIVATA SAN VE TIC A.S / FASTENERS

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η KALELILER FASTENERS που ιδρύθηκε το 1995, είναι κορυφαίος κατασκευαστής χαλύβδινων συνδετήρων με έδρα την Άγκυρα της Τουρκίας. Διαθέτουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξελισσόμαστε στον προτιμώμενο παγκόσμιο προμηθευτή συνδετήρων. Με εγκαταστάσεις παραγωγής 14.000 τμ συμπεριλαμβανομένου στεγασμένου χώρου 10.000 τμ στην Άγκυρα/Saray συνδυάζουμε την πλούσια κληρονομιά μας με μια επικεντρωμένη στον πελάτη προσέγγιση. Στην KALELILER FASTENERS, η ικανοποίηση του πελάτη είναι άκρως σημαντική. Αριστεύουμε στην παραγωγή μπουλονιών, μπουζονιών, μπουλονιών αγκύρωσης και παξιμαδιών εφαρμόζοντας μεθόδους θερμής σφυρηλάτησης & ψυχρής διαμόρφωσης. Η τεχνογνωσία μας εκτείνεται σε διάφορους τύπους χαλύβδινων συνδετήρων παρέχοντας επιστρώσεις ηλεκτρικού γαλβανισμού και θερμής εμβάπτισης. Επίσης ειδικευόμαστε σε εφαρμογές επίστρωση geomet και Zn-Ni, εστιάζοντας σε μεγάλης κλίμακας μπουλόνια και ειδικούς συνδετήρες μέσω θερμής σφυρηλάτησης. Εξυπηρετούμε διάφορους κλάδους, όπως της ενέργειας, των κατασκευών, των βιομηχανικών εξαρτημάτων, των χαλύβδινων κατασκευών, της κατασκευής αερολιμένων, των διυλιστηρίων και της βιομηχανίας μηχανημάτων. Τα προηγμένα μηχανήματα και ο εξοπλισμός μας παρέχουν τη δυνατότητα να παράγουμε ανώτερης ποιότητας προσαρμοσμένα εξαρτήματα με αποδοτικό τρόπο. Οι δυνατότητές μας περιλαμβάνουν αυτόματη κοπή, θερμή σφυρηλάτηση, ψυχρή διαμόρφωση, μηχανική επεξεργασία, έλαση σπειρωμάτων, θερμική επεξεργασία, επίστρωση και έλεγχο ποιότητας. Με το σήμα KLR διαθέτουμε μπουλόνια και βίδες διαμέτρου από M 12 έως M 80, ράβδους με σπείρωμα & μπουζόνια από M 8 έως M 220 mm, καθώς και παξιμάδια μήκους από M 20 έως M 80. Επίσης διαθέτουμε μπουλόνια αγκύρωσης, μπουλόνια U και J και διατηρούμε μεγάλο απόθεμα διαφόρων συνδετήρων. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!

 2. GERHARD STOLL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως οικογενειακή επιχείρηση παράγουμε και διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας στο Pforzheim τορναριστά εξαρτήματα, τυποποιημένα εξαρτήματα και ημιτελή προϊόντα συστήματα σύνδεσης, ρευστών υλικών, συναρμολόγησης και παραγωγής. Η κύρια εξειδίκευσή μας συνίσταται στην παραγωγή τορναριστών εξαρτημάτων, μεταξύ άλλων, για τη βιομηχανία αυτοκινήτων , την ηλεκτρική βιομηχανία και τη βιομηχανία επεξεργασίας πλαστικών. Με την τεχνογνωσία μας από πέντε δεκαετίες είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης για εξαρτήματα DIN και εξατομικευμένες λύσεις. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αυτή διασφαλίζεται με συνεπή και ολοκληρωμένη διαχείριση της ποιότητας με τη βασική αρχή της συνεχούς βελτίωσης. Τα προϊόντα, οι διεργασίες και οι διαδικασίες εργασίας μας ελέγχονται συνεχώς στο πλαίσιο αυτό. Σύμφωνα με το σύνθημά μας «Ποιότητα από το 1961» στηριζόμαστε όχι μόνο στη δική μας τεχνογνωσία, π.χ., με εσωτερική κατάρτιση και μετεκπαίδευση και εσωτερικές προτάσεις, αλλά δραστηριοποιούμαστε και εξωτερικά στον τομέα Total-Quality-Management.

 3. ALSTERTALER SCHRAUBEN & PRÄZISIONSTEILE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και πολλά χρόνια είμαστε εξειδικευμένος κατασκευαστής για μέγιστες απαιτήσεις ποιότητας και προμηθεύουμε τους παρακάτω κλάδους: Κατασκευή μηχανημάτων, οχημάτων, εγκαταστάσεων, πλοίων και αεροπλάνων, κατασκευαστής ικριωμάτων, πυρηνικών σταθμών, τεχνολογία αιολικής ενέργειας, ιατρικής, και ναυτιλίας, αεροδιαστημική, κατασκευή κλιμάκων, βιομηχανία επίπλων, μεταλλικών κατασκευών και εκθέσεων, ηλεκτρολογία-μηχανολογία, κλιματική μηχανολογία, βιοτεχνία και εμπόριο. Παραδίδουμε τα προϊόντα ακριβείας μας από το Spitzbergen στο Ushuaia, απευθείας στο συνεργείο σας, αλλά και σε κάθε εργοτάξιο. Και δεν παραδίδουμε απροειδοποίητα, αλλά κατόπιν ραντεβού. Η ικανότητα, η εξυπηρέτηση και η ευελιξία είναι τα δυνατά σημεία μας. Η Alstertaler schrauben & präzisionsteile gmbh πραγματοποιεί παραδόσεις σε όλο τον κόσμο!

 4. JÄGER & FRESE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Παραγωγή και διάθεση στοιχείων σύνδεσης σε επιφάνεια παραγωγής και αποθήκευσης 3.600 τ.μ. Μεταξύ των πελατών μας συγκαταλέγονται η βιομηχανία επίπλων, η βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου και κατασκευής κλιμάκων, η βιομηχανία κατασκευής μηχανημάτων και συσκευών, η βιομηχανία κατασκευής εξοπλισμού καταστημάτων και ραφιών, καθώς και ο τομέα της υγιεινής και της κατασκευής θερμαντικών συσκευών. Οι ιδιαίτερες υπηρεσίες μας: υψηλή διαθεσιμότητα και εμπρόθεσμη παράδοση, συγκέντρωση, συσκευασία και συναρμολόγηση εξαρτημάτων σε μικρές σειρές και πλαστικών εξαρτημάτων. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή βιδών ρύθμισης ύψους και πελμάτων επίπλων από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και πλαστικό. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προϊόντα από M 8x10 mm έως M 24x300 mm σε όλες τις διαδεδομένες επιφάνειες. Σάς παρέχουμε υποστήριξη για τεχνικές καινοτομίες και λύσεις προβλημάτων - βρίσκουμε λύσεις από κοινού.

 5. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Διαθέτουμε μακροχρόνια εμπειρία και σάς εγγυόμαστε τη σωστή λειτουργία. Από τις εγκαταστάσεις μας στο Altenberge (Γερμανία ) και στο Kaohsiung (Ταϊβάν) δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως ως προμηθευτής συστημάτων για βιομηχανικές επιχειρήσεις. Σταθερή συγκράτηση! Με τα υψηλής ποιότητας στοιχεία σύνδεσης της εταιρείας μας είμαστε σε θέση να συναρμολογούμε με ασφαλή τρόπο διάφορα υλικά και εξαρτήματα. Προκειμένου να αποκομίσετε οφέλη από τη συνεργασία μας, διευκολύνουμε επιπρόσθετα το έργο σας με πολλές εξατομικευμένες υπηρεσίες σε ό, τι αφορά στη βίδα, στο παξιμάδι κλπ. Ευέλικτη εξυπηρέτηση! Είτε από την έδρα μας στο Altenberge της Βεστφαλίας είτε από την αντιπροσωπεία μας στο Kaohsiung της Ταϊβάν διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε βιομηχανικές επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. KIPP ITALIA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  The HEINRICH KIPP WERK is a manufacturer for the sectors clamping technology, standard elements and operating parts. We produce in a large machine shop at our location in Germany. The real net output ratio means that standard elements, structural groups and special solutions can be realised. Our product portfolio includes 65000 items that are all quickly available through the logistics centre. KIPP developes the products completely in-house and tests them repeatedly in the quality control. All products work reliably, have a long service life and long-term availability. Ergonomics and stability are for us the focal point of every new developement. In our KIPP catalogue you will only find products of which we are 100% convinced. This is what our owner managed, traditional company stands for.

 2. ARTAFAST SNC

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Πιστοποιημένη επιχείρηση. Από το 1980, η Artafast εξειδικεύεται στην κατασκευή παξιμαδιών σε πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα και σκληρυμένο χάλυβα, από M3 έως M12. Η επιχείρηση παράγει επίσης κοχλίες με τετράγωνο κέλυφος για την μαζική παραγωγή, κοχλίες με πτερυγωτό κέλυφος και κοχλία με πτερύγια.

 3. EICHSFELDER SCHRAUBENWERK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Το εταιρικό προφίλ μας: Είμαστε μια ανεξάρτητη, οικογενειακή, μεσαία επιχείρηση με σαφή προσανατολισμό στο μέλλον. Σε όλα τα επίπεδα εργαζόμαστε αξιόπιστα, με συνείδηση για την ποιότητα, το περιβάλλον και την ενέργεια. Με τα προϊόντα που παράγουμε επιτυγχάνουμε τις "καλύτερες συνδέσεις". Μοιραζόμαστε αυτές τις βασικές αξίες της esw GROUP με τους πελάτες, τους προμηθευτές, τους εργαζόμενους και τους επιχειρηματικούς συνεργάτες μας. Το όραμά μας: Να είμαστε ένας κορυφαίος κατασκευαστής εξαρτημάτων που σχετίζονται με την ασφάλεια για ποικίλες τεχνικές εφαρμογές. Η αποστολή μας: Να είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης. Να αναπτύσσουμε, να παράγουμε και να διανέμουμε καινοτόμα προϊόντα μετάλλων-πλαστικών προς όφελος των πελατών μας. Να επεκτείνουμε τις διεθνείς παραγωγικές ικανότητές μας.

 4. POHL METALL GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Κατασκευή πρεσαριστών εξαρτημάτων, εξαρτημάτων κυρτωμένου σύρματος, ελατηρίων, εξαρτημάτων σωλήνων, καθώς και επεξεργασία επιφανειών, θερμική επεξεργασία, γραφείο μελετών μηχανολογίας - ανάλυση υλικών - με φασματόμετρο ακτίνων Χ και φασματόμετρο φλόγας.Η εταιρεία Pohl Metall με έδρα στην περιοχή Ötztal-Bahnhof στο Τιρόλο της Αυστρίας παράγει μεταλλικά εξαρτήματα εξαιρετικής ποιότητας τα οποία κατασκευάζονται σε διαδικασίες πρεσαρίσματος, κύρτωσης, συμπίεσης και επεξεργασίας σωλήνων.Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας στην κατασκευή μικρών μεταλλικών εξαρτημάτων για τη βιομηχανία και τη βιοτεχνία.Κατασκευάζονται πρεσαριστά εξαρτήματα, κυρτωμένα εξαρτήματα, ελατήρια, εξαρτήματα για σωλήνες, εξαρτήματα για σχοινιά και συναρμολογημένα συγκροτήματα.Στηρίζουμε τους πελάτες μας από την κατασκευή πρωτοτύπων μέχρι τη μεγάλη παραγωγή σειρών προϊόντων.Οι παροχές υπηρεσιών μας στο πλαίσιο της επεξεργασίας μετάλλου στην Αυστρία περιλαμβάνουν επίσης την επεξεργασία επιφανειών, τη θερμική επεξεργασία, τη συσκευασία και τη διασφάλιση ποιότητας.

 5. SPECIAL BOLT

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Special Bolt SRL αποτελεί ιδανικό συνεργάτη για τους παρακάτω βιομηχανικούς τομείς: μηχανική, εργοτάξια, χωματουργικά έργα, αυτοκίνητα, εγκαταστάσεις κ.λπ. Κοχλιοποιία και μπουλόνια, ειδικές βίδες. Ακέφαλοι κοχλίες και περικόχλια διαμέτρου 8-80. Μήκος. Κατασκευάζει ελκυστήρες, κοχλίες, παξιμάδια, βίδες και στερεώσεις. Υλοποιεί επίσης ειδικά προϊόντα μετά το σχέδιο.

 1. DELTA OFFICINA MECCANICA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Delta Officina Meccanica ιδρύθηκε το 1953, εγκαταστάθηκε στην Ντέσιο, στην επαρχία της Μόνζα και Μπριάνζα. Εξειδικεύεται στην μορφοποίηση εν ψυχρώ ατσάλινων κοχλιών, σύμφωνα με τα πρότυπα, με εξάγωνη κοίλη κεφαλή (Torx), με μετρική ελικοτόμηση κατ. 8, 8 και 10, 9 από M2, 5 έως Μ10. Κατόπιν αίτησης, κατασκευάζουμε ειδικά τεμάχια βάσει σχεδίου, υλοποιούμε ελικοτομήσεις sinistrorsum και με λεπτό βήμα και παράγουμε κυλινδρισμένες ράβδοι με μετρική ελικοτόμησης. Πέρα από την Ιταλική αγορά, συνεργαζόμαστε εδώ και χρόνια με τους κύριους εμπόρους του τομέα.

 2. SÜTHER & SCHÖN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η κύρια δραστηριότητα της Süther & Schön GmbH περιλαμβάνει: τη διάθεση στερεώσεων άκρων συρματόσχοινου συστημάτων μεταφοράς, ιδίως ανελκυστήρων και εξαρτήματα στερέωσης ραγών κάθε είδους, χυτά εξαρτήματα κάθε ποιότητας, χαλύβδινες πλάκες σύσφιξης, ιδίως για την κατασκευή μηχανημάτων & σιδηροδρομικών οχημάτων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: στερεώσεις άκρων συρματόσχοινου για συστήματα μεταφοράς, ανελκυστήρες, στερεώσεις ραγών, σφηνοειδείς σφιγκτήρες τερματισμού για εναέριες γραμμές, στερεώσεις για εναλλακτικά μέσα στήριξης, δίσκους για ελατηριωτούς αποσβεστήρες και πολλά άλλα.

 1. OTTO EICHHOFF GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OTTO EICHHOFF GMBH & CO. KG, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τορνευτα ειδη κιγκαλεριας, Πιρτσίνια, Εξαρτήματα διαμόρφωσης εν ψυχρώ, πλαστικες βιδες, Χιτώνια με σπείρωμα, πειροι, Αποστατικά δαχτυλίδια, καρφιά αυτόματης στερέωσης, και Βίδες βάσει σχεδίου. Έχει έδρα σε Lüdenscheid, Γερμανία.

 2. NINGBO HONGYU METAL PRODUCTS CO., LTD

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NINGBO HONGYU METAL PRODUCTS CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνδετήρες ζεύξης, Γάντζοι μεταλλικοί, εξαγωνικοι κοχλιες, Βίδες και παξιμάδια από ανοξείδωτο χάλυβα, χαλυβδινοι δακτυλιοι, ειδικοι κοχλιες αυτοκοχλιοτομησης, κοχλιες για κοντραπλακε, βρόχος ανύψωσης, και βιδες με στρογγυλη κεφαλη. Έχει έδρα σε Yuyao City,zhejiang, Κίνα.

 3. TORLOPP INDUSTRIE- UND MESSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TORLOPP INDUSTRIE- UND MESSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Dägeling, Γερμανία.

 4. PETROLTECNICA SICILIANA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PETROLTECNICA SICILIANA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φλάντζες κρουνοποιΐας, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Κοχλίες και περικόχλια, υδραυλικες βανες, σφυρηλατοι συνδεσμοι, Φλάντζες κρουνοποιΐας, Βιομηχανικές σωληνώσεις, και Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Augusta, Ιταλία.

 5. DR. ING. F. KELLER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DR. ING. F. KELLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Hilpoltstein, Γερμανία.

 6. BÖLLHOFF VERBINDUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BÖLLHOFF VERBINDUNGSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Bielefeld, Γερμανία.

 7. INSERCO SAS

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INSERCO SAS, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Köln, Γερμανία.

 8. ACTON S.A.

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ACTON S.A., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Έξαλα, Παξιμάδια, Βέργες με σπείρωμα, Κοχλίες και περικόχλια, ξυλοβιδες, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, μπουλόνια από ανοξείδωτο χάλυβα, και Έξαλα. Έχει έδρα σε L' Horme, Γαλλία.

 1. BOLZENSCHWEISSTECHNIK BSK + BTV GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BOLZENSCHWEISSTECHNIK BSK + BTV GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευές συγκόλλησης πείρων, σπειροτομημενα αγκυστρα, και Κοχλίες από χάλυβα. Έχει έδρα σε Massenbachhausen, Γερμανία.

 2. INDEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INDEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Flein, Γερμανία.

 3. DUBOSCHWEITZER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DUBOSCHWEITZER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Haltern Am See, Γερμανία.

 4. PUNTOVITI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PUNTOVITI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερία οικοδομών, ειδικά μπουλόνια, μπουλονια, Κιγκαλερία οικοδομών, και περικοχλια. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

 5. B2B BAKLE KUNSTSTOFFSPRITZGUSS

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία B2B BAKLE KUNSTSTOFFSPRITZGUSS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Meschede, Γερμανία.

 6. SCHAUMANN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHAUMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Bad Laasphe, Γερμανία.

 7. KEBA FASTENINGS

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KEBA FASTENINGS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπείρωμα - χάλυβες και μέταλλα, Κοχλίες και περικόχλια, Βίδες για πλαστικά, Σπείρωμα - χάλυβες και μέταλλα, Εξαρτήματα τόρνου CNC, μηχανηματα αυτοματου κλειδωματος, τεχνική βιδοποϊία, μεταλλικα συστηματα στερεωσης, και κοχλιες αυτοκοχλιοτομησης. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

 8. FERRAMENTA BOZZONI UTENSILERIE SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FERRAMENTA BOZZONI UTENSILERIE SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοχλίες και περικόχλια, βιδες, μεταλλικη κιγκαλερια, Κοχλίες και περικόχλια, και ειδικοι κοχλιες. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

 9. KARL LIMBACH & CIE GMBH & CO.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KARL LIMBACH & CIE GMBH & CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους περικοχλια, και Παξιμάδια ανοξείδωτου χάλυβα. Έχει έδρα σε Solingen, Γερμανία.

 10. KERB-KONUS-VERTRIEBS-GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KERB-KONUS-VERTRIEBS-GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Amberg, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κοχλίες και περικόχλια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11.002 Επιχειρήσεις